20.28


Bild tagen nyss!

TJA! Har precis fixat färdigt mig, ska bara slänga på mig en kofta och sen dra ut och möta Emelie. Ingen aning om vad vi ska göra faktiskt.. egentligen skulle vi på bio och se Brides maids men ingen av oss hann så vi får hitta på något annat! Hoppas ni får en bra kväll snyggingar ♥



grönan

 
 

Här har ni lite bilder från gårdagen som var jävligt rolig! Jag övervann min rädsla (nästan) och åkte katapulten 5 jävla gånger! Började nästan gråta första gången haha. Är extremt höjdrädd så det var ett under at Junia lyckades få med mig i den, men det kändes rätt bra efter haha. Andra självmordsförsöket var ju att sätta sig i Extreme haha, helt insane! Vi skrek också så mycket att vi tappade rösten haha, idag har jag sjukt ont i halsen faktiskt, men så värt! Vi var väl där från halv 12 på dagen till 11 på kvällen. Så kul på grönan, men tycker det räcker rätt bra med att bara åka dit en gång per år, förstår inte hur folk som har guldkort aldrig tröttnar!

Juste, vi träffade på Gabriel också. På 2 veckor har vi träffat han på rätt konstiga & mest random ställen. Vi träffade honom första gången en natt på kreta och snackade lite med honom. Sen träffade vi honom på stora stranden, rätt svårt att hitta folk där eftersom de är så sjukt mycket människor. Och så visade sig att han är jättebra kompis till en "kompis" till oss. Sen träffade vi honom på flyget hem & igår såg vi han på grönan haha, så vi var tvugna att ropa på honom. Lite kul att träffa han igen, fattar inte oddsen, men roligt & lite läskigt. Världen är allt liten!



godmorgon



Godmorgon! Vaknade vid 12, hade visst somnat om efter Junia gått vid 11. Mamma försöker få med mig ut till typ ingarö för att bada, men det går inte så bra för henne. Hade det varit soligt & jättevarmt hade jag hängt med men solen verkar inte vilja titta fram så det känner mest segt att dra dit isåfall. Får hitta på något annat att fördriva tiden med istället. Haha fy, låter som att jag bara vill få det här sommarlovet att ta slut.. men så är det ej. Vart såhär efter kreta förra året, var vaken hela nätterna & sov hela dagarna, orkade inte göra nånting. Vet inte vad det beror på haha.. Men men, ska ta & käka lite frukost nu. Berättar om gårdagen strax. Puss på er!



MOT GRÖNAN

  
  
Bilder från grönan förra året.

TJA! Är uppe med tuppen idag och fyfan vad hemskt det känns haha, som att jag är påväg till skolan eller nånting. Usch! Känns som jag sovit en timme också.. Aja, idag ska vi iallafall på grönalund, ska bli sjukt roligt! Det är alltså jag, Junia & 2 killar vi träffade på kreta från jönköping som ska dra dit, trevlans. Får se om jag känner mig självmordsbenägen nog att jag tar mig upp i frittfall.. Let's see! Som ni förstår blir det ingen mer uppdatering idag men ni klarar er!
PUSS PÅ ER!



21.40



Sjukt snygg bikini (och modell) från H&M, fast fattar inte riktigt varför dom tar in bikinis när sommaren nästan är slut. Hej! Detta har varit en seg dag. Denna vecka har varit seg. Måste sluta jämföra allting med sakerna på kreta, allt blir bara jättetrist & kommer aldrig komma upp i nivån på kreta. Så lika bra att inse fakta och ta vara på de sista veckorna på lovet ordentligt.

Från det ena till de andra: Har precis badat vovven & nu har jag landat i soffan, igen. Mamma är och köper lite chips eller godis så blir en chillkväll med henne. Skulle egentligen träffat Junia en hon hade utegångsförbud haha, och vi ses ju ändå imorgon. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll för imorgon måste klockan ställas, ska möta henne halv 11 i skarpnäck innan vi drar till grönan. Tagga!



ridning



Något alla kanske inte visste om mig är att jag har ridit i ca 7 år men slutade för ett par år sedan. Har varit en riktig liten hästnörd haha. Spenderade hela helgerna i stallet, veckans höjdpunkt var ridlektionerna. Har såna otroliga minnen från dessa år, inte bara pågrund av hästarna utan också pågrund alla vänner jag fått genom stallet. Men fick kanske lite för mycket av hästar & stallet till slut, andra saker lockade och jag tröttnade helt enkelt. Nu har jag inte suttit på hästryggen på säkert mer än ett år. Ibland saknar jag det inte alls, men vissa dagar saknar jag det hur mycket som helst. Inte ridlektionerna eller tävlingarna, men bara att rida ut i skogen barbacka, helt kravlöst. Minns hur alla problem och funderingar försvann när jag kom till stallet, som att bara släppa allting för några timmar. Men hur långt ifrån hästar & ridningen jag än är så kommer det alltid ligga mig varmt om hjärtat.



2011-07-29

Godmorgon! Vaknade för en kvart sen av att min mobil blev bombad av sms. Lika bra, har inte sovit såhär länge på hela sommaren tror jag haha. Halva dagen försvinner ju verkligen.. Fast har ändå inga planer så spelar egentligen inte så stor roll. Ska käka lite frukost nu och kanske sätta på några avsnitt one tree hill innan jag ska börja fixa mig och så. Ikväll ska jag träffa Junia, och vi ska nog träffa killarna från kreta som kommer till stockholm idag. Ska bli sjukt kul! Vi träffade så mycket folk den veckan, vill träffa alla igen! Hur som helst, fruksot vare va? Vi hörs sen.





godnatt godnatt godnatt


Jag & fina mami på kreta. Kom hem nu, vill inte vara ensam hemma längre :(

Hej på er! Kom nyss hem, skönt ska jag säga er! Vid 11 drog jag ut och mötte Emelie. Vi tog oss till kärrtorp & hem till några kompisar men det var rätt segt där så vi höll typ på att somna hela tiden haha. Nu sitter jag med jeansen nere vid knäna, orkar inte ta av mig haha. Sängen lockar just nu så ska väl sätta på mig pyjamasen, borsta tänderna & tvätta bort sminket. Älskar att ligga och tänka lite innan jag somnar, att välja vad & om vem man ska drömma om, så underbart haha. Jaja, godnatt på er!



