FRÅGOR / SVAR

Damn, vilken mage du har Tove! Har du några tips på hur man får en platt mage?
Tack! Jag tränar faktiskt ingenting och är inte alls bra på sånt.. Men gör lite situps och sånt hemma några dagar i veckan, gå ut och spring ibland och undvik godis/chips/kakor på vardagrna. Haha, inte världens bästa tips men men! 

Vilka var ni i rhodos? Var Rasmus och hans kompisar roliga att resa med? Var dem bra på att festa? Vad heter Rasmus kompisar? Blev nästan lite kär när jag såg bilderna på dem!
Jag var ju somsagt där med familjen, och Rasmus åkte dit med sina kompisar Simon och Johan. Två jättesköna killar! Jaa klart dom var bra på fest! :) 

Kul att du blivit kär! Vad är det bästa med Rasmus?
Allt! Nej men, att han verkligen alltid får mig glad. Känner jag mig nere, har en dålig dag eller är ledsen är han verkligen bästa medicinen. Älskar hans humor och hur jag verkligen kan vara mig själv när jag är med honom. 

Vad var det för låt du redovisade om? Gjorde du redovisningen inför hela klassen eller inför en grupp?
Jag valde You give me something - James Morrison. Gjorde min presentation inför 10-15 personer ungefär! 

Vad går du för linje? :)
Samhälle! :) 

Vill du jobba som stylist eller nåt sånt med mode?
Det skulle vara kul, absolut! Men ingen dröm för mig riktigt. 

Hej Tove! Vet du vart Zara butiken ligger i stan (Stockholm)? Har letat överallt! :)
På Drottninggatan, sen finns Zara precis vid Kungsträdgården och i Sturegallerian om jag minns rätt! :) 

Har du gjort din header och sånt själv? Du har en jätte fin och bra blogg :)
Headern har jag gjort själv, men lägga in den och göra designen får jag hjälp med, är värdelös på sånt! Tack så mycket!! :) 

söndag 30/9


Lite bilder från min helg! 

Det börjar närma sig slutet på denna helg, en jävligt bra helg faktiskt. Haft supermysigt! Igårkväll åkte jag hem till Rasmus, vi tjockade oss med massa gott, kollade filmer och sådär. Imorse sov vi ut länge och har bara slappat hela dagen. Jätteskönt! Mamma kom och hämtade mig vid 5. Ska strax sätta igång och laga middag åt mamma och mig, sen ska vi ha filmkväll. Juste, lovade ju att lägga upp bild på shoppingen idag.. Men det är världelöst ljus och jag är lite av en perfektionist när det gäller bloggen.. Så imorgon blir det. Lovar! 


LÖRDAG 29/9


Jag nyss! 

Hejhej! Sorry för dåliga uppdateringen igår men hann verkligen inte.. Efter skolan åkte jag hem till Rasmus och vi åkte vidare till hans mormor som fyllde år. Fick träffa hela släkten också, var lite nervös först haha, men det gick jättebra. Vid 10 gick vi hem och myste lite framför filmer. Imorse fick jag gå upp jättetidigt och åka hem, har nämligen varit i stan hela långa dagen med Julia och Moa. Vi shoppade, åt tacobar och pratade en massa. Fick med mig lite fint som jag visar ikväll eller imorgon! Jättenöjd iallafall! Har faktiskt inga planer för ikväll men åker kanske till Rasmus, eller så kommer han hit.. Får se! 
 

bekännelser

Tycker att det är så sjukt fult när folk kallar varandra bror, broder osv. Kan endast göra det på skämt ibland! 
Börjar bli riktigt skoltrött, behöver höstlov nu gärna! 
Ska operera mina fötter i vinter om det blir av. 
Saknar One tree hill jättemycket, önskar att mitt liv var som i serien haha. 
Gillar inte när mitt hår inte är helt nytvättat. 
Är inne i mitt första seriösa förhållande, trodde jag skulle vara lite rädd men det känns oväntat bra!! 
Älskar att vakna upp typ 4 i natten och veta att man kan sova vidare några timmar till. 
Vill ha en rund säng, sjukt coolt haha. 


torsdag 27 september

Riktigt dålig bild på dagens outfit.. Men men! Jeans - Zara, Blus - Lindex, Kofta - Cubus. 

Kom precis hem från min älskling. Saknade han alldeles för mycket så åkte dit en snabbis efter skolan som slutade vid halv 4. Hade en stor redovisning idag på samhällen, känns skönt att ha den och engelskan gjord. Fredag imorgon! Äntligen. Har tyskaprov dock så måste plugga hela denna kväll också.. Men sen får man njuta av helg. Ska äta lite pizza nu och sedan sätta igång. Men antar att vi hörs lite senare, puss! 


