myskväll


Nyss! 

Nu drar jag ut i kylan och regnet för ännu en myskväll hos Rasmus. Ska bli jättemysigt, men börjar bli lite rastlös så ska bli riktigt roligt med 18-firande imorgon. Jaja, ville bara säga hej och berätta om kvällen lite fort. Måste kila nu. Ha en bra tisdag! Pusss! 

Cravings

Gina Tricot, Skopunkten, Bikbok, H&M. 

30 oktober 2012


Nyss! 

Igårkväll åkte jag hem till min älskling vid 9 tiden. Vi myste ordentligt med chips, dipp & godis framför lite filmer. Jag var supertrött och minns knappt när jag somnade.. Imorse vaknade vi iallafall vid 11 och tog en sväng i Haninge centrum innan jag rullade hem. Tänkte ta en låååång varm dusch nu och sedan äta middag. Eftersom det är så jäkla tråkigt väder hela tiden orkar jag knappt något så blir nog en myskväll till. Hörs senare! 

FRÅGOR / SVAR

Var ifrån är din stora sminkborste ifrån? och är Isadora pudret glittrigt eller matt? :)
Sminkborsten är från H&M. Skulle nog säga att det är matt :) 

Vad använder du dig av för program när du "redigerar" dina videobloggar? när du snabbspolar och så. Tacksam för svar! :)
Windows movie maker, gratis och enkelt! :) 

Tove, vad ska du ha för vinterjacka i år? kram!
Jag ska ha samma som förra året, min svarta D.brand, dock ska jag nog köpa en päls till den! 

Vart är din highlighter ifrån som du använde i sminkvideon? :)
Den heter Mary-Lou Manizer och kommer från The Balm, köpte min på Nelly.com :) 

Vet du var man kan köpa röda muggar i stockholm? :)
Ingen aning tyvärr! 

Hur har du fått dina ögonbryn så tjocka? :)
Tvingat mig själv att låta bli pincetten! :) 

Vad heter den andra låten som är i sminkvideon? :)
Sail - Awolnation! :) 

måndag 29 oktober


2 bilder från igår! 

Igårkväll åkte jag hem till Andrea, vi köpte massa frukt och doppade i smält choklad till Solsidan och 500 Days of Summer, riktigt mysigt! Vi somnade ganska tidigt och imorse kom jag hem vid 11. Sen dess har jag städat mitt rum lite och fixat mig. Om ett tag kommer Rasmus hit, vet faktiskt inte vad vi ska göra.. Bara chilla här hemma antar jag eftersom jag är hundvakt så måste passa Leo ett tag. Mysdag! Hoppas allt är bra med er. Puss!

videoblogg / lockar håret

  

28 oktober 2012

1. I cubus provrum igår, världens finaste topp, men köpte den tyvärr inte. 2. Världens bästa pojkvän. 3. Mysis! 

Hej! Förlåt för min dåliga uppdatering under helgen men har inte haft tid. I fredags var vi somsagt på halloweenfest vilket var väldigt roligt om man bortser från lite problem som hände i slutet av kvällen. Igår mötte jag upp Julia vid 1 och vi tog en sväng i stan. Fick med mig en tröja jag kan visa sen. På kvällen åkte jag hem till Rasmus där vi hade myskväll framför Music and lyrics och Paranormal Activity. Åkte därifrån vid 2 idag och sen dess har jag inte gjort mycket alls faktiskt! Eller jo, fixat en videoblogg till er som kommer upp strax så stay tuned! 


höstlov!


Nyss! 

Det här är vi just nu! En hippie, en tjuv och en ängel, fina va? Vi är hos mig nu och fixar oss och förar lite. Sen bär det av mot tyresö för halloweenfest! Kommer bli grymt! Vi sover här sen och imorn ska jag till farsta med Julia så vi får se hur mycket uppdatering det blir. Hoppas ni får en grym start på lovet iallafall. Puss! 

25 oktober 2012


Nyss! 

Hejhej! Har haft en lång och händelserik torsdag. För en gång skull har jag faktiskt haft tid att hitta på något. Gick i skolan från 8 till 12, sen åkte jag och Julia till umo, fikade och kollade lite i affärer. Efter det åkte jag och mötte Andrea i globen där vi gjorde detsamma haha. Jättemysig dag iallafall! Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på middagen. Sen bär det av mot min älskling där jag spenderar natten. Imorgon har jag en (förhoppningsvis!) ganska skön dag och sen är det äntligen lov! Kommer inte en sekund för sent. Ska fira in det med halloweenfest på kvällen. Ska bli grymt! Jaja, måste kila nu, men vi hörs mera imorgon antar jag. Puss! 

sminkvideo



Äntligen va!? Ni har tjatat om en sminkvideo i evigheter och jag har faktiskt lovar att fixa en. Hade lite tid över idag så gjorde en lite fort.. Jättepinsamt och jättefort haha. Ser ut som att jag tar jättemycket solpuder men det gjorde jag faktiskt inte haha. Detta kanske är så jag sminkar mig i skolan direkt.. Mera ifall jag ska ut eller något! Jaja, hoppas ni gillar den! 
 

page


Ser ut som att jag klippt håret kort, men det stämmer inte. Dock vart jag riktigt sugen när jag testade. Är så trött på mitt hår och någonting måste göras snarast.. Men skulle nog aldrig våga klippa av de sådär! 

