we ♥ it

    
 


Ge mig, nu.


Måndag

Hej på er! Kom precis hem från skolan, som rullade på rätt bra. Tänk, en vecka kvar. Sen sommarlov. Sommar. Kan inte beskriva hur skönt det känns. Att tagit sig egenom 8an i rasande fart. Känns som det var igår vi satt i aulan första dagen i sjuan, små och nervösa. Nervösa inför ett steg in i högstadiet. Tänk, idag går jag sista veckan i 8an. Woho, vad tiden går fort.

Jaja, ska skriva lite på ett prov som jag ska hålla för klassen imorn. Ska nog gå bra..
Ska ta det lugnt lite och kolla på tv och sånt också, känns som jag aldrig har haft tid till det den senaste månaden. Hur mycket prov som helst. Men somsagt, inte långt kvar. Bara att kämpa ut i de sista.
Puss! ♥


Såhär glad var jag innan engelska lektionen här om dagen. Hehe


Hahah





Morsdag

Halloj. Sitter här, halvt död. Riktigt trött. Menmen. Gårdagen vart jättebra, vet inte vad jag skulle göra utan mina brudar. Ni är bäst. Hur aom haver. Vi åkte till en kille i skolan för lite chill. Åkte hem vid 12 och kollade på sex and the city och snackade en massa. Mys.
Idag ska jag ta det lugnt lite, köpa present till mamma kanske eftersom det är morsdag.
Har inga stora planer. Ska försöka röra mig utanför dörren en stund idag iallafall.
Kan ladda upp lite bilder från helgen nu när jag ändå e på g.
Puss! ♥

 


Saturday night

Halloj! Kom precis ut ur duschen, riktigt skönt. Mysigt på skutan, men fan vilket väder. Regn, regn, regn.
Ska börja fixa mig lite nu till ikväll. Ska träffa mina fina vänner men vet inte än vad vi hittar på. Något kul iallafall! Ha det bra ikväll allihopa. Puss! ♥

3 bilder från igårkväll.




don't ask..


Skutan

Nu sticker jag och Emelie iväg till skutan för familjehelg där med massa tävlingar och sånt. Var nog ett halvår sen jag var där sist, så nu ska jag äntligen ut igen och hälsa på ponnysarna och vännerna. Ska bli jättemysigt.
Vi hörs när jag kommit hem. Puss! ♥


2 år sen idag. Jag och Neff rider fram.


STÄDAR -,-

Tjenahoppsan. Skriver ett kort och snabbt inlägg nu. Håller på och städar lite hemma. Ikväll ska jag och tjejerna käka pizza här hemma, sen vettefan vad vi hittar på. Något mysigt iallafall.
Så nu vet i vart jag håller hus ikväll. Blir mer uppdatering imorn.
Puss! ♥


SAKNAR ♥






Vill ha


Vill ha. Nu. Åh.


27

Hej! Har inte så mycket att säga förutom att jag kan berätta lite om dagen. Började halv tio med en kort svenska lektion i följd av en helrolig idrottslektion, kommer ha träningsverk i en vecka nu, haha, min kondition är inte att skryta med. Men fan va kul vi hade. Slutade dagen med brandalarm mitt på NO-lektionen, bingo!
Ska plugga lite inför mitt sista prov imorn. Bäst att sätta igång.
Vi hörs!


nice t-shirts




26


Hallihallå! Har haft den skönaste skoldagen på länge. Började halv 10 med hemkunskap där vi gjorde hallon och rabarber paj, mums. Sedan fick jag och Ewelina sitta och räkna pengar från OD-dagen, sen slutade vi runt 13.20, skönt! Träffade Victor en stund ute efter skolan. Satt nere vid vattnet och snackade lite. Ska fortsätta dagen lika bra som det har varit, alltså strosa runt hemma, ta det lugnt, duscha kolla på film. Ha en bra dag. Puss! ♥


Give me


Give me, pleaaaase. Hörlurarna är ju to die for. ♥


Tisdag 25 Maj


Hejsan! Har precis kommit hem från skolan och sitter för tillfället och läser nya veckorevyn som kom idag. Tog mig igenom en lång dag med kemi prov och lite sånt. Gick faktiskt väldigt bra till min förvåning. Näst sista provet innan sommaren, woho! Även fast jag har otroligt ont i huvudet så är jag glad idag, första dagen på veckor (?) jag inte behöver plugga. Så jävla skönt. Ska njuta av varje sekund, haha! Kanske ska börja med att logga ut härifrån. Ha det bra allihopa. Pussen! ♥