torsdag



Tjenare! Läget? Hoppas det är bra, för med mig är det toppen. Har fixat klart mig och allt & nu sitter jag bara och väntar på Emelie. Ingen som helst aning om vad vi ska göra. Funderade på bio men de kanske är lite sent nu. Aja, nåt hittar vi på iallafall. Dagen har iallafall inte gått åt till något annat än one tree hill tittande, segt men skönt. Har inte käkat någonting heller, mamma kom hem! Jag orkar inte laga mat.. Men men, ska kila nu. PUSSAR!



om mig

Är en väldigt positiv person.
Tycker att killar är som sexigast när dom inte är medvetna om de.
Svär väldigt sällan.
Börjar nästan alltid skratta/fnissa i pinsamma situationer.
Är nog ganska oromantisk av mig.
Har ridit i 7 år men gör det inte längre.
Är väldigt klumpig.
Har bott i samma hus i hela mitt liv.
Tycker att en av de viktigaste egenskaperna hos en kille är humor.
Hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra & lägger sig i.
Önskar att jag var naturlig blondin.
Blir sällan arg men när jag väl blir de kan jag knappt hantera ilskan haha.
Kysste en kille för första gången på riktigt när jag gick i 7an.
Skjuter alltid upp saker till sista sekund, tex plugga till prov osv.
Har väldigt lätt för att förlåta folk och gå vidare, hatar att bråka.
Tycker att röken från cigaretter luktar vädigt gott men skulle aldrig själv börja röka.



13.21



Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och sitter just nu och läser på facebook & bloggar om hur alla är på stranden och solar osv. Är de bara hos mig som det är molnigt eller? Verkar missa all sol hela tiden.. Inte bra. Lär förmodligen bli ännu en till one tree hill dag. Haha, tragisk jag är.. men orkar inte med annat. Speciellt inte när jag redan sovit bort halva dagen ändå så. Hoppas att mamma kommer hem snart också, har varit ensam hemma i några dagar nu, skönt men börjar bli lite trist också haha. Nej, nu måste jag käka lite frukost. Hörs senare!



ego / godnatt


Lite bilder på mig tagna på kreta.

Hejsan! Nu har Emelie dragit så funderar på att hoppa i säng & sova men är konstigt nog inte trött..Iallafall. Jag & E kollade på Killers med skitsexiga Ashton Kutcher, han måste nog vara som snyggast i den filmen, höll på att dö. Och sen kollade vi på Systrar i Jeans andra sommaren. Väldigt bra, men inte som första direkt. Jaja.. ni borde kommentera lite mer också, har varit lite ont om kommentarer också ajabaja. Roligare för mig att blogga om jag får lite kommentarer ju men ska inte tvinga er haha. Hoppas ni alla mår bra och redan sover. Ska göra detsamma nu, godnatt!



filmkväll

 
Bilder tagna nyss.

TJA! Är somsagt sjukt trött så blir en filmkväll hemma med Emelie bara. Vi har precis varit och köpt godis och nu är vi redo för film maraton. Försöker bara hitta några bra filmer att ladda ner, helst någon man inte sett också.. svårt haha. Hoppas ni får en bra kväll iallafall!



27 juli

  

Hola hello hej osv. Läget? Med mig är de bra förutom att jag är svintrött. Ingen aning om vad de beror på, sover ju för tusan typ 10 timmar per natt? Kanske jag som gör mig seg genom att ligga inne och kolla på one tree hill dagarna i ända istället för att vara ute och få frisk luft? Men ärligt, orkar inte gå ut i detta tråkiga vädret & Sverige. Har det ens varit nåt bra väder under hela sommaren förutom i början på juni typ? Suck.. tacka fan för kreta.

Jaja, över till något helt annat. Är sjukt taggad på denna helg som kommer! På fredag kommer några sköna lirare vi träffade på kreta upp till stockholm från jönköping för att träffa oss! Jag och Junia känner oss rätt skyldiga för att dom ska få de kul här i huvudstaden så på lördag tar vi med oss dom till grönan! Ska bli så jävla roligt haha! Aja, ni kanske verkligen inte bryr er men nu får ni veta de iallafall. Vi hörs senare, funderar nämligen på att ta en powernap innan jag hoppas in i duschen. Latero!




godnatt

  
Bild från kreta.

God natt! Borde man väl kunna säga? man kan ju trots allt säga god dag mitt på dagen men de känns ju lite opassande nu så godnatt borde väl logiskt sätt kunna funka även om de låter cp. Haha, flummig såhär på kvällskvisten.. Ikväll drog jag & Emelie på något som skulle kallas fest men vi var där i typ en kvart, ville inte vara värsta partypoopers men tro mig, de var vi, haha så lika bra att dra därifrån innan vi smittade av oss. Sen dess (kl halv 12 typ) har vi suttit ute på baksidan i myskläder och snackat med massa mysig musik i bakgrunden. Så skönt att snacka ut alla tankar som kommer fram på kvällarna. Aja, nu har vi iallafall tvättat bort allt smink och E har redan somnat så ska väl joina henne, är suuuper trött så. GODNATT på riktigt!



26 juli

 
Bilder från igårkväll.

Godmorgon! Är riktigt cp trött men lovat Emelie att vi ska till farsta en stund idag, typ om en timme. Och här sitter jag i pyjamas, galet hår, inte ätit frukost eller något. Aja, det hinner jag nog, orkar ändå inte sminka mig. Gårkvällen vart iallafall mysig. Vi drog och köpte godis sen hängde vi på mitt rum ett tag, snackade osv. Sen tittade vi på Justin Bieber filmen, så jävla bra haha! Well well, inte så smart av mig att sitta och döda tid här när jag har rätt bråttom. Vi hörs när jag kommit hem!



trevlig kväll!

 
 
4 snabba bilder.

Hejsan! Har fått dagen att gå genom att kolla på oth & städa rummet. Har precis fixat klart mig och gud, kände mig som en ny människa efter en lång dusch. Dock kändes de tyvärr som halva färgen från kreta följde med i duschen, ajaja. Hur som helst, ska träffa Emelie ikväll, blir nog bara chill & så. Skönt att få snacka med någon haha! Börjar bli rastlös också.. Men måste käka nu, ha en fin kväll hörrni! ♥



REST IN PEACE ♥




25 juli

Godmorgon! Är så jäkla trött men för pigg för att sova så lika bra att gå upp. Mår faktiskt lite bättre idag! Men självklart så är det skitväder så får stanna hemma idag, lika bra det kanske. One tree hill har laddat färdigt nu (aa efter typ 3 dagar) så har nånting att sysselsätta mig med iallafall haha! Och ikväll ska jag fan hitta på något roligt iallafall, och köpa så jävla mycket godis nu när jag kan känna smak igen haha. Har inte så mycket mer på hjärtat nu, ha en bra dag allihopa! ♥




splendid

 

Haha jävla snygg bild man vart taggad på på facebook nyss. En kväll när vi satt och chillade på splendid rätt tidigt med några killar från.. ja vart kom dom i från nu då? hah glömt. Men åh, fifasikke vad jag saknar de. Vid den här tiden är de bäst drag där och aaaah.. dör! Vill va där nu!


