oldies but goldies





30/9 - 2011


Tagna nyss! Hade lite tråkigt så tog lite egofoton. Här är 3 utav dom, svårt att vara seriös ibland.

Hejhej!
Det här vad-jag-gjorde-i-skolan-snacket känns rätt ointressant så skippar det. Sjukt härligt väder idag och det gör mig på grymt bra humör trots att jag är trött. Ikväll skulle jag egentligen festa med Regina men vi hittade ingenting så det får bli nästa helg! Istället ska jag träffa Emelie som jag inte sett på år och dagar känns det som. Sist vi sågs var någon gång i början på augusti och sen dess har det inte blivit av när vi börjat olika skolor och så. Rätt stört att vi inte ens sett varandra någonting med tanke på att vi bokstavligen bor knappt 20 meter ifrån varandra på samma gata. Men men, vi ska ha en filmkväll hos henne så det blir jättemysigt. 

Ska ta en alvedon mot min huvudvärk och sedan blir det donken till middag. Glammig fredagsmiddag!



Frågor & svar

Vad gör du för att få en så bra hy? Du verkar aldrig ha finnar!
Vad får dig att skratta?
Kram :)
Nej, jag har ganska tur som väldigt sällan får finnar men självklart får jag några ibland. Tvättar alltid mitt aniskte noga morgon och kväll, använder återfuktande ansiktskräm och neutrogena blackhead eliminating. Sen dricker jag massa vatten också vilket är väldigt bra för hyn. Mina tips mycket vatten och bra sömn! 
Hm.. vad får mig att skratta. Jag har ganska lätt för att skratta. Men när folk ramlar, roligast är när dom går själva och råkar snubbla, kollar snabbt så att ingen såg och rodnar jättemycket. Fan, kommer inte på något speciellt haha. Men skrattar mycket! Kram!

vad tycker du om tatueringar på killar??
Jo det är väl snyggt. Ingenting jag tycker är ett måste men det kan väl vara snyggt på rätt personer, abslolut inte överdrivna eller för många tatueringar bara. 

vart har du köpt toppen as snygg ju?
Den är köpt på Stradivarius förra sommaren på Kreta, tyvärr!

tove, har du mycket tovor i håret?
Hahah ni anar inte hur ofta jag fick denna frågan när jag var liten. Men, nej jag har inte så mycket tovor i mitt hår.

Ska Junia också ha en Iphone?
Fråga henne vetja! 

Tim Lidell är bäst visst?
Jaaaaa, detklart! 

Är inte Kissiekantasigibrasan.blogg.se en riktigt grym blogg?
Jo riktigt grym faktiskt, läser den flitigt varje dag!

Vart gjorde du din piercing någonstans? Hur mycket kostade den? Var du tvungen att ha föräldrarnas tillstånd? :) Kan du inte visa bild på den!
Kram.
Jag gjorde min navelpiercing på Eaststreet i skanstull, jättebra & seriöst. Det kostade 600, men fanns dyrare och billigare beroende på vad man ville ha för "smycke". Ja, man var tvungen att ha föräldrarnas tillstånd, dom var till & med tvugna att följa med. Jo, det kan jag göra men har ingen bra bild just nu men det kommer upp om någon/några dagar. Kram!

Hur kan du ha så himla långa ögonfransar? Såg bilder på facebook, det är ju stöööört?
Hahah! har väldigt långa naturligt men finns ju alltid sätt att göra dom längre. Använder en jättebra mascara tex, telescopic carbon black heter den. Sen böjer jag fransarna väldigt mycket. Men annars gör jag ingenting speciellt! :) 

lägg upp bilder på ditt rum? ;)
Visst! :)





fråga lite!


Tagna nyss! 

Har precis städat hela mitt rum och dammsugit också, jätteduktigt. Tog lite bilder på mitt rum också efter som någon frågade om det, så dom bilderna kommer upp lite senare. Tänkte tvätta bort mitt smink nu och sedan lägga mig i soffan ett tag. Så länge kan ni väl komma på lite frågor att fråga som jag kan svara på sen? Snälla? Kom igen!



16 bekännelser

När jag ska sätta mig på en full buss sätter jag mig alltid bredvid någon som ser jättesnäll ut.
Lyssnade mycket på Justin Timberlake när jag var 12 år.
Är 75% svensk och 25% norsk.
Var typ kär i en häst som hette Neff flera år när jag red. 
Dricker minst 5 glas vatten varje dag.
Har testat rökt ungefär 2 gånger men annars säger jag alltid nej när någon frågar. Så vidrigt.
Är nog ganska kräsen när det gäller killar.
Är väldigt lat & slarvig. 
Älskar att festa, men gillar verkligen filmkvällar också.
Kan aldrig se typ program där dom opererar människor osv, håller på och spy då.
Verkligen älskar att kramas och hålla handen.
Skulle kunna leva på tacobar.
Vill flytta till New York eller L.A när jag blir lite äldre.
Lyssande väldigt mycket på Eminem i vintras men ingenting längre typ. 
Har inte klippt mig på sjukt länge så mitt hår är jätteslitet.
När jag är trött blir mina ögon asflummiga och känner mig ofta skelögd. 



29 september / dagens outfit


Blus - Lindex, jeans - Cheap monday sen skinnjacka från Jofama by Kenza.

Tjena! Varit en lång dag med jobbiga lektioner, en hel del plugg & sen ett prov om politik. Det gick helt okej. Skönt att ha det överstökat iallafall. Påvägen hem fick vi som vanlig springa till bussen och denna gång hann vi iallafall. Tror det var det jobbigaste jag gjort på länge haha. Det är stört hur sällan vi lyckas pricka in tunnelbanan med bussen. Slutar alltid med att vi springer för vårat liv och sen står och svär för kung och fosterland när vi ser bussen åka iväg. Men men, skitsamma. Ska typ ta de lugnt hela dagen bara tror jag. Kanske rulla över till Junia för att plugga lite matte men annars inget speciellt. Ska käka lite nu, skriver sen. Puss!



godnatt


Bilder från sommaren. Lite bildbrist just nu.

Jobbig kväll. Massa ångest & har varit på sjukt dåligt humör. Lyckas alltid bli det när jag pluggar. Har kommit en bit på vägen iallafall men känns fortfarande som att det är en del kvar för att jag ska känna mig säker på provet imorn. Kollade på filmen Taken som gick på tv också, den var betydliget mycket roligare än sam-boken. Ska lägga mig i sängen nu och fördjupa mig ännu mera i politiken, jättemysigt! Har en förhelvetes hemsk dag imorgon, går ända till kl 5, och dom sista två timmarna har vi provet. Nice att vara övertrött och helt borta när man ska skriva, fyfan. Haha, gud vad jag klagar nu. Behöver sömn och ledighet. Men det får jag ju knappast hur mycket jag än klagar & skriver. Nej, måste avsluta här. Godnatt. Vi hörs imorgon!



word

Exakt såhär känner jag just nu. Taget från Egoinas blogg:


Sitter med min lärobok och är förbannad.

 

Jag förstår inte varför dessa läroboksförfattare envisas med att använda så jäkla svåra ord. Nu är inte jag ett livslevande lexion, men jag kan inte påstå att jag är efterbliven när det gäller ord. Ändå förstår jag inte ett skit!

 

En lärobok ska ha syftet att lära. Varför då inte bara göra det så enkelt som möjligt? Försöker författarna briljera? Är de stolta för att de kan prata över huvudet på folk? Jag förstår inte varför de ska göra det så svårt.

 

Har suttit halva dagen och översatt min bok. Den kunde lika gärna vara skriven på spanska.

 

Ursäkta. Ska bara frustrationstrycka lite på tangenterna:

 

ösaöaKSFB BAOIVVvvvvöukfd fewf owöioooohfwb ösowiegrujavwed ekltmråpythkm5g tfgjsdkfn  efw4hngl lrgnåtpoyåptkmfsdöd dlksdngpiehrng gerlkg vklrbng AAfbgpeebogubwejt wfoäwwwtbt44635 45758

 

Så.




18.49



Tjena! Åkte med mamma till skolan för att hämta lite böcker jag hade glömt, så nu jävlar är jag redo att plugga.. not. Men det måste göras och det är skönt när det är gjort. Ska käka lite nu också, skriver nog lite senare när jag fått nog av att plugga. Juste, ska typ få en Iphone!!!!

Kom igen och kommentera lite!



gamla bilder från 6-7an





15.44



Ibland hatar jag mig själv, min kärlek till sömn och framför allt så hatar jag min sköna säng. Alarmet bestämde sig för att inte ringa imorse, så vaknade halv 1. HALV 1?! Sov fan 13 timmar inatt. Och självklart missade jag plugget. Får lite ångest, men tröstar mig med att vi hade få lektioner som jag missade och att jag ska plugga asset av mig idag till provet imorgon. Då borde väl Mats bli glad. Iallafall, har inte gjort mycket idag. Kollade nyss klart på A walk to remember, jättebra men jättesorglig. Grät flera gånger! Se den om ni gillar sorgliga kärlekshistorier. Men men, ska gå en sväng med Leo nu och sedan börja plugga. Vi hörs !



plugga plugga plugga



Ska strax röra mig hem till Junia (för er som inte visste, så bor vi typ 50 meter ifrån varann, skitskönt), vi ska plugga som fan till ett samhällskunskaps prov vi har på torsdag. Det handlar om massa ideologier & politik osv. Något jag suger på så måste verkligen lägga ner hela min själ i det här. När jag kommer hem sen måste jag käka, duscha, plugga svenska & lite annat så vi får se hur mycket jag hinner blogga ikväll. Jaja, ha en bra kväll. PUSS!  



14 bekännelser

Bara för att ni gillar dom så mycket!

Tycker att idrott är det roligaste ämnena i skolan, hade mvg i det i 9an. 
Smaskar rätt mycket när jag äter, helt omedvetet.
Skulle egentligen hetat Anna men mina päron ändrade sig i sista sekund. 
Lyssnar alltid på överdrivet hög musik, tycker lite synd om min familj & mina grannar.
Är väldigt oromantisk av mig. Skrattar ofta åt mig själv om jag kallar någon älskling eller något. 
Har aldrig flyttat i hela mitt liv men har inget emot att göra det nu.
Har typ aldrig träffat en kändis, bara Paow som satt och tjuvkikade och pratade med mig och Issa när vi tog hål i naveln.
Var en riktig hästnörd för några år sen.
Är på öland varje sommar förutom den som var nu. 
Brukar lyssna på julsånger haha, hemskt jag vet men tycker dom är så bra.
Är nog beroende av socker. Inte bra. 
Blir sällan irriterad eller sur, sällan jag visar det iallafall.
Var sjukt förälskad i en kille från norge förra sommaren. 
Hade jättemånga kaniner när jag var liten.


dagens låt!





friluftsdag


Sliten tjej nyss!

