fredag 31 augusti



Nyss! I Rasmus tröja haha. Blek och trött! 

Kom precis hem från Rasmus där jag spenderat natten och dagen.. Vi båda försov oss alldeles för länge imorse så det var knappt någon idé att gå till skolan. Dumt.. Men men! Vi har iallafall inte gjort så mycket.. myst, ätit, lyssnat på musik och så. Kom somsagt precis hem, måste hjälpa mamma att städa lite nu. Släkten kommer hit strax för mamma fyller år idag! Grattis världens bästa! Vet inte vad som händer senare, vi får se. 

Ledsen att det blir lite dålig uppdatering nu för tiden, men har ju skolan nu och varje lediga sekund vill jag tillbringa med mina vänner och Rasmus. Härligt nyförälskad! :) 


30 augusti 2012


Jag idag! Jacka - Stradivarius, Blus - Lindex + svarta jeans och Converse. 

Hejhej! Läget? Med mig är allt bara bra. Började vid halv 12 idag, jätteskönt. Så dagen gick rätt fort, hade bara 2 lektioner. Efter plugget mötte jag Rasmus, vi åkte in till stan för jag skulle köpa present till mamma och han skulle köpa till sin kompis! Kom hem för ett tag sen.. Måste äta lite, plugga lite tyska, packa och sedan åka till Rasmus igen! Sover där ikväll och imorgon är det fredag. Underbart! 

29 augusti 2012


Jag och Rasmus idag. 

Onsdag idag, och jag förväntade mig den värsta dagen på veckan. Försov mig, hittade inga kläder, började 8, många jobbiga lektioner osv. Men har faktiskt haft en underbar dag! Lite segt i skolan dock men hade saker att se fram emot. Träffade Andrea i stan efter, vi fikade, pratade och kollade lite snabbt i affärer. Sen åkte jag hem till min Rasmus, vi lyssnade på musik, spelade lite fotboll och pussades. Så lycklig! Kom hem vid 9 och nu har jag precis käkat lite middag. Imorgon börjar jag runt 11-12, så ska ha en riktig myskväll nu haha, ostbågar och film! Skönt! 

filmkväll


Mamma - Vänta, får jag ta en bild när du sitter sådär som en boll?
Jag - Ja okej, är det fint eller?
Mamma - Nej. 
 
Har haft en seg med skön dag.. Blir ju helt slut efter skolan och att gå upp så tidigt på mornarna, man är ju verkligen aldrig utvilad. Men sov en timme vid 3 så är hyfsat pigg nu. Har precis käkat och ska rulla mot Junia nu. Vi ska köpa lite gott och sedan kolla på Sex and the city, mys! Efter det sover jag hemma, har inte gjort det på jättelänge haha, saknar min säng men inte att sova själv! Jaja, imorgon efter skolan ska jag träffa Andrea och efter det Rasmus tror jag.. Så vet inte hur uppdateringen blir. Vi får se! Ha en mysig tisdagkväll iallafall, puss! 


dagens låt!

 

28 augusti 2012


3 bilder från senaste dagarna! 

Slutade skolan redan vid 12 idag så har varit hemma ett tag.. Skönt va? Men är riktigt trött, vart inte så mycket sömn inatt. Åkte till Rasmus igårkväll. Kollade lite på hans match och sedan drog vi hem till han, kollade tv och bara tog det lugnt. Mindre skönt imorse när jag var tvungen att åka därifrån vid 7 redan.. Började vid 8 med lite tråkiga lektioner. Men det gick rätt fort. Nu är jag hemma och passar hunden lite, men funderar på att ta en nap. Resten av dagen är än så länge oplanerad. Så vi hörs lite senare istället! 


FRÅGOR & SVAR

Träffade du Marcel från Big Brother när du var där?
Ja det gjord jag! Det såg du ju på bilden? haha! 

Hur träffades du och Rasmus? Han hade väl tjej för några veckor sen..? Jättesöta iallafall!
Vi träffades på planet till Rhodos där vi hängde en hel vecka! Ja han hade tjej för några veckor sen, men inte längre!

