hörs imorgon!

Tja! Nu ska jag precis käka och sen sticker jag iväg till Junias place. Sover där och imorn ska vi till stan eller nåt stället för att shoppa så blir kanske lite glest med uppdateringen. Men ni överlever. Ha det bra snyggingar!




godmorgon

Godmorgon! Gick upp halv 10 för att hunden inte skulle vara ensam, men Emelie sov vidare så ska snart gå upp och väcka henne. Gårkvällen spenderades på lite olika håll. Vid 10-tiden drog vi till något berg vid gullmars där det var krök. Vi stannade inte så länge faktiskt. Sen drog vi till gullmars och shoppade lite inne på pressbyrån innan vi drog till sköndal och badade i poolen. Kom hem någon gång vid halv 2 och såg ett oth-avsnitt innan vi somnade.

Idag tänkte jag sola om de ska vara bra väder, men det är de väl förmodligen. Sen ikväll ska jag träffa min lilla Junia, det blir kul! Föressten, glömt att berätta att jag och Jynne sticker till kreta den 12 juli, så jävla nice! Älskar kreta och jag och Junia har så jävla kul tillsammans så det kan inte bli nåt annat än grymt. Längtar! Men hörrni, ska gå och väcka Emelie nu, puss!

Haha juste, när jag och Emelie stod och väntade på bussen till gullmars körde det förbi 2 bilar med massa killar och frågade om vi ville bli fotade för en modellargentur. Dom var tydligen proffisionella fotografer och behövde fota några tjejer med brunbrända ben haha, dom sa att vi till och med skulle få betalt men det kändes rätt oseriöst så vi tacka nej. Haha men dom gav oss deras visit-kort och bad oss ringa om vi ändrade oss.

 
2 bilder från kreta förra året.


puss på er





Nu sticker jag ut och möter Emelie. Vi får se vart kvällen tar oss, men ute hamnar vi nog iallafall eftersom det fortfarande är skjukt varmt. Hur som helst, ha en fin kväll. Latero!



brännan

  

Som ni ser på bilderna har jag jobbat på brännan idag. Är lite röd vid bröstet men det lägger väl sig till imorgon. Solar inte bara för att bli brun, utan för att det är så jävla skönt också! Somsagt, jag och Emelie drog ner till sjön en stund och tog ett dopp, det var faktiskt inte speciellt kallt i vattnet. Kom precis ut ur duschen och ska börja sminka mig lite nu. Vet inte vad som händer ikväll, ska kanske träffa Emelie (haha asså i hur många inlägg skriver jag inte Emelie? tror hon varit med i senaste 20 inläggen iaf). Men vi lär väl märka det, ska iallafall äta nu så vi hörs senare ikväll eller imorgon.



14.19



HEJ! Har som vanligt legat ute på baksidan och solat i några timmar. Men får fan solsting eller vad det heter så måste ta en paus. Har iallafall fått massa färg men måste ha en handuk över huvudet så att jag inte blir röd för det är fan inte snyggt haha. Nej men just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med lunch och att Emelie också ska komma hem så att vi kan dra ner till drevan och bada lite. Behöver svalka mig! Nu vet ni vart ni har mig iallafall. PUSS! ♥


ciao!

 
 
 
6 snabba bilder tagna nyss.

Hej! Har precis fixat färdigt mig och sitter nu och väntar på att Emelie ska bli klar. Ska hänga med henne ikväll men har ingen aning om vad vi ska göra, eller jo, bada i poolen. Har varit sjukt sugen på det hela dagen! Ska ta med kameran också så förhoppningsvis blir det lite bilder ikväll eller imorgon. Men måste kila nu. Puss på er!


28 juni

Hejhej! Har precis kommit in efter att legat på baksidan i solen i några timmar. Steg upp klockan 10 och satte på bikinin direkt. Lovar att jag har bränt mig lite på kinderna haha, för jävlar vad varmt det var ett tag. Nu har det kommit lite moln så passar på att blogga lite. Om inte solen vill komma fram igen ska jag fan sätta mig och titta på one tree hill, saknar det haha. Annars tänkte jag & Emelie gå ner och ta ett dopp i sjön. Så jäkla härligt på sommaren att bo knappt 5 minuter från vattnet! MEN vi får se hur de blir. Vi hörs senare.


27 juni 2011

Hejhej! Är sjukt trött nu så tänkte sova men ska bara skriva lite snabbt om kvällen. Vid 8 tog jag & Emelie moppen till Junias stuga, där drog vi till ett berg och myste med musik & sånt. Åkte hem rätt tidigt, vid halv 11 typ så sen dess har jag och Emelie bara chillat lite. Har inte så mycket mer att säga just nu, så vi hörs imorgon. Godnatt!

lite bilder från kvällen.







solasolasola

Har legat ute i solen tills nu (med några få pauser dock). Somnade till och med ett tag men det var skönt. Har käkat massa jordgubbar & glass också. Lite färg har jag fått, nice! Bygger upp en grundbränna inför kreta nu haha. Jävlar vad vi ska bli bruna när vi är där! Tänkte hoppa in i duschen nu så man känner sig lite fräsh iallafall. Vad som händer ikväll får ni reda på senare! PUSS!

Morgondagens väder, steeeeeka!




jobbar på brännan


 

Har spenderat hela förmiddagen ute på baksidan och solat. Sjukt härligt att solen är tillbaka! Ska inte slösa bort tid framför datan idag utan ville bara säga hej. Ska ut nu igen, käka lite jordgubbar, baguetter osv med mami och steeeeeka med hawaiian tropic. Nice! 


 


godnatt.

Hejsan. Har haft en riktigt lugn kväll faktiskt. Jag och mamma gick upp till affären med vovven och köpte lite godis vid 10, och sen dess har jag suttit fastklistrad framför one tree hill (big suprise!?). Sjukt bra serie faktiskt, vet att jag är rätt efter men ändå. Tänkte iallafall gå och lägga mig snart så jag kommer upp i tid imorgon. Borde vända tillbaka dygnet nu! Aja, godnatt på er! ♥


bild på mig och junia från igår.


