10 saker om mig



Min största fobi är hårstrån i mat. Asså kan spy bara jag tänker på det. Och på något sätt så lyckas jag alltid vara den som får hårstrån i maten, så sitter alltid och letar innan jag börjar äta eller äter försiktigt.
Däckade på en solstol 5 på morgonen på kreta. 
Har flera killar i 7ans nummer, lite pedofil kanske men kunde verkligen inte säga nej när dom kom fram, jättegenerade och frågade om mitt nummer.
Skämde ut mig jättemycket en gång när jag var hemma hos en kille. Hade precis träffat hans föräldrar och sa sen till killen "du är inte alls lik dina föräldrar", då berättade han att han var adopterad. As pinsamt haha! 
Verkligen älskar folk som bjuder på sig själva.
Fick ofta ärva mina kompisars bhar förut för att jag hade så små bröst. 
Har typ alltid klädångest på mornarna och slänger mig inte på mig kläder förrän typ 5 min innan bussen går. Stress!
Har ofta små dialoger i huvudet för mig själv. 
När jag var liten såg jag typ i syne, såg folk som ingen annan såg.
Gråter ofta till bröllop i filmer osv, så jävla fint. Kommer stå och gråta som en jävla tönt på mitt bröllop haha. 



Grattis världens bästa mamma!





onsdag


2 bilder tagna i lördags!

Hej! Slutade rätt sent idag så kom hem vid halv 5. Denna dag har varit hemsk & hemskt lång. Började med engelska, sen språk, media & avslutade med att skriva en uppsats på 1 timma på svenskan. Det var jobbigt men skrev så pennan glödde så hoppas fan att den vart bra. Ska iallafall chilla en liten stund nu, sedan fira mamma som fyller år. Och ikväll ska jag nog träffa Junia ett tag för att kolla film & plugga. Aja, skriver snart istället. Puss! ♥



dagens låt





19.50


Underbara kreta!

Tjena! Har varit en sväng med Junia & handlat presenter till mami som fyller år imorgon men nu är jag hemma och sitter & väntar på middag. Och jag som skulle plugga matte idag.. blir visst inget idag heller haha. Är verkligen för lat! Men men, ska ta en lång dusch efter maten och sedan mysa hela kvällen. Skriver sen istället, puss!



FRÅGOR & SVAR



Hur känner du med självförtroende och självkänsla? är det olika saker för dig?
Hm.. förlåt men är lite för trött för att svara på den frågan nu, kan skriva ett ordentligt inlägg om det någon dag istället!

Har du pojkvän? Vill du ha?
Nepp jag är singel! Jag vet inte, tror faktiskt inte jag vill ha någon, trivs väldigt bra som det är just nu. Men självklart om jag skulle bli jättekär haha. 

Börja med hiss & diss! :) Och fortsätt med såna där inlägg ''11 saker om mig'' skit kul att läsa såna inlägg :D
Tack för tipset! Haha, kul att du gillar de! :) 

vart har du köpt dina svarta jeans? :)
De är cheap monday jeans, alltså köpta på weekday! 

Börja visa dagens outfit! :)
Ska försöka bli bättre på de! :)

Känner du linn å? isf vad tycker du om henne? Jättebra blogg! kram <3
Ja, om du menar Linn Åberg, vi är "barndomsvänner" men umgås inte nånting längre. Men hälsar på henne om jag träffar henne osv. Tycker att det är en jättesnäll & snygg tjej! Tack sötis! :)

vad använder du för mascara? du är sjukt snygg tjejen!
Använder en som heter telescopic carbon black, bästa! Tusen tack!! 

Vad hände med dig och Basse? Varför splittrades ni liksom.. <3
Han hade känslor för en annan tjej också så det säger väl rätt mycket om varför vi (jag haha) splittrades.


30 augusti


Sexy!! Bilder tagna någon gång i somras.

Hejsan svejsan! Har precis varit ute en sväng med vovven och just nu gör jag inte så mycket faktiskt. Ska strax laga lite lunch och sätta på några oth-avsnitt. Idag efter skolan, som slutade kvart över 12, så drog jag och Junia till vår gamla skola och hälsade på världens bästa lärare Johanna, som vi stod och prata med rätt länge. Det var väldigt trevligt. Måste säga till alla (om det nu är några) som läser det här och går i gubbängsskolan, ta vara på era år! Fan va kul man haft i den skolan trots all skit! Och krama Cecilia Balasz 40 gånger om dagen om du får tillfälle, underbarare människa finns inte haha! Nej, ska svara på några frågor nu & sedan laga lite mat somsagt. Stay tuned!



kommentera lite!

Nu får ni ta och kommentera lite hörrni! Fråga vad som helst eller något. Lovar att kommentera tillbaka! ♥


19.28



Jävlar vad seg dag. Ett tag höll jag på att somna också men lyckades hålla mig vaken så jag kan somna bra ikväll. Pluggat matte har jag inte heller gjort. Visste de. Det är okej att skolan börjat, för det är skönt med ny miljö och massa nya människor. Men att sitta på lektioner som matte, engelska osv får mig bara att vilja spy, blööö. Så omotiverd! Men men, har suttit och youtubat lite och hittade denna film, den lyser upp min vardag. Skrattar så jag gråter. Fan vilka underbara!



weheartit


Från weheartit.

Åh, såhär vill jag leva. Kravlöst & lyckligt.  Vill vakna upp till en sådan utsikt som på bilden högst upp till höger. Ta en kaffe, gå en promenad utan någon som helst ångest eller stress. Det är sjukt hur mycket bättre man mår under lov, när solen skiner & hur mycket mer energi man har. En helt annan motivation & inspiration. Vill leva så.
Kravlöst & lyckligt.



måndag

Nyss!

Tjena! Är hemma från skolan nu, är skithungrig så ska ta nåt att käka men ska bara skriva klart detta innan. Hade en kort dag idag, slutade redan vid kvart i 2 så det var skönt. Ska plugga lite matte idag, eftersom jag aldrig orkade idag. Antar att samma sak kommer hända idag, tvn & facebook är myyycket intressantare. Aja, det måste göras. Har inte så mycket att säga så vi hörs snart istället. Puss!



11 saker om mig



När jag hör iphone-ringsignalen får jag en tvångstanke att säga "krilleeeee".
Enligt andra så smaskar jag väldigt mycket när jag äter godis & sånt. 
Drack jätteofta kaffe förut men aldrig längre.
Verkligen hatar när folk säger a och inte b. 
Blir alltid galet taggad när jag hör ove's bärtzzz remix på youtube.
Har en stor släkt i Norge, är själv 25% norsk. 
Älskar att fucka ur till bra låtar framför spegeln & sjunga falskt till jättehög musik.
Svär typ aldrig, tycker det låter så jävla fult när folk säger typ "fittigt", "hora" osv. (haha, såg nu att jag till & med lyckades få in ett svärord i själva meningen, fail!)
Tycker inte att ett förhållande är officielt förräns det står på facebook.
Älskar cigarettlukt men skulle aldrig börja röka själv.
Är typ världens räddaste när jag går hem själv på kvällar osv.



new in



Hej på er! Hur är läget? Med mig är det bara bra, lite seg dock. Jag och mamma tog en sväng till nacka forum för att kolla runt lite, fick med mig det ovan. Vet inte om jag ska behålla tröjan... & jävlar vad jag köper underkläder haha. Synd bara att jag inte har någon kille som får se dom på hehe. Sen köpte jag en till ögonskugg-borste eftersom vovven tog min förra och gömde den någonstans. Ska käka lite nu, göra matteläxan & sedan ta en promenad med Junia. Efter det ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Mys-söndag!



bilder från igår

Godmorgon! Är hemma från Junia nu, sov där som jag skrev igår. Efter middagen chillade vi lite och kollade på en film. Sen vart vi så rastlösa att vi drog in till söder en stund och gick en liten promenad. Sen kom vi hem och somnade runt 2. Myskväll! Idag har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Måste köpa lite skolsaker iallafall. Vi får se vad dagen har att bjuda på..Hoppas det är bra med er. Puss!





