LOVE

Blir så jävla glad över era fina kommentarer. Dom betyder mer än vad ni tror! Tack så mycket ♥





onsdag 30 november 2011



Tack så jäkla mycket för era stöttande och fina ord! Blir så jävla glad och helt varm i kroppen när jag läser det.
Ni är så fina ♥


Hej på er! Sitter i mitt rum och lyssnar på Justin Biebers julskiva samtidigt som jag kollar runt efter lite kläder på massa hemsidor. Har blivit helt kär i en jacka från Zara som är stört snygg. Men den kostar lite mer än vad min plånbok har att erbjuda. Funderar på att önska mig den i julklapp eller ett presentkort på Zara kanske så man kan köpa den på mellandagsrean (om den ens finns kvar då!). Jaja whatever. Har bara chillat hemma hela dagen & varit ute och lekt med Leo i solen en stund. Efter One tree hill låg vi i soffan och sov i någon halvtimme. Så mysig vovve haha, ibland är han bara ett hemskt monster som bits och drar i ens strumpor, sen kan han vara världens gulligaste. Ska avrunda här innan detta inlägg blir alldeles för långt. Skriver snart istället. Puss på er, världens bästa läsare!



roligaste jag sett







svar på tal

Går du i skolan?

Den ständiga frågan hit och dit ska få sitt svar. Ni behöver inte sitta och fråga i tex Junias blogg om jag går i skolan, mår dåligt, skolkar eller något tack. Just nu går jag inte i skolan. Ni är inte dumma, jag tror redan ni fattat det. Jag har inte gjort det på några veckor för att jag mått dåligt, stress, depprission och väldigt skoltrött. "Du missar ju massa i skolan, det är viktigt att gå" det fattar väl jag med?! Men det är väl viktigt att jag ska må bra också? Det som jag går igenom just nu är skitjobbigt, som en tyngd på axlarna hela tiden, klump i magen och som att hela världen är grå. Jag hoppas ni får svar på det ni undrar och jag hoppas att ni kan respektera det utan att ställa massa frågor osv. Det är mitt liv. Det är jag. Det är min blogg, och jag vill kunna skriva ut sånt här utan att ni ska döma mig eller något. Jag hoppas verkligen att det går över snart. Behöver saker att se fram emot för att kunna le. Jag är människa. Det är okej att inte vara okej. 



filmtips!




20.54



Har chillat i stort sätt hela dagen. Och eftersom jag suger på att laga mat så blev det bara nudlar till middag. Redan hungrig igen! Ska sätta upp en stjärna i fönstret nu som mamma kom hem med. Sen ska jag också ge er lite filmtips eftersom det var någon som frågade om det. Kika in här strax! :) 



Q / A

Hur lång är du?
173 cm.

Hur mycket väger du?
Ingen aning! Har inte vägt mig på jättelänge. 

Vem är din bästa vän?
Har ingen speciell bästa vän, utan flera bra vänner. 

Vilken linje går du?
Sam-media. 

Har du några syskon?
En äldre brorsa som är född 93. 

Hej! Riktigt fin blogg du har!
Vilken storlek är det du har i jackan? :)
Jag har köpt en mörkblå i strl xs men är lite osäker på om den ser för liten ut.
Tycker din satt fint på dig så måste bara höra! :) 
Tack!! :) Jag har hört från flera att jackorna är väldigt små i storlekarna och håller med själv så jag köpte en M. Är ju ganska lång också. Fanns inga mindre inne i affären så fick inte prova någon mindre heller. Men M passar mig! :)

Vad kostade bodysplashen? :)
Den kostade 110 kronor :)

Den där jackan är sjukt snygg! Vart har du köpt den?:D as bra blogg förresten!
Tack sötis! Den är köpt på D.brands egna affär som ligger på Fleminggatan :) 

Har du en låtsas pappa & två bonus syskon? :)
Näe det har jag inte :)



29 november 2011


Nyss.

Tja! 1a December om några få dagar och fortfarande ingen snö. Lite skönt kanske, men vill faktiskt ha snö! Så mysigt. Aja, hoppas att det kommer lite innan julafton iallafall! Hur som helst! Har inte gjort så mycket idag. Passar hunden som är en liten djävul nu. Han är inne i mammas rum som är kolsvart, ligger och kollar under sängen och skäller massa. Det gör ju inte mig lite rädd heller...  Ska strax göra lite middag till mig eftersom mamma kommer hem lite senare. Men innan de tänke jag svara på lite frågor. Så stay tuned!



before i die





Victoria's secret


Många tror nog att Victoria's secret grejer bara finns att köpa i USA. Men det finns faktiskt hemsidor här i Sverige som säljer sånt på bilden, till ett rätt bra pris faktiskt, och inte så dyr frakt. Tänkte tipsa er om den här sidan. Har önskat mig flera saker därifrån i julklapp! Ett bra tips! 



28 november


Bilder från mobilen. Jag & Sofia i Lördags på första, jag som brunett på andra, tredje från Love Actually och glada jag på sista bilden.

Hejhej! Läget? Med mig är det väl helt okej. Imorse var jag och tog blodprov hos doktorn i sköndal. Är så jävla rädd för nålar så vart jättesur först och tänkte vägra men det gick bra. Sen har jag inte gjort så mycket. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar sen ska jag bara chilla resten av kvällen. Och blogga! Hörst strax. Puss!



21.41



Tjenaaa! Sitter och lyssnar på en jävla massa musik, har äntligen skaffat spotify prenium och är helt chockad över att det går att lyssna på en låt mer än 5 gånger, men nice är det. Ska strax gå ner, göra dipp & chips och kolla på Love Actually. Mys! Ser ut att bli besöksrekord idag också. Fan vad kul, och fan vad underbara ni är! 



11 bekännelser

Har varit singel i 1,5 år nu.
Stör mig på när folk typ aldrig hör av sig, och sen plötsligt smsar en fredag/lördagkväll och skriver typ "Vet du fest?".
Älskar att äta filmjölk och sen lägga i pepparkaksbitar i på julen.
Blir jättesugen på att färga håret mörkt ibland, men ska låta bli. Trivs bättre i ljust. 
Tycker det är skitcoolt när vissa har typ ett grönt öga & ett blått. Unikt.
Hatar när man lägger upp något på bloggen, eller skriver en status på facebook. Sen ser typ 5 andra som kopierat typ. 
Använder aldrig några andra örhängen än mina pärlor.
Tycker att det är jättekul att träffa nytt folk. 
Älskar att få & ge komplimanger. Sjukt hur mycket glädje man kan ge/få av några ord.
Har världens fobi för hårstrån i duschar, mat osv. 
Innan jag dör vill jag hoppa bungy jump.




about boyfriends


Från thingsaboutboyfriends.tumblr.com, hittade liknade på Ewelinas blogg!

Egentligen ska jag inte klaga, jag trivs helt okej med att vara singel. Men fan.. när jag läser dom här känner jag mig så jävla forever alone! Haha, jag dör vad gulligt.. Vill ha en pojkvän!



new in / 1a advent


New in!

Detta köpte jag igår! En blus från Bikbok & en bodysplash eller vad det heter från Hollister, som luktar sjukt gott! Annars då? Är sjukt cp trött och hur sugen som helst på all fet mat man kan tänka sig. Måste nästan tvinga mamma åka med mig och köpa donken/pizza eller något att käka. Förutom det är jag faktiskt glad, hade så kul hela dagen igår och idag är det 1a advent, julkänslor! Ska strax sätta upp en stjärna i förnstret och ikväll går Love Actually på tv.
Jag gillar den här söndagen. 