Är du och Rasmus tsm? eller bara kompisar? :) Söta!
Nej, vi är inte tillsammans men vi är ju mer än kompisar så.. :) 

Tjänar du pengar på att blogga?
Nej! 

Är det din Gant tröja? Eller är den från kill-avdelningen? Jättefin! Puss
Det är Rasmus tröja som jag lånad för att det var kallt! Puss! 

27 augusti / dagens


Jacka - Urban Outfitters, Stickad tröja - Bikbok, Stövlar - Hunter.

Hejhej! Läget? Med mig är det bra, lite seg men på jättebra humör. Var ju somsagt hos Junia igårkväll, sen kom Rasmus också och vi sov alla 3 där. Imorse vaknade jag lite sent så fick duscha snabbt och skita i sminket, jäkligt skönt! Började vid 10.20 och hade en rätt rolig dag även om det var segt med långa tråkiga lektioner. Efter plugget drog jag, Emmalu och Frida till Götgatsbacken och kollade lite fort innan vi rullade hem. Ska ta lite mackor nu och chilla lite.. Man blir ju helt slut efter en dag i skolan haha. Ovan! 


söndagkväll



Jag nyss! 

Söndagkväll och myskläderna är på. Ska alldels strax röra mig mot Junia.. Vi ska köpa lite gott och ha filmkväll. Ska bli jätteskönt. Är helt slut och vädret gör mig så trött. Blir ett bra avslut på en grym helg! Imorgon börjar en ny vecka i skolan, rätt taggad faktiskt.. Nej men, måste rulla nu. Vi hörs senare eller imorgon. Puss! 


ta mig tillbaka









dagens låt!


söndag 26 augusti

Vilket hemskt jävla väder vi har i Stockholm idag.. Nu är väl hösten här på riktigt. Kallt, grått och regnigt! Men deppar inte för det.. Är så himla glad nu för tiden! Hur som helst. Fick skjuts hem till Rasmus igår där det var 4-5 pers, vi pratad och bara chillade innan jag och Rasmus somnade vid 3. Kom nyss hem, jätteblöt och äcklig, så ska byta om lite fort nu, äta frukost och sen rulla mot farsta eller nacka forum med mamma tror jag. Sugen på lite nya höstkläder och en bh. Jaja, vi får se. Hörs senare iallafall! 


lördagkväll


Jag nyss! 

Tjenis! Var egentligen planerat att vi skulle dra ut ikväll igen.. Men är fortfarande lite seg efter igår så det blev inte av för min del. Istället ska jag rulla hem till Rasmus nu där han, Johan och Simon är tror jag, killarna från Rhodos iallafall! Sover nog där också så blir mera uppdatering imorgon. Hoppas ni får en bra lördagkväll. Puss! 


lördag 25/8



Riktigt seg dag! Är inte speciellt trött men får verkligen ingenting gjort.. Tänkte städa rummet som ser förjävligt ut, men fastnade framför datan istället. Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen så jag kommer någon vart. Ikväll är planerna lite oklara fortfarande, antingen blir det filmkväll med Rasmus eller Junia, eller utgång med Ewelina i think! Ska komma ut och göra något iallafall, jätterastlös! Jaja, vi hörs mera senare. 


Lördag 12.43





4 bilder från igår! 

Sorry för dåliga uppdateringen igår, eller ingen uppdatering alls rättare sagt.. Men hann tyvärr inte! Var iallafall i skolan från 9 till 12 och sen åkte jag till Rasmus och var hos han med honom och hans kompisar. Vi chillade, åt  god middag och krökade lite. Senare mot kvällen kom det mera folk och även mina tjejkompisar! Vi drack, snackade, lyssnade på bra musik och så. Hade jättekul iallafall! Imorse vaknade jag hos Rasmus redan vid 9 och sen dess har vi städat lite och jag åkte hem. Vet inte vad som händer nu på dagen faktiskt.. Kanske tar en sväng till farsta eller något. Jaja, vi hörs sen iallafall. Puss! 

Juste, tusen tack för alla fina kommentarer jag fått. Dom betyder mer än ni tror! Är ett enda stort leende nu! ♥


lycklig



Jag nyss! 