22.29



Bilder tagna innan jag drog till Junia tidigare ikväll.

HEJ! Sitter hemma hos Jynne nu. Middagen var jättemysig, har lite bilder på kameran som jag kan visa imorgon. Nu sitter vi och sjunger falsk till massa bra musik. Båda är verkligen skitsugna på att dra ut så vi stalkar varenda människa just nu för att se om vi hittar nåt roooligt att hitta på. Aja, kameran är med så imorn bjuder jag på bilder somsagt. Ha en fortsatt bra kväll! 



dejt


Bilder tagna nyss!

Tjenare! Sitter här färdigfixad och hungrig som fan. Ska strax börja röra mig mot Junia. Vi ska ha en dejt. Hon bjuder mig på en romantisk middag med levande ljus osv. Ska bli jättemysigt! Är sugen på att hitta på något roligt efter så får kolla runt och se om det finns nåt kul. Sover hos Junia sen tror jag, vi hörs imorgon. Pussar! 



Frågor & svar

Har Junia blogg? :)
Yes, den hittar ni här

Jättefin blogg tove!
måste bara fråga, vilken affär var det halva priset på? hihi :)
Tack så mycket! Tror det var rea på tele2's hemsida om jag förstod det rätt! :)

Du verkar inte umgås med Amanda w och ewelina något. Varför inte?
Vi gled isär när skolan slutade, sen har vi väl träffats några gånger i sommar men inte mer. Har inte varit den bästa på att höra av mig och de ångrar jag. 2 superhärliga tjejer som jag saknar! 







godmorgon



Godmorgon! Sov ju hos Junia igår, v somnade rätt tidigt och vaknade vid 10. Är sjukt pigg faktiskt, känns as bra. Det är lördag, soligt och livet leker idag! Ska käka frukost nu och sen dra iväg till farsta för eventuell shopping. Vi hörs när jag är hemma igen. Puss!



Hos junia


Nyss!

Tjena! Sitter hemma hos Junia och chillar galet. Vi har bombat varandras facebook med dom fulaste bilderna vi kan hitta på varandra, men det slutade fan inte najz asså. Hoppas ingen hann se hehe! Jag hoppas nåt händer snart fan för vi håller på och ruttna, men men. Ville bara säga hej, så japp vi hörs sen istället 



17.57


Hahah skitsnygg på mig... men tyckte den var lite söt!

Hejsan! Kom nyss in från en liten promenad med Junia och hundarna. Hennes små och min vovve hade aldrig träffats innan så det var kul, dom sprang runt och lekte massa. Jättebuuusiga. Skolan var iallafall helt okej idag, gick väl rätt fort och efter så drog jag, Junia & Vendela till söder för att hämta Junias hundar och kollade runt i affärer lite. Hur som helst, ska fixa till mig lite nu och sedan dra in till stan för att käka med Junia, som jag skrev igår. Ska bli sjuuukt gott med tacobar haha, vad vi ska göra efter vet jag inte. Men tror inte det blir någon uppdatering. Men ni överlever. Ha en bra kväll! ♥



charlies änglar / godnatt



Hej på er! Har precis kollat klart på Charlies änglar som gick på tv, förjävla bra film. Innan det sov jag typ 2 timmar också, vart sjukt trött efter skolan. Tycket att det är skitskönt att sova sådär på eftermiddagen men man blir så jävla väck när man vaknar, tror att det är morgon, kolsvart ute, kläderna på, frågar samma saker flera gånger och är bara allmänt borta, kanske bara är jag... Men men, imorn börjar jag halv 9 så ska försöka komma i säng strax och sova, har en ganska lång dag imorn & sen på kvällen ska jag & Junia in till stan och käka lite tacobar, har längtat hela veckan typ haha, så gott! Så måste vara pigg imorn. Hoppas ni har haft en fin dag, vi hörs imorgon efter skolan. Godnatt!



splendid


Jag, Junia & snygga Filip!

Blev taggad på några bilder från kreta som Hanna la upp tidigare idag. Inte världens snyggaste, men åh vad många minnen kom fram. Den där kvällen var helt klart en av dom roligaste och galnaste kvällarna. Har själv inga bilder från den kvällen så det var skitkul att se. Filip (på bilderna) och Hanna var skönaste norrlänningarna som vi hängde med några kvällar, älskar deras dialekt och saknar dom! & SAKNAR KRETA!



25/8


Nyss.

Tja! Kom hem från skolan för ett tag sen. Var en ganska skön dag faktiskt, började 10, hade 3 lektioner sen slutade vi vid halv 3. Är dock väldigt trött ändå så ska väl inte göra något speciellt idag. Asssåå dagens vill ha: en iphone 4. Så var det halva priset på dom idag, men självklart ska jag inte få någon :( Får ta och tjäna egna pengar eller någt. Kanske spara min månadspeng så kanske jag har råd om några år.. fast nä. Aja, ska ta och käka nåra mackor nu & sedan blogga lite till. See you later alligator!



19.48


Snyggggg & lökig tjej, men come on, visst ser ni randen?

TJENA! Kom nyss hem från solariumet, somnade typ hela tiden så det var rätt skönt faktiskt. Kan berätta lite mer om dagen för er som orkar läsa. Började kl 9 med en engelska lektion där vi kollade klart på filmen vi såg igår. Sen hade vi italienska. Efter ig-varning i hela 9an kändes det bäst att hoppa av spanskan och byta till italienska 1. Lite svårt eftersom våran lärare inte verkar fatta att vi aldrig hört ett ord på italienska förut och pratar på hur mycket som helst, men lite påminner om spanskan så de ska nog gå bra. Sen hade vi iallafall media, var rätt segt men vi körde några lekar och så och de gjorde vi på svenskan också. Var en kille från 3an som random kramade mig idag också och välkomnade mig till skolan.. hehe. Imorgon har vi en rätt kort dag så har ingen ångest, börjar kl 10 också. Tänkte hoppa in i duschen nu & sedan sätta på en bra film eller nåt mysigt. Puss! ♥




kreta 2011



Idag har jag en saknar-kreta-alldeles-för-mycket-dag. Det är jobbigt, segt och framförallt deppigt. Vill återuppleva varenda liten sekund igen. Bästa 168 timmarna i hela mitt liv ♥



onsdag



Hejsan! Kom nyss hem från skolan, eller ja, för ett tag sen iallafall. Gick från 9-16 idag, rätt jobbigt men det gick bra. Slutade iallafall dagen med en jätterolig svenska lektion så de kändes skönt att dra från plugget med ett leende på läpparna. Har precis käkat lite mackor och ska snart iväg och sola lite med Junia. Skönt! Sen behöver jag nog chilla resten av kvällen, skolan tar på krafterna haha! Hoppas det är bra med er, och tusen tack för alla fina kommentarer! ♥



godnatt


Finaste låten! Påminner mig sjukt mycket om förra hösten/vintern. Jävlar vad musiken hjälpte mig då. Kan inte föreställa mig ett liv utan musik, så jävla viktigt.


Hej på er! Ska alldeles strax gå och lägga mig, väntar en lång dag imorgon som jag verkligen inte ser fram emot. Men när jag tänker så brukar jag alltid ändra om och tänka typ hey, det är ju inte förräns om 9 hela timmar, får ju sova innan, vrf deppa över det nu?! Sova är ta mig fan nåt av det bästa som finns. Älskar känslan att försvinna från verkligheten för några timmar & drömma om massa bra saker, underbart! Nu låter jag som värsta flummisen eller nåt men men..Har chillat hela kvällen och inte gjort speciellt mycket för världen men de va skönt. Nej, dags att tvätta bort sminket, borsta tänderna och hoppa i säng. Vi hörs imorgon. Godnatt! ♥ 

Underbara säng!