22.50



Bilder tagna här om dagen.

TJA! Sitter för tillfället och kollar på Bridget Jones dagbok. Har snackat lite med morfar som var här en stund också. Även varit ute och mött Emelie och Junia en snabbis för att lämna en grej. Jävlar vad man kan känna sig piggare bara utav att gå ut, få frisk luft och prata lite med vänner i några minuter! Myst med vovven har jag också gjort, han är så mysig när han är trött men rena rama monstret annars haha..nutte. Ska avrunda här och sätta på Just go with it med mami nu, har hört att den ska vara bra så hoppas på de. Aja, ha de bra snyggingar!


svar på frågestunden

Favoritfilm?
Oj, har flera favoritfilmer! Bland annat The notebook, Ett moster till svärmor, The ugly truth, The last song.

Vart kommer du börja gymnasiet och vilken linje? :)
Kommer gå på Kärrtorps gymnasium, sam-media. 

 Har du funderat på vad du vill jobba med i framtiden?
Jaa lite har jag funderat men tycker det är så jäkla svårt. Journalist verkar väldigt roligt!

Vad för musik lyssnar du på? säg inte "blandat" eller "typ allt möjligt" nu!!
Haha men jag lyssnar verkligen på allt möjligt! Det beror på efter humör. Ibland lyssnar jag på allt som kommer på radion. Fixar jag mig för fest eller något lyssnar jag på Avicii eller liknande som får mig taggad. Är jag ledsen eller om de är sent på kvällen lyssnar jag oftast på The Fray, The script osv. Men Coldplay & Eminem är några favoriter som fungerar, oavsett humör.

Om du älskar coldplay så mycket, varför såg du dom inte i gbg? :O
Vi hade biljetter! Skulle åkt ner med Emelie, men något blev som de inte skulle så vi fick släppa biljetterna. Ganska surt.

Har du pojkvän?
Nepp, jag är lycklig singel!

Hur gammal är du?
16 år är jag!

Vilka bloggar läser du?
Kenzas, Rstahl, Egoinas, Lisaplace, rackartygarna sen mina vänners & några andra bekantas bloggar.

Vill du bli modell?
Nja, ibland vill jag, ibland verkar det bara för ytligt & så, kan inte tänka mig ett liv utan godis, sola, chips osv :D

Vad är du mest nöjd med på din kropp?
Hm.. Mina ögon, min mage och skrattgropar.

Vad är du minst nöjd med på din kropp?
Önskar jag hade lite mer kött på benen & lite mer rumpa.

Beskriv dig med 3 ord :)
Glad, omtänksam, snäll! :)

Hur lång är du?
173cm tror jag.

Snyggaste killen? :)
Jon kortajarena eller Ashton Kutcher!

Hur länge har du bloggat?
Lite mer än ett år nu.

Och har du haft någon blogg innan denna ?
Ja, har haft några bloggar innan fast dom rann ut i sanden rätt fort.

Har du tänkt att tatuera dig, vart i så fall och vad?
Tycker att det är sjukt snyggt med tatueringar men nej, har inga planer på att tatuera mig. Så rädd att jag skulle ångra mig efteråt eller att det blir fel. Det kommer ju ändå sitta där resten av livet!

Brunnet, blondiner eller båda (killar)?
Skulle nog säga någonting mittemella, cendré. Eller brunetter.

När va du senast i hopp med någon?
Det tog slut i juni förra

vilken är din favorit-serie? (förutom oth!)
The hills!

Är du naturligt brunett,eller har du färgat det? :)
Har min natruliga hårfärg nu. Tonade det brunt i vintras men det har försvunnit nu.

fulaste klädesplagget du vet? :D
Onepiece kanske, men dom är dock så jävla coola haha!

 


2011-07-24

  

Hejsan! Har legat i soffan hela dagen och kollat på life of ryan maraton idag igen, men börjar undra om de inte är samma avsnitt som det var igår för känns som jag nyss sett allting? hur som helst, har sovit en timme också i hopp om att bli friskare men det va ju förgäves, verkar aldrig bli frisk. Gud vill mig något dåligt. Karma.. Blir en hemmakväll idag också, segt segt segt men orkar verkligen inte göra något annat. Aja, ska sluta klaga nu. Puss på er och tack för alla fina kommentarer!



frågor & svar

Vart kommer halsbandet från du har näru sitter med din mamma? :)
Det kommer från Kappahl :)

Ååh jag är så himla avundsjuk på ditt utsende! Skulle vilja se ut som dig. Du har dom finaste ögonen och du har allt! Älskar din blogg också :) Sluta aldrig blogga!
Gud, tack tack tack sötnos! Men glöm inte bort att det utsidan inte är det viktigaste. Är säker på att du är hur vacker som helst!

Kan inte du lägga upp en bild på Henrik?
Haha joo det kan jag väl.

 


godmorgon


Bilder från Kreta. Jävlar vad jag saknar allting!

Godmorgon! Vaknade dock för en timme sen men det är nog fortfarande morgon. Mår lite bättre idag faktiskt, ska vila hela dagen, käka piller och hoppas på att må bra ikväll. Eller tillräckligt bra för att hitta på något annat än att hänga i soffan rättare sagt. Borde också städa mitt rum lite, men vi får se vad jag orkar med. Nej, måste käka lite frukost nu & så. Vi hörs om ett tag ♥



Norge

Mina tankar finns hos er i Norge, alla drabbade och närstående. ♥




legally blond



Tja! Ligger och kollar på legally blond som går på tv. Har sovit 3 timmar också så det var skönt. Är ensam hemma nu för mamma är på någon middag, själv har jag inte käkat någonting, orkar inte laga..hah. Håller på och laddar ner hur man blir av med en kille på 10 dagar också, sett den filmen flera gånger men tycker att den är lika rolig varje gång. Ska iallafall ligga i soffan hela kvällen så jag blir frisk någon gång, orkar inte det här mera! Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör iallafall, puss!


kreta stuff

Lite gulligt sms jag fick en morgon.
Från: Kreta Jocke (nån göteborgare vi träffade på splendid)
hejduuu :) har aldrig hört av mig såhär mkt till nån jag träffat på krogen men tyckte verkligen du var otroligt söt Tove! hoppas du får en bra dag :)


Fick också ett härlig fimpmärke på låret när vi var ute på kvällen av någon random grek. Märkte de först inte, bara att det sved lite. Som en kille sa, tur att vi hade druckit innan annars hade det gjort helvetes ont. Dagen efter kändes det däremot mera. Nice att man kommer få typ ett ärr där väldigt länge, men men. Vi får se det som ett minne från en väldigt bra kväll haha.