FRÅGOR / SVAR

Vad härligt! :) Fick du känslor för Rasmus redan då på Rhodos eller var ni bara kompisar?
På Rhodos umgicks vi som vänner men klart jag var intresserad! :) 

Känner mig lite smått stalker nu haha, men var inte du på Rhodos med Andrea också? :)
Nej, vi var däremot på Kreta "tillsammans" i början av juli! :) 

Typ en drömresa ju! Vill också uppleva något sånt :) Tog du bara kontakt med honom och hans kompisar eller? :)
Ja det var härligt! Visste vem Rasmus var lite sen innan och vi hade pratat någon enstaka gång på sms förra vintern. Så såg jag honom när jag gick på planet, blev lite nervös och log bara lite haha. Tyckte det var jättepinsamt! Sen när jag var framme vid hotellet smsade han och frågade vart jag bodde osv, sen möttes vi på stranden dagen efter! :) 

Hej! Vet du vart jag kan hitta en fin fransväska? Tacksam för svar, kram!
DMretro.se har en jättefin fransväska i brun, svart och grå! Lite sugen på den själv! 

Tove, vad kan man ha på sig på ett bröllop? Så himla förvirrad, har typ aldrig varit på bröllop förut så har ingen aning haha. Funderar på att kanske ha en långklänning som du hade förut.. Vad tycker du? :) Och vad hade du för skor till förresten? Puss!
Vad roligt! Kolla runt efter någon klänning på Nelly, finns massa fina där till hyfsat bra priser, både långa och korta. Kom ihåg att inte ha en vit bara! ;) Jag hade svarta pumps till! Puss! 


vill beställa!


Doftochsmink.se, H&M, Zara. 

onsdag 26/9


 
Hejhej! Läget? Med mig är det bra, nu iallafall. Gick inte att gå upp imorse.. Så himla stressad, trött och allt möjligt. Så stannade hemma från skolan, lite dåligt men har pluggat lite hemma iallafall och fått en uppsats klar. Sen vid 1-2 tiden kom Rasmus förbi, som jag saknat honom.. Han får mig alltid så glad. Vi kollad på A lot like love, åt daimtårta och myste. Han drog precis och jag ska sätta igång med plugget igen.. Till imorgon och fredag har vi en uppsats, tyskaprov, engelskaläxa och en stor redovisning. Usch! Jaja, snart helg iallafall! 

tisdag 25/9


2 bilder från idag! 

Har ingen bra dag idag.. Men får ta mig igenom den ändå. En dag närmare helg! Gick iallafall till skolan till 12 som jag sa, sen satt jag & Julia på ett café och pluggade lite. Vi tog även en sväng förbi ringen och kollade lite kläder. Mysigt! Har massa plugg att ta itu med men just nu orkar jag faktiskt inte.. Pluggar ju ihjäl mig, riktigt skoltrött.. Saknar min Rasmus massa också.. Han får verkligen mina dagar att bli så mycket bättre men nu kommer vi inte ses förrän på torsdag, jobbigt. Hur som helst.. Som ni säkert märker är jag lite låg idag och vill helst bara krypa ner i sängen och stanna där tills helgen. Vill inte sprida massa negativ energi så avrundar här. Hoppas ni har en bra dag iallafall! 

Härmar Kenza lite men på senaste tiden har jag verkligen ingen inspiration och tycker att bloggen bara blir tråkigare och tråkigare för varje dag. Skulle vara jättekul om ni ville ge tips på lite rubriker om vad ni vill läsa, så ska jag försöka fixa inlägg till det! Puss! 


i skolan / tisdag

Jag & Julia nyss! 

Sitter för tillfället i skolan på mattelektion. Har nyss hållt min engelska redovisning i 5 minuter om en låt, gick helt okej tror jag! Har kort dag idag, slutar redan efter den här lektionen, om en timme. Så då ska jag och Julia sätta oss på något fik och få lite plugg gjort.. Helt sjukt vad mycket vi har. Jaja, ska försöka jobba på nu.. Lär ju bli lätt när man glömt både matteboken och skrivboken. Jaja, vi hörs lite senare iallafall!


rhodos 2012

Jag och Rasmus låg uppe länge igår och pratade om Rhodos, helt underbar resa. Saknar allt med resan.. Värmen, kristallklara vattnet, umgänget, stranden men även småsaker som att sitta på balkongen och äta chips efter en lång dag på stranden, att komma hem när solen gått upp, att gå morgonpromenaden hem i gårdagens smink och uppknytna converse, att ligga ute på madrasserna i flera timmar och bara prata, att alltid somna på solstolen osv osv. Vill uppleva allt igen! För er som inte visste detta, så åkte jag till Rhodos med min familj men på planet träffade jag Rasmus och hans 2 kompisar. Vi hängde nästan en hel vecka tillsammans och hade kul innan dom åkte hem och jag var kvar en vecka till. Så tacksam över dessa 14 dagar, ett minne för livet. 