18.05



Tog denna bild nyss. Testade mittbena lite, känns så jääkla ovant asså haha. Trivs inte direkt i det själv men tycker det är skitsnyggt på andra!
Hur som helst: Vat ute med hunden som jag skrev & som ni såg. Var jättehärligt ute i solen och vil lekte massa. Just nu sitter jag bara och chillar & väntar på att Junia ska käka klart. Ska träffa henne en snabbis & dra upp till centrum. Sen ska jag nog chilla hela kvällen & njuta av att inte ha några läcor än! Skulle vara kul om ni kommenterade lite mera också, men puss på er



promenad med vovven





23 AUGUSTI


Bilder tagna nyss.

Tja! Började kl 10 idag, hade bara 2 lektioner. Först engelska där vi gjorde någon diagnos och sen SO där vi kollade på Lord of the flies. Så det var inte direkt världens jobbigaste dag, slutade 12.20. Drog in till skanstull med Vendela & Junia, dom 2 drog rätt fort så gick runt själv lite och kollade men hittade ingenting kul så åkte hem. Nu sitter jag här och ska precis ta ut vovven på en prommis. Älska vädret! Aja, uppdaterar mer sen. PUSS!



schema för HT 2011



Här har ni en dålig bild på mitt schema för denna termin. Klagar faktiskt inte alls på det, måndagar - 13.45, tisdagar - 13.00, onsdagar 15.45, torsdagar 14.55 (vissa veckor till 17.00), fredagar - 15.20. Lektionen på tisdagmornarna & sista lektionen på torsdagar gäller alltså bara vissa veckor så det är inte så illa som det ser ut. Och jag kan inte beskriva med ord hur skönt det är att slippa ha NO! 



10 sanningar.

Jag & Junia hade lite tråkigt så vi bestämde oss för att skriva lite sanningar om varandra på varandras bloggar. Ingenting vi skrev fick raderas och inlägget måste publiceras så vad passar då bättre än alla elaka sanningar man kan komma på haha. Hennes blogg hittar ni här. & Här är sanningarna som Junia skrev om mig: 

Medan hon lämnade mig ensam på kretas gator så var hon på "hans" hotell och hade sex. (överdriven sanning)
Hon är svag för killar med ljusbrunt lockigt hår med converse.
Hon är otroligt bra på att säga "va" och det kan vara jävligt irriterande ibland!
Vi båda har hånglat med samma kille.
Hon har en reflex att borsta håret stup i kvarten. ( någon typ av tiks/tix )
Hon är ingen morgonmänniska för fem öre!
Hon är en vän man verkligen kan lita på upp till 100%
Om man sover i samma säng som tove kan man tillslut tro att hon är lesbisk när hon håller om en hela natten. Men ibland kan det vara mysigt också.
På kreta hånglade hon med hennes dröm-kille som då är från norge.
Hon är otroligt dålig på att spela guitarr hero.





Frågor & svar

Tjena Tove! Du har ju en sån där body från monki som är randig. Den har jag också, men mitt problem är att det är så djup rygg på den så jag vet inte vad man ska ha för slags bh så det ser snyggt ut. Älskar verkligen ryggtröjor och den bodyn. Men jag har inte använt den så mycket för att jag inte vet vad jag ska ha under. Ser det inte konstigt ut om man har "bh-spännet" över ryggen? Vad har du till din?
Tjena! Hm.. har också det problemet hah. Men gångerna jag har haft den så har hag haft en kofta över så det har inte synts. Funderar på att klippa av banden lite och göra dom kortare så att man kan änvända den utan att bh bandet syns massa. 

när man googlar ditt namn så kommer det upp "du wunderliche Tove (Waldemar)", är det en sång om dej?
Stalker, sluta googla mig. 

Var ifrån är tröjan? Jättefin!! :)
Tack!! den kommer från bikbok & kostar 249:-! :) 

Vem är din bästavän om du verkligen måste säga 1? :)
Hm.. får väl säga Junia då! :)



20.10



Hejhej!
Kom hem från solariumet för en liten stund sen. Det var sjukt skönt och har faktiskt fått färg så det känns bra. Ska börja städa rummet nu och sedan hoppa in i en lång dusch. Efter det blir det mys framför tvn. Imorgon väntar en ganska kort dag så har ingen direkt ångest. Börjar 10, har två lektioner och slutar sedan redan kl 1. Måste nästan älska vårat schema! Ska svara på lite frågor nu innan jag börjar med städningen så kika in här strax. PUSS! 



måndag



TJENA! Har precis varit ute en runda med hunden. Sprang massa på små ängar osv så nu har jag fått dagens motion! Igårkväll drog jag hem till Junia, vi köpte godis och chillade hemma hos henne framför några filmer. Sov där också. Idag började vi kl 1, hade bara en mattelektion på 45 minuter så det var rätt onödigt men man ska väl inte klaga? Jag & Junia köpte iallafall lite käk påvägen hem och sen stack vi hem till henne. Ska strax tvätta bort sminket & så, sen ska vi åka till farsta och sola lite. Börjar känna mig sjukt blek nu, onice. Resten av kvällen ska gå åt att städa rummet & ta de lugnt framför tvn. Skönt! Hoppas det är bra med er, vi hörs när jag är hemma istället. Kisses! 



17 saker om mig



Hjälper ofta mina vänner med hur dom ska skriva till killar osv.
Föddes med svart hår.
Är väldigt oromantisk av mig, har väldigt svårt för att säga massa gulliga saker till killar utan att börja garva och tycka att jag låter som en tönt.
Önskar att jag var naturlig blondin.
Får rätt ofta deja vu känsla, ganska läskigt.
Min mamma pratar ofta med mig som om jag vore en hund nu efter vi skaffade leo.
Faller aldrig för grupptryck och såna saker, har inga problem med att säga ifrån.
Tycker att det är sjukt sexigt när killar har converse.
Får jag en komplimang kan det göra nästan hela min dag, blir sjukt glad.
Har endast haft en pojkvän, Victor, och det höll inte mer än en månad.
Verkligen älskar att resa.
Om jag fick byta utseende med någon så skulle det vara Rosie Huntington-Whiteley. Så snygg!
Fick mvg i bild trots att jag ritar förjävligt.
Tycker helt ärligt inte det är snyggt när killar har hål i öronen.
Har väldigt lätt för att förlåta.
Älskar att sjunga, det får mig alltid att må bra.
Min vän Junia får mig alltid att göra störda och så spontana saker jag aldrig hade gjort annars, älskar de!



13.26


Bilder tagna igår innan vi drog ut. Ser ut som Rut 83 år på första bilen.

Godmorgon! Vaknade nyss hemma Junia & nu sitter jag här hos henne medans hon ligger och halvsover i soffan. Igårkväll hängde vi hos Junia sen drog vi ut och åkte runt halva stan kändes det som hehe. Sen träffade vi Tim, Kevin, David och några. Var ute i hammarbyhöjden ett tag, sen hände det lite saker & vi kämpade oss hem men landa en stund på donken innan. Idag har jag faktiskt inga planer för vad jag ska hitta på. Är typ nästan ledig imorgon eftersom 2 & 3orna har upprop så det är asnice! Jaja, skriver mer när jag är hemma. Puss! ♥



2011-08-20


Bilder tagna nyss!

Tja! Håller på & fixar mig och taggar till med massa bra musik. Ska snart träffa Junia, vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske drar in till kungsan ett tag eller något annat kul. Var på söder tidigare idag med henne. Vi shoppade & lunchade på subway. Köpte underkläder & tröjan på bilden. Älskar! Inviger den redan ikväll. Sover hos Junia sen så vi får se hur det blir med uppdateringen. Annars hörs vi ju alltid imorgon. Ha en fin kväll!



Frågor & svar

Vad vill du jobba med som vuxen?
Hm.. vet inte helt säkert. Men skulle kul att vara journalist & skriva för någon bra modetiding i USA. 

Serier eller film?
Hur mycket jag än älskar oth så måste jag svara film! 

