miley cyrus/inspiration


Om någon frågade mig vilken kändis jag helst skulle vilja byta utseende så skulle min första tanke vara att säga typ "Adriana Lima" eller "Megan Fox". men när jag tänker efter så är de inte alls vad jag vill. visst har dom skitsnygga kroppar och ett otroligt vackert utseende, helt perfekta. och det är just de som gör att jag tvekar, finns det något som heter perfekt? vill man vara perfekt?

tycker att miley cyrus både inspirerar med sin stil och sitt utseende men framförallt med sitt inre. hon verkar vara så jäkla charmig och de syns igenom till hennes utseende. hon är absolut inte perfekt men det är det som gör henne så jäkla charmig & vacker. tycker absolut att miley cyrus förtjänar mer uppmärksamhet och är en av världens vackraste kvinnor, att hon inspirerar med sin helt egen stil och verkar vara sig själv till 100% tror gör henne till den förebilden hon är idag.

Dag 1. Bild på mig & 10 fakta.

*

10 fakta om mig själv.

1. Har aldrig testat röka.
2. Bästa jag vet är vänner, shoppa, resa & värme.
3. Har ridit i 7 år, men slutade för något år sen.
4. Född 7 juli år 1995.
5. Plattar mitt hår i princip varje dag men har lite lockigt annars som jag inte trivs med.
6. Är 25% norsk.
7. Drömmer om att flytta ifrån Sverige.
8. Äter hur mycket onyttigt som helst, tex donken, pizza, chips men går aldrig upp i vikt.
9. Är rätt slarvig & förvirrad av mig.
10. Blir för lätt förälskad.


25 dagar

för att göra de lite roligare för er att läsa & för mig att blogga så tänkte jag börja med denna lista! har sett att många gör en liknande, men denna var lite annorlunda vilket jag tyckte var kul. från och med idag kör jag med denna varje dag! (+ lite vanliga "vardags"-inlägg också)

25 DAGAR

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


kom med förslag




bilder tagna nyss. hejsan! känns som att jag sitter och skriver samma saker hela tiden här i bloggen, enligt mig har den blivit, eller så har den alltid varit, men väldigt tråkig. samma rutiner, samma inlägg, ett trist jäkla mönster. skulle verkligen uppskatta om ni tog er tid och skrev någon rad och föreslå något som jag kan göra för att bloggen ska bli roligare att läsa, och kanske gör de roligare för mig att blogga. det är upp till er vad ni vill läsa!

2011-01-30


hej på er! sitter i soffan med datan i knät och chillar galet. har varit en riktigt skön söndag faktiskt. jag och emelie kollade på kläder i farsta, tog en fika och snackade om allt mellan himmel och jord. när jag kom hem igen fick jag sällskap av anton en stund innan solsidan. mysigt. ska kolla klart på nån film på tvn, och sedan hoppa i säng och ladda upp för en ny vecka. känns bra! puss

hur lärde du känna anton och hur länge har ni känt varandra? :)
Vi lärde känna varandra genom skolan och har väl känt varandra i lite mer än en halvår :)


söndag 30 januari




Godmorgon! amanda och jag vaknade runt 10 och har bara chillat med lite musik tills nu, hon har precis stuckit. igår hade vi det jättemysigt med massa chips, cheesballz, godis osv.. kollade på tjejfilmer och snackade. riktigt skönt. håller precis på och fixar mig, ska till farsta om ca 1 timma för lite eventuell shopping med emelie, skön söndag. vi hörs senare. puss!

filmkväll med amanda


bild precis tagen (orkar inte sminka mig). har varit jätteduktig och storstädat mitt rum i flera timmar. resultatet blev jättebra och det var faktiskt värt de, hur tråkigt det än var. nu har jag precis käkat & ska nu röra mig mot centrum för att möta min fina amanda för en filmkväll hemma hos mig. mysigt! vi hörs imorn kan jag tänka mig. puss på er!


bra skit


storstädning


Hej! först och främst måste jag ursäkta den värdelösa uppdateringen igår. men hade inte tid! åkte till stan med  emelie direkt efter skolan och träffade sedan junia när jag kom hem. men nu är jag här hemma och bloggar iaf, bättre sent än aldrig. jag och junia åkte och köpte lite onyttigt & stack hem till henne, där vi kollade på sunes sommar. vi slocknade vid lite innan 11 (!) skolan tar död på en. men imorse vaknade vi halv tio, jättepigga! ganska skönt faktisk... håller just nu på att storstäda rummet, som man nu mera kan kalla upp&ner vänd garderob. talk to you later!