Gårdagen


2 Bilder från igår. Sofia, jag & My på fösta bilden sen jag och Sofia när vi skulle sova. 

Hej! Först och främst, förlåt för ingen uppdatering igår. Hade verkligen inte tid, men ska ta igen det idag. Lovar! Haha helvete vilken kväll vi hade igår. Är helt slut nu. Vill bara ta en dusch, tvätta bort gårdagens smink & ligga i soffan hela dagen. Hur som helst! Var ju i stan med Sofia & Amanda på dagen, jättemysigt. Vad jag köpte kan jag visa snart. Sen drog jag hem till pappa och käka. Sen fick jag skynda mig hem för att duscha och fixa mig snabbt innan jag drog till Amanda där hon, Linn & Sofia var. Vi fixade oss lite, sen drog vi till huddinge och mötte My, Filippa & Denise som vi skulle på fest med. Vi var lite skeptiska till en början men det vart faktiskt kul. Jacuzzibad, massa dans, nytt folk osv. Lyckat! Aja, får se om det kommer flera bilder från gårkvällen, mina är jättesuddiga haha. Jaja, skriver strax. Love!



burlesque



Den här filmen såg jag! Burlesque. Såg den igårkväll också men den var så bra att jag ville se den igen haha. Brukar egentligen inte gilla såna här filmer med alldeles för mycket musik och dans. Men den här var riktigt bra! Och faaaan vad Christina Aguilera är snygg! Vi ska inte ens tala om hennes röst, dör! Jaja, tycker att ni ska se den här filmen om ni inte redan gjort det. 




01.12


Tagen tidigare idag.

Har precis kollat klart på en lång film. Kan berätta mer om den i ett inlägg strax! Ska strax tvätta bort sminket och sen ska jag faktiskt sova, men alla vet att det egentligen är en lögn. Är det fredag så sitter man uppe några timmar extra, bara för att liksom. Imorgon står klockan iallafall på 10. Ska till stan med Amanda, Sofia & Ewelina för lite shopping. Ska bli jättemysigt och roligt! Är sjukt shoppingsugen också så hoppas att jag hittar något kul. Jaja, ska skriva lite om filmen nu. Puss!



who you are



Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising
There's nothing wrong with who you are.



fredag 25 november



Hej på er! Dålig uppdatering idag men har inte orkar. Sitter just nu och sjunger med i massa bra låtar och ska strax gå ner & sätta mig i soffan. Blir en hemmakväll med morsan idag med massa gott och filmer. Rätt skönt faktiskt. Ska försöka tvinga henne att vi ska fixa spotify prenium & sen att hon ska hjälpa mig beställa hem några smågrejer på internet. Well well, ska röra mig ner nu. Skriver senare. Puss!

Kom igen och kommentera lite också!



Q / A

Vad har du för kamera, om du har flera vilka? kram!
Använder en digitalkamera från Canon som heter typ IXUS 220HS. Kram! 

Kan inte du visa vilka produkter du använder när du sminkar dig och hur du gör? :)
Jo det skulle jag kunna fixa! :) 

Hur mår du tove?
Sådär, tack som frågar. Hur mår du själv?

Vart har du köpt din kabelstickade Ralph lauren tröja och vad kostade den? Jätte fin blogg :)
Den har jag köpt i New York för några år sen. Minns faktiskt inte hur mycket den kostade men några hundralappar. Tack så mycket! :) 

Tove, vart ifrån köpte du dbrand jackan ? :) På NK?
Nepp, den är köpt på D.brands egna affär som ligger på Fleminggatan 79 :) 

Du har jättefina ögonbryn Tove! Hur får du den formen på dina bryn? :)
Tack!! :) Tycker själv att dom är lite för smala och lite för formade liksom så håller på och "sparar" ut dom nu. Men gör verkligen ingenting speciellt, noppar bara som jag tycker det är snyggt, underifrån och inte så mycket längst in utan bara där det går som högst eller vad man ska säga. Tips är att leta upp lite bilder på snygga ögonbryn från google eller på någon kändis. Sen är det bara att pröva sig fram haha. :)



christmas!



En månad kvar till julafton idag! Längtar verkligen som aldrig förr. Funderar på min önskelista hela tiden, lyssnar på julmusik & kollar på julfilmer. Ska ju till växjö vid jul för att fira med mina kusiner och farmor & farfar. Ska bli jättemysigt att åka dit, alltid sån julstämning hos dom! Hur som helst, är riktigt taggad för julen nu så hoppas att denna månad går snabbt! 

Bjuder på en grym jullåt!




New in / torsdag


New in! 

Hejhej! Kom hem från farsta för en stund sen. Var där en sväng med mamma för att hon skulle köpa något. Kom hem med lite stuffs också. En vit baströja/blus, ansiktsgrej & Solo. Nice! Ska strax käka lite mat, hoppa in i duschen och så. Sen titta på Djävulen bär prada som går på tv klockan 9. Myskväll. Jaja, nu ropar mamma att middagen är klar. Hörs strax!



13 Bekännelser

Stryker mina kläder med plattången ibland när jag har bråttom.
Älskar att sjunga. Sjunger hela tiden. 
Hade jättemånga kaniner när jag var liten. Vi snackar 20tals stycken.
Gillar när killar är lite svårfångade och inte är alldesles för på. 
Måste typ alltid äta något när jag kollar på tv.
Tycker att det är jättejobbigt när folk  typ använder kommentarsfältet här på bloggar som en chat. Typ "Hej, hur mår du? Vad har du gjort idag då?" osv. 
Jag har bara haft ett förhållande på facebook 1 gång.
Verkligen önskar att jag kunde spela gitarr eller piano. Så fint! 
Börjar nästan alltid gråta när jag skrattar mycket.
Har aldrig ätit sushi eller Ben & Jerry's. 
Älskar att sitta uppe långt in på natten när ingen annan är vaken typ. Så tyst, mörkt & lugnt.
Gillar inte så mycket när folk håller på med mitt hår. 
Älskar att kramas.



städat rummet

Städa må vara något av det tråkigaste som finns men fan vad skönt det känns när man är klar! Hatar när mitt rum är stökigt! Hittar ingenting och kan knappt gå utan att trampa på massa kläder och skit. Hade inte städat på jättelänge heller så det var på tiden!





2011-11-23


Random bilder. 

Tja! Sitter och lyssnar på julmusik i hopp om att julen ska komma snabbare. Vill bara ha jullov och julafton nu! Nästan exakt en månad kvar. Hoppas fan att det går fort. Idag har jag inte gjort något speciellt. Tittat på One tree hill som är dagens höjdpunkt verkligen. Är skittrött nu så funderar på att ta en powernap ett tag.. Jaja, ska försöka blogga bra idag iallafall. Skriver strax!



00.04





20.40



Tja! Har precis varit ute med hunden. Haha kunde inte låta bli att gå förbi centrum och köpa lite godis. Har fan varit sugen på det ett dygn nu, men nu har jag det äntligen! Tänkte sätta på en film också nu och bara chilla resten av kvällen. Mysigt! Frågan är bara vilken film man ska se, känns som jag sett alla 40 gånger.. Well well, skriver senare. Puss!



dagens låt





22a november 2011


Nyss! 