Söndag

Hejhej! Har precis varit ute och lekt med vovven i någon timma. Har även kollat på några avsnitt av one tree hill. Påminn mig att skaffa ett liv. Hur som haver, jag och Junia ställde klockan på halv 10 men vaknade inte förrän tjugo i ett så det var ganska fail. Vi som hade planerat att åka till farsta och allt. Antar att det blev lite väl sent igårkväll. Påtal om gårkvällen så kan jag ju alltid berätta vad vi gjorde för er som orkar läsa. Vi chillade ett tag i sängen som ni såg i inlägget under, och vid 1 drog vi till poolen och badade med lite roligt folk. När vi gick hem vid 3 var det sjukt ljust ute och vi somnade verkligen direkt när vi kom hem. Men det var nice.

Borde verkligen hoppa in i duschen nu och göra något vettigt av denna kväll. Men får se om jag orkar haha. Gud  vad jag har blivit lat! Men fan, kan solen & värmen komma tillbaka snart? Det ger mig faktiskt sjukt mycket energi. Vill bara sola, bada, grilla på kvällarna och hänga ute. Man kan fan aldrig lita på sveriges väder, suck! Men hört att det ska bli bra väder imorn och resten av veckan! Aja, nu babblar jag på om allt möjligt. Ha de bra, vi hörs

 


med junia

  
 
Jag & Junia nyss.

Sitter i sängen med Junia och chillar. Vi har kollat på one tree hill & ätit massa onyttigheter. Tänkte snart dra ut och kanske bada lite i poolen. Hon sover här sen så det blir myyys. Hoppas ni har en bra kväll!



lördag



Vilken jävla nörd jag är
.. Har avnjutit cirkus 6 oth avsnitt nu, och till och med gråtit till ett! Det är inte jag att gråta till tv serier eller något, men har fått väldigt lätt till att gråta nu på sista tiden. Vet faktiskt inte vad det beror på, mer erfarenheter och större utbud av olika känslor kanske haha. Nu har jag iallafall satt stopp för idag. Ska strax hoppa in i duschen, göra mig lite fräsh och käka middag. Ikväll ska jag träffa Junia. Vad vi ska göra vet jag inte, men ingen tvekan på att det blir tråkigt iallafall! Aja, hoppas ni får en bra kväll!



25 juni



Godmorgon! Jises vad trött jag är trots att jag sovit nästan 12 timmar. Men det var skönt. Gårkvällen vart rätt fail. Vi skulle på fest men det sket sig som vanligt så stannade hemma istället. Såg säkert 5 oth avsnitt, börjar bli besatt.. Men det är ju okej nu när det är så tråkigt väder varje dag. Såg precis att det började regna nu också så blir väl ett par avsnitt nu med skulle jag tro. Sen ikväll är jag sugen på att göra nåt roligt! Nej, ska ta och käka lite frukost. Latero!


one tree hill

  

Tänkte sola idag eftersom det var hyfsat bra väder, men självklart så blir det kallt & molning när jag lägger mig ute med bikini och allt. Så får spendera dagen framför lite one tree hill avsnitt!



Midsommar

Hej på er! Kom hem från Junia nyss. Vaknade och gick hem efter typ 2 minuter, som e jäkla zombie. Nu har jag piggnat till lite och det ser ut att bli faktiskt hysat väder idag vilket gör mig lite piggare! Igårkväll kom Chris också, vi drog och badade i poolen ett tag, sen stack vi hem och kollade på Wallander. Somnade runt 3.

Idag är det ju midsommar. Typisk svensk tradition som jag inte ska fira med något speciellt faktiskt. Skulle åkt till öland egentligen men stannade hemma. Ikväll blir det fest i think, så de blir kul. Hoppas ni får ne underbar midommar iallafall! ♥

                                 


torsdag

 

 
Bilder tagna nyss.

Hej! Som gissat så vart det en dag hemma framför tvn. Laddade ner ett gäng one tree hill avsnitt som jag glodde på. Lucas är äckligt snygg asså.. Aja. Har precis fixat färdigt mig, ska bara slänga på mig ett par jeans och käka lite sen bär det av till Junia. Vi tänkte hitta på något roligt, sen sover vi hos henne. Mys! Vi hörs imorgon istället


godmorgon

Godmorgon hörrni! Är på riktigt dåligt humör idag. Vaknade 8.30 av att hunden höll på att gnälla en massa osv och jag & Emelie var verkligen för trötta för att gå upp med honom. Han fortsatte ett tag till och tillslut vart jag så irriterad att jag fick gå ner med han till undervåningen och satte på tvn för att Emelie skulle kunna somna om. Själv somnade jag med vovven i soffan en stund, hur skönt som helst.

Nu är vi iallafall vakna och kollade precis klart på Sunes sommar som gick på tv. Antar att det kommer bli många filmer idag haha.. segt. Igårkväll drog vi iallafall och badade med Chris, Jesper & Ewelina i poolen. Sen drog vi hem och kollade på 2 filmer innan vi somnade vid 3. Kanske därför jag är så trött idag också.. hehe. Hoppas det är bra med er!

 
Ett år sedan exakt.


oldies

Hittade massa gamla bilder från 7an. Haha fan vad små och söta! Ser ni hur blond jag var också?


Junia, jag & Emelie.

Jag & Junia.

Jag & Neff.

Junia, Emelie & jag.

Alice & jag på kreta.

Junia, jag & Emelie.

Jag & Alice.


22 juni 2011

Hej på er! Jag och Emelie vaknade vid 12 idag, helt döda. Har inte varit såhär trött på länge. Men det var soligt ute så det gav mig lite energi. Passade på att slänga på mig bikinin och la mig ute i solen ett tag innan det kom moln. Sjukt skönt! Hoppas det blir soligt snart igen..

Igårkväll då. Blev spontan-utgång istället för en planerad filmkväll. Vi åkte mot gullmars och skulle till enskede men hoppade på fel buss, så vi hamnade högdalen. Där var det bara att vända och åka tillbaka till gullmars. Mötte Sebbe P, Svante & Emma. Hängde med dom ett tag sen drog vi med Felix och stack och badade i polen. Kom hem vid ca halv 2. Då poppade vi popcorn & kollade på crossroads. Mys!




hej

 
 
Emelie & jag nyss.

Hej snyggingar! Jag & Emelie har käkat lite tårta, hängt i sängen, snackat & lyssnat på musik en stund nu. Fick nyss ett samtal så nu blir det en spontan tripp till enskede i think! Vi får se vart tuben tar oss. Vi hörs mera imorgon. Ha en fortsatt nice kväll!