<3


24/9


Nyss! 

Har haft en jättebra start på veckan faktiskt. Vaknade upp med min älskling imorse efter en mysig filmkväll. Kom för en gångs skull i tid och har varit rätt pigg och glad hela dagen faktiskt. Efter plugget kom Rasmushit en stund, vi gick ut med Leo en stund och kollade film. Han drog precis och nu väntar jag bara på middagen, sen står det plugg på schemat. Måste verkligen ta tag i allt nu och inte skjuta upp det som jag brukar.. 
 

NEW IN


söndag 23/9


Hej på er! Hann inte uppdatera imorse man kan berätta lite snabbt om gårkvällen och dagen. Igår drog jag och brudarna på fest i Älvsjö, var en helt okej fest men alltid kul med tjejerna. Vi kom hem vid halv 3 och somnade direkt. Imorse vaknade vi vid 11 och vid 1 kom pappa och hämtade mig. Vi tog en sväng till nacka forum och shoppade lite. Kan visa vad jag köpte snart, är jättenöjd! Nu ska jag röja undan lite här hemma, gå ut med vovven och sen kommer Rasmus hit, mysig söndag!


saturday night


Nyss! 

Har precis sminkat klart mig och nu väntar jag bara på att Amanda ska komma över. Ska låna en tröja av henne och sedan drar vi vidare mot söder där festen är. Ska bli riktigt roligt! Ska ta lite bilder med mobilen som ni får se imorgon. Vi hörs mera då, puss! 
 

wanted

 

Doftochsmink.se säljer massa olika Victoria's secret produktier till riktigt bra priser! Deras bodymists ligger bara på 119:- spänn! Funderar på att beställa hem någon men vet inte riktigt vilken jag ska välja, står mellan någon av dom ovan. Har luktat på Secret Craving innan och den luktar helt underbart så lutar väl åt den! 

22 september 2012

Jag igår! 

Hejhej! Läget? Med mig är allt bara bra. Igårkväll hann jag inte blogga men åkte iallafall hem till Rasmus för en riktig myskväll. Vi åt massa gott och kollade på Baksmällan 2, supermysigt. Imorse vaknade vi vid 12 och jag kom hem för en stund sen. Nu blir det chill hemma hela dagen tror jag.. Och ikväll vankas fest med mina brudar! Hoppas allt är bra med er, vi hörs snart! 

FRÅGOR / SVAR

Ja, hvilke norske blogger leser du? :)
Voe, Krisssy, Auroramohn, Annais! :)

Var gör du dina collage? :)
I picasa 3 eller Photoscape! :)

Vart gör du din header? Jag gjorde alltid de på picnik.com förut men den sidan är ju nere nu.. Skulle vara snällt om du kunde svara så fort som möjligt!
Gjorde min header i Picasa 3, men använde mig lite av picmonkey.com, som är nästan exakt en kopia av picnik! 

Åh kan du inte visa bild på väskan? Vad kostade den :)
Från Gina Tricot och kostade 249kr, dock var det ett halvår sen jag köpte den! :) 


Kan man älska någon efter ett par månader...?

Tydligen..!

Går du och Rasmus på samma skola eller vilken skola går han i? :)
Nej vi går inte samma! Han går i Fredrika Bremer :) 

Kan inte du berätta om bästa ställena på Rhodos och vart det är bäst party? vi är några tjejer födda 1995 som planerar att åka dit eller till Magaluf nästa sommar och skulle behöva alla tips vi kan få :)
Vad roligt! På rhodos finns det ju en bargata där alla skandinavier hänger. Sjukt bra drag och jätteroligt! Finns massa barer man springer lite i mellan, men dom vi hängde mest på var väl Grabbarna Grus, Solsidan, Pepe's Bodega om jag minns rätt haha! :) 

Spelar din kille fotboll? isåfall, vilket lag? :)
Nej det gör han inte! :) 

Kan du inte visa ditt ruuuuuuum? :)
Visst, rätt gamla bilder men så här ser det ut! :) 

 

tgif


Jag och Harun idag i skolan! 

Äntligen fredag eller vad säger ni?! Så himla skönt. Min dag har varit rätt kort och skön, hade tyska imorse vid 10 och sen idrott innan jag slutade. Är dock helt död nu, vi hade löpning i 60 min och vi sprang upp för hammarbybacken, trodde jag skulle dö haha! Min kondition är så pinsamt dålig asså haha! 