Bästavän eller pojkvän?
Bästavän!! 

Vad ser du fram emot under det här året? 2011/12 :)
Jadu, att träffa massa nya människor i gymnasiet och ha riktigt kul! 

Hur gammal är din bror?
Han är 18 år, född 1993. 

Vilka bloggar läser du?
kenzas.se, andreaviktoria.blogg.se, lisssvik.blogg.se, egoinas.se, rstahl.devote.se, elfstrands.webblogg.se, ammanda.devote.se, times.devote.se, junia.devote.se, sofiabella.devote.se

Vad tycker du om Andrea Hedenstedt, andreaviktoria.blogg.se?
Tycker att det är en sjukt snygg/vacker tjej med ashärlig personlighet! 

Du har sagt några gånger att du bara har vart kär en ända gång. vem var det? :)
Basse! 

Hur ser din drömkille ut? :)
Exakt såhär: 





FREDAGKVÄLL



TJA! Sitter i soffan och chillar galet. Har nyss käkat lite donken och innan de sov jag 2 timmar också. Är nog inte så van vid att gå upp halv 7 på morgonen.. Blir riktigt seg så fort jag kommer hem från skolan & får kämpa för att hålla ögonen öppna. Nu är jag iallafall vaken och håller på & laddar ner nån bra film jag och mamma kan se ikväll. Mami har köpt massa godis & chips så blir en hemmakväll, riktigt skönt faktiskt! Imorgon ska jag in till söder med Junia för att shoppa, är riktigt shoppingsugen så det ska bli kul. Hoppas det är bra väder! Aja, ska kila nu. PUSS! 



Frågor & svar

hur åker du till kärrtorp, tar det lång tid? :)
Tar 181an till skarpnäck sen tunnelbana 2 stationer. Det tar ca 25 minuter så det går rätt fort! :) 

Går du i samma klass som någon du kände innan? :) Puss
Ja, går i samma klass som Junia, men förutom henne kände jag ingen. Puss! :) 

vart gör du dina bildkollage? :)
I picasa 3 :)



fredag

Hej på er! Kom hem från skolan för en halvtimme sen typ. Vi gick ganska länge för att vara andra dagen tycker jag men det var fan värt de. Det var riktigt roligt idag! Vi började med dagen med ett typ föredrag för klassen om ett arbete vi höll på med igår. Sen fick vi alla sitta i aulan och lyssna på en komiker som snackade, sjukt roligt & han var så jävla snygg haha! Efter det hade vi någon tävling som hette mission impossible, alla klasser tävlade mot varandra. Man skulle samla poäng genom att göra roliga saker som tex, sminka en kille i ens grupp, komma på en dans, bygga en pyramid, rita av en lärare osv haha. Var riktigt kul, alla i klassen kom mycket närmre varandra och man lärde känna varandra bättre. Slutade vid 4 & åkte direkt hem. Ska nog chilla hela dagen/kvällen tror jag. Ska käka lite macka nu så v hörs senare, puss!





4 minuter av kreta





besöksrekord igår

Woho! Jättekul med besöksrekord igår, kanske inte så mycket egentligen men för mig är det mycket haha. Fortsätt läsa min blogg snyggingar!





20.12



Godmorgon.. höll jag på att säga. Har precis sovit 3 timmar haha, helt jävla slut efter 1 dag i skolan. Börjar genast tänka på hur det ska bli när lektionerna drar igång på riktigt haha. Somnade med jeans, smink osv så det var ju mindre skönt. Ska tvätta bort kladdet i ansiktet nu och sätta på mig myskläder, ska chilla hemma hela kvällen framför one tree hill! En dag imorgon också så ska försöka somna tidigt ikväll så jag inte behöver vara såhär trött imorgon efter skolan, det är ju ändå fredag. Måste säga till alla som fortfarande har lov, njut av er sista dagar så mycket det går!! ♥



18 augusti


Bilder tagna nyss!

Hejsan hejsan! Första dagen i gymnasiet avklarad, känns bra faktiskt! Dock är verkar inte klassen så himla rolig, än så länge iallafall. Vi är 24 tjejer & 7 killar så det är rätt segt men men, finns många snygga killar i dom andra klasserna haha. Det är så skönt med massa nytt folk och ny miljö men känns helt ärligt väldigt segt att skolan satt igång igen, tidiga mornar är nog det värsta. Men det är bara att gilla läget! Är sjukt trött nu så ska väl chilla hela dagen och ikväll kanske jag sover hos Junia också. Vi hörs snart, puss!



planking



Haha åh, det här är så min humor! Har suttit och tittat på massa såna här ett bra tag nu, börjar nästan skratta så jag gråter haha. Egentligen fattar jag inte det roliga, men det är just det. Så jävla random & härligt! Mina personliga favoriter är helt klart den med kamelerna och matbordet haha! 



21.02


Bilder tagna inatt hemma hos Junia.

Hej! Kom precis innanför dörren. Var uppe i centrum en stund med Junia för hon skulle köpa något. Tänkte hoppa in i en låååång dusch nu, raka benen, inpackning osv. Skönt! Ska ta fram lite kläder till morgondagen också. Efter det ska jag nog sätta på några oth avsnitt eller kolla på någon film. Mysigt! Vet inte om vi hörs någonting mer ikväll, men annars uppdaterar jag imorn efter skolan (fifan vad hemskt de låter), så vi hörs när vi hörs! ♥



2011-08-17



TJA! Har suttit och trixat med kreta-filmen senaste timmen men nu är den äntligen klar tror jag. Hoppas fan att den vart bra för jag orkar inte mera! Annars då? Har kollat på några oth avsnitt & lekt med vovven under dagens gång. Ska strax dra iväg till farsta och sola med Junia sen står det chill på schemat under resten av kvällen. Latero! 



hej jag heter tove

Haha det här är bara en liten del av det vi satt och tittade på igår från när vi gick i 4an. Man bara måste älska Junias röst i denna film, blir fan roligare och roligare ju mer man kollar haha! 





Frågor & svar

Var är blusen ifrån? Och vad ska du ha på dig första dan i skolan? Sötis!
Blusen är från Lindex! Hm.. vet faktiskt inte än, men inget märkvärdigt. Vi har dock skolfoto första dagen tror jag så lite snygg vill man väl vara haha. Men typ svarta jeans och någon blus eller något fint linne kanske.

vem är idioten som ligger bakom det? :O
Tror att alla i sköndal vet, men det är en 15 årig kille som bor här iallafall. Eller han är misstänkt iallafall, läs på aftonbladet!

Hej! Jag bara undrar lite saker, när kommer ett videoinlägg? :) brukar du dricka mycket?någon på g? :)
Tror det inte är någon idé att vänta på ett videoinlägg, tycker det skulle kännas för töntigt haha, inte min grej. Sorry! Nja, mycket och mycket. Jag dricker väl inte mer än någon annan 16 åring. Dricker väl lagom många glas när jag är på fest. Nej, jag är inte på g med någon. Är nog så singel man kan bli just nu haha, men jag älskar de!

Du får börja skriva var dina kläder är ifrån :) vart är den där vita tröjan ifrån? :) fin!
Haha ja jag får ta och göra de! Det virkade linnet köpte jag faktiskt i Barcelona på El corte inglés. Men har sett likadana på Zara & Salt för ett tag sen, även i svart. 






när man ser snyggaste killen från kreta





17 augusti


Bilder tagna igår. Nya blusen också som mamma var snäll & hämtade i sickla på vägen hem.

Godmorgon! Är sjukt jävla trött just nu, men det är inte så konstigt va? 5 timmars sömn.. Aja, då lär jag väl somna bra ikväll iallafall. Skola som gäller imorgon och jag vet faktiskt inte hur det känns. Det blir nog bra, men känner mig inte redo att lämna sommarlovet än, det har gått för fort! Men men, what to do? Ska nog chilla resten av dagen, och sen ska jag & Junia dra och sola en stund tror jag. Men ska käka lite frukost nu, hörs snart! 



godnatt


Yeeaaah, fakesmile!