Plugget går åt helvete rent ut sagt. Tyskan går helt okej men jag har inte ens vågat kollat på naturkunskapen.. Får hoppas på ett mirakel! Sitter mest och saknar mig älskling och funderar på vad jag ska vara på fredag! Har lite idéer men längre än så har jag inte kommit.. Kanske indian, militär, baseballspelare, pirat eller tjuv typ.. Jaja! Det löser sig! 


24 oktober 2012

Igår när jag satt och kollade på tv ringde Rasmus och frågade vad jag gjorde, vi pratade lite och jag bad honom göra alla mina läxor som jag var så trött på, då säger han "öppna dörren då", så står han utanför min ytterdörr haha! Blev jättechockad! Och med sig hade han världens finaste rosor eftersom det var vår månadsdag. Sen hjälpte han mig att plugga och sov även här. Världens finaste och bästa pojkvän. 

Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra. Sitter och försöker skjuta upp plugget så mycket som möjligt.. Hur dumt som helst men orkar verkligen inte ta tag i det! Hade ett prov idag som gick rätt bra tror jag, och två imorgon. Skjut mig! Kommer inte ha tid att göra något annat idag, så plugg är det enda som står på schemat. Hoppas ni har något roligt för er och roar er för mig med. Puss på er! 


wanted



Så fina saker! Måste bara älska paljettklänningen i mitten, helt perfekt! Sjukt sugen på att ha den på nyår.. Ska se om jag får igång någon bloppis nån gång (lat!), så kanske jag får in lite extra cash! 

plugga plugga plugga


Nyss! 

Hejhej! Läget? Med mig är det bra förutom att jag är sjukt seg och trött. Sitter och pluggar för fullt.. Har prov i samhällsekonomi imorgon, och på torsdag i natukunskap och tyska. Kul va? Bara att kämpa sig igenom och inte har för höga krav så sig själv.. Men skulle gärna hellre vara med min älskling som jag saknar så mycket. Blir inte mycket att ses den här veckan pga skolan, även om vi har en månad idag.. Lite trist. Jaja, ska fortsätta nu. Vi hörs lite senare, puss! 


kärlek



Så jävla kär i dig.


todays

Jag idag! Tröja - Cubus, Pälsväst - Salt, Jacka - Jofama by Kenza! 

Snart är denna måndag över och vi kommer en dag närmare helgen. Skönt! Har dock lite plugg att bli av med innan jag kan slappna av helt för dagen.. Var precis ute med vovven en sväng och tänkte nu gå upp på vinden och leta rätt på lite maskeradgrejer, måste kolla om något passar till fredag. Ska nämligen på en till halloweenfest då, ska bli riktigt roligt! Så har ni något tips på vad jag kan vara är det bara att säga till, skulle behöva all hjälp jag kan få! Puss! 


måndag 22/10


Julia och jag nyss! Läs hennes grymma blogg HÄR

Måndag och ny vecka dårå! Känns väl helt okej även om det är en riktigt jobbig vecka i skolan, man får tänka på att efter dom här dagarna så är det äntligen lov! Så jävla efterlängtat! Började iallafall halv 11 idag så det var skönt. Sitter just nu på en samhällslektion som håller på ett bra tag till. Slutar vid 4 tiden idag och då bär det av hem direkt för att plugga.. Segt men bara att kämpa på! Ska försöka få in något/några blogginlägg också så vi hörs mera då! Tack förresten för besöksrekordet igår, hoppas ni stannar! 


söndag 21 oktober


Jag, Rasmus och Johan igår! 

Kom precis hem från regnet.. Så deppig söndag och vädret gör att jag inte vill göra någonting annat än att ligga i sängen hela dagen. Igårkväll åkte jag hem till Rasmus vid 6 tiden, vi lagade middag ihop och senare kom de lite folk, vi drack, lyssnade på musik och pratade. Jättetrevligt! Somnade rätt sent och idag vaknade vi inte förräns vid 3, sjukt.. Är jätteseg nu och inte på världens bästa humör. Ska iallafall försöka plugga lite nu och sedan ta det lugnt hela kvällen med massa gott och film. Vi hörs! 


oktober 2011 / oktober 2012




Bilderna till höger är från oktober förra året, och de till vänster är från den här hösten! Skillnad? Ja! Enligt mig iallafall.. Största skillnaden är väl håret ögonbrynen. På tal om ögonbrynen, vad fan tänkte jag!? Ser ut som värsta bitchen haha! Nej men jag tycker att det är en klar förbättring iallafall.. Såg ju så liten ut haha!


halloweenfest



Bilder från igår! 

Godmorgon! Jag vaknade vid halv 11 av mig själv och kunde inte somna om efter det så har varit vaken ett tag. Är rätt trött men annars mår jag toppen! Gårkvällen vart jättebra! Vi var på fest hos Jessica som bor i världens största och finaste hus, där var det halloweentema med beerpong, dans, lekar, röda muggar och allt möjligt. Var jätteroligt att nästan hela klassen var där + massa andra. Superkul! Blev rätt tidigt för mig men det kändes bara skönt! Tyvärr tog jag inte så mycket bilder så ni får nöja er med dom ovan. Var iallafall nörd med brillor, fluga och hängslen! 