Jaja, helg nu alltså.. Har faktiskt inga planer. Men in till stan för shopping, träffa Rasmus och någon kompis är väl ett måste. Sen hade det varit roligt att dra ut någon kväll också.. Vi får se helt enkelt! Hoppas iallafall allt är bra med er, vi hörs lite senare! 


underbar


Spola fram till 3.20 om ni bara vill höra låten!

20.13

Jag några dagar efter Rhodos. Dör, kolla vad brun jag var! Mina ben!!

Håller på och plugga men nu står det verkligen stilla.. Ska hålla en redovisning på 5 minuter imorgon på engelskan. Hur mycket jag än försöker, hur sakta jag än pratar vill talet inte gå över 2,30 minuter. Värdelöst! Lär få sitta uppe halva natten och jobba på de.. Men trots det är jag glad, imorgon är det fredag och helg! Hur underbart som helst, behöver verkligen det! Ska ta en paus från pluggandet nu, äta lite middag & daimtårta, får hoppas att hjärnan vill samarbeta med mig sen. Puss!
 

20/9 2012


Nyss! 

Ligger i sängen och myser lite.. Min älskling drog vid 9 imorse och sen dess har jag inte kunnat somna om, eller bara en liten stund. Har inte bråttom upp idag, riktigt skönt.. Vid halv 1 kommr pappa och hämtar mig, vi ska till Uppsala och fixa en grej för mig. Kommer hem vid 5-6 tiden igen skulle jag tro. Då väntar en jävla massa plugg.. Jaja, hoppas allt är bra med er och att ni får en fin dag. Puss på er! 

bekännelser

Minns tyvärr inte min och Rasmus första kyss haha.
Sminkar mig jättesällan nu för tiden. 
Läser flera norska bloggar. 
Jag älskar att åka pendel, tycker att det är jätteskönt att bara sitta och tänka. 
Har tröttnat lite på att blogga om jag ska vara ärlig.. Men ska försöka hitta lite motivation igen. 
Är kär för första gången i mitt liv, bästa känslan. 
Tar nästan aldrig egobilder längre, bara med webbkameran ibland till bloggen.
Hatar att bli skrämd och skräckfilmer. 
Är 25% norsk. 
 

19 september 2012


Jag idag! Blus - H&M, Skinnjacka - Jofama by Kenza, Väska - Gina, Stövlar - Hunter. 

Som jag skrev tidigare, har inte haft världens bästa dag men det har rullat på rätt bra ändå. Slutade vid 3 tiden, då drog vi och köpte godis och sen följde jag med Julia en sväng som skulle kolla på skor. Sitter här med en stor godispåse bredvid som jag snart äter upp.. Men måste hålla mig tills ikväll när Rasmus kommer haha. Lillördag idag, inga läxor och lång sovmorgon till 11.30 imorgon. Skönt! Har lite inlägg på g, så kolla in strax! 


Jobbig onsdag


Jag och Julia nyss! Läs hennes blogg HÄR!

Har världens sämsta dag. Försov mig imorse, kom lite sent, trött, ful och irriterad. Alla har väl såna dagar ibland! Lång dag har jag också.. Men men, tur att man har härliga människor omkring sig! Sitter på kommunikation lektion just nu, slutar vid 3 tiden idag. Då måste jag hem och plugga lite, sen kommer Rasmus till mig tror jag. Jaja, vi kan ta det då. Hoppas det är bra med er, puss! 

lets run away



Dagar som denna, när regnet bara öser ner, det är kallt och man blåser bort så fort man går ut genom dörren, kan jag inget annat än att drömma mig bort lite. Saknar Kreta och Rhodos! Saknar att gå runt i shorts och linne hela tiden, att bränna sig på sanden, att flyta runt på madrasser i vattnet och bara prata i timmar, att festa tills solen går upp, att äta chips och cola på balkongen efter en lång dag på stranden, att äta ute varje kväll. Saknar allt.. Ta mig tillbaka! 

18/9


Jag och Julia igår innan insparksfesten! Vi var vägarbetare med reflexvästar och hörselkåpor haha!

Igår var det ju inspark som jag skrev, och det var ju.. sådär faktiskt. Först var det förkrök i tanto med några 1,2 &3or. Sen drog vi till insparksfesten i skyddsrummet. Var inte alls taggad, kändes bara fel att stå och dansa för att låtsas. Känns som att jag fick nog av inspark förra året.. Julia höll med mig och vi drog väldigt tidigt. Åkte istället hem till Rasmus och sov där. Jättemysigt! Imorse var vi helt döda så vi kom inte upp förrän vid halv 12 tiden. Vi hade någon kickoff dag i skolan idag som jag skippade.. Tror inte jag var den enda som tur är. Jaja, kom hem för ett tag sen och tänkte sätta igång med lite plugg nu. Vi hörs senare, puss! 


