Happy new year!



6 timmar kvar till ett nytt år! Hoppas alla får ett grymt nyår och ett jättebra 2012. Själv ska jag bara chilla hemma med familjen, äta gott osv. Lite tråkigt.. men jaja. Hade ett grymt nyår förra året och det kommer flera! Men somsagt, hoppas ni får det bra ikväll, ta det lugnt och kyss den ni älskar på 12 slaget! Vi hörs nästa år!



Q / A

Hur gör du så att bilderna blir i sånna där små fina rutor? Tacksam för svar! :)
Laddar bara upp dom i bredden 200. Vet inte riktigt vad du menar haha.. :) 

Kan du berätta hur du sa i kassan när du köpte ricinolja? :)
Det var min mamma som köpte! :)

Hej Tove! Undrar om spetströjan igen. Jag kollade överallt efter den.. men hittade den aldrig, är den verkligen från Zara? isåfall, var det uppe eller nere avdelningen du hittade den på? och fanns det många kvar när du köpte din? Hehe förlåt för att jag tjatar om spetströjan men den är såå snygg!
Hej! Ja, jag är helt säker på att den kommer från Zara haha. Jag hittade den på övre våningen som kallas trf. Det fanns ganska många kvar när jag köpte den. Den fanns i vit, grå & svart om jag minns rätt. Om du inte hittar den i affären kan du ju alltid beställa den på nätet, här hittar du den! 

Var beställer du VS? Vilken luktar godast?
Dom kommer från Bekkas.se. Båda luktar sjukt gott men måste nog säga Mango temptation!

Vem är du mest lik av din mamma och pappa?
Jag är nog mest lik min mamma! 





nyårslöften



Ikväll är det nyår & imorgon börjat ett nytt år. Helt galet egentligen, det går så fort. Har skrivit om mina nyårslöften förut men tänkte göra det igen lite snabbt. 1. Vara snäll mot mitt hår, sluta platta det så ofta och försöka få det så långt som möjligt! 2. Kunna trivas i bikini. Ska börja äta mera & ändå träna mera för att bli fit. Vill ha lite mera kött på benen och en vältränad mage. Men somsagt, så vill jag verkligen kunna trivas bra i min kropp. Låter kanske lite ytligt, alla ska kunna älska sig själva som man är. Men det kommer inte bara över en natt så lite får man väl jobba för det också. Hoppas ni får en bra start på året och lyckas hålla era nyårslöften om ni har några! 



2011-12-30


Bilder från min Instagram!

Hejhej! Lääääget? Med mig är det bra, förutom att jag har en jävla mensvärk. Har bara legat i soffan hela kvällen och dreglat åt Zac Efron i 17 again. Ätit massa godis & chips har jag också gjort. Rätt skön kväll. Blir nog uppe ett tag till men ska försöka att inte somna så sent. Imorgon vill jag åka och kolla i affärer..för dom har väl öppet trots att det är nyårsafton? Får se hur det blir! Hoppas det är bra med er. Puss på er!



that's enough

Nu måste jag faktiskt försvara mig lite. Jag raderar och struntar ofta i onödiga kommentarer ni skriver, men måste säga ifrån också. Inte för att det hänt värsta grejen just nu men ändå. Jag berättar ganska mycket om mig själv här i bloggen, jag skriver om en del privata grejer, tankar osv. Jag öppnar upp mig rätt mycket här. Men för det tycker inte jag att ni ska ha rätt att lägga er i allt för mycket, säga åt mig vad jag ska göra, hur jag ska göra och vem jag ska vara. Jag ska inte dra alla över en kant men ni som tar åt er. Tänk om. Jag hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra. Speciellt folk som inte känner mig. Ni har ert eget liv, era egna problem. Sköt det, så sköter jag mitt själv. Jag vill inte verka otrevlig eller något, men jag vill bara att ni visar lite respekt. Kan vi försöka ha det så? Bra!

Och du/ni som har fått för er att Junia härmar mig eller något? Vad är grejen? Kom igen, skärp er!  



13.54



Hejhej! Är riktigt seg idag! Vaknade hos Junia klockan 10, men låg kvar i sängen ett tag innan jag gick hem. Igårkväll chillade vi bara, kollade på Sex and the city 2 och gjorde american pancakes. Innan vi skulle sova började jag må så jävla illa också, trodde jag skulle spy. Så somnade med sminket på och hoppades på att jag inte blivit magsjuk. Men mådde mycket bättre när jag vaknade så det var skönt!

Är somsagt riktigt seg idag. Ska strax ut med vovven en runda innan det börjar bli mörkt. Sen ska jag bara laga lite lunch och ha One tree hill maraton. Skönt! Antar att vi hörs lite senare. Puss!



Q / A

Du är jättefin, din blogg också! Men jag undrar bara vart du köpt din mörkblåa jacka, jättesnygg! Och hur mycket kostade den? Puss! :)
Åh tack!! Den kommer från Zara, fick den i julklapp men den kostar tusen kronor om jag minns rätt! 

Finns jackan kvar på Zara? hittar nämligen inte den på hemsidan alls! Kram!
När min mamma köpte den så fick hon leta jättemycket efter jackan i min storlek, den fanns bara i L överallt. Men dom är dock väldigt små i storlekarna. Mne jag såg att det fanns några på rean tidigare i veckan. Om du har tur kanske du hittar! Kram. 

Hur kommer det sig att du alltid är söt trots att du gör crazy miner?
Haha kan inte svara på detta, men vad gullig du är!! 