Har haft en jättelugn dag hemma.. Väldigt skönt med tanke på hur trött jag varit hela dagen. Skulle ju egentligen till Rasmus men det spöregnade och jag orkade verkligen inte.. Vi får ta det i helgen istället! Vet inte vart jag ville komma med detta inlägg.. Men bara berätta vad jag gör ikväll. Ska gå ner och kolla lite tv nu tror jag. Imorgon börjar jag 9 och slutar 12.15, riktigt skönt på en fredag! Jaja, hoppas ni mår lika bra som jag gör! Så lycklig. 


-


Blir lite chockad över hur ni alltid börjar kommentera min kropp när jag lägger ut helbilder på mig. Ni säger att jag är för smal, har ful kropp och att jag borde äta mera. Seriöst? Har ni inget bättre för er än att sitta och döma & kommentera andras kroppar? Ni blir verkligen inte snyggare själva av att klanka ner på någon annan. Hade det varit för några månader sen så hade jag säkert tagit åt mig men nu kunde jag faktiskt inte bry mig mindre om jag ska vara ärlig. Tycker bara det är äckligt hur mycket fokus det är på tjejers kroppar. På stranden på Rhodos kollade seriöst tjejer mer på andras tjejers kroppar än på killars. Vi måste sluta jämföra oss med varandra, alla ser olika ut och det är på tiden att vi börjar acceptera det. Vissa är byggda smala och andra är byggda lite större. Vissa kan göra något åt saken, andra inte. Men det spelar inte så jävla stor roll! Finns viktigare saker än våra kroppar! Ni får gärna fortsätta kommentera min, men då säger det mer om er än om mig! Tack! 


promdresses



Vet att det är tidigt, men någon som bad mig tipsa om lite balklänningar. Och det är egentligen riktigt bra att vara ute i god tid, så att du får en klänning du gillar och trivs i. Kollade runt lite på Nelly och hittade riktigt mycket fint faktiskt. Mina favoriter är dom ovan! Älskar alla modellerna/färgerna, att dom är lite speciella och sticker ut från mängden. Alla kostar mellan 300-600kr! 


Dagens


Kofta - Salt, Blus - Zara, Väska - Gina Tricot, Stövlar - Hunter

FRÅGOR / SVAR

Vilken linje går du på Thorén?
Sam/Communication tror jag det heter! 

Är du singel?
Ja! 

Berätta lite om Thorén vad du fått för uppfattning om skolan. Tycker jag hör både mycket positivt och så plötsligt ibland någon som dissar den. Men alla är vi ju olika. Verkar toppen att det känns rätt för dig!
Jag tycker att skolan verkar jättebra! Fräsha och nya lokaler, roligt folk & bra lärare. Har ju inte gått så länge men av det jag sett nu har jag inget negativt att säga om skolan. Min klass är också jättebra, hälften tjejer, hälften killar och alla är jättetrevliga och roliga. Alla klasser verkar bra och av dom jag pratat med så är alla nöjda med sin klass och skolan! 
 
Vad har du för webbkamera, den verkar riktigt bra!
Har en inbyggd i min Acer-data! 

Hej Tove! Älskad din stil, så snygg och enkel! Jag har en fråga: vad använder du för digitalkamera? Förstår att du tar mycker kort med iphonen men har du en vanlig kamera också, och vad för märke? Tack på förhand, kramis!
Hej! Åh tack! Använder en digitalkamera från Canon som heter Ixus 220 HS! 

Ska du börja i andra ring? Isåfall varför byter du skola? Btw älskar din blogg!
Nej jag börjar ettan! Tack, vad glad jag blir!!

Är Rasmus din pojkvän? Kul för dig isf! :) Kram! 
Nej det är han inte! :)


23/8-2012


Jag nyss!