17 september 2012



Jag och mitt hjärta igårkväll! 

Igår kom somsagt Rasmus hit. Han hjälpte mig med läxorna lite, sen kollade vi på The Vow och myste. Jättejobbigt att gå upp imorse.. Speciellt när han ligger kvar och man bara vill krypa ner bredvid igen. Men det gick tillslut och känner mig faktiskt rätt utvilad efter denna lugna helg! 

Idag är det dock insparksfest som gäller! Så lika bra att jag är pigg. Egentligen har vi nollning just nu men jag hoppade den.. Har redan gjort det där känner jag. Men dom har nog kul! Istället ska jag hoppa in i duschen, fixa kläderna och sånt där innan jag åker till Julia där vi ska fixa oss. Temat på insparken ikväll är yrken, vad vi ska vara får ni se imorgon. Men det blir nog bra! Är faktiskt jättetaggad, ska bli superkul. Vet inte hur uppdateringen blir.. Kommer nog hem väldigt sent inatt, eller så sover jag hos Rasmus. Vi hörs mera imorgon med bilder och sånt. Puss!

2012-09-16


Bilder från i somras direkt efter Rhodos, lagom brun man var där.. Ångest! Saknar mina tjejer massa också! 

Hejhej! Läget med er? Själv är det bra, men har lite ångest. Sitter och skjuter upp pluggningen hela tiden.. Inte bra! Men men, kan berätta lite snabbt om gårdagen och dagen. Igårkväll åkte jag hem till Andrea och myste framför lite film och så, skönt. Idag åkte jag och Rasmus in en sväng till stan, jag skulle leta efter en väska men hittade ingen bra. Vi lunchade på tacobar också, sen drog vi hem till honom och chillade ett tag. Kom hem för en liten stund sen och nu måste jag verkligen skriva klart en engelska grej och städa mitt rum! Rasmus kommer nog hit ikväll och sover.. Jaja, måste sätta igång nu. Puss på er! 

wanted


Primeboots, Ralph Lauren, H&M, DMretro.se

15 september




Bild 1. Rasmus överraskade mig igår, världens finaste! Bild 2. Älsklingen imorse på bussen. Bild 3. Hittade denna lappen i fickan idag, så gullig. 

Hejhej! Kom hem från Rasmus nyss, har haft världens mysigaste kväll som ni ser på bilden. Vi myste till max, kollade film, åt gott osv. Så löjligt kär! Idag har jag inga planer alls faktiskt, så vi får se vad som händer. Ska städa mitt rum nu iallafall, ser ut som ett bombnedslag! Vi hörs efter det, puss! 


fredag 14/9


Nyss! 

Såhär trött och sliten har jag nog int sett ut på länge.. Riktigt seg av vädret och lite sömn. Gårdagens smink idag igen haha, vafan händer!? För lat! Jaja, igår vid 7 tiden åkte vi och kollade på ett hus och sen direkt efter drog jag till Rasmus, vi kollade på John Tucker must die och myste. Skönt! Kom hem från skolan för någon halvtimme sen, så himla skönt att det är fredag! Har inte så mycket planer för helgen men ikväll ska jag käka thai med Junia och sen dra hem till Rasmus igen för filmkväll. Ska bli jättemysigt, vädret gör mig så seg! Tänkte hoppa in i duschen nu och fixa mig lite. Vi hörs sen! 

Eliza Coupe



Rasmus sa igår att han tyckte jag var lite lik den här tjejen. Eliza Coupe heter hon och är med i Scrubs, Happy Endings och några filmer tror jag! Vet inte riktigt vad jag tycker.. Kanske om hon hade haft blå ögon! Men snygg är hon iallafall. Vad tycker ni? Är vi lika? 


NEW IN


New in, H&M

13 september 2012

Hade gärna tagit lite nya bilder på mig och visat er men har en fuldag x 100! Gått runt med gårdagens smink haha. Ser alltid ut som skit dagen efter jag sovit hos Rasmus men det är så värt att ligga kvar i sängen och mysa tills det är 5 minuter till bussen går. Hur som helst, var så himla mysigt att träffas igår, vi kollade tv, pussades och myste. Idag har jag gått en rätt skön dag i skolan men är ändå rätt trött så tänkte ta några koppar kaffe nu och gå ut med vovven. Sen har jag lite tid över här hemma så tänkte passa på att fixa lite inlägg ni frågat efter. Så stay tuned! 