Kanske dags att sova...? Well well, kan inte dissa Madicken som vi sitter och tittar på just nu. Vi har varit och käkat på donken och haft lite kul hos Junia. Har även hittat min dröm-man från kreta på facebook! Vill gifta mig här och nu. Haha, juste vi satt och kollade på en film från elevens val när vi gick i 4an och gjorde en häst film hahah, så sjukt fult & men as kul, skrattade så vi grät. Nu tror jag att vi ska stänga av filmen & datan och röra oss mot sängen. Har klockan ställd på 10 så hoppas att vi kommer upp i någorlunda tid. Vi hörs när jag är hemma imorgon igen, PUSS!



hos junia


Bilder tagna nyss!

What's cooking good looking? Chillar just nu hemma hos Junia. Mötte henne i centrum vid 9 sen gick vi hem till henne och jag lagade lite mat. Vi har precis kollat klart på se upp för dårarna & nu har vi ingenting att göra. Vi vill ut, men klantarslet bredvid mig har tappat bort sitt busskort så vi (hon) sitter fast här i ghettot där det bombas för kung & fosterland. Aja, nu vet ni iallafall, vi hörs imorgon. Kisses! 



THE WAY I AM



Hej! Sitter och lyssnar på massa skön musik, bland annat den ovan, så bra! Kom faktiskt hem från farsta helt tomhänt, vet inte vad som har hänt men på sista tiden har jag blivit kass på att shoppa haha. Fast hittade en jättefin blus men den fanns inte i min storlek så ska typ ringa runt och kolla lite om den finns någonstans för vill jättegärna ha den. Hur som helst, ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Ikväll ska jag som vanligt träffa Junia och hon har till & med lovat att jag ska få sova innerst i hennes säng (nåt vi alltid tjaffsar om) så det här kommer bli en bra kväll! Antar att jag slänger in nåt inlägg innan jag drar också så stay tuned! ♥



vad händer?



3 bomber hittade i Sköndal nu. I lilla lilla sköndal, vad är det som händer med världen & ungdomarna? Tror att alla redan fattade vem som ligger bakom det & bra att polisen gripit honom nu, idiot! Inte bra, inte bra..



12.38



Godmorgon!
Sitter här och försöker komma i liv men det känns inte som något händer, är så sjukt morgontrött så det inte är sant. As jobbigt! Kom iallafall hem från Junia för typ en halvtimme sen. Drog hem till henne igår vid kl 12 för att göra henne sällskap över natten. Vi chillade & kollade på en skräckfilm innan vi somnade vid 3. Ska käka lite frukost nu och sen fixa mig (läs: klä på mig & sätta upp håret), ska nämligen till farsta en stund med Emelie. Är suuugen på att köpa nån ny kofta eller någon blus. Är fan rik, pga mina stjärnbetyg så fick jag rätt mycket pengar + födelsedagspresent + presentkort. Så är väl några tusenlappar rikare än vanligtvis, nice! Men men, måste sätta fart. Hörs när jag är hemma igen ♥



15/8


Bild tagen nyss!

Hejhej! Har precis fixat klart mig och ska strax träffa en kompis en stund. Vad vi ska göra vet jag faktiskt inte men men det blir nog kul. Senare ska jag till Junia och sova där, har typ flyttat in där men det är mys! Som vanligt har jag kameran med och ska försöka ta lite ordentliga bilder för en gångs skull haha. Filmen från kreta får ni imorgon istället tror jag, har inte hunnit göra klart den. Men men, nu har jag lite bråttom. Vi hörs imorgon. PUSS! 



wanted





13.37



Hello! Hur äre? Med mig är det asbra, förutom att jag är jättetrött. Jag & Junia skulle egentligen dragit och solat som jag skrev igår men ingen av oss orkade så ska bara chilla heeeeela dagen. Rätt skönt! Ska fixa ihop en film från kreta också så lägger väl upp den här snart. Måste käka lite frukost först, så vi hörs snart!



boring

BLANDAT

Vill du ändra ditt namn: Nej det tror jag inte.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Öppnade presenter, åt tårta & badade. 
Vilken tid vaknade du idag: 12.20
Vad gjorde du igår runt midnatt: Chillade hos Junia. 
Någonting som du längtar till: Kreta 2012. 
Senaste gången du träffade din pappa: En vecka sen tror jag.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Ingen aning faktiskt. 
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja det har jag! 
Vad gör dig irriterad just nu: Folk som bombar konversationerna på skype. 
Långt eller kort: Vadå??
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är mig själv & positiv. Alltid glad.

DIN FÖRSTA
Piercing: Naveln om inte öronen räknas. 
Tatuering: Har ingen. 
Bästa vän: Anna eller Maya. 
Sport: Ridning. 
Förälskelse: Kojer. 
Alkohol du drack: Vodka valborg 2010, första riktiga fylla haha.

RANDOM

Äldsta personen du kysst? 88a.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Vet inte, 1 kanske. Ingen.. vet ej. 
Vad tycker du om kärlek? Värdelöst ibland, underbart ibland. Smärtsamt. 
När kramade du någon sist? Idag. 
Saknar du någon speciell person? Jaaaa. 
Har du svårt för att bli kär? Ja. 
När kysste/hånglade du med någon sist? Sista kvällen på kreta. 
Ångrar du det? Inte alls. 
När fick du senast en komplimang? Igår.

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös: Nej. 
Hånglat med fler än 50 pers: Men nej. 
Gjort något riktigt dumt? Ja. 
Gjort något du verkligen ångrar? Gud ja. 
Åkt ambulans? Nej. 
Blivit polisanmäld? Nepp! 
Skämts över dina föräldrar? Jaaa. 
Skämts över dig själv? Någon gång när jag gjort bort mig, ja. 
Sagt jag älskar dig och menat det? Men ja! 
Tar du droger? Nej vafan. 
Dricker du? Ja ibland.
Vilka kläder sover du i? Tshirt & trosor. 
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej det tror jag ej. 
Är du ensam nu? Nepp. 
Vill du gifta dig? Ja! 
Vill du ha barn? Ja det tror jag.

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? Junia. 
Du fick ett SMS av: Tim. 
Såg dig gråta? Junia, glädjetårar. 
Fick dig att gråta? Junia, när jag facerapade henne så sjukt kul.
Du delade en cigg med? Röker ej.
Du gick på bio med? Emelie.
Skällde på dig? Junia. 
Du kysste? Pedja. 



Hos junia


Bilder tanga nyss. Älskar hur kära vi ser ut på pussbilden haha.

TJA! Sitter hemma hos Junia nu, vi kollar på Borat och käkar godis. Rätt chill faktiskt. Vi försöker hitta nåt att göra men det känns rätt hopplöst. Sover här också så det blir mys. Imorgon ska vi nog dra till farsta och sola direkt efter vi vaknat. Jaja, nu vet ni vart ni har mig. Vi hörs imorgon. KISSES! 



bildbomb från kreta






12.58



Tjena!
Sitter och käkar lite choklad från gårdagen till frukost. Laddar in Junias bilder från kreta gör jag också, det går sjukt segt men men, kan bjuda på en bildbomb sen. Igårkväll så drog vi hem till Junia istället och chillade där ett tag, sen runt 11 åkte vi till enskede och träffade Svante och hans vänner. Det var trevligt. Efter det drog vi till donken innan vi rullade hemmåt. Illa när en kille som jobbar inne på donken säger "bor ni här eller?" när man kommer in. Haha, lite jobbigt.. men det är så mysigt att dra dit på natten haha. Hur som helst, har inga som helst planer för dagen. Ska nog ta det lugnt, kolla på ett par oth avsnitt och så. Skönt! Aja, ska somsagt fortsätta med bilderna nu, vi hörs sen!



detta har jag på mig ikväll





Skype



Sitter just nu och skypar med Junia. Håller på och fixar mig samtidigt också, ska snart träffa lilla muppen uppe i centrum sen ska vi hitta på något roligt. Vet inte vad än men vi kommer nig på nåt. Måste utnyttja varenda sekund av sommarlovet nu innan skolan börjar! Vill inte ens tänka på de. Men hörrrrrni, vi hörs senare eller imorgon. Puss! ♥



frågor & svar

Super fin e du! Hur gammal e du? :)
Tack sötis! Jag är 16 år.