2011-06-21

  

Har precis kommit hem från resturangen. Åt så jäkla mycket och det var sjukt gott! Strax kommer Emelie över för lite mys. Antar att vi stannar inne hela kvällen med tanke på att det spöregnar ute. Men det är mysigt. Har haft flera hemmakvällar nu och till helgen är det midsommar så då förväntar jag mig nåt/några galna & spårade partaj! haha.. Men hörrni, min uppdatering idag har varit hyfsat bra, eller hur? Vi tackar regnet trots allt! 

 


min älskling



Myser med min lilla bebis. Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Ikväll blir det middag ute för att fira brorsan som fyllde 18 i helgen. Bättre sent än aldrig. Efter det kanske jag ska träffa Emelie men vet faktiskt inte än, vi får se! Är sjukt trött så känns som att jag kommer somna vart jag än går och vad jag än gör.. Inte bra att vända på dygnet!


15.46



DAGENS:
 
Humör
: Glad, men rätt seg.
Kläder: Mjukisbyxor & tjocktröja.
Facelook: Inget smink.
Vill ha: En iphone.
Köp: Ingenting alls.
Längtan: Kreta.   
Saknad: Bra filmer på tv.
Sämsta: Tråkigt väder.
Bästa: Godiset från gårkvällen.
Person: Oprah.


godmorgon / tisdag


Junia och jag på skolavslutningen.

Godmorgon! Sitter i soffan och kollar på något repris av project runway. Junia stack för en kvart sen ungefär och nu sitter jag och passar vovven. Igårkväll köpte vi massa godis och gick och kollade på The final destination 4. Se den om ni vill få men för livet. Den är inte speciellt läskig men bara sjukt äckligt brutal. Fattar inte hur folk kan gilla och titta på sånt haha.. Vi somnade någon gång runt 2 och vaknade vid halv 12 idag. Så sjukt skönt att sova ut!

Idag har jag faktiskt inga planer. Är rätt bunden till hemmet eftersom jag passar hunden så blir väl bara att chilla kan jag tänka mig. Rätt skönt men kanska trist. Börjar bli rätt rastlös, länge sedan något hände! Haha, jaja. Puss!


måndag / new in

Hej! Har spenderat hela eftermiddagen i farsta med Emelie. Vi kikade i affärer och satte oss på donken och snackade med varsin cola (haha läste denna mening i efterhand, vi satt självklart och pratade med varandra och inte med läsken, haha min humor är så tråkig men sånt kan jag sitta och garva i timmar åt). Har blivit så jäkla hes också, vet inte varför. Men kan knappt prata ordentligt. Låter som en typ kärring som rökt i 40 år och ibland försvinner rösten helt haha. Jättejobbigt när man ska säga en riktigt lång mening, man får ta paus hela tiden typ. Hur som helst, sitter och väntar på världens godaste middag och senare ska jag träffa Junia igen. Ingen aning om vad vi ska göra men hon ska sova hos mig iallafall. Har inte så mycket mer på hjärtat nu. Ha en toppen-kväll, vi hörs! ♥

new in:


Har gått och blivit förälskad i mina svarta shorts jag köpte för någon vecka sen så var tvungen att köpa ett par i beigt också. Dom är så jäkla snygga och sjukt sköna. Mina är i en lite större storlek (38) för att jag ska kunna ha dom lite högre upp i midjan och så. Jättesnyggt med ett vitt oversize linne instoppat när man är brun. Love!
Vero moda 229:-


Har letat efter en gul bikini ett tag nu och så hittade jag denna på Nelly.com. Älskar starka färger på sommaren, och speciellt på bikinis. Har en gul underdel från H&M också som passar till. Kostade runt 150:- och så var det fri frakt så det vart perfekt.


20 juni


Bild tagen för ett år sedan, på tiden då jag var blond. Saknar det!! Funderar på att slinga det ljusare faktiskt..

Halloj! Är ganska seg idag med haha, men skyller på vädret. Vart är sol & värmen?! Aja, jag och Junia hade det jättemysigt igår, kollade på wild child, bombay dreams & The final destination 3 (brutalt äcklig film). Somnade väl runt 3-4 och imorse var det så jäkla segt. Tror vi znoozade 10 gånger men nu är jag iallafall uppe. Ska strax käka pannkakor och sedan dra till farsta en stund med Emelie, orkar inte sitta inne hela dagen igen. Vi hörs senare!

Tycker ni har blivit lite dåliga på att kommentera också!


Victoria's secret fashion show 2010

 
 
 
6 ganska bra exempel på hur svårt det kan vara att underhålla en hund & posa samtidigt.

Hej! Har precis kollat klart på repriset av Victoria's secret fashion show 2010 som gick på tv nyss. Inte bra att sitta och titta på det egentligen haha, skulle döda för deras hår, utseende & kroppar! Tänkte strax hoppa in i duschen och sedan käka lite middag. Ikväll kommer Junia över för lite mys. Skönt med lite sällskap, börjar bli rastlös! Nej, nu ropar duschen på mig. PUSS!


smink

kan du inte göra ett inlägg hur du sminkar dig och fixar ditt hår? vilka produkter osv? :) och vilket gymnasium ska du börja i, linje? :) du är jätte fin, kram!

Jo det kan jag göra! Jag ska börja på Kärrtorps gymnasium (om jag kommer in) sam-media. Tack!!



1. Börjar med att skölja ansiktet i kallt vatten, sen använder jag en dagcreme i hela ansiktet.
2. Tar concealer från Maybelline under ögonen och där det behövs.
3. Sen tar jag puder från H&M i hela ansiktet.
4. Fyller i ögonbrynen med en ljusbrun färg från H&M (glömde fota)
5. Böjer ögonfransarna med en böjare från H&M där också.
6. Målar mascara på över & underfransarna med en mascara från Telescopic (bästa!!)

Svårare än så är det faktiskt inte!
Använder inga dyra produkter eller kanske inte de bästa men dom funkar bra på mig. Det som är det viktigtaste. Dyrast är inte alltid bäst! Nu på sommaren försöker jag använda så lite smink som möjligt också.

När det kommer till håret så är jag riktigt kass. Sköter inte alls om mitt hår som man ska. Använder alltid ett värmeskydd från Loreal som är jättebra innan jag ska föna eller platta det bara. Annars gör jag inget speciellt!


regnig söndag

Hejhej! Usch vilket jävla väder det är idag då, och tydligen ska det vara regn hela veckan. Typisk svensk sommar. Finns absolut inget att göra dagar som denna förutom att kolla film och sova typ, segt! Regina kom somsagt hit igårkväll. Mötte upp henne i norra sköndal och så gick vi och köpte godis innan vi drog hem till mig. Vi snackade, satt vid datan och kollade på film. Somnade någon gång runt 3. Jättemysigt! Hon drog imorse runt 12 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Tänkte blogga lite extra idag faktiskt, har lite att ta igen liksom haha. Men de brukar väl uppskattas!