Hejsan svejsan! Idag är världen okej. Idag är jag okej. Det kändes okej att kliva upp ur sängen imorse och hela dagen har jag varit okej. Skönt! Mötte upp Ewelina vid halv 1 och åkte till vår gamla skola. Gubbängen för er som inte visste det. Där hälsade vi på vänner & våra förra lärare. Satt och pratade med världens bästa fröken i någon halvtimme också. Sen drog vi till donken och jag käkade lite lunch. Sen dess har jag inte gjort så mycket faktiskt. Nu försöker mamma tvinga med mig till brorsans hockeymatch men tror inte jag orkar. Jaja, skriver sen



saknar det här!





skitmåndagar



Tjaba! Sjukt seg dag.. mår inge bra. Hatar det här. Ångeeeest hela tiden. Tack för era bra tips iallafall! Jaja, har precis kollat klart på Ensam mamma söker, eller för ett tag sen. My och Viktor, så söta!! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har ett stort behov av godis just nu.. typ salta Kn. Men får hitta någonting annat att käka på. Tänkte iallafall lägga mig i sängen strax och sätta på en bra film. Vi hörs!



Hjälp mig!

Har ingen inspiration alls för tillfället, inga idéer och ingen som helst aning om vad jag ska blogga om för tillfället. Skulle vara jättegulligt om ni gav mig lite tips på saker ni vill läsa och så. Puss!


15 bekännelser

Fick jag byta sångröst med någon så skulle det vara Leona Lewis.
Faller nästan alltid för fel killar.
När jag gick i 3an, uppträdde jag & 2 kompisa till Aqua - Barbie girl inför nästan hela mellanstadiet.
Är väldigt ärlig.
Hade tredje bästa betygen i klassen i 9an. 245 poäng, det säger väl rätt mycket om min dåvarande klass haha. 
Har ca 2600 egobilder på mig på datan.
När jag drömmer mardörmmar är alltid en speciell kille med i dom. Skitläskigt. 
Älskade Spice Girls när jag var yngre.
Gillade verkligen inte att gå på bio förut, men nu tycker jag att det är lite mysigare. 
Är ingen frukostmänniska alls.
Tänker ofta på att det finns en person som jag vill slå så jävla hårt. 
Min favorit kvinnliga skådespelare är Katherine Heigl.
Blir alltid avundsjuk när jag tittar på The Holiday. Vill också sticka iväg från mitt liv några veckor och bli kär. 
Hade världens förälskelse i en kille från Norge när jag var på Kreta sommaren 10.
Längtar stört mycket till julen. 



söndag


Triss i bilder från idag.

Riktigt jävla seg söndag.. Har inte gjort någon nytta alls. Har en fet söndagsångest också, usch. Men räknade ut att det är 32 dagar kvar tills jullov. Bara att kämpa! Ska iallafall hoppa in i duschen nu, ha ansiktsmask osv. Inte noppa ögonbrynen har jag lovat mig iallafall, ska spara ut mina lite nu haha. Vi får väl se hur det går. Kommer typ få gömma pincetten för att hålla mig borta hah. Jaja hur som helst! Sjukt kul att ni börjat kommentera mera, blir så mycket roligare för mig att blogga då så fortsätt med det! Puss på er. 



haha love this!



Om ni inte sett She's the man. GÖR DET! Måste vara en av världens bästa filmer. 



fint från Hollister Co.




18.08


Bilder tagna nyss.

Hej på er! Har inte haft någon ork/inspiration till att skriva idag men håller på och ändrar det nu. Har precis varit ute på en prommis med hundarna och Junia. Vi gick upp till centrum, köpte lite godis och sen fick hundarna leka av sig på en fotbollsplan. Förutom det så har jag typ inte gjort någonting alls. Vart jättedeppig och inte orkat göra något. Känns som att klockan är typ minst 9, fast den bara är 6. Skönt faktiskt.. Ikväll går The Holiday på tv så tänkte se den och bara chilla hela kvällen. Ska försöka förbereda lite inlägg så ni får något att läsa nu också. Hörs strax! 



01.24



Försökte ta lite bättre bilder bilder på jackan med vet inte om jag lyckades. Och för er som undrade:  Den kommer iallafall från d.brand och kostade 1999 kr och den är svart. Fanns i flera färger. 

Skitkväll verkligen. Har haft as tråkigt. Orkar ingenting, har inte lust med något längre. Vet inte vad som händer med mig.. Hatar dethär. Så trött på allting. Har iallafall bara varit hemma as usual, kollat på Crazy Stupid Love med mami och käkat en massa godis/chips. Imorgon är det söndag också, ångeeeeest. Åh, fan vad jag klagar. Vill bara träffa en person. Le & skratta igen. 



nyslingat


Tagna nyss! 

Tjaaa! Sen sist jag skrev har jag faktiskt hunnit med att slinga håret. Drog hem till Junia en stund, så fick hon göra det igen eftersom det blev så bra förra gången. Blev superbra den här gången också! Är jättenöjd. Så har lite ljusare hår nu och trivs skitbra. Ni ser på bilderna ovan hur det blev. Liten smygtitt på nya jackan också. Skriver sen. Puss!



lördag 19 november


Snygga Ryan Gosling & en bild från sommaren 2010. Saknar! 

Hej! Läget? Med mig är det bara bra. Har varit i stan med mamma på förmiddagen för att köpa en jacka. Dom var typ helt slut överallt men hittade en och köpte, men får se om jag ska ha kvar den. Ingen boomerang faktiskt! Kan visa bild sen. Får se vad som händer resten av dagen.. Uppdaterar om ett tag. Puss på er.




Nostalgi

Haha åh herre. Satt och lyssnade på massa gammal skitmusik från playahead-tiden. Hittade massa gamla bilder också. Gjorde en liten video för att ni ska få se, tagit med några av mina förra favoritlåtar förut också haha. Här är alltså jag i 6an-början på 7an! 






00.25


Bild tagen någon gång tidigare idag. 

Tjena! Har haft huvudvärk hela kvällen så har bara varit hemma och kollat på tv. Har huvudvärk hela tiden typ, vet inte vad det beror på faktiskt men det är satans jobbigt. Sov ett tag också. Åkte inte heller och kollade på någon jacka. Har suttit och letat efter en jacka jag vill ha hela kvällen, är så kräsen haha. Men förhoppningsvis får jag tag på en så vi kan åka och köpa den imorgon. Ska slinga håret i helgen också tror jag! Nice! Jaja, kanske skriver strax. Puss!



16.12


Tagna nyss.

Tjena tjena! Har precis kollat klart på oth som gick på tv. Sitter just nu & väntar på att mami ska komma hem så vi kan åka kolla på en vinterjacka. Fryser ihjäl i min skinnis. Juste, så jävla irriterad på att jag inte bokade biljetter till avicii också..Ångrar mig redan. Well well, känns sjukt bra med helg nu iallafall. Ingen aning om vad som händer ikväll, är skittrött så kanske bara blir hemmakväll men vi får se. Vi hörs senare!



Q / A

Vad vill du jobba med senare i livet? :)
Ingen aning faktiskt! Kanske journalist, jobba för en tidning i New York eller skriva en egen bok kanske. Vet inte.. :) 

Hänger inte med nu vem är josef alla tjatar om?
Haha en kompis! 

Vad skulle du ha på dig om du skulle på bio med en kille du aldrig har träffat förr? (konstig fråga jag vet men får panne!)
Hm.. antagligen ett par tighta jeans och en söt blus! 