Hur ser ponchon ut då?
Den är svart, med luva & 2 bruna spännen framme vid bröstet. Sjukt snygg! Från salt.

Vad är det du ångrar? :(
Det är lite privat så vill inte skriva det rätt ut här :)

Är du mest lik din pappa eller mamma? jättesöta skrattgropar!
Alla säget att jag är kopia av min mamma, men själv tycker jag inte det haha. Skrattgroparna har både mamma och pappa så dom har jag väl ärvt från båda. Tack!! :) 


Hej, vad har du på dig för tröja under koftan och vart är den ifrån? :) jättefin!
Den kommer från affären Stradivarius, köpte den på kreta förra året, tack! :) 





13 augusti


På bussen igår.

TJENA! Sitter & lyssnar på musik och typ lökar sönder haha, så sjukt varmt! Kan berätta lite fort om gårdagen. Det blev ingen baksmälla 2 för det funkade typ inte att se eller något så vi chillade lite osv, facerapade Junia och la till & puffa massa gamla lärare till oss, sjukt underhållande haha. Sen drog vi till donken och käkade lite, sen när vi kom hem kollade vi på Pippi på de sju haven innan vi somnade vid 4. Imorse när vi vaknade drog vi direkt till farsta och solade, fick faktiskt färg wiee! Sen när jag kom hem solade jag lite till & nu sitter jag här. Ska svara på lite frågor strax så stay tuned! Kisses ♥



THE HANGOVER PART 2


Bilder på kvällens outfit.

Hej på er! Sitter just nu & chillar lite med Junia. Vi var nyss uppe i centrum och köpte lite chips till kvällen. Vi ska strax sätta på the hangover part 2. Vi brukar alltid kolla på 1an och kan nästan varenda replik utantill så hoppas verkligen att 2an är lika bra om inte bättre, men får inte ha för höga förväntningar. Haha, okej de är en film jag snackar om. Punkt nu. Nej, men sen får vi se vad som händer efter filmen, vi är sugna på att dra ut och göra nåt kul. Aja, vi hörs nog mer imorgon. PUSS! 



godmorgon


Kreta 2011.

Godmorgon! Är sjukt seeeeeg, vaknade för en kvart sen men känns som att jag skulle kunna sova 5 timmar till. Junia drog för ett tag sen när jag låg och sov. Har ingenting för mig idag eftersom jag måste passa vovven så tänkte dra på några oth avsnitt. Senare ikväll ska jag iallafall träffa Junia igen så det blir skoj. Ha en bra dag, vi hörs snart, måste äta frukooost! ♥



godnatt



Hej där! Vi har haft en riktigt chill kväll. Legat i sängen och snackat, skypat med Henrik och några andra muppar. Sen lagade vi mat och kollade på Step up, det var typ roligt tills jynne somnade och sover som en liten gris just nu. Ska väcka henne så vi kan gå upp och sova i sängen. Funderade på att låta henne sova i soffan men vill ha någon bredvid mig, så mysigt haha. Aja, det är verkligen time to sleep just nu så godnatt!



ego / om mig



Var väldigt blyg med killar förut men inte så mycket längre.
Har aldrig riktigt blivit kallad snygg, får mest höra att jag är söt.
Önskar att jag hade bruna ögon.
Älskar min säng och att sova så mycket, kan ibland sitta och längta tills klockan blir sent så jag får sova. Känslan att bara försvinna från omvärlden och drömma är underbar.
Har alltid haft väldigt lätt för mig i skolan.
Finns ett misstag jag ångrar att jag gjorde mer & mer för varje dag. 
Är väldigt slarvig & förvirrad brukar folk säga.
Fick höra härom dagen att det såg ut som att jag hade spanskt ursprung.
Har en förkärlek till killar med lite lockigt hår.
Älskar att köpa underkläder & har nog lite för mycket av det. 
Gillar inte småbarn.
Är nog ganska kräsen när det gäller killar, fast jag inte vill. 
Är nästan alltid glad & positiv. 



tja!



Tjena mittbena! Sitter och chillar lite med Emelie, vi dunkar massa gammal skön musik och laddar ner lite filmer. Snart kommer Junia också så det blir nice. Vi har köpt massa godis också. Är sjukt sugen på att se Mean girls också så ska tvinga dom andra till de. 4 for u glen coco you go glen coco!



filmkväll



Håller på och städar rummet för kung & fosterland men det går fan segt. Om ett tag kommer Emelie hit för chill & filmmys, lite senare kommer Junia också. Perfekt väder för filmkväll, kallt & grått. Fortsätt kommentera allihopa, vill ju veta vad det är för människor som läser min blogg, och så vill jag gärna läsa er om ni har någon! Såååååå, go! Puss på er! ♥



11 augusti


Shopping från senaste 2 dagarna.

Hej! Vaknade kvart över 1 idag, väldigt sent och mobilen var bombad av sms. Fick ett sms av Junia 5 minuter efter jag hade vaknat där de stod typ "Jag är påväg till farsta, bussen går 13.36 från mig, hoppa på den.". Så fick slänga på mig kläder och sätta upp håret snabbt, kan inte varit snygg haha.. Vi gick runt och kollade ett tag, köpte bara en ljus foundation från favoritmärket som jag ska använda som consealer eftersom dom slutat sälja den jag gillar bäst. Junia köpte världens snyggaste "poncho" som jag fan ska sno av henne sen! Sen gick vi och solade 20 minuter, skönt att få lite färg! Ska strax hoppa in i duschen och sen se vad som finns att göra ikväll. Puss! 




bridesmaids

Kom typ hem för en liten stund sen, var ju i stan och såg Bridesmaids på bio. Den var faktiskt jättebra och sjukt rolig. Sen tog jag och Emelie en liten promenad hem från norra eftersom bussjäveln slutar gå så tidigt. Men det var faktiskt mysigt, vi snacka om massa djupa saker osv. Skönt! Tänkte sitta uppe ett tag nu och facebooka lite, är verkligen inte trött! Jaja, nog om mig. Hoppas ni haft en bra kväll & taaaaack för alla fina kommentarer, de värmer! ♥♥♥





2011-08-10


Jag & lillskiten någon dag i juni.

Tja! Kom hem från stan för någon timma sen, fick med mig ett par svarta jeans men vet inte om jag ska byta dom till en midre storlek, vill inte att dom ska töja sig bli stora efter några dagar.. Köpte en mascara också, növändigheter. Jävlar vad det regnade förresten, vi fick springa som fan genom affärerna haha. Ikväll tänkte jag & Emelie gå på bio eftersom vädret är sådär, vi ska se den nya Bridesmaids. Ska bli mys! Bion börjar halv 10 och håller på i typ 2 timmar så kommer väl hem vid 12 tiden. Uppdaterar mera då. Puss! 




igår & idag


4 bilder från igår.

Tjena & Godmorgon! Blev nyss utkastad av Junia för att hon skulle till stugan och ville inte missa bussen, stör mig lite på hur morgonpigg hon kan vara haha, ville bara ligga kvar och sova i hennes sköna säng! Men men, nu är jag hyfsat pigg jag också trots att vi somnade runt 4-5. Kan berätta lite om igårkväll, kom till Junia vid halv 9, då chillade vi lite och spelade guitar hero. Sen drog vi upp till Junias granne ett tag där vi tog de lungt, snackade och sjöng lite haha. Sen nångång på kvällen tog vi oss ut på roadtrip men vi landade på donken som vanligt. Efter de åkte vi hem och sov, inte så mycket mer. 