 

Åh, dessa låtar kommer alltid påminna mig om kreta. Minns hur vi alltid sprang upp till dansgolvet såfort dom kom. Inte direkt samma känsla när man lyssnar på dom hemma men får flashbacks! Så jävla sköna att dansa till! Den sista är dock en rätt dålig remix, hittade inte den rätta.





sjuk

 
Snygg & sjuk haha usch.

Hejhej! Mår inte bättre idag heller så fick åka till läkaren med mamma. Fick några tabletter som skulle göra mig frisk snabbare, hoppas verkligen att de funkar! Annars då? Har legat och kollat på Life of Ryan maraton som går på tv. Lite kär i killen med lockigt hår i the phone house-reklamen som kommer emellanåt också. Jaja, lär väl spendera dagen & kvällen här i soffan med massa glass och filmer. Seeeegt men inget jag kan göra. Vi hörs senare



20.57


Bild från kreta.

Va faan. Har sovit hela dagen och mår fortfarande inte bättre. Skulle egentligen träffat Junia ikväll och dra på någon fest men det blir en hemmakväll igen. Håller på att ladda ner säsong 4 av one tree hill men de går så jäkla segt så får väl sätta på någon film istället. Juste, sitter & läser lite om terrordådet i Oslo. Sånt där gör mig sjukt rädd och de är rätt ofattbart. Har släkt och vänner där & så. Mina tankar går till Norge



frågor & svar

hur fick ni smirnoff & breezer? köpte ni själva? :) ni värkar ha haft sjukt kul! :)
Ja, vi köpte själva. Det är egentligen 18 års gräns men dom hade ingen koll så vi kunde köpa i stort sett vad vi ville. Jaa vi hade sjukt kul! :)

vilken linje ska du gå på gymnasiet?
Sam-media!

vad hette hotellet och staden där ni bodde på kreta? :) och vilket resebolag hade ni?
Staden heter Platanias och vårt hotell hette Villa platanias. Tror vi åkte med norweigan :)

hur kunde ni festa när din familj var med? :)
Mamma visste ju alltid vart vi var, finns bara 3 barer och alla låg vid torget (ca 50 meter från hotellet). Hon litade på oss och fattade väl att vi ville ha lite kul.

Har junia någon blogg :)
Yes, hon har en med sina 2 systrar som heter 3systrar.devote.se :)



FREDAG

 

Hej på er! Läget? Med mig är de sådär. Vart ju sjuk på kreta men lyckades ignorera bort de rätt bra men tror det har slagit tillbaka nu. Har sjukt ont i huvudet och är jätteförkyld. Fifasikke, orkar verkligen inte.. Men har chillat hela dagen och ska fortsätta med det & käka lite ipren så borde det väl bli lite bättre till ikväll. Hur som helst, sitter och kollar på Oprah nu, funderar på att sova lite också. Villig att göra allt för att bli frisk! Menmen, vi hörs senare istället. PUSSAR!



saknar!

  
  
  

Jag saknar..

..Att vakna upp bakis varje dag med ryggont efter dom hårda sängarna.
..Splendids gratis drinkar vi fick hela tiden men höll på att spy av tillslut.
..Sköna tanten som alltid stod vid toaletterna på splendid och fläktade oss med sin solfjäder när vi var helt lökiga efter att ha dansat en massa.  
..Alla charmiga & snygga killar som jobbar på Eclipse.
..Att sitta & driva med jobbiga greker.
..Att shaka rumpan till akon - belly dancer.
..Att störa mig på den dåliga städerskan.
..Att föra på balkongen med massa smirnoff & breezer.
..Tutan inne på Splendid som gjorde alla sjukt taggade men var rätt jobbig.
..Hemska & långa trappan upp till Eclipse.
..Att lyssna på mamma & pa's ointressanta samtalsämne om getter, träd & öl.



update / dagens låt

Hejsan! Har precis fikat och så med släkten och sitter just nu och skypar med Henrik. Lite svårt eftersom han snackar norska och jag tappat halva rösten, men lite eyecandy iallafall. Planerna för kvällen blir nog lugna som igårkväll. Data, chips & one tree hill. Det håller. Har inte så mycket och säga, så bjuder på en grym låt som har spelats flitigt idag. Älskar den!





trött

 
 
Bilder tagna nyss.

Hej på er! Ska försöka få igång bloggen som vanligt igen, men de går lite segt haha. Idag har jag iallafall varit i stan och träffat söta Andrea en stund, vi kikade i affärer och snackade en massa. Sen var hon tvungen att dra så jag gick runt lite själv, köpte en body (på bilderna) och lite nödvändigheter. Vädret ger mig huvudvärk och blir sjukt trött av det så vet faktiskt inte vad som händer ikväll. Kanske städa rummet och sedan kolla oth, men först kommer en del av släkten hit för middag. Så borde fixa till mig lite nu, håller på och somna. Skriver senare, puss!



film från kreta

Känns som jag bombar både facebook & bloggen med kreta-stuff. Men det får mig att behålla känslan lite haha, här har ni iallafall en film med lite klipp från resan, har glömt en hel del och Junia har några klipp också så kanske blir en till film. Enjoy!





kreta 12-19/7 2011

Okej, det hände en del galna saker på kreta så måste skriva upp dom för att minnas och för att ni ska få veta lite iallafall. Finns lite mer men det vill jag inte skriva ut. Aja, här har ni lite iallafall:

Jag har råkat visa tuttarna för halva stranden när jag blev dränkt av en tsunamivåg.
Vi har dansat på baren flera gånger, eller 2 barer. En gång dansade jag själv med 2 typ stora tomtebloss i händerna hahah..
Jag har hånglat med norges typ snyggaste kille.
Junia har nattbadat.
Jag däckade på en solstol medans hon badade med killarna.
Vi har rymt ut mitt i natten och kommit hem 6 på morgonen.
Junia har varit full kl 2 på dagen.
Vi har sammanlagt hånglat med 3 bartenders, Junias ragg var dock 11 år äldre än henne haha.
Gett ut våra facebooks och nummer till lite väl många.
Pratat skånska under mer än halva resan.
Vi har ljugit om vår år ålder hela veckan, nu börjar jag nästan tro själv att jag är 17.
Blivit stalkade av världens läskigaste kille med typ 1 öga.
Blivit kär i alla snygga killar som jobbar på Eclipse (en klubb/bar).
Kissat i hotellets rabatt.



bildbomb från kreta





















hej igen!