Vad heter du på Instagram? :)
tovewaldemar heter jag! :)

Snälla Tove kan du visa spetslinnet du köpte senast? Som du typ har på dig i inlägget under här?
Skulle gärna vilja se hur den ser ut helt på :)





mot junia



Ska strax käka middag och sen kila hem till Junia. Sover nog där ikväll igen! Vi ska nog bara chilla tror jag. Skönt det med! Ville bara berätta vart jag håller hus och så ikväll. Hoppas ni får en fin kväll. Vi hörs mera imorgon!



torsdag 29 december


Hejhej! Sitter här med ricinoljan i håret och en ansiktsmask, ska strax hoppa in i duschen. Jag och Junia var bara en snabbis i farsta, solade 20 min också. Riktigt skönt! Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Städat mitt rum och käkat lite bara. Ikväll ska jag träffa Junia igen. Ingen aning om vad vi ska göra men det blir kul oavsett. Uppdaterar lite senare. Puss!



godmorgon / besöksrekord



Godmorgon! Kom precis hem från Junia där jag spenderade natten. Vi chillade bara hela kvällen framför några filmer. Somnade runt 3 och gick upp vid 10, lagom trötta! Ska strax käka lite frukost, sätta upp håret & välja några kläder och sen drar vi en sväng till farsta. Junia skulle köpa något till hennes iphone & jag kanske ska sola. Hade förresten besöksrekord igår! Hela 469 unika, helt sjukt men jätteroligt!! Hoppas att några av er stannar! Jaja, uppdaterar mera när jag kommer hem. Puss på er!



julklapp





19.09



Tjena! Ska strax käka middag och sen dra hem till Junia. Vet inte alls vad vi ska göra men något hittar vi på! Sover där iallafall. Vi hörs mera imorgon. Puss på er!



Ingen idé

Varför jag inte ska videoblogga:





onsdag


New in! En skjorta som är jättefin på & en svinborste som tydligen ska vara bra för håret.

Hej! Kom hem från stan för ca 1 timme sen. Jag & Andrea gick runt i affärer några timmar, käkade på donken och snackade en massa. Jättemysigt! Fick med mig det på bilden, och är jättenöjd. Skjortan var på rea och kostade bara 150:- så det var bra, har tittat på den ett tag. Ska ta något och käka nu & sen blogga lite till. Vi hörs!



28 december 2011


Nyss!

Godmorgon! Vaknade vid klockan 9. Hoppade in i duschen, käkade frukost och fixade mig. Är klar nu och sitter bara och väntar på att klockan ska gå. Vid 12 ska jag ta bussen till Farsta och möta Andrea. Vi ska gå runt och kolla lite kläder osv. Hoppas jag får med mig något hem! Sugen på en blus eller skjorta kanske. Jaja, visar iallafall bild sen om jag köpt något. Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs senare! 



23.16



Tråkigt lov! Men det blir ju vad man gör det till. Är jätteseg så har bara legat och kollat på One tree hill och Sex and the city 2 hela kvällen, den är så lång så den är nog inte slut förrän om ett tag. Imorgon ska jag ställa klockan så jag kommer upp i tid. Ska till farsta och shoppa lite med Andrea. Ska bli jättemysigt! Och sen på kvällen kanske jag ska träffa Junia. Bra dag!



Q / A

Hur mycket kostade spetsblusen? Din blogg äger!
Den kostade 249:- och kommer från Zara! Tack så mycket!!

Vilken storlek på Hollister tröjan har du? :) 
Small! :) 

Vad fick du i julklapp?
Ska lägga upp bild på det när jag laddat batteriet till kameran. Men fick lite kläder, converse, VS grejer, pengar, en jacka, 2 presentkort, iphoneskal och lite smågrejer! 

Ååh vad fint! Vad heter appen där man kan lägga till sånna där runga bollar? :)
Phototreats! :) 

Vart är jackan ifrån?
Den kommer från Zara! 

Tror du att håret blir längre av ricinoljan? tror du att det funkar?
Blir håret inte fett av det?
Jag tror faktiskt att det funkar! Har läst massa om det och det är jättemånga som fått längre hår snabbt. Så ja, jag tror att det funkar. Mitt hår blir alltid jättelent och glansigt efter jag använt det också. Nej, jag tror inte att det blir fett av oljan. Eller det är väl olika för olika personer. Men schamponera håret noggrant efter så ska det nog gå bra!

Vad gör du för övningar när du tränar hemma? :)
Situps, armhävningar, plankan, och sen lite andra mag & rumpövningar som jag inte kan namnet på haha :)



new in



Detta köpte jag igår. Svart/gråa underkläder med glitter, en långärmad från Hollister, En vit typ spetsblus (det där är dock baksidan, tycker den är så fin så ville visa den. Den är djup i ryggen och en dragkedja hela vägen) och en concealer & deoderant! 



godmorgon!



Godmorgon! Vaknade väldigt sent idag.. Men det var skönt. Kom upp ur sängen för en kvart sen och nu sitter jag & kikar igenom H&M's hemsida där dom äntligen fått in lite vårkläder! Skulle egentligen till stan och shoppa med Emma idag, men hon vart tvungen att jobba. Trist! Så har inga planer alls.. Ska iallafall gå ut med vovven nu och sen käka lite frukost. Ta kort på gårdagens shopping ska jag också göra. Så stay tuned!



victoria's secret fashion show 2011


Hade lite kul i bilen idag.