Vad tycker du om mörkhyade?
Tycker ingenting speciellt om mörkhyade. 

Hur färgade du ditt hår? Hur många slingor, vilken färg osv?
Vet inte direkt exakt vilken det var men det var någon slingfärg från Schwarzkopf. Junia slingade mitt hår med en sån där mössa, och tog varannat hål eller vad man ska säga. Blev skitbra! Och till & med frisören vart jätteimponerad i lördags haha. Han trodde jag hade gjort på salong! 

Vad tycker du man ska ha för vinter jacka i år ? Visa bild!
Jag ska nog köpa en ny boomerang eftersom mamma fick min jag hade förra året. Men annars har Dbrand & Moncler snygga jackor också! 



Vilken är din favoritlåt med Coldplay?
Fix you, Death and all his friends, Strawberry swing tror jag. Men nu gillar jag nya Parasdise jättemycket också. 

Vilken av victoria secret modellerna tycker du är snyggast? :)
Älskar Rosie Huntington! Men Candice Swanepoel & Miranda Kerr är skitsnygga också. Alla är ju fan snygga! :) 

Hur hittar du till hollisters hemsida så du kan spara bilder på kläderna?
www.hollisterco.com - där har du deras hemsida. Men vill man ha med vit bakgrund på kläderna kan man kika på Polyvore. 

Var gör du dina collage?
I picasa 3! 

Hur är det mellan dig och Josef? :)
Bra antar jag haha :) 

String, hotpants eller hipsters? va föredrar du?
Har aldrig fattat vad hipsters är. Men föredrar string eller halvstring. 

vad menar du med raka kepsar? :) förstår inte vilken sort de är haha!
Haha såna här! :)



Covern på the killers som du la upp, vart hittar man den på youtube? själva covern du hade i bakrungen alltså! :) och du sjöng sjukt bra ska du veta!!
Åh tack sötis! Här hittar du den! 

Vem är det du tycker är snygg i ensam mamma söker? :)
My's kille Viktor! :) 

Kan du inte ge lite tips på jul-filmer med lite mysig stämning?
Absolut! The Holiday, Grinchen, Love Actually, Tomten är far till alla barnen, The family stone (Välkommen till familjen) är mina favoriter! :) 

Bor du i villa?
Nepp, radhus! 

Vad ska du göra under jullovet?
Åka till mina kusiner i Växjö några dagar för att fira jul. Sen kanske en sväng till Norge eftersom det inte blev av på höstlovet. Annars ska jag väl, chilla, fira nyår & hänga med kompisar. 

Favoritplagg för tillfället? :)
Mjukisbyxor! :) 



kom igen nu!

Har somsagt ingen blogg inspiration. Så snälla hjälp mig och ställ lite frågor. Svarar senare i ett inlägg.
Vill ha minst 10 kommentarer inna jag svarar! 



make up tutorial

Jättebra make up tutorial med Candice Swanepoel som är helt stört snygg. Vill ha hennes hår, den perfekta hyn & hennes läppar! Hur som helst, gillar verkligen såna här videos. Ger bra inspiration till när man själv ska sminka sig. Blir inte lika bra men man får försöka iallafall haha. 





16 bekännelser

Äter alltid jättefort.
Älskar Ellen DeGeneres Show. 
Har alltid haft 2 stora bulor i pannan sen jag var liten. Folk säger att det känns som horn. Kul.
Gillar inte katter. 
Har försökt spara ut långt hår jättelänge men det händer aldrig något.
Funderar på att slinga mitt hår ljusare igen. 
Vill verkligen flytta till USA några år när jag blir lite äldre. 
Älskar Haley i oth. 
Tycker att det är jättefint när killar har såna där raka kepsar.
Mina idoler när jag var mindre var Mary-kate & Ashley. 
Har aldrig haft nån riktig fjortisperiod.
Tror jag aldrig varit riktigt kär, bara väldigt förälskad. 
"Stöter" ofta bort folk när dom kommer för nära, vill inte bli sviken.
Fyller år den 7 juli. 
Hade IG varning i spanska hela 9an.
Vill jättegärna ha en pojkvän, men är inte desperat. 



torsdag


Två blider från sommarn. 

Hejhej. Jobbig dag men it can't rain forever. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre. Fredag ju! Har dock inga planer för helgen, men det dyker väl upp. Försöker hitta lite blogginspiration men det går segt.. Fan vad jag klagar haha. Nä men hörrni. Vill tacka er för era fina kommentarer ni ger mig. Blir så jävla glad, sitter bara och ler när jag läser igenom dom. Vill ge er en fet kram. Tack tack tack! ♥



godnatt



Oj mitt i natten visst. Borde verkligen sova, men kan inte. Ikväll har jag inte gjort så mycket. Tog en promenad med mamma och vovven till centrum för att köpa godis. Sen har jag bara legat här i sängen och kollat på en film som hette typ Greta surviving summer eller något. Med Hillary Duff iallafall, helt okej film. Jaja, ska stänga av nu och försöka sova. Vi hörs imorgon. Love!

Helt cp bra låt också. Ligger seriöst och gråter för att den är så bra. Perfektion!!





instagram



Instagram är väl den app jag använder flitigast på iphonen just nu. Älskar den! Som en bilddagbok typ, man kan följa andra osv. Tycker att ni ska följa mig. Lägger upp lite liveupdates, minnen, inspirerande bilder och egopics bla. Heter tovewaldemar!



önskelista till jul



Känns som att jag lagt upp samma collage ett antal gånger men fick en fråga om att jag skulle göra det för lite inspiration till er som inte kommer på något. Tog med allting som står på min önskelista, än så länge. Lär väl komma på mera saker med tiden. Men här har ni den!

1. Hunterstövlar: original tall black. 
2. Iphoneskal: EQ Inner rose från casestore.se + Snake skin pink från mrgizmo.se
3. Hollister skinny sweatpants. 
4. Underkläder. 
5. Telescopic mascara Carbon Black. 
6. Victoria's secret parfym: Very Sexy Hot från Beautyplanet.se
7. Victoria's secret Delicate Petals Body Mist från beautyplanet.se
8. Vita höga converse. 



perfection





work out


Bilder tagna idag.

Har precis varit ute och sprungit/powerwalkat med vovven. Har inte rört på mig sådär sen någon enstaka gång i våras. Så ja.. höll på att dö. Min kondition är så pinsamt dålig asså haha. Jaja, vi får se om det händer igen eller om det här bara var ett ryck. Stolt över mig själv iallafall! Hur som helst, längtar efter julen så att jag snart spricker så ska sätta mig och skriva en ordentlig önskelista nu och inte tappa bort den som jag alltid lyckas göra.. så glömmer man vad man önskar sig osv. Skriver sen! 



dagens låt





22.55


För några veckor sen.

Tjeeenis! Sitter och lyssnar på massa bra musik och äter en jävla massa rostade mackor. Har varit hungrig konstant i några dagar nu. Äter hela tiden. Men det är bara bra, har inget emot att gå upp lite i vikt. Ska snart gå och lägga mig tror jag. Eller? Nä men är inte alls trött så ska sätta på någon film och lägga mig i soffan men först hämta ännu mer mat. Vad är det som händer här haha? Är jag gravid? Äter fan för 2.. 

Förresten, här hittar ni en julkalander jag är med och "deltar" i. Man kan vinna massa roliga saker så check it out!



Q / A

Vart kommer bilderna ifrån? Go inspo!
Hittade dom på google bara! 