Hejhej! Blev bara ett snabbt inlägg igår för att visa att jag lever. Kom somsagt hem sent igår kväll. Har verkligen haft the time of my life! Världens bästa resa utan tvekan! Veckan har varit över förväntningar och helt galen. Har inte saknat någonting hemma alls, vill bara tillbaka till Kreta nu! Åh, har världens ångest nu haha. Vi har verkligen tagit vara på varenda sekund och gjort så mycket galna & spontana saker. Vi har festat 7 dagar i sträck & kört all in varenda kväll. Vart sjuk en dag så låg inne & sov men sen på kvällen körde vi lika hårt ändå haha, störda men så jävla värt. Har knappt någon röst kvar och är sjukt trött men inte varje dag man är på kreta liksom. Skulle kunna göra vad som helst för att vara tillbaka i värmen. Låter så jävla tragisk men de är så de är.. haha. Har massa foton som kommer snart och så har vi filmat massa så tänkte klistra ihop allt till en film och lägga upp. Sounds good?




hemma

Nu är jag hemma från kreta igen, känns hemskt & jättedeppigt men men. Resan har vart helt underbar, skriver mer om den och ska lägga upp massa bilder imorgon. Måste sova nu, puss!



NU DRAR VI, HÖRS OM EN VECKA!!




paus i packandet

 
Nyss, osminkad & söt! Har nya shortsen på mig också, som ni ser så är dom väldigt hög i midjan men de är bara snyggt, speciellt med något linne eller en nåt instoppat. Kommer från H&M och kostar 199:-

Tja! Har hållt på och packat hela eftermiddagen men inte kommit så långt. Vovven har stört lite och nyss trampa jag i hans kiss på golvet som jag inte såg, nice! Men nu sover han så tänkte avsluta nu lite snabbt så jag kan chilla ikväll. Lutar åt oth maraton! Ville dra ut, men kanske inte så smart eftersom vi åker vid 12 imorgon så måste fixa osv. Och till dig Alexandra som undrade: nej vi åker inte ensamma, Junia följer med min familj! :)



packar..



Packningen är kaos just nu. Ska ju vara kul att packa haha, enda jag känner är förvirring. Hur många tröjor? Hur många shorts? Vilka klänningar? osv.. Får inte ihop de!



new in

Tjena! Kom hem från farsta nyss, vi var där en snabbis bara. Kollade lite kläder, köpte nödvändigheter till kreta & fikade på espresso house. Mysigt! Fick med mig ett par midjehöga shorts och lite underkläder som ni ser. Borde egentligen inte köpa underkläder haha, men behövde verkligen lite vitt, har bara svart typ. Måste sätta igång och packa nu, skjuter bara upp de hela tiden annars haha. Har ganska mycket och göra idag, men det är just början som är seg sen brukar de rulla på.. aja, vi får se hur de går. PUSS!





godmorgon


Bild från lördags.

Godmorgon! Är sjukt trött nu men känns bra att vara uppe i tid och vara klar för dagen. Gick upp för en timme sen, har duschat och så, ska bara äta frukost sen drar jag till farsta med Junia för att fixa lite inför kreta. Tror inte jag fattat att vi åker redan IMRON!? Ska bli så jävla underbart! Men men, måste rulla nu. Latero!



söndag

 
2 bilder tagna för någon dag sen.

Hej på er! Äntligen får jag en hemmakväll haha, inte för att jag ångrat att jag gått ut förut, tro mig vi har haft flera underbara kvällar, men det känns skönt att bara få ta de lugnt en kväll också. Vi har ta mig fan festat söndag, onsdag, fredag & lördag. Så värt! Hur hom helst, har suttit ute på baksidan några timmar med familjen och käkat lite jordgubbar & tårta. Mys! Tänkte packa lite till nu och sedan sätta på några avsnitt oth. Vi kanske hörs senare eller så skriver jag imornbitti. Puss på er ♥



16.43



visste ni..
att jag vill ha - en iphone!
att min senaste riktiga kyss - var en födelsedagskyss med en snygging!
att jag inte gillar - skitsnack, fördomar & hat.
att jag har - ett underbart sommarlov.
att min första kyss - var med min första förälskelse i 7an.
att jag avskyr när folk snackar - skit bakom ryggen.
att kärlek är - det viktigaste vi har, en underbar känsla men samtidigt otroligt smärtsamt.
att jag gillar att - göra spontana saker, träffa nytt folk och leva i nuet.
att jag föredrar att - umgås med positiva människor som ger bra inflytande på folk i sin närhet.
att jag alltid kommer att - försöka vara mig själv och ställa upp för mina vänner!
att sist jag grät var - för att jag blev dumpad, rätt grovt.
att min mobiltelefon är - rosa, värdelös och alltid nära mig.
att inatt - var jag ute på äventyr i förorterna.
att när jag vaknar på morgonen - så är de första jag gör att kolla ut genom fönstret.
att innan jag går och lägger mig - tänker jag alltid på något som får mig att le, då bruknar jag vakna med ett leende också.
att idag har jag - spenderat för mycket tid framför datan & kollat på one tree hill.
att i kväll ska jag - lida utav ensamhet
att i morgon ska jag - packa, packa & packa.
att jag hoppas - på eller vet att kreta kommer bli grymt.
att nu ska jag - kolla klart på oth.



gårkvällen

Hejsan! Jag och Junia vaknade vid halv 12, skönt att sova länge! Gårkvällen vart faktiskt jätterolig trots att det var rätt segt i början. Vi åkte till hammarbyhöjden och mötte upp lite folk sen började vi vandra upp till hammarbybacken, så jävla jobbigt haha. Men det var sjukt fint! Vi var där med massa tills typ klockan 1-2, sen börja vårt problem med att komma hem. Fick dras med sat-junia som ville hoppa ner på spåret, ha mat & la sig och sov överallt. Men sen kom några snälla grabbar och hämtade oss med bil och skjutsade oss till gubbängen där vi gick till donken direkt för lite nattkäk. Sen tog vi bussen hem vid halv 4 & somnade ganska direkt. Ja, där har ni vår kväll i stort sätt. Nu måste jag käka lite frukost, vi hörs sen!