Borde egentligen fixa mig & käka frukost nu istället för att blogga men jag är så snäll så ni ska få ett inlägg här iallafall. Ska till stan med Emelie om ett tag för att kolla runt lite. Ska leta efter ett par svarta jeans, och det ska jag fan köpa också. Jaja, ni lär väl få se bilder på shoppingen om det blir någon. Vi hörs senare! 



20.05


Bilder tagna nyss.

TJA! Nu rullar jag över till Junia som bor typ 30 sek ifrån. Vi ska hitta på något jävligt roligt hoppas jag, sen sover jag iallafall hos henne så det blir mys! Hoppas ni får en bra kväll allihopa, vi hörs imorgon. Har kameran med mig så förhoppningsvis får ni lite bilder också. Kisses! 




9 augusti

Hejsan! Sitter i soffan och har precis tagit en paus från mitt oth-maraton. Ingen direkt lång paus vill jag lova, ska göra lite lunch och sedan sätta på några avsnitt till. Känns lite onödigt att skriva om min dag då jag i stort sett inte gjort ett piss.. Vaknade vid halv 12 med hunden som fan sov längre än vad jag gjorde. Sömntuta! Ikväll ska jag iallafall träffa min lilla Junia. Vi har några planer på g tror jag så det ska bli superkul att komma ut och göra nåt roligt för en gångs skull. Men jag uppdaterar mer om de när jag vet mer, så vi hörs senare. PUSS! ♥


godnatt <3



Tja! Ville bara slänga in ett inlägg innan jag hoppar i säng. Mötte upp Emelie som jag skrev, vi köpte lite godis sen drog vi hem till Junia, hon och Ellinor kom och hämtade oss på cyklar snälla som dom är. Vi var inte där så länge, utan kom hem redan innan kl 11. Såg några oth avsnitt och nu sitter jag här. Lyssnat på massa deppmusik, och som vanligt fått sjukt mycket tankar i huvudet. Försökte skriva ner dom i nåt slags "skriva-av-mig-inlägg" men det gick inte så bra. Kan vara rätt svårt att få ner tankar i ord. Aja, ska lägga mig i sängen & sova nu. Medans alla hypar sin kärlek till mat ska jag visa min kärlek till sängen och sömn. I love you ♥



frågor & svar

Blev du kär i år igen på kreta?
Nej, kär vart jag nog inte.

Vad heter din hund egentligen? haha
Haha, Leo heter han. Han fick namnet för att han ser ut som en liten lejonunge & låter som en också. 

Är dina föräldrar skilda, och bor du bara hos din mamma?
Aa dom är skillda sen 4 år tillbaka. Yes, bor bara hos mamma. 

Är du singel?
Ja! 



ciao!


Hejsan! Har precis käkat, duschat & fixat klart mig. Ska ut & träffa Emelie men har verkligen ingen aning om vad vi ska hitta på men nåt kul blir det väl. Har chillat hela dagen framför one tree hill så är rätt pigg nu. Jajajaja vi får se hur de blir. Kul att ni börjat kommentera lite mera nu, det uppskattas! Puss på er! ♥




hollister co.

Har hört att affären Hollister Co. från USA har kommit till täby. Har hittat ett & annat snyggt plagg så får tvinga med mig mamma dit någon dag snart!


8 augusti 2011


Bild från början av sommaren.

Hej! Jag & vovven som är så morgontrött (vilket är sjukt skönt hah) vaknade kl 10 & har sen dess varit ute på en långpromenad och käkat lite frukost. Dagen blir nog rätt lugn eftersom jag måste passa vovve hela dagen. Får sätta på några oth-avsnitt och så, rätt mysigt ändå. Nej, har inte så mycket att säga.. vi hörs snart istället! ♥




10 saker om mig



Fick nästan MVG i hemkunskap men suger rätt hårt på att laga mat.
Stör mig som fan på folk som inte ens är tjocka säger att dom måste banta osv.
Mina tur-tal är 5 & 7. 5 därför att jag fick ofta nummer fem på startlistan på ridtävlingar och då gick det alltid jättebra haha, & 7 för att jag fyller år datum sju i sjunde månaden. 
När jag gick i 4an lurade jag folk att jag hette Voldemort i efternamn men bara att det stavades annorlunda fast uttalades likadant.
Lärde mig typ i 6an att Amerika & Afrika inte var länder.
En av mina drömmar är att bli en av Victoria's secret angels, liksom många andra tjejers dröm.
Faller oftare för de snälla killarna än "badboys" som hulliganer osv. Men tröttnar så jäkla fort när en kille är typ toffel.
Är ganska ärlig & vågar säga ifrån om nåt är fel.
Är rätt feg av mig när de kommer till att gå hem själv på kvällen, släcka huset osv, tror alltid att nån förföljer mig eller att någon bil ska komma och kidnappa mig.
Är inte alls svartsjuk av mig & det är jag glad över, verkar så sjukt jobbigt haha. 




wanted / victoria's secret



Finns att köpa på beautyplanet.se




söndag


Nyss.

Hejsan! Kom hem från nacka forum för ett tag sen, var där en sväng med mamma som jag skrev i något inlägg under. Fick med mig ett linne och en kofta som ni såg också. Har letat efter en beige tjock kofta länge så blev jätteglad när jag hittade denna & baslinnen är alltid bra att ha. Ska strax äta, och sen vet jag inte vad som händer. Ska kanske träffa Emelie, hyra någon film och mysa eller så stannar jag bara hemma med mami om hon ska vara hemma. Får se helt enkelt, men ska kila nu. PUSSAR!




new in





13.05



Godmorgon! Vaknade nyss av att det spöregnade. Tacka fan för de, hade inte velat sova längre även om det vr skönt. Sovit nästan 12 timmar! Ska käka lite frukost nu och sen hoppa in i duschen. Mamma kommer hem idag, har varit ensam hemma ett par dagar men idag kommer hon så vi kanske ska åka och kolla på kläder nånstans. Mys! Hoppas ni får en bra dag, skrvier senare! ♥




godnatt

Emelie har precis dragit och jag funderar seriöst på att gå & lägga mig. Är så jäkla trött och det kanske inte är så konstigt efter nattens bravader. Har iallafall chillat hela kvällen framför one tree hill, Emelie kom ett tag också & gjorde mig sällskap. Imorgon vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. Är shoppingsugen men Gabriel försöker tvinga mig till södertälje men de känns som typ en annan del av sverige.. Jaja, vi får se imorgon när jag vaknar. Säger godnatt nu för sängen lockar som aldrig förr, hoppas ni mår bra ♥





17.15




3 bilder från Kreta.

Hej där! Hur mås de? Med mig är det bra förutom att jag är sjukt trött. Inte så smart att bara sova typ 3-4 timmar inatt. Har konstigt nog någon form av typ träningsvärk i hela kroppen också, vette fan vad jag gjort faktiskt. Hur som helst, har precis kollat på step up och sitter just nu och letar lite andra filmer att se men kommer inte på några.. Antar att det blir en hemmakväll men det gör inte mig någonting, skulle nog ändå inte orka med nånting speciellt. Men hörrni, vi hörs snart ♥



6/8

 
Bilder tagna nyss.
 

Haha åh, vad sliten jag känner mig (och ser ut). Gårdagens smink, äckligt hår osv. Åkte fan hem i pyjamas haha. Juste, har vart lite dålig på att uppdatera så ni har nog ingen aning om vad jag snackar om. Igår solade jag hela dagen, sen drog vi på fest hos Chris som fyller 16! Vi dansade, hoppade studsmatta haha, snackade osv, jättelyckat faktiskt! Vid kl 2 eller 3 drog vi hem till Eda i trångsund och sov, tror vi var 8 stycken som sov där haha. Och hon bor så sjukt stort, var ungdomar överallt på morgonen, i alla rum. Själv somnade jag på soffan typ kl 6. Sen var alla tvugna att gå upp vid 11 och åka hem. Vi fick springa till bussen så hann inte byta om, fick inte ens på mig bhn haha. Aja, kanske borde ta bort sminket nu & käka lite frukost. Latero!



bilder ni inte borde få se del 2

What happens in crete, stays in crete... eller?

