hej!

Hej! Tänkte bara säga att hej och tala om att det inte kommer bli mer uppdatering idag för nu ska fan valborg firas!
Vi hörs imorn. Ta det lugnt ikväll! ♥


Love


Somsagt så mötte jag upp Ewelina, Amanda och Emelie för en tur till centrum. Vi köpte allt gott man kan ha till en grillkväll, dvs. marchmellows, jordgubbar, läsk, korv, bröd, godis och chips. Kommer bli kanon! När vi väl var ute i det härlig vädret tog vi en promenad till vattnet samtidigt. Hittade en underbar gunga där vi skrattade tills vi fick ont i magen, var som 5åringar igen. haha!
Ska hoppa in i duschen nu. Puss! ♥


exakt ett år sen idag


Varför är det så jävla svårt att släppa dig?
Varför tvingar jag mig själv att lyssna på denna låt gång på gång?
Du var mer än bara speciell.


Svar på frågor

vart är det vita linnet ifrån? :)
Det kommer från en nätbutik som heter missselfridge.com :)

Vilka länder har du varit i och vart vill du resa?
Jag har varit i Thailand 2 ggr, Turkiet 2 ggr, Grekland 2 ggr, Usa, Kanariöarna, Cypern, Kreta.

Rider du fortf?
Inte just nu, har tagit en paus pga att jag inte har någonstans att rida för tillfället och så vill jag ha lite mer tid för läxor och sånt nu. Men saknar ridningen och vill börja snart igen!

Hur lång är du? :)
Sist jag mätte mig var jag 170 cm :)

kan vi få veta dina betyg från förra treminen och sen vad du får nu ? :)
Förra terminen hade jag 3 VG och resten G. Jag hade VG i bild, svenska och idrott.
Den här terminen har jag höjt mig i de flesta ämnena. Så hoppas på lite fler VGn :)


Torsdag

Hej bloggen! Kom precis hem från en riktigt skön skoldag. Började med lite tyst läsning på svenskan, därefter hade vi utegympa. Hade friidrott och det gick bra tills jag fick ett slags migrän anfall mitt under längdhoppet. Men det försvann lika fort som det kom, skönt! Sluta skoladgen med en NO lektion som gick okej.
Ska snart möta upp tjejerna för att köpa lite korv och sånt till valborg imorn! Tagggggg.
Hörs senare. Puss! ♥


Come to mama.


Onsdag

Hej! Först och främst ska jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men som jag säkert nämn innan så är min data sönder (igen!) och därför blir det inte lika mycket inlägg. Men jag gör så gott jag kan! '

Har varit i skolan idag, såklart. Dagen rullade på som vanligt, helt okej faktiskt. Hahah, måste berätta om en grej jag, Ewelina och Amanda gjorde i skolan igår. På lunchen gick vi och köpte glass, typ en stor bägare varvad det kallas. Sen gick vi runt i skolan och sa till alla att man fick gratis glass i matsalen för det var Happy hour. Asso folks miner var fantastiska, "Va!? gratis glass!!? spriiiing!", haha roligaste på länge.

Ska plugga lite och så nu. Har börjar satsa högt i skolan nu.. Det går bra nu.
Hörs! ♥


På valborg är det dags igen!


-.-

Sitter och vilar ögonen från min bok jag läser nu (vad brukar man göra med böcker?) som ska vara utläst imorn. Har läst 100 sidor nu, 200 kvar. Skönt! Hhehe.. hela min kväll kommer gå till läsningen. Ångest. Orkar inte. Tack för mig. Hej.


Knäsvag


Måndag


Hej!
Måndag igen och idag var det skolan som gällde igen efter 3 veckor. 1 vecka lov och 2 veckor prao. Kan faktiskt erkänna att det var lite kul att komma tillbaka, först och främst att träffa alla kompisar, men också komma igång igen med dom vanliga rutinerna. Dagen var otroligt skön iallafall, började med en spanskalektion i följd av 3 timmars håltimme. Skönt! Jag och tjejerna drog hem till Ewelina för lite käk ute med hög musik i solen, som man väntat på att kunna göra så! Riktigt jävla skönt. Ska ta det lugnt resten av dagen och ladda upp för en lång skoldag imorn. Puss ♥