Bilder från kvällen.
 
 
 
 
  
 


spontanutgång

 
Bilder tagna nyss!

Tjatjatjenahallå! Har stress-duschat&fixat mig nu och är äntligen klar. Vart så stressad i duschen att jag tvättade håret med bodylotion haha, virrig tjej. Skulle ju egentligen vara hemma ikväll, men fan man lever bara en gång. Vi ska dra på fest någonstans vid sickla/hammarbyhöjden, don't know. Junia kommer hit snart sen drar vi nog. Kameran är med så ska försöka använda den också, något jag missade igår. Aja, ha en bra kväll på er!



9 juli

  
Bilder tagna för en stund sen.

Blev inget bad idag, lika bra kanske haha. Har käkat lite jordgubbar och myst på baksidan en stund istället. Junia frågade nyss om jag ville komma till söder och kolla kläder med henne så ska ta och sticka dit strax. Känns skönt att göra nånting idag och inte ligga inne och sova bort hela dan. Lovar att lägga upp bilder om jag köper nåt. Latero!



frågor & svar

hej ! du är så brun och solar mycket så jag undrade om du andvänder solskydd och sen sololja för att inte få såna där vita fula fläckar ? elr andvänder du bara sololja ? :)
Hej! Använder nästan aldrig solskydd, möjlgtvis i början när jag är lite blekare för att inte bränna mig, men sen kör jag på hawaiin tropic (i sverige iallafall) och bara lite solskydd på kinderna. Har väldigt bra pigment så bränner mig sällan! :)

hur är det att ha hund?
Kul! Älskar min lilla vovvis. MEN, det är sjukt mycket jobb, iallafall nu när han är valp. Man är så låst liksom, han kan aldrig lämnas ensam, måste alltid passas. Får aldrig sova längre än 10. Kissar inne gör han också hela tiden. Han är så busig så han är jätterolig att leka med men han bits en hel del och är så kaxig haha.

Skulle du kunna lägga ut bilder på det som du fått? :)
Har inte fått present från alla riktigt än, men ja visst kan jag göra de sen :)

hon på första bilden har jättefin klänning! vart är den ifrån? :)
Den är från salt om jag minns rätt! :)





sliteeeen



Haha asså är så jäkla trött, finns inte ord! Vi ska typ dra och bada snart också vilket inte känns så lockande. Känner mig sjukt sliten haha. Antar att de är de men får räkna med när man kört all in 3 kvällar av 6 dagar. Som första veckan på lovet, då var vi ute 5 dagar på en vecka. Vill bara kolla film ikväll och käka så jävla massa chips haha. Ibland krävs det bara lite för att göra mig lycklig. Chiiiiiiiiips & dipp! Flummigt inlägg haha.



godmorgon





4 bilder från igårkväll.

Godmorgon! Sorry för att jag knappt uppdaterade igår men glömde bort och hade inga roliga bilder eller något sånt. Igårkväll drog vi iallafall på fest i björkhagen, eller hammarbyhöjden..kanske samma sak? Det var iallafall riktigt kul och vi kom hem vid 3. Idag ska vi kanske dra och bada i flaten om det blir bättre väder vilket vi hoppas på! Annars ska jag kanske åka till farsta eller något. Vi får se! Ska iallafall käka lite frukost nu, vi hörs sen ♥




godmorgon

  
  
  
Random webcam bilder.

Godmorgon! Har varit vaken sen kl 10 och bara suttit här sen dess. Sovit så jäkla bra inatt, tills vovven väckte mig haha. Är hundvakt idag så måste typ vara hemma, eller ha med hunden ut någonstans. Får se vad jag gör. Tack till alla som grattade mig igår också, det värmer! ♥



new in/födelsedagspresent




00.54

Hejsan! Har haft en jättemysig dag. Jag och mamma drog in till söder och käkade tacobar ute i kvällssolen, sen stack jag hem och träffade Emelie. Vi köpte godis, kollade på oth och pratade lite. Här under ser ni snygga bilder från gårkvällen som förövrigt blev väldigt lyckad. Vi var ett gäng på kanske 25 st nere vid sjön. Lyssnade på mange, umgick och drack lite. Senare på kvällen badade vi i poolen, då kom de flera och sammanlagt var vi nog minst 40 st, och alla sjöng för mig vid tolvslaget haha! Kom hem vid 2 och somnade direkt. Rolig kväll! Tänkte tvätta bort sminket nu och sedan hoppa i säng. Godnatt! ♥






7/7 birthday!



Hej på er! Haft en bra dag än så länge? Jag har! Låg ute och solade lite efter jag fått lite presenter av mamma. Sen drog jag och Emelie ner till sjön för att bada och sola lite, vovven följde med också men han vågade inte riktigt bada. Vet faktiskt inte vad jag ska göra senare, vanligtvis skulle släkten kommit men alla är typ bortresta så vi får ta det nästa vecka eller något. Håller just nu på att svara på alla grattis-inlägg på facebook, dom tar aldrig slut! Men blir så jäkla glad av alla grattis, ler hela tiden! Tacktacktack! Ska fortsätta nu och hoppa in i duschen strax. Vi hörs senare ♥



FÖDELSEDAG!

IDAG FYLLER JAG 16, GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!!!

 


hejsvejs

 
Bilder tagna nyss!

Tjenahej! Har lite bråttom nu, måste packa väskan, käka pizza och dra ut och möta Emelie. Som jag skrev i några inlägg under så sticker vi ner till sjön ikväll för att umgås med vänner osv. Hoppas det blir roligt! Sover hemma så vi hörs imorgon när jag vaknat eller något. Ha en bra kväll!