Tjena! Hade orienteringsdag idag med skolan. Sjukt jobbigt och krävande. Banan var överdrivet lång, vi klarade iallafall nästan alla kontroller innan maxtiden var ute. Gick faktiskt förvånansvärt bra men inte dirket roligt. Fick värsta panikattacken när jag såg ett rådjur med stora horn och allt ligga 2 meter framför mig. Blev då rädd att jag inte kunde kontrollera mig så skrek bara jättehögt haha. Stackars djur. Hur som helst, skönt att vara hemma tidigt idag. Slutade redan vid 12, då drog jag & Junia hem till henne och käkade. Kom nyss hem, ska väl ta en dusch snart och sedan plugga lite. Skriver snart!



svar på kommentarer

Hur tycker du en kille ska vara för att du ska gilla han? va e maxåldern på en kille som du skulle kunna dejta?
p.s du e as fin :)
Han ska vara snäll, omtänksam & charmig. Och sen ska han absolut ha humor! En av dom viktigaste egenskaperna enligt mig. Man måste ha kul tillsammans & verkligen lita på varandra till 100. Sen får han inte vara för på heller, i början får han gärna vara lite svårflirtad, men inte alldeles för svår. Hm.. En kille får väl max vara född 91 eller 90. Sen känns det lite för gammal haha. Tack så jättemycket sötis! 

Vad har du för data? Web camen du använder verkar skit bra. Skulle vara jätte gulligt om du kunde svara :)
älskar din blogg!
Har en Acer, vet inte vad den heter mer faktiskt.. men som du säkert förstod så är webcamen inbyggd i datan. Va söt du är! :)

Älskar din blogg tove ! men du borde blogga mer om typ outfits, låtar, videoinlägg! och mer bekännelser , när jag ser att du har gjort bekännelser hoppar mitt hjärta typ ett extre slag för det är så kul att veta saker om dig :D puss, sluta aldrig blogga tove! :D
Vad gullig, blir jätteglad när ja får höra sånt här! Blir mycket roligare att blogga när man får sån feedback tillbaka! Tycker själv att jag blivit mycket bättre på outfits men kan nog bli ännu bättre. Videoinlägg är nog inte min grej men låtar kan jag absolut börja lägga upp mera. Kul att du gillar bekännelserna! Känns som att jag skrivit allting om mig, börjar bli jättesvårt att komma på mera saker haha. Men får försöka om ni uppskattar det! :)

Vrf skrev niklas på din facebook att han saknar dig? känner ni varandra? hurdå isf? :) vad tycker du om han? tack för en bra blogg är inne här typ 3-4 ggr per dag hihi!
Haha, det var en facerape! Jadå, vi känner väl varandra. Var hemma hos han en gång i våras men förutom det har vi inte träffats så mycket. Vi har väl lärt känna varandra genom gemensamma vänner vi har. Tycker att han är jättesnäll och ser väldigt bra ut!! Tack själv sötnos! :) 



wanted / help me

Har tröttnat totalt på min mobil jag haft i 2 år snart. Kan inte göra någonting annat än att ringa & smsa på den. Värdelös.. Vill verkligen ha en iphone så ska försöka övertala mina föräldrar. Måste komma med riktigt bra argument för att få dom på min sida, och det har jag inte än. Fattar inte så mycket av beskrivningen av abonnemangen osv. Skitkomplicerat. 

Så är det någon gullig människa som kan berätta hur mycket man måste betala i månaden och så för att kunna surfa osv. Om man har comviq alltså! Snälla?






dagens outfit


Jacka - Zara, Blus - Gina, Jeans - Cheap monday, skor - Dinsko



26/9


Lite webcambilder från sommaren.

Tja! Sitter för tillfället och lyssnar på musik och går igenom vad som hänt på facebook. Skoldagen började rätt sent, och det var sjukt skönt. Men fick sitta kvar 2 timmar extra för att vi skulle kolla på en film. Hade sett den förut så det var rätt segt men hellre det än lektioner. Ska väl chilla hela dagen tror jag. Orkar typ aldrig göra någonting efter skolan, är alltid så trött haha. Invigde min jacka idag också, kommer upp en bild på outfiten alldeles strax så håll ögonen öppna! 



GODNATT!


Bilder från igår.

Tjena! Sitter och lyssnar på Melissa Horn och funderar. Funderar på allting mellan himmel och jord, kärlek för det mesta. Fast att kärlek inte ens är aktuellt just nu så är det oftast där man hamnar. Undra varför. Behöver en pojkvän så jag slipper dom här funderingarna. En pojkvän att somna, och vakna brevid. Hålla handen och skratta massa med. Det handlar inte om vem du spenderar fredagskvällen med, utan vem du vill spendera hela lördagen med. Visa ord från Friends with benefits. Nej, men ska sluta vara desperat nu!

Min första lektion imornbitti blev flyttad så börjar inte förrän vid halv 12. Hur skönt!? Får äntligen sova dom timmar jag behöver. Ska nämligen strax hoppa i säng. Är hur trött som helst. Skriver imorgon. Puss & godnatt!


SVAR på kommentarer

vilken kroppsdel e du mest nöjd med?
Jadu, kanske magen eller skrattgroparna & ögonen om det räknas som kroppsdelar. 

Känner dig inte, men älskar din blogg hah :)
Fortsätt bara att blogga som du gör!
Tack så jättemycket sötnos! :)

den här killen som du tycker är söt i din skola, hur ser han ut? :)
Haha, får alltid för mig att någon läser detta & vet exakt vem jag menar så vågar inte skriva det haha. Men han är ganska lång & har rätt ljust hår. Finns dock flera söta så nu tog jag bara en! :) 

Är det sant att du har blivit misshandlat av någon som heter alice ? :O
Eh.. nej? Inte vad jag vet haha. 

Hur kan du va så sjukt fin? :) Gillar du äldre killar?
Haha vad söt du är!! Ja det gör jag väl, inte allt för gamla bara haha. 

Har du aldrig bott med din Papppa? Brukar ni träffas?
Mina föräldrar skilde sig när jag var 13 och då flyttade pappa ut. Så nej, sen dess har jag inte bott med honom. Vart väl arg & besviken på allt. Vi träffas någon/några gånger i månaden bara. 

Vad heter din hund egentligen? Aldrig fattat det.
Haha, han heter Leo! :) 

Skulle du kunna börja snacka med någon kille som redan hade tjej? (menar inte sebastian)
Nej det skulle jag faktiskt inte. Skulle inte må bra av att försöka "förstöra", och hade killen kommit till mig hade jag nog inte blivit mycket lyckligare för de. Även fast jag hade fått det jag ville så skulle någon annan tjej gå med brustet hjärta & må skit. Den tanken sägen nej. 



20.50

Kom igen & kommentera lite! Riktigt tråkigt att blogga annars. Ge mig några frågor ni undrar över eller tips på vad jag kan skriva om!



söndag


Bild från igår innan jag drog ut. Fick höra 2 gånger att det såg ut som att jag skulle ut och rida haha. Kanske de, saknas bara hjälm & piska i handen.

Världens segaste söndag! Har inte gjort ett jävla piss.. Kollat några avsnitt av solsidan & sen bara suttit vid datan. Hjälp morfar med en gej gjorde jag också förresten. Finns inte direkt mycket annat. Ikväll ska jag iallafall lägga ner lite tid på mig själv, noppa ögonbrynen, ansiktsmask, dusch, inpackning osv. och sen kolla på film. Gillar söndagskvällar bortsett från ångesten! 



14 Bekännelser

Var kamratstödjare i min förra skola i 9an.
Är jättebra på " theme songs", ni vet låtarna innan ett tv program. Kan jättemånga även fast jag inte ser på programmen. 
Drömmer alltid skitkonstiga drömmar.
Är ganska blyg av mig, mot vissa iallafall. Hatar det!
Saknar att rida, men är rädd för att jag ska ha glömt allt om jag satte mig på en häst igen.
Har aldrig ätit sushi eller kebab.
Har en gammal mobiltelefon där jag inte kan göra något annat än ringa & smsa.
Har varit i Chicago & New York när jag var 11 år. 
Är jätterädd för ormar.
Vill jättegärna åka ut och resa massa när jag tagit studenten.
Om jag ska ha barn ska jag uppfostra dom så dom blir som Jamie i Oth.
Tycker att allt låter mycket bättre på engelska, ex älskar dig, saknar dig osv osv. Sjukt fint språk.
Hatar när killar är medvetna om att dom är snygga.
Vill leva som Sofi Fahrman.



new in





12.02


2 bilder från igår.

Godmorgon! Är förjävla trött idag alltså, somnade om flera gånger hemma hos Junia imorse. Men nu är jag hemma iallafall. Igår skulle vi egentligen dra på fest, men vi hade ingen dricka och lite så, så det blev inte som det skulle. Jag & Junia drog och köpte massa godis istället och hamnade hemma hos henne. Vi kollade på L.A giolo och chillade. Haha bara sex i den filmen alltså, men Ashton är så snygg så det är nice! Hur som helst, ska käka lite frukost nu och sedan ta en promenad. Vi hörs sen, puss! 



the jacket





2011-09-24


Bilder tagna nyss! Smygtitt på nya jackan också.

Kom hem från stan för ett tag sen. Vi var inte där så jättelänge men fick ändå med mig fina saker. Köpte jackan jag åkte dit för att kolla på, och sedan underkläder haha. Kanske onödigt men det var rabatter & rea och allt så blev inte så mycket pengar. Älskar jackan! Perfekt höstjacka. Ni ser lite på bilderna ovan men ska lägga in bättre bilder på den sen, och på underkläderna om ni vill se. Ska strax dra ut och gå med hunden en sväng, Junia och hennes vovvar hänger nog med. Sen får vi se vad som händer ikväll. Kisses!



11.15



Hej! Är så sjukt pigg och på grymt bra humör idag. Denna lördag kunde seriöst inte börjat bättre. Jag & Junia gick upp klockan 9 efter många timmars sömn. Sen tog vi direkt en promenad med hundarna i det härliga vädret. Vi gick ner till sjön där dom lekte massa & Leo badade också. Har precis käkat lite frukost & ska nu hoppa in i dushcen. Blir en sväng till stan för shopping & mys. Idag leker livet!

Låtar som fan ger mig rysningar, good-feeling!




med junia


Just nu!