Har precis kollat klart på VS. Har redan sett den en gång men kan ju knappast tröttna. Dock tyckte jag att den inte var lika bra i år som åren innan, men fortfarande grym! Och nu är jag så trött att jag håller på att dö. Känns som att så fort jag stänger ögonen så kommer jag somna. Blir en hemmakväll igen. Ska ladda ner A lot like love tror jag, älskar den filmen och inte sett den på jättelänge så det blir nice. Imorgon har jag inga planer än.. vill åka typ till farsta och kolla runt lite. Kanske sola också, känner mig förjäääävla blek. Jaja, vi får se vad som händer. Pussss!



26 december


Bilder tagna nyss!

Hej!
Kom hem från stan för någon timma sen. Sjuuuukt mycket folk! Fick köa i 10 min bara för att komma in på Hollister. Fick med mig lite fint hem iallafall. Bytte lite julklappar till andra storlekar, färg osv. Det jag kom hem med var iallafall: en blus från Zara (den på bilden), en tröja från Hollister, underkläder & en concealer. Nöjd! Har inga batterier på kameran & har fortfarande inte hittat laddaren så vet inte om jag kan ta kort på det jag köpte. Men ska leta efter den! 

Vet faktiskt inte vad som händer ikväll.. Är sugen på att hitta på något men Victoria's secret fashion show 2011 går på tv ikväll och det vill jag inte missa. Så, jag vet inte riktigt. Vi hörs senare iallafall. Puss!



dagens låt





måndag


3 bilder på min nya jacka jag fick i julklapp. Älskar den! Dock är den 100 gånger finare i verkligheten. 

Tjena! Bilderna är tagna nyss. Ska strax käka lite frukost och sen åka in till stan med mamma. Ska byta lite grejer och kolla om jag hittar något på rean. Har ju en del pengar att spendera nu efter julafton. Har presentkort på både bikbok & H&M så ska se om jag hittar något där. Visar väl kanske bilder sen när jag kommer hem. Ha en fin dag!



Juldagen


Snygg min iphone är nu va?! Fick skalet i julklapp!

Sitter här med oljan i håret och funderar på om jag ska tvätta ur den snart eller imorgonbitti.. Det skadar ju inte att sova med den direkt. Får bli imorgon! Har precis ätit en jättegod middag & ska snart ner igen för att käka glass, fruktsallad och lite smultron farmor gav mig innan vi åkte. Mums! Sen ska vi nog kolla på Friends with benefits tror jag eftersom mamma inte sett den än. Jag har ju inte direkt något emot att kolla på samma filmer flera gånger! 



13 bekännelser

Vill jättegärna lära mig spela gitarr.
Äter bara kötbullar och janssons frestelse på julbordet. 
Fick klättra upp för en stege utanför huset när jag skulle träffa en kille en gång.
Längtar jättemycket tills H&M's vårkatalog kommer! 
Älskar oboy.
Har sjukt mycket underkläder men känns som jag aldrig får nog. 
Tycker att Mila Kunis i Friends with benefits är så jävla snygg.
Blir alltid jätteirriterad när någon inte säger tack när man håller upp dörren för dom.
Sjunger ofta jättehögt när jag sitter vid datan.
Känner mig mycket snyggare på sommaren när man är brun. 
Önskar jag var naturligt blond.
Kan sova hur länge som helst på men brukar ställa klockan på 10 för att inte sova bort dagarna. 
Älskar romantiska komedier med snygga killar i. 



home sweet home



Tjena! Skulle egentligen åkt hem imorgon men vi åkte en dag tidigare så kom precis hem! Var inte borta så länge, men ändå skönt att komma hem. Saknade mamma & min lilla vovve. När jag kom hem stod mamma och pyntade granen hon nyss tagit upp. Trodde julafton var över? Varför är det så typiskt min mamma haha.. 

Jaja, ska strax käka lite middag och sen ska jag bara chilla hemma hela kvällen. Vi har massa chips & dipp hemma så ska ladda ner någon film också. Mysigt! Imorgon blir det förmodligen en sväng på stan för att se vad mellandagsrean har att bjuda på och så ska jag byta lite grejer. Skriver lite senare, puss!



Julafton


3 bilder tagna idag. 

Hej på er! Hoppas ni alla har en jättefin jul med era nära och kära. Jag har det jättemysigt här. Vaknade vid 9, duschade, fixade mig & vid tolv åt vi gröt. Kollade klart på Kalle Anka för en stund sen, och nu sitter jag och väntar på att vi ska äta julbord. Efter det ska vi äntligen öppna presenterna, vilket lär bli vid typ 8 eftersom allt tar rätt lång tid här haha. Börjar bli lite otålig och vill bara slita upp dom nu.. Men jaja. Somsagt, hoppas ni får en fortsatt bra dag. Vi hörs när vi hörs!



GOD JUL!

God jul på er finaste läsare! Hoppas ni får en jätterbra julafton. Puss! 





i växjö!


Bild från i bilen tidigare idag! 

Hej! Har inte haft tillgång till data förrän nu så måste ju uppdatera lite. För er som inte läste rubriken så är jag i Växjö hos mina kusiner. Vi åkte runt 12 idag & kom fram vid 5. Sen dess har vi ätit tacos, kollat på tv, chillat & jag har tittat på en hel fotbollsmatch. Kan inte ens minnas sist det hände. Men känns coolt att kunna hänga med när folk bombar facebook med uppdateringar om derbyt. 

Well well. Just nu sitter jag här i kusinens rum, lyssnar på lite musik & ska snart tvätta bort mitt smink och sova. Imorgon ska vi upp rätt tidigt och åka till stan här. Har några små julklappar kvar att köpa! Kan inte fatta att det är julafton snart. Är som ett barn som bara vill sova tidigt för att det ska bli julafton fortare. Jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hörrni, jag kommer hem på måndag någon gång, och vet verkligen inte hur uppdateringen blir tills dess. Ni klarar er.. men ska försöka blogga lite iallafall. Vi hörs när vi hörs!



jag är bäst!