Kom hem från skolan för en liten stund sen, vi slutade vid 2 idag så det var skönt! Idag hade vi iallafall första dagen med lektioner. Engelska, samhälle & kommunikation hade vi, gick faktiskt rätt bra även om det var lite segt med långa lektioner. Är riktigt rött nu, och har lite ont i huvudet.. Men det kan bero på vädret. Tänkte iallafall ta något att äta nu, och dricka lite kaffe så jag vaknar igen. Ikväll ska jag nog hem till Rasmus och käka, men vi hörs iallafall mera senare. Puss! 


bra skit




22 augusti 2012


Jag för några dagar sen! Och ni som frågar om jag är seriöst på bilder som den i mitten.. Vad tror ni? Klart jag är..

Hejhej! Förlåt för min dåliga uppdatering igår och idag men har inte haft tid. Men kan berätta lite om vad jag haft för mig! Igår träffade jag Emelie i farsta en stund och sen på kvällen åkte jag hem till Rasmus. Vi kollade film och sen sov jag där. Imorse vart det dock rätt bråttom.. Ville inte gå upp ur sängen alls så fick fixa mig/äta frukost på en halvtimme. Sprang till bussen med convrsen knappt på, väskan hängandes i handen och mackan i andra haha. 

Idag var det iallafall kick-off eller något liknande. Alla ettor samlades på Gärdet där vi hade massa lekar och tävlingar mot varandra. Var faktiskt ganska kul även om det inte gick så bra för min klass! Efter åkte jag hem, duschade och sedan åkte till Rasmus igen. Vi har bara chillat hela dagen & kvällen, köpte lite godis och bara tog det lugnt. Jättemysigt! Kom hem för ett tag sen och har precis ätit middag. Ska läsa lite bloggar nu, blogga lite själv och sedan sova rätt tidigt tror jag. Börjar nämligen 8.15 imorgon.. Segt men lite kul ändå! Blir bra. Avrundar här innan det blir alldeles för långt. Vi hörs! 



21/8




Nyss! 

Kom precis hem från skolan och första dagen. Var inte alls nervös så det var ganska skönt.. Sen hamnade jag i samma klass som Moa som jag känner lite sen innan, också skönt. Annars då? Jo verkar vara en jättebra skola och klass, känns kul! Vi fick lite papper och en rundtur i skolan idag och sen fick vi sluta, så det gick fort. Tänkte ta något och käka nu och sen kanske träffa Emelie. Vi får se! Hörs senare iallafall! 


first day


Jag idag! Nya jackan på också. 

Godmorgon! Var helt inställd på att börja klockan 10, men precis innan jag skulle sova fick jag reda på att jag börjar 1. Jobbigt om jag hade varit där redan vid 10 haha.. Blev en skön sovmorgon iallafall men är lite trött ändå. Har tagit en lång dusch, fixat mig i lugn och ro och ätit bra frukost så är rätt taggad nu! Min buss går om en stund så ska snart gå ut. Är inte alls nervös.. skönt faktiskt! Efter skolan ska jag nog möta Emelie för att ta en fika, så vi hörs lite senare. Puss! 


21.42


3 bilder från Rhodos! Lagom brun man var där.. 

Efter sist jag skrev har jag varit en sväng i farsta med mamma. Köpte lite grejer till skolan och jag fick med mig en jacka/kofta också. Kan visa bild imorgon! Annars då? Första dagen i gymnasiet imorgon! Ska börja på Thorén för er som undrar.. Är inte alls nervös faktiskt, men det kanske kommer sen. Ska bli kul att träffa nytt folk, miljö och komma in i lite rutiner. Det blir nog bra! Har hoppat i myskläderna nu och tänkte gå ner och kolla på Something borrowed som går på tv. Blir en myskväll med mamma och sedan ska jag försöka somna hyfsat tidigt iallafall! Jaja, vi hörs mera imorgon om dagen osv. Puss på er! 


min tur


Äntligen. Äntligen är det min tur att vara lycklig. Min tur att må bra, vara glad och ha lite flyt här i livet. Äntligen. Kommer ihåg i vintras när jag mådde dåligt och alla sa att det skulle gå över, att det bara var en period. Ville så gärna tro på det, men hade otur i allt, massa saker som drog ner mig och gjorde mig ledsen hela tiden. Men efter regn kommer alltid solsken, så viktigt att komma ihåg det. Har släppt all skit nu och är gladare än någonsin. Har världens bästa vänner runt mig som verkligen funnits där hela tiden, så viktigt. Uppskattar allt så mycket nu.. Varje liten grej. Har äntligen lite tur i kärlek och imorgon börjar skolan, en helt ny start. Känner på mig att det kommer bli jättebra.. Lever verkligen livet nu. Känns nästan för bra för att vara sant, men måste säga att jag är så jävla värd det också. Låt det fortsätta såhär! 