boring

Lovar du att vara ärlig? Ja.
Du heter? Tove Waldemar.
Beronde av? Cola, trygghet, vänner & kärlek.
Vad behöver du mest just nu? Glass & kreta.
Vad tror folk om dig? Ingen aning, kanske blyg och förhoppningsvis snäll.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögonfransar/ögon och smilegropar.
Hur imponerar man på dig? Våga vara sig själv, bjuda på sig & vara schysst.
Brukar du skratta för dig själv? Nja, ibland.
Var bor du? Sköndal.
Trivs du där? Jadå.
Vad har du för mobil? Typ sony ericsson w595.
Nästa mål i ditt liv? Vet faktiskt inte.
Hur svarar du i mobilen? Hallå?
Vem ringde dig senast? Felix.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Frågade vad jag gjorde & om planer inför kvällen.
Antal timmar sömn inatt? 8 timmar.
Sov du ensam? Nepp.
Brukar du komma i tid? Ja nästan alltid.
När mår du bra? När jag känner frihet, de är soligt och när jag är med vänner.
När blev du fotad senast? Måndagmorgon.
Hur känner du dig nu? Handikappad, jävla nackspärr.
Vanligaste färg på dina kläder? Vitt.
Vem saknar du? Ingen speciell haha.
Favorit dryck på morgonen? Juice eller oboy.
När brukar du oftast gå och lägga dig? Nu på lovet, runt 2.
Är du blyg? Sådär.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, inte dirket.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Allt jag inte kan göra som tjej.
Är du nöjd med ditt liv? Jadå!
Vad är det värsta du vet? Folk som sviker, ljuger. När man förväntar sig saker och så blir de inte så.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika..
Vad längtar du till? KRETA!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja.
Vad är det finaste du fått? Mina vänner och min familj.
Om fem månader? Går jag i gymnasiet.
Om ett år? Är det dagen innan min 17-årsdag!
Du samlar på? Ingenting.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Emelie.
Har du strumpor på dig nu? Ja.
Är det okej att gråta? Men ja!
När grät du senast? Nästan exakt en månad sen.
Bär du glasögon eller linser? Inget av de.
Vill du gifta dig? Tror det.
Ha barn? Jadå.
Är du bra på att laga mat? Nja.
Är du flygrädd? Näe.
Tror du på ett liv efter döden? Kanske.
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej det gör dom inte.
Vilken ögonfärg har du? Blå/grön/gråa.
Röker du? Nej.
Vad är det viktigaste i livet? Lycka, kärlek.

JAG HAR:
Digitalkamera? Inte just nu haha.
Systemkamera? Nej.
Telefon på rummet? Näe, bara mobil.
Egen dator? Japp.
Könssjukdom? Haha nej!?
Bra kompisar? Ja.

SENAST SOM:
Sov i din säng? Emelie.
Såg dig gråta? Ingen.
Fick dig att gråta? Svek & löngner.
Du delade en dricka med? Junia.
Du gick på bio med? Minns ej.
Skällde på dig? Vet inte.
Sa någonting till dig och vad var det? Emelie "Hejdå, vi hörs sen"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej.
Kramat någon? Ja.
Pussat någon? Nej, bara på kinden.
Köpt någonting? Ja.
Sjungit? Ja.
Saknat någon? Nja.


Ghost

Asså på senaste tiden har jag börjat tycka de är lite obehagligt att vara hemma helt ensam på både dagarna och kvällarna. Haha, nej jag skriver inte de här för att vi såg en skräckis igår men jag är fan säker på att de spökar hos mig! Hör saker jätteofta men antar att jag kanske inbillar mig bara men härom natten när jag skulle sova såg de verkligen ut som ett kille stod bredvid mig och tittade, jag var tvungen att tända snabbt för att verkligen kolla om det var någon där, men det var de ju självklart inte. Men vågade inte sova med huvudet åt den sidan eller öppna ögonen haha. Och juste, förra veckan när jag låg och sola var de också lite obehagligt, var hemma själv, eller min brorsa var hemma också. Så känner jag verkligen hur nånting blåser mig på kinden. Kan varit en vind haha, men det kändes verkligen som at någon stod 5 cm ifrån mig och blåste jättemycket på min kind. Blev livrädd och typ slog till luften för trodde det var min brorsa som drev med mig men nepp ingen var där. Antar att det nog bara är jag som borde tas in på psyket men tror faktiskt på spöken!



6 juli

 

Låg ute och solade i ca 2 timmar sen kom de massa moln så då var det inte lika roligt längre. Har gjort lite lunch, kollat på ett one tree hill avsnitt och nu sitter jag här. Smsar med lite olika folk om planerna för kvällen och förhoppningsvis blir de riktigt roligt. Vi ska dra ner ett gäng till drevan för att bada, hänga och kröka. Imorgon fyller jag år också och på tisdag sticker jag och Junia till kreta en vecka. Livet leker!



godmorgon


Haha snygg bild från kreta förra året. Men faaan vad bruna vi var!

Godmorgon! Sjukt bra väder så är på jättebra humör, men dock har jag fått världens nackspärr så kan ju fan knappt röra huvudet.. men men hoppas det går över snart. Träffade somsagt Emelie igårkväll, vi drog och badade med Ewelina, Chris & Jesper en liten stund sen drog vi hem och kollade på den nya skräckfilmen Insidious. Och jävlar vad läskig den var, höll på att skita på mig flera gånger. Hatar skräckfilmer så vet inte varför jag gick med på att se den men den var rätt bra så den rekomenderar jag iallafall! Nej, nu måste jag röra mig utåt för att lägga mig & sola. Vill inte slösa bort en enda sekund när de är så fint väder. Puss på er!



TISDAG


Bild tagen för några dagar sen.

Hejsan. Kom precis hem från farsta där jag var en stund med mami för att köpa hundmat & kolla på en ny kamera. Men den jag ville ha var slut så mamma ska kanske åka förbi ett annat ställe imorn eller ikväll och köpa den. Nice! Ska strax äta lite middag och sen träffa Emelie tror jag. Vi ska väl bara chilla och ladda upp för imorgon då de förhoppningsvis blir allt annat än chill! Har inte så mycket mer att säga förutom att jag tycker de är superkul att ni börjat kommentera mera, fortsätt med de! PUSSAR!



5/7

Tjena! Fan har typ inga roliga bilder att bjuda på så blir ett bildlöst inlägg tyvärr. Hur som helst, vaknade runt halv 11 idag och har kollat oth sen dess. Håller just nu på att ladda ner tredje säsongen. Vädret suger som vanligt i sverige så antar att det blir en dag hemma bara. Men ikväll vill jag fan ta & göra nåt lite roligare iallafall.. Aja, med mig är de bra hoppas ni också mår fint. Puss!



-

Ångra aldrig något som en gång fått dig att le.



bildbomb från igår











FRÅGOR & SVAR

vem är svante? e du på g med nån?
Svante är min låtsaskusin och väldigt bra vän! Nepp, jag är inte på g med någon.

Oh, skulle du inte kunna visa ditt nya halsband? :))
Jo absolut men de är mycket finare i verkligheten!




laaaazy

Hejhej! Fyfan vad seg jag är idag.. Emelie kom till mig runt 12 när hon hade vaknat, vi kollade på one tree hill och var nyss på donken för lite käk. Gick dit i typ pyjamas, käkade massa, gick och sjöng lite jullåtar påvägen hem. Så jävla tragiska. Men men, ska leta runt lite på internet efter en ny kamera. Min gick nämligen sönder ikväll!!! Vet inte hur eller när men hela displayen är förstörd men allting annat funkar så har lite bilder från igårkväll som jag kan bjuda på strax. Hoppas allt är bra med er förresten. Vi hörs strax!