Jag några dagar efter Rhodos, brun och snygg man var där då..!

onsdag 12/9


Nyss! 

Hej! Har haft en lång dag i skolan med ett samhällsprov och ett litet tyska prov. Gick helt okej tror jag.. Skönt att ha det gjort iallafall! Jobbig dag men har ändå varit på bra humör för ikväll ska jag träffa min älskling, har saknat ihjäl mig. Men innan det ska jag förbi Junia en sväng för att slinga mitt hår, har börjat få en hemsk utväxt och är bara så trött på mitt hår att någon liten förändring måste ske! Ska klippa det snart också.. Jaja, hoppas ni får en fortsatt bra dag! Puss! 


11 september 2012/ rip




Lite bilder från Rhodos som jag hittade på mammas mobil. Vill tillbaka! 

Hejhej! Har haft en riktigt bra dag än så länge. Började vid 8 och hade tre lektioner, slutar redan vid 12 på tisdagar så det är skönt! Jag och Julia tog en sväng in till stan för lite shopping. Fick med mig lite nödvändigheter, kan visa sen! Kom hem för en stund sen och nu håller jag bara på och skjuter upp pluggandet så långt det går.. Vad dum jag är! Får käka något så att jag får energi och sedan sätta igång. Vi hörs senare om det blir någon paus. Puss! 

FRÅGOR / SVAR

Är du 95a? För vist gick du i Kärrtorp ett kort tag förra året? Varför slutade du och har du gått om nu? Kram :)
Yes jag är 95a men går i ettan! Gick i kärrtorp förra året i några månader, men trivdes inte, mådde inge bra osv. vilket gjorde att jag missade massa i skolan och det blev svårt att byta. Så istället pluggade jag distans, tog ett sabbatsår och började ettan nu istället! Kram :) 

Varför börjar inte du och Andrea blogga tillsammans? :)
Förstår inte varför vi ska göra det? Hon har sitt liv som hon skriver om, och jag har mitt! :) 

I vilket program gör du dina collage? :)
Picasa 3! :)

Fina bilder på er! När ska du ändra status på Facebook? Puss på dig fina du!
Tack! Vi har inte bråttom med det, utan vill ta det lugnt. Sen är inte en status på facebook det allra viktigaste! Puss! 

Hur gammal är Rasmus? :)
Han är född 94a! :)

21.05


Jag nyss! 

Herregud vad trött jag är.. Och ändå sov jag 10 timmar inatt. Skolan och allt plugg tar på krafterna! Har pluggat massa tyska och tänkte börja med samhällen nu. Skulle egentligen åkt och sovit hos Rasmus men plugget får gå före nu.. Måste satsa lite på skolan. Ska träffa han på onsdag istället.. Hur ska jag klara mig så länge?!?! Jaja.. Det går nog fort. Tänkte svara på lite frågor nu innan jag fortsätter plugga. Hörs strax! 


rysningar!

 

10 september 2012



Jag idag! Kofta - Cubus, Scarf - Creole, Blåa jeans - JC!

Hejhej! Måndag och ny vecka, känns rätt bra antar jag även om jag har hur mycket som helst i skolan denna vecka & helgen gick lite för fort! Men veckorna går också fort så snart är det helg igen. Hur som helst, har varit i skolan idag till halv 4 så kom hem för en stund sen. Tänkte gå ut med vovven nu och sedan börja plugga en massa så jag slipper få panik kvällen innan provet på onsdag. Har inte så mycket att tillägga utan vi hörs mera senare. Puss! 


myskväll


Bild på mig från i våras! 

Träffade aldrig Andrea tyvärr, fick mensvärken från helvetet, eller har haft hela dagen.. Jättejobbigt men nu har det äntligen gått över. Åkte med mamma och handlade lite och påvägen hem köpte vi med oss pizza. Blir en riktig chillkväll hemma, skönt. Ser däremot inte fram emot att sova själv.. Men bara att börja vänja mig! Har massa massa plugg i veckan så måste vara hemma en del. Jaja, nu bablar jag på om massa onödiga saker. Hoppas det är bra med er och att ni har en mysig söndag! Pussar!

Cravings


9/9-2012



Så jävla kär för första gången i mitt liv. Blir så lycklig av dig, kan verkligen inte sluta le. Den där känslan jag får bara av att titta på dig, som att hjärtat ska spricka av alldeles för mycket kärlek ♥

Kom precis hem från Rasmus. Eller för en stund sen iallafall! Igår hade vi jättemysigt, chillade framför Dear John med massa godis och ostbågar. Vi somnade runt 3 och vaknade imorse vid 11 men låg kvar några timmar. Skulle egentligen med på visning av ett hus vid 3-tiden men hann tyvärr inte det. Jaja, är hemma nu somsagt men ska strax iväg och träffa Andrea en stund, tror vi ska ta en fika eller något. Mys-södag! 