Idag har jag inte så mycket planer.. Eller bara till senare. Ska käka lite frukost nu och sen får vi se vad som händer. Ikväll ska jag iallafall hem till Rasmus på middag och sånt, blir mysigt! Hoppas allt är bra med er och att ni får en bra lördag, vi hörs lite senare! 

fredag 19 oktober

Nyss! Jätteofräsh haha..

Kom precis hem från en sväng i farsta med mamma, jag solade en kvart och hon kollade lite i affärer. Jag har inte solat på nästan ett år, men nu till hösten känner jag mig så jäkla blek så.. Är dock inte lika blek som bilderna vill visa haha, dåligt ljus i webben. Jaja, Ska precis städa rummet lite och sedan ta en dusch. Om ett tag kommer Moa och Julia hit för lite fixning till kvällen. Ska somsagt på halloweenfest, ska bli såååå roligt! Tror det kommer bli grymt! Vad jag ska vara får ni se senare ikväll eller imorgon! Hoppas ni får en grym fredag! 

simple life



Någon som kommer ihåg det här programmet som gick för ett par år sedan? Simple Life med Nicol Richie och Paris Hilton. Hade helt glömt bort det, men kom på det för någon vecka sen och sen dess har jag kollat massa. Så sjukt roligt, skrattar så jag gråter ibland haha. Nej men det är ett bra tidsfördriv om man inte kan sova eller bara har tråkigt. Finns att ladda ner på thepiratebay. Nostagli! 


cravings

Bikbok, Cubus, Lindex, Woolrich! 


torsdag 18 oktober


Nyss! 

Sitter på lektion just nu och får kämpa för att inte somna, bara 2 timmar kvar! Sorry för dålig uppdateringen igår förresten.. Var hos Rasmus och myste hela dagen, vi kollade tv, myste, lagade pizza med hans mamma och sen åkte vi hem till mig och myste ännu mer. Han sov hos mig och imorse började jag halv 12, sååå skönt! Sitter somsagt på lektion nu, slutar vid 4 och då ska jag och Julia in till Buttericks tror jag, måste hitta något till imorgon. Börjar få panik haha! Jaja, uppdaterar mera ikväll. Puss! 
 

rasmus svarar

Hur lärde ni känna varandra? 
Vi hade pratat några gånger förut men aldrig träffats. Eller jag pratade med henne men hon var för cool för mig och svarade inte vissa gånger, trodde jag! Men hon har erkänt att det var för att hon va lite blyg då. Vi sågs första gången på flyget ner till Rhodos men jag hade inte sovit något och orkade inte ens hälsa faktiskt, jag tittade bara lite snabbt på henne och fick ögonkontakt. När vi kom ner till rhodos så undrade jag om hon ville hänga med oss på kvällen och det ville hon. Efter den kvällen så var hon med oss ute på bargatan varje kväll och vi träffade henne några gånger på dagarna också.

Vad gillar du mest med Tove?
Jag kan inte riktigt säga vad jag gillar mest. Men mina favoritsaker med Tove är utan tvekan hennes varma ögon och hennes superfina leende! Att hon alltid är så glad och snäll gillar jag oerhört mycket och tycker är viktigt med en tjej.

Hur ser din familj ut? (alltså inte utseende, haha) 
Jag har en helbror, en halvbror och 3 ”ingifta” bröder. Jag bor själv med min mamma förutom när hon är hos sin kille i Tullinge. Då får jag ta hand om huset själv, därav festerna för dig som undrade det

Är du dig själv när du är med Tove och dina kompisar?
Ja det tycker jag verkligen. När jag är full så kanske jag blir lite knasigare men det blir jag även om Tove inte skulle vara där. Men ja jag tycker att jag är mig själv.

Är du hel svensk? Du ser ut som en italienare typ!
Ja, jag är vet att det är svårt att tro men jag är helsvensk!

Knasig fråga kanske men gillar du Toves utseende eller personlighet mest? :)
Jag tycker om både hennes utseende och personlighet. Hon är riktigt riktigt vacker på utsidan men minst lika fin på insidan. Jag är en pojke som har mycket tur att få vara med henne.

Var det kärlek vid första ögonkastet? 
För mig var det verkligen det. Jag har inte kunnat sluta tänka på henne sen första gången vi sågs. Och efter att jag började lära känna henne så jag var jag ännu mer fast.

Har Tove gråtit framför dej? 
Nej det har hon inte gjort.

Kan du berätta lite knäppa saker om Tove som vi inte vet? :)
Hon tycker om att slå mig i ansiktet av någon anledning. Absolut inte hårt, men jag tycker att det är lite mysigt för då kan jag kittla henne utan att hon får bli sur! Hon tycker inte om tjat och hon älskar att prata om varma stränder och stekande sol! Det finns fler men håller det för mig själv!

Vem tog första steget? 
Det var nog båda. Vi var fulla men vi har pratat om det och kommit fram till att det var nog båda.

Hur var er första kyss? vem tog första steget? 
Ingen av oss kommer riktigt ihåg men kan tänka mig att den var lika underbar som alla andra jag fått.