Var också någon som undrade vart jag brukar bo när jag är på kreta. Har varit där 2 sommrar i rad och förhoppningsvis blir det av nu i sommar också. Vi åker alltid till Platanias som är en ganska liten men jättemysig "stad". Bra strand, nära till allt, lite partyställen, bra resturanger osv. Hotellet vi bott på heter Villa Giorgios. Det är ett väldigt litet men supermysigt hotell. Knappt 20 meter till stranden, få människor, pool, resturang och så. Älskar det! Bra tips om ni tänkt åka till kreta.

  


Lördag 18 juni



Jag just nu.

Hej! Kom hem från stan vid 6-tiden. Emelie och jag gick runt i flera timmar och kollade på kläder, fikade och hade mysigt. Fick med mig ett linne & ett par solbrillor hem. Nödvändigheter. Håller just nu på att städa upp i mitt rum lite snabbt och ska strax käka middag. Ikväll kommer Regina hit, vi tänkte chilla, käka godis och kolla film tror jag. Det blir mys! Antar att vi inte kommer höras mera under kvällen men ni börjar väl vänja er vid min kassa och tråkiga uppsatering.. hehe. Latero!


17 juni

 
Gammal bild.

Hej! Har haft en riktigt seg men skön dag. Legat i soffan och kollat på mtv & suttit vid datan i stort sett hela dagen men det är nice. Vädret gör mig så jäkla otaggad och ger mig huvudvärk så kvällen kommer fortsätta i samma lugna spår. Såg att en shoppaholics bekännelser & the blind side går på tv, vid samma tid.. vilken ska man se? Well, ska tvinga mamma åka och köpa chips och dipp också haha, yummie. Detta inlägg vart så jäkla tråkigt men men. PUSS!

 


min lilla vovve

  
  


önskelista

Fyller 16 om några få veckor (7 juli) så har börjat tänka lite på vad man ska önska sig. En onepiece har jag velat ha hur länge som helst så det hade suttit bra. Skulle inte heller tacka nej till kenzas skinnjacka, en iphone och escadas nya parfym. Kommer säkert komma på fler saker, men detta står högst upp!


godmorgon / 17 juni



Hejsan! Vaknade för ca 1 timme sen, länge sen jag sov så länge men det var riktigt skönt! Gårkvällen var riktigt seg och död så drog hem vid ca 12. Har precis käkat frukost och tänkte nog chilla inne resten av dagen eftersom vädret är så tråkigt. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, kanske ska träffa Regina! Aja, vi hörs senare!


trevlig kväll!

 
Jag alldeles nyss.

HEJ! Har haft en ganska trist dag idag igen. Varit jäkligt trött och känns faktiskt som att jag håller på att bli lite sjuk. Men orkar inte ligga hemma för det så tog en dusch och fixade till mig och nu känns det genast bättre. Ikväll drar vi ner ett gäng till sjön igen och hoppas på ännu en toppenkväll! Sover hemma sen också så kanske blir ett inlägg innan jag går och lägger mig annars hörs vi imorgon. Ha en bra kväll! ♥


tråkigt....

DITT LIV:

Vad heter du? Tove Waldemar
Hur gammal är du? 15 snart 16
När fyller du år? 7 Juli
Vart bor du? Stockholm
Trivs du där? Ja!
Brukar du läsa horoskop? Ja, veckorevyns horoskop funkar sjukt bra på mig
Har du körkort? Nej
Favoritdjur? Hund & häst
Vad spenderar du dina pengar på? Kläder, mat, nöjen osv.
Festar du? Ja, de händer.
Brukar du bli för full? Nejdå
Antal kuddar i sängen? 4.
Kan du baka bullar? Absolut, med recept iallafall!
Bläck eller blyerts? Bläck.
Mc donald's eller Burger king? Donken!
Är du allergisk mot något? Nepp.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Grön.
Hur ser du ut idag? Mjukisar, linne & tjocktröja.
Nästa mål i ditt liv? Ingen aning.
Vad såg du senast på tv? Någon lam film.
Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" eller "Hej det är Tove".
Vem ringde du senast? Mamma.
Vem ringde dig senast? Emelie.
Antal timmar sömn inatt? 6 eller 7.
Sov du ensam? Yes.

SENASTE PERSON SOM:

Sov i din säng:
Emelie.
Såg dig gråta: Hm.. ingen aning.
Fick dig att gråta: -
Du gick på bio med: Minns inte!
Du gick på stan med: Andrea.
Skickade ett e-mail till dig: Facebook.

HAR DU NÅGONSIN:

Sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja såklart!
Bråkat med ditt husdjur? Haha bråkat och bråkat..
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Njae.
Tar du droger? Nejnejnej.
Vad är du mest rädd för? Tandläkaren, gå ensam ute på kvällar.
Vilka kläder sover du i? Tshirt & trosor.
Vart vill du gifta dig? I en kyrka.
Har du varit kär? Ja.
Kör du bil? Nepp!
Har du ett jobb? Nej.
Gillar du att ha folk omkring dig? Ja men skönt att vara ensam ibland också.

STUFF:

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Nej tror inte det.
Är du ensam nu? Ja.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Fågeln roger eller vad fan låtskiten heter.
Vill du gifta dig? Ja!
Vill du ha barn? Aaa.

FAVORIT:

Rum i huset? Mitt rum, vardagsrummet.
Typ av musik? Allt möjligt kul.
Månad? Juli.

DE SENASTE 48 TIMMARNA:

Gråtit? Nej.
Köpt någonting? Jadå.
Varit sjuk? Nej tack & lov.
Sjungit? Ja.
Sagt "Jag älskar dig"? Hm. Nej.
Velat säga till några att du älskar dem? Ja.
Träffat nån ny person? Aa
Saknat någon? Gud ja.
Kramat någon? Ja!
Kysst någon? Nepp.

FÖRSTA:

Första bästa kompis: Maya.
Första jobb: Har inte haft något.
Första inhandlade skiva: Typ hits for kids eller nåt.
Första förälskelse: Erik.
Första begravning? Mormors♥
Första piercing/tatuering: Har ingen.