Hvor får man kjøpt de nedereste skone som er lave og har sånn strikk på siden? heter dem noe spessielt? :)
Dom kommer från Dinsko, dom kallas Jodphurs! :) 

Hej sötis bor du inte med din pappa?
Hej! Nej det gör jag inte. 

Hur mycket väger du?
Tycker inte om att väga mig, har inte gjort det på hur länge som helst. Men skulle tippa på mellan 50-55 kg. Vikt är bara en siffra som inte är VIKTig. 

Vad är du mest nöjd över på din kropp och vad vill du ändra?
Är nöjd över mina ögon, skrattgropar och magen. Ändra vet jag inte om jag vill göra, eller iallafall inte berätta vad isåfall. Men finns väl små saker. 

Beskriv din dröm kropp , tex små bröst smala ben eller stora bröst och smala ben , osv.
Oj, jag vet inte. Finns väl ingen direkt perfekt kropp men jag önskar jag hade lite mer rumpa och fett på låren/höfterna. 

Skulle du kunna operera din kropp?
Ja, eller asså kanske inte näsan, käkben, bröst eller något sånt. Men en sak jag ska operera för att jag både vill och måste. 



one tree hill



When somone says "I love you", and you don't feel the same way, just say "I love Youtube" real fast.

Hejsan! Precis tittat klart på ett underbart One tree hill avsnitt. Är helt besatt, jag orkar inte. Känns som att jag känner alla karaktärerna osv. Nörd, i know. Är det någon som har ett tips på någon grym serie jag borde ladda ner? Behöver en livsglöd. Hehe.. Jaja, är på rätt bra humör idag så det är nice. Well, skriver strax!



saker jag gillar

Killars röster när dom är trötta.
Att hålla runt en varm kopp när man fryser om händerna. 
Bli kramad bakifrån.
Att vakna upp och inse att man kan sova flera timmar till. 
Att lyssna på coldplay på högsta volym.
Skrämma folk. 
Att fånga snöflingor med tungan.
Åka bil och sjunga med i radion. 
Att skeda.
Att köpa underkläder. 
Snygga killar i romtantiska komedier.
Söndagar utan söndagsångest (lov, studiedag m.m).
Att hålla handen.
Att krama någon som man inte träffat på länge. 
När man hittar pengar eller gamla kläder som man trodde hade försvunnit.
Att se snön falla i gatuljuset. 
Fjärilarna i magen när man ska träffa någon man gillar.
Att lyssna på låtar som påminner en om en viss tid i livet.
Hångla.
Att ta första tuggan av ens favoriträtt. 
Att lägga sig i en nybäddad säng.
Att få ett leende/komplimang av en främmande person. 
Killars händer, och armar.
Sättet killar tar av sig tröjor på. 





inspiration / hunter



Okej. Kanske inte så aktuellt just nu i mitten av november. Men fan så snyggt. Hittade dessa bilder på google nyss. Så jävla fint att ha hunter till bara brunbrända ben och en klänning till. Älskar tredje outfiten! Vill verkligen ha ett par men har inte råd så får väl önska mig ett par i julklapp! 



21.28 / dagens låt


Weheartit.

Heeeellu! Läget? Med mig är det sådär men jag överlever. Survivor. Har precis kollat på Ensam mamma söker och är lite kär i en kille där, så snygg! Jaja, har inte mycket att göra nu så ska väl bara chilla runt på facebook och läsa bloggar. Vill utomlands! Vill ha jul! Vill shoppa! Vill ha pengar! Känner mig inte riktigt nöjd just nu.. 

Dagens låt!





shoes

Någon bad mig tipsa om lite höst/vinterskor. Här är väl dom jag föredrar! Svarta, enka, snygga & passar till allt. Vill jättegärna ha ett par Hunters men tycker att jag har lite för smala ben för att det ska se bra ut, men det är väl bara vad jag tycker kanske. Själv använder jag ett par liknande dom längst ner i mitten. Jaja, här har ni iallafall. Förresten så är det sjukt snyggt med röda hunters också! 




14 november



Hej på er! Seg dag. Har precis varit ute med vovven en runda och kollat på tv ett tag. Blev ingen bra bloggning igår heller så gör ett nytt försök idag. Bra va? Ska strax käka lite middag sen blir det chill resten av kvällen. Skriver strax! 



dream





13.35


Random bilder. 

Hejhej. Godmorgon typ? Fick sovsällskap inatt efter jag skrev sist, som drog nyss. Idag är det fars-dag, pappa kommer hit snart och vi ska väl typ fika eller något. Har inga andra planer för dagen så får se vad som händer. Ska iallafall blogga mera idag, har lite att ta igen efter den dåliga uppdateringen i helgen. Vi hörs snart!



new years eve



Åh vill verkligen se den här filmen! Sjukt många bra skådespelare ju. Snygga Ashton Kutcher och Josh Duhamel i filmen gör allt bara ännu bättre. Tror den har premiär om någon månad så får väl vänta. Men den verkar jättebra! 



00.08



Tjena! Blev ingen bra uppdatering idag men har inte orkat riktigt. Blev ett spontanbesök till frisören, och det var på tiden! Var en evighet sen jag var där sist. Det känns lite kort men det är skönt att slippa dom slitna topparna iallafall. Det är ju bara håret, det växer väl ut. Inte hela världen. Städade sen mitt rum och tog en dusch. Sminkade mig ifall något skulle hända, men vart inte så. Stannade hemma med mami och kollade på Yes man som gick på tv. Så jävla underbar film! Aja, lär nog inte somna på några timmar. Kanske skriver snart. Puss!



lördag 12 november



Hejhej! Riktigt seg lördag! Vaknade vid 11, mådde inte bra. Var jätteförkyld och hade ont i halsen. Men nu är det bättre, brukar väl alltid vara värst när man vaknar. Har iallafall inte gjort någonting sen dess. Suttit här typ. Ville till stan och köpa ett iphoneskal men orkade inte så kanske gör det imorgon istället. Ska iallafall städa mitt rum strax, damsuga och allt. Sen bara chilla tills ikväll tror jag. Får se vad som händer då. Uppdaterar senare. Puss!



take me back




500 days of summer



Såg där här filmen igår när jag var hemma och var sjuk. Den var superbra faktiskt. Lite annorlunda men bra. Älskar både tjejen och killen som spelar, perfekta för rollerna verkligen. Tycker att ni ska se den! 



00.25


2 bilder från idag.

Hejhej. Hemskt mycket förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har inte orkat. Ikväll har jag iallafall varit på bio med Regina. Vi såg I don't know how she does it, den var ganska bra. Inte jättebra men absolut inte dålig. Såg min typ drömkille vid biografen också. Killen som jobbar/jobbade på JC i farsta om någon vet? haha. Kom hem vid halv 12 och har bara suttit här sen dess. Lär väl sitta här ett tag till innan jag går och lägger mig. Ska gå ner och kolla om vi har nåt godis eller chips nu. Vi kanske hörs snart eller imorgon. Puss!



19.52


New in! Ja jag vet att jag måste klippa mig. 

Hej! Som jag skrev i inlägget innan så åkte jag och mamma till farsta en stund. Fick med mig en tröja från Bikbok där det var 50% på allt idag. Jättemysig och fin. Ni ser den på bilden, försökte så gott jag kunde att fota ryggen där det står nåt. Jaja, ska strax vända upp och ner på sängen med hjälp av mamma för att byta ben. Duktig! Skriver senare!