Ska jag göra någonting så måste det vara till 100% eller så kan det lika gärna va. Hoppade i träningskläderna & gjorde massa övningar en halvtimme hemma. Det är fan bra för att vara mig! Nu jävlar ska jag bli fit till beach 12!
Hoppas det här håller i sig!! 



just girly things



onsdag


I somras.

Hejhej! Sitter och lyssnar på Gavin Degraw som typ mina sjunger mina känslor. Har inte gjort så mycket idag. Duschade direkt när jag vaknade för hade visst somnat med ricinoljan i håret. Sen har jag bara lagat lunch & kollat på oth. Ikväll ska jag nog till pappa för att käka middag & sen måste jag också packa lite eftersom vi åker imorgon. Men vi hörs innan det. Puss!



-




älskar dig lilla dampis





Q / A

Jag undrar vart man kan köpa ricinolja?
Det finns att köpa på apoteket. Tror man måste fråga efter det i kassan. 40:- kostar det! 

Hur ska man använda Ricinolja?
Hur länge ska den sitta i och så?
Man ska massera in det i hårbotten, låta det sitta i 30-60 minuter & sedan tvätta ut det med schampo. Det ska man göra 2-3 gånger i veckan. 

Jag har läst din blogg ett tag, men har inte sett dig skriva någonting om din pappa. Träffar du honom?
Din blogg är super! Fortsätt som du gör <3
Ja, jag träffar min pappa. Men jag bor hos mamma hela tiden så träffar inte min pappa sådär jätteofta. Men ska fira jul med honom i växjö! Tack sötis!! 



bekännelser

Har lärt min vovve att spela död när jag skjuter med handen mot honom.
Får ofta höra att jag har ganska mörk röst. 
Har aldrig ätit kebab.
Äter alltid jättefort. Är ofta klar innan mamma ens satt sig vid bordet. 
Har en störd fobi för hårstrån i mat. Den blir bara värre och värre.
Vill jättegärna lära mig spela gitarr. 
Hade jättefint hår i 6-7an, sen köpte jag en plattång.
Tycker att det är jätteläskigt när duschdraperiet är helt för draget, känns alltid som att det står någon bakom. 
Vill ha en liten mops.
Längtat jättemycket tills H&Ms vårkatalog kommer. 
Fryser typ hela tiden. Spelar ingen roll om jag har mycket kläder.
Älskar guacamole & tzatziki. 



20 december 2011



Tjenare! Läget med er? Med mig är det bra! Kom hem från stan för en stund sen. Mötte upp fina Andrea vid klockan 2, vi tog en fika på Åhlens, pratade om massa och köpte lite julklappar. Äntligen har jag köpt till mamma & pappa. Bara brorsans kvar! Får väl fixa det imorgon eller när vi är i växjö.. Hur som helst! Har spanat in vad som går på tv ikväll och det var inte något roligt så tänkte ladda ner någon film nu och sen bara chilla resten av kvällen. Men först: middag!



hair


Bild från weheartit, drömhår!!

Har köpt Ricinolja till håret. Det är egentligen ett laxeringmedel haha, men det ska tydligen få håret att växa typ 5 cm i månaden? Är för fan villig att göra vad som helst med mitt hår för att få det att växa..

Är det någon av er som testat? Funkar det?



5 dagar till julafton!



Hellu! Kom precis in efter att ha varit följt med mamma upp till centrum för att handla lite. Köpte lite choklad och en sak för håret. Ska strax hoppa in i duschen och sedan käka middag. Sen ska jag bara chilla hela kvällen och kanske blogga lite. Hörs!



josh duhamel / snyggast i världen





2011-12-19


Bilder från i början av hösten.

Hejhej! Är så sjukt jävla seg idag. Kan bero på att jag somnade vid 2 igår.. men ändå! Har typ sovit, kollat tv, sovit. Egentligen borde jag åkt till farsta idag och köpt present till pappa som fyller år imorgon & samtidigt köpt julklappar eftersom jag inte köpt en enda än.. panik!! Men får ta och göra det imorgon på dagen. Men men, ska ta och käka lite nu. Skriver senare. Love!



13 bekännelser

Innan jag dör vill jag vara känd för någonting riktigt bra.
Har otur i både kärlek & spel. 
Tycker att Bradley Cooper & Ashton Kutcher har världens sexigaste röster.
Brukar jätteofta sitta och sjunga högt till lyrics på internet. 
Säger osv alldeles för ofta.
Gillar en kille lite nu, men somsagt har jag otur i kärlek. 
Har varit underviktig hela mitt liv, tills nu.
Hatar att gråta inför andra.
Drömmer alltid helt störda drömmar, as jobbigt.
Gillar inte att ha isbitar i tex läsk. När dom smält så har ju läskens smak förstörs helt.
Är verkligen sämst på att laga mat.
Längtar till julafton så att jag snart spricker. 
Har aldrig flyttat i hela mitt liv. 



julkänslor



Har precis fikat med pepparkakor & julmust framför Harry Potter som går på tv. Myst med hunden har jag också gjort. Fjärde advent idag, 6 dagar kvar till julafton! Snöar som fan och jag sitter här och lyssnar på massa julmusik. För första gången känns julen riktigt jävla nära. Älskar det. Hur som helst! Har inte gjort något alls idag. Tagit en dusch, kollat på ett avsnitt av oth & nu sitter jag här. Ska äta middag om en stund & sen ska jag bara ta det lugnt i soffan hela kvällen. Bridget Jones Dagbok går på tv klockan 9 så den tänkte jag se. Älskar den! 



saknar!