RANDOM:

Land? Sverige
Språk? Svenska & engelska.
Bor tillsammans med? Mamma & bror.
Husdjur? Liten vovve.
Färg på hus? Beigt.
När är du född? 1995.
Något jobb? Nej.
När ska du sova ikväll? Snart.
Duschat idag? Aa.
Kramat någon idag? Nej.
Pussat någon idag? Näe.
Vad har du ätit idag? Frukost & middag.
Dagens smink? Puder, mascara.
Vem kramade du senast? Carl.
Hur många har varit otrogna med dig? Ingen hoppas jag..
Har du pojk-/flickvän? Nopp.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? "yes :) <3" från Victor.
Kollar helst på: Komedier med snygga killar.
Äter helst: Tacobar.
Dricker helst: Cola.
Favorit färg: Blå, vitt.
Favorit stad: Stockholm.
Favorit land: Grekland, USA, Sverige.
Ämne i skolan: Bild & idrott.

SENASTE:

Personen du tänkte på? Vet inte.
Personen du kysste? Basse.
Gången du spydde? Längesen.
Gången du grät? Några veckor sen.
Pizzan du åt? Här om dagen, vesuvio.
Gången du var i Göteborg? Ett par år sedan.
Gången du var i Sthlm? Idag.
Gången du var full? Söndags, eller om de var i måndags, vet ej.
Personen som såg dig gråta? Emelie kanske.
Gången du rökte? -
Senaste människa du slog: Svante :(
Senaste stora bussresan? Minns inte.

ANTINGEN ELLER:

Svart eller vitt? Vitt.
Hund eller katt? Hund.
Ut och festa eller hemma och mysa? Båda!
Tv-spel eller datorspel? Vet ej.
Singel eller upptagen? Singel.
Ragga eller bli uppraggad? Båda!
Svart hår eller blont? Blont.
Blåa ögon eller bruna? Bruna.
Choklad eller lakrits? Lakrits.
Göteborg eller Stockholm? Stockholm.
Högerhänt eller vänsterhänt? Höger.
Coca cola eller fanta? Cola!
Pizza eller kebab? Pizza.
Randigt eller prickigt? Randigt.
Älska eller älskas? Både och!
Leva eller dö? Leva!

ANTAL:

Personer du älskar? Många.
Personer du hatar? Hatar inten riktigt.
Personer som sagt jag älskar dig? Många.
Personer du hånglat med inom den 24-timmars-period? Inga. Eller fatta inte frågan..
Glassar du ätit på en dag? Ett par stycken.
Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen.
Gånger du haft minnesluckor? Några gånger haha!
Personer du saknar just nu? 1 eller 3. Kanske 2.
Gånger ditt hjärta brustit? 1.

VEM:

Vill du kyssa nu?
Jake Gyllenhaal.
Ska du träffa imorgon? Emelie.
Sjöng du senast för? Isabelle kanske.
Hade du senast en msn konversation med? Minns ej.
Spelade du tv-spel med senast? Minns inte.
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ashton Kutcher.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Kissie.
Vill du sova bredvid inatt? Någon sexig kille.

VAD:

Gör dig glad? Sol, ledighet, vänner, kärlek.
Gör dig ledsen? När folk sviker.
Vad vill du helst göra nu? Sova.
Önskar du att du slapp göra? Vet ej.
Vill du ha nu? Cola.
Önskar du dig i födelsedags present? Onepiece, pengar, parfym.
Längtar du till? Kreta, om de nu blir nåt.
Tycker du om dina betyg? Hyfsade.
Ångrar du i ditt liv? Inget speciellt.
Är det bästa som har hänt dig? Mina vänner & familj.
Hur mycket är klockan? 00:12


världens segaste dag



Hej! Har seriöst varit världens segaste dag. Har varit uppe sen klockan 9 imorse efter bara några få timmars sömn eftersom att vovven ville leka. Kan inte säga att jag var så rolig, somnade nästan vart jag än satte mig. I solstolen mitt i spöregnet, på mattan när vi lekte & vid matbordet. Dagen har rullat på i samma långsamma tempo, har inte gjort mycket för världen. Skulle på bio men det blev inte av så kollade på en film med mamma bara. Funderar faktiskt på att sova snart så jag blir lite piggare imorgon! Låter lockande.. Aja, puss!


WORD!




seg!

 
nyss.

Jösses vad sliten jag känner mig. Är så jäkla trött & seg. Känns som ett riktigt bra beslut att det blev filmkväll istället för utgång ikväll igen. Imorgon ska vi nog på bio också så vi laddar energi. Ikväll tänkte vi kolla på Love and other drugs, har hört att den ska vara bra, hoppades det stämmer. Ska städa mitt rum lite snabbt nu men lillskiten ligger och sover så sött på alla kläderna på golvet och vill inte väcka honom.. får flytta honom när han sover haha. Aja, ville bara uppdatera lite. Blir rätt tråkig uppdatering nu, men hellre det än ingen alls. Eller hur?


14 juni


new in.

Hej! Hur är det med er? Med mig är det bra, är jäkligt seg bara. Åkte somsagt till farsta, fick med mig en bikiniunderdel hem & shortsen ovan. Älskar dom! Så jäkla sköna också. Ikväll skulle vi egentligen dragit till enskede med massa men vi var alldeles för sega så det får bli någon annan kväll. Istället så ska jag & Emelie hyra någon film och köpa massa godis och cola. SKÖNT! behövligt haha.. Hoppas ni får en bra kväll!




TISDAG

Hej på er! Uppdateringen blir inte den bästa nu på lovet, prioriterat självklart andra saker framför bloggen just nu. Har spenderat en massa tid med lilla valpen, hängt med massa vänner nere vid sjön, solat och ätit jordgubbar. Än så länge har detta lov varit grymt.

Ska strax dra till farsta tänke jag, Emelie hänger nog med. Senare ikväll ska vi nog ner till drevan med ett gäng igen om vi pallar haha. Har varit ute till nästan kl 2 varenda kväll nu, behöver godis och en filmkväll också! Men fan, det kan man göra sen. Ska ta vara på varenda sekund av detta lov!

 



Bilder från fredagskväll



¨
Bilder tagna från Amandas facebook.