Vad gjorde att du föll för Tove? 
Det var allt med henne. Jag har fortfarande inte sett en enda dålig sidan eller något som jag inte tycker om med henne. Ett förhållande kan inte vara 100% men hittills så har jag inte sett en enda fel med Tove så allt med henne är det jag har fallit för.

Vem är svartsjukast? 
Tror inte någon av oss är speciellt svartsjuk. Kan inte riktigt svara på den.

Bästa minnet? Det galnaste ni gjort ihop?
Bästa minnet, det måste nog vara första gången jag träffade henne efter Rhodos ensam. Helt underbart. Det galnaste minnet med henne är utan tvekan Rhodos!

Hur kände ni varann innan Rhodos? :)
Vi hade pratat lite via sms. Mest jag som försökte få henne på några fester men hon ville aldrig! Haha, som tur är har jag fått förklarat för mig nu varför hon inte ville!

Har ni bråkat någon gång?
Neeeeej!!!!!

Om man är intresserad av en kille, hur ska man visa det? Hur fångar man en killes uppmärksamhet bäst? 
Det är olika från kille till kille men att visa framfötterna tycker jag är något man ska testa. Ta första steget kanske, vara trevlig och snäll men inte tjata och fortsätta skriva om han inte svarar. Det skulle bli en bok om jag ska svara helt på den frågan men det här va lite iallafall.

Vad brukar ni göra tillsammans?
Eftersom vi mest ses på kvällarna så blir det mycket filmkvällar. Vi brukar äta mycket gott och prata, busa och skämta mycket med varandra. Vi pratar om att göra mer saker ute, men det har inte hunnits än. Det kommer! Det är underbart att bara ligga inne med henne och stänga ute allt annat.

Tror du att ni skulle klara av ett långdistansförhållande? 
Jag har ingen aning, vi klarar oss utan varandra några dagar, även fast det kan vara jobbigt, men längtan är bra. Svårt att säga, skulle absolut testa med Tove om inget annat alternativ var möjligt.

Favorit sexställning? :)
Med Tove skulle jag säga att jag inte bara har en, det finns flera stycken. Kan inte bara säga en.

Rasmus, ditt första intryck på Tove? 
Svår, blyg, tänker mycket på sitt utseende. Hade såklart inte rätt men det var mina tankar som jag hade dem första 10 minuterna innan jag insåg hur underbart skön och rolig hon är! (menar inte att det är negativt att tänka mycket på sitt utseende, det gör jag med, men trodde att det var överdrivet innan jag lärde känna henne! Naturligt vacker – Tove.

Bor du ensam eller med familj? med tanke på kröken haha!
Svar på det där uppe.

Du e underbart snygg, skulle kunna få vem som helst! Vad var det första du tänkte när såg Tove för första gången?
Haha tack. Jag hade sovit en timme den natten när jag såg henne på flygplanet. JAG DOG. Jag kunde inte förstå att det var hon. Tove Waldemar. Helt galet, sjukt vacker.


Tycker du det är snyggt med silikon bröst om dom är lagom stora haha?
Ja jag tycker att det är snyggt, jag är kille. Knasig fråga.

Kommer ni bra överens med varandras familjer? 
Ja, alla som Tove har träffat i min familj tycker om henne och jag tror nog Tove tycker om dem också, jag har en väldigt lugn men sjukt rolig familj/släkt som hon har fått träffa! Jag har bara träffat hennes mamma och hälsat på hennes morfar. Längre har jag inte kommit men hoppas på att få träffa fler av dem. Jag är inte blyg av mig och tycker att det är viktigt att ha en bra relation med sin pojkvän/flickväns familj!


16 oktober 2012


Jag i skolan idag! 

Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra förutom att jag har superont i huvudet.. Gick iallafall en kort dag i skolan och direkt efter vid 12-1 tiden åkte jag hem till Rasmus med lite godis och sånt till lilla sjuklingen. Vi kollade tv, sov, myste osv. Jätteskönt! Kom hem för någon timma sen och nu har jag bara ätit lite middag. Har världens ångest över skolan också, vet att jag egentligen är duktig men lärarna är bra på att ge ut negativ feedback så min motivation är helt borta.. Har så mycket, men ingen ork. Jaja.. Snart kommer svaren på frågestunden, tyvärr inte i ett videoinlägg, både jag och Rasmus tycker att det känns lite konstigt haha, men kolla in här strax! 
 

15 oktober


2 bilder från i somras! 

Riktigt seg måndag.. Som jag skrev i fredags så har jag varit lite sjukt hela helgen, och imorse mådde jag inte alls bra så sov vidare och stannade hemma. Vilket var en rätt bra idé tror jag för nu mår jag bättre, så imorgon blir det skola. Har inte gjort mycket alls idag.. kollat serier och bara suttit vid datan. Antar att kvällen kommer bli lika lugn.. Funderar dock på att åka till farsta och sola men får se om jag orkar. Hoppas det är bra med er iallafall! 
 

halloween


På fredag ska jag på en fet halloweenfest, ska bli så jävla roligt! Men har dock ingen aning om vad jag ska vara.. Gärna något som man kan fixa hemma och inte behöva köpa någon dräkt som på bilderna, även om det hade varit roligt.. Hur som helst! Har ni några tips på vad man kan vara? Uppskattar alla tips! 


makeup


1. Loréal Telescopic Carbon black mascara. 
2.Ögonskugga, H&M. 
3. Ögonfransböjare, H&M.
4. Dream matte mousse foundation från Maybelline, färg nude. 
5. Grymt solpuder från Isadora. 
6. Ögonbrynspenna, H&M. 
7. Borste, H&M. 
8. Min favoritconsealer från Maybelline, färg light. 
9. Världens bästa highligter, används under ögonbrynen, på kindbenen eller som ögonskugga. Mary-Lou Manizer från The balm. Köpt på nelly.com. 

söndag 14/10


Jag igår och jag och älsklingen idag! 

Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra. Igårkväll åkte jag hem till Rasmus där vi var ett gäng och drack lite. Det var trevligt och mysigt. Vi somnade hos honom sen och idag har vi bara legat i sängen och myst hela dagen. Kollat tv, pratat, ätit tacos och sånt. Så skönt! Kom hem för ett tag sen och ska bara äta och blogga lite nu innan min älskling kommer hit igen. Ska tvinga honom att vi ska ha Twilight-maraton haha! Jaja, det blir mysigt. Vi hörs strax! 

Savages

 
Här är filmen vi såg igår, Savages heter den! Jag hade inte sett trailern eller något innan, men bara hört att det var action och att den var bra. Vilken den absolut var, men väldigt brutal haha. Fick kolla bort flera gånger, man fick se lite saker man verkligen inte ville. Men jag gillade den, bra skådespelare och spänning genom hela filmen. Kolla på trailern! 


NEW IN

Zara, Cubus! 


lördag 13 oktober


Jag och Rasmus för några dagar sen! 

Sitter för tillfället och myser i mjukisbyxor och pojkvännens tröja.. Känns fortfarande lika ovant att skriva pojkvän, trots att det gått 3 veckor. Trodde aldrig jag skulle bli kär, men vad fel man kan ha. Helt galen i dig! Kvällen igår var supermysig! Vi åt mat på resturang och kollade på en film som hette Savages, kan berätta lite mer om den snart. Sen åkte vi hem till Rasmus och sov där. Perfekt kväll! 

Idag åkte jag från honom till stan där jag mötte Andrea vid 1-tiden. Vi kollade i affärer, fikade lite och pratade, jättemysigt! Synd att vi ses så sällan nu för tiden.. Fick med mig lite fina saker som jag har vart på jakt efter så jag är nöjd. Ska fota det nu så vi hörs snart med bilder på shoppingen! Puss! 


suit up day

Jag och Julia idag i skolan! Vi lyckades se exakt likadana ut haha. 
 
Äntligen fredag och helg eller vad säger ni?! Idag var det suit up day som jag och Julia tog på allvar, vi hade både skjorta och kavaj. Rika businesswomen såg vi ut som haha! Slutade runt 4 och kom nyss hem. Tänkte ta något att äta nu och sedan sminka mig, ska nämligen på middag och bio i stan ikväll med min älskling. Riktig dejt typ haha! Ska bli jättmysigt iallafall. Dock har jag däremot åkt på att bli sjuk såhär till helgen.. Känner mig inte helt bra men jag överlever! Vill inte ligga hemma hela helgen.. Jaja, hoppas allt är bra med er och att ni får en härlig fredag. Vi hörs nog mera imorgon! 


FRÅGOR / SVAR

Använder du foundation eller bara puder? Du är hur fin som helst!
Lite olika faktiskt! När jag orkar och vill att sminket ska hålla extra länge använder jag foundation! Åh tack!

Du bara måste svara på detta! Hur sjutton gör du sådär med ditt hår? :( sådär att luggen e lite halvt utåt på båda sidorna! Har försökt men inget funkar!
Det är verkligen inget märkvärdigt eller svårt. Självtorkar bara mitt hår och har luggen ofta bakom öronen, då böjs håret lite. Sen plattar jag hela håret förutom just luggen! :) 

Hej Tove! Måste bara såga att du är hur snygg som helst. Men undrar bara vart någonstans du köpte din dbrand jacka förra året? Jätte tacksam för svar :)
Hej! Tack ska du ha! Köpte den på en d.brand affär någonstans i stan, minns inte vart tyvärr men sök på google! :) 

Kan inte du lägga ut din spotify-lista? Din musiksmak är grym! :)
Absolut, ni hittar den här! 

Skulle du ha en bloppis? Jag vet redan vad jag skulle vilja köpa utav dig!
Har inte haft tid eller ork, men när jag hittar det ska jag försöka fixa en! 

