in for the kill

Första gången jag hörde den här ville jag bara stänga av haha. Men nu kan jag inte sluta lyssna! Den är stört bra, får nästan orgasm. Vill inte lyssna sönder den..





bekännelser

Har nog inte läst en bok (om man inte räknar med skolan) på fleeera år.
Var lite av en twilight-nörd för några år sedan, har läst alla böcker och kan alla repliker i filmerna utantill.
Lyssnar verkligen på all musik, alltid efter vilket humör jag är på. Rock, depp, hip hop osv.
Finns 2 saker på min kropp jag vill operera. Jävla skit komplex som jag hatar.
Älskar att bli masserad.
Tycker att det är jättemysigt med regn, speciellt när man ska sova och hör det mot fönsterrutan. 
Så fort jag börjar falla för en kille blir jag arg på mig själv och säger åt mig att låta bli. Så rädd för att falla in i något som tidigare bara gått skitdåligt.
När jag hittar en bra låt så lyssnar jag på den heela tiden, sen tröttnar jag. 
Stör mig på när folk klankar ner & kommenterar folk dom inte känner.
Har en gång blivit så arg att jag kastat ett glas i väggen. 
Tycker det är skitfint när killar har lockigt hår.
Var lite kär i min förra idrottslärare. Smörade massa haha, men det lönade sig kan man säga. 
Kan nästan inte lyssna på musik om det är dåligt och lågt ljud. Det förstör allt!





måndag 31 oktober


Ewelina & Amanda idag.

Hann inte uppdatera imorse, men som ni läste igår så åkte jag till stan med Amanda & Ewelina som jag inte hängt med på evigheter. Det var jätteroligt och vi hade massa att snacka om. Hittade tyvärr inget i stan, inte ens halsbandet jag sprang runt och letade efter. Så får väl ta och ringa till massa butiker.. Kom iallafall nyss hem. Ska käka lite snart, och ikväll tror jag att jag ska träffa A & E igen, blir förmodligen fest! Jaja, vi hörs sen!



23.45


Kreta 2011. 

Tjena! Sitter i soffan och kollar på en film som går på tv, och äter massa godis. Josef drog för en halvtimme sen kanske. Vi kollade på Friends with benefits och chillade bara. Ska strax sätta på No strings attached och bara ta de lugnt. Imorgon ska jag till stan med Ewelina & Amanda, vi ska fika & förmodligen kolla runt i lite affärer. Har spanat in ett halsband jag verkligen vill ha.. Hur som helst så ska det blir superkul iallafall! Jaja, vi hörs!



2011-10-30


4 bilder från igår!

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid. Igår vid 6 drog jag hem till Filippa där vi käkade och fixade oss. Vid klockan 8 drog vi hem till Ida där det var massa folk. Jättetrevligt och kul! Vi var tyvärr bara där några timmar, vid 12 drog vid till gullmars och träffade lite folk osv. Sen drog vi hem till Cornelia och sov. Imorse gjorde vi vofflor och sen kom mami och hämtade mig. Har precis duschat nu och har huuur bråttom som helst. Om en halvtimme kommer Josef hit och jag kom ut från duschen för inte länge sen så har egentligen inte tid för detta. Så skriver senare ikväll. Puss!



14.15



Hejsan! Kom hem från stan för någon timme sen och sen dess har jag gjort absolut ingenting. Jag och mamma var där en snabbis för att köpa 2 småsaker bara till ikväll. Vi hade med vovven så vi kunde inte direkt gå runt i affärer men det gjorde inget för hade ändå inte tid för de. Jag & Leo blev fotade av 2 turister också haha. Jaja, ska precis käka lite lunch, städa mitt rum och sedan ta en lång dusch. Skriver sen, puss!





godnatt!


Nyss. Osminkad & supertrött. 

Hej! Har varit hemma och chillat hela kvällen. Kollade på I rymden finns inga känslor med mamma sen kom Jesper & Chris till mig för dom ville träffa Leo. Så hängde med dom ut och stod och snackade med Chris i nästan en timma. Lite kallt men trevligt. Klockan står på 9 imorgon så ska strax hoppa i säng nu..Skööönt! Älskar min säng. Jaja, antar att vi hörs mera imorgon. Godnatt! Och tack för att ni gör det värt att blogga varje dag ♥



"inte tillräckligt läskig"



Såhär hade jag tänkt sett ut från början imorgon på Halloween. Men det var tydligen inte tillräckligt läskigt. Trodde inte att man var tvungen att vara något läskigt men så fort jag sa de kom nån och sa "daah, det är ju halloween, inte maskerad". Så jaja, har kommit på en annan sak jag ska vara men det får ni inte se förräns imorgon. Men visst hade jag varit rätt snygg som indian? Trivdes som tusan. Född på fel kontinent. 



domino



Sitter och dunkar Jessie J's nya låt Domino, fast den kanske inte är så ny. Hörde den iallafall första gången idag, lyssnar verkligen inte på radio längre, och inte på spotify heller så är lite efter när det gäller musik.. Hur som helst, har precis käkat middag & ska nu städa rummet lite. Sen ska jag bara chilla i soffan resten av kvällen och ladda upp inför imorgon. Måste till stan tidigt och fixa massa saker, hoppas att någon kan följa med mig, gillar inte att gå runt själv haha. Jaja, skriver strax. Puss!



HÖSTLOV!



Hej på er! Allt kändes jobbigt för några minuter sen, övervägde till och med att radera bloggen förevigt. Men ändrade mig i sista sekund. Bra va? Satte på lite peppmusik så nu känns det bättre. Det är höstlov nu och det känns så jäävla skönt. Har redan bokat in lite och hoppas verkligen norge-resan blir av. Vill träffa Henrik, få lite miljöbyte, shoppa osv. Men för ikväll har jag faktiskt inga planer, ska nog bara stanna hemma. Måste leta fram ett par skinhanskar också.. någon som kan låna mig ett par?



storhandlat


Nyss! 

Har varit och storhandlat med mamma halva kvällen typ. Kom hem för en stund sen och ska precis käka en sen middag och sedan sätta på en film. Skön torsdag. Imorgon ska jag uträtta lite ärenden med mamma haha. Och senare så är det ju höstlov! Så jävla skönt. Ska njuta av varenda sekund. Men nu ropar mamma att det är mat. Skriver senare tror jag. Puss!



18.33



Tjena! Lite dålig uppdatering idag kanske? Men tar igen det nu. Har precis varit uppe på vinden och rivit fram massa gamla maskeradkläder. Halloween i helgen ju! Har provat kläder för fullt men har fastnat för en "kostym" som jag bara inte vill ta av mig. Skulle kunna lägga upp en bild jag tog nyss, men då blir det ju ingen överaskning ifall jag ska ha det. Aja, ska strax käka middag & sedan ta en prommis med mamma och vovven tror jag. Uppdaterar snart, puss!



Q / A

Skulle du kunna tänkta dig att bli tsm med bredell om du skulle bli mer intresserad och kär?
Är du intresserad av honom nu?
Haha gud vad sånt här sprids fort. Haha jag vet inte riktigt, ja det skulle jag väl men nu känner jag inte han knappt så vet inte. Nej, vi har bara smsat i 2 dagar. 

Hur tycker du är det bästa sättet att ta kontakt med en kille? Som man inte känner utan bara träffat i skolan nån gång.
Lägg till han på facebook och kanske skriv något enkelt till han bara som typ "vad gör du, hur mår du osv" och le eller hälsa på honom i skolan. 

Tycker du att iphone 4 är bra?
Ja jag gillar min! 

Vad skulle du inte kunna klara en dag utan?
Bra blogg! :)
Hm.. förmodligen min mobil. Eller mat & musik. 

Jag har vart på g med en kille men det sket sig helt totalt och nu har vi börjat smsa igen men vet inte riktigt vad jag ska göra. Gillar honom och så men han är så ojämn hela tiden, ibland dryg och ibland hur gullig som helst.. några tips?
Prata med honom och fråga varför han är så och att du tycker att det är jobbigt kanske. Eller så går du bara vidare, det är svårt att få det att funka bra om det redan skitit sig en gång innan. Eller fan vet jag, jag suger på förhållanden! 

Vem är din bästa kompis?
Har ingen bästa kompis! Har flera bra istället. 

Vad ska du göra på lovet?
Jag ska troligtvis till Norge några dagar, hänga med vänner, shoppa och sova. 

Favorit affär? 
Zara, bikbok och H&M. 

Vem är du med i skolan?
Vendela & Junia. 

Älskar dig blogg och du verkar helt awesome!
Vad gullig du är! Blir superglad! 

Tycker du bredell är snygg?
Är ni på g?
Haha, ja han är snygg. 
Nej vi är inte på g! 

Hej! Min kille är oskuld och antar att han är dålig då.. skulle du "dumpat" han för det eller spelar det ingen roll?
Haha men skärpning!? Klart jag inte skulle dumpat en kille endast för att han var oskuld, och det hoppas jag inte du heller gör. 



ASK ME!

Ställ lite frågor om vad som helst eller kommentera lite bara. Uppdatering och svar i ett inlägg börjar igen när jag fått tillträckligt med frågor, så kör! 



Francisco Lachowski

Hittade den här videon på vendelas blogg och dog lite. Han är så jävla snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Jag är kär!





svar på tal / min bror

Kan inte du visa bild på din storebror? många säger att han är skiiitsnygg och man blir ju sjukt nyfiken haha. Älskar din bligg btw!
Haha eh..okej. Men tack! Här är 4 bilder jag hittade på hans facebook:



Är vi lika?



onsdag


Random bilder från våren/sommaren 2011.

Har inte rört mig en millimeter sen senast jag skrev. Börjar få träsmak i arslet nu.. Har kollat på massa tv program, Friends with benefits & The hills. Nu kom iallafall mamma hem så ska käka strax och sen tänkte jag ta en dusch och ha inpackningen lääänge i mitt slitna hår. Skönt! Men ska lägga från mig datan nu trorjag så skriver senare istället! Puss. 



wanted





14.14



Nyss!