  
  
  


godnatt

Hejhej! Sorry för dålig uppdatering idag men har inte haft så mycket tid, eller jo kanske, men har iallafall inte orkat. Imorse drog jag, mamma & min kusin ut till tyresö och badade igen. Det var sjukt skönt & lilla vovven badade också massa. Sen plockade vi lite blåbär innan vi drog hem. Vid kl 8 stack jag ut och mötte Junia i skarpnäck. Vi köpte lite godis och sen drog vi hem till henne där vi chillade och kollade på harry potter. Kom hem rätt tidigt så har sett några one tree hill avsnitt också. Borde verkligen gå & lägga mig nu. Är jättetrött, sen tänkte jag gå upp tidigt imorgon också för att sola så bäst att hoppa i säng så jag får någon sömn. Godnatt på er!

  


frågor & svar

vad kommer dina shorts ifrån som du har på dem här bilderna, dem var verkligen snygga! :)
Dom kommer från Bikbok!

Var det mycket folk på grönan?
Ja, det var ganska mycket folk. Men det var ju lördag & sommarkrysset osv.

Hur gammal är du? :)
16 år, alltså född 1995.

Får du dricka för dina föräldrar? Vad tycker dom om att du gör det?
Nej det får jag inte. Jag vet inte riktigt, dom gillar det väl inte, men så länge jag kan kontrollera mig själv och inte dricker ren vodka så är dom väl hyfsat "nöjda" haha.



19.07

 

TJA! Har precis varit ute med hunden en sväng & nu sitter jag och lyssnar på musik. Tycker lite synd om mina grannar & min bror som har rummet bredvid men det kan inte hjälpas, måste lyssna högt! Iallafall, blir nog sittandes hemma ikväll igen, inga är ju hemma typ.. Ensamvarg. Jaja, imornkväll ska jag iallafall träffa Junia på kvällen & sen på fredag blir det fest för en blivande 16 åring. Så det ska bli sjukt kul! Imorgon ska det tydligen vara lika bra väder som idag så ska passa på att sola massa, all min färg från kreta har ju fasen försvunnit :( Så får passa på när solen väl är framme. Nej, nu ropar mamma att det är middag. Hörs sen!



new in



Var ju somsagt med Junia i farsta. Vi kollade i affärer och köpte varsin is latte. Köpte en ny ögonfransböjare & shorset på bilden. Skitsnygga, endast 99:- också! Kom hem för en liten stund sen, sitter just nu och dunkar massa bra musik. Är på jättebra humör så det känns as bra, solen skiner också. Ibland gillar gud mig. Har faktiskt ingen aning om vad som händer senare men men, vi får se vart kvällen tar mig. Hoppas ni har haft en bra dag i solen och får en grym kväll! Love ♥ 



dagens låt




mot farsta



GODMORGON! Inte för mig kanske, vaknade vid 10 men ändå. Har duschat, nästan fixat mig klart & käkat frukost ute i solen. Ska strax ta en sväng till farsta med Junia. Vi ska väl kolla i affärer, fika & lite sånt. Mys! Nej, nu vet ni vart ni har mig iallafall. Måste sminka klart mig nu & sen sticka. Vi hörs sen!



eyecandy




00.37



Hej på er! Suttit och letat någon bild till detta inlägg i säkert en halvtimme nu.. har ont om bilder nu så får ta en liknande bild jag haft förut, men bättre än ingenting. Får ta & börja använda kameran lite mera antar jag! Har precis kollat på no strings attached, sjukt bra film. Älskar Lucy i filmen, så jävla underbar haha. Iallafall, har varit en lugn kväll. Morfar kom ett tag så har suttit och snackat med honom lite om flygplan & sånt där. Tänkte komma i säng hyfsat tidigt idag så jag kommer upp imorgon. Ska nämligen till farsta en sväng med Junia för att fika & lite sånt, mys! Antar att jag uppdaterar innan jag sticker iväg då så vi hörs imorgon istället. PUSS!


2011-08-02

 

Tjena! Kom nyss hem från tyresö där jag har spenderat hela dagen med mami. Vi åkte långt ut till en klippa och badade & solade lite. Sen vart det rätt kallt så vi plockade blåbär och drog & käkade på donken innan vi stack hem. Skönt att komma ut lite faktiskt. Nu sitter jag och lyssnar på massa musik & funderar på vad jag ska göra ikväll..Jaja, ska avrunda är. Skriver snart!



bilder ni inte borde få se

What happens in crete, stays in crete... eller?

  
  
  


dagens låt

Några fler än jag som fortfarande är vakna? Borde sova men tycker på nått sätt att det är så jäkla skönt att vara uppe vid den här tiden. Fullt med tid för att tänka, tystnad, stillhet, något sånt. Iallafall, sitter och lyssnar på låten under, gammal men fortfarande riktigt bra. Har kollat på film & några avsnitt av one tree hill också, skönt. Mamma har tröttnat på att jag inte gör nånting så imorgon ska jag kanske följa med henne & vovven ut till sandhamn över dagen. Ingen aning om vad man gör där eller någonting men det kanske är bättre än att sitta fast i soffan iallafall. Aja, känns som att alla mina inlägg ser likadana ut nu för tiden, behöver lite inspiration eller något. Men just nu har jag inget mer att säga, så puss på er!




1 AUGUSTI 2011



Tjena hejsan! Sitter och laddar upp lite bilder från kreta på facebook, lite sent nu kanske men man hittar alltid massa nya roliga bilder som man kan lägga upp. Ska tvinga Junia att skicka hennes bilder från kreta ikväll, kan bjuda på ett par sen, om jag lyckas så att säga. Iallafall - jag & mamma tog en sväng till länna för att köpa nya högtalare till mig eftersom att jag lyckades spränga mina i början på sommaren. Sån jävla skillnad att lyssna på musik när man har bra ljud. Underbart.

Blir en hemmakväll idag med mamma. Vi ska strax käka lite tacos till middag & sen kolla på Smekmånaden som går på tv runt kl 9. Älskar den filmen! Hm... har inte så mycket att säga, så vi hörs senare istället. KISSES!



seg dag

Hej! Läget? Med mig är det väl bara bra förutom att jag är så seg att de inte är sant! Fattar inte vad det beror på men händer det inget snart kommer jag fan ruttna & dö. Hur som helst, skulle egentligen följt med mamma och badat idag men vart rätt molnigt (som vanligt) så vi (jag) orkar inte. Får se om vi hittar på någonting annat. Det ända jag vill just nu är att vara på kreta & köpa nya högtalare. Så trött på ljudet på bärbara datan, värdelöst! Fan vad jag klagar nu haha, sorry dudes. Vi hörs när jag är på lite bättre humör. Hoppas ni får en bra dag.






godnatt

  
  
Nyss.

Jises vad trött jag är just nu! Men fortfarande inte tillräckligt trött för att sova.. Emelie drog för typ en halvtimme sen. Vi har bara chillat galet ikväll. Köpt godis, lyssnat på musik & snackat. Ett tag hade vi så tråkigt så vi satt & lyssna på massa gamla barn&disney låtar haha, och gjorde huvud-axlar-knä&tå-dansen. Nästan så att jag inte vågade skriva ut det här, är jag verkligen 16 liksom?? Jadå, man ska alltid ha kvar barnet inom dig, dessutom är jag fortfarande ett litet barn så de är lugnt. Fan va jag bablar på nu.. ska ta & tvätta bort sminket nu, efter de lär jag väl piggna till lite så ska nog kolla på ett one tree hill avsnitt innan jag somnar. Men säger godnatt nu!


RSS 2.0