Skulle inte du kunna skriva vilka affärer man inte får missa om man ska till Stockholm? :)
Hm.. Vet inte riktigt vilka affärer som inte finns i andra ställen än Stockholm, men kanske top shop, zara, urban outfitters, salt osv! :) 

Vilken affär i Farsta är det man köper VS saker och för hur mkt? Tacksam för svar! Du är skit snygg btw :)
En affär som heter Parelle säljer VS, ligger mittemot Gina tror jag! Där får man en för 150 och två för 250kr. Tack så mycket! :) 

Hur lärde du och Andrea känna varandra? Din blogg äger :D Och btw jag brukar se dig ibland på 188 bussen!
Genom facebook faktiskt! Vi läste varandras bloggar, addade varandra på facebook, började prata lite och sen sågs vi! :) Haha vad roligt, tack förresten! 


dreamhair



Ibland vill jag bara klippa av mitt hår.. Tills jag kollar på bilder på Lauren Conrad. Hon har verkligen det perfekta håret enligt mig. Perfekta färgen, längden och allt. Men för att få sånt här långt hår måste jag verkligen kasta plattången och klippa bort ett par centimeter till att börja med. Känns som att mitt aldrig växer! Blir galen. Eller så får jag bara acceptera att mitt hår inte vill bli sådär, och satsa på lite kortare vilket jag tycker är otroligt snyggt också, precis över brösten eller någonting! Hur som helst.. Något vill jag göra med mitt hår iallafall. Börjar tröttna rejält! 

torsdag 11/10

Jag idag! 

Hej! Har haft en rätt skön dag faktiskt, bra morgon med älsklingen, sovmorgon och få lektioner. Kom hem för ett tag sen och nu är det plugg som gäller. Har en uppsats som ska in imorgon, så den måste bli klar och sen får vi se vad jag hittar på. Ska bli riktigt skönt med fredag imorgon iallafall, veckorna bara springer iväg! Jaja, hoppas allt är bra med er.. Vi hörs lite senare. 

Ps: Tack för alla fina kommentarer i inlägget under! Känns så tråkigt att att bli sur och framstå som någon bitch eftersom jag egentligen är helt tvärtom, men man måste få säga ifrån ibland! 


nu räcker det

Har märkt att jag och Rasmus är ett otroligt intressant samtalsämne för er. Ni vill gärna lägga er i och berätta för mig hur jag ska göra, vilket jag inte tycker är okej. Så vi måste få det här klart för oss.. Ni säger att jag bara är med Rasmus, inte har tid för mina vänner osv. Jag och Rasmus träffas oftast på kvällarna på vardagarna och någon kväll/dag på helgen. Vad gjorde jag innan på vardagskvällar? Ingenting! Satt hemma vid datan, träffade absolut inte mina vänner då. Så inte direkt att jag dissar dom och träffar min pojkvän istället. Att vi träffas någon dag och kväll på helgerna är väl absolut inget fel. Mina vänner träffar jag oftast någon dag eller kväll på helgen också, vill dela upp det för att hinna träffa båda. På dagarna efter skolan har jag oftast tid att träffa mina vänner, när jag inte har massa plugg så att säga.. Och samma för dom, alla har sitt liv, sina läxor, deras pojkvän att träffa och inte alltid man orkar efter en lång skoldag. Ingen nyhet! Helt otroligt att jag ens sitter och skriver det här när det redan är så självklart. Ni som läser min blogg och tydligen vet allt om mitt liv, borde ju alltså veta att jag både träffar vänner och min pojkvän i veckan, men ni gillar att ställa in er och störa er på mitt förhållande, det är kul att klaga har jag märkt. Så tråkigt att folk inte kan vara glada för ens skull när man träffat en kille som man är helt nerkärad i. Det är mitt förhållande, mina vänner, mitt liv! Skärp er nu och visa att ni har bättre saker för er än att lägga er i mitt liv. 

 

10/10-2012

Jag nu! 

Godmorgon! Sitter på min tredje lektion just nu och bara väntar in lunchen som är om någon timma. Så hungrig! Har min jobbigaste dag idag men vi har håltimme några timmar snart så det är skönt iallafall. Slutar vid 3 och då ska jag och Julia kolla i lite affärer och sen ikväll ska jag träffa min älskling. Bra dag! Hoppas allt är bra med er, ska försöka bli lite bättre på att uppdatera också.. Jaja, vi hörs senare. Puss! 


bekännelser

Är ofta en pessimist när det kommer till kärlek. 
Börjar bli riktigt skoltrött, min hjärna och kropp orkar inte länge till.
Jag använder min ihopne nästan hela tiden så den dör jätteofta, nästan varje dag. 
Jag älskar att åka bil men vågar inte börja köra själv. 
Är en dagdrömmare. 
Hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra, det leder oftast till att jag hellre vill göra tvärtemot. 
Mina favoritserier är One tree hill, New girl och Ugly Betty. 
Har ganska lätt för att läsa av folk. 
Gillar inte bullar, kakor och sånt så mycket, så torrt och tråkigt att äta.
 

new years eve


Haha åh, jag vet att jag är väldigt tidigt ute.. Men kan inte låta bli att längta till nyår. Så härlig stämning, alla är finklädda, middag, fest, fyverkeri osv! Kollade runt lite på Nelly och fastnade för dessa klänningar.. Skulle ju passa perfekt på nyårsafton. Dom översta är ju to die for men lite dyra, dom under kommer från Elise Ryan och kostar runt 400. Är så sugen på den svarta! Hoppas på att denna höst kommer gå fort så det blir jul och nyår snart. Vill ha en grym kväll med mina vänner och få en kyss på 12-slaget av min älskling! 


tisdag 9 oktober

Bilder tagna härom dagen! 