Tjena! Sitter i soffan och kollar på The hills för tillfället. Har laddat ner dom första två säsongerna och har strax sett klart den första. Som ni förstår så har jag varit hemma från skolan idag också, håll inte på och fråga varför för det är komplicerat och privat. Men det är ändå lite skönt. Sov verkligen som en gud inatt, har nog inte sovit så bra på länge. Snart lov också, då är det slut på dessa jobbiga dagar. Längtar! Sitter och drömmer om en blus från Bikbok också, såg den på en tjejs blogg men har varken sett den i butik eller på deras hemsida.. Måste ha den!! Aja, ska kolla vidare på The hills nu och käka lite glass. Vi hörs sen!



20.38



Hej! Sitter och gör ingenting. Lyssnar på musik, läser bloggar & smsar lite. Okej, det där var lite mer än ingenting. Hur som helst, jag och mamma åkte och handlade lite förut. Mat och nödvändigheter. Själv fick jag med mig lite hårinpackning osv. Ska strax tvätta bort sminket & sedan sätta på mig mjukisbyxor och bara chilla. Kom igen & kommentera lite också!



länkbyte!



Tycker ni ska läsa Corres blogg. Själv läser jag den varje dag och det är en av mina favoritbloggar. Hon lägger in bilder från vardagen, på sig själv & shopping och skriver om sin vardag. Jättesöt & snäll tjej! 
Ni hittar hennes blogg HÄR!  

www.lcornelia.blogg.se



12 bekännelser

Hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra och bestämmer över mig.
Har släkt i Canada, USA & Norge. 
Behöver verkligen saker att se fram emot på hösten/vintern, annars blir jag deprimerad typ.
Är lite blyg men har väldigt lätt att berätta rätt privata saker för folk jag inte känner så bra. 
Pratar ofta väldigt fort & mumlar. Mina föräldrar hör nästan aldrig vad jag säger.
Älskar julmusik och filmer som påminner om julen. Så mysigt! 
Använde tights varje dag i 8an men nu har jag nog använt det på 2 år.
Har ganska lätt för att prata framför klassen osv. 
Tycker att det är jättesnyggt när killar har kort hår på sidorna och lite längre i mitten eller vad man ska säga. Men det får inte bli överdrivet!
Är sugen på att färga mitt hår chokladbrunt men vet att jag skulle ångra mig efter ett tag så låter bli.
Känner mig mycker snyggare när jag är brun.
Suger på att smsa med touch, har gjort ett jättepinsamt sms-fel redan. 



one tree hill


Right now..

Ligger i soffan och chillar just nu. Kollar på underbara oth som går på tv. Igår började jag titta på första & andra avsnitten på säsong 1. Måste verkligen kämpa för att inte börja se alla igen. Älskar serien & Nathan!! Jaja, ska ta lite glass nu och sen bara chilla resten av dagen tror jag. Är ganska trött. Ska blogga lite också, men vi hörs sen!



12.18


Nyss!

Tjena! Gick upp vid 8 idag och kom till skolan vid halv 10. Fick då reda på att läraren vi har var sjuk så vi hade inga lektioner idag. Segt att gå upp tidigt & åka dit men riktigt skönt också! Vi kollade bara klart på en film, det tog typ en kvart sen fick man gå. Kom hem för ett tag sen och har varit ute med hunden och inte gjort sådär jättemycket. Sitter & lyssnar på Dolly Parton nu (?), vet inte vad det är med mig, men några av hennes låtar är fan bra haha! Nu kom mami hem med donken till mig så ska lyfta röven och gå ner nu. Skriver sen!



önskelista till jul





Q / A

Vart är underkläderna köpta?
H&M! 

Åh vem är henrik då? <3
En kille jag träffade en snabbis på Kreta sommaren 10, men vi har hållt kontakten över skype och facebook emellanåt.

Men vad är det för effekt du har på den där bilden så du får en sådan "ram"?
Ingen effekt. Använder photoscape och sen trycker man på ramar och sen väljer man "Cali 09".

Vad hände med allt då? Kärleken, pojkvännen, vännerna och allt då?
Jaadu, kärleken var en sommarflirt på Kreta. Pojkvännen tog det slut med ganska snabbt. Och vännerna (Amanda & Ewelina antar jag att du menade) gled jag ifrån lite men vi ska ses på höstlovet så det ska bli skiykul!

Kan du inte lägga upp fler bilder på dig och din förra pojkvän? Varför gjorde ni slut? :)
Har typ inga bilder haha men dom här får väl duga! Tagna lite innan vi vart tillsammans. Varför vi gjorde slut vill jag inte skriva ut här :)





måndag


Bilder tagna för 2 månader sen! 

Hejhej. Hur är läget? Här är det sådär. Trött & ingen motivation alls. Har varit en seg dag men det funkar väl ibland också. Sitter just nu i vardagsrummet och kollar på tv. Har laddat ner säsong 1 & 2 av The hills utav ren uttråkhet så ska väl sätta på dom och bara chilla resten av kvällen. Ska blogga lite också så håll utkik, vi hörs snart!



dream



En av mina drömmar i livet, eller nej. Något som ska bli av innan jag dör är en roadtrip genom USA i en cab med massa vänner. Åka genom öknen, hollywood, las vegas, gå på malibu beach (och gärna ha ett hus där). Dör... vill iväg nu. Orkar inte vara kvar i Sverige längre! 



besöksrekord!

Woho, besöksrekord! Över 300 unika läsare idag. Ni är bäst!



22.30



Sitter och kollar på jersey shore just nu och väntar på att mamma ska komma hem. Jobbigt att vara ensam hemma på kvällarna. Bara jag som tycker att Pauly D är snygg?! Gillar han.. Aja, har städat mitt rum lite & så ikväll men inte gjort så mycket annat. Ska försöka somna lite tidigare ikväll men det kommer väl inte gå så bra. Vill bara ha lov nu!! Som tur är så brukar veckorna gå fort, hoppas det gäller denna vecka också. Well well, vi hörs mera imorgon. Puss på er! 



new in





söndag


Bilder tagna nyss! Charmig bild till höger..

Tjena! Hann inte skriva imorse men drog iallafall till farsta och mötte Mariam. Vi gick runt och kollade i flera timmar & käkade på donken. Stod vid underklädeshyllan hur länge som helst och hade världens beslutsångest men kom iallafall hem med lite och är supernöjd. Lägger strax upp en bild! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, göra ansiktsmask osv. En vecka kvar sen höstlov, må denna vecka gå jävligt fort. Aja, lägger somsagt upp en bild strax så stay tuned! 



vadå brun??





02.06



Borde ta och sova nu. Ska bara se klart I rymden finns inga känslor som jag började se på igår. Får göra det i sängen, orkar knappt sitta upp längre. Ska upp vid 10 imorgon så vi får hålla tummarna på att jag kommer upp och det inte blir som det blev imorse. Nej, men nu lockar sängen. Godnatt!


SAKNAR!



Vad jag saknar detta! Minns varenda bild som om det vore igår. Har ett minne till exakt varenda bild ovan. Saknar att gå mitt i gatan på kvällarna och sjunga till The Kooks. Jag saknar att åka moppe första gången med sin pojkvän och vänner en sen sommarnatt. Saknar att vara så jävla förälskad att man kan knappt koncentrera sig eller prata normalt. Jag saknar att äta upp Victors alla chips. Jag saknar att sitta på ett berg i trångsund och le hela tiden. Jag saknar kreta med min underbara Emmis. Jag saknar vårat apberg. Jag saknar att vara brun. Jag saknar äta årets första glass och inbilla sig att våren är påväg. Jag saknar att skratta åt Amanda med moppehjälmen. Jag saknar att sitta uppe sent på nätterna och doppa kladdkakor i kaffe. Jag saknar att ta kvällsdopp. Jag saknar våra spårade kvällar som man kunde prata om i flera månader efter. Jag saknar huddingekvällen. Jag saknar Victors klaostrofobi på rixfm. Det är så mycket jag saknar! Härliga jävla tider. 



01.07


Bilder tagna tidigare idag.

Hej på er! Har inte haft världens bästa kväll direkt. Det hände lite saker så har vart rätt ledsen & inte alls på humör. Men jag och mamma drog upp till centrum & köpte massa godis. Sen har vi kollat på A little bit of heaven, den var ganska bra och jättesorglig. Gillar egentligen inte sorgliga filmer med cancer och sånt. Uscha! Sitter och smsar med Calle just nu och lär väl vara vaken ett tag till. Imorn ska jag iallafall till farsta. Och jag är ta mig faaan värd ett underkläder-set. Haha, aja. Skriver kanske strax!


19.17


Två dåliga bilder jag tog snabbt idag när jag höll på & fixa mig. 

Jätteseg lördag! Kom precis hem från pappa där jag käkade middag och efterrätt. Var/är sugen på att träffa någon eller göra något kul men känns som att jag frågat vad som känns alla men dom flesta är upptagna eller sjuka och allt vad det är. Seeeegt. Orkar inte sitta hemma igen.. tråkig helg. Imorn ska jag fan tvinga med mig någon till farsta eller stan & sen förhoppningsvis så ska Issa klippa mitt hår. Nice att ha vänner som går frisörlinje när man är livrädd för frisörer! Aja, hejsvejs på er vi hörs!



godmorgon



Godmorgon! Ställde klockan på 10 men det gick inte att komma upp ur min sköna säng så vaknade nu.. det funkar väl också trots att man får lite ångest. Nu sitter jag och lyssnar på superbass, asså vad händer egentligen, går inte att sluta lyssna på den nu. As irriterande. Funderar på vad jag ska göra av dagen också.. Måste till pappa där farmor & farfar är, men det är inte förräns senare i eftermiddag så hinner göra något innan, och efter. Vill åka till farsta eller något. Jajaja, ska iallafall käka frukost och fixa mig lite nu. Vi hörs sen!



osminkad vs sminkad



Haha ganska stor skillnad...