Sitter i sängen och chillar med Junia just nu. Vi ska precis sätta på Friends with benefits (för tredje gången hehe). Imorn ska vi upp rätt tidigt så vi får inte komma i säng alldeles för sent. Aja, vi hörs väl imorgon. Puss!



svar på fråga

TJABBA hoppas fredagshumöret e på topp! eftersom du bad mig att skriva en till kommentar så, i´m back in bussines! som ja alltid skrev förut hhe.. tänkte ett tag på vafan ska ja skriva :S då kom en motsats till tvärjosig ide att ja kan summera lite om veckan som har gått i din blogg elr liknande! friends with benefits jäävligt rolig, testa å sätt på den på släktmiddagen så lär det bli roligare än vanligt! fett imponerad av dig att du våga göra allt på nollningen, bra jobb tovsen! haha kan seriöst inte se skillnad på dina bilder på ditt ansikte, tror alltid du lägger ut samma bild då du gör samma "pose" på typ 90% av alla bilder ( inget negativt!) :D vet inte om ja missat nåt men har du katt? :O hahahah bra skit att du gav hampus thor en 5:a :D till er stalkers som inte känner tove, hon e asfettmemegajävlasnäll i verkligheten!! på msn kan hon va lite taskigare hhe, och jo du får fan mycke killar vare sig du vill elr ej! Vi ska träffas snarast möjligt oavsett om du vill elr ej! saknar dig,ali och din översociala mor CIAO.

Tjena crilleboy! Fredagshumöret är på topp efter att ha läst din kommentar, härligt att ha dig tillbaka! Haha, jag vet, den är sjukt bra men jag skippar helst att sätta på den med släkten. Det blev tillräckligt jobbig stämning när jag såg den med mamma igår. Haha, det trodde du inte om mig va? Blev lite imoponerad av mig själv också. Överdriv inte nu! Du borde nog ta och läsa min blogg oftare, gör inte alls samma min haha! Men bra att det inte var något negativt. Nej jag har ingen katt! Hahaha...Va gulligt! Du är också väldigt snäll faktiskt. Hahah, det var länge sen du var såhär snäll chris. Tack tack! Och ja, vi får ta och ses snart. Mamma, Leo & jag saknar dig med! 



hemmakväll


2 bilder från i början av sommaren. Vill vara så brun igen!!

Tjenare! Sitter och lyssnar på lite musik & har precis käkat middag. Ska strax sätta igång och städa mitt rum lite fort, sen får vi se vad som händer resten av kvällen. Junia kanske kommer över för lite filmmys eller något. Blir en hemmakväll iallafall, är sjukt trött efter denna vecka. Väldigt skönt faktiskt. Har redan satt på mig massa myskläder och sockor, tycker att det är så jävla kallt haha. Förstår inte hur jag ska överleva vintern, fryser typ hela tiden. 

Imorgon ska jag & Junia gå upp tidigt och gå ut och gå en sväng med vovvarna om det bra väder, sen ska vi åka till stan. Vill verkligen dit, ska kolla på en höstjacka jag verkligen vill ha! Sen måste jag köpa nya pärlörhängen också eftersom jag tappade mina förra fredagen, känner mig naken utan dom! Okej, nu babblar jag bara på. Ska ta och svara på en fråga, sen är det städa som gäller. Puss! 



melissa horn - jag saknar dig mindre och mindre

Och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag

Men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om



dagens låt!





16.24


Nyss!

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen. Gick från halv 9 till kl 3. Hade matte, idrott där vi orienterande, so sen graf. Ska strax möta Junia och gå på en promenad med hundarna. Mys! Bråttom nu så måste springa. Skriver sen! 



before I die

Haft sex till låten Let's get it on - Marvin Gaye.
Ägt en walk-in-closet.
Hoppat bungy jump från en hög bro ovanför havet.
Gift mig i en stor kyrka med världens underbaraste klänning. 
Tagit springnota på någon jättefin resturang.
Skaffat barn.
Haft sex på en flygplanstoalett.
Sett min väska komma ut först på bandet efter en flygning. 
Slagit en idiot till kille riktigt hårt.
Åkt till Las Vegas.
Älskat mig själv mer än någon annan.
Träffa/sitta i publiken hos Oprah. 
Lärt mig spela gitarr eller piano.
Åka på roadtrip genom USA, helst i en cab. 
Gjort något bra inom välgörenhet.
Träffat någon som heter precis som jag. 
Ropat "jag bjuder!" på en bar.



22.38



Sitter och kollar på Breaking news med Filip & Fredrik just nu. Har kollat på Friends with benefits för andra gången också. Annars har jag haft en väldigt chill dag. Inte direkt gjort mycket för världen men det har varit skönt. Ska strax hoppa i säng, längtar nästan haha. Tycker verkligen att det är så skönt att sova & bara försvinna bort från alla problem och tankar. Har en idrottslektionen tidigt imorgonbitti som jag måste ladda för. Vi hörs! Godnatt.



Planer för helgen



Planer för helgen!

Fredag - Skola, sen förmodligen Veronica Maggio på kvällen & sen hem och chilla.
Lördag - Tvinga med mig Junia till stan för att shoppa. Måste verkligen kolla på en jacka jag vill ha! Oklart vad jag ska göra på kvällen.
Söndag - Inga planer alls. Antagligen städa rummet, ta hand om mig själv-dag.

Som ni ser så har jag inga spceiella planer för helgen men det kan vara skönt det också. Känns iallafall bra att det redan är fredag imorgon. Veckorna går sjukt fort! 



FRÅGOR & SVAR

Fick väldigt många konstiga och jobbiga kommentarer haha, men ska försöka svara så gott jag kan!

vilken modell tycker du är snyggast? :)
Rosie Huntington tror jag! :) 

1.hur mår din katt?
2.Skulle du kunna bli lesbisk?
3. Om du kunde ha ett kk skulle ta vilja ha det då? :D
1. Hon mår jättebra! 
2. Haha nej, är 100% hetero. 
3. Nja, tror inte det :D

Var victor granfeldt bra i sängen?
Hur het är Hampus Thor på en skala 1-10? där 1 är totalt ohet och 10 det sexigaste packet du någonsin sätt.
Jag & Victor hade aldrg sex! 
Han är väl en solklar 5a. 

Vart kommer skorna ifrån? Underbara!
Tack! Dom kommer från dinsko :)

Hej Tove! Laddar du ner filmer gratis? hur i så fall :)
Hej! Ja, brukar ladda ner någon gång ibland, alltid från sidan tankafetast.se :) 

Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan?
Säg 1 av dom bästa minnerna vi har tillsammans och berätta om det!
Hur ofta pullar du?
Hahah Juniaa! 
Det pinsammaste.. hm. Måste varit när jag stalka en jättesnygg äldre kille i skolan & fick hjälp hem av nattvandrare. 
Får göra det i ett inlägg någon dag! 
Minst 4 gånger varje dag...

kan du föklara mer vaad nollning är? :)
Nollning är väl olika för alla, men det går väl mest ut på förnedring och att man 1orna ska skämmas i skolan haha. Vi hade massa pinsamma uppdrag mitt i stan, men det var bara sjukt roligt! Sen på kvällen söp 2orna ner oss haha. 

Började läsa din blogg nyss och äälskar den! men här har du ett par snyggo! ;)
hur lång är du och vad väger du?
vilka band och låtar lyssnar du mest på just nu?
om du ser en söt kille i skolan typ, hur tar man kontakt..?
utseende eller personlighet? (kille)
vad tränar du?
Åh tack sötis! 
Jag är 173cm. Vad jag väger vet jag inte ens, tycker inte att det är viktigt! 
Lyssnar på massa men Coldplay bland annat. 
Jadu. Addar honom på facebook, kanske småpratar lite i chatten, ler mot honom i skolan osv! 
Personlighet! 
Ingenting alls faktiskt :) 

Vem var den senaste du hånglade med?
Hur mycket var klockan när du förlorade oskulden?
Får du mycket killar?
Haha det här kanske låter dumt, men vet ärligt talat inte. Det var någon på nollningen men minns inte vem. 
Ca 13.46. 
Nej det skulle jag inte påstå. 

Kan inte du berätta lite om kärrtort och om din klass? Hur är maten, schemat, människorna, lärarna, lokalerna osv? Saknar dig! <3
Jo visst! Min klass är rätt bra, trivs okej bra. Hänger mest med Vendela & Junia. Vi är 24 tjejer och 7 killar så det är rätt synd, men det är skönt med vår klass för alla är sig själva och ingen jobbig stämning osv. Maten är väl varken bra eller dålig. Det är nice för det finns alltid fil & flingor att äta om man inte gillar maten. Vårat schema ska jag inte heller klaga på faktiskt, vi har väl några långa dagar men vi har också några riktigt tidiga och korta dagar. Mycket håltimmar också, så det är skönt! Människorna i skolan verkar riktigt roliga. Många snygga killar att kolla på, skönt & väldigt blandat folk. Skolan är så himla stor så finns verkligen hur mycket olika stilar och typer av människor som helst vilket är bra, tycker jag! Lärarna är väl rätt bra, som vanligt är ju några bättre än dom andra & lokalerna är också som vanligt antar jag. Saknar dig med gumman! <3





dålig bild på dagens outfit





15.57


2 random bilder från i somras.

HEJ! Kom nyss hem från skolan, eller för ett tag sen iallafall. Försov mig imorse så kom till andra lektionen som började tjugo över 11. Hade bara media & sen en mattelektion där jag verligen inte kunde koncentrera mig ett dugg. Satt bara och ritade. Ska strax ta ut vovven på en runda och sedan käka lite mellis. Dagens outfit kommer strax också så stay tuned!



new in



Världens sämsta bild, men skitsamma. Köpte dessa idag. Var verkligen i ett behov av ett par höstskor så fick bli dessa. Enkla, smidiga & passar till allt. Gillar dom! Köpte även Solo, där man fick med en concealer som jag också behövde så det var perfekt. Ska ta en snabb dusch nu & sedan lägga mig i soffan. Har laddat ner Something borrowed, tänkte sätta på den. Hoppas den är bra! Skriver senare ♥



21/9


Tagna nyss!

Tja! Såhär har jag sett ut idag. Känt mig hemskt ful i regnet och så men men. Började vid 9 idag, men engelskan var inställd så vi fick chilla lite, sen hade jag italienska & sen drog vi mot gamla stan där vi skulle på postmuseum. Höll verkligen på att somna, hade hellre varit i skolan fan haha. Fick iallafall sluta vid 3 så då åkte jag direkt hem. Somnade på bussen och vaknade av att en gammal klasskompis slog till mig och sa att jag skulle av haha. 

Har precis käkat lite mellis och ska nog snart dra iväg till farsta en sväng med mamma. Måste köpa höstskor så ska se om jag hittar några fina, sen måste jag fixa mitt busskort som gick sönder när jag badade i fontänen i fredags haha, det var inte min dag! Skriver när jag kommer hem. Puss!



15 saker om mig

Verkligen hatar när folk är oärliga mot en.
Har alltid varit väldigt underviktig men äntligen så har jag fått lite fett på benen & magen. 
Har blå/gröna/grå ögon.
Har väldigt lätt för att lära mig låttexter. 
Smsar jag med någon jag gillar, så ler jag automatiskt och det går inte att sluta haha.
Har typ ingen aning om vilka som läser min blogg. 
Heter Maj Kristin i mellannamn haha, två namn, inget dubbelnamn som många tror.
Är sjukt höjdrädd. 
Tycker det är mycket roligare att läsa bloggar som skrivs av folk man vet än storbloggarnas.
Dagdrömmer väldigt mycket, älskar det haha! 
Hatar när folk bara pratar om sig själva.
Gråter jättelätt när folk friar, gifter sig, får barn osv på film. Så jävla fint! 
När jag ska sova inbillar jag mig ofta att det ligger en kille bredvid mig haha, depsperat tjej.
Har väldigt mycket känslor inom mig. 
Tittar gärna på filmer som jag sett flera hundra gånger. 



