Helgen

Hej! Faaaan, nu har det blivit en sån kass uppdatering igen. Men jag skyller på helgen, har ju trots allt varit valborg. Då är det tillåtet att hålla sig borta från bloggen.

Men kan berätta lite om helgen på begäran. Somsagt rörde vi oss mot sjön vid 7 tiden för att grilla. Fixade eld och så kom Niklas förbi, as schysst kille! Grillningen gick ju inte så bra, vi satt mer under ett paraply och snackade. Efter ett par timmar drog vi och skulle möta några men träffade på ungefär 60 pers från skolan som var där också. Hehe. Vi mötte iaf upp dom vi skulle, Ronny och Victor. Vi blev kvar i skogen, där det var helt kolsvart (vilket kanske var bra, eftersom alla var helt smutsiga i ansiktet med lera över hela kläderna) hehhe.
Vi hittade iaf på en jävla massa där i skogen. Dansade vals och squardance, Amanda tänkte bada, hade springtävlingar och jag vet inte vad. Haha, men vid 1 tiden drog vi oss hemmåt.

Igår drog vi oss mot sjön igen för lite skön musik och chill. Hade det mysigt som fan och sedan stack vi hem till mig, kollade på scary movie och sov. Sköööönt. Riktigt nice kväll ♥




2 bilder från valborg. Var inte speciellt flitig med kameran tyvärr..


Kommentarer
Postat av: iij

var det bara niklas som kom ?

2010-05-02 @ 15:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0