12 bekännelser

Är jättebra på att jonglera. Brukar göra det med apelsiner och allt hemma.
Mitt hår har typ slutat växa, jätteslitet tyvärr. 
Älskar att vara med på bilder när folk fotar.
Min största skräck är att gå till tandläkaren. 
Tröttnar rätt fort på en kille om han är alldeles för på. Man vill jaga lite!
Hatar att se skräckfilmer. Sitter bara och blundar genom hela. 
Tycker att det är jättekul att sminka mig, tar gärna ögonskuggor och sånt om jag har tråkigt eller har gott om tid.
Testade att röka första gången på skolavslutningen i år, dumt. 
Gråter alltid till the notebook.
Har en hundvalp på 6 månader. 
Hatar när folk säger A och inte B.
Är på öland nästan varje sommar, min farmor & farfar bor där. 



23.47



Hade lite tråkigt förut så tog lite egobilder haha!

Hejhej! Vad gör ni ikväll? Jag har bara varit hemma och haft fredagsmys med mami. Vi åkte och köpte chips, dipp & lite godis. Sen har vi bara kollat på Pappa på burk som var jättebra och jag har smsat med lite roliga människor. Jäääätteintressant. Tänkte sätta på en till film innan jag somnar nu. Men innan det ska jag blogga lite faktiskt. Hörs strax!



underbar

Alldeles för bra. Skruva upp volymen och basen på högsta och njut. Själva låten börjar vid 1.30!





12.31


2 bilder från Kreta 2010, jag & Emma på andra bilden. Jises, ser ni hur blond jag var?! och brun! Har aldrig varit så brun som jag var då tror jag.

Sitter i soffan och tittar på project runway för tillfället. Vaknade hyfsat tidigt idag så har varit vaken ett tag och har hunnit käka frukost och kollat på en film. Skulle egentligen träffat några tjejkompisar ikväll och åkt fikat i stan men det blev inte av så har inga planer alls. Trist! Aja hoppas något dyker upp. Ska kolla vidare på tvn nu, skriver sen!



superbass



Tjena! Har haft en inte sådär jättehändeleserik dag. Har typ lärt mig hela Nicki Minaj-Superbass utantill, vilket liv va. Men fick en tvångstanke att utmana den där lilla tjejen på 8 år som är grym. Så har inte lyssnat på något annat sen klockan 3 idag. Stackars min bror i rummet bredvid. Aja, jag och mamma snackade lite smått om att åka till Norge på höstlovet också. Förmodligen för att träffa släkten men om vi åker ska jag fan ta och träffa Henrik också. Inte varje dag jag hänger i oslo liksom.. men vi får se om det ens blir av! Aja, är stört sugen på att se fullt hus nu, asså filmerna. Har faktiskt laddat ner ena så ska kanske se den nu. Men säger godnatt nu. Det här blev bara ett flummigt inlägg. Puss! 



19.08



Ni har inte fått speciellt mycket bilder på mig dom senaste dagarna. Sanningen är att jag har sett ut som craaap & har inte direkt varit sugen på att ta upp kamera och fota mig då. Me här har ni 3 bilder jag tog nyss. Sliten! Hur som helst. Har dödat massa tid vid datan nu men ska ner och käka nu. Har även laddat ner lite filmer som jag tänkte se på ikväll. Och hörrni, blir verkligen jätteglad över alla era fina ord. Ni är bäst!



filmtips!

Gillar ni romantiska komedier måste ni se dessa om ni inte har det. Grymma!





another cinderella story


Nutte! Söt bild jag tog på Leo nyss.

Hej på er! Är riktigt trött idag. Vart ganska sent igårkväll, blev smsbombad av 4 stycken i en typ grupp-konversation. Så somnade nog inte förrän vid 1. Vaknade vid 12 idag och gick ut på en lång promenad med Leo i det fina vädret, som nu verkar ha försvunnit. Aja, kollat på Another cinderella story har jag också gjort, den var inte så jättebra men den funkade. Har sett alla 3 nu, 1an är helt klart bäst men 3an är ganska bra också faktiskt. Ni kanske inte bryr er alls, men ifall ni ska se dom så vet ni! Ska bara chilla chilla & chilla nu. Vi hörs!



Q / A

Din hund är superfin! är det din eller familjens? och vad är det för ras på han? :)
Det är hela familjens! Han är en Soft coated wheaten terrier! :) 



Vad gör du på halloween?
Hur orkar du blogga så mycket?
Kan du lista den snyggaste killen i varje årskurs från din skola?
På halloween ska jag förmodligen på halloweenfest hos en tjej i min klass! 
Haha, jag tycker det är roligt! 
Nej det tänker jag inte haha, pinsamt. 

Snyggaste killen i din årskurs i kärrtorp. Och nu måste du svara!
Vilken är din favorit affär?
Favorit mat?
Varför slutade du rida? Har du gått på något annat än ridning?
Kram! <3
Haha åh, jobbigt. Men okej, vet inte helt säkert men en av dom snyggaste är väl kanske Gustav. 
H&M, bikbok eller zara!
Måste nog vara tacobar. 
Slutade för att jag inte kände att det var lika roligt längre. Det fanns andra saker som intresserade mig osv. Dessutom såldes min favorithäst och världens bästa ridlärare slutade & många av mina kompisar hade slutat så det var inte lika roligt att vara kvar. Nej, ridning är nog det ända om man inte räknar med dans när jag var typ 8 år. Kram! 

Hur länge har du bloggat?
Vilka bloggar läser du?
vad är din naturliga hårfärg? (om du har färgat!)
Vilken skola går du i? Var det ditt försthansdsval?
favorit tv-serie?
Kram! :)
Har väl bloggat 1,5 år kanske. Eller säkert 2, för hade en blogg innan den här också. 
Min naturliga hårfärg är väl lite mörkare än det jag har nu, slingade ju mitt hår ljusare för några veckor sen!
Går på Kärrtorps gymnasium, ja det var mitt förstahadsval. 
One tree hill!!!!!
Kram! :) 


Min naturliga hårfärg! 

Vad är ditt första barndomsminne?
Hur är din brorsa? har ni bra kontakt. Han är snygg!
Din favoritmat?
Ditt drömresemål?
Oj, svår fråga! Har inte så mycket barndomsminnen men minns väl isåfall dagis när vi lyssnade på typ tellevinken på vilostunderna osv. Och att en dum kille på dagis förstörde mitt fina halsband jag hade köpt i grekland. 
Haha, vet inte hur jag ska beskriva honom. För mig är han ju brorsan liksom som ibland är ett "jävla dampbarn" men han väl snäll!
Tacobar! 
Vill åka någonstans till västindien, aruba eller något coolt.

Hej!
Din blogg är grym och du är galet fin!
Jag undrar var du har köpt den fina halsringen du har i silver och vad den kostade?
Kram.
Åh tack så jättemycket!! Den köpte jag på kappahl för någon vecka sen, den kosta 99:-! :) 

Är du osams med Junia? :( 
Nja, det vet jag inte. Men lite tjaffsigt kanske.

Vad har du för iphone skal och vart är det köpt? :) sen undrar jag vad du har för iphone appar hittills? :)
Har ett rosa/genomskinligt. Ganska mjukt men jätte. Köpte det på teknikmagasinet. Har typ inga haha, dom enda jag laddat ner är väl Instagram, Blogg.se-appen, facebook & iPredict :) 



men hur gullig?!

"Du vet at når man virkelig liker en jente, og du får sommerfugler i magen hver gang du ser på hun, fordi hun er det vakreste som finnes. Du gjør hva som helst for at hun skal ha det bra, du gjør hva som helst for at hun skal være din.. akkurat sånn tenker jeg om deg, jeg synes du er det vakreste som finnes, og jeg tuller virkelig ikke med deg, når jeg sier at jeg hadde giftet meg med deg, også aldri gått ifra deg"



fråga på!

Jag vet att ni undrar massa saker. Så gör er själva och mig en tjänst och fråga lite! Så jag får lite att blogga om, och ni får lite kul att läsa. Kom igen nu, svarar i ett inlägg när jag fått hyfsat många frågor. 



20.12


Right now!

Sitter och pendlar lite mellan att läsa solo & checka runt på facebook och framförallt youtube. Titta här om ni vill se något fett! Får rysningar.. Ska dit innan jag dör! Annars då? Har pecis käkat och så. Ska snart gå ner och kolla klart på filmen jag och mamma aldrig såg klart igår. Bloggar senare. Puss!



wanted





under the mistletoe

Min Justin Bieber förälske kommer verkligen fram när jag ser den här videon och lyssnar på låten. Den får mig att vilja ha jul ännu mer. Vill ha både han & julen nu!





onsdag 19 oktober


Instagram, kreta/höst. Heter tovewaldemar om ni vill följa mig där!

Hej på er! Hur äre? Med mig är det sådär faktiskt. Har varit hemma idag igen. Orkar inte med någonting. Hoppas verkligen inte jag faller in i samma höstdeprission som jag gjorde förra året. Vill bara ha lov och ledighet nu! Har väl gjort samma saker idag som igår. Kollat på tre filmer & gått ut med vovven. Idag vart det Misa mi (haha tönt), Meet Monica Velour & It's a boy girl thing. Den andra filmen var sämst, men dom andra är väl hyfsade. Kan ge er lite filmtips i ett inlägg sen! Har otroligt ont i huvudet & är jätteyr, vet inte vad det beror på faktiskt. Men ska väl vila resten av dagen också och hoppas att det går över snart. Vi hörs strax!



20.59



Tja! Sitter och drogar låten jag la upp nyss. Hoppas att mina grannar gillar den lika mycket som jag gör. Men tänkte faktiskt ta och stänga av den nu och sedan joina mamma i soffan. Ska fråga henne om hon vill se Crazy stupid love med mig. Ja, idag igen! Gillar att se filmer flera gånger, ser alltid nya saker och fattar mera för varje gång haha. Aja, vet inte om jag skriver innan jag somnar men det lär vi märka. Ha det!

Juste, en fråga också. Ska på halloweenfest den 29, och har ingen aning om vad man ska ha på sig. Måste man vara typ häxa, spöke, pumpa osv på halloween eller kan man vara vad som helst? Svara gärna!! 