Friends with benefits



Har precis kollar klart på filmen Friends with benefits, den med Justin Timberlake. Hade inte så jättehöga förväntningar på filmen, men den var fan sjukt bra! Älskar romatiska komedier, tycker verkligen att ni ska se den. Annars då? Har inte gjort så mycket idag. Bara varit ute med hunden, kollat tv, chillat osv. Ska fortsätta med det i några timmar till innan jag hoppar i säng. Ska försöka blogga lite också om jag kommer på något bra. Puss!



kommentaren som gjorde min dag

Eftersom vissa är så jävla omogna å skriver helt perversa å onödiga frågor kommentarer så ska du få lite bra skit här! börjar me lite kommentarer! du va seriöst en jävla hjälte på nollningen! du har skrivit flera gånger att du inte vill ha kille, men nu helt plötsligt vill du ha det, jävla tvärvändning! du skriver att du inte gillar din näsa, din näsa e den roligaste näsan jag har känt på, för er som inte känt på den är den som en knapp, askul å trycka på! en fråga: Är Ali/Leo fullvuxen nu? Du skrev förut att du vill ha jul/snö, så sa du förra året också men ångra dig efter en vecka me snö, tror du inte det blir samma iår igen? kommer inte på nåt mer nu, vore fett trevligt om du kunde svara på dessa frågor/påståenden i bloggen som du brukar göra elr kanske ta me hela inlägget eftersom det förmodligen är det mest högklassiga som har skrivits som kommentar // Du vet vem

Ska försöka svara på allt i ordning haha! Haha hjälte vet jag inte men det var skönt att höra iallafall, synd att vi inte träffades! Haha jag vet, men börjar bli desperat nu när hösten/vintern kommer, skönast att vara singel på sommaren men nu hade det varit nice med en boyfriend. Och fan vad det är så du att säga "tvär" hela tiden. Hahaha näsan, tror att det är för att alla tryckt på den som den är så platt. Ett svar: Nej han är inte fullvuxen än, om några månader är han nog det, han är fortfarande liten! Hah, du har så rätt här också. Kommer säkerligen ångra mig efter några dagar men just nu vill jag faktiskt ha lite snö. Pojkvän + snö, låter ju bara mysigt haha. Klart jag svarar, denna komentar fick mig fan att skratta högt igårkväll & helt klart den bästa kommentaren jag någonsin fått. Hoppas jag får flera Chris! 



20 september



Hejhej!
Sitter och lyssnar på massa bra musik samtidigt som jag försöker övertala mamma att inte åka på konferans idag, vill inte vara hemma själv haha! Hade en kort dag idag,  en jätteonödig datalektion, engelska & sen sam. Gjorde inte mycket nytta, hade bara snygga killar i huvudet. Slutade redan vid tjugo över 12 så drog och köpte mat till mig & Junia och åkte hem till henne och gjorde henne sällskap eftersom att hon är sjuk. Kom hem för en stund sen och nu ska jag ta och fundera ut vad jag ska göra resten av dagen. Skriver snart!





21.28


Bilder tagna nyss.

Sitter i soffan och tittar på svenska hollywood fruar med mami. Har precis käkat donken och varit ute med Leo en sväng. Orkar inte gå till skolan imorgooooon, så segt. Hoppas det inte regnar också, det gör mig fan 40 gånger mer deprimerad hah. Regn är bara mysigt när man ska sova eller kolla film. Nej, ska kolla klart nu & sedan ta en dusch och välja ut kläder till morgondagen. Vi hörs! Kom igen & kommentera lite också.



FRÅGOR & SVAR

vaaaart har du köpt the tooopp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den är köpt på H&M för 2 år sen. 

går du i 9an?
Haha taskig! Går i 1an på gymnasiet. 

Vad hade du för vinter jacka i vintras och vad ska du ha i vinter? :)
Hade mina bruna boomerang. Ska väl ha den i år också, eller så ska mamma ta över den & jag får en ny svart.

är du oskuld?
Nej det är jag inte. 

hur gammal var du när du förlorade oskulden?
15 år. 

kan du ge mig några sminktips??
Här kan du se ett sminktips jag gjorde för ett tag sen. 

har ni snygga killar i kärrtorp isåfall vilka? :)
Ja, det finns massa snygga killar. Vill inte säga namn haha! :)



Hittade lite bilder från nollningen





2011-09-19


Bilder tagna idag.

Hej! Rätt seg & ångestfylld måndag. Jävla skitväder som gör en trött & deprimerad. Var i skolan till klockan 2 typ så det var ingen jättelång dag dirket, men ändå. Har precis varit ute på en prommis med hunden. Slängde på mig min gamla fjällis, känns verkligen att hösten är här nu! Ska nog chilla hela dagen idag. Har inga läxor eller något, SKÖNT!



18 september



Precis kollat klart på sista avsnittet på säsong 7, one tree hill såklart. Andra gången jag ser det avsnittet. Så sjukt bra & kan verkligen inte låta bli att gråta! Ska snart sova, börjar rätt tidigt imorgon men lär väl stanna uppe ett tag till. Har värsta träningsverken i benen också haha, vet inte vad det kommer ifrån. Kan säkert vara från alla lekar i fredagskväll! Fan vad vi var grymma på skottkärran, hoppa säck osv. Sånt borde alltid göras onyktert haha! Hur som helst, vi hörs imorgon istället. Kisses!



19.51



Har hållt på med garderoben ett tag nu, den har varit kaos hur länge som helst men nu ser det äntligen någorlunda bra ut. Förhoppningsvis blir det lite lättare att hitta kläder på mornarna nu. Förutom de har jag väl inte gjort så mycket, varit ute med hunden på en prommis och bara chillat vid datan. Ska precis hoppa in i duschen och sedan placera arslet i soffan för resten av kvällen. Skriver sen!



13 bekännelser

Längtar faktiskt lite tills julen & snön. Så jävla mysigt.
Min favoritparfym är SJP nyc. 
När jag ska göra något gör jag det oftast all in.
Tyckte förut att brittiska var jättefult men har börjat tycka nu att det är skitcoolt.
Gillar mera att kramas än pussas (hångla räknas inte).
Skämde ut mig sjukt mycket i fredagskväll. 
Min favorit av Victoria's secret angels är Rosie Huntington.
Skulle gärna vilja ha en pojkvän. 
Är sjukt rädd för ormar.
Städar mitt rum överdrivet ofta bara för att det blir stökigt så fort.
Gillar inte min näsa.
Tycker att den bästa filmscenen ever är när Cameron Diaz flippar ur till Mr. Brightside i The Holiday. 
Tror väldigt mycket på karma, att bra saker händer bra människor & tvärtom.



new in


New in! Tröjor från H&M, ansiktsmask från Åhléns.

Hej! Åkte somsagt till farsta med Junia, vi shoppade lite & fikade på Waynes. Fick med mig 2 baströjor & en ansiktsmask hem, nödvändigheter faktiskt. Ska chilla resten av dagen, verkligen chilla haha. Ska ta en lång dusch, och ta hand om mig själv lite, det behöver jag. Sen ska jag kolla på one tree hill eller någon bra film. Mysigt. Har lite ångest över att gå till skolan också efter i fredags hehe.. Men men, ska gå möta Junia en snabbis nu. PUSS!



godmorgon



Tjena! Glömde skriva igårkväll. Drog hem till Junia vid 8. vi kollade film, facebookade & snackade om kvällen innan. Somnade redan innan 12 gjorde vi också, riktigt skönt faktiskt. Imorse vaknade vi klockan 10 & käkade frukost. Kom precis hem nu och ska slänga på mig lite kläder sen dra till farsta med Junia. Har lite grejer jag vill kolla på sen lär vi väl ta en kaffe eller något också. Mys söndag!



Junia!



Min fina! Har lovat Junia en länkning så här kommer den. Junia är seriöst världens underbaraste person. Glädjespridare, snygg osv. Hon har en sjukt bra blogg med massa snygga bilder på sig själv. Ni hittar den HÄR!



nollning

Om det var några som såg folk med partyhattar runt t centralen (plattan & gallerian) igår eftermiddag så var det bara vi haha. Här är lite saker jag/vi fick göra:

Bada i fontänen.
Dansa sexigt framför killar & vid lyktstolpar. 
Ragga på killar och få deras nummer.
"Suga av" en skyltdocka. 
Hånglat med både Junia & Vendela.
Springa genom gallerian i underkläder. 
Vaskat cola på en annan klass samtidigt som vi skrek " VAAASKAAA!"
Frågat en tjej om hon var gravid. 
Gjort en böghög mitt i gallerian och fått andra joina oss.
Stått i underkläder mitt på plattan. 
Skrikit jättehögt på donken "LEDIG KASSA!"
Smakat av någon random på donken.
Gått fram till främlingar och börjat prata med dom som om man könde dom.
Gjort sexställningar mitt på plattan. 



16.28


Haha, en bild från fotolektionen igår.

Tjena! Sorry för att uppdateringen inte varit den bästa under senaste dygnet. Men har haft fullt upp. Igår var det nollning efter skolan och det var verkligen så jääääääkla roligt. Kan skriva alla sjuka saker jag fick göra sen. Sen var det bara snabbt hem, käka och sen dra mot björkhagen där nollningen fortsatte. Kvällen slutade tyvärr inte lika bra och det får jag sota för idag. Har mått så jävla dåligt idag. Jag och Vendela satt och skakade och höll på att spy hela morgonen, aldrig varit såhär bakis. Sen sov vi i ca 2 timmar så nu mår jag mycket bättre. Skönt! Antar att det blir en hemmakväll om ingen vill ses och bara chilla. Orkar inte göra så mycket mer. Ska käka lite nu, skriver sen!



FRÅGOR & SVAR

Säger det igen, men din blogg är helgrym!
Är du intresserad av någon kille just nu?
Vem är snyggast i hela oth?
Vad tycker du om kärrtorp?
Vad har du för bhstorlek?
Tränar du någonting? :)

Tack så jättemycket!
Nej just nu är jag faktiskt inte intresserad av någon. 
Nathan!! 
Jag tycker att kärrtorp är superbra! Skulle verkligen rekomendera den. Stor skola, trevligt folk osv. 
Jag har väl 70C, men i några bhar har jag 75C. 
Nej jag tränar ingenting :) 

Du ser skit bra ut men wherever !
1. Vad har du för mobil ?
2.kan du inte göra en video när du sminkar dig ?
3.Kan du inte visa vad du har för väska och vad du har i den .
4. vilken bild tycker du är snyggast på dig ?