Hahaha jag dör







torsdag



Tjena! Har varit hemma idag igen. Sov högst 2 timmar inatt, så när jag vaknade mådde jag inge vidare. Sömnproblem kanske? Hade ju såhär i söndagsnatt också. Skitjobbigt! Hur som helst, har tittat på film idag, kan berätta om den senare. Men annars har jag inte gjort mycket. Tog en dusch och ska snart iväg till farsta en snabbis med mamma för att köpa en sak på apoteket. Skriver när jag kommer hem igen. Puss!



Q / A

Hur många unika läsare har du varje dag?
Oftast mellan 270-300. 

Hur länge har du varit tillsammans med någon kille som längst?
Har bara haft ett förhållande (om man inte räknar med från när jag var yngre), och det varade inte längre än en månad. 

Vad gick du ut med för betyg i nian?
245 poäng. 

Hej! Kan inte du göra en top 10-lista på dina bästa appar, helst gratis, behöver lite tips!! Kram!
Hm.. topp 10 vet jag faktiskt inte. Men kan skriva upp ett par jag har. Är ju ganska ny med iphone så har inte så många och vet inte riktigt vilka det är som gäller. Men dessa har jag: Instagram, Wordfeud, Facebook, Blogg.se, tv.nu, 7-eleven, H&M, Res i STHLM, Viber, Phototreats, Filtermania & Aftonbladet. Kram! 

Hur gör du "collage" som med bilderba nedan?
Gör inga speciella collage när jag gör sådär. Har bara redigerat bilderna i Instagram, och laddar sedan upp dom i strl 200 :) 

Var är den stickade vita tröjan från? :)
Vet inte riktigt vilken du menar? :) 

Ofta du drev om killen i källaren?!?!
Hahaha jaa! Tror det iallafall.. 

Hur går det mellan dig och Josef?
Bra! 

Hur gammal var du när du blev av med oskulden?
Var du tillsammans med honom?
Lite privat kanske??

När fick du ditt första strul?
Min första riktiga kyss var väl i början på 7an!



fråga mig!

Rubriken är en order. Ställ lite frågor till mig som jag kan svara på i ett inlägg senare. Det kan vara allt från killar, skolan, hästarna, kläder, längd, vänner osv! Kom igen nu! 



20.33


Random bilder!

Hej! Ser ni hur snygg bloggen blivit? Fick hjälp av Alexandra eftersom att jag själv är kass på sånt där. Tack igen! Kändes som att det behövdes en förändring, var trött på den andra. Hur som helst, gör ingenting speciellt. Ska strax gå ner och lägga mig i soffan och kolla på tv. Ta en dusch ska jag också hinna med innan jag måste sova. Jaja, skriver kanske senare. Puss på er!



13 bekännelser

Får alltid hicka när jag äter blomkål.
Hatar när folk säger åt mig vad och hur jag ska göra om jag inte ber om det. My life, my rules. 
Har varit på kreta 3 sommrar i rad. Alltid med någon kompis.
Kan hela Superbass - Nicki Minaj & Technologic - Daft Punk utantill, behöver inte ens musik.
Har alltid högsta värmen på i mitt rum & sover med flera täcken.
Är jätteglömsk och förvirrad. Kan gå runt och prata i telefon och samtidigt leta i typ 10 minuter efter telen. 
Är otroligt skoltrött.
Lurat många av mina vänner att en kille har hängt sig i en krok som finns källaren, så ingen vågar typ gå ner dit nu, inte jag heller. 
Är lite kär i Jude Law i The Holiday.
Ska äta upp mig lite till sommaren 2012. Vill ha lite mer fett på lår & rumpan! 
Har typ plankat 1 gång i hela mitt liv. Det var läskigt.
Det bästa jag vet är att resa, vill verkligen resa runt massa efter studenten. 
Är jättemörkrädd.



oldies

Lite bilder från i slutet av 8an. Våren 2010. Åh, underbara jävla tider. Vi var så jäkla tighta och hade sjukt kul tillsammans. Åttan var nog en av dom roligaste åren. Ler så fort jag tänker tillbaka. Men med tiden förändras allting, jag ångrar ingenting! Älskar er hur mycket som helst!

Är jag lik mig?





onsdag


Bilder från i somras. Bildbrist!

Tja! Har varit hemma idag också eftersom jag inte mått sådär jättebra. Men mår lite bättre idag iallafall så ska nog gå imorgon. Vaknade vid halv 1 idag och har inte gjort så jättemycket direkt. Sitter nu och kollar igenom massa gamla bilder som jag hitta på Junias förra blogg. Kan visa strax! 



dagens fråga

Snor den här från Andrea haha, men kul att veta ju! Snälla svaraaaa! Vill ha minst 5 kommentarer iallafall.

Har du sett mig iverkligheten?

Hur gammal är du?





Q / A

Var redigerar du dina bilder?
I Picasa 3 eller Photoscape.

Vet du någon bra app till iphone där man kan redigera sina bilder så? svara gärna i ett inlägg :)
Instagram, Phototreats & Filter mania! :) 

Hur får du sånna är fina "ramar" runt dina bilder? Så att dom ser typ utrivna ur en tidning? :)
Redigerar bilden i Photoscape (som är jättebra - och gratis) sen väljer jag Cali 09 där det står ramar :) 

Vem pratade du i telefon med?
Josef.

Var är iphone skalen ifrån? :)
Du hittar dom här, här & här! :)   

Hej, jag har en fråga till dig som jag hoppas att du kan svara på :) Vart ligger butiken hollister? :)
Absolut! Hollister ligger längst in i Gallerian i stan. Sen finns det i Täby centrum också :)



wanted / converse

Så jävla snygga! Till våren 2012 ska jag fan skaffa ett par låga ljusgula converse. Skitfint när man är brun ju!

all i want for christmas is you



Vill ha jul nu!! Vill ha snö, lyktor, tända brasor, julklappar, kärlek osv. Så jävla mysig årstid. Synd att det är så kallt men snö är så mysigt att titta på haha. Vill ha en pojkvän att mysa med också! Sitter fan och tittar på julfilmer hela tiden, samt lyssnar på julmusik. Vill ha julafton nu! 



8 november



Tjena! Har varit hemma från skolan idag. Mår inte bra..Ångest över att vara hemma, missar så mycket. Sov iallafall till klockan 1 idag. Rätt skönt. Ska strax göra lite mat och kolla på One tree hill. SÄSONG 8 HAR BÖRJAT GÅ PÅ KANAL 5 VARJE DAG KLOCKAN 3. Vet ni hur länge jag väntat eller? Jaja, skriver senare istället. Puss!



godnatt <3


2 bilder jag lite random redigerade på iphonen nyss.

Hejhej! Vet att jag skulle skriva ett inlägg om kreta men jag somnade en timma vid kl 9 & nu har jag precis snackat i tele i en timme så har inte hunnit. Gör det imorgon istället, lovar. Ska göra lite macaroni and cheese nu, är skithungrig! och sen lägga mig i sängen och kolla på film. Börjar typ kvart i 10 imorgon, men får se om jag ska gå eftersom jag inte mår så bra. Jaja, ska sätta på pyjamasen nu och sen blir det Tomten är far till alla barnen tror jag. Mys! Vi hörs imorgon, puss.

Hade förresten besöksrekord igår. 100 mera besökare än vanligt. Blir nästan lite rädd men så jävla glad. Ni är bäst!