Torsdag 27 Januari



hej på er
! fy satan vad kallt det har blivit. istid? höll på att frysa ihjäl under skridskoåkningen idag med skolan. har precis satt på mig massa kläder, tofflor för att tina lite och ska käka lite mat nu. idag har jag verkligen inga planer, rätt skönt de också. har spanat in att djävulen bär prada går på tv ikväll så förmodligen ska jag bänka mig framför den senare och bara nörda framför datan innan. hur är de med er då? hoppas de är fint. puss på er!


20.11


haha verkligen världens sämsta bild. skitfräsh tjej, osminkad och lökig.
men visst ser ni randen? snälla. säg att ni gör. syns faktiskt mycket mer i verkligheten!
tänkte hoppa in i duschen nu, sätta på mig myskläderna och kolla på brudens bäste man som går på tv kl 9.
vi hörs! ♥


ja tack!


skjorta, jeans, väska - gina tricot. body, armband - h&m. converse. örhänge - JFR.


Onsdag 26/1


hej på er!
läget? med mig är de bra, har varit på väldigt bra humör hela dagen, kanske för att solen sken? känns som att solen ger ett hopp om att faktiskt våren kommer snart även om den känns långt borta. well, slutade 15.10 så har ungefär precis kommit hem från skolan som rullade på i rätt snabb takt faktiskt. ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma, kolla på lite filmer, äta mycket & sen göra lite spanska läxa, skönt. vi är en dag närmare helg nu också, imorn kan man säga "imorn är de fredag!" haha. längtar! nej, ska käka lite mellis nu, vi hörs ♥

egoboost

fick en önskan om att jag skulle lägga upp lite egobilder på mig. här har ni lite gamla, nya, oseriösa, seriösa.








mot kärrtorp!


haha bild tagen nyss. slutade skolan sent idag så kom hem runt halv fem, har precis käkat lite mackor och ska
snart börja rulla mot kärrtorp gymnasium för öppet hus, har rätt höga förväntningar på de gymnasiet
så får hoppas att de är riktigt bra! ville bara kika in och säga hej innan, så... hej!

hiss & diss



Jake Gyllenhaal. Så jäkla underskattad man, att jag aldrig lagt märke till honom innan! har noterat hur snygg han är på reklamen på tv till love and other drugs, nåt att se kanske? lär ju typ drunkna i mitt egna dreggel. Han har verkligen det, som gör han så jäkla sexig!



Eminem. Jäklar vad de blev killar här då haha. nej men, hur kan man inte hissa hans musik? Har en period då verkligen hela min spotifylista består av hans låtar, tycker att texterna är så himla bra & själva musiken. bra skit! att han är snygg skadar ju inte heller..

Nytt år, nya tag, vår & positivitet. Ibland känner man sig (iaf jag) rätt nere när vädret är total kaos, slask och man känner sig allmänt trött hela tiden. då piggar de alltid upp att tänka att det bara är ett fåtal månader kvar innan våren kommer & de känns så jäkla bra att lämna allt bakom sig och starta 2011 på ett grymt sätt. ser fram emot våren & sommaren så jävla mycket nu! och för att inte tala om alla fina vårkläder som börjar komma..



Tidiga mornar. Åh, finns seriöst inte mycket värre än när klockan ringer halv 7 en morgon och bara veta att man måste kämpa sig upp så tidigt för att gå till skolan, ingen motivation, ingen ork & sängen lockar så jävla mycket. bara min säng som är ovanligt mycket skönare & varmare på morgonen än kvällen innan?

näe, vet fan inte mycket mer!