Åh tusen tack! 
Har en Sony Ericsson W595. 
Nja, en video kan jag nog inte göra. Men kanske kan visa på något annat sätt med bilder eller något. 
Jo kan göra det i ett inlägg någon dag!
Hm.. vet faktiskt inte haha. Svårt att säga.. 

hur många har du varit på g med? :)
Oj, vet faktiskt inte haha måste räkna nu. Kanske 5 st under senaste 3 åren :)

Hej tove! Skit bra blogg!
Frågan är, vart förlorade du din oskuld?
Hej! Tacktacktack! 
Förstår inte riktigt frågan? I sängen...?

Snyggaste killen i din klass?
Kan du känna dig utfryst i skolan?
Vart bor du?
Vad tycker du om Blondinbella?
Älskar din blogg, vet lite random frågar men kör bara ;D

Hm.. ingen är väl riktigt min stil men Daniel kanske. 
Nej det gör jag inte!
Bor i sköndal. 
Läser inte hennes blogg men hon verkar så jävla smart & sjukt bra. 
Tack sötis! :D 

hur ofta brukar du tvätta håret? hur stylar du det? :)

Tvättar det rätt ofta faktiskt, hatar att gå med smutsigt hår.. Tvättar det väl varannan dag, ibland varje dag. Fönar det, sen plattar :)

va tycker du om din klass?
visste dina föräldrar att du och junia festade o så när ni var bortresta?
har du syskon?
astråkiga frågor men hehe.. jättebra blogg :)

Jo den är väl helt okej. Umgås dock bara med Junia & Vendela. Men det är skönt med klassen för man behöver aldrig skämmas eller någonting. Alla är sig själva osv. 
Jo mamma visste det, men är ju 16 & vi var aldrig långt borta från hotellet så det var nog lugnt.
Har en bror som är född 93!
Haha nejdå! Tack så mycket :))

Måste först börja med att säga att du har en grym blogg och du ser väldigt bra ut!
Vem är din absoluta bästa vän?
Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Vad är det pinsammaste du gjort?
Är det kul att ha hund?
Ditt hår blev superfint när du slingade ljusare, ska du fortsätta slinga det eller är du nöjd?
Är du oskuld?
Hur mycket pengar får du i månaden?

Tack så mycket, blir jätteglad!
Hm.. Junia får jag nog säga.
Skulle vara kul att bli stylist eller journalist. 
Jadu.. jättesvårt att komma på haha. Finns nog ingenting speciellt.
Ja, det är kul men ibland är han väldigt jobbig haha. Han är ju bara en liten valp. 
Tack sötis! Ska nog behålla det såhär. Vill inte ha världens utväxt och så sliter det massa på håret att bleka. 
Nej jag är inte oskuld. 
Får 700 kr. 

Någon du ser upp till?
Har du och junia alltid varit bästavänner?
Favoritblogg?
Har du nångång haft något emot mig? haha
Har du några brister/något du inte tycker om med dig själv? isf vad?

Victoria's secret angels! 
Nej det har vi verkligen inte haha. Har gått perioder då vi knappt umgåtts alls. Men nu under senaste året så har vi kommit väldigt nära & det är jag jätteglad över.
Min favorit blogg.. Egoinas, Kenzas eller andreaviktoria.blogg.se. 
Haha.. Hur kunde jag inte något emot dig när killen som jag var förjävla förälskad i träffade dig när han hade bestämt med mig. När jag satt och väntade hela natten på honom och han var med dig. Hur kunde jag inte ha något emot dig när ni blev tillsammans bara en vecka efter han hade dumpat mig? Haha. Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead. Men man ska inte vara långsint :)
Hm...Kanske att jag borde säga ifrån ordentligt oftare istället för att bara ignorera. Och att jag är blyg. 

hur många har du knullat med?
Haha Junia, men mellan 1-4 personer. 

är det några snygga killlar i kärrtorp då? du kan få vem du vill! ;)
Haha gulligt sagt! Jo det finns rätt många snygga killar i skolan, 2 st som jag lagt extra märke till :))



FRÅGA PÅ!



Nu får ni fan ta chansen att fråga det ni undrar om mig! Spelar ingen roll vad det är, vad som helst! Vad jag har för bh storlek, om skolan, killar osv. Kom igen nu! Bloggar igen när jag fått tillräckligt många frågor. 



torsdag



Tjenare! Om ni vill veta hur jag ser ut idag så ser ni det på bilden. Tagen nyss! Hade superlång dag idag så kom hem vid halv 6. Började dock sent men ändå. Hade media-prov & sen matte i tre timmar. TRE FUCKING TIMMAR! är det ens tillåtet? Sista timmen/timmarna var vi så jävla övertrötta så man skratta åt allt, till och med när Naser sa "kubbar" istället för kuber. Och när vi tog bilder på Junia med hitler mustach. Ska käka snart & sen träffa Junia en stund tror jag. Har inga läxor eller något idag så får passa på att hitta på något. Jaja, skriver snart! ♥



godmorgon


Jag nyss, trött osv.

Godmorgon! Kul att man gick upp 8 och sen får reda på att vi har håltimme och börjar 11.20. Men men, ska inte klaga! Har lite tid över till att plugga nu och äta en ordentlig frukost så det är bra. Är nästan klar med sminket/håret och kläderna så efter det blir det plugg & chill i någon timma innan jag måste röra mig mot skolan för prov. Slutar kl 5 idag (tror jag) och efter det blir det nog Daniel Adams-Ray på grönan. Får se om jag hinner uppdatera i mellan. Hörs sen, ha en bra dag kids!



22.37



Tja! Har precis pluggat ihjäl mig typ. Tog mig 2 timmar att göra svenskan, och det var bara en läxa. Suck! Hur stor som helst.. Nu har jag fan ingen tid till att kolla på tv eller något. Får väl tvätta bort sminket, sätta på mig pyjamasen & kolla det sista one tree hill avsnittet i sängen. Panik! Har 1 avsnitt på sjunde säsongen kvar & åttonde säsongen hittar jag ingenstans. Vet inte vart jag ska ta vägen.. vad fan ska jag göra när jag sett alla avsnitt? Kommer ha så jävla mycket tid över haha. Får börja stalka en annan serie haha. Men men, ska läsa lite bloggar nu. Puss!



plugga


Nyss!

Precis käkat & nu redo att fortsätta med pluggningen. Segt. Har 2 prov imorgon och en typ inlämningsuppgift som ska in. Jag suger verkligen på att plugga, gör allt i sista sekund. Så omotiverad och trött. Vill sova föralltid, kolla oth & vara ledig.



youtube

Förmodligen några av det bästa youtube-klippen. Någonsin. 





bekännelser

På insparken döpte jag en kille till Oleg och sjöng electropop varje gång han kom nära. Har inte sett han i skolan efter det och antar att det lika bra det.
Är 173 cm, ganska långt.
Tycker att det är sjukt skönt att ha träningsvärk, speciellt i benen efter man suttit på en häst. (tänkte skriva efter man ridit men kom på att det lät lite fel hahah)
Blir sjukt glad när jag får en komplimang. 
Är beroende av mina högtalare, kan kanppt lyssna på musik utan dom. Bad sound kills good music.
Har världens sämsta kondition. 
Verkligen hatar att tanter & gubbar ska tränga sig så förjävla mycket i köer på bussen osv.
Har väldigt torr humor. 
Känner mig sjukt efterbliven när alla sitter med sina iphones och jag tar upp min rosa gamla sony ericsson som var ascool för 2 år sedan.
Blir alltid döv när jag kollar på tv med morfar, han måste alltid ha maxad volym.
Kollar min statistik på bloggen 1 gång varannan minut typ.
Har aldrig flyttat. 
Är nog ganska blyg, men tycker att det är jättekul att träffa nya människor.
Senast jag hade ett förhållande var maj-juni 2010. 
När jag är hemma måste jag alltid ha massa lampor tända, hatar när det är mörkt, även när jag ska kolla film.
Tycker att det är lättare att träffa en kille själv än med massa kompisar, vet inte varför faktiskt. 



2011-09-14


Bilder tagna nyss.

Här har ni lite bättre bilder på nya hårfärgen. Trivs jättebra! Hej förresten. Kom hem från skolan för 1 timme sen. Vi fick sluta 1,5 timme tidigare för att vi inte hade någon svenska. Skönt! Var en ganska lugn dag så det funkade. Engelska, italienska, media där vi kollade på ung cancer filmen och så var jag hos skolsyrran på en kontroll så slapp en halvtimmes lektion, chill! Fick även maten serverad av Natasha Peyres morsa idag också haha, hon jobbar som mattant i vår skola. Har massa plugg idag så ska sätta igång strax. Vi hörs!



GODNATT!

Hejsan! Ligger i sängen nu helt nerbäddad och redo att sova. Men ska kolla på ett oth avsnitt innan. Lär somna som ett litet barn efter de, sov ju så jävla dåligt inatt. & ja, ni hade rätt. Har faktiskt slingat håret ljusare. Jag & Junia fick ett spontanryck och sprang och köpte färg när vi var i farsta för att sola. Inte ens mamma visste något så det blev lite av en surprise när jag kom hem. Höll dock på att strypa Junia när jag skulle tvätta ur färgen och halva håret var helt gult/vitt haha. Men det blev superbra & jag är jättenöjd! Kan visa bättre bild imorn istället.

Har en jobbig & lång dag imorgon så ska ladda upp nu. Är verkligen inte sugen. Vill sitta uppe halva natten, lyssna på mysmusik, sitta och prata om allt med någon, dricka liter av kaffe, krypa ner i sängen till några oth avsnitt och somna nära någon. Vakna sent, dra mig i sängen osv..Hatar stress, ångest & skola. Men - man kan inte få allt! Måste avrunda här. Vi hörs imorgon. Puss!





idag lever jag farligt

Någon som kan se vad jag har gjort??





18.40



Jahapp, såhär ser jag ut just nu. Inte mycket att skyta med. Ibland är det nog bäst att inte ens vilja veta vilka som läser ens blogg och får se sånt här. Fast vem fan bryr sig egentligen??? Min blogg! Hur som helst: kom nyss hem från solariumet, och enligt bilderna ser det bara ut som att jag blivit blekare, men så är det inte. Fick faktiskt lite färg. Ska fly från hemmet nu och dra mot Junia, vi ska plugga tills hjärnorna sprängs. Hennes lilla kommer förmodligen sprängas efter 5 min men jag ska kämpa. Skriver när jag är hemma igen. Puss!



new in


New in!

SNÄLLA! Kan någon hjälpa mig att inte köpa underkläder? Är fan besatt haha. Har lite bråttom nu så skriver fort. Jobbig dag i skolan, kanske beror på att jag sov ca 3 timmar, började 8.10, hade ett tal på engelska osv. Men slutade iallafall 12.20 så det var nice. Åkte en snabbis till farsta för att prova ett par skor och kom hem med det ovan. Great! Ska precis rulla mot solariumet med Junia nu och ikväll väntas flera timmars pluggande. Suck! Skriver senare. Kisses!