19.44


2 bilder från i början på sommaren. Ser jätteliten ut!

Åååh, mår inte bra. Helt öm i hela kroppen och bara fryser och fryser. Asjobbigt! Har iallafall inte gjort så mycket idag. Läst massa bloggar osv bara. Någon som ville att jag skulle fixa ett helt inlägg om kreta, berätta vilka vi träffade, vad vi gjorde osv. Klart jag kan det! Fixar det sen, för ska käka middag nu och kolla på ensam mamma söker. Skriver senare! 



måndag


Gammalt collage från Kreta 2011. Mitt paradis ♥

Hejhej! Har varit en jobbig dag för mig idag. Har verkligen kämpat för att typ inte dö. Sov typ bara 1 timme inatt, om ens det. När klockan ringde var jag helt död. Hoppade in i duschen och orkade inte ens sminka mig så har gått runt som en jävla zombie i skolan. Har haft ont i hela kroppen också, och frysit hela tiden. Känns som feber.. har ont i halsen också och inte nog med det, en jävla huvudvärk också. Nice! Slutade iallafall vid 2 så det var skönt. Tog en snabb sväng in till söder med Junia, sen hämtade vi hennes hundar och åkte hemmåt. 

Nu vill jag bara sova, sova & sova men ska försöka hålla mig vaken så jag sover bra ikväll. Orkar verkligen inte bli sjuk. Riktigt dålig tajming. Får inte missa något i skolan just nu! Aja, funderar på att göra macaroni and cheese nu. Ska iallafall chilla hela dagen. Uppdaterar strax!



söndag

Har inte gjort mycket sen sist jag skrev. La in alla annonser på tradera, här kan ni se dom om ni vill det haha. Sitter just nu med en ansiktsmask i ansiktet (näääähää?) & ska strax gå ner och lägga mig i soffan för resten av kvällen. Tagga lite inför skolan imorn. Men tror det bara 6 veckor tills jullovet och det klarar jag! Ska slinga håret igen snart också.. lite random fakta. Skitsamma, vi hörs imorgon istället. Puss!





wanted

Lite saker jag önskar mig i julklapp!





17.50



Tja! Jag & mamma har hållt på för fullt i någon timma nu med att rota fram gamla ridsaker, kläder, jackor, skor osv för att sälja på tradera och blocket. Jag som fick idéen med tanke på att min ekonomi suger just nu. Behöver lite cash! Ska strax äta middag också och sen ta en lång jävla dusch och ta hand om mig själv lite. Segt som fan med skola imorgon, men en dag närmare jullovet iallafall.. Vill egentligen bara åka utomlands och ligga på en strand eller vid en pool i flera veckor, läsa böcker, äta gott, bada, sova & sola. Det hade varit härligt det. Men men, man kan inte få allt. Ska drömma vidare nu så hörs vi sen!



tofflor



Två rätt dåliga bilder, men ville visa tofflorna jag köpte igår i nacka. Så jävla mysiga! Känns som att jag går på moln eller något. Fina också. Dom kommer från H&M och kostade 149:- 

Vill bara tacka er för alla era fina ord och för att ni läser min blogg. 165 unika idag och klockan är inte ens 3. Blir så glad! 



6 november



Tagna igårkväll.

Hej på er! Vart visst inte så mycket uppdatering igår. Sorry för det. Hade gjort en inlägg men det kom tydligen inte upp. Skitsamma. Igårkväll chillade jag hemma, kollade på en film & snackade en hel del i telefon. Sen vid 12 drog jag ut och mötte Junia för att snacka igenom allting. Vi har nu vapenvila och äntligen kan ni sluta kommentera vår vänskap, suck on that bitches. Nej men det var skönt, somnade hos henne sen också. Idag är jag skitseg och har världens huvudvärk så kommer förmodligen inte orka göra något speciellt. Men måste äta frukost/lunch nu iallafall. Skriver sen! 

Klicka här om ni vill typ dö lite. Så jävla söta & jag känner mig så sjukt ensam och singel när jag tittar på den men plågar mig själv lite. Kan inte sluta le! Vill också vara sådär kär!!



5 november 2011


2 bilder från dagen!

Tjena! Kom hem för ett tag sen, har varit i Nacka forum hela dagen med Mariam. Vi gick runt i timmar och käkade lunch på subway. Fick med mig lite smått hem, bytte tröjan också. Fick panik på att den var så stickig. Kan lägga upp bilder på shoppingen strax. Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Ska försöka tvinga med mig Mariam på en grej iallafall. Nu ska jag leta runt lite efter en vinterjacka, vi hörs senare. Puss!

Dagens låt som sitter fast på hjärnan!




godnatt

Mitt i natten.. men fan, sover man till 3 på dagen är det inte så jäkla lätt att somna. Ska iallafall försöka komma i säng strax så jag inte sover bort hela morgondagen också. Har ställt klockan på kvart i 9, bästa vore verkligen om jag kom ut och sprang med mamma & vovven direkt på morgonen men vi ska inte hoppas för mycket! Sen ska jag iallafall till Nacka forum med Mariam och kolla runt lite. Ska kanske byta tröjan jag köpte igår också, vi får se! Måste sova nu. Vi hörs imorgon. Godnatt!





18 bekännelser

Lyssnar mycket på gammal musik, typ från 80 talet och så.
Min första bh var faktiskt ingen snobben eller vad det nu brukar vara, det var en vit spets som är jättefin haha! 
Tycker inte att jag är speciellt blyg.
En av dom bästa känslorna i världen är enligt mig förälskelse. Pirr i magen och så. 
Fyller år den 7/7.
Sjunger verkligen hela tiden, men inte i duschen.
Föddes med svart hår.
Är väldigt förvirrad och borta av mig, säger mina vänner iallafall.
Hade min första fylla i 8an.
Älskar folk som skiter i vad andra tycker och kör sitt eget race. 
Grät verkligen aldrig förut, riktig sten. Men nu gråter jag oftare och lättare.
Har jättelätt för att bli brun, på kreta förra året trodde alla att jag tillhörde en annan familj. 
Gick ut nian med 245 poäng.
Många säger att jag är galen i killar, det stämmer nog.. 
Har ganska bra självförtroende.
Hatar när tjejer är så tjejiga, vågar inte släppa loss, måste se bra ut osv. 
Gillade inte mina långa ögonfransar förut, tycker dom såg slampiga ut. Nu gillar jag dom!
Tycker det är jättesnyggt när killar har converse. 



Happy-moments


Lyckliga stunder, saknar!

Hejhej! Idag har jag inte gjort mycket. Kollat på tv, varit ute med hunden, ätit macaroni and chees, tittat på Tomten är far till alla barnen. Så jävla underbar film att jag dör. Kan sitta och asgarva för mig själv när jag tittar på den. Ska precis käka en sen middag och sen kolla på filmen igen tror jag. Skriver senare!

Och till du/ni som skriver massa onödiga kommentarer i mitt namn. Vafaaan?? Fattar inte grejen. Sluta genast.



16.13


Bilder från sommaren.

Godmorgon! Vaknade/steg upp ur sängen kl 3 idag!? Vet inte vad det är med mig.. haha. Kan förstårs också bero på att jag låg upp till halv 4 inatt och snackade i telefon. Jaja, världens segaste lov och hade ändå inget planerat idag så de gör inte så mycket. Kul att man varit vaken en timma och det är redan mörkt igen haha. Vill ha snö nu! Det lyser upp, glittrar och ser så fint ut. Så mysigt! Kollade klart på Grinchen igår & håller på och laddar ner Tomten är far till alla barnen. Snacka om att jag kommer tröttna på julen innan den ens är här.. Hehe. Jaja, ska käka frukost nu, eller lunch kanske. Puss!