Q / A

Vad har du för bredd på din inläggssida? Asso själva området där inlägget publiceras :) och hur man ändrar den :) Undrar också vilken bredd du laddar upp dina bilder i :)
Oj, jag är verkligen inte bra på sånt där. Det är aldrig jag som fixar med designen och allt det där, så kan tyvärr inte svara på detta. Men laddar iallafall upp bilderna i bredden 600 :)

Är Wille din killkompis eller är det något mera...?
Kompis!

åh jäklar vad många läsare, kan du tjäna pengar snart? vad tror du gör att många gillar läsa din blogg?
Haha nej det tror jag inte. Hm.. ingen aning faktiskt. För att jag är ganska ärlig, berättar mycket om mig själv & så kanske. Skriver ju om lite sånt som jag själv tycker är kul att läsa i en blogg. 

Varför tog du bort inlägget, fråga Junia? :)
Skrev ju det i något inlägg under! För att det typ 2 seriösa frågor av 16. Tycker att vilka jag legat med är ganska privat haha :) 



Drömhåret



Än så länge har jag 2 mål med 2012. Båda grejerna är utseendesaker. Det första är att få en kropp jag verkligen trivs med innan beach 12. Andra saken är att få långt hår! I flera år har jag kämpat med att få midjelångt hår men den där jävla plattången förstör allting. Beroendeframkallade.. Så jävla trött på att ha mitt halvlånga hår som man inte kan göra någonting med. Det har säkert inte växt mer än 2 cm på 2 år. Men nu har jag ju iallafall klippt mig så det är ju en början iallafall. Ska verkligen göra mitt bästa för att inte få slitet igen. Borde egentligen kasta plattången men det kommer ju inte hända, men ska försööööka att inte platta det så ofta iallafall. Tvätta håret sällan, inte borsta när det är blött, låta bli att föna håret osv. Vet att det inte kommer bli så långt som på bilderna, inte detta år iallafall. Men att sätta upp mål ska ju tydligen vara viktigt. 

Någon av er som har tips på hur man kan få långt hår? Låta bli att få det slitet osv?



fjärde advent


2 Bilder från i somras. Brun man var då!

Hejhej! Tänkte skriva godmorgon men klockan är ju nästan halv 2.. Vaknade hemma hos Junia vid halv 1. Hon har så jävla mörkt i sitt rum så det är fan omöjligt att gå upp. Igårkväll då? Blev ju inte mycket uppdatering. Men skrev väl att jag skulle till Junia? Vi chillade iallafall bara hos henne. Sen vid 12-1 så drog vi till donken. Där köpte vi kaffe och satt och snackade länge med Meelad & Johan. Länge sen man träffade dom. Det var iallafall jätteroligt. Sen somnade vi ganska direkt när vi kommit hem vid 3. 

Och ni som såg fram emot Junias svar på "frågestunden" om mig. Tyvärr så kommer dom inte. Finns det seriöst inget vettigare vi vill veta än typ vilka jag legat med, hur jag är i sängen osv? Hur gamla är ni egentligen haha? Jaja. Idag ska jag bara chilla hela dagen. Är supertrött.. blir en skön söndag. Ska försöka blogga massa också. Puss!



love it





fredagkväll + lördag


Nyss!

Hejsan! Kan börja med att berätta lite om gårkvällen eftersom jag inte uppdaterade så mycket. Drog och mötte Junia vid 8, vi köpte massa gott & chillade hemma hos henne. Lite senare kom Svante också, vi sov alla där. 3 stycken i Junias säng. Sjukt trångt. Vaknade upp flera gånger av att jag vart mosad mot väggen och knappt kunde andas haha. Vi gick upp vid 10 imorse, och jag & Svante drog typ direkt då. 

Idag har jag & Junia bara strosat runt i farsta i hopp om att hitta lite julklappar. Gick inte så bra.. Får ta opch skriva en lista på exakt vad jag ska köpa och sen bara åka och handla, så att det blir av någon gång. Är fan hopplös! Jaja, kom hem för en timme sen. Ska bara chilla, äta om ett tag. Sen ska jag träffa Junia ikväll igen. Ingen aning om vad vi hittar på. Man vill ju knappt gå utanför dörren i detta väder.. Nice med snö men vafan? Blir ju bara slask.. Får hoppas på att det blir lite kallare ikväll så det lägger sig!! Ska avrunda här innan detta inlägg blir för långt. Uppdaterar strax. Puss!



18.23


Nyss! I nya skjortan ja. (Från Zara!)

Sitter och lyssnar på bra musik och väntar på att maten är klar. Är faktiskt riktigt glad nu, sköööööönt. Men vädret suger och jag är ganska trött så ska nog bara chilla hemma ikväll. Kanske lite trist men whatever. Oh juste fan, imorgon om en vecka är det fan julafton!! Helt stört.. Ska till kusinerna i Växjö på torsdag och stannar tills måndag. Mysigt! Men nu ropar mamma att maten är färdig. Skriver nog senare eftersom jag ska vara hemma. Puss! 



2011-12-16 / new in


Dålig bild! Men detta köpte jag idag! 

Tja! Är på rätt bra humör idag tack & lov. Har varit i stan hela dagen med mamma för att leta julklappar och så. Hittade typ inga julklappar dock, utan köpte detta till mig själv bara. Käkade på tacobar gjorde vi också! Ska strax käka lite lussebullar & fika med mamma. Sen får jag se vad som händer ikväll.. Jaja, vi hörs sen. Puss på er!