24 januari


hej där! kom hem från anton för en stund sen där jag spenderat hela eftrmiddagen. skoldagen var lite seg
men gick rätt fort så vi får hoppas att hela veckan springer förbi så de kan bli helg snart! har haft riktigt ont
i huvudet hela dagen.. kanske beror på för lite mat & sömn. måste verkligen gå och lägga mig tidigare på
kvällarna!
nej, nu ska jag lyssna vidare på musiken och inte skriva massa onödiga saker.. puss!

lösenordskyddad


ja, som ni säkert märkt så har jag lösenordskyddat min blogg. tycker själv att de är jättetråkigt att det ska behöva gå så långt, men förhoppningsvis är det bara tillfälligt. snackar självklart om riktigt onödiga kommentarer som ska förstöra så mycket! men ska försöka blogga som vanligt ändå och hoppas på att jag kan ta bort lösenordet snart. puss!

sunday


jag just nu. Tjena! känns som det var ett tag sen, hehe.. sitter och väntar på pappa som ska hämta upp
mig och så ska vi till stan och nacka forum för lite ärenden hah. orkar verkligen inte sitta inne & deppa
varje söndag så dags att göra något åt denna dag. vi hörs när jag är hemma igen. puss på er! ♥

svar från frågestunden!

fick mer frågor än vad jag trodde jag skulle få, så kanske dags att svara nu innan de droppar in ännu fler. fick en hel del kränkade/onödiga kommentarer som jag valt att ta bort, tänk på vad ni skriver.. men det var väldigt många roliga också!

vilken är din favorit affär?
Zara!

vilket är ditt favorit plagg?
Absolut ingen aning.

Hur ser din drömkille ut till utseendet?
Lång, brunt eller mörkblont lockigt lite smålångt hår. underbart fint leende och bruna ögon. rutiga skjortor, jeansskjortor, converse, chinos. snygg kropp, inte för biffig, men inte för smal. riktigt manligt utseende med ett leende på läpparna.

Kan inte du lägga upp mer outfits?
Jo, kan tänka på de!

Vilken skola går du i?
Gubbängsskolan.

Vad vill du arbeta med i framtiden?
Kanske skriva för någon modetidning i New York!

Gillar du fotbollskillar?
Ja dom är söta!

vilka bloggar läser du och vilken är din favorit? :)
Läser Kenzas, hannalicious, min vänners, gaybloggen, rstahl osv.
min favorit måste nog vara rstahl & kenzas!

Vilken är din favoritfärg på nagellack?
Svart under vinterhalvåret, knallrosa på våren & sommaren.

Hur lång är du?
Tror jag är ca 172 cm.

Färgade inte du ditt hår brunt? fint är det iaf :)
Tonade mitt hår brunt i slutet av sommaren, men det har nog åkt ur nu, så nu är de väl min riktigta hårfärg.

Vad är det bästa med din blogg tycker du? :)
Jag tycker personligen att min blogg är riktigt tråkig så jag vet faktiskt inte.. vad tycker ni!?

Vem tycker du är snyggast i 9an i din skola?
Måste nog säga mig själv här..

Är du på G med anton saletros ? :)
Vet inte om man kallar de "på G", men vi brukar träffas.

Vad gör dig mest arg?
Falska människor, skitsnack & folk som dömer andra ifrån rykten och utseende.

Vad gör dig glad?
Fina vänner, sommar, solsken, shopping & resor.

Favoritserie?
Desperate Housewives.

Snyggaste kändisen ? kille/tjej ?
Snyggaste killen: Ashton Kutcher.
Snyggaste tjejen: Adriana Lima kanske.

Vem av victoria secrets modeller gillar du mest?
Adriana Lima tror jag.

Vad inspereras du mest av?
Allt från bloggar till människor som verkligen bjuder på sig själva.

Hur är du som person, förklara typ? :)
Jag är nog ganska glad av mig och försöker alltid se de positiva i saker. Jag är nog rätt omtänksam och snäll. Men kan säga ifrån om de är något som är fel. Kan inte bara sitta och ta skit & vara tyst även om jag borde ibland.

Favoritlåt?
Flipsyde - Trumpets & The killers - Mr. Brightside har varit 2 favorier väldigt länge.

Något på din kropp som du är nöjd med?
Mina ögon & mina skrattgropar!

Favoritämne i skolan?
Bild eller idrott.

Hur många läsare har du ungefär varje dag på din blogg?
Inte alls många, ungefär 50 per dag.

Hur ofta onanerar du?
Hahaha chris... du vet ju redan!