FRÅGOR & SVAR

Hur många läsare är ditt besöksrekord? Kram! :)
Igår hade jag 1247 unika läsare! Kram :) 

Hej, vad är det för klocka du har? Ser fin ut! :D
Har en enkel, silvrig från Ur & Penn! :) 

Är du nöjd med TheBalm Mary-lou highlighter? :D Kan du visa hur du applicerar det och resultat typ? har precis beställt hem en! Älskar din blogg och din stil! :)
Är supernöjd, älskar den och använder den dagligen. Ska ju försöka fixa ett videoinlägg där jag sminkar mig så kan visa då! Åh tack, vad glad jag blir! :)

Hej! :) Kan du rekommendera någon bra serie förutom OC och oth typ? :) Vet du vart man kan ladda ner gg säsong 5? Vart laddar du ner filmer osv? Kram <3
Har faktiskt inte följt så många serier.. Men min favorit är ju One tree hill. Sen måste jag bara tipsa om New girl, så sjukt rolig och härlig serie! Har tyvärr ingen aning om vart man kan ladda ner det, följer inte Gossip Girl. Men laddar ner alla serier och filmer från tankafetast.com. Kram! :) 

Vill du bli modell? Du borde bli det, du har värsta snygga kroppen och är lång! :)
Åh tack! Nej jag vet faktiskt inte, hade väl varit kul men kanske inget jag drömmer om! :) 

måndag 20 augusti


Jag och bästa tjejerna i lördags. Perfekt kväll! 

Hejhej! Läget? Med mig är det hur bra som helst förutom att jag är lite trött. Åkte ju somsagt till Rasmus igår, vi kollade på Sex and the city filmen, lyssnade på musik och bara tog det lugnt. Vi somnade rätt sent och vaknade vid 11 idag så kom hem för en stund sen bara. Idag vet jag inte vad som händer.. Skulle egentligen till stan med Emma men hon var sjuk så vi sköt upp det. Funderar på att åka till farsta en sväng för att kolla på en tröja jag tittat lite på innan. Jaja, hoppas det går bra för alla 96or i gymnasiet nu och att ni andra som fortfarande har sommarlov njuter för fullt. Vi hörs lite senare! 

Och superkul med besöksrekord igår. Blir så glad! Hoppas ni stannar också ♥


19 augusti 2012


Jag nu! 

En dusch och en kopp kaffe var der som behövdes.. Nu känner jag mig som en männsika igen! Sitter här helt nyduschad/fixad och väntar på middagen. Sen rullar jag hem till Rasmus för filmkväll. Imorgon är sista sommarlovsdagen så vill hitta på något.. Vill in till stan och shoppa kanske, men får se. Vi hörs mera imorn iallafall. Puss! 


sjukt

Haha måste bara dela med mig av detta! När jag var på Kreta i början av juli så var vi ute och festade en kväll. Jag hängde med på efterfest med några och det vart lite för mycket dricka för mig så minns inte mycket. Kollade igenom bilderna på mobilen dagen efter och tittade på denna bild flera gånger och kunde verkligen inte minnas vem det var haha, inte Andrea heller. Har kollat på bilden flera gånger och försökt tänka ut vem det var osv. Sen nu när jag var på Rhodos var vi på bargatan. Och så kommer det fram en kille till mig och säger "men det är ju du från Kreta!!". Fattade inte först vem han var men sen kände jag igen honom lite. Tog fram bilden och visade för han, och självklart var det han haha. Så sjukt egentligen! Lite läskigt nästan haha.. 




Cravings


dagen efter


Jag igår och Ramus idag. 