Sunny day


Var ju som sagt i stan idag med Amanda och Junia i det vackra vädret! (undra hur många gånger jag inte nämnt väder i ett inlägg..heh). Fick med mig linnet/klänningen på bilden. Fin. 149:- på klassiska H&M. Det är egentligen en klänning, som funkar som ett linne också om man viker ner "banden", klyftigt! Hade på mig ett par nya ballerina skor, och självklart ska det sluta i smärta och sår på fötterna. Blev riktigt smärtsamt att gå i slutet och jag såg nog rätt rolig ut, hehe.. När jag kom hem såg jag att jag verkligen hade riktiga sår på fötterna så nu harjag plåster överallt, aj! Ska käka nu och sedan hoppa in i duschen. Vi hörs säkert senare ♥

Hej igen!

Hej! Usel, superdålig, kass uppdatering i helgen. Men har varit upptagen med att ha det underbart. Har strosat runt i stan och shoppat, jag har suttit vid vattnet en hel kväll med fina vänner. det härliga vädret har helt enkelt hållt mig borta från datan. Riktigt nice helg, som ska avslutas med en lång dusch, en bra film och pizza! Tjiho, livet leker.
Tänkte bjuda er på lite bilder från helgen :) ♥







Fredag den 13

Nu är jag och brudarna hemma hos mig och kollar på Fredag den 13. Har precis kollat på seriöst den skönaste film jag vet, Scary movie. Vi har haft en underbar kväll vid sjön med musik och gott. Ska vara social nu, om jag vågar kolla.. hehe.
Uppdaterar med bilder från ikväll imorn.
Later


Godmoooorgon!

Godmorgon! Woho, vad skönt det var att äntligen få sova ut. Har sovit så dåligt hela veckan men inatt sov jag riktigt jäkla bra. Just nu sitter jag här med lite frukost och en stor kopp kaffe.
Antar att jag inte är den enda som märkt att vädret verkligen är på topp? A.m.a.z.i.n.g.
Ska till stan med Emelie om en stund för lite eventuell shopping. Mys.
Vi hörs ju senare. Men ha en underbar dag! ♥


Fredagkväll i bilder

Här kommer lite bilder från kvällen som spenderades hemma hos Junia. Myyys! ♥



Jag och min nya crush

Junia försöker övertyga Lilla om att hon också är en hund..


Körde dansspel

Hundtämjaren


Trevlig kväll!

Hola! Har inte gjort mycket för världen idag. För det mesta har jag kollat på tv, suttit vid datan och spenderat säkert en halvtimme totalt vid kylskåpet. Ska förmodligen träffa Amanda ikväll för lite mys. Hope so.
Tänkte önska er en underbar fredagskväll! Vi kanske hörs senare.
Hugs&Kisses ♥


-/


Friday

Hej! Kom precis hem från sista dagen på praoen. Sorgligt.. hehe nejdå. Börjar nästan sakna alla kompisar i skolan nu. I slutet av dagen sa dom åt oss att "go crazy" och ta vad vi ville. Så jag och Effie tog för oss, tårta, stor chokladboll och hallonsoda. Det satt jäkligt bra!

Annars då? Riktigt skönt med helg, behöver verkligen det. Sitter just nu och kollar på 17 Again, sitter med andra ord och dreglar just nu. Zac är så jävla snygg, i just denna film. Ingen aning om vad jag ska hitta på senare. Får se helt enkelt! :)

Puss ♥


torsdag

Hej! Kom precis hem från skolan. Yes, ni hörde rätt, skolan. Efter praoen åkte jag och Ewelina förbi skolan för att lämna in ett papper. Praoen gick ovanligt bra idag och det rullar på, kul! Ska vänta på mamma nu och sen kanske vi ska till farsta en stund för att kolla runt lite. Får se.

Hörs senare. Puss! ♥


Kul dag i stallet för länge sen!


Hårtips

Tänkte dela med mig av lite hårtips för att undvika slitet hår och kluvna toppar!

1. Försök undvika plattång, hårfön och locktång. Eller iallafall använda det sällan eftersom det sliter otroligt mycket på håret. Använd alltid värmeskydd eller serum som skyddar håret.

2. Tvätta inte håret så ofta eftersom det sliter på håret. Högst 3 gånger i veckan.

3. Undvik att borsta blött hår. Torrt hår är dubbelt så starkt som blött hår så därför sliter det mycket på håret. Om du ska borsta håret, använd bredtandad kam.