Brukar alltid vilja börja mina inlägg positivt, men åh vilken seg tidag! Har verkligen inte haft en bra dag. Gick bara en kort dag i skolan, till klockan 12, super skönt för hade verkligen inte orkat längre heller. Sen klockan 1 har jag bara legat i sängen, kollat serier, ätit och sovit flera timmar nu på eftermiddagen. Så trött! Skolan börjar tära på mig.. Behöver lov nu! Hur som helst.. Är vaken nu och sitter och väntar på middagen. Sen väntar en kväll med tyskaglosor och tvhäng. Hoppas ni mår bra! 


Louis Vulgorette

En kille i min klass berättade för mig om detta, och jag fastnade hela samhällslektionen att läsa om detta. Vet inte hur många av er som läser Hanna Widerstedts blogg, men jag är nästan säker på att ni alla iallafall vet vem det är. En otroligt provocerande bloggare som tagit upp flera känsliga ämnen och satte hela Sverige i en chock förra vintern. Flera har nog funderat på om det bara var en roll hon spelade för att få uppmärksamhet, vilket hon verkligen fick, men jag tror ingen var helt övertygad. Igårkväll publicerade Hanna ett inlägg om att hon skulle ta livet av sig. Vilket hon gjorde, till en viss del, om man kan säga så. Hon tog livet av rollen hon spelat dom senaste 10 månaderna, berättat att det var ett konstprojekt. Ett projekt för att se vad som krävs för att få oss att reagera, hur vi reagerar när hon tar upp känsliga ämnen som invandring, sex osv och för att få oss att vakna upp. Och att helt enkelt vara helt tvärt emot vad hon egentligen är. Jag tyckte att det var otroligt intressant att läsa om och blir nästan lite faschinerad. Egentligen är hon helt annan än vad hon visat, och jag tror att hon är otroligt smart och kreativ.  Den Hanna Widerstedt vi sett och lärt känna är en roll hon kallat Louis Vulgorette, som nu inte längre finns längre. Hon skriver själv att det är dags att ta bort de rosa nagellacket, färga håret tillbaka och försvinna från Sverige ett tag. Ni kan läsa henne själv berätta om allting här och här. Riktigt läsvärt! Men eftersom Hanna redan ljugit om en hel del.. Så är det ju lite svårt att tro på detta också, men vill verkligen det. Vad tror ni?


8/10-2012

Bilder från lite tidigare i höstas! 
 
Hejsan! Har haft en ganska seg måndag och start på veckan. Gick i skolan från halv 11 till 4 så kom precis hem. Har en ganska lugn vecka iallafall, riktigt skönt. Ska njuta till max! Ikväll ska jag hem till min älskling, saknar honom reda, trots att vi sågs imorse. Jaja, nu blir det chill ett tag, ska göra lite mat nu också. Vi hörs sen! Juste, tack för besöksrekordet igår, blir så glad! 


Frågor / Svar

Hej! Jag undrar vad du menar med att ni krökade? Var ni flera och festade eller sitter du och Rasmus och super själva?
Vi var kanske 10-15 personer hos Rasmus!

Hur gör du sådär runt bilderna, eller vad heter hemsidan som du fixar dina bilder på? :)
Fixar ramarna runt bilderna i ett program som heter Photoscape! :)

Hur gammal är du?
17 år! 

Använder du highlighter på kindbenen? :)
Ja det gör jag, ibland! Ska försöka komma ihåg att fixa ett inägg med allt smink jag använder så får ni se :) 

Vad tycker du om Dr.Martens skor? :)
Hm.. Tycker inget speciellt om dom. Passar väl på rätt person och om man har den stilen.. Men jag hade aldrig köpt ett par! :) 

Wow, din blogg äger! Hur många läsare har du nu?
Tack!! Har runt 1400-1500 unika om dagen! 

Hejsan Tove! Du är en superfin tjej, verkligen. Jag har en fråga som du inte alls behöver svara på om det känns konstigt, men jag bara undrar.. Känns det inte konstigt för dig när din pojkvän umgås med sitt ex, känner du inte att det blir obekvämt på något sätt? Ta hand om dig! :)
Hej! Tack så mycket, vad glad jag blir! Antar att du menar Clara? Har absolut ingenting emot det. Vet att dom är vänner, och jag litar på Rasmus. Tack, detsamma! :) 

Varför är du inte med Andrea längre? Ni är väl bästa vänner? :)
Vet faktiskt inte, vi båda har väl haft rätt mycket plugg, hon har varit i London och sen har vi tyvärr blivit väldigt dåliga på att höra av oss till varandra!

wanted / hunkydory


dagens låt

 

7 oktober 2012

Jag igår! 

Hejsan! Läget? Med mig är det sådär.. Har ju mått bättre haha! Lite bakis.. Men det är de värt. Igår var vi ju somsagt hos Rasmus och krökade. Vi körde dricklekar, dansade lite, pratade, lyssnade på skön musik och hade det bra. Jag och min älskling somnade vid 2-3 tiden tror jag och imorse gick vi upp vid 9 för han hade match! Just nu ligger jag bara i sängen och chillar lite.. Funderar på om jag ska fixa ihop bloppisen.. Isåfall kommer den upp senare, men säger till innan! 


lördagkväll

Nyss! 