Söndag


Hej! Nu är jag tillbaka. Har haft en jättemysig helg med shopping, sol & bad, fina vänner, sol, rix fm och varma sommarkvällar. Ingenting att klaga på helt enkelt. Sitter på samma plats som jag suttit som senaste timmarna nu, framför datan (nähä?). Borde egentligen komma igång med pluggandet till no provet jag har på tisdag men finner verkligen ingen motivation. Hjälp mig. Varför är det alltid såhär?
Vet ändå att jag kommer sätta mig framför tv'n med en pizza i ena handen och godis i andra. Inte bra.
Ska lyfta arslet nu, se vart jag hamnar. Puss! ♥


Coldplay, vilka genier



Mina favoriter. Underbar musik.


Äntligen Fredag


Hejsan! Kom hem från plugget för en stund, så jäääävla skönt med helg nu. Har verkligen slitit ihjäl mig den här veckan känns det som..massa prov och massa inlämningar. Men snart är det över, 2 juni sätts betygen och då är det inte långt kvar till sommarlov! Tiden går fort. Känns som det var nyss vi började 7an och stod där första dagen som ett gäng små skitungar. Hehe.. Over and out. Ska in till kungsan ikväll för Rixfm med lite vänner, ska bli skitkul. Men har rätt mycket tid på mig så kan passa på att blogga lite nu. Hörs!

Jag lever

Tjena! Bloggen har legat nere lite, men har spenderat hela mina dagar med vänner i solen. Har solat och badat, skitskönt i vattnet med tanke på att det var is för några månader sen där! Tänkte mest uppdatera för att berätta att jag lever, men kommer säkert inte bli någon uppdatering i helgen heller. Har massor att göra och känner på mig att det kommer bli grymt, i detta väder iallafall!
Puss! ♥


haha osminkad och söt


Hej!

Halllååå..Jag är nog ett jävligt bra exempel på höjden av uttråkad just nu. Har suttit i 2 timmar och försökt banka in fakta om Judendomen, Islam och Kristendomen nu. Det får inte plats mer, det säger verkligen stop. Allt bara snurrar i huvudet just nu. Plugga är inte min starka sida..Min hjärna är vad man brukar kalla överbelastad nu, och ändå fattar jag ingenting av det jag nyss läst.. Bra Tove, bra.
Är ungefär lika ofokuserad nu som här, tidigare idag på en spanska lektion.


17 Maj!

Hej! Kom precis hem från sjön. Jag, Amanda och Emelie kilade ner till sjön efter skolan för sol och bad i det underbaaaaara vädret. Helt galet skönt. I detta vädret lockar det verkligen inte att sitta i skolan och ha lektioner hela dagarna, men måste man så måste man.. Hade gärna varit ute hela dagen, men har ett stort SO prov som jag måste få VG på så resten av dagen ska tillbringas framför ett tjockt häfte fullt med information om religioner. Fan va kul!

Vi hörs säkert ikväll! ♥
Slänger in ett par bilder från idag.












California heart


Söndag

  
Halloj! Hade ni en bra lördagskväll? Min vart faktiskt riktigt lyckad. Gick ner till sjön och satt där med massa
trevliga människor hela kvällen och snackade om allt mellan himmel och jord. Skitmysigt.
Idag blir det väl en klassisk söndag, pendla mellan datan och tvn. Dit man orkar lyfta sitt arsle liksom..
Ciao! ♥


4 skitkassa bilder





HEEEJ

Är hemma hos Mandy nu och taggar till. Ska ner till sjön med massa vänner och grilla strax!
Ha det bra. Vi hörs imorn ♥

EKI


Sooool

Hallå i solskenet! U.n.d.e.r.b.a.r.t väder idag! Såklart har jag ägnat min dag åt att ligga på baksidan och pressa med olja på kroppen och musik i öronen. Skönt som fan. Har till och med funderat på att springa ner till sjön och ta ett dopp, så varmt är det! Vågar på riktigt säga att det är sommar nu. 15 maj oc 35 grader i solen. Sommar.


(!!!!!)


Godmorgon

Hallihallå! Har precit käkat frukost och ska fixa mig lite. Vill åka till stan.. Hur som haver. Gårdagen blev jättelyckad. Hade en myskväll med Amanda och Ewelina efter en jävla masssa skumma saker hände samma sak. Inga stora saker, men riktigt random.