4. Försök ha uppsatt så sällan som det går. Ha helst fläta eller utsläppt.

5. Sov alltid med utsläppt hår. Att sova med uppsatt sliter på håret även fast man inte tror det. Håret växer långsammare me uppsatt hår.

6. Använd hårinpackning som reparerar håret 1 gång i veckan. Ha hårinpackningen i en stund.

Själv är jag sämst på att följa såna här råd. Men jag försöker :)


Have a great night

Tjena! Sitter här och har precis ätit en stor middag, så nu är jag mätt för flera dagar tror jag. Utvecklingssamtalet gick bättre än väntat och ja, jag har fan varit riktigt duktig i år. Det tyckte inte bara jag, utan även min lärare också! Great! Ska ta det lugnt resten av kvällen, ta ett varmt bad och kolla på en film och dricka te.

Ha en skön kväll, fina läsare ♥


/-

Tänkte svara på "frågan" som jag nämnde i inlägget under nu!

3 saker jag älskar:
♥ Shoppa, självklart! Som en dom flesta tonårstjejer älskar jag kläder.
♥ Mina närmaste vänner och min familj.
♥ Värme.

3 saker jag som hatar:
Folk som snackar mycket skit och sviker.
♥ Våld/våldtäckter, och mord och allt sådant. Klarar inte av att kolla på efterlyst eller nåt sånt längre. Gör ont i mig att se/läsa allt som händer nu för tiden.
♥ Sveriges klimat (just nu).

3 4 saker som gör mig lycklig:
Att se mina vänner och familj må bra.
♥ Hästarna och stallet.
♥ Äkta vänner.
♥ Sommar och utlandsresor.

  


--

Någon (anonym) bad mig skriva 3 saker jag älskar, 3 saker jag hatar och 3 saker som gör mig lycklig.
Försökte svara på frågan nyss, men det gick ju fan inte, haha! Ska tänka på det under dagen och så svarar jag lite senare :) ♥


Onsdag

Usch och fyfan! vad är det för jäkla väder? Snö!? Som tur är så smälter det iallafall, men det är snart maj, och det snöar fortfarande. Det är snart skolavslutning och det är snö i luften! usch. ´
Aja, kom precis hem från praoen. Idag var det roligare än förut och det fanns massa roliga saker att göra och så. Ska snart dra mig mot skolan för utvecklingssamtal. Får hoppas att jag varit snäll i år då! Hehe, behöver nog inte oroa mig! :)

Uppdaterar när jag kommer hem, Puss



Bild från promenaden igår med Amanda. Här är jag på en enorm friggolitbit påväg ut i vattnet. Skepp o hoj!


Boring

Snark.. Finns absolut ingenting att göra när man är sjuk förutom att kolla på film/tv, sitta vid datan, sova och äta. Surfar runt lite på nolife.se helt enkelt. Är så jävla sugen på omöjliga saker, dvs. resa utomlands nu, ligga på en stekhet strand och sola, åka till New York och shoppa. Fan, och så sitter man här i tråkiga Sverige. Det första jag gör när jag gått ut gymnasiet är att dra ut och resa. Helt klart.


Godmorgon


Godmorgon! Är hemma idag igen eftersom förkylningen inte vill ge sig. Så härligt att kolla ut och se att våren verkligen är här nu efter en sån mörk, lång och kall vinter. Det sura är bara att jag inte kan gå ut, kanske kan ta lite frisk luft en stund men är rädd att det blir värre...Men ska kanske kila ut på en prommenad med Amanda senare. Ska datanörda en stund till och samtidigt kolla på lite tv. Ha det så bra allihopa, vi hörs! ♥

Ny idol!






Bruden är ju helskön!


Fint


Sjuk


Min största önskan nu är att vara här igen.

Hej bloggen! Har varit hemma hela dagen. Är förkyld och har jätteont i halsen, skulle inte förvåna mig om jag har feber också. Har iallafall spenderat halva dagen i sängen och halva framför Tyra Banks show. Jobbigt att vara sjuk, men ändå riktigt skönt att sova ut och bara vara hemma om jag ska vara ärlig.
Ska kolla runt lite på kläder på internet. Kanske gör ett litet collage senare.
Hoppas ni mår bättre än jag gör, puss! ♥


Perfektion

 

Det är det här jag menar med perfektion!