Godmorgon

 

Godmorgon! Vaknade vid halv 10 av att lilla vovven (hjälp, han har inge namn än!) kom in och slickade mig i ansiktet. Mysig! Hade egentligen velat sola idag men tråkigt att det är molnigt. Så får väl leka lite med hunden, chilla och kolla på film. Ikväll ska vi dock ner till sjön ett gäng för att fira Junia som fyller år imorn så det blir skitroligt! Ska käka lite frukost nu och gå ner så vi hörs lite senare. Ska försöka ta några bilder på lillskiten men han sitter ju aldrig still haha. Aja, latero!


Mina betyg

Här är mina betyg för er som ville se!

Svenska: VG
Matte: G
Idrott: MVG
Spanska: G
Religion: VG
Geografi: MVG
Samhälle: VG
Historia: VG
Bild: MVG
Teknik: VG
Fysik: VG
Kemi: VG
Biologi: VG
Slöjd: VG
Musik: G
Engelska: VG
Hemkunskap: VG


Lördag 11 juni

   
 
Lite bilder från senaste 2 dagarna! 
 
Godmorgon! Vaknade vid halv 10 av alarmet och idag mår man som förtjänat men så värt. Det vart faktiskt riktigt kul. Allt blir vad man gör det till. Iallafall, idag är de lördag och alla vet vad de innebär? Ska åka och hämta min lilla hund! Ska bli så jäkla roligt. Vi måste åka 3 timmar för att komma dit & sen hem igen, så kommer inte vara hemma förräns ikväll. Men vi hörs nog då. Puss!


nice kväll / godnatt

Hejhej! Kom hem för ca 20 minuter sen. Felix & Svante följde mig hela vägen hem, tack! Vi drog ner till sjön ett gäng från skolan och mötte på ca 20 andra också så vi vart en hel del människor. Men det var jätteroligt att träffa gamla vänner och en massa nytt folk också! Ska tvätta bort sminket nu & sätta på mig pyjamasen för att sedan sova. Ska nämligen upp typ 9 imorgon för att åka och hämta min lilla valp! Äntligen! Men nu måste jag faktiskt sova, puss på er!


sommarlov!

Hej på er! Livet leker som fan just nu. Hade en underbart lyckad bal igår och nu har jag sommarlov. Var så jäkla sorgligt att säga hejdå till alla som man träffat nästan varje dag i 3 år. Inte förrän nu i slutet man kommer nära varandra och inser hur kul man haft dessa år trots allt. Men santidigt är det skönt att lämna allt och träffa nytt folk & nya upplevelser.

Hur som helst. Efter skolavslutningen idag drog jag hem och solade någon timme, sen stack vi ner ett gäng från skolan till sjön där vi solade och badade massa. Jättemysigt! Ska strax möta upp Junia en snabbis tror jag & sedan käka med familjen. Ikväll vaknas fest med massa vänner för att fira sommarlovet. Underbart!



2 bilder från balen igår!


9 juni

HEJ! Håller just nu på att fixa mig för fullt och taggar till! Gud är vid min sida idag, sminket blev jättebra trots att jag är värdelös på ögonskuggor och sånt & ögonfransarna blev för en gång skull fina! Ska strax fixa håret också och sen välja klänning. Är sjukt taggad nu, tror det kommer bli så jävla kul. Om inte, så gör vi det skitroligt. 

Negativa saker med långa ögonfransar: 

Behöver mycket mascara vilket gör att jag måste köpa ny rätt ofta. 
Kan inte ha glasögon, fransarna slår i varje gång jag blinkar. 
Måste kisa första minuterna när jag målat mascara, annars blir jag svart under ögonbrynen för fransarna slår i. 
Jobbiga (fast lite kul också) att måla. 
Ser lätt ut som "spindelben". 
Ska jag tex kolla upp i himmlen så måste jag vrida hela huvudet, annars böjer sig fransarna  och det blir bara asfult. 

Sen finns det självklart fördelar också, jag klagar bara lite mycket haha!

  


the dress

Några som frågade vart denna klänning jag hade på mig igår var ifrån. Den är faktiskt min mammas som jag lånade. Egentligen är den mycket längre och har axelband men vek upp den och satte ett skärp i midjan och voila! Den är iallafall köpt på Indiska förra sommaren.

  


no strings attached


Måste verkligen tips om den här filmen jag & Emelie såg igår. Riktigt bra! Ibland gråter man lite, ibland skrattar man jättemycket, good-feeling film som fan. Skadar ju inte att världens snyggaste/charmigaste man är huvudrollen också!


godmorgon


Jag nyss, nyvaken och snygg!

Godmorgon! Vaknade runt halv 11, har käkat lite frukost och bara chillat sen dess. Idag har vi egentligen klassens dag, men eftersom det förmodligen bara var typ 6 st som tänkte komma så struntar jag i det. Så tråkigt att vi verkligen har noll sammanhållning i klassen! Men men, idag är det iallafall bal! Ska bli skitroligt, men är fan lite nervös också haha. Har nämligen 2 klänningar och har världens jävla beslutsångest om vilken jag ska ha.. MEN, fan vad kul vi ska ha!

Tänke chilla ett tag till, sen hoppa in i en lång lång dusch och sedan fixa mig i lugn och ro, hatar att stressa när jag ska sminka mig och så. Hur som helst, ska avrunda här och fortsätta facebooka lite till. Vi hörs senare!


8 juni

Hej på er! Mitt i natten, men ville bara uppdatera lite snabbt innan jag går och lägger mig. Dagen har varit jättemysig/rolig. Somsagt så kom Emma förbi vid 1. Vi satt & snackade rätt länge, fixade oss osv. Drog sedan på studentmottagningen för min kusin som tog studenten idag, grattis! Var väldigt trevligt faktiskt. Kom hem vid halv 9 och då träffade jag Emelie direkt. Vi drog till hemköp, handlade lite gott och sedan la vi oss och tittade på No strings attaced. Andra gången jag ser den, men den är verkligen bra! E drog iallafall nyss, och jag tänkte hoppa i säng nu så jag kommer upp imorgon. Bal imorgon! Ska bli roligt. Aja... vi hörs imorgon. Godnatt!


Bild från idag innan studentmottagningen.


8 juni





Emma & jag på Kreta förra sommaren, saknar!

Hejsan. Sitter och väntar på Emma som ska komma när som helst. Vi tänkte sola, men så som vädret är nu så är det ju ingen idé. Så vi tänkte nog bara chilla, fixa oss tillsammans lite eftersom båda ska på studentmottagning senare. Det ska bli roligt! Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs någon gång senare istället! ♥


Gästblogg

hejhej emelie här: saker ni inte visste om tove.