13 bekännelser

Alltid på onsdagar säger jag till mig själv "Imorgon kan man säga: Imorn är det fredag". Ger mig lite mer motivation.
Lyssnar verkligen på ALL sorts musik. 
Tycker allt låter mycket bättre på engelska. Skitfint språk!
Gillar inte katter. 
Har ätit sushi en gång, för flera år sedan, höll på och spy då och har sen dess aldrig velat prova igen.
Älskar Samantha i Sex and the city. 
Är alltid jätterädd när jag går hem på kvällar eller bara när det är mörkt.
Bor typ 100 meter ifrån sjön. 
Den ända riktiga kändisen jag träffat är Whitney Port.
Borstar mitt hår hela tiden. 
Nästa sommar vill jag jättegärna på festival eller åka till typ Rhodos.
Blir typ jätteavundsjuk på alla som lägger up bilder på sig själva tillsammans med deras pojkvän/flickvän. Vill också!
Lyssnat på låten under säkert 15 gånger nu. 



RYSNINGAR!

Dör! Sjukt bra låt. Högsta volym & bas. Får stört mycket rysningar!





tisdag 18 oktober



Sitter för det mesta och fryser under det här halvåret. Om händerna framför allt. Får börja gå med vantar inomhus. Och jag som ville ha snö liksom, vi får se hur fort jag hinner ångra mig när den väl kommit. Hur som helst, har legat och kollat på tv hela eftermiddagen & lekt lite med telefonen. Ska strax äta, och sen försöka blogga lite mera till kvällen. Skriver sen!



15.15



Tjena! Sitter och chillar & ska precis ta och slänga mig framför tvn efter jag skrivit klart detta. Var hemma idag också. Det var skönt. Hade lite tråkigt så sminkade mig lite haha. Annars har jag inte gjort så jättemycket direkt. Var ute på prommis med vovven i spöregnet. Det gillade han inte alls, han gnällde bara och ville vända hela tiden. Aja, hoppas ni mår bra. Vi hörs strax!



måndag


Lite bättre bilder på nya koftan. 

Har chillat i stort sett hela dagen & det har varit jätteskönt. Kollade på ensam mamma söker och lite annat som gick på tv. Städat rummet lite har jag också gjort. Lugn start på veckan. Borde gått till skolan & borde gå imorn men vi får se. Har bara en lektion på morgonen så det är ju inte mycket jag missar isåfall. Jaja, längtar redan till helgen men förhoppningsvis går denna vecka lika fort som den förra. Vi hörs!



Q / A

Den där mössan är så himla fin! Var är den ifrån och hur mycket kostade den? :)
Det är ingen äkta HPI eller vad tusan dom heter. Min kommer från JC & kostade 129:- om jag minns rätt! :)

Vad va misstaget? Svara gärna i ett inlägg!
Vet att det är jättetöntigt att säga A men inte B, men vill inte skriva ut det här. Eller jo, jag kan väl kortfatta det lite. Att jag slösa bort min tid och var så dum att öppna upp mig massa till en idiot, det var inte bra för mig. 

Hej på dig! Kikade in på din blogg för 3 dagar sen, måste säga att du är hur fin som helst och verkar vara en skit skön brud!! Ett tips nu när du skaffat iPhone, ladda ner appen Insta'gram ,grym app! Funkar lite som facebook fast dock utan massa status uppdateringar osv, bara bilder! Ta hand om dig vackra du! Kramar! :)
Hej! Åh tack så jättemycket, blir superglad! Jaa, har fixat det. Heter tovewaldemar om det är någon som vill följa mig där! Ta hand om dig med sötis! Puss! :) 

Var kommer jackan/pälsen ifrån? :)
Min skinnjacka kommer fårn Jofama by Kenza, finns att köpa på Salt. Pälsen är från H&M förra året, men det finns liknande i år också! :)



new in





16.38


I somras!

Hej på er! Läget? Med mig är det väl bra. Stannade hemma från skolan idag och har inte gjort så jättemycket direkt. Kollade på den nya filmen Crazy stupid love, den var faktiskt jättebra! Noah från the notebook är bara stört snygg så det är ju ett plus också. Sen har jag varit ute med vovven och kollat på ett gammal oth avsnitt som gick på tv. Fan vad jag saknar den serien! Vill se säsong 8 nu nu nu! Jaja, ska försöka ta bild på shoppingen igår och sedan städa mitt rum som ser förjävligt ut för tillfället. Vi hörs sen!



behöver hjälp!!

Någon som är bra på bloggdesign och allt sånt där? Behöver verkligen hjälp. Så säg till om det finns nån fin människa som kan hjälpa mig lite!



instagram / ny profilbild på facebook





bekännelser

Hade väldigt dåligt självförtroende för några år sen men har jobbat upp det väldigt bra nu.
Praoade på ett café i farsta när jag gick i 8an. 
Fick ett träningsryck i våras, drog ut och sprang flera gånger & gjorde massa situps osv. Önskar att det kan komma tillbaka. Vill bli fit!
Trvis mycket bättre i ljust hår än i mörkt (tex. så som jag hade förra vintern).
Är ingen frukostmänniska.
Älskar att sova bredvid någon, hatar att sova ensam.
Får ofta höra att jag ser äldre ut än vad jag är, vilket jag inte alls tycker själv.
Älskar lakrits! 
Tycker att det är rätt kul att skriva såna här bekännelser, men svårt också.
Har rätt svårt för matte. Känns som att jag aldrig kommer få högre än G. 
Vill ha snö & jul.
Får gåshud varje gång jag lyssnar på Fix you - Coldplay.
Har gjort ett rätt stort misstag (enligt mig) som jag ångrar varje dag.
Älskar att resa.
Har väldigt lätt att förlåta och är inte speciellt långsint.



16 oktober


Bilder tagna nyss!

Hejhej! Sitter och lyssnar högt på massa grym musik. Kom hem typ nyss. Var jättemysigt att träffa Mallan igen. Vi gick runt i massa affärer & lunchade på Subway. Köpte en kofta (den på bilden) och en mössa. Kan visa bättre bilder strax. Ska städa mitt rum nu och sedan chilla resten av dagen. Skriver sen! 



13.01


Nyss!

Sitter & sminkar mig nu, ska strax platta håret lite snabbt och sen dra på mig lite kläder. Ska somsagt till Haninge och träffa Malin. Ska bli kul! Har inte träffat henne på säkert 2 år, alldeles för lång tid! Får se om jag shoppar någonting. Lägger in bilder på det isåfall sen när jag kommer hem. Aja, ha en fin söndag. Vi hörs!



01.33



Hejhej!
Kom hem för en halvtimme sen. Har varit i tyresö hemma hos Filippa ikväll med henne och Cornelia. Rätt random i know, men det var mysigt. Vi köpte godis/chips och chillade bara. Tänkte sitta uppe ett litet tag till innan jag går och lägger mig. Ska försöka komma upp i bra tid imorgon, ska träffa Malin. Vi ska nog till stan eller haninge centrum för att kolla runt lite och kanske fika eller något. Roligt!! Aja, kommer nog bli mycket iphonebilder i bloggen nu, men det är väl bättre än inget alls? Skitsamma. Säger godnatt nu!



18.57


2 bilder tagna idag med nya telen. Snygga mami & lite blommor. 

Tjena! Sorry för dålig uppdatering men har inte orkat eller haft tid. Var iallafall i farsta och köpte en iphone4. Tack världens bästa pappa! Har bara chillat resten av dagen, fixat lite med telen osv. Ska strax käka lite donken och sen dra och träffa 2 kompisar. Mysigt! Uppdaterar när jag är hemma igen, eller så hörs vi imorgon. Ha det bra!



gissa vad jag köpt idag?!





the face

Hahaha fyfan vilken underbar tjej! Har kollat på hennes filmer halva kvällen och skrattat mig till tårar. Vet inte om jag har dålig humor men detta är kul. Ni måste se den första först, sen den andra!







21.13



Tjena. Varvar facebook med lite idoltittande. Men blir bara irriterad framför idol, mamma ska nämligen sitta och agera som om hon vore en femte jurymedlem och kommentera varenda liten grej. Väldigt irriterande. Tror att vi ska dra och köpa godis strax, och sen hem och kolla någon film. Inte roligaste fredagskvällen direkt men den duger väl. Imorn blir det förhoppningsvis Iphone4-köp och sen ska jag träffa Junia på kvällen så det blir förmodligen en bra lördag. Skriver nog senare ikväll, så vi hörs. Puss!



Q / A

Finns det nån kille i kärrtorp du kan tänka dig vara ihop med?
Ja definitvit haha!

Vart har du köpt tröjan? Sen vad har du gjort med ditt hår det är annorlunda!? Snälla visa hur du sminkar dig du är sååå fin och lycko dig som har svårt att gå upp i vikt!!! Snälla svaaara!
Min chicagotröja är köpt i Chicago haha. Hade bara haft mittbena & uppsatt som jag brukar sen tog jag ut toffsen och så blev det så. Vet inte hur jag ska visa hur jag sminkar mig, men kan visa vad jag använder för smink. Nja, det är inte alltid så kul att ha svårt att gå upp i vikt. Klart det är skönt att kunna äta nästan hur mycket jag vill utan att det syns men skulle inte ha något emot att få lite mer fett på kroppen! Tack så jättemycket sötis!

Helsike vad vacker du är! Kan inte du göra ett inlägg om hur du sminkar dig? Vad du använder och så?
Blir så glad av alla komplimanger, tacktacktack!! Så som jag skrev ovan så kan jag lägga in bilder på vad jag använder, sen kan ni nog gissa hur jag sminkar mig haha. 

En fin höstdag kan vara hur härlig som helst också, promonera med en pojkvän och hund i skogen bland löven. Är du kräsen vad gäller killar eller har du svårt bli kär?
Ja, jag är nog ganska kräsen. Och ja, har rätt svårt att bli kär också!

Ofta inte kissiekantasigibrasan är en favoritblogg? Jag tycker den är grym! Svar uppskattas.
Jooo den är grym faktiskt!