Underbara lördag! Är på världens bästa humör och allt är jättbra, så glad. Var ju somsagt i farsta med några tjejer från klassen nu på dagen, vi åt mat, gick runt i affärer och pratade massa. Supermysigt! Har precis slängt på mig lite mer smink och nya tröjan. Ska strax börja rulla mot Rasmus där jag kommer spendera kvällen. Vi ska käka lite och sen kröka! Blir roligt! Sover där också, så vi hörs mer imorgon. Puss på er! 

NEW IN


6 oktober 2012

2 bilder från igår! 

Äntligen helg! Såååå skönt! Firades in med en utgång med mina tjejer Ewelina och Amanda, jätteroligt! Vi var någonstans i Tyresö Strand och kom hem vid 3 tiden. Somnade gott i min säng och vaknade för en halvtimme sen. Älska vädret idag! Det ger mig en sån jäävla energi! Ska äta lite frukost nu och fixa mig lite, sen bär det av till farsta med Julia, Moa & Jessica. Vi ska kolla runt lite och käka lunch någonstans antar jag! Efter ska jag till Rasmus, vi får se om jag hinner med någon uppdatering. Puss! 


4 oktober 2012


Nyss! 

Sitter just nu på en samhällslektion och fördjupar mig lite i ekonomi, lagom kul! Slutar vid 4-tiden och då måste jag hem och skriva en uppsats, wooooho. Kul.. Nej men skönt att få det gjort och sen är det fredag. Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, bara ta det lugnt hemma och kolla film. (Fast egentligen ska jag ju vara med Rasmus men det får jag inte säga så shh).

svar på tal

Rasmus, rasmus, rasmus, rasmus och rasmus...
Finns det något inlägg som inte innehåller Rasmus?
Men herregud! Skojar ni med mig? Rasmus är en del av min vardag, vi ses flera gånger i veckan. Vill ni hellre att jag ljuger och hittar på andra saker jag gör på dagarna för att ni inte vill veta när jag träffar Rasmus? Kommer inte hända så lika bra att ni börjar vänja er bara.. 

Det är kul när du skriver om Rasumus så lyssna inte på den dåliga kritiken, MEEEEN. Haha, måste bara säga att det börjar bli tjatigt med alla bilder från Rhodos där du skriver "jäklar vad brun jag var". Vi har fattat det nu haha :)
Jag är inte den som orkar sitta och ta massa bilder på mig själv varenda dag till bloggen. Tar nästan aldrig egobilder längre, bara snabba vid webbkameran. Så bilder från resor kommer ibland för att jag har bildbrist, hellre en bild från rhodos än ingen bild i inlägget alls va? Haha, vill int verka otrevlig.. Men det här är MIN blogg, skriver och lägger upp exakt vad jag vill! 

lillördag

3 bilder från Rhodos. Jävlar vad brun man var och helvete vilken bra kväll det där var! 
 
Oj vad jag var varit duktig idag! Försov mig ordentligt imorse och vaknade 10 minuter innan bussen gick så fick kasta på mig kläder och springa till bussen men hann iallafall. Sen hade jag min presentation på svenskan där jag pratade om Blondinbellas bok Egoboost, gick förvånansvärt bra och jag känner mig riktigt nöjd! Slutade runt 3 och kom hem för ett tag sen nu. Onsdagar är absolut jobbigaste dagen, även om vi inte slutar så sent.. Jaja, nu är det snart helg och ikväll är det lillördag! Rasmus kommer hit lite senare så ska städa rummet lite och ta en dusch. Hörs! 

Bloppis?

Är i stort behov av pengar just nu, så har rensat igenom garderoben där det ligger massa kläder som aldrig kommer till användning. Saker jag tröttnat på helt enkelt.. Funderar på att ha en bloppis faktiskt.
Vad tycker ni?


dagens


Tröja - Zara, Väska - Gina, Klocka - Ur&Penn, Stövlar - Hunter.
 

2 oktober 2012


 Nyss! 

Har haft en jätteskön tisdag faktiskt! Gick i skolan från 9.20 till 12.00, nice! Så borde det vara varje dag.. Efter plugget åkte jag och Julia in en sväng till stan för att prova lite vinterjackor. Kom hem för någon timme sen och nu är det plugg som gäller. Men ska först fixa ihop något att äta så jag får energi! Vi hörs om en stund med dagens outfit! 
 

NEW IN

Gina tricot, H&M, Zara! 

1a oktober

Jag idag! Blus - Zara, Kofta & Väska - Gina Tricot, Jeans - Zara, Stövlar - Hunter. 
 
Måndag och ny vecka nu då! Var jobbigt att stiga upp imorse.. Blev inte så många timmars sömn inatt. Rasmus kom hit vid 11-tiden igår och sov här. Så mysigt! Sen tog jag fel på tiden imorse också och trodde jag började halv 12 när jag egentligen började 10.20, så fick kasta på mig kläder och springa till bussen, men hann iallafall!

Dagen i skolan gick rätt segt men nu är den äntligen över och vi är en dag närmare helg! Har lite plugg att ta itu med idag.. Har en stor svenska presentation på onsdag men lika bra att jag gör den nu så jag slipper sitta hela kvällen imorgon med ångest. Bara längtar till en vecka, eller iallafall en dag utan en massa plugg..! Hoppas allt är bra med er iallafall. Puss!

Min kompis Hannah har en bloppis som jag tycker ni ska spana in, massa fina saker! Ni hittar den HÄR!  
 

RSS 2.0