Runwaydreamz



Helt stört snygga jeansshorts från Runwaydreamz.com! Helt perfekta, vill ju ha allihopa.. Hade nog valt dom i mitten längst ner om jag hade köpt ett par. Synd bara att dom kostar typ tusen spänn! 



15 december 2011


2 bilder från min instagram.

Hejhej! Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. Har tränat lite och haft ansiktsmask. Jag & mamma badade precis vovven också och efter fönade vi honom så nu är han helt fluffig. Så jävla söt, ser ut som ett litet gosedjur. Försökte ta bild men han ville verkligen inte sitta still.. Jaja, ska gå ner och kolla på Uptown girls som börjar på tv klockan 9. 

Kommentera lite, eller ställ lite frågor som jag kan svara på i ett inlägg!



Hjälp mig!

Snälla fina ni. Är det någon av er som varför det inte funkar att lägga upp youtubeklipp på bloggen? Eller är det bara på min data som dom är helt svarta, och inte går att trycka play på? Hur ska man göra? Får damp.. 



Tillbaka



Tjena! Blev kanske inte världens längsta blogg-paus, men det är väl bra? Hatar när folk ska tycka synd om mig men har haft 2 helvetes dagar där jag bara velat gråta hela tiden, sovit hela dagarna, fått lägga ifrån mig mobilen för att inte kasta den i väggen, och bara inte haft lust att göra någonting alls. Bloggen var inte det första jag tänkte på då direkt. Men blir så jävla glad när jag läser era fina kommentarer. Dom betyder mer än ni tror!

Hur som helst! Vaknade vid 1 idag, gick upp, kollade på Ellen. Sov en timme till. Lagade mat, kollade på one tree hill. Och nu sitter jag här. Kul dag.. Jaja, ska inte klaga. Imorgon är det fredag och jag hoppas verkligen att denna helg blir fylld av roliga grejer. Behöver det! Imorgon på dagen ska jag iallafall åka och handla julklappar någonstans med mamma. Mysigt. Tänke blogga lite nu, om jag kommer på något bra. Måste ju ta igen lite! Vi hörs strax. Pusssss!



broken



Sorry guys. Jag mår inte bra. I vanliga fall älskar jag att blogga, det & era fina kommentarer, brukar alltid få mig på bättre humör. Men just nu orkar jag inte. Kommer bara ta ut massa dåligt humör över er och då låter jag hellre bli. Får se om jag orkar blogga någonting imorgon. Vill bara ligga i koma & glömma denna lucia. Ha det fint ♥



- Brooke Davis





people suck



Hejhej! Hur är läget?? Med mig är det sådär. Är arg & ledsen. Ibland blir jag så trött på mitt liv att jag bara vill spy. Trött på mig själv. Trött på människor! Har inte gjort ett piss idag, bara massa onödigt skit. Kollat på tv, ätit osv. Var ändå på bra humör idag men mitt humör är fan schitzofrent, nu är jag på pissdåligt humör. Sorry, ska inte låta det gå ut över er. Skriver lite senare istället! 



Easy A


Såg den här filmen igår. Den var faktiskt väldigt bra! Gillar man amerikanska high school filmer så tycker jag man verkligen ska se den. Den hade bra budskap, och visade verkligen hur man kan lätt kan råka ut som tjej. Älskar Emma Stone också, hon passar perfekt för huvudrollen. Och snygga Penn Badgley är också med. Jaja, se den om ni inte har det!! 



Q / A

Hur snygg tycker du att du är på en skala från 1-10? :D
Helt olika från dag till dag. Svårt att svara på men kanske en 7a, man ska vara nöjd med sig själv! :) 

Hur många läsare har du per dag? Sjukt bra blogg! :D <3
Det är olika här också, men det ligger väl runt 315-380 unika varje dag. Tack sötis! :) 

Hej tove, grym blogg! Som jag förstått har du en iphone 4. Vad tycker du om den? Är du nöjd? var den värd pengarna? Kram! 
Hej! Tack så mycket!! Ja jag har en 4a, jag är jättenöjd med den. Kan inte ens förstå hur jag klarade mig med min gamla trasiga sony ericsson förut. Superbra med internet, att man kan kolla bussen, kameran, instagram osv. Jag tycker den är värd pengarna om man är rädd om den! Kram. 

Hur får du den ramen runt bilderna? :)
Redigerar bilden i Photoscape, sen där deet står ramar så väljer jag Cali09 :) 

Skrev en kommentar under och frågade vart paljett tröjan kom ifrån och hur mycket den kostade kan du snälla svar i ett inlägg? Kram. 
Den hittar du här! Tyvärr kostar den några tusenlappar, men snygg är den! Kram! 

Hej! Ska börja gymnasiet nästa år och funderar på Kärrtorp. Du går där va? i sånna fall vad är bra och vad är dåligt? Skulle du rekomendera den till andra? Du är skit snygg och stark, keep going girl! <3
Hej! Yes, jag går där. Skrev lite om skolan för ett tag sen, du kan läsa det här. Tack så jättemycket! <3



måndag 12 december

Jag igår.

Hejhej! Seg daag. Vaknade klockan 1, fortfarande helt död. Skulle kunna sova hela dagen men det är tydligen viktigt att se lite ljus och komma ut på dagarna. Har iallafall varit ute med hunden, kollat på OC & Ellen. Så jag får dagarna att gå.. Nej men förhoppningsvis ska jag hitta på något lite roligare i veckan. Kanske träffa Andrea någon dag, handla julklappar osv. Hur som helst! Ska iallafall chilla hela kvällen, ta en lång dusch, ansiktsmask, film osv. Skönt! Vi hörs strax. Kisses!