Vad är ditt absoluta drömjobb?
Att vara en av änglarna i Victoria's secret fashion show & skriva en bok om mitt liv.

Fotboll elr hockey killar? ;)
Hockeykillar!

Pisammaste du gjort? - måste finnas något :d
Kommer verkligen inte på något riktigt pinsamt, utan bara småsaker..

Hur kan du ha så himla fina långa smala ben? ( tips? ) Kram!
Först & främst, tack! Gör verkligen ingenting speciellt, föddes med långa ben men för att hålla dom smala gör jag verkligen ingenting. äter hur mycket skräpmat som helst & tränar inte. antar att jag har goda gener bara.

Hur mycke har du solat på senaste tiden? :O du e ju aningen mycke brunare nu än förr!
Haha några gånger i veckan bara!

Varför är du så jävla fin?
Aw, tack!

Är du på g med Christoffer "Chris" Hermansson ? :D
Haha nej, vi är bara kompisar! :)

Favorit tecknad serie?
Ingen aning.

Hur sköter du ditt hår? vilka produkter använder du?
Sköter mitt hår fruktansvärt dåligt. Plattar de, men använder värmeskydd från Syoss innan & gör en inpackning kanske 1 gång i veckan.

Berätta om morten, vem är han och hur träffades ni?
Jag och Morten träffades på Kreta i somras, han är från norge och var där på semester med familjen & några kompisar, och jag likaså. Vi hade väl spanat in varandra på stranden några gånger och så. Haha sen händer världens sjukaste grej, vi bara gick mot varandra helt okontrollerat och gav varandra världens längsta kram. sen umgicks vi i 2 dagar från morgon till kväll innan det var dags att resa hem till Sverige. Vi försökte ses igen efter det, men lite svårt eftersom vi bor så långt ifrån varandra. Det var bara att acceptera att det var en semesterflirt och inget mer.

Fixar du dina ögonbryn själv? perfekta ju.
Ja, jag fixar dom själv, inget komplicerat. Åh tack!

Hur lång är du o hur mkt väger du?
Ca 172 cm & väger väl ca 52 kg.

Vad är viktigast med en killes personlighet?
Att han är otroligt charmig & oemotståndlig. sen ska han vara omtänksam och riktigt snäll, med massa humor!

Vad gillar du för typ av människor?
Människor som skiter i vad andra tycker och säger och verkligen är sig själva och bjuder på sig. Folk som bryr sig om andra och struntar i skitsnack. Folk med stora hjärtan ♥

Vad är det värsta du vet med killar/tjejer?
Tjejer: Att tjejer ska vara så otroligt utseendefixerade och prata så himla mycket skit! så jäkla typiskt tjejer..
Killar: Att dom flesta låter bli att visa känslor. Lägg av med de!

Är du medveten om att typ alla killar i din skola tycker att du är snygg och typ skulle få gör vad som helst för att du skulle säga ett ord till dom?
Haha oj, nej det visste jag inte!

Kan inte du videoblogga oftare ? :)
Är riktigt kass på sånt & tycker att de är riktigt pinsamt, men kan försöka någon gång för er skull!

Vad skulle du göra om du stod o bytte om i ett omklädningsrum på HM och en kille öppnade dörren och gick in och försökte kyssa dig?
Kyssa tillbaka om han var snygg, haha!

Megan fox elr adriana limas kropp/ansikte?
Adriana Limas, mer orginellt!

Bruna/blå ögon?
Bruna.

Fest/sen sommarkväll?
Båda!

Hur gör du för att få långa ögonfransar?
Har naturligt långa ögonfransar, men använer en superbra mascara som heter telescopic!

Vad lyssnar du på för musik?
Allt möjligt! Men föredrar coldplay.

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag är positiv och att jag inte försöker vara någon annan än den jag är.

Varför är du så smal?
Haha ingen aning. Antar att det är mina gener.. men har inget emot att gå upp några kilon.

Hur många seriösa förhållanden har du haft?
1-2.

Förhållande eller singel?
Just nu: singel!


FRÅGESTUND


Har fått många önskemål om att jag ska ha en frågerstund, så tänkte att de kanske var dags nu när
uppdatteringen ändå inte är den bästa. svara när jag fått tillräckligt med frågor.