En bild på mig och Junia innan vi drog ut igår.



soooooova

 

Hahahah 2 bilder tagna nyss. Somnade visst med sminket på igårkväll och vovven väckte oss vid 9, därför vi är uppe såhär tidigt. Junia stack precis så nu ska jag bara somna om. Behöver sova ett par timmar till.. Gårkvällen vart iallafall lyckad. Berättar mer sen!


3 juli

  

Tja! Jag och mami drog till farsta en snabbis tidigare idag. Köpte halsbandet och lite fika. Halsbandet ska jag kanske ha ikväll så då får ni väl säkert se det om vi tar bilder. Vi ska nämligen till Svante ikväll och fira att han fyller 16. Ska bli sjukt roligt faktiskt och jag är jättetaggad. Junia kommer hit om ett tag för vi ska fixa oss lite tillsammans, sen möter vi upp Emelie också. Vet inte om jag hinner uppdatera innan vi drar men de lär vi märka. Annars hörs vi imorgon. PUSS!



drömhår!




godmorgon

Godmorgon! Hade egentligen tänkt gå upp vid 10 för att sola men eftersom det inte var speciellt bra väder så somnade jag om och vaknade nu. Rätt skönt men segt. Nu borde jag iallafall vara pigg & taggad till ikväll! Tänkte käka lite frukost nu (godis från igår) och kolla på lite one tree hill avsnitt. Vilken jävla nörd jag är haha! Vill fan till farsta en snabbis också för att köpa ett halsband jag spanat in.. men vi får se hur de blir med de. Ha en fin dag ♥




23.39

  
Bilder tagna nyss.

Hejhej! Hann inte uppdatera innan jag stack ut och träffade Junia. Men nu är jag här iallafall. Jag & Junia åkte runt på en roadtrip eller något här i förorten för ärenden och lite godis. Känns som vi träffade på allt och alla ikväll haha, men det var trevligt. Sen drog vi hem till mig en stund och chillade och hon var tvungen att dra för ett tag sen för att inte cykla hem i mörkret. Tänkte tvätta bort sminket nu och sätta på några oth avsnitt innan jag hoppar i säng. Ajaaaa, håller på att löka sönder också för det är så jävla varmt i mitt rum trots att jag har fönstret öppet och elementet av.. skitjobbigt haha. Men adjö med er, som killen sa idag!



lördag





Bilder från dagen.

Hej på er! Vaknade klockan 11 imorse av att mamma väckte mig. Hängde med henne och vovven till någonstans långt ute i tyresö för att bada och sola lite. Var sjukt skönt i havet faktiskt, inte speciellt kallt alls. Gick på små promenader med Leo och läste lite tidningar. Rätt mysigt faktiskt. Nu tänkte jag strax hoppa in i duschen och sen ikväll ska jag träffa Junia. Men vi hörs innan de, puss!



onödig fakta

Är kär i killen som jobbar på mataffären i sköndal.
Önskar jag vore naturligt blond.
Tycker det är sjukt sexigt när killar har sån där rak keps, gärna bak&fram.
Älskar verkligen att sjunga men sjunger bara för mig själv.
Smaskar tydligen sjukt högt när jag äter godis och chips, alla mina kompisar klagar alltid på de.
Fyller år om 6 dagar.
Svär nästan aldrig & blir väldigt sällan arg.
Är inte speciellt svartsjuk av mig.
Har en förkärlek till killar med lite lockigt halvlångt hår.
Verkligen älskar att köpa underkläder.
Har aldrig ätit kebab.
Tycker att det är sjukt fint med gröna/bruna ögon.
Är en fjärdedels norsk. 
Tycker att killar är som snyggast när dom inte är medvetna om de.



baksmällan

 
 
4 random bilder från senaste tre dagarna.

Hejsan. Är på lite bättre humör nu tack & lov. Men har lite för mycket tankar i huvudet just nu, vill bara skriva av mig men vet inte hur jag ska ihop det. Jaja, sitter och kollar på Baksmällan just nu som går på tv, classic! Sett den säkert 20 gånger men den är fortfarande lika rolig. Har kollat på 2 oth avsnitt också. Tänkte gå och lägga mig rätt tidigt idag så jag är lite pigg imorgon men vi får väl se hur de går med de haha. Ska blogga lite innan också tänkte jag sååå.. latero!



FRÅGOR & SVAR

Hur många besökare har du? :)
Har runt 100-120 unika besökare varje dag! :)

vart har du köpt din gula bikini?:) finns den kvar, puss.
Den är köpt på nelly.com, vet faktiskt inte om den finns kvar. Vissa dagar står det att den finns, andra dagar att den är slut. Du får hålla ögonen öpnna!

SNÄLLA, kan du fråga emelie vart hon köpt hennes outfit? :D tröjan och shortsen alltså, supergulligt i sånna fall!
Absolut! Det är faktiskt en byxdress hon har och en tröja över. Byxdressen är från H&M & tröjan är från JC.





SEGT!

Hejhej! Är på rätt dåligt humör nu pga olika anledningar. Ikväll skulle vi egentligen ner ett gäng till sjön för att umgås, bada & dricka osv. men det ställdes in som vanligt. What's upp med alla partypoopers!? Sjukt jävla irriterande. Tänkte träffa någon kompis eller något istället men alla verkar vara upptagna så ska tvätta bort kladdet i ansiktet och ha oth maraton resten av kvällen. Förhoppningsvis köper mamma godis eller något också. Hur som helst, vill inte låta mitt humör gå ut på er så ska väl avrunda här. Hoppas ni får en bra kväll iallafall. Puss!


Fredag


Bild från igår.

HEJ! Kom hem från farsta centrum för ett tag sen, var där en snabbis med Junia för att köpa hawaiian tropic till kreta. Sov ju hos henne igårkväll. Det var myyysigt. Vi badade, hoppade studsmatta, satt ute och snackade & såg på Stockholm boogie. Bästa filmen! Fick reda på gymasiet också, det blir Kärrtorp för mig i höst. Känns bra efterosm det var mitt första val, men rätt trist att verkligen alla tydligen ska börja där. Men men.  Just nu sitter jag här och bara chillar, borde ta tag och städa rummet lite. Byta lakan osv och dammsuga. Trist men måste göras. Vi hörs om ett tag istället!



RSS 2.0