Vad vi gör på kvällarna


Dreams

Inatt drömde jag nog den bästa drömmen jag drömt på flera år. Seriöst. Sådär fin att man verkligen inte vill vakna, eller så att man blir så jäkla besviken när man vaknar och inser att det inte är verklighet. Ni förstår vad jag menar va? Verkligheten känns så grå jämfört med underbara drömmar.

Hur som haver. Har klippt ihop en film från i fredags på mina störtsköna vänner. Hehe, den blev rätt dålig men bättre än ingenting. Tänkte lägga in den på Youtube och sedan in på bloggen för att dela med mig av det roliga.


Sunday

Hola guapas! Tjejerna gick precis och lämnade mig kvar.
Söndag idag. Behöver jag ens säga hur min dag kommer att se ut?
Med en pizza och godispåsen i knät framför MTV.
Det börjar bli en vardag för mig nu. Jag måste seriöst ta och göra något vettigt av söndagar.
Ska slänga in lite bilder nu och uppdatera er lite, och gottgöra er.
Puss! ♥


Nytt/favortier ur min garderob

Tänkte visa lite favoriter och nya köp från min garderob.


Denna jeansskjorta är köpt på Gina Tricot för 199:-, kap. Används flitigt till converse, leggings, skinnjacka.
Skitsnygg i sommar till lockigt solblekt hår, shorts och bruna ben.


Fantastisk topp från Zara Trf (ungdomsavdelningen). Fick denna för bara 129:-, jävligt bra köp. Underbar till jeansjacka och brun axelbandsväska och bruna ben. Varför är alla kläder snygagre på sommaren!?


Underbar tröja från H&M's Garden Collection. Underbar färg med fina volanger. Jag kämpade  för att hitta den i XS, men den är ändå väldigt lång, men jag har sytt upp den så jag ska kunna ha den till leggings och jeans. Skitsnygg. 149:- små kronor.


Den här baseball jackan är köpt på Gina Tricot nyligen för bara 249:-, antar att dom kommer ta slut sjukt fort eftersom dom är så jävla snygga. Kommer användas flitigt i sommar till jeansshorts och converse. Love.


Klassiker. En rutig skjorta. Ett plagg jag tycker alla tjejers garderober borde innehålla. Sjukt snyggt och blir liksom aldrig "ute". Min kommer från Bikbok och jag fick den för 249:-. Underbar till skinnjacka och converse.
Alltid när jag verkligen inte hittar nånting att ha på mig så är denna en bra utväg. Alltid snyggt.


Sist men inte minst, det finaste ur min garderob. Fortfarande oanvänd. Nästan lite för fin för användning. Denna underbara klänning kommer från Zara Trf. Fick den för ynka 199:- på mellandagsrean i vintras. Det hängde en kvar, och den var i min storlek. Det gjorde ont i mig att se den hänga kvar. Vi behövde varandra. Och 2 min senare var den min. Bästa köpet på länge. Underbart vacker till lockigt solblekt hår och brun kropp. Ge mig sommar!!!


Lördag

Hi! Amanda och Ewelina stack precis. Och dom är en av anledningarna till att jag tyvärr inte hunnit med att blogga. Andra orsaker är praoen, ont om tid. Iaf, vi 3 hade en riktig myskväll igår. Snackade, lyssnade på skön musik, chat-roulettade, drog till donken kl 12, åt pizza och kollade på crossroads tills vi somnade. Fint va?

Dagen kommer bestå av mat, dusch, musik, tills kvällen kommer. Då åker jag och brudarna till stan för att käka i kungshallarna (och leta efter leo), och har lite mys.

Har fått lite "klagomål" om att jag uppdaterar för lite och skriver för ointressanta saker.
Hur ska vi göra för att ni ska ändra er?
Kan kanske skriva ett inlägg om varför jag har börjat blogga, lite mer om mitt liv, bilder på nya kläder eller favoriterna ur min garderob och lite mer hiss och diss? låter bra va?

Ska försöka få med det idag. Puss


Timmar blir till dagar

Hej igen. Fan vad tråkig uppdateringen blir märker jag. Men jag försöker verkligen, jag gör det. Och det är ju tanken som räknas, eller hur? Hehe. Har ätit lite donken till middag och kollat på MTV i några timmar.
Funderar på att ta ett bad, med musik i öronen och rensa tankarna lite. Skulle behövas.