19 januari


hejsan! äntligen hemma igen efter en lång dag som bestod av kemiprov, engelska, matte, spanska & ännu en no lektion. åkte också till söder efter skolan med emelie för att kika på kläder & äta lite mat. ska hoppa i mjukiskläderna nu och bara chilla hemma resten av kvällen framför lite film, data & mat. passa på när jag för en gångs skull inte har några läxor att göra! kan tänka mig att vi hörs lite senare istället, kyss!

godnatt


har tagit en paus i pluggandet och sitter just nu och tittar på john tucker must die, älskar den!
tänkte svara på lite frågor också innan jag går & lägger mig. så säger godnatt nu, vi hörs imorn! ♥

vad fick du för betyg? du är söööt! :)
åh tack! fick 9 Vg, i engelska, svenska, religion, idrott, samhäll, fysik, kemi, hemkunskap, teknik.
mvg i bild & resten g.

vart har du köpt den tröjan? as fin! :)
det är faktiskt en klänning och den kommer från h&m, tack!

vad har du för kamera? ville bara säga att du är sjukt snygg också, puss.
först & främst, tack så jättemycket! min kamera heter sony cybershot dsc-s980.

tröjan med den amerikanska flaggan, vart har du köpt den? :)
fick den i julklapp så vet faktiskt inte vart den kommer ifrån!

 


facebook+läxa=osant


tjeeeena! läget? med mig är de bra. kom precis hem från skolan, eller för en halvtimme sen, men who tha hell cares? egentligen borde jag verkligen sätta igång med pluggningen precis just nu, men jag har verkligen ingen ork eller motivation.. svårt att slita sig från datan! Jaja, skoladagen var hysat lugn, började med sovmorgon & fick sluta en timme tidigare, så de ska vara! ska käka lite mellis nu, puss ♥

fint


fint från H&M och en väska från Lindex som jag ska köpa så fort jag kan!

underbara sommar..




kan verkligen inte låta bli att kolla på massa sommarbilder, trots att sommarn känns så jäkla långt bort..
jag tror vi har svårt att förstå & uppskatta hur bra vi faktiskt mår under de månaderna. är det något
jag ska göra i sommar så är det att ta vara på varenda sekund! hade gjort vad som helst för att vara på
ett ställe liknande det på bilderna just nu..


2011-01-17


bild tagen nyss. hej där! kom precis innanför dörren efter en skoldag som faktiskt var rätt skön för att vara
en måndag. 2,5 timmars rast & underbara vänner. men mycket prat om nationella proven och gymnasie-
valet som börjar ge mig lite panik.. men men. idag blir det en jäkla massa plugg bara.. trist men måste
göras, får sätta igång snart så jag får lite ledig tid ikväll! vi hörs, puss!

lite frågor

vilket gymnasium har du tänkt börja på?
Jag vet faktiskt inte, men de lutar åt kärrtorp, nacka eller kanske värmdö.

kan inte du ha frågestund snart ?
Jo absolut, om ni lovar att ställa mycket frågor!

vart kommer din ring ifrån?
Ringen är från Bikbok.

jättefin kavaj! vart har du köpt den?
Den är köpt på H&M!

vilket program använder du när du gör collage?
Picasa eller Word.


15 januari


Godmorgon! vaknade nyss.. lovade mig själv att inte sova bort halva dagen, men skyller på skolan! behvöde nog lite vila efter att ha gått upp halv 7 hela veckan. hur som helst, igår kom junia över och spenderade kvällen tillsammans med mig framför lite filmer och vi somna väl runt 1. mysigt! idag blir det nog bara chill hemma kan jag tänka mig. vi hörs senare, ska äta frukost nu. puss!

hörs snart istället!

 
kom hem från skolan nyss, ska strax iväg och sola med jynne.
ville bara säga hej, vi hörs mer & bättre sen! puss


hur jag sminkar mig


tänkte visa lite vad som finns i min sminknecessär & hur jag själv använder de till vardags.


steg 1. Börjar med att använda en concealer från maybelline för att täcka mörka ringar, finnar osv. den är riktigt bra & inte så dyr. sen använder jag ett mineralpuder foundation från loreal, det är rätt så ljust men funkar perfekt för att jämna ut huden & för att få en jämn färg.