Kom igen & kommentera lite också!



emma stone

Vill se ut som dig! 





new in / tredje advent


New in! Dålig bild dock. En blus utan armar (myyycket snyggare på!), ansiktsmask & bästa mascaran!
Note to self: Sluta köp vita blusar!

Sorry för ganska dålig bloggning men har inte riktigt haft tid (eller ork). Tänkte fota grejerna direkt när jag kom hem men kom på att min laddare är borta för tillfället så passade på att ladda batteriet när jag var hos Junia nu ikväll. Vi har bara chillat, kollat på film & snackat massa. Mys! Kom hem för en halvtimme och tänkte strax sova. Men innan: ta något att äta! Håller på att dö för jag är så hungrig. Jaja, vi hörs imorgon istället. Puss & godnatt!



13 bekännelser

Sover alltid helt stilla så behöver aldrig bädda sängen.
Läser typ bara bloggar som skrivs av folk jag känner eller vet vilka det är.
Mitt högra ben är 1 cm kortare än mitt vänstra. Inget jag kommit på, utan en läkare sa de.
Är 25% norsk, mamma är halvnorsk!
Önskar jag hade typ en sån där grop i hakan, tycker det är jättefint.
Är högerhänt men sparkar boll med vänster. 
Tänker rätt mycket på livet, vad jag ska hinna göra osv.
Lyssnar typ aldrig på radiomusik eller vad man ska säga, sånt som spelas på nrj, thevoice osv. 
Min favoritparfym är Sarah Jessica Parker's SJP.
Kallar min hund för kompis hela tiden.
Önskar ibland att man liv vore som i filmer. Alltid vakna snygg..
Mina vänner tycker att alla mina killar påminner om varandra haha. 
Är sämst på att hålla mina naglar fina.



söndag 11 december


Lite random bilder redigerade på Instagram.

Godmorgon! Vaknade av mig själv redan klockan 10, så det är bra jobbat. Har hunnit käka frukost och nästan fixat klart mig helt. Ska bara sätta på mig kläder sen är allt fixat. Ska till farsta med Junia om ett tag. Skönt att komma ut och göra någonting på en söndag iallafall. Vet inte riktigt vad jag ska köpa.. Lite julklappar kanske eller något till mig haha. Jaja, lägger upp bild på det sen om jag köper något iallafall. Vi hörs!



10/12

Nyss!

Okej, jag ser fan så mycket gladare ut på bilderna än vad jag är i verkligheten. Kvällen sket sig, eller hela dagen rättare sagt. Sjukt segt! Nu är jag på jättedåligt humör och vill bara ut och träffa någon eller göra något. Men det lär väl inte hända eftersom gud aldrig är på min sida längre. Så ska väl göra lite chips & dipp, vänta på att mami ska komma hem och sen sätta på någon film. Skitlördag.



02.16



Hejhej! Lite sent kanske, men bättre än inget alls. Wille gick för någon timma sen. Vi gjorde inte så mycket, kollade på bästa Crazy stupid love och bara chillade. Sen han gick har jag bara tvättat bort sminket, tagit på mig pyjamasen och hämtat upp lite godis. Imorgon ska jag försöka komma upp runt 10, kanske ta mig till farsta med någon & sen på kvällen blir det fest. Nice lördag! Vi hörs mera imorgon. Godnatt finisar!



TGIF


Nyss!

Tjenare! Jobbig dag men förhoppningsvis blir kvällen bättre. Har precis fixat färidigt mig och käkat middag. Om någon timma kommer Wille hit. Vet ej vad vi ska göra, men bara chilla antar jag. Upptarar kanske mer senare ikväll eller så hörs vi imorgon. Ha en bra fredag, puss!



frågor / svar

Vad längtar du mest till nu?
Julafton! 

Hur mycket pengar lägger du på kläder i månaden?
Det är olika, men kanske runt 500-700 kr. 

Lista tre saker som gör dig mest glad?
Vänner, sommar, frihet. 

Har du bra vänner att prata med?
Ja det har jag. 

Vilken är din favoritsång?
Flipsyde - Trumpets! 

Vad använder du för puder? :)
Använder H&M's egna :)

Hur går med Josef? Har ni fortfarande kontakt? :)
Vi är bara kompisar!! Vi snackar väl någon gång ibland, men inte så ofta :) 

Hej! Du har väl iphone 4? funderar på att köpa den. Hur många gig minne har du? räcker det? :)
Hej! Japp det har jag. Min har 8 gig. Ja det räcker, dom på comviq sa att det typ ändå inte är någon som lyckas fylla 16 eller 32 gig & att 8 borde gjorts för länge sen. Det räcker gott och väl! :) 

Är du oskuld? 
Näe. 



arg



Ah men fuck vad man önskar att man var sådär glad just nu. Har fått någon jävla sten eller något i ögat och det gör så ont att jag håller på att dö. Har typ droppat massa vatten i ögat, blinkat 143594 ggr, gråtit, skrikit, gnuggat mig i ögonen, slått mig i ögat, gråtit igen osv men jäveln ska sitta kvar. Kan varken blinka eller blunda. Och att sitta och titta hela tiden utan att blinka är ju inte ens ett alternativ. Hur ska jag sova? Hur ska jag fortsätta leva? Är så arg & ledsen. Fittöga.