♥ posar när hon ska sminka sig
♥ tar mina strumpor utan att lämna tillbaka
♥ man kan prata med henne om allt
♥ hon ringer alltid mig när hon är ledsen
♥ när hon spanat in en kille tittar hon då och då på honom och garvar medan hon pratar med en kompis, drar
 handen genom håret också
♥ när hon sitter vid datan har hon alltid något i munnen som hon tex biter på
♥ borstar alltid håret, typ tillfredställande för henne
♥ hon har mycke kläder men använder inte allt
♥hon ligger alltid på en när man ska sova, inte alltid så mysigt
♥ hon älskar att skeda
♥ hon älskar mat, men mest chips och sånt
♥ väldigt blyg av sig mot folk hon inte känner
♥ älskar att ta bilder på sig själv, och då menar jag ansiktet

 


 

                                               grym låt med favorit bandet coldplay


myskväll

 
  
Jag nyss. Helt naturlig, inget smink och oplattat hår (såhär har jag alltså när jag har duschat och låtit det självtorka men gillar de inte så plattar det). För ett år sedan hade jag aldrig lagt upp såna här bilder, tur att självkänslan blir bättre och bättre. Den ska vara bra!

Sitter och väntar in Emelie nu. Har slängt på mig myskläderna och redo för en lång kväll med massa tjejfilmer och snack, ska bli mysigt. Imorgon är jag ju ledig så ska spendera så många timmar jag kan i solen för att få lite färg och så ska Emma komma över ett tag också innan jag ska på kusinens studentmottagning. Riktigt skoj, har inte träffat min lilla emmis på flera månader! Aja, nog om detta. Ha en bra kväll. Vi hörs väl mera imorgon kan jag tänka mig! ♥


7 juni


1,5 år gammal bild på mig och Junia.

Hej på er! Har haft en riktigt skön dag faktiskt. Började halv 10 med lite lektioner där det mest var chill, slutade halv 3 och drog direkt ner till sjön med Emelie för att sola och bada lite. Jävlar vad varmt det var, i vattnet också! Vi hängde lite med Dennis och Carl också så det var kul. Strax kommer mamma hem med donken till mig och senare ikväll blir det film-mys med E, är nämligen ledig imorn. Nice!


måndag kväll


Bild tagen i lördags.

Hallå. Är konstigt nog på jättebra humör trots att det inte hänt något speciellt, fick bara något ryck och typ skrattade lite och sjöng för mig själv (?). Men det är väl bra antar jag. Har tagit en låång dusch, noppat ögonbrynen, målat naglarna osv. så nu känner jag mig fräsch. Ska strax lägga mig i soffan och kolla på No strings attached, somnade innan den ens hade börjat när jag och mami skulle se den här om dagen så hon får se den igen för min skull helt enkelt. Är iallafall sjukt taggad på en ny vecka fylld av roligheter som bal, valp, skolavslutning & sommarlov. Helvete vad nice! Haha aja, nu ropar mami att jag ska komma. PUSS!



Sveriges Nationaldag



Fyfan vilket underbart väder! Känns inte som sverige om man blundar och drömmer sig bort, underbart. Har legat ute på baksidan i flera timmar och dunkat musik och stekt med hawaiin tropic och allt. Käkade lite glass och jordgubbar med mamma också. Jätteskön dag iallafall. Ska chilla lite nu, kanske rensa garderoben lite och ta en lång dusch. Jag uppdaterar mera under kvällen, kisses!


SNART MIN!




6 juni 2011

Hejhej! Kom nyss hem från Junia där jag sov inatt. Vi hade det jättemysigt igår. Vi åkte och köpte chips och dipp, sen mötte vi upp Nicole för att titta på Big brother finalen. Simon var en värdig vinnare! Nu tänkte jag iallafall kasta på mig bikinin och lägga mig ute på baksidan & sola i några timmar, skönt! Vi hörs senare ♥


Söndag



Hej på er! Har precis käkat & fixat klart mig, sitter nu och väntar på att jag ska dra iväg och träffa min älskade Junia som varit på kreta en vecka, kommer känna mig blek i hennes sällskap.. Vi ska kolla på Big Brother finalen och sen möta upp en kompis en snabbis. Ska bli kul, har saknat mitt lilla busfrö!

Idag var jag iallafall och handlade lite med mamma. Bytte klänningen, köpte lite hundgrejer till valpen osv. Yes ni hörde rätt! Ska få en liten hundvalp på fredag eller lördag! Längtar så in i helvete, har velat ha en hund sen jag var liten. Kan lägga upp bild på han senare! Well, dags att rulla. Ciao!


Godmorgon / 5 juni

Godmorgon! Fan asså, vaknar alltid upp så jävla trött när det är tråkigt väder.. visserligen beror det säkert på att vi somnade ca 3 igår men ändå, vart är solen!? Jag och Emelie hade iallafall jättemysigt igår. Vi drog och köpte godis, sen kollade vi på My bestfriend's girl & Life as we know it. Bra filmer!

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, hade egentligen tänkt sola men det känns ju inte så aktuellt längre. Så funderar på att dra till farsta, byta klänningen jag köpte och kanske kolla på ett par skor och jeansshorts. Vi får se helt enkelt! Ska käka lite frukost nu, ha en bra dag! ♥

 


2011-06-04



Jag nyss.

Tjena! Hur mår ni? Med mig är det super! Kom hem från stan för ett tag sen, var där med fina Andrea. Vi gick runt, satt vid vattnet, kollade affärer och åt glass. Jättemysigt. Fick med mig en klänning hem, men vet inte om jag ska ha kvar den.. Aja, ikväll ska jag träffa Emelie, gjorde aldrig det igår, båda var för trötta och sega. Men ikväll ska vi ses! Vad vi hittar på vet jag inte än. Ska dra ner och hämta lite cola nu, vi hörs senare! ♥


trevlig kväll!

 
Bilder tagna nyss.

MIN.KROPP.SVIDER. Har nog brännt mig lite.. Sved som fan på hela kroppen när jag duschade och nu är jag helt röd och varm om kinderna. Ser ut som att jag rodnar typ hela tiden, inte snyggt! Aja, hoppas det lägger sig till imorgon.. Ska skita i smink ikväll och låta ansiktet vila lite så vlir de nog bättre snart!