Du e alldeles för fin för o va singel :) Hehe ja tar dig direkt... ska du göra i helgen då? Pussar.. PS. din rumpa e sååå fin!
Haha, tack antar jag! I helgen ska jag träffa kompisar, kanske åka till stan, gå ut med vovven på långa promenader & förmodligen festa! Puss. 



wanted





äntligen helg!





Hejhej! Äntligen fredag! Eller hur? Riktigt välbehövt efter denna vecka. Har haft en ganska lång och jobbig dag i skolan men matte, idrott, sam & media. Slutade vid halv 4 så kom hem vid 4. Ska precis gå ut en sväng med vovven, sen får vi se vad som händer ikväll. Är sugen på fredagmys med massa filmer och godis! Jaja, skriver strax ♥



godnatt!



Är på sjukt jävla bra humör just nu!! Fick ett ryck och nu sitter jag och kan inte sluta le haha. Har suttit i soffan hela kvällen, lekt med vovven & kollat på Jersey Shore. Borde sova nu men är inte så trött. Men måste verkligen vara pigg imorgon. Har en hemsk & lång dag imorgon med idrott och massa andra jobbiga lektioner. Hoppas verkligen att jag vaknar upp på samma bra humör som jag har nu! Skriver imorgon efter skolan. Ska hoppa i säng nu. Puss!



since you asked

Här är mina favoritprodukter som jag använder. Inpackning, värmeskydd, shampoo, balsam & parfymer.





14 bekännelser

Knäcker fingrarna alldeles för ofta.
När jag sitter vid datan eller vid matborde sitter jag ofta rätt konstigt, knäna mot kroppen eller fötterna på bordet.
Älskar att kramas.
Har navelpiercing, som jag tog tillsammans med Issa i mars detta år.
När jag äter på Mc donalds tar jag alltid en lilla meny med cheesbugare och cola.
Stör mig lite på folk som alltid ska ha rätt och aldrig kan vika sig och erkänna att de har fel.
Gillar fredagsmys.
Är riktigt värdelös på att plugga, skjuter alltid upp det för länge. 
Typ 60% av mina tankar är om killar.
Enligt mig är dom bästa julfilmerna Love actually, The holiday & Välkommen till familjen. Blir varm bara jag tänker på dom haha. Så mysiga. 
När jag sover har jag 2 täcken och en tjock filt.
Älskade Svampbob för några år sen.
Har bara haft en förhållande på facebook 1 gång.
Pratar ibland jättefort så jag knappt själv hör vad jag säger. 



17.17


Nyss!

Sitter i soffan och kollar på Project Runway. Har gjort chokladbollar som var sjukt goda, men nu mår jag nästan illa haha. Åt alldeles för många! Drack kaffe som jag sa också, och det var nog väldigt bra så jag inte somnar idag igen. Trött på allt & att gå upp så jäkla tidigt! Men imorn är det fredag så i helgen får jag äntligen sova och vara ledig. Stört hur fort veckorna går...


torsdag



Hejhej! Kom precis in från en prommis med hunden. Gick inte så långt för jag höll verkligen på att frysa ihjäl, trots att jag hade satt på mig en extra tröja & min fjällräven. Jag sa att jag ville ha vinter igår va? Haha, bara känslan & snön, inte det kalla.. Aja. Det var en rätt skön skoldag idag. Vi hade ingen svenska imorse så började vid halv 12. Hade media & matte, sen slutade jag vid halv 3. Skönt! Ska sätta på min mjukisbyxor nu, göra chokladbollar & koka kaffe. Sen ska jag göra absolut ingenting idag. Vill inte röra mig utanför huset alls! Well well, skriver sen! 



21.27


Bilder tagna för några dagar sen.

Jääävlar, vad trött jag är! Satt i soffan med mami och skulle kolla en grej på datan men däckar verkligen istället. Sov ungefär en timme och nu är jag helt väck, blir alltid det om jag somnar såhär. Fan, nu kommer jag inte sova bra inatt.. Skolsyrran sa när jag pratade med henne att om man ska ta en powernap på dagen så ska den absolut inte vara längre än 25 min. Har totalt failat där! Sover alltid minst 1 timme. Men men.. Har precis tvättat bort sminket, och ska lägga mig i soffan igen för att kolla klart på en film som går på tv. Hoppas vi har något gott hemma också haha.. Aja puss!

Och fan vad jag vill ha vinter nu. Orkar inte höst. Jag vill ha snö, en pojkvän, sovmornar, julgranar, ljus överallt, massa kramar & ledighet. Någon som vill hosta lite på mig eller något? Vill bli lite sjuk så jag slipper gå till skolan, orkar verkligen inte..



så jävla fint





Q / A

Alla frågar hela tiden varför du inte söker till modell. Tänk efter, vad har du att förlora? varför fegar du?
varför sökte du inte in till modelljakten? :)
Varför söker du inte till att bli modell?
Är det någon som frågat om jag vill bli modell? Självklart skulle det vara roligt, men känns inte som något jag brinner för direkt. Dessutom ser jag mig inte som någon som skulle kunna vara modell, känns som jag inte har det som krävs osv. Och så är jag väl lite feg för att testa också!

Vad använder du för shampoo och hårinpackning , ja skönhets prdukter? :)
Ska visa det i ett inlägg någon dag snart, för det var någon mer som undrade detsamma! :)

Lägger du in dina bilder från kameran varje gång? Isf hur orkar du haha? :)
Tar ofta bilder med webbkameran, och rätt sällan med vanliga kameran så inte dirket jobbigt :)

Myskväll eller festkväll om du har kille va gillar du bäst??
Myskväll tror jag, men skulle vara sjukt kul att festa tillsammans. 

Det Pinsamaste du gjort?
Oj, det här är svårt. Skulle egentligen svarat "vet inte", men det känns rätt tråkigt. Så kan väl säga lite småsaker från senaste året om jag minns är minsamma. Har säkert gjort värre med dom här kommer jag ihåg. När jag var hemma hos en kille och hade precis hälsat på hans päron och sa sen till han "Du är inte alls lik dina föräldrar" och fick till svar "Jag är adopterad", rätt jobbig stämning för mig men han skrattade bara. Sen på nollningen hade någon tydligen satt på musik och jag hade börjat skrika åt alla att dansa och stod själv och dansade framför en kille i 2an. Rätt jobbig stämning när jag ser han i skolan. 

Ditt största misstag? / Det bästa du gjort?
Hm.. Jättesvår fråga, finns väl flera misstag och flera bästa saker. Men ett av de största misstagen var väl att falla för fel kille, skäms och hatar mig själv för de. Något av det bästa.. hm, kanske att jag började rida eller Kreta 2011. Har träffat så mycket folk genom ridningen och gjort helt spontana saker jag aldrig brukar göra när vi var på Kreta. 

Är du blyg för folk du inte känner?
Ja ibland, inte överdrivet, men lite iallafall. 

Har du några tips för att få bra betyg?
Smöra för lärarna och var mycket muntligt aktiv, det fungerar!! 

Är du sugen på att börja rida igen?
Nja, ibland blir jag det.. Men känns som jag glömt allting och det hindrar mig lite.. 

Vad gör du för att vara så jävla snygg?
Haha tack sötis! Vet inte vad jag ska svara här.. Men blir jätteglad verkligen! 

Kan inte du göra en videoblogg?
Tror inte det. Gjorde en för några veckor sen men tog bort den efter några timmar för att jag skämdes så mycket. Men den finns kvar på youtube så ni får leta om ni vill se haha! 

Vad är du nöjdast med på dig?
Utseende? Mina ögon kanske, eller min mage. Sen gillar jag mina skrattgropar också!  

Tja snygging, vilka är dina favoritbloggar? puss
Tjena! Mina favoritbloggar är väl Egoinas.se, andreaviktoria.blogg.se. 

Vem förlorade du oskulden med och hur gammal var du ?
Haha, lite väl privat? Men var 15 år. 

Festar du aldrig på helger osv? 
Jo det gör jag? Inte varje helg men ibland. 

Du är skiiiitsmal, har du svårt för att gå upp i vikt?
Så smal är jag väl inte?? Ja, jag har väldigt svårt att gå upp i vikt. 

Hur får du bilderna så som du har på inlägget "dagens outfit" ? :)
Redigerar dom i photoscape, sen väljer jag bara Cali 9 på ramarna :)

Singel/upptagen?
Jeans/tights?
Sminkad/osminkad?

Några skönhetstips? :)
Drick mycket vatten, sov bra & var nöjd med dig själv. Le! 

Har du en bror? :D
Japp har en bror som är född 93! :))

Hur gör du för att vara så sjukt snygg/söt/fin/perfekt? :) puss!
Haha men sötnos! Ni anar inte hur glad jag blir över sånt här. Det är ni som är fina! :) 

Är det inte jobbigt att aldrig få ha något eget på sin sida? jag brukar även läsa din väns blogg och den är ofta lik din med bilder och text!
Inget jag märkt eller störs utav. 

Hur länge innan du ska gå till skolan går du upp ? Hur fixar du dig på vardgar :)
Går väl upp 1,5 timme innan bussen går, eller 1 timma och en kvart. Hatar att stressa på morgonen! :) 



Dagens outfit / onsdag


Dagens outfit!

Tjena! Hur är läget med er? Med mig är det rätt bra faktiskt. Skoldagen har varit rätt trist men det funkade. Fick iallafall sluta 1 timme tidigare eftersom vi inte hade någon svenska så det var jätteskönt. Vi fick även tillbaka våra italienskaprov och blev positivt överraskad. Fick några få poäng från A, vilket betyder MVG! Så de gjorde väl typ min dag haha.. Ska precis sätta på mig myskläder och sedan svara på frågorna i förra inlägget. Stay tuned!



sveriges snyggaste 96a

På senaste tiden har jag börjat stalka denna tjejs blogg. Red med henne för några år sedan men då var hon en liten plutt haha. Idag blir jag typ avundsjuk på hennes utseende och kläder. Tycker att ni borde ta en titt in på hennes blogg där hon skriver om sin vardag, lägger upp mycket outfits. Bloggen hittar ni här





Senaste...