21.48


Bild från i somras.

Sitter för tillfället och kollar på Svenska hollywood fruar, älskar det! Så överdrivet och härligt haha. Har också tagit en dusch, haft ansiktsmask och noppat ögonbrynen så nu känner jag mig rätt fräsh. Blir skola imorgon så ska försöka komma i säng rätt tidigt. Kom på nu att jag har ett engelska tal om Justin Bieber att skriva också, suck. Men det blir nog inte alltför svårt, kan väl det mesta om honom hehe. Nu bablar jag bara på.. ska svara på lite frågor nu. Puss! 

Vart kommer skorna och koftan ifrån? Gillar din blogg! :)
Skorna kommer från Eurosko & koftan är från Bikbok! Tack sötis, blir jätteglad! :) 

Hur har du lärt känna Andrea? :)
Antar att du menar Andrea Hedenstedt. Vi läste varandras bloggar, sen började vi snacka lite på facebook och bestämde att ses, så efter det har vi träffats 2 gånger. Hoppas att vi ska ses snart igen, sjukt gullig tjej! Här hittar ni hennes blogg :)

haha du käkar godis igår och idag till frukost. går du inte upp i vikt eller får finnar??
Haha! Jag har turen som nästan aldrig får finnar, väldigt sällan iallafall. Och har väldigt svårt att gå upp i vikt, kan faktiskt vara lite jobbigt. Skulle gärna gå upp några kilon. Men lite godis är väl inget att nojja över?!

Snyggt linne, vart kommer det ifrån? :)
Tack! Köpte det på H&M förra våren :)



wanted




12/9


Har lite ont om bilder nu när jag är sjuk så ni får några gamla webcam bilder.

Seg dag. Har haft ont i huvudet sen jag vaknade och det verkar aldrig försvinna.. Well, har inte gjort mycket för världen. Har varit ute med Leo nyss, kastade massa pinnar bara, orkar ju inte springa/leka något nu direkt. Sen har jag gråtit som ett litet barn till one tree hill också, fyfan vad sorgligt när Haleys mamma dör, usch. Just nu sitter jag bara och tittar på tv, antar att resten av dagen kommer se likadan ut. Tv, tv tv. Som tur är så är det ju Ensam mamma söker på måndagar så någonting att se fram emot har jag iallafall. Ska käka lite nu, puss! 



dagens låt / 12.48



Tjena! Som jag sa igår så är jag hemma idag också. Är fortfarande inte helt bra.. lite segt. Har iallafall varit ute med hunden nyss och glad att ingen såg mig haha. Hade mössa, 2 tjocktröjor, mjukisar, gummistövlar. Fashion. Ska iallafall gå ner och lägga mig i soffan nu framför några oth-avsnitt. Tror även att det finns lite godis & choklad kvar från helgen så de får bli min frukost haha. Skriver senare, puss på er! 

Dagens mysiga låt! 




godnatt


2 snygga bilder från i somras!

Har hängt i soffan framför tvn hela kvällen. Käkat lite godis, druckit cola osv. Ska vara hemma imorgon också så att jag blir frisk någon gång. Rätt skönt faktiskt. Ska lägga mig i sängen och kolla på one tree hill nu, men först ska jag hämta lite mackor och sätta på mig pyjamasen. Godnatt!



blond?





frågor & svar

Vad tycker du är fint att ha på hösten? :d
Tycker det är sjukt snyggt med kängor/boots, hunterstövlar, stickade tröjor i alla färger, blusar, skjortor, svarta jeans, skinnjacka osv. :)

Varför bor du inte med din pappa? Fin blogg! :)
För att jag helt enkelt trivs bättre hos mamma i sköndal där jag bott hela mitt liv! :) Tack!

ge tips på hur man får fina ögonbryn! :D mina känns ganska korta och tjocka, och när jag fyller i dom ser det helt fel ut..
Hm.. Dålig på detta. Men spara ut som lite, måla ungefär som du vill ha och sen noppa efter det. Finns massa instruktioner på google! 

är dina föräldrar skilda? isånna fall, bor du bara hos din mamma? :) din blogg är grym!
Yes det är dom! Och ja, jag bor bara hos mamma :) Tack sötis! 

säg vilka bloggar du brukar läsa :)
Dom jag läser dagligen är väl: kenzas.se, egoinas.se, ammanda.devote.se, lcornelia.blogg.se, elfstrands.webblogg.se, hanneshervieu.se, times.devote.se, junia.devote.se, rstahl.devote.se, filippamoller.blogg.se, azalea.devote.se, andreaviktoria.blogg.se

Vad hette sidan där du kunde kolla vilka kändisar man är mest lik?
Den heter myheritage.com! 

En fråga vad vill du bli när du blir stor / jobba med ? puss din blogg äger :D
Hm.. vet faktiskt inte. Men skulle vara kul att jobba med välgörenhetsgrejer eller bli journalist och bo någonstans i USA! Tack så jättemycket! :) 



KOMMENTERA LITE!

Kom igen nu va! Kommentera lite, snälla hah. Blir mycket roligare för mig att blogga då. Kan svara på lite frågor i ett inlägg senare så kommentera & fråga vad ni vill! 



9/11/01 We will never forget.



10 år sen. Idag går mina tankar till alla drabbade den 11 Septemper 2001. ♥



12.58



Hejhej! Vaknade lite över 12 idag av att vovven kom in och slickade mig i ansiktet. Mår inte bra idag heller.. sjukt segt. Antar att det blir en dag hemma framför one tree hill & datan. Borde ta och rensa garderoben också, men bara om jag orkar. Hm.. har inte så mycket mer att säga. Skriver sen!



lika som bär

Hittade någon sida där man kan kolla vilka kändisar man är mest lik. Måste säga att jag älskar den! Jag menar, en blandning av Angelina Jolie, Eva Longoria & Tyra Banks. Svårslaget. Haha jävla fejksida..





14 bekännelser

Tycker att sättet killar tar av sig t-shirts på är sjukt sexigt haha.
Hatar simhallar, tycker det är så jäkla äckligt med alla hårstrån och duscharna osv.
Tycker att norska är ett sjukt fint språk, så jävla gulligt!
En gång när jag var liten och var med i en hopptävling red jag fel väg, blev jätteledsen.
När jag nyser låter jag som ett litet barn på 4 år.
Kan darra på ögonen, antinger tycker folk att det är skitcoolt eller så skrämmer jag dom.
Stör mig på att nästan alla killar har flickvänner.
Kan typ inte klara mig en hel dag utan lypsyl.
Ville gå på castingen för modelljakten, bara för kul, men är alldeles för feg.
Ibland önskar jag att jag behövde läsglasögon, sjukt snyggt på rätt person.
Nästan varenda kille jag "faller" för har cendréfärgat hår.
Älskar överdrivna amerikanska filmer, har aldrig gillat svenska filmer.
Får nästan alltid tårar i ögonen när jag lyssnar på Someone like you - Adele.
Vill inte ha ett förhållande just nu (tror jag) men skulle verkligen vilja vara förälskad/kär, så underbar känsla. 



19.03


Bilder tagna för några veckor sen.

Tjena! Har kämpat och kämpat med att ta bild på dagens shopping men det fastnar verkligen inte på bild så sket i det. Köpte iallafall bara en svart transparent blus/skjorta. Har velat ha de länge så jag är nöjd. Köpte den på Kappahls barnavdelning för endast 179:- haha. Asbra ju. Är fortfarande sjuk och orkar knappt göra någonting så ska bara stanna hemma ikväll och kolla på Bröllopsduellen som går på tv. Ska äta godaste middagen snart också. Myskväll! 



ciao!


Måste sluta med denna pose, gör den fan hela tiden haha. Jag & Junia kallar den kreta posen för har typ 234359 bilder därifrån där vi gör så.

Drar mot Täby centrum med morsan nu! Lovar att lägga upp bilder om jag köper något. Vi hörs när jag är hemma igen. Puss! 


godmorgon


Bilder tagna igår när jag kom hem.

Godmorgon!
Har varit vaken en timme nu. Kunde verkligen inte somna om. Mår sämre idag, jävla skit! Så ska dricka massa te & ta en alvedon och sen får vi väl se om jag pallar åka och shoppa. Blir kanske en sväng till täby eller något annanstans, vill till hollister & så vill jag köpa höstskor.. Men men, ska käka lite frukost nu, sen får vi se vad som händer. Puss!



01.29



Tjena! Är så trött att jag snart faller ihop & dör. Vart inget Håkan ikväll. Vi kom dit efter det hade börjat, det var stört mycket folk och vi orkade verkligen inte stå i den kön så vi drog till slussen och käkade middag på donken istället. Egentligen skulle vi dra vidare på fest men jag orkade inte så drog hem själv. Fick sällskap av lilla Daniel på vägen också, trevlans. Sen jag kom hem har jag bara kollat oth och käkat en jävla massa chips. Känner mig ännu mer sjuk nu så att åka hem istället för fest var nog ett av de bästa besluten jag tagit på senaste tiden tror jag. Ska hoppa i säng nu och hoppas på att jag mår bra imorgon. Ska nämligen åka & shoppa med min mami. Godnatt på er! ♥



mot grönan!


Bilder tagna nyss.

Såhär ser jag ut ikväll. Måste rusa nu. Blir Håkan ikväll på grönan & senare ska vi nog på fest om allt går som de ska. Hör av mig imorgon. Ha en fin kväll! 



2011-09-09



Tjena! Har varit hemma idag igen haha. Tror inte det var så smart av mig att vara i skolan varannan dag & inte vila upp mig tillräckligt, gå ut med shorts i onsdagskväll osv, men men. Är inte jättesjuk utan har bara ont i halsen & huvudvärk. Får hoppas att det inte blir värre! Det är ju håkan idag och vill jättegärna dit, så ska prata med mami om jag får hehe. Är galet shoppingsugen också hah..mycket jag vill göra! Jaja, vi hörs sen! 



FRÅGOR & SVAR

solar du solarium eller hur är du så fint bruuuun?! :)
Haha brun vet jag inte.. Men har solat solarium några enstaka gånger sen sommarlovet tog slut förutom det har jag inte gjort någonting :)

Kan du inte visa hur du sminkar dig till vardags också? alltså allt smink liksom? :)
Jo det kanske jag kan göra! Måste komma på något bra sätt att göra det bara haha, orkar inte göra ett videoinlägg! 

Vrf satsar du inte på att bli blond? ;)
Vet inte hur många gånger jag varit påväg att slinga håret ljusare men är väl för feg. Dessutom sliter det massa på håret och kommer inte orka med utväxt haha! 