Lista



Två saker som skrämmer dig

1. Tandläkaren.

2. Att inte hinna med det jag vill i livet. Tiden skrämmer mig. 

Två saker du har på dig just nu

1. Mjukisbyxor.

2. Tjocktröja. 

Två av din favoritlåtar just nu

1. Trumpets - Flipsyde.

2. All i want for christmas - Olivia Olson. 

Två saker du vill ha i ett förhållande

1. Pirr i magen.

2. Förtroende. 

Två sanningar

1. Har svårt att bli kär.

2. Jag tycker att det är jättegott med fiskbullar. 

Två saker som du attraheras av

1. Fint leende.

2. Självförtroende. 

Två av dina hobbys

1. Shoppa.

2. Blogga.

Två saker du verkligen verkligen vill ha

1. En pojkvän.

2. En resa till USA.

Två personer av motsatt kön som betyder mycket för dig

1. Pappa.

2. Bror.

Två saker du tänker på just nu

1. Killar.

2. Julen. 

Två saker du börjar må illa av

1. Pedofiler.

2. Vodka. 



dagens låt!





16.53

Nyss!

Hejhej! Kom precis hem från farsta. Var där med Malin som jag skrev igårkväll. Vi ses inte så ofta så det är jättekul! Köpte en stickad tröja. Ni ser den på bilderna ovan, dåliga & orättvisa bilder. Kan visa bättre sen. Men vet inte om jag ska behålla den eller inte..Får se. Hur som helst, har faktiskt inga planer för kvällen. Ska iallafall städa mitt rum lite snabbt nu och sedan käka middag. Skriver sen!



00.00


Kreta 2011. Vill vara så brun igen!


Har lite bildbrist så blir mycket gamla bilder för tillfället. Har varit en väldigt seg dag idag. Har inte gjort mycket alls. Kollade på School of rock som gick på tv ochn så såg jag En shopaholics bekännelser som också gick på tv. Mer än så har jag nog inte gjort ikväll. Kul! Håller på och laddar ner Grinchen just nu. Så jävla taggad på Jul & vinter just nu haha, och det är ju en typsik julfilm så det blir mys. Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att åka till farsta en sväng med Malin, hoppas jag inte är lika trött som jag var idag! Jaja, ska ta plats i sängen nu. Puss!



brunett?





6an/7an





2 november 2011



Hej på er! Sitter här typ nyvaken trots att klockan är 2. Vaknade vid 1, inte bra.. men var helt död. Är fortfarande jättetrött så ska koka lite kaffe och käka frukost så jag vaknar ordentligt. Jag menar, nyss när jag skulle gå ner till källan och ta ut och sätta in internetsladden för att det inte funkade, så gick jag in i tvättstugan istället, la in tröja i torktumlaren, satte på den stod och väntade i tio sekunder och sen tog ut den. Ibland vet jag inte vart min hjärna håller hus när jag är trött. 

Har inga som helst planer för dagen, så det ser ut att bli världens segaste dag. Roligt! Så trist väder osv.. Får lägga mig i soffan och sätta på några The Hills-avsnitt. Kan det inte hända något??? Jag orkar inte sitta och döda tid på lovet.. Men men, ska sluta klaga nu. Vi hörs sen!



Q / A

Hola guapa:) skulle du vilja ha kille såhär i höst/vinter mörkret?
Hur är en mysig hemmakväll om du får bestämma me "din kille "?
Hola! Ja det skulle jag! Jadu.. film, osv. 

Vad du har för planer resten av lovet?
Ska förmodligen åka till norge några dagar tror jag. Annars bara vara med vänner, ta det lugnt & njuta av ledighet!

Var är halsbandet ifrån? jättefint :)
Tack! Det kommer från Bikbok :)

Vilken är din favoritlåt med coldplay?
Hm.. Antagligen Fix you. Men också Strawberry swing & Death and all his friends. 

Favoritfilm?
Oj svårt! Förmodligen The Notebook, The last song & Monster till svärmor. 

Favoritplagg?
Mina svarta jeans eller en av mina vita blusar! 

Vad har du för komplex med din kropp som du skule vilja operera/ändra?
Det tänker jag inte säga tyvärr, vill ju inte att folk ska börja tänka på det. 

Kan du inte berätta varför du och junia aldrig umgås längre?
Säger det här en gång för alla, sen får ni fan sluta undra! Vi har tjaffsat lite på senaste, så därför har vi inte umgåtts. Ingen big deal.

Vilken är din favorit serie och film? :)
One tree hill, och andra svaret ser du lite ovan! :) 

Vilka appar har du laddat ner till din iphone? :)
Instagram, wordfeud, facebook, blogg.se, tv.nu, 7-elven, res i STHLM, viber och H&M :) 

Har du & Josef Bredell strulat?
När träffades ni för första gången?
Ofta han kom hem till dig?
Vilken josef?
Skulle du säga att du var på g med Josef?
Vem visar mest intresse av dig och han?
Men guuuud vad ni ska vara nyfikna. Jag har träffat Josef en gång och smsat med honom i knappt en vecka. Lugna er! 



22.47


Lite random bilder.

Hejhej! Lugn och skön kväll för mig idag. Har precis kollat klart på No strings attached, sett den många gånger förut men det är en av mina favoriter! Så bra. Har pratat lite i telefon också, börjar bli bra på det, tror jag. Blev iallafall på bra humör av det. Älskar när folk är ärliga, spelar ingen roll hur stor/liten grej det handlar om. Känns som folk varit så oärliga under senaste halvåret, så uppskattar det som fan nu. Hur som helst: Ska sätta på en till film snart tänkte jag. Gärna en film som påminner om julen eller något. Valet står just nu mellan Juno och The Holiday. Älskar båda.. Oj vad ni bryr er hehe. Kanske svarar på frågorna snart. Puss! 



Fråga på!

Har jättetråkigt & ingen inspiration för tillfället. Kom igen och ställ lite frågor om allt som ni undrar. Blir roligare för mig att blogga om jag får lite kommentarer. Så kör, fråga allt ni undrar så svarar jag i ett inlägg senare!



new in / tisdag


New in!

Kom hem från farsta för någon timme sen. Var bara där jättekort. Köpte halsbandet jag letat efter ett tag och sen en sminkborste bara. Just nu sitter jag och äter glass och snackar i tele med Josef. Seeeg dag, och kvällen lär väl fortsätta i samma spår. Är riktigt trött så orkar nog inget mera.. eller får se. Vi hörs!



1 november



Hejhej! Hur är läget? Med mig är allt bra, väldigt trött bara. Igårkväll vart det lite spontanutgång. Vi mötte Matilda och åkte till Årsta men det var ganska väldigt segt så vi drog därifrån tidigt och åkte hem. Snackade i telefon med lite olika, måste ju träna och sen somnade vi säkert vid 3. Ewelina & Amanda drog vid halv 12 idag och då gick ut på en prommis med vovven i 40 minuter typ. Skönt men nu är jag fan riktigt trött igen haha. Jaja, ska hoppa in i duschen nu och sedan rulla mot farsta för att köpa lite nödvändigheter. Puss!



RSS 2.0