Hejhej! Läget? Jag mår helt okej.. Man har ju mått bättre om man säger så haha. Igår drog vi på fest hos Rasmus i Tullinge. Det var ute med partytält, bra musik, dans, beer pong och massa skönt folk. Alla körde all in så det var riktigt roligt. Perfekt avslut på lovet! Jag sov kvar där och kom hem för ett tag sen. Har gårdagens smink och kläder fortfarande så tänkte hoppa in i en dusch nu för att vakna till liv lite.. Vi hörs sen. Puss! 


dagens låt!

 

18 augusti 2012


Nyss! Sliten i gårdagens kläder.. 

Hejhej! Kan berätta lite om gårkvällen. Var hemma hos Emelie, vi köpte lite godis och kollade film. Jättemysigt! Vid 1-2 tiden åkte jag och mötte Rasmus och hans kompisar. Vi var hos honom och hängde hela natten. Sov där också och kom precis hem! Tänkte ta något litet att äta och sedan hoppa in i duschen och börja fixa mig. Ikväll blir det fest med brudarna. Ska bli jätteroligt! Jaja, vet inte hur mycket uppdatering det blir idag men ska försöka hinna skriva ikväll innan jag drar. Men vi hörs, puss! 


fredagkväll


Nyss! Pratandes i telefon för ovanlighetens skull. 

Sitter här helt färdigfixad och väntar på att Emelie ska bli klar innan jag rullar över till henne. Vi bor 20 meter ifrån varann för er som inte visste haha.. Vi har fortfarande inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Men det blir kul oavsett! Tror inte jag kommer kunna uppdatera mera ikväll så vi hörs imorgon istället. Puss!
 

17/8


New in, Bikbok! 

Hejsan! Förlåt för lite dålig uppdatering men har inte haft tid alls. Igår sov jag borta och idag mötte jag Emelie i farsta vid 3 tiden. Vi fikade, gick runt i affärer och pratade en massa. Fick med mig linnet på bilden och ett par trosor. Älskar linnet, blir jättesnyggt till svarta jeans eller jeansshorts nu på sommaren! 

Har precis varit ute en sväng med vovven och tänkte nu hoppa in i duschen. Ikväll ska jag hänga med Emelie igen, men vi har faktiskt inte bestämt vad vi ska göra. Antingen filmkväll eller krök.. Vi får se vad vi känner för senare! Hoppas allt är bra med er. Pussar!


bekännelser

Har tydligen börjat prata i sömnen, på Rhodos gjorde jag det flera nätter. 
Sover bäst bredvid någon. 
Tycker verkligen att dåligt ljud förstör bra musik, klarar mig inte utan mina högtalare. 
Blir alltid jättetaggad på att dansa när jag hör Dansa Pausa. 
Älskar typiska tjej/highschoolfilmer. 
Tycker att det är sjukt svårt att komma på bekännelser. 
Är väldigt kräsen när det kommer till killar och blir nästan aldrig kär/förälskad. 
Tycker att instagram är mycket roligare än bloggar. 
Har bara fått rosor från en kille en gång i mitt liv, och dom tappade jag bort snabbt haha. 


16 augusti 2012



Jag nyss! 

Hejsan! Läget? Med mig är det jättebra faktiskt, på väldigt bra humör idag. Igår åkte jag ju somsagt till Andrea. Vi gick och köpte massa gott, tog på oss myskläder och chillade framför en film och lite solsidan innan vi somnade vid 1-2 tiden, riktigt mysigt! Imorse vaknad vi vid 10, käkad frukost och jag kom hem för en stund sen. Har inte så mycket planer idag så blir väl bara chill hemma nu på dagen. Tänkte gå ut med vovven nu och sedan ta det lugnt framför tvn. Hoppas allt är bra med er också, vi hörs sen. Puss! 

Måste också tipsa om en bloppis som min kompis Ewelina har på sin blogg just nu. Massa fint till bra priser. Kolla in hennes bloppis HÄR


mot andrea


Nyss! 

Hej! Har jättebråttom nu så får skriva lite fort. Tog en dusch vid 6 tiden och har precis ätit och sminkat mig lite. Ska hem till Andrea strax. Vi funderade på att åka till Rasmus egentligen men vi kör på en tjejkväll hos henne istället. Jättemysigt! Sover där också. Pappa kommer och hämtar mig nu så måste kila. Vi hörs imorgon. Puss! 