Du och Junia är lite lika! haha fan vad grymma du & hon är tillsammans. Ni borde göra värsta roadtripen och videoblogga när ni gör det! kramis!
Om du menar utseendet vet jag inte, men så lika är vi inte haha! Ska försöka tvinga med mig henne på en roadtrip till malmö snart, då jävlar haha! 

Vart köpte du din skinnjacka? :)
Fick den i födelsedagspresent, men den kommer från Salt! :) 



20.01



Hejsan! Sitter just nu och lyssnar lite på Melissa Horn & väntar på att mamma ska komma hem från något föräldramöte i skolan. Är hungrig! Har varit ute med hunden lite också, vi följde med Junia ut på en prommis i regnet. Gillar fan regn ibland, speciellt när man ska sova. Så mysigt att höra regnet mot fönstret och så. Jaja, ska somsagt käka snart och sen kolla lite oth, ta en lång dusch och bara ta det lugnt resten av kvällen. Äntligen helg imorgon också. Underbart. Men men, hörs snart ♥



gårkvällen & dagen.


Sliten tjej nyss.

Tjena! Känns som det var ett tag sen men var ju bara igår. Hann dock inte uppdatera innan jag drog iväg. Igår var det ju somsagt inspark för alla 1or i skolan. Det var en jättebra kväll faktiskt. Drog hemifrån vid 8 och åkte till Skinnarviksberget där jättemånga var. Vi förade i några timmar och hade de trevligt innan vi drog ner mot münchenbryggeriet i slussen där själva festen var. Det var jättekul, vi dansade, snackade med folk osv. Vi stack därifrån lite efter 1 och kom hem vid 2. Vart inte mycket sömn inatt och kul att vi hade skolfoto vid kl 9. Ajajaj. Såg säkert ut som en zombie med tanke på att man gått runt sjukt trött och bakis hela dagen i skolan haha. Hur som helst. Efter skolan idag köpte jag och Junia lite mat och drog hem till henne. Kom nyss hem därifrån och nu ska jag bara chilla massa. Skönt! Ja.. det var min gårdag & dag. Skriver snart!



bilder från gårdagen







14 bekännelser

En av mina favorit låtar är den här, och har varit det i flera år.
Har aldrig blödit näsblod. 
Var typ 2 poäng från att bli klubbmästare i stallet 2008.
Har en dröm om att bli en av Victoria's secret angels. 
Fick en stalker förra året på kreta som var jätteobehaglig, när jag var här detta år kom han fram till mig och sa "welcome back", lite läskig.
Är väldigt slarvig & virrig av mig. 
Hatar att prata i telefon, antigen skiter jag i att svara när någon ringer eller så är jag jättedryg och vill bara lägga på.
Har jättesvårt för att gå upp i vikt. 
Den första låten jag lyssnar på när jag vaknar på söndagar är Maroon 5 - Sunday morning, passande va?
Sen jag fick min nuvarande mobil har jag skickat 41331 sms. 
När jag lyssnar på musik måste jag alltid mima eller sjunga med.
Stör mig jättemycket på att alla blondiner ska bli brunetter så fort hösten kommer. 
Har sovit hos en i Rackartygarna.
Gillar inte att gå på bio, tycker att det är mysigare att kolla film hemma. 



hemma



Godmorgon. Vaknade upp, var helt slut & hade ont i halsen så somnade om och vaknade typ nu. Måste varit helt slut, sov fan 12 timmar haha. Aja, skönt vare iallafall. Ska vila hela dagen i soffan så jag kan gå på insparken ikväll. Ska försöka hitta lite kläder till kvällen också och till imorgon för då har vi skolfoto. Lite taskigt att sätta ett skolfoto kl 9 dagen efter insparken.. men men haha. Aja, skriver snart! ♥



godnatt!


3 bilder från förra sommaren.

Tjenare! Slänger in ett litet inlägg här innan jag hoppar i säng för kvällen. Drog hem till Junia vid 7 för att plugga lite matte och kolla på idol. Gick faktiskt väldigt bra för oss! Sen jag kom hem har jag käkat lite middag, kollat tv och pratat lite med mamma bara. Har en lång & hemsk dag i skolan franför mig och sedan inspark på kvällen så gäller att få lite sömn nu. Ska bli riktigt skönt, har börjat drömma underbara drömmer senaste nätterna haha, om en & samma kille varje natt haha. Klagar ej..! Men somsagt, ska sova nu. Vi hörs nog imorn efter skolan. PUSS!



kommentera lite!


Bilder tagna innan en grym kväll i början av sommaren.

Herrejesus. Länge sen jag var såhär trött alltså. Får verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. Skulle vara skönt att sova men ska försöka vara vaken så att jag kan somna gott ikväll. Har kollat lite oth & varit ute på en långpromenad med Leo, vi sprang massa på ängarna, gick vid sjön & han badade till och med. Härligt väder! Men dock är det tyvärr jag som blir riktigt trött och vill vända hem istället för han. Måste verkligen ta tag i min kondition.. Men men, ska kolla vidare på tvn nu. PUSS! Kom igen & kommentera lite också.



6/9



Tjenare! Slutade lite över 12 idag vilket var sjukt skönt! Hade bara 2 lektioner som inte var speciellt ansträngande. Kom hem vid 1 och sen dess har jag varit ute med hunden och käkat lite mellis. Har inga planer för dagen så lär väl bara vara hemma och chilla. Lika bra det, är fan sjuuukt trött idag. Jaja, skriver snart!



doppat huvudet i skit


Jag just nu! Känns som mina chanser att få en snygg kille rök rätt fort här.

Sitter just nu med ansiktsmask som ni ser. Fattar inte hur folk kan se så jävla snygga & glamourösa ut i sånna, försökte verkligen men vi kan ju alla konstatera att jag failade rätt hårt. Luktar iallafall choklad nu och det är ju bra, men säger som tjejen i affären: "Får man inte finnar av choklad?". Hon har så rätt men å andra sidan tror jag inte dom hade gjort ansiktsmaskar man får finnar av, det gäller väl bara när man äter antar jag. 

Hur som helst, tänkte hoppa in i duschen strax och sedan chilla lite till innan jag hoppar i säng. Kommer bli rätt svårt att somna ikväll antar jag, eftersom jag sov 11 timmar inatt. Men men, då ska man vara glad över att man börjar 10 imorgon och slutar tjugo över 12. Ibland har man tur. 



ensam mamma söker

Har precis kollat klart på säsongsstarten av Ensam mamma söker, och det verkar ju rätt..lovande. Brunetten verkade ju ashärlig och var sjukt snygg, dessutom är det omöjligt att inte gilla hennes norrländska dialekt! Lär väl bli kvar här i soffan en timma till eftersom Svenska Hollywood fruar börjar nu. En mycket skön & stillsam dag, såna behövs verkligen ibland. Well well, ska avrunda här. Hörs!





20 saker om mig

Stukade handleden en gång när jag blev avslängd av en häst.
Har släkt i norge & i canada
Har väldigt hög smärtgräns, folk kan tex nypa mig hur hårt som helst utan att det gör speciellt ont osv.
Tycker att musik är sjukt viktigt och mår så jävla bra när jag sjunger.
Vill verkligen gifta mig när jag blir äldre!
Tappade glädjen till ridningen när min favorithäst såldes, kanske patetisk tycker vissa, men sant.
Tycker att Nathan är snyggare än Lucas i oth.
Känns som att folk tror att jag är en bitch första gången dom träffar mig, men det stämmer inte!
Är extremt morgontrött.
Hade jättesvårt för att gråta förut men nu gråter jag ofta för småsaker.
Tycker faktiskt att fiskbullar är gott.
Bråkar nästan aldrig med folk, hatar att göra det.
Skriver med höger hand men är vänsterfotad.
Hatar när folk tjatar på mig och säger åt mig vad jag ska göra.
Gillar inte småbarn, tycker att dom är konstiga och lever i en helt annan värld.
En av mina absoluta favoritfilmer är A lot like love.
Är väldigt klumpig, går ofta in i tex dörrar och välter saker i affärer.
Verkligen önskar att jag kunde spela piano.
Har verkligen ingen aning om vad jag vill jobba med när jag blir äldre.
Är galen i underkläder & parfymer.


110905




Hallå! Sitter i soffan och har det riktigt tråkigt. Har gjort absolut ingenting idag, men det har varit skönt faktiskt. Ladda batterierna lite. Har en jobbig men rolig vecka framför mig. Just nu letar jag runt lite efter bloggar att läsa, om ni har något tips så hojta till! Eller skriv eran egen blogg, jättekul att läsa och vill ju se vad det är för några som läser min blogg. Hur som helst.. hoppas ni mår bra. Vi hörs snart. Puss!



11.49


Bilder från Kreta 2011, saknar!

Tjena! Nu undrar ni säkert vad gör jag hemma just nu? Men vaknade upp och var sjukt trött & mådde illa. Får sån jävla stress inför skolan ibland att jag vaknar flera gånger på natten osv. As jobbigt. Så kanske var bra att stanna hemma idag, missar ändå inget speciellt, & har ändå lite böcker hemma som jag kan gå igenom. Hade också världens bästa dröm, så det var väldigt surt att vakna ifrån den flera gånger. Tur att jag minns den iallafall haha! Nej, nu ska jag ta med mig hunden upp till centrum och köpa något att käka. Skriver sen, puss!



10 sanningar om mig

Hade lite tråkigt så jag och Junia körde en favorit i repris. Båda skrev lite sanningar i varandras bloggar som vi är tvugna att publicera hur taskiga dom än är. Sanningarna jag skrev om henne hittar ni här. Och dom hon skrev om mig ser ni här under. Hoppas ni kan läsa dom utan att börja tro att jag är psykisk störd eller något..: 

Ibland kan hon vara riktigt hårdhänt, man kan få en smäll i ansiktet utan att ens ha gjort nått.
Hon sa senast igår att hon vill se snön falla redan nu.
Hon stalkar en kille från kreta varenda sekund. "MK"
Hon är positiv varje dag i veckan förutom på söndagar. Då hon har söndagsångest mer än nån annan.
5.Hon tänder på norrmän mest av allt.
6.Hon är en riktig festprisse.
Hon tänder på norrmän mest av allt.
Hon är en riktig festprisse.
Hon har hånglat med en kille som är typ 150cm lång..
Hon matar sin hund med tjurpenisar.
Hon är väääldigt slarvig. Hon kan lägga sitt busskort i väskan och sen 1 min efter blir så upprörd för att hon tror att hon tappat det. Man kanske ska klaga på hennes minne... Haha!
Hon har ketchup på tacos. De är fan inte ok!



typiska söndagar


Gamla bilder.

Denna söndag har varit galet seg. Precis som alla andra söndagar brukar vara. Egentligen slösar man bort en hel dags ledighet med att sitta hemma och deppa. Men det är någon känsla man vaknar upp med som säger att man inte ska göra något annat än just sitta hemma och deppa haha. Hoppas verkligen inte att det är så för flera än för mig, för det är verkligen seegt. Har fått timmarna att gå genom att kolla på one tree hill. Kom fram till att jag grät 5 gånger. Till ett och samma avsnitt också! Jävla hormonfyllda tonåring. 

Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan mysa framför någon bra film. Enda anledningen till att älska söndagar trots allt: man kan kolla film, mysa massa & göra absolut ingenting utan att ha ångest. Imorgon börjar jag inte förrän vid 11 så de hurrar vi för också. Kommer kanske upp ett "saker ni inte visste om mig"-inlägg snart också så stay tuned. PUSS!

Kom igen & kommentera lite också! 



ögonskugga



Någon som undrade hur jag sminkar mig när jag använder ögonskuggor. Anväder det aldrig till vardags utan det brukar mer bli till helger, fest osv. 

Börjar med att ta en ljusbeige/skimmrig färg över hela ögonlocket men framförallt längst in (glömmer vad allt heter). Sen tar jag en mörkbrun ögonskugga längst ut på ögonlocket och uppåt. Tar rätt mycket vid ögongloben och under det där "benet" eller va tusean man ska kalla det haha. Sen använder jag en lite större pensel (sån jag köpte härom dagen) för att jämna/ ut färgaren med varandra och sudda ut kanterna så det ser mer naturligt ut. Efter det tar jag sen en brun kajalpenna under nedre ögonfransraden och till sist mascara. Svårare än så är det inte! Räkna med att det inte blir perfekt första gången/gångerna, men man lär sig efter ett tag och då är det superenkelt! Hoppas min usla förklaring duger haha. Puss!



2 videoklipp från igår





Hahaha här härmar Junia vår underbara lärare Steffe, så jävla likt! 



viktiga datum att se fram emot!

Såhär när hösten & skolan börjat brukar mycket bli rätt trist, grått & deprimerande. Men har några datum att verkligen se fram emot! Här är dom planerade än så länge:

7/9 - Insparksfest med skolan.
9/9 - Håkan Hellström på grönan.
15/9 - Daniel Adams-Ray på grönan.
16/9 - Nollning.
17/9 - Festa med några vänner från kreta som kommer upp från blekinge.
23/9 - Veroinica Maggio på grönan.

Och förhoppningsvis en roadtrip till Malmö över en helg också!





godmorgon



Godmorgon! Sorry för dålig uppdatering igårkväll men jag hann tyvärr inte. Träffade Junia vid 8, vi chillade lite först. Sen drog vi ut och skulle träffa några men så blev de inte, så vi åkte till sköndal och träffade några andra istället. Var inte så jättekul men alltid mysigt med min Junia! Vi vaknade fröst kl 10 och då drog hon hem medans jag somnade om och vaknade nu. Skönt! Har inga som helst planer för dagen så vi får se vad som händer helt enkelt. Skriver snart, puss på er!



<3




back in the days



Lite bilder från när jag var liten. Någon som känner igen mig?



3 september



Tja! Kom nyss hem från farsta. Letade efter ett halsband men hittade de inte så kom hem med lite nödvändigheter istället. Tredje jävla sminkborsten jag köper, får gömma den så inte hunden biter sönder denna också. Rougen ser väldigt röd/rosa ut också haha den är mer bronzing/rosa. En ansiktmask är också alltid bra att ha. Ska käka lite lunch nu, sen ska jag försöka styra upp kvällen. Får se hur de går haha! Aja, skriver snart ♥



11.35



Hej på er! Vaknade klockan 9 hemma hos Junia, så nu är jag på jättebra humör och är superpigg. Ska precis dra ut till bussen och ta en sväng till farsta där jag ska möta mamma. Behöver köpa lite nödvändigheter osv. Visar bilder när jag kommer hem. Ha en fin dag, måste rusa nu. Puss!



Hos junia


Sliten tjej nyss!

Hej! Hann inte blogga innan jag stack till Junia så skriver nu. Sittre iallafall hemma hos henne nu, vi har varit och köpt godis och nu sitter vi och försöker komma på något att göra. Det går sådär.. Sover här inatt så uppdaterar väl imorgonbitti någon gång. Puss på er! 



dagens låt!



Skitgrym låt som gör att jag orkar städa rummet. Segt & tråkigt men skönt när man är klar. Ska käka lite tacos snart och sedan träffa Junia. Vet inte än vad vi ska göra, men uppdaterar innan. Puss! 



be stupid





fredag!


Bild från idag, Junia & jag.

Tjena! Kom typ nyss hem från skolan. Imorse skulle jag gjort vad som helst för att få vara hemma men dagen var rätt chill så det var okej ändå! På lucnhen drog jag, Junia & Vendela till skanstull och käkade på subway också så det var nice. Nu ska jag ta något och käka, chilla och sen får vi se vad som händer. Skriver snart!



FRÅGOR & SVAR

Snälla börja lägga in outfits & säg vart kläderna är ifrån :)
Jaa ska verkligen försöka bli bra på det, men tycker själv att jag har så tråkiga kläder på mig så känns som ingen idé haha! :)

Vad tycker du om kärrtorps gymnasium? funderar att börja där nästa år.
Jag gillar kärrtorp jättemycket faktiskt! Det är skitskön stämning, lugnt, en stor blandning av alla olika sorters folk och man märker verkligen att det är sjukt mycket "mognare" än högstadiet vilket är jätteskönt. Men självklart, vilken skola man än går i, så tröttnar man ju på att sitta på långa lektioner rätt fort men förutom det är skolan väldigt bra!

Hur är Junia?
Crazy! Nej, men hon är verkligen underbar. Har aldrig tråkigt med henne. Älskar hennes garv, spontanitet, humor, hennes kramar och att hon är sjukt pålitlig. En riktigt bra vän!

Har du bra kontakt med dina syskon?
Har bara en äldre brorsa. Men njae.. vi har väl inte världens bästa relation direkt.

Tycker du mulatter är kattiga?
Haha har verkligen orden "kattiga, katt osv". Fast joda, det finns väl snygga mulatter! 

Kan du beskriva dig själv som person?
Okej enligt min egen bild av mig själv: Jag är nog en väldigt positiv och glad person. Väldigt sällan jag blir sur eller arg och till & med mina närmsta vänner blir chockade när det väl händer. Är lite blyg kanske, men väldigt snäll, tycker jag iallafall haha! Är väldigt klumpig av mig och tycker inte direkt det är hemskt att skämma ut mig utan skrattar bara bort allting. Detta gör nog även att jag har svårt för att visa mig svag. Gråter väldigt sällan offentligt, eller överhuvudtaget. Biter alltid ihop, försöker vara stark och påminner mig själv om det hela tiden. Kan faktiskt vara lite jobbigt, sätter sån press på mig själv & har så jävla mycket tankar i huvudet vilket kan göra att jag bara bryter ihop ibland, väldigt sällan men det händer. Men i det stora hela är jag glad, framåt & livsnjutare.

Vad gillar du för killar?
Jag gillar väl killar som har humor, charm, lite svårfångade och väldigt snälla. Tänder nog inte riktigt på badboy killarna men tröttnar för fort om en kille är för snäll. Hatar när killar ska spela coola inför sina kompisar, är medvetna om att dom ser bra ut osv. Killar ska vara sig själva och sjukt charmiga, då faller jag fort!

Vad tycker du om folk som sviker?
Usch, hatar folk som sviker. Hatar besvikelsen när man verkligen förväntar sig saker och folk skiter i det.

Hur bra självförtroende har du 1-10?
Kanske mellan 7-8, det är olika varje dag.

Har du lätt/svårt att komma över folk?
Hm, det beror verkligen på situationen. Jag antar att du menar komma över killar som man haft känslor för, och antar att jag vet vem du menar haha. Jag tror att det är så mycket lättare att komma över folk om man verkligen försöker göra det. Sluta gå in på hans facebook, titta på hans bilder, smsa honom osv. Det känns sjukt tungt, det gör det, men på något sätt är det bara att acceptera och tänka på sig själv, göra det bästa för en själv och då tror jag att det är mycket lättare att gå vidare. Umgås med vänner som får en att tänka på annat är också en bra metod för att sluta tänka för mycket. Jag vet faktiskt inte.. Jag har inte så mycket erfarenhet..

Det bästa & värsta som någonsin hänt dig?
Svår fråga, finns så mycket bra! Men något av de bästa som hänt mig är väl mina underbara vänner jag kom så nära när jag började 7an, hade inte varit den jag är idag om det inte vore för dom. Kärlek. Det värsta måste varit att när mormor gick bort, och kanske att få hjärtat krossat. 2 olika smärtor men det gör förjävla ont i hjärtat ändå. 

Är din skola bra? inriktning går du?
Läs ovan! Går sam-media :)

fick inget svar, vart kommer trosorna ifrån som du köpte förra veckan? :)
Dom kommer ifrån H&M! :)

Ska du gå på insparksfesten i kärrtorp? Du har jätte fin klädstil och så! Puss.
Yes, klart jag ska det! Tacktacktack, pussss! 

Hej snygga du! skulle du kunna göra en smink videoinlägg där du visar hur du sminkar dig som du har gjort här??? :D
Hej på dig själv! Videoinlägg vet jag inte.. men kan visa lite med bilder hur jag gör. Kan försöka iaf! :) 





22.28


Bilder från i somras.

Hejsan! Har varit en riktigt lugn dag idag. Har inte orkat så mycket eftersom jag haft ont i huvudet sen jag kom hem från plugget, inte skönt. Har iallafall precis duschat, haft ansiktsmask, noppat ögonbrynen osv, känner mig lite fräsh igen haha. Tänkte svara på nåra frågor nu så håll ögonen öppna. Kisses!



kommentera!!

Kom igen nu alla, kommentera lite. Vad som helst, om ni undrar något eller så. Blir roligare för mig & så kan jag svara på frågorna i ett inlägg senare! 



ur arkivet


Minnesvärda stunder i form av bilder! Bild 1, ett kvällsdopp någon gång i maj förra året. Bild 2, Amanda & Ewelina påväg till huddinge för fest. Bild 3, jag & Morten på kreta. Bild 4, jag, Palmborg, Amanda, Jensa, Jacob & Victor på fest. Bild 5, Emma & jag på kreta 2010. Bild 6, Amanda & jag i hennes hiss. Bild 7, jag & Ewelina en sommarkväll 2010. Bild 8, Linn, jag, Moa & Lina på nyår. Bild 9, en helt galen natt förra sommaren.  



SNYYGG!





1 september


Bilder tagna nyss!

Tja! Kom nyss hem från skolan. Nu tänker ni säkert "får man verkligen sluta såhär sent?" & ja, det är tydligen lagligt. Dock slutade vi halv 5, men som att det inte är nog, vi skulle egentligen sluta 5. Missade både tunnelbanan och bussen gjorde vi också så hemvägen blev rätt lång. Men nu är jag iallafall hemma och helvetesdagen är över. Nu väntar fredag och helg, woho! Ska precis käka middag nu så skriver sen. Pussar! ♥



RSS 2.0