steg 2. Sedan använder jag bara ett vanligt bronspuder från H&M i hela ansiktet, tycker att det funkar jättebra och ger en snygg färg utan glitter. Använder också ibland ett solpuder på kindbenen som är lite mer glittrig, snyggast om man är lite brun. Kommer faktiskt inte ihåg vart jag köpte den!


steg 3. till ögonen. Börjar med att markera och forma ögonbrynen med en ögonbrynspenna från H&M. Tar sedan en ögonfransböjare som också är från H&M och böjer fransarna för att se lite piggare ut och för att det är snyggt enligt mig. Avslutar med att måla ögonfransarna med mascaran telescopic, den är är bäst, eller funkar iallafall bäst för mig!

Det var de! som ni ser använder jag mest budget smink från H&M, men tycker inte man behöver lägga flera hundra på ett puder eller concealer. Lägger hellre lite mer pengar på en bra mascara eftersom jag tycker att ögonen är det viktigaste i sminkningen. mer än så var de inte. puss!


torsdag 13 januari


hejsan! kom hem från söder för ungefär en timma sen. jag och junia hade tråkigt efter skolan och bestämde sig för att göra nåt åt saken. köpte inget alls, utan kollade bara runt. tänkte sätta ihop ett inlägg om hur jag sminkar mig strax eftersom de var ett önskemål.. latero!

onsdag


hej där! efter en lång och riktigt seg skoldag drog jag in med junia till söder för lite käk och shopping. är riktigt seg & vet inte riktigt vad jag ska skriva.. så avslutar redan här. puss ♥

tisdag


tjeeenare! tänkte precis sätta mig och klaga på allt som har med skolan att göra, men det var faktiskt inte så tråkigt, visst gick lektionerna långsamt och koncentrationsförmågan låg på noll.. men tur att man har vänner som alltid lyser upp ens dagar! sitter för tillfället och bra chillar och lyssnar på lite skön musik.. vi hörs senare istället. puss!

mot skolan!


Nu sticker jag iväg till skolan för årets första skoldag, vi hörs senare. puss! ♥


måndag


fan vad jag saknar sommaren! hej på er! sista dagen innan helvetet börjar igen.. känns väl mindre kul.
så iställer för att sitta hemma hela dagen och deppa sönder efter junia & chris dragit så stack jag och emelie
iväg till farsta en sväng för att kolla lite på kläder, fick bara med mig ett nagellack och en ögonfransböjare. ska strax käka lite och sen åka och sola med junia. sen ikväll blir de bara chill framför tvn och ladda upp lite inför skolan imorn, skjut mit... kyss!

ps: ringen är köpt på bikbok!

dagens köp


ciaao!



godmorgon!


Godmorgon! är uppe med tuppen idag (nästan iaf) för att inte sova bort hela dagen. är riktigt trött så känner
att jag måste hoppa in i en lång dusch och dricka massa kaffe nu för att vakna ordentligt. men det är de värt,
hatar att sova bort hela dagen även om de är skönt. ska åka och shoppa med mamma idag är de planerat.
vi får se vart vi hamnar, vi hörs sen!



lördag


hej på er! har varit vaken i knappt 3 timmar. vet inte vad som gick snett, men vaknade riktigt sent idag, var antagligen övertrött..är skitseg nu så de blir en lördag hemma med mamma och lite filmer och massa chips. mysigt de också eftersom jag knappt varit hemma nånting på 2 veckor. well, imorn ska jag och mamma förmodligen iväg och kolla lite kläder, i hopp om att hitta nånting fint. vi hörs kanske senare ikväll, eller så hörs vi imorn. puss!