Någon mer än jag som får jävligt mycket olika känslor och tankar av att lyssna på svensk hiphop?
Vissa låtar är verkligen riktigt bra. Och för det mesta stämmer texterna in på en själv och jag tror det är därför dom träffar en sån känslig punkt. Men det är bra. Det behövs ibland.

En av mina favorier.



torsdag

 
Hola amigos. Känner att det spanska språket i mig bara växer. Som Amanda sa: sätt bara ett o efter varenda ord så låter det spanskt och proffsigt. Stämmer.

Jaja, dagen har rullat på i samma tempo som dom andra dagarna. Min största längtan har varit till sängen. Helt seriöst. Imorse var jag så sjukt jävla trött, jag gick upp, sminka mig och klädde på mig lite snabbt, la mig i sängen, somnade, sprang till bussen fit for fight. Helt Amazing.

Ska ta en grapefrukt nu, vi hörs ♥


---


Onsdag

Hola guapas. Kolla vädret!!!!!! Helt underbart! tyvärr har jag inte varit ute speciellt myckt förutom vägen till bussen och tillbaka som är typ 30 meter. Hehe. Over and out. Praoen gick jättebra, så kul när man får feedback från dom som jobbar där. Hur mycket som helst at göra under lunchen att man knappt hinner andas, bokstavligen. Men det är ju då tiden går som fortast och är roligast.

Ska lägga in liter bilder från kameran nu. Vi hörs ♥


Hur perfekt!?


Bild lånad från: Ginatricotnews.blogg.se
Dör. Andnöd. Dör. Andnöd. (konstig komination de blev)
Hur jävla perfekt är inte denna baseball jacka!?
Är helt kär. Denna ska jag ha.


H&M 99:-, KAP!


Finner inga ord


Helt underbar låt, cool video också. Jag är fast.


Tisdag

Hi guys! Slitsam dag på praoen, men faktiskt roligare idag! Mötte upp Ewelina och Amanda efterråt för att uträtta ett ärende, haha. Sen dess har jag bara tagit det lugnt hemma, har knappt orkat röra mig till kylskåpet vilket brukar locka mig ordentligt.

Som ni märker har uppdateringen blivit lite sämre. Men det är för att min data gått sönder igen.
Och nu sitter jag vid mammas som är sjukt seg. But I'll try my best!

Kyssar ♥


Tjiho

Hej! Fick min älskade kamera idag. Rosa och snygg. Det firar vi med 3 nytagna bilder! :) ♥




Aj, mina fötter :(

Hej! Sitter här och lider. Smärta. Mina fötter har avlidit. Aj. En heldag på praoen i alldeles för hårt knutna skor och en jävla massa spring hit och dit resulterade inte gott. Men praoen var okej faktiskt. Befinner mig somsagt på ett nytt Café i Farsta centrum. Har gjort vaniljsås, skärt bröd, serverat och lite sånt. Hade kunnat vara sämre, men bättre också, men ska inte klaga.

Ska ta det lugnt hela dagen. Ska kolla på 17 again senare och äta en jävla massa gott.
Fan vad jag älskar mat!
Puss ♥


never say never


Söndag

Wazzup? Sitter här ritkigt trött och försöker att inte göra något vettigt. Döda denna dag. Försöker förtränga gårdagen/natten, hur kul vi än hade. Vissa saker vill man minnas, andra inte.

Har även varit ute och sprungit med en Emelie. Det gick väl sissådär så att säga. Men jag behövde röra på mig i friska luften och vackra vädret.
Imorgon är det prao och 2 veckor framåt, riktigt skönt! Ska praoa på ett café i farsta, är lite nervös men det ska bli kul.
Ska hoppa in i en låååång dusch nu och sedan smsa lite med mina fina vänner (så jävla glad över att jag har er alla, trots att jag suger på att visa det!) och sedan kolla på 50 first dates som går på tv, 20 gången jag ser den.