1) När vi går ut ligger det en hemtelefon på moppen i spöregnet.
2) Vad gör den där?
3) Någon börjar prata från telefonen, "Hallåå!?" hör man.
4) Vem tryckte på svara knappen, och varför kom det ingen signal?
5) Ett under att telefonen fortfarande funkar efter flera timmar ute i spöregn.
6) Människan i telefonen heter Markus och verkar upprörd
7) Ljudet kommer från baksidan av telefonen
8) 2 sek efter vi la på ringer en Markus till min mobil.
9) Han har ingen aning om vem som ringde till min hemtelefon på moppen i spöregnet.
10) Vi lägger tillbaka telefonen där vi hittar den, och sticker. Livrädda.

Haha störd..
Sen drog vi hem till mig, drack kaffe och doppade kladdkaka i. Mm...
Ska dra nu. Ciao ♥


Torsdag


Tjena! Kom hem från farsta för en stund sen. Blev inget stan, och ingen Ewelina heller.
Jag och Amanda kikade runt en stund i farsta istället. Köpte ingenting men la undan en
helt underbar topp från Salt som jag hoppas blir min.. hehe. Ska ta en dusch och måla
naglarna nu, sedan ska jag träffa både Amanda och Ewelina ikväll för lite mys. Ha det! ♥


-


13 Maj

   ´
Godmorgon! Amanda och jag vaknade vid 11 och ungefär efter det gick hon hem till sig. Ska möta upp
Ewelina och henne snart för en tur till stan och kolla runt lite. Det är rätt varmt ute men ingen strålande
sol, alltså perfekt väder för att knalla runt i stan. Ska börja fixa mig nu och välja kläder. Vi hörs senare


Ciao!


Hola guapas! Har precis fixat klart mig och sitter och lyssnar på grym musik i väntan på att Amanda och Emelie ska bli klara. Har absolut ingen aning om vad vi ska göra, men vi lär hitta på något roligt.
Har helt slut på bilder, så ska ta några idag om kameran vill sammarbeta, har dåligt på batterier nämligen, men ska fixa några bilder iaf.
Ha en nice kväll! ♥


Ja, tack!


Friidrottsdag

Tjenispenis. Har varit hemma sen 12. Har haft friidrottsdag med skolan på enskede IP. Roligare än jag trodde, ni vet ångest i början men slutar med att man är rätt nöjd med sin insats. Det gick bra, och helt underbart att vädret höll i sig. Har gått runt i shorts och t-shirt hela dagen. Snart sommar!

Riktigt skönt med långhelg nu! Ska bara ta det lugnt, träffa kompsisar, kolla på bra filmer, glida runt i stan (i förhoppningsvis solen). Nice, vila upp sig lite helt enkelt.
Uppdaterar snart igen. KISSES ♥


Tisdag

Halloj! Kom hem för en liten stund sen. Varit ute vid sjön med Victor, skönt som fan i solen.  
Annars har jag bara varit i skolan och så gick jag och Emelie upp till centrum lite för att köpa glass. Mysigt det med. Håller just nu på att ladda upp inför idrottsdagen imorn med kakor, bra tips. Nej, men seriöst, ballerina (kladdkaka) och doppa i kaffe, finns inget godare!
Tänkte sätta mig i soffan och kolla på Desperate Housewives, men nej, hockeyn står på och jag vågar inte byta.. hehe.
Hörs! Puss ♥


Älmsta 2010


:)

Hallihallå. Sitter och kollar på en gammal favorit serie, The Hills. Har säkert sett alla avsnitten minst 3 ggr, så börjat tröttna nu, hehe. Jaja.. Skolan rullade på i sin vanliga långsamma takt. Var på ett besök hos tandläkaren (tandläkaren är seriöst min största skräck), gick inte så bra :( Funderade fan på att gå till matteläraren och fråga om jag kunde få 15 extra läxor i veckan ist för att gå till tandläkaren, så värt!
Ska snart ut och träffa Victor en stund. Myyyys. Vi hörs senare. Puss! ♥


/-


Söndag

Chacha bloggen! *krilleboi röst*. Hur äre? Underbart bra med mig. Gårdagen blev toppen, med världens sötaste. Har träffat Amanda idag. Vi gick en promenad till vattnet och snackade om allt mellan himmel och jord. Ska snart ta en lång dusch, fixelixa lite. Äta mat och sedan kolla på en bra film.
Puss! ♥


Älmsta 2010









8 Maj

Vilket jävla skitväder vi har här i stockholm idag. Förjävligt, kallt och grått. Får se vad som händer senare, förhoppningsvis träffa Victor. Vi hamnar förmodligen inne eftersom vädret inte är det bästa. Men men. Var ju i Nacka forum med min fina Amanda och kollade runt. Du är bäst gumman.
Vi hörs senare. Kyss! ♥


Hey!