1. En kille frågade dig på facebook? -
Kommer du eller?
2. En tjej frågade dig på facebook? - När började den där filmen?
3. Smset du fick? - "Valde en ljusgrön faktiskt! Tyckte de var en sån fin färg!<3"
4. Du åt? - En banan.
5. Komplimangen du fick som gjorde dig förvånad? - En tjej som addade mig på facebook och berömde min blogg! 
6. Någon sa till dig? - "Vet inte, han måste sluta med de"
7. Du sa till någon? - "Varför låter han så jävla mycket?"
8. Som fick dig att skratta? - När jag kollade på en film där Junia leker med Leo idag.
9. Som fick dig att gråta? - Se gårdagens bravader.
10. Som fick dig att känna dig uttråkad? - Mats samhällslektion.



dagens outfit

Var soligt men jäkligt kallt idag så hade jackan och halsduken på mig för det mesta. Under hade jag en vitblus, men den syns inte så mycket, inte på bilderna iallafall!





rysningar!





tisdag


Min eftermiddag i bilder!

Tjena! Kom nyss hem från Junia där jag spenderat hela eftermiddagen som ni ser på bilderna. Vi slutade vid halv 1 så vi drog hem till henne och lagade mat, lekte med Leo, kollade på L.A. Gigolo & åt massa glass. Mysigt! Har inget plugg idag eftersom jag jobbade på bra i skolan idag hehe, så det är skitskönt. Ska nog bara chilla resten av dagen och kolla på The Notebook som går på tv ikväll! Har den hemma och sett den 200 gånger men det är en annan grej när den går på tv, då måste man liksom se den haha! Aja, ska ladda kameran och sen lägga upp dagens outfit och lite mera tror jag. Puss!



småsakerna



Saknar Kreta hur mycket som helst just nu. Vill tillbaka till värmen, friheten, lyckan och ja.. allting. Saknar verkligen allt så sjukt mycket. När jag tittar på dom här bilderna kan jag komma ihåg varenda sekund. Dessa småsaker som att sitta på balkongen och chilla med massa chips & cola efter en dag på stranden, att hänga vid poolkanten och bara flyta runt, att spana på snygga killar, gå på promenader vid stranden för att kolla efter Richard och alla andra snygga norrmän, att ta en powernap innan middagen för att bli pigg till kvällen osv osv. Dessa småsaker som betyder sjukt mycket nu i efterhand. Saknar!



18.55


Nyss! Ville visa nya "halsringen" men ser mer ut som ett koppel än ett halsband, mycket finare i verkligheten!

Käkade precis, tomatsoppa & pankakor vart de! Ska packa läxböckerna nu och rulla hem till Junia för att plugga lite och göra en rolig grej. Kommer väl hem till 9 så bloggar mera då!

Kom igen och kommentera också!




humor

Skrattat-så-vi-gråtit-moments idag:

1. När en kille på bussen skrattade så jävla roligt och fult hela vägen till skarpnäck. Dock hade han något problem så han kunde inte hjälpa de, men det gick inte att låta bli att skratta. 

2. När jag dansa fuldans på Junias mobil som hon hade spelat in. Klicka här för att förstå vad jag menar. Dock använde vi mycket grovare bilder. 

3. När Junia ramlar i trappen i skolan. 

4. När man fick error hela tiden på miniräknaren under matteprovet. 

4. När Junia ramlade i en till trappa. 

5. När 2 killar raggade på oss och vi skulle göra high five efter och hoppades på att dom inte såg. 

6. När Junia berätta fel väg till en kille och precis efter hon berättat vägen så kommer en tant och säger "Nej, det ligger ditåt", jobbig stämning. 

7. När vi åt upp en kex choklad, en nougat & en stor geisha på mindre än 4 minuter. 



Dagens outfit / måndag


Dagens outfit.

Hejhej! Sitter just nu och lyssnar på musik och kollar runt på facebook bara. Kom hem vid 4 så har inte varit hemma så länge. Försov mig imorse så kom till skolan vid 11. Har varit på sjukt flummigt och konstigt humör idag, don't know why. Lite övertrött kanske. Men det var roligt, har skrattat så jag börjat gråta flera gånger. Eller ännu mer, skrattat så jag knappt kunnat stå upp. Rätt bra start på måndagen faktiskt. Efter plugget drog jag & Junia och mötte Danne för att lämna en tröja till honom. Vi fick 2 ragg också hehe. Aja, skriver snart istället. Puss!



Q / A

Vart kommer den gröna tröjan och silverhalsbandet ifrån? :)
Vart kommer tröjan ifrån? :) skitsnygg!
Vart har du köpt den gröna tröjan?:) <3
Vart har du köpt halsringen, jättesnygg!
Åh tovelove :D var kmr halsbandet från?
Tack allihopa! Tröjan är inte grön, den är mörkgrå. Antar att det var dåligt ljus eller något, men den kommer från Shestore i PK-huset & halsbandet kommer från Kappahl! :) 

Vilken linje går du på i kärrtorpsgymnasium?
Jag går Sam-media! 

På kreta fick ni gå in på klubber & barer osv? :)
Ja det fick vi. Det var ingen speciell åldersgräns. Eller kanske 16-17 år iallafall, men dom frågade inte dirket hur gamla vi var. Men vi var nog yngst på klubbarna haha :)

Du kommer säkert va jätte mysig i den där tröjanönskar ja fick krama om dig me den:)... hur har din helg varit då?:) va gillar du för killar?
Haha åh, va gulligt. Min helg har varit bra, ganska lugn och skön. Gått alldeles för fort har den också gjort.. Din då? :) Hm.. charmiga killar med snygg klädstil och fint leende! 



20.48



Snygga bilder tagna nyss! Är inte alltid sådär rosa och glansig i ansiktet, har en ansiktsmask nu. Har plockat undan i mitt rum, slängt massa kläder i tvätten och käkat en jättegod middag. Ska strax ta plats i soffan. Mamma & jag ska se filmen Love Happens, hoppas den är bra! Massa chips och dipp har vi också, sweet! Ska försöka hinna svara på lite frågor innan jag somnar också. Så stay tuned!



13 bekännelser

Min klocka på mobilen går alltid 3 minuter före så att jag inte ska komma försent eller missa bussar.
Har varit tillsammans med 2 st killar som är syskon. 
Kan inte sitta baklänges när jag åker tunnebana eller buss, mår bara illa då.
Första gången jag hånglade på riktigt var när jag gick i 7an med en kille jag var jätteförälskad i. 
Fryser jättelätt, har för lite fett på kroppen eller nåt haha.
Är grym på att byta glödlampor, fixa med sladdar osv. Rätt teknisk av mig. 
Går i samma klass som en av mina sysslingar.
Ville pierca min skrattgrop förut men nu skulle jag aldrig kunna pierca mig någonstans i ansiktet. Det förstör bara!
Älskar att inreda rum osv, skulle vara kul att jobba med.
Igår vart en sjukt snygg kille som jag spanat länge på vän med mig på facebook, det gjorde nästan hela min kväll.
Smsar inte så mycket längre, ända jag får sms ifrån är mamma typ.
Kan tänka mig att jag skulle vara en dålig flickvän haha, men vill jättegärna ha en pojkvän!
Hette tottelotte på pea först, pinsammaste ever. Sen hette jag toovs jättelänge.



new in / söndag


New in!

Efter jag skrev sista inlägget så hoppade jag in i duschen och sminkade mig snabbt. Orkade inte sitta inne och deppa så jag och mamma drog in till staden för shopping. Fick med mig det på bilden. Tack så mycket mami! Jättedålig bild på tröjan men kan visa en bättre typ "outfitbild" imorn eller nåt. Ska strax äta middag och sen är det bara mys som gäller resten av kvällen. Äta chips, kolla film, duscha, inpackning, noppa ögonbrynen osv. Borde egentligen plugga lite matte men magkänslan säger nej så skippar de. Så jäkla kul att läsa era fina kommentarer & frågor också, så mycket roligare att blogga då. Ni är så fina!



Q / A

Hur kan du ha så jävla snygga och perfekta ögonbryn? Gör du något speciellt med dem? :) Kram!
Först och främst, tack så mycket! Nej jag gör inget speciellt med dom. Noppar dom några gånger i veckan & fyller i dom när jag sminkar mig. Inte mer än så :) Kram!

vart ligger butiken hollister? :)
Den ligger längst inne i Gallerian vid T centralen! :) 

Vart på Kreta brukar du va? :)
Platanias, bästa! :)

Lista de 10 snyggaste killarna i nummerordning från din vänlista på fb :)
Haha, oj svårt. Vet många jävligt snygga på min facebook som jag brukar dreggla efter men vågar inte skriva ut dom här haha. Men den absolut snyggaste killen måste väl vara Mathias Kasper Jensen!! :)





11.55


Igår innan jag & Junia drog ut.

Godmorgon! Kom hem från Junia för en stund sen där jag som ni säkert förstod sov inatt. Igårkväll kom vi ut rätt sent men vi kom ut iallafall. Vi åkte till gullmars och mötte Vendela & Towa som hängde med oss. Vi åkte runt lite överallt innan vi hamnade i Kärrtorp med några killar, vi drog hem till en av dom och chillade. Spelade kort, lyssnade på bra musik, snackat, drack lite & käkade pasta. Rätt så bra kväll. Idag har jag inga planer alls, som vanligt på söndagar. Vill åka till farsta eller något. Kanske sola senare.. Aja, vi får se. Uppdaterar sen iallafall! 



20.17


2 fula bilder tagna nyss. 

Sitter för tillfället och väntar på att håret ska torka så jag kan platta det. Jag & mamma drog en sväng till sickla vid 5 men hittade ingenting. När jag kom hem slängde jag på lite ögonsugga och rouge. Ska träffa Junia snart. Vi ska antingen på fest eller så ska vi göra en rolig grej hos henne. Det blir nog bra vilket som. Har kameran med mig så ska försöka ta lite bilder. Skriver senare eller imorgon. Ha en bra kväll!



lördag



Tja! Sitter och har så jäääävla tråkigt. Seg lördag! Har absolut ingenting att göra. Ville åka och shoppa men det var typ ingen som kunde, orkade inte åka själv & jag och mamma började tjaffsa över sms. Har varit på pisshumör hela dage. Suck.. Vi får se om något händer ikväll. Just nu verkar de helt dött. Aja, ska försöka komma på något att blogga om för just nu står hjärnan stilla. Skriver sen!