Nu börjar inlägget spåra. Bäst att kila. Kyss


Lördag

Vart tar denna dag vägen? Klockan är redan 2! Känns som jag precis vaknade. Har gått runt som en zombie, druckit flera koppar kaffe och ramlat i trappen (aj, min rumpa). Vad ska det bli av denna dag? typ special edition..
Nej! Ska sy upp min tröja från The Garden eftersom den är en aning lång. Sen ska jag hoppa in i en lång dusch.
Have a nice day ♥


Ridning/hästar

Som jag berättat en gång förut så har jag ridit en stor del av mitt liv. Och att börja rida är nog ett av de bästa valen jag tagit i livet. Jag ångrar inte en sekund. Alla fina vänner jag fått på vägen, tävlingar, hästarna, miljön. Jag kan sakna det otroligt. Att nästan spy av nervositet innan en tävling, publiken, känna adrenalinet pumpa, och det bästa av allt, känslan. Känslan, farten, glädjen, segervarv. Jag är glad att jag har gjort hästar till en del av mitt liv. Det är som att cykla. Även om man inte ridit på år så glömmer man aldrig hur man ska göra.
Det sitter kvar.




Gamla bilder på mig och Neff från olika tävlingar. Sämst kvalité på sista bilden, men älskar den för att den har så många lyckliga känslor.


Bloggtips

Tänkte tipsa om några bloggar jag läser dagligen.

Fridagrahn.com - Jättesöt tjej med massa fina bilder och shopping.
Rstahl.devote.se - Personlig och rolig blogg med mycket uppdatering.
Mandawingenfeldt.blogg.se - Min kära väns fina blogg med mycket kläder och fina bilder.
Mollyrustas.devote.se - Otroligt söt tjej med massa fina bilder och bra uppdatering.


Godmorgon

Godmorgon! Sov ut lite, fast jag hade ställt klockan. Men tittade ut genom fönstret och såg att det kassa vädret fortsätter, så somnade vidare. Vart är solen!? Aja, ska inte klaga. Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske ut och springa med Emelie. Det skulle verkligen behövas.
Hörs senare. Puss ♥


Jättegammal bild


Godnatt

Hej! Kvällen blev inte som planerad men ändå mysig. Skulle egentligen träffat brudarna men det sket sig så träffade bara Emelie. Vi webbade med folk på msn. Spelade in filmer där vi sjunger, och vi lyckades vara rätt seriösa haha! Blev lyckad ändå.

Imorn ska vi nog ut och springa på morgonen för att träna upp vår kondis lite!
Hörs nog innan det. Ska hoppa i säng nu. Godnatt ♥


Jag och Emelie i somras


-/


18.05

Kom precis ut ur duschen och ska börja fixa mig lite nu. Ikväll ska jag träffa mina brudar, som vanligt. Ingen aning vad vi hittar på. Det åter stå att se, haha!
Have a great night ♥


Fredag

    

   
Hej! Sorry för dålig uppdaterng. Igårkväll var jag hos Ewelina med Amanda hela kvällen och myste med film och brända popcorn, med dipp(!), Ewelina måste seriöst vara den ända levande männsikan som doppar popcorn i dipp! Haha. Mysigt hade vi iallafall!

Idag har jag träffat Malin, en gammal kompis från stallet. Hur kul som helst att ses igen när man nästan tappat kontakten! Vi kikade runt i farsta och åkte hem till mig en stund och snackade. Vi får ses oftare Mallan!

Ska hoppa in i duschen nu. Tack för era fina kommentarer om bloggen.
Puss! ♥


Fireflies


F-A-N-T-A-S-T-I-S-K
Helt ställd. Tjejen har sjukt bra röst!


Torsdag/stan

Hellu. Har spenderat dagen i stan med underbara Amanda, vi kikade runt på kläder och njöt av våren. För första gången i år kunde jag använda min jeansjacka utan att frysa! Underart. Och ja, jag köpte den puderrosa toppen från Garden! Letade runt på varenda H&M i stan och hittade den tillslut i min storlek. Köpte även en topp på Zara som är helt fantastisk. Blommig och sommrig. Hade gärna tagit bilder om jag hade en kamera, men nu går ju inte det.. Men lovar att ta bilder på massa nyinköpta kläder när den kommer!
Puss & Kram! ♥


Jag och Amanda för länge sen


Garden

 


Det luktar perfektion..
Denna underbara topp kommer från H&M's Garden collection.
Ska verkligen kämpa för att få tag i den om jag inte beställer hem den från internet.
Den måste bli min.