8 september 2012


Nyss! 

Har haft en jättelugn dag och inte fått alls mycket gjort, men skönt det med. Ska käka lite middag nu och sedan bär det av mot min älskling för filmkväll, sover där också! Imorgon ska jag kanske träffa Andrea, behöver shoppa lite iallafall, känns som jag inte har några kläder kvar nu efter jag rensade bort alla sommargrejer haha. Jaja, vi får se. Måste skynda mig nu, vi hörs! 

16.00




Bilder från igår och idag! 

Hej! Var ett tag sen, hoppas allt är bra med er! Med mig är allt bra förutom att jag är lite bakis.. Så ja, vad har hänt senaste dygnen? Har gått i skolan, sovit hos Rasmus varje kväll och igår var vi hos honom och krökade med massa skönt folk! Idag mår man somsagt som man förtjänar men är glad ändå. Har inga planer för dagen/kvällen så får se vad som händer! Vi hörs lite senare istället, puss! 

5 september 2012


Snabba bilder nyss! 

Har haft en seg dag men ändå bra dag! Försov mig imorse så hann inte sminka mig eller äta frukost.. Sen i skolan hade vi massa långa tråkiga lektioner men tur att man har kul mellan dom. Slutade iallafall vid 3 och då mötte jag Agnes i slussen. Vi satte oss på Waynes och fikade lite, jättemysigt! Kom hem för ett tag sen och nu ska jag bara äta, packa och lite sånt innan jag åker vidare till Rasmus. Sover där också! 

20.52


Jag i lördags! 

Riktigt seg dag.. Har varit så himla trött sen jag vaknade imorse. Tog en nap vid 5 i hopp om att bli lite piggare men det var ju förgäves.. Blir helt väck efter jag vaknat haha, och är inte speciellt piggare. Men men! Måste plugga lite samhäll nu och sedan ska jag bara chilla hela kvällen. Skönt! Imorgon väntar en lång dag i skolan, fika med bästa Aggan och sen förmodligen träffa Rasmus på kvällen. Bra dag! 

bekännelser

Tappade min navelpiercing när jag duschade härom dagen, den försvann i avloppet..
När jag är med Rasmus blir jag jättetöntig och glad haha. Larvigt! 
Sover inte alls bra själv längre, har vant mig vid att ha någon bredvid. 
Har varit sugen på tacobar i flera veckor nu, måste äta det någon dag haha! 
Funderar faktiskt på att slinga mitt hår igen och klippa bort alla slitna toppar helt. Får se om jag vågar! 
Tycker det är rätt kul i skolan men har redan tröttnat helt på att gå upp tidigt. 
Älskar att åka pendel, så skönt och tyst. 
Förstår inte att så många orkar och vill läsa om mitt liv här på bloggen.. Men jättekul, uppskattar det verkligen! 
Skulle vilja slänga ut hela min garderob och bara köpa en massa nytt. 


4 september / tisdag



Nyss! 

Hejhej! Tisdagar är veckans skönaste dag i skolan, börjar 8 och slutar 12.15. Var helt död imorse och hela dagen egentligen, så hade inte orkat gå längre heller.. Men nu är jag iallafall hemma och tänkte fixa lite lunch & sen bara chilla. Försöka ta mig ut på en springrunda tänkte jag också.. Får se hur det går! Har inte så mycket att säga faktiskt.. Vi hörs senare istället!
 

<3


FRÅGOR / SVAR

Är ni tillsammans nu eller? :)
Nej, jag och Rasmus är inte tillsammans. Vi vill ta det lite sakta, det är ju ingen brådska! :) 

Hej, vilka produkter du använder varje dag? (shampoo, inpakning, ansiktcreme, mascara , puder, smink osv.) kram!
Kan fixa ett inlägg där jag visar det! Påminn mig om jag glömmer. Kram! 

Är man skum ifall man går fram till någon och frågar om den personens nummer? Hur skulle du reagera ifall en kille gjorde det?
Nej det tycker jag inte. Men kanske lite mer naturligt om man går fram, presenterar sig och småpratar lite innan man frågar om numret! Skulle jag tycka iallafall.. Jag hade nog blivit glad bara!