Laugh out loud

 

Måste tipsa om denna film! Såg den en kväll på Rhodos och på flyget hem. Hade inte alls höga förväntningar på den men gillade den faktiskt riktigt mycket. Kanske inte världens bästa film men den hade någonting speciellt. Musiken i filmen är också riktigt bra! Så se den om ni inte gjort de!
 

onsdag 15/8

Jag på Rhodos! 

Godmorgon! Inatt var verkligen min säng ALLDELES för skön.. Helt omöjligt att vakna, men nu är jag uppe iallafall och tänkte käka lite frukost. Igårkväll var jag ute och träffade en kompis och sen mötte jag Emelie en stund. Somnade runt 1-2. Idag har jag faktiskt inte mycket planer.. Inte nu på dagen iallafall men ikväll har jag bara lite oklart så får se vad som händer. Många som har bett om en videoblogg där jag sminkar mig, så kanske fixar det idag. Men bara kanske haha! Jaja, fruskort var det ja. Vi hörs sen! 


Dagens


Jeansshorts - Bikbok, Linne - Pull & Bear, Tröja - Bikbok, Fransväska - Lindex


drog

 

16.13



Nyss! 

Hejhej! Kom hem från farsta för en stund sen. Var jätteroligt att träffa Andrea igen, vi gav varandra världens längsta kram och pratade en massa. Hittade ingenting att köpa tyvärr.. Ska precis gå ut med hunden en sväng och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ska träffa en kompis om en stund och senare kanske träffa Andrea igen. Vi får se! 


FRÅGOR & SVAR / rhodos

Åh härliga bilder! Vart har du köpt din gula bikini som du har på en av bilderna?
Den köpte jag på Nelly.com förra året! 

Åkte ni med någon resebyrå typ Apollo eller Ving? :)
Vi åkte med Ving! :) 

Om ni skulle åka tillbaka nästa år skulle du välja Kreta eller Rhodos? :) 
Nästa sommar lutar det väl åt att åka med vänner, och då skulle jag nog valt Rhodos. Älskar Kreta, och dit är perfekt att åka med familjen, och någon kompis kanske om man vill ta det lugnt, festa lite osv. Men skulle jag åkt med kompisar skulle jag hellre åka till Rhodos där det är lite mer ungdomar, fest & storstad! :) 

Tycker du Rhodos är ett bra ställe att åka till med kompisar? :) Och vart bodde du någonstans?
Det är som gjort för att åka med ett gäng vänner tycker jag, massa ungdomar, partybåtar, hög musik, bargata osv! Vi bodde på ett hotell som heter Constantin! :) 

Har du träffat någon där nere som heter Nicklas Roxström? tror han jobbar på Rhodos.
Haha det här svaret kommer bli lite oklart men men. Ja, jag tror jag träffade han där! Minns tyvärr inte så mycket men han la till mig på facebook och då kände jag igen han så ja, måste ha träffat honom haha! 

Vilken klubb var bäst där nere? Och är det värt att åka dit? Kram

Hm.. Jag vet faktiskt inte. Tänkte aldrig på namnet när jag gick in på en bar, man sprang emellan lite.. Ja klart det är värt att åka dit! Kristallklart vatten, jättevarmt, roligt folk och sen massa fest om man gillar det. Kram! 

tisdag 14/8



Haha jag och mina tjejer igår! 

Godmorgon på er! Har varit vaken sen 10 men nu börjar jag bli klar och ska käka lite frukost. Kvällen igår blev hur mysig som helst. Vi köpte massa gott, kollade på gamla bilder & videos, skrattade så vi fick ont i magen, kollade på tjejfilmer och snackade en massa. Saknat dom! Hur som helst.. Ska snart iväg och träffa Andrea i farsta, saknat henne massa med, och vi har en hel del att snacka om så det blir kul. Får se om jag hittar något att köpa också. Jaja, vi hörs senare, puss! 


new in



Haha, vet att ni älskar det. Har velat ha ett ända sen jag såg Jess i New Girl ha ett. Så jävla fult men gulligt, jag gillar det! Andrea, jag vet redan vad du tycker hehe, puss på dig! Från Glitter. 