Godmorgon! Lite sent nu kanske, eftersom jag och Amanda vaknade redan kl 9, blev inte så sent igår.
Har precis fixat klart mig och ska dra iväg mot Nacka forum med Amanda strax för att kika lite på kläder och så. Mysigt.
Ha en toppendag. Puss! ♥


Fuck off nu kör vi, det går bra nu.

Hello folks. Har ju somsagt varit i Älmsta i veckan, vilket är anledningen till sämsta uppdateringen. Men nu är jag här, och fan va kul vi haft! Äntligen helgt, massa underbara personer och roliga händelse kommer helgen bestå av. taaaaaggggaadd.
Ska strax hoppa in i duschen. Hörs!
Puss! ♥


pusssss!

Sitter just nu och lyssnar på Petter och snackar med världens underbaraste♥. Har lagt packningen åt sidan för tillfället, gick ju inte så himla bra. Slutade med att jag skrev ett sms till Ewelina "Black out, vafan ska man ha med sig?!", hehe. Var ju somsagt ute på promenad med Amanda, och så hängde Ewelina med också. Hehe alla 3 ramlade i vattnet, men den historien kan vi ta någon annan gång.

Livet leker, är så jävla lycklig nu.
Fan vad det känns bra. Riktigt jävla underbart.
Kärlek ♥


Längesen



Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt


3 maj

Tjena! Kom hem från skolan för någon timma sen. Ny vecka, nya tag. Skolan rullade väl på som vanligt. Kan ju säga att det kommer bli jävligt skönt att komma iväg i några dagar. Juste, har glömt att berätta att jag ska iväg på ett läger med några från skolan i Elmsta, kommer hem på torsdag, så det blir ingen uppdatering förrän då. Tyvääärr..

Ska packa lite idag och gå på en promenad med Amanda som jag inte kommer träffa på några dagar. Mysigt. Uppdaterar säkert mer om dagen ikväll.
Puss! ♥


Jag och Ewelina i helgen!



Promenad med Amanda ♥




Dagen efter

Har precis kommit hem från kusinen som fyllde 18. Hela tjocka släkten var där och det blev massa tårta, kakor och bullar. Äntligen något jag är bra på! Hehe.. Det var trevligt. Ska möta upp Emelie snart för en promenad tror jag. Underbar väder ju!
Hoppas ni haft en underbar helg som jag! ♥


Helgen

Hej! Faaaan, nu har det blivit en sån kass uppdatering igen. Men jag skyller på helgen, har ju trots allt varit valborg. Då är det tillåtet att hålla sig borta från bloggen.

Men kan berätta lite om helgen på begäran. Somsagt rörde vi oss mot sjön vid 7 tiden för att grilla. Fixade eld och så kom Niklas förbi, as schysst kille! Grillningen gick ju inte så bra, vi satt mer under ett paraply och snackade. Efter ett par timmar drog vi och skulle möta några men träffade på ungefär 60 pers från skolan som var där också. Hehe. Vi mötte iaf upp dom vi skulle, Ronny och Victor. Vi blev kvar i skogen, där det var helt kolsvart (vilket kanske var bra, eftersom alla var helt smutsiga i ansiktet med lera över hela kläderna) hehhe.
Vi hittade iaf på en jävla massa där i skogen. Dansade vals och squardance, Amanda tänkte bada, hade springtävlingar och jag vet inte vad. Haha, men vid 1 tiden drog vi oss hemmåt.

Igår drog vi oss mot sjön igen för lite skön musik och chill. Hade det mysigt som fan och sedan stack vi hem till mig, kollade på scary movie och sov. Sköööönt. Riktigt nice kväll ♥




2 bilder från valborg. Var inte speciellt flitig med kameran tyvärr..


Saturday night


Hallihallå. Har precis fixat klart mig och väntar bara på att Amanda och Ewelina ska bli klara också sedan ska vi ut och träffa några schysta vänner och vad vi gör får vi se.
Have a great night! ♥


jag lever

Hej allihopa! Tänkte berätta att jag lever iaf. Valborg blev riktigt lyckat även fast det regnade. Det hindrade absolut inte oss, vi satte oss vid sjön och grilla och fick besök av massa trevliga människor. Har inga bra bilder på min kamera så får väl vänta tills man blir taggad på massa förjävliga bilder på facebook, haha.
Ska försöka tvätta mina converse som nu mer är svarta efter gårdagen och sedan hoppa in i duschen. Luktar typ skogsbrand..
Puss! ♥


RSS 2.0