21.32


Bilder från i somras.

Tjena allihopa! Sitter i soffan halvt död och kollar på Idol med morsan. Fryser massa också.. gör alltid det under vinterhalvåret, skitjobbigt! Men men, blir kvar hemma hela kvällen. Mamma har köpt massa godis så efter idol ska vi sätta på någon film och chilla resten av kvällen bara. Skriver senare. Love! 

Är dö-shoppingsugen också.. någon som vill åka och shoppa med mig imorgon????



saknar!




7/10 - 2011



Hejhej! Kom precis in efter en runda med vovven. Faan vad kallt det är alltså! Har frysit konstant hela dagen. Hemskt, så har det spöregnat och allt också. Jävla höst haha! Idag på morgonen åkte vi till Zinken för att kolla fotbollsmatch. Kärrtorp spelade mot Värmdö och vann såklart så det var roligt! Det var värsta klacken osv så kan lägga in bilder om jag hittar några. Sen gick vi i skolan till halv 4 så kom hem för inte så länge sen. Har inte kvällen planerad ännu så får se vad som händer. Men ska käka lite mellis nu, hörs sen! 



ciao!



Nu sticker jag! Har en snygg grön tjocktröja jag fått låna av Junia på mig. Kan berätta sen när jag kommer hem vad vi ska göra. Puss!



22.02




Kom precis ut ur duschen och ska ta plats i soffan ett tag nu innan jag hoppar i säng! Har varit en rätt seg dag. Har inte gjort mycket alls. Morfar var här på middag så vi åt jättegott & fick tårta till efterrätt. Åt världens största bit så mår lite illa nu haha, men men. Imorn måste jag gå upp rätt tidigt så ska försöka att inte somna för sent! Men äntligen fredag imorgon, så jävla skönt! 

Kom igen och kommentera också!!



13 saker om mig

En låt som nästan alltid fastnar i mitt huvud är I wish - Skee-Lo
Mina skrattgropar syns mer i verkligheten än på bilder.
Tycker att Marius är världens finaste killnamn, ska döpa mitt barn till de.
Skämms jättemycket när jag går in på Hollister, för killarna som jobbar där är skitsnygga.
Det är någonting med mig och norska killar.
Önskar verkligen att jag hade bruna ögon, så fint! 
Ska på fotbollsmatch imorgon, inte likt mig.
Faller aldrig för grupptryck.
Tycker att det är jättekul att dansa, på fest och så iallafall.
Verligen älskar filmen She's the man. 
Har 108 puffar på facebook.
Vill ha en man som kan laga mat!
Har sammanlagt skrivit 357 sanningar om mig själv sen jag startade den här bloggen!



fint från h&m



Kollade runt lite på H&M nyss. Hittade inte så jättemycket men lite fint iallafall. Tycker att koftan är jättemysig & snygg. Sen behöver jag nya ögonskuggor & sovshortsen är bara för söta. Sen behöver man ju alltid underkläder... Haha, kan komma på hur många anledningar som helst för att köpa detta. Får helt enkelt ta en sväng till stan eller farsta i helgen! 



dagens



Dagens humör: Jättetrött men glad. Dagen räddades när sista lektionen var inställd!
Dagens mående: Bara bra.
Dagens borde: Ingenting speciellt tror jag. 
Dagens frisyr: Mittbena, uppsatt.
Dagens smink: Mascara, concealer & puder.
Dagens klädsel: Mörkblåa jenas, hollister tröja.
Dagens planer: Bara chilla & äta middag med familjen och morfar.
Dagens materiella vill ha: En iphone 4.
Dagens beroende: Mat & allt som ger mig energi. Musik. 
Dagens tråkigaste: Föreläsningen. 
Dagens längtan: Tills jag ska duscha, sätta på mig mjukisbrallor & kolla på film.
Dagens tidning: Ingen alls.
Dagens låt: Rolling in the deep.



16.37



Tjenare! Hur är läget? Jag mår bra men är väldigt trött & har varit det hela dagen. Kan berätta lite om mig dag. Började tjugo i 10, mötte klassen vid universitetet och gick på någon boring föreläsning. Sen hade vi rast i 3 timmar så jag och Junia drog till hennes syrras jobb och käkade indisk mat innan vi drog till skolan och hade en 45 minuters mattelektion. Sen skulle vi egentligen haft två timmats svenska och sluta kl 5 men den var inställd så fick sluta halv 3 istället. Skönt!! Kom hem för ganska länge sen men har inte gjort så mycket. Ska ut med hunden nu. Hörs sen!



wendy



Ska länka min snygga vän Vendela som precis skaffat en blogg! Hon skriver om sin vardag, musik & lägger in massa fina bilder. Tycker verkligen ni ska klicka er in och det gör ni här



FRÅGOR & SVAR

Nu ska jag vara en snäll läsare och ställa en fråga!
Vilka tyckte du var snyggast/sötast i din förra skola? (Killar och tjejer) (7,8 och 9)
Bra där! Oj.. antar att du menar från när jag gick i 9an. Då var det väl typ såhär:
7an: Tjej - Melinda, Kille - Cesar
8an: Tjej - Maja, Kille - Anton 
9an: Tjej - Junia, Kille - Hamid eller Simon

du som älskar att sjunga, varför börjar du inte i ett band eller någon kör?
Haha, kunde nästan tro att det var min mamma som skrev den här kommentaren. 
Hm.. Jag vet faktiskt inte, känns inte som min grej. Är lite feg kanske! 

vem vill du ha som pojkvän?
Vet inte.. Men någon snygg & charmig! :)

Tycker du att du är snygg? :) <3
Jaa det tycker jag! 

Vart red du när du red förut? :)
Red på Skutans Gård, men har också haft flera medryttarhästar & ridit på Ågesta 2 terminer. 

Du som alltid verkar så glad, vad har du för problem som du somnar bort från?
Har inga direkt problem men älskar att somna bort från stress, plugg & vardagen.

Var du kär i Sebastian eller Anton? fin blogg! puss <3
Haha, vill ignorera denna fråga men ska faktiskt vara snäll och svara. Var nog inte kär, men gillade båda jättemycket, dock inte samtidigt. Men det funkade inte så det vara bara att gå vidare. Nej, men ett ärligt svar: Jag blev dumpad! Tack sötis! :) 



5 oktober


Bild tagen idag påväg till stan. Så pinsamt att ta ute, värsta egobilden. Hoppas ingen såg!

Hej! Är äntligen hemma igen och känner bara för att sova haha. Efter skolan som slutade vid 4 så åkte jag, Junia & Vendela till stan där Whitney Port från The City & The Hills var och släppte sin kollektion för bikbok. Vi stod i kö ett tag, träffade henne, hälsade och tog bild sen vare väl klart. Bilden tänker jag fan inte ladda upp för ser helt störd ut, men hon var sjukt söt iallafall. Minst lika söt som på tv! Har precis käkat nu & tänkte hoppa in i duschen och sedan lägga mig i soffan ett tag. Och njuta av att inte ha några läxor. Men, ska försöka blogga lite mer också & svara på lite frågor så stay tuned!



godnatt!



Bilder tagna nyss! Ska hoppa i säng nu, och läsa på lite italienska eftersom vi har prov imorgon. Usch, men hoppas verkligen att det går bra! Mitt mål är att somna innan 1 iallafall.. vill inte vara död imorgon. Men men, puss på er!



14 bekännelser

Tycker att det är skitsnyggt när killar har lockigt, lite halvlångt hår.
Hatar såna där "gilla så betygsätter jag ditt utseende"-grejer på facebook, så äckligt ytligt.
Har ganska svårt för att bli kär.
Fyller år den 7 juli 1995. 
Vill tillbaka till kreta så jävla mycket. Till värmen, klubbarna, folket, allt..
Har väldigt lätt för att lära mig låttexter.
Marinblått har varit min favoritfärg i flera år, och är fortfarande.
Stör mig på folk som försöker få sitt liv att låta perfekt på sina bloggar.
Älskar att köpa underkläder.
Är seriöst mentalt efterbliven när det kommer till musik nu för tiden, har inte spotify och lyssnar aldrig på radio.
Såfort jag luktar på en hawaiin tropic kommer massa minnen och bilder upp i huvudet.
Är inte avundsjuk alls av mig. Verkar bara sjuukt jobbigt. 
Tycker att hoppning är roligare än dressyr, gick i en hoppgrupp när jag var typ 12 år. Älskar fart!
På måndagar tänker jag ofta att jag bara vill somna och sova bort hela veckan och vakna lagom till helg. 



20.37



Var otroligt skönt att sola! Fick faktiskt lite färg. Har sen jag kom hem hunnit äta och suttit lite vid datan bara. Ska strax hoppa in i duschen men just nu sitter jag och sjunger med i massa covers, Adele-låtar är så jäkla roliga att sjunga med i. Önskar jag hade modet att lägga upp någon låt där jag sjunger, men är för feg haha. Resten av kvällen ska jag bara chilla & plugga lite. Men först: duschen.



4 oktober


Bilder från min eftermiddag. Mys! 

Tjena! Internet har strulat lite så har inte varit världens bästa uppdatering. Har kännt mig helt handikappad så skitskönt att det är tillbaka haha, nerd. Efter en kort skoldag med bara 2 lektioner drog jag hem till Junia. Vi lekte med Leo, pluggade italienska & bakada chokladbollar som vart grymma. Ska precis ta bort sminket och allt det där och sen röra mig mot solariumet med Jynne. Hörs efter!



just nu





långsam dag



Seg dag. Allting har bara varit grått och trist. Har kännt mig typ.. sne? Inte orkat göra någonting och bara tanken på att ta mig utanför dörren har gjort mig trött. Men i guess alla får ha såna här dagar ibland. Då mjukisbyxor och en stor luva över huvudet är det ända rätta & inget annat än Melissa Horn duger. Då den största lyckan är att ensam mamma söker & svenska hollywoodfruar går på tv. Va deppig jag låter haha! Vill ha så mycket idag..En pojkvän, snö, julafton, en iphone, en utlandsresa, godis, underkläder från Victoria's secret osv.. Allt känns så långt borta. 