17.51


Jag och min fina Amanda idag! 

Har haft en underbar dag än så länge och så lär den fortsätta. Mötte somsagt upp Ewelina och Amanda, vi fikade ett tag och gick i affärer. Fick med mig ett iphoneskal som jag letat efter länge, kan visa sen! Ska städa rummet lite nu, äta middag och sedan träffa tjejerna igen för filmkväll. Ska bli så mysigt, sen sover dom här! Nej men ska fota skalet och visa er, hörs strax! 


måndag 13 augusti




Nyss! 

Hejhej! Sovit så sjukt jäkla bra i min säng inatt, ville aldrig vakna. Men kom upp vid 10 tiden och sen dess har jag haft en grym morgon, på världens bästa humör nu! Har duschat, sminkat mig och klätt på mig. Ska käka lite frukost nu och sedan rulla mot stan med mina brudar. Ska bli så mysigt att träffa dom igen! Får se om jag hittar något roligt också.. Borde ju kommit in en del nya kläder på dessa två veckor! Jaja, vi hörs senare. Puss! 


Bildbomb / rhodos



















Nu är jag hemma igen efter en riktigt lång daq. Planet blev försenat 5 timmar.. Lite segt men men. Har haft 2 helt fantastiska veckor som jag kommer minnas för resten av livet. Inte längtat hem alls, bara njutit av varje sekund och haft det bra. Råkade hamna på samma plan som Ramus, en bekant till mig, och hans 2 kompisar Johan och Simon, så dom hängde jag med hela första veckan. Vi solade, badade och spenderade varje natt på bargatan. Riktigt sköna killar, hade sjukt roligt med dom! :) Dom åkte efter en vecka så då vart det mest chill med familjen, skönt det med. Kommr längta tillbaka så mycket.. Men samtidigt väldigt skönt att vara hemma igen, saknat mina vänner och min säng & dusch! Tänkte ta något att äta nu och sedan sova. Imorgon blir det en heldag med Ewelina och Amanda, stan och filmkväll tror jag! Riktigt mys. Nej men vi hörs mera imorgon. Om ni undrar något om resan är det bara att fråga så kan vi ta det i ett inlägg sen. Puss på er!

på balkongen



Nyss! 

Hejhej! Sitter ute på balkongen för mig själv, lyssnar på Gavin DeGraw och tänker. Orkade inte gå runt med dom andra efter middagen och att vara själv är skönt ibland. Har det så jävla bra här och vill inte alls hem imorgon.. Bara vännerna jag saknar, men dom skulle man ju haft här! Ska iallafall träffa mina fina Amanda & Ewelina imorgon direkt när jag kommer hem, vi har så mycket att prata om! Längtar. 

Vad gör jag här på Rhodos annars då? Har haft en riktigt lugn vecka nu, vi har hängt vid stranden varje dag, ätit gott, hyrt bil och åkt till fina stränder, tagit det jättelugnt och så. Superskönt. Ska berätta massa om resan när jag kommer hem, och så ska ni få en fet bildbomb, nicee va. Ska avrunda nu innan detta inlägg blir för långt.. Hoppas ni har det bra, vi ses från Sverige nästa gång. Puss på er! 


från rhodos

Jag idag! 

Hejhej! Hittat Wifi här på hotellrummet, härligt va! Dock lite segt, tagit mig en timme typ att ladda upp bilden men bättre än inget! Hur har jag det då? Heeeelt underbart. Längtar inte hem någonstans.. Mina vänner har åkt hem i söndags så nu blir det en chillvecka med familjen. Kan behövas, har åkt på den ökända rhodoshostan. Nej men ska verkligen inte klaga, sjukt varmt, kristallklart vatten, massa ungdomar osv osv. Härliga tider! Berättar allting när jag kommer hem. Ska fixa mig lite nu och sedan ut och käka någonstans fint för mammas kille fyller år! Jaja, hoppas ni mår bra! Puss på er! 


RSS 2.0