Hej! Skulle du kunna tipsa om några fina stränder med sådär turkost vatten i Rhodos? Befinner mig nämligen där nu och googlar runt massor men det är så svårt att hitta nått bra. Du har så fina bilder med fint vatten!! Skulle bli jätteglad om du kunde tipsa om några fina! :)
Om du är i Rhodos stad så tycker jag du ska gå till Ellie Beach, stor strand med jättefint turkost & vindstilla vatten. Det var där vi var nästan varje dag! Sen åkte vi till 2 andra stränder.. Men dom har jag tyvärr helt glömt bort namnen på! :) 

Vad har du för storlek på dina hunter och dina converse? :) uppdatera oftare de skulle uppskattas! Förresten din digitalkamera, tar den så fina bilder bara sådär eller är det någon speciell inställning? :)
I mina Converse har jag 37 och i mina Hunters har jag 38. Ja den tar fina bilder, sen redigerar jag ljuset, kontrasten och lite sånt i Photoscape på datan! :) 

Du har så snygg layout och fina bilder. Var får du inspiration ifrån? Och måste fråga om du är kär? Det ser mysigt ut i allafall! :)
Tack! Får väl min inspiration från andra bloggar, och sen skriver jag väl om sånt som jag själv tycker är allra roligast att läsa i bloggar! På andra frågan: Ja, jag är kär! Bästa känslan.. :) 

Hej! Är dina hunter original tall eller är det dom där adjustable något som man kan justera spännet på? :) Har fastnat för din blogg totalt efter bara några dagar haha!!
Hej! Mina hunters är vanliga original tall, och dom är matta, inte glansiga! Haha, vad roligt. Glad jag blir! :) 

wanted / zara


3 september



2 bilder från idag! 

Helt perfekt start på veckan! Var i skolan från halv 10.30 till 15.30 och sedan gled jag hem till Rasmus direkt efter. Vi fikade i solen, myste, spelade fotboll och lite så. Helt underbart väder, blir på så bra humör och mycket piggare än vanligt. Hade short för antagligen sista gången i år, lite sommar finns det trots allt kvar. Hur som helst, kom precis hem och ska käka om ett tag, sen blir det chill hela kvällen. Ska försöka blogga bra också så vi hörs snart. Puss! 

no excuses


Något jag börjar bli riktigt sugen på är att börja träna igen. Kommer alltid in i perioder där jag blir jätteträningssugen och duktig men lyckas ofta tröttna efter några veckor. Det är absolut inte så att jag vill gå ner i vikt eller bli smalare.. Utan vill bli mer fit, få lite muskler, kondition och bli mer hälsosam helt enkelt. Ska försöka dra mig ut och springa eller gå långt några dagar i veckan, äta liiiite nyttigare iallafall och göra situps och sånt hemma. Har nästan inga förväntningar på mig själv haha, men vi får se om det går. Någonstans måste man väl börja och det är värt ett försök iallafall! 

the lucky one / music

 

Igår kollade jag och Junia på filmen The Lucky One med Zac Efron. Den verkade faktiskt jättebra men tyvärr var jag och Junia inte så inne i filmen så får se om den någon dag hehe. Men något vi uppmärksammade var musiken i filmen, så himla mysig. Gillar verkligen låtarna här över, lyssna på dom! 


2 september 2012



Lite bilder på mig och Rasmus! 

Har haft en riktigt mysig och bra söndag med Rasmus. Igårkväll var jag med Junia, vi skulle egentligen dragit på fest men det var lite för långt bort så vi chillade hos mig istället framför en film och vid 2 gick vi till donken. Efter det kom Rasmus hem till mig, vi kollade på film och sen somnade. Imorse vaknade vi vid 11, drog till farsta och käkade mat innan vi åkte vidare hem till honom där vi har tagit det lugnt och myst hela dagen fram tills nu. Jätteskönt! Så glad. Nu är jag hemma och ska ha en filmkväll med mamsen, är nästan aldrig hemma längre känns det som haha. Jaja, massa nytt i mitt liv är bara bra för mig tror jag! Hur som helst.. Ska äta något nu och sedan bosätta mig i soffan för kvällen. Puss! 


dagens låt!

 


1 september 2012



Godmorgon! Kom hem från Rasmus för ett tag sen.. Han skulle till sin pappa så åkte hem rätt tidigt. Igår kom iallafall släkten hit för middag och tårta och sedan vid 10 drog jag hem till Rasmus. Vi kollade på film och sådär bara. Regnet fortsätter att ösa ner.. Så jäkla segt, man orkar ju knappt göra något! Så får se vad jag hittar på idag. Ett måste är iallafall att städa mitt rum ordentligt. Jaja, ska käka lite frukost nu iallafall. Hörs sen! 

Och ni som har massa åsikter om mig och Rasmus.. Snälla, lägg er inte i. Och håll inte på att tycka och kommentera massa saker som ni inte har någon aning om. Var glada för min skull istället, eller håll er bara utanför helt enkelt. Tack! 

RSS 2.0