Frågor och svar

hej , din blogg är fin och kul att läsa ! jag undrar med vilket progran du hr gjort din header som är helt underbar ? :)

Svar: Först och främst, tack så mycket! :) Den är gjord i picasa 3, enkelt och snabbt.

Vart har ni köpt era raybans?

På gina tricot.


Jag lever

Ja, ni hörde rätt. Jag lever! Hah, datan har krånglat och jag har haft annat för mig. Just nu sitter jag på mammas data. Gårdagen bestod av mysiga träffar med vänner och massa godis. Försöker priotera påsklovet framför bloggen som ni kanske förstår.

Vaknade otroligt sent idag, tjejerna stack vid 11. Men jag kunde inte hålla ögonen öppna längre utan somnade om till HALV 3! Inte bra.

Ska försöka få igång datan så det blir mer uppdatering. Vi hörs! ♥


Gammal bild


Just nu

   

    


Sleep over party

Hellu allihopa. Har vaknat till liv nu och käkat lite. Behövde verkligen en dusch! Ska städa lite nu i mitt rum och sedan kommer Amanda och Emelie hit för sleep over party! Haha, mysigt. Länge sen vi var hemma hos någon en hel kväll och bara kollade på film och sånt. Så det ska bli skönt. Vet inte om det blir någon mer uppdatering ikväll, men isåfall vet ni ju varför! Xoxo ♥

Saker att göra på ett sleep over party:

♥ Måla naglarna på varandra
♥ Kolla på tjejfilmer (Systrar i jeans, The perfect man, The Holiday, Pretty woman ex.)
♥ Locka/platta håret på varandra
♥ Lyssna på musik och snacka
♥ Göra fruktsallad
♥ Diskutera killar/Justin Bieber
♥ Sminka varandra
♥ Göra ansiktsmasker


Emelie och Amanda ♥


16.20

Har spenderat hela dagen hemma. Kollat på Made, läst lite tidningar, suttit vid datan och sjungit. Otroligt vad måndagar kan vara tråkiga. Men ska inte döda mera av dagen, utan ska hoppa in i duschen nu och sedan börja fixa mig. Hoppas på att träffa mina tjejkompisar ikväll.

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag. Xoxo ♥


dreglar..


Måndag morgon


Hej! Vaknade nu, NU. Men det var lika bra, för när jag kollade ut såg jag snö, snö, snö. Hade det stått någon nära mig under de sekunderna hade inte gått bra. Hade lust att slå till första bästa. Fyfan, när våren var påväg.. Men men, ska bli 13-14 grader nästa vecka fick jag höra från vår egna väderreporter, Amanda. Heheh. Ska fortsätta klaga nu, men inte på er. För ni är världsbäst! ♥

Teodor <3


hahaha klassiker


Sitter som en jävla idiot varje gång jag tittar på den och asgarvar. 
Grym kille!


Lördag/Söndag

Hej! Sorry för min urusla uppdatering idag.
Igårkväll träffade jag mina brudar och vi drog ut på äventyr och köpte cheeseballz! Som jag väntat på den stunden. Blev lite mys hemma sen också. Idag stack vi in till stan i solen. Alla såg likadana ut, skjorta, skinnjacka, raybans och converse. Haha, ej planerat. Sedan blev det lite påskmiddag hemma med släkten, trevlans!
Har precis kommit in från en liten promenad med Emelie bort till Ewelina för latt hämta en väska.

Kommer lite bilder från igår och idag som jag snodde från Amanda.












handlar om att bjuda på sig själv..








Saturday night


Nu är jag färdigfixad och klar. Väntar bara in mina tjejer som kommer alldeles snart. Får se vad vi hittar på.
Ha en riktigt jävla bra lördagkväll. Puss ♥


Glad påsk!


Hola. Har haft en jävligt chill för/eftermiddag. Emma stack vid 12 och jag bosatte mig på baksidan i solen med musik i öronen. Sköt lite soft air gun och krattade löv med mami. Haha. Ska äta lite lunch nu och sedan ta en dusch, har inte tvättat håret sen i onsdags så börjar känna mig lite ofräsh nu, höhö.
Men vi hörs senare. Puuusssar ♥

PS. väntar fortfarande på mitt påskägg!