2011-01-07


underkläder som jag fick med mig hem idag. hej där! kom hem från stan för någon timma sen. hittade bara underkläder som vanligt.. men har letat efter leopardunderkläder rätt länge så blev glad när jag hittade ett par snygga på gina tricot! håller på och fixar mig lite nu, ska strax hem till junia, som vanligt. har flyttat in där, eller nåt. får se vad vi hittar på, nåt kul säkert. vi hörs imorn! kyssss

friday


bild på mig & amanda från i onsdags. hej på er! sitter här, halvt död och jävligt trött, men håller på och
fixar mig lite snabbt för att sedan göra något åt denna gråa dag, ska nämligen till stan med junia! vi hörs
sen när jag kommer hem igen, puss på er!

fint från H&M


massa fint från H&M. hej på er! är riktigt seg efter gårdagen så har legat i soffan hela dagen och kollat på film. det vart riktigt lyckat igår med bästa ewelina och amanda. vi hade riktigt kul och somnade någon gång vid 4. tänkte hoppa in i duschen nu och piggna till, ska nämligen träffa junia lite senare. vi hörs imorn. puss!

2011-01-05


godmorgon! sitter och dicker min vikt i kaffe för att vakna till liv lite. junias säng är så jäkla skön att det
är svårt att slita sig, men nu är jag iallafall hemma och tänkte sätta igång och städa mitt rum, dammsuga
och allt vad de är. vi hörs väl senare kan jag tro. puss!


godnatt <3


sitter som vanligt hemma hos junia. ska sova här ikväll igen. vi sitter för tillfället och kollar på baksmällan, helt underbar. tänkte sen släcka och sova. vi hörs imorn när jag är hemma. puss & godnatt!


tisdag


hejsan! ledsen att jag inte bloggade igår som jag lovade. hittade ingenting i stan och stack hem till junia
med chris direkt när jag kom hem. men nu är jag hemma igen och sitter för tillfället och kollar på en film.
ska strax hoppa in i duschen och sedan hem till junia, där jag nu mera bor, och vara med henne. vi får
se vad vi  hittar på. puss

stan


tjena! måndag idag va? har ingen koll alls längre.. iallafall så sitter jag och gör mig redo för att åka till stan med ewelina & amanda. vi ska shoppa och ta en fika. riktigt mysigt! lovar att visa er bilder om jag hittar något fint. så kika in lite senare. puss på er!


H&M S/S 2011


nyår 2010/2011

fick en kommentar där någon ville att jag skulle berätta lite om mitt nyår. absolut kan jag göra de!

Vid 9 åkte jag hem till moa, där melina, linn, lina, junia & emelie var. vi chillade lite, lyssnade på musik & fixade oss. sen vid halv 11 drog vi iväg till västerhaninge där det var fest. i början var de skittrångt och kännde knappt någon. men efter 12 slaget som var grymt blev allt skitkul. vi dansade, drack, käka tårta, hälsade på lite vänner som kom. riktigt lyckat faktiskt. vid 3-tiden rörde jag mig hemmåt och slocknade direkt. men fasen vad roligt vi hade, tack alla som var med och gjorde det till det bästa nyåret!





Godmorgon

  
haha åh, söt och nyvaken på bilderna. Godmorgon! eller inte riktigt för mig, vaknade redan kl 10 och hoppade in i duschen för att piggna till lite. har precis fixat klart mig och väntar nu på bussen, ska nämligen till farsta med junia för lite shopping. mys. vi hörs när jag är hemma! later


fråga & svar.

Guud du har så himla fina ögoonfransar ! Jättelånga o allt ;O har du alltid typ lösögon fransar elr är dom bara så där jätte långa elr andväner du nån speciel mascara ? KRAM

svar: åh tack! nej, använder inga lösögonfransar, dom är helt naturliga. använder en jättebra mascara, telescopic heter den. men dom är väldigt långa annars också. kram!


det bästa från mars-oktober 2010


umgicks mycket med fina amanda under mars

tog en promenad med vännerna en fin dag i snön.

tog årets första glass i kungsan i vårsolen.

åkte till stan och shoppade med fina vänner

hade världens bästa valborg med underbara människor!

kunde börja klä mig i söta blommiga toppas. jäklar va liten jag ser ut på denna bild.

var trött på skolan och ville ha sommarlov

endast vännerna som fick mig glad mellan lektionerna :D

i slutet av maj kom värmen och vi stack ner till sjön efter skolan och solade & bada.


jobbade på brännan.

ännu mer..

de blev varmare och varmare


underbara grillkvällar


¨
åkte till kreta med familjen och emma, världens bästa resa. blev förälskad också!

festade lite med dessa underbara bruttor.

kallare tider gick - varmare koftor.


RSS 2.0