14.31



Tjena tjena! Läget med er? Med mig är det bara bra förutom att jag är jäkligt trött. Sov jättebra inatt men drömde en sjukt jobbig/konstig dröm så sista timmarna låg jag bara och vred mig en massa. Vaknade iallafall vid 11 och gick ut med vovven. Annars har jag inte gjort så mycket annat än att tittat på Eclipse & käkat lite frukost. Har inte ork för något annat så lär väl sitta kvar här i soffan i några timmar till. Skriver snart.. ska komma på något att blogga om bara!



GODNATT



Tjena! Har ju somsagt studiedag imorgon så därför jag fortfarande är vaken. Har inget speciellt att göra upp just nu & har rätt tråkigt men ändå är jag vaken.. typ bara för att man kan liksom. Har legat i soffan och kollat på sex and the city hela kvällen med massa cola och ostbågar. Mysigt! Ska borsta tänderna nu och sätta på mig pyjamasen (haha tycker det låter så mysigt med pyjamas) och sedan hoppa i säng. Hörde att det börjat regna också, så jävla underbart och skönt att somna till ljudet av regndroppar mot fönstret.
Aja, godnatt! Vi hörs imorgon.



svar på kommentarer

Bråkar du och junia?
Nej, inte vad jag vet?

Herregud va fin man kan va då, de e ju otroligt...Va e älsta en kille får va för dig o dejta? :) 89a? 90a? puss!
Tack så mycket! 90a tror jag.. Puss! 

Vadå ha du hånglat med Charlie Gustafsson som va me i tusen gånger starkare? :D
Haha nej, sån tur hade jag inte. Han är ju med i The phone house reklamen.

Vad har du för väska? :)
Har en jättetråkig svart, enkel med axelband. Den är dock sönder så ska köpa en ny snart :)

varför är du inte med junia längre? är ni osams?
puss skit bra blogg! <3
Haha, nej vi är inte osams! Vi har inte hängt med varandra i helgen, inge mer med de. Vi behöver inte vara med varandra hela tiden :) Tack sötis! 

Hur mycket kosta tröjan? :)
Den kostade 300 :)

Visst kan du darra med ögonen? hahaha!
Haha jaa det kan jag! 

Glömde fråga förut på frågestunds inlägget men har du komplex för något förutom kanske din knappnäsa som jag tycker är jättesöt! Har du inga komplex så kan jag förstå det. Det var alltså inget illa ja menade, för du är ju för snygg för vara sann men ibland kan man ha egna sjuka komplex som ingen annan ser. Tack!
Självklart har jag små komplex, som alla andra men försöker fokusera på det bra sakerna istället för att haka upp mig på det jag inte gillar. Men tusen tack för de fina orden! 

Skrev en kommentar tidigare men tror ja glömde å skicka.. smart grabb !i en av dina 700 bekännelser skriver att du nästan aldrig blir sur, då e jag nog unik me att lyckas få dig sur 7kvällar i veckan förut hhe :D din bild på me fjorreposen å godisskålen, den e ju duktigt me fiin hahahha! naajs för dig att du ska få en iphone, synd för din familj å vänner dom lär inte kunna prata me dig på ett tag som me alla andra som får iphone, dom blir ett me sin mobil lixom, menmen blir nog awesome, då kan även du spela spel som wordfeud och hänga med här i samhället, slippa va en luffare me andra ord :D måste va lite negativ å säga att tacobar e nog det mest överskattade matstället, dyrt som fan å får typ en liten taco stor som en korv! "tove har du tovor i håret"? hahaha bästa frågan hittils (Y) du har börjat uppdatera en jävla massa på senaste, bra skit me andra ord, hur många besökare har du btw? :) avrundar här och säger tack å hej negertjej hoppas du hare göttit CIAO!
Haha det är sant, du är verkligen en av dom få som verkligen kan få mig irriterad och sur. Det är inget att vara stolt över Crille! Hahaha, det där kändes som att du var oseriös.. men jag gick i 6an. Du är bara avundsjuk haha, nej men ska bli nice, ska dock undvika att haka på wordfeud trenden, alla blir fan läskigt besatta. Haha men vadå en taco stor som en korv? du har antagligen beställt helt fel grejer på tacobar, nacho deluxe ska det vara, gärna grande! Haha taskig fråga. Kul att du gillar de! Har runt 150-220 läsare per dag. Ha det bra du med! 



hollister



Skulle ta bild på den nya tröjan men det gick inte så bra så det blev några egobilder med någon cool effekt jag hitta på kameran. Men ni ser ju iallafall tröjan. Marinblå långärmad med chockrosa text på. Enkel, skitskön & snygg.



Jag & niklas idag





2 oktober


Innan jag drog tidigare idag.

Hejhej! Sorry för dålig uppdatering men har verkligen inte hunnit. Har varit i stan hela långa dagen. Åkte in vid halv 12 och mötte Niklas, vi gick runt lite och satt och snackade en hel del. Sen mötte jag Emelie. Vi gick runt i affärer osv, fick med mig en tröja från hollister &  en ansiktsmask. Kan visa bild på tröjan sen. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.. Har studiedag imorgon så det är riktigt nice! Kanske bara ska stanna hemma och kolla film med mami. Jaja, vi får se. Ska försöka blogga massa nu innan maten iallafall. Så vi hörs strax. Puss!



01.20


Jag & Emelie, balen 2011. Älskar dig!

Sitter och lyssnar på massa mysig musik och ska strax gå och lägga mig. Längtar typ haha! Saknas bara en pojkvän som ligger bredvid.. Men man kan inte få allt! Från de ena till de andra - Jag & Emelie var sjukt sugna på att dra till fest. Men vi hade ingen dricka och hela stockholm verkade ha hemmakväll idag så vi joinade, köpte lite godis och drog hem och kollade på Taken. Så läskig men sjukt bra! Hoppas jag inte drömmer mardrömmar inatt bara..

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt, kl 9 står klockan på. Ska in till stan och träffa Niklas som jag inte sett sen i våras så det ska bli kul. Sen ska jag möta Emelie där inne & gå runt och kolla i affärer. Vill till Hollister! Är jätte shoppingsugen haha. Men skitsamma. Ska gå och lägga mig nu, vi hörs imornbitti. Puss på er!



saturday night


Nyss!

TJENA! Sitter här färdigfixad och väntar på Emelie som ska komma över snart. Ingen aning om vad vi ska göra, men jag är galet sugen på fest.. så vi får se om vi hittar något. Orkar inte sitta hemma iallafall. Jaja, vet inte om jag uppdaterar något mer ikväll men annars hörs vi imorgon. Ha en bra kväll, puss!



snygga outfits för killar





13 saker om mig

Kan ibland på helger ställa klockan på 6, vakna, stänga av & somna om. Bara för att njuta av att kunna sova flera timmar till. 
Har hånglat med en kille i den nya comviqreklamen, coolt jag vet.
Tycker att det är jättekul att sminka mig, speciellt typ till fest och kan använda massa ögonskuggor och så.
Älskar att duscha men gillar verkligen inte att bada.
Något av det bästa jag vet är att sola. Helst utomlands.
Har ett väldigt stort komplex men vill inte säga vad det är.
Har egentligen ingen fobi. Isåfall skulle det vara mot hårstrån, det är fan något av det äckligaste som finns. Typ i badkaret, maten, simhallar osv. Kan seriöst nästan börja gråta om jag hittar ett hårstrå i maten.
Biter sällan på nagalarna, bara när jag är nervös. 
The Killers - Mr. Brightside har varit en av mina favoritlåtar i flera år. 
Tycker att killars stil är väldigt viktig. Älskar när killar har grym klädstil.
Har typ ingen aning om vad jag vill jobba med när jag blir äldre. Vill göra saker jag älskar & mår bra av. Hatar stress & press.
Älskar folk som vågar säga ifrån och skiter i vad andra tycker.
Hade ig varning i spanska under hela 9an. 



2011-10-01



Känns mera som 1 september än 1 oktober idag. Sjukt härligt väder & jättevarmt. Har inte gjort så mycket idag. Blev ingen iphone idag, ska vänta tills 5an kommer ut för så sänks förmodligen priset på fyran. Och den släpps ju redan i veckan så behöver inte vänta så länge. Hur som helst, stod ute på baksidan och borstade lilla vovven en bra lång stund & sen tog jag och mamma en snabb sväng till farsta. Fick med mig en concealer bara. Men det behövdes! Ska kolla runt lite vad som händer ikväll nu, uppdaterar sen!



we found love



Den här låten spelas om och om igen hemma hos mig just nu. Sjukt underbar! Man blir så jävla glad haha. Bra start på morgonen! Godmorgon förresten. Vaknade vid 11, sen dess har jag bara duschat & suttit vid datan lite. Ska atrax käka lite frukost och fixa mig. Tror jag ska iväg till farsta med pappa för att fixa en iphone eller gå en långpromenad med hunden, kanske båda. Men men, kanske lägger upp dagens outfit eller nåt snart, vi hörs!



godnatt



Kom hem från Emelie för en liten stund sen. Var jättekul att träffa henne igen! Vi satt och snackade om allt vi missat osv, sen gick vi och köpte massa godis och gick hem & tittade på Friends with benefits. Surprise? Sista halvtimmen höll jag på och somna flera gånger, är så jäkla trött! Borde gå och lägga mig nu men orkar verkligen inte tvätta bort sminket, sätta på mig pyjamasen och de.. Segt haha! Men ska bli riktigt skönt att få sova och att få sova ut imorgon. Hoppas jag vaknar pigg och glad, för imorgon vankas det fest på kvällen och på dagen kanske jag ska köpa en iphone med papi! Nice! Nej, men nu måste jag fan sova. Puss & godnatt. 



RSS 2.0