11.23

Godmorgon!

Väcktes av brorsans alarm som ringde typ 129369410 ggr. Finns skönare sätt att vakna på. Vi håller på och klä på oss nu för att ta en liten "promenad". Strålande sol förfan! Vi avslutade kvällen igår med New Moon och Emma, hon somnade efter en kvart (!). Aja, vi ska kila ut nu i solen. Vi hörs ♥




Emma och jag för länge sen.


19.53

Emma är påväg hit nu, vi ska kolla på film, mysa och kanske ta en promenad. Kul att träffa lilla Emmis igen!
Have a great night! ♥


plågar mig själv..

.. genom att kolla igenom en massa sommarbilder som Junia precis skickade. Vad snygg och brun man var då!











Fredag

Hello. Har varit i farsta idag med Emelie en stund, vi fikade på waynes, kolla i affärer, njöt av solen, sket i bussen och gick hem istället. Skön fredag. Får helt enkelt se vad som händer senare eftersom jag inte har några planer.

Har riktigt ont i huvudet nu så kanske bara blir hemma-sittar-kväll. Lyckas nämnligen slå i huvudet överallt, så har alltid massa bulor. Har 2 st i pannan som jag har haft i flera år, syns inte så värst mycket, men känner man så är det som 2 horn. Glammigt.

Vi hörs senare babes. ♥


I'm watching you..höhö


Dagens outfit

  
Jeans - Zara
Linne - H&M
Kofta - H&M
Halsduk - Zara


Godmorgon

Godmorgon! Jag vet inte vad det är med mig längre, vaknar av mig själv 10 eller innan varje helg. Idag fick jag bokstavligen kämpa för att somna vidare, lyckades på sätt och vis, vaknade nu, hehe.
Åh, så jävla skönt att vara ledig. Fast jag har verkligen inga planer för dagen. Träffa Emelie kanske, åka in till stan kanske, vi får se.
Hoppas ni får en bra dag, puss!


Saknar detta mer än nånsin nu!


hahahah


torsdag kväll

Blev en otroligt lugnt torsdag och början på lovet. Men det känns skönt, ingen ångest att jag sitter inne på en fredag. Har ju hela lovet på mig fan! Har spenderat dagen framför MTV och datan, pendlat i omgångar. Skönt det med. Tänkte gå ner och njuta av godiset och ostbågar.. men nej, kom precis på vilka som är här.

Ska sjunga lite nu och lyssna på musik. Sen ska jag fan se på New Moon.
Kyss ♥


Fan vad jag saknar sommar!
Sara, Mimmi, Jag (som vanligt helt inne i maten -.-), Alice, Emelie och Amanda


Yta

Yta. Ytlig. Enligt mig, är ytlig en dålig egenskap. Jag är rätt ytlig, och det är verkligen något jag hatar hos mig själv. Att man kan döma folk efter utseende är verkligen fel. Att sitta och klanka ner på andra pågrund av deras utseende är ännu mer fel. Folk blir bara mer och mer ytliga för varje dag och det gör mig rädd. Rädd för hur det ska sluta.

Men en ytlig egenskap tror jag finns långt inne hos alla. Jag menar.. det första vi ser hos en person är ytan. Sen växer det fram mer och mer. Men det gör ont i mig att se hur folk avvisar och dömer folk efter deras yttre.
Jag försöker lära mig av detta varje dag. Varför ska man ha en skitsnygg kille? Varför måste man bry sig så mycket om sitt yttre för att någon ska gilla en? Varför ska jag leta efter en perfekt, när jag inte är perfekt själv?


!


Denna fina är nu påväg hem till mig. Jag är mer än nöjd! ♥


torsdag/påsklov

Hej på er! Upptaderingen igår var usel, men det var pågrund av privata skäl som jag inte vill ta upp här. Men idag är jag tillbaka! Kan berätta lite om dagen kortfattat.

• Missade bussen och fick stå och vänta i spöregnet.
• Dansade linedance och någon annan fjantig dans. Kul!
• PÅSKLOV!
• Somnade en timma efter skolan, riktigt taggad på lov.

Min dag har verkligen inte varit något för världen. Men fan så skönt med påsklov!
Hoppas ni får en bra kväll, och ett underbart påsklov!
PUSS! ♥


Bild från höstas.


RSS 2.0