Nu ska jag strax käka lite middag och sedan träffa Emelie tror jag. Ingen aning om vad vi ska göra, men blir väl chill eller något. Scary movie 4 går på tv ikväll så har inget emot att se på den, min favorit av alla dom filmerna! Hur som helst så ska jag kila nu, puss på er!

Förresten, ser ni hur ljust mitt hår blivit?! Klagar inte, älskar solblekt hår!


underbar dag






Bilder från idag, 3 juni.

Hejsan! Har haft en underbar dag! Vaknade vid 10 med Emelie, hon drog ganska dirket så jag mötte upp Amanda och stack ner till sjön för att sola och bada. Jäklar vad varmt det varit idag! Känns som jag bränt mig lite faktiskt haha, men så jävla värt! Badade säkert 4 ggr också, underbart. Har fått hyfsat mycket färg nu faktiskt! Aja, ska hoppa in i duschen nu och fräsha till mig lite. Vi hörs! ♥


TORSDAG

 
 
 
 bilder tagna nyss.

Hejsan! Har varit en rätt seg dag, har inte gjort så mycket förutom städat mitt rum och suttit lite i solen. Har precis duschat & fixat klart mig. Ska träffa Emelie,, det blir kul! Har inte så mycket på hjärtat faktiskt, ska käka nu. Vi hörs nog inte förrän imorgon. PUSS! ♥


ny favorit




12.20



Hejsan! Har varit vaken sen kl 11 och sitter just nu & väntar på att det ska bli lite soligt så jag kan jobba på brännan lite. Har precis käkat lite frukost ute på baksidan och laddat in massa låtar på ipoden, men nu då? Har inget att göra.. vart är solen!?


life as we know it



Okej, så här är det: har hittat min framtida man! Är på riktigt kär. Vi såg inte filmen jag nämde förut, utan vi kollade på en som heter Life as we know it. Den var sjukt bra och hade en av världens snyggaste killar som huvudroll. Dreglade som fan haha.. Nej men filmen var iallafall bra, och kan definitivt rekommendera den!


tråkig lista

Du heter: Tove Waldemar
Smeknamn: Inget tror jag?
Låt som när du är ledsen sörjer till: How to save a life - The Fray
Beroende av: Musik & Cola
Vad tror folk om dig? Ingen aning, snäll & lite blyg kanske?
Stämmer det? Klart jag är snäll, och blyg är jag bara mot folk jag inte känner så bra.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögonfransar & smilegroparna.
Brukar du skratta för dig själv? Haha inte så ofta, ibland.  
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Har vi chips hemma?"
Var bor du? Sköndal
Trivs du där? Jadå det är mysigt!
Hur svarar du i mobilen? "Hallå" eller "Hej det är Tove"
Vem ringde du senast? Emelie
Vad gör du om helgerna? Shoppar, solar, fest, umgås med vänner, sover.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Berättade vilken buss vi skulle ta.
Antal timmar sömn inatt: 9,5 timmar.
Sov du ensam: Nepp, med Emelie.
Brukar du komma i tid: Ja, nästan hela tiden.
Hur känner du dig nu: Seg & uttråkad.
Vanligaste färg på dina kläder: Vitt, marinblått, svart.
Vad saknar du: Kreta & min lilla Junia!
När pussade du någon senast (motsatt kön): Fredags.
Hade du en bra kväll igår: Ja, den var mysig!
Favorit dryck på morgonen: Juice eller kaffe.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika! Men runt 11-halv 12
Är du blyg? Nja, egentligen inte.
Sysslar du med någon idrott: Nej.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Testa sånt tjejer inte kan göra.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, det är jag nog.
Är du bortskämd: Nej, inte alls.
vad får du i månadspeng: 700 kr.
Vad gör du i morgon: Solar, träffar vänner senare.
vad är det värsta du vet? Folk som sviker.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaa.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Emelie. 
När grät du senast: Lördags. 
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa!
Vill du gifta dig: Ja det tror jag.
Vill du ha barn: Jadå.
Är du musikalisk? Älskar att sjunga! Tyvärr kan jag inte spela nåt instrument alls.
Vad dricker du helst när du är törstig: Cola.
Bor dina föräldrar tillsammans: Nepp.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: När jag är nervös haha.


hemmakväll

 
Jag just nu. Osminkad och snygg hehe, nej men orkar verkligen inte bry mig om smink ibland, så skönt på sommaren när man inte behöver mer än lite mascara.

Hej iallafall. Blir en hemmakväll med mami, är så jäkla seg så att de inte är sant. Vi ska kolla på No Strings Attached, har inte sett den men Ashton Kutcher är en av huvudrollerna så de kan ju inte bli fel. Och blir det de så har man alltid något nice att titta på! Haha.. Har redan spanat in vädret för imorgon och det ska vara 23+ och strålande sol så ska sola som fan på förmiddagen, blir alltid mycket brunare i solen än vad jag blir i solarium. Mycket billigare också!

PS: Förresten, har ni något tips på vad jag kan blogga om? Känns som mina idéer tagit slut och alla inlägg ser likadana ut. Kommentera något jag kan skriva om!


2011-06-01

Hejsan! Kom precis hem från farsta med Emelie. Innan det låg jag på baksidan och solade i 1-2 timmar, molnen försvann ju och det vart supervarmt. Tackar mamma och pappa för mitt pigment också! Nu tänkte jag ta de lite lugnt och käka middag, sen får jag väl se vad kvällen har att bjuda på. Älskar livet, solen och ledighet! ♥

 

Bild från igår.


Godmorgon / 1 Juni

 
Jag och Emelie igårkväll.

Godmorgon! Asså helvete vad trött jag är! Har ingen aning om varför men vill bara sova ett par timmar till.. Men men, nu är jag iallafall vaken och sitter och käkar lite frukost och lyssnar på Wiz Khalifa. Gårkvällen vart jättemysig. Jag och Emelie drog och köpte pizza och satte oss vid sjön & käkade. Sen mötte vi upp Ewelina och Amanda en liten stund innan vi drog hem och chillade. Mys!

Dagen skulle bestått av solning nere vid sjön, men vädret är ju inte riktigt på topp idag så ska dra till farsta en stund med E efter jag har duschat, fixat mig och vaknat lite haha. Då vet ni vart ni har mig under dagen men vi hörs väl inte allt för sent. Puss!


RSS 2.0