"Good things happens to good people." SUGER min karma eller? Har inte hänt mig något bra på, ja, jag vet inte hur länge. Fuck this shit!!!!!!!! 




wanted





18.57


Nice & brun (och mörkhårig!!) man var i början på sommaren då!

Hej! Riktig skitdag för min del. Har varit på jättedåligt humör & bara velat sova bort hela dagen. Jaja, ska inte ta ut det över er. Har egentligen inte gjort så jättemycket idag. Kollat på Ellen & She's the man, och sovit lite. Har precis ätit och nu tänkte jag blogga lite mera. Hörs strax!



christmas!!



Sitter och lyssnar på den grymma jullåten under & dricker julmust. Julkänslor! Förhoppnings blir det mer av det då det tydligen ska snöa inatt, enligt mamma iallafall. Det stod i någon tidning att det skulle bli typ 10 cm i Stockholm under natten. Man kan ju hoppas! Bara 16 dagar kvar till julafton också!! 





godnatt!


Den osminkade sanningen. Nyss!

Okej, helt stört vad jag är trött. & Ja, när man är trött brukar man sova. Men jag är hungrig och sjukt sugen på att se en film jag laddat ner. Jävlar vad filmer jag ser.. Precis kollat klart på Win a date with Tad Hamilton som gick på tv. Den filmen ser man inte för att den är bra, för det är den inte, utan man ser den för snygga Josh Duhamel är med. Har hittat en ny dröm-man. Typ sitter och ler, dör & dreglar under hela filmen. Vill ha han! 

Jaja, tänkte göra lite mat nu. Sjukt sugen på typ pommes med asmycket grillkrydda på.. Aa det får det bli! Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla film. Mys! Vi hörs mera imorgon. Puss!



the boy who..



Nice det skulle vara med en pojkvän right know. En kille som gillar mig precis för den jag är. En kille som inte jämför mig med andra tjejer. En kille som skrattar åt mina tråkiga skämt. En kille att hålla hand med. En kille som skiter i om jag inte är en expert på fotboll. En kille som vill se romtantiska filmer med mig. En kille som inte ljuger. En kille som gör mig glad istället för arg & ledsen. En kille med fint leende. En kille som gillar att ta töntiga bilder med mig. En kille som kan laga mat. En kille som inte skryter om sig själv. En kille att skeda med. En kille som gör mig knäsvag. En kille som ser ut som Josh Duhamel. En kille som hellre hänger med mig än att spela fifa.
Vadå kräsen?



Faliure to launch



Sjukt bra film jag såg igår. Har sett den förut, men tittade inte så mycket på den då. Men den är faktiskt jättebra & rolig. Massa bra skådespelare i den också, ett stort plus. Se den om ni inte redan har gjort det! 



2011-12-07


Jag & Andrea idag.

Tjena tjena! Lägeet? Med mig är det bra. Andrea drog för en liten stund sen och jag har precis käkat. Hon kom hit vid halv 4 idag. Vi chillade bara, pratade om allt, åt lite mellis och så. Jättemysigt. Mamma tyckte att vi var jättelika också haha, vad tycker ni? Bara kul att höra det eftersom Andrea är så snygg! Well well, fick en jävla huvudvärk nyss också, så ska ta en alvedon och bara chilla resten av kvällen. Skriver snart!



22.58


Bilder tagna i början av sommaren innan jag träffade Andrea första gången. Minns hur jag & Amanda hade solat massa dagen innan så var helt röd i hela ansiktet haha. Men då var det linne, shorts & solbrillor som gällde + att man hade hela sommarlovet framför sig. Härliga tider!

Hejhej! Sitter här och lyssnar på massa deppmusik. Inte bra, men skönt ibland. Ser iallafall fram emot imorgon. Ska träffa Andrea, hon kommer hit efter hon slutat. Ska bli jättekul, vi har verkligen massa att prata om eftersom vi ses så sällan tyvärr. Trist för hon är verkligen en skithärlig brud! Här hittar ni hennes blogg förresten. 

Tänkte sätta på mig pyjamasen nu, göra lite mackor & sen lägga mig i sängen och kolla på Hemma bäst som jag laddat ner. Ska försöka somna innan 2 iallafall så jag kommer upp imorgonbitti. Måste nämligen städa mitt rum, och eftersom jag är så lat så lär det ta ett tag. Men men, detta inlägg börjar bli lite väl långt så ska avrunda här. Vi hörs mera imorgon. Puss på er!





shoes



Världens sämsta bilder, men hittade inte kameraladdaren så fick ta med telefonen. Här är dom iallafall, trots att bilderna inte gör någon rättvisa alls. Men vanliga vardagsskor som passar till typ allt! 



tisdag 6 december



Sitter för tillfället och lyssnar på Amanda Fondells "finallåt" eller vad man ska kalla det, sjukt bra faktiskt. Älskar henne & hennes röst! Ni kan lyssna på den här! Åkte till gullmars och mötte upp mamma vid 5. Vi åkte vidare till Ringen där jag hade lagt undan jeansen jag letade efter igår. Fick ta en storlek större än vad jag egentligen skulle ha eftersom xs är slut i typ hela stockholm men dessa går mycket väl bra också. Köpte ett par skor lite spontant också, kan visa bild sen om ni verkligen verkligen vill se. Jaja, lägger kanske upp bild om en stund. Puss!

Kom igen & kommentera lite också!



new in / 13.58


New in!

Tja! Somsagt så var jag och käkade med pappa idag. Han kom och hämtade mig vid 12 och sen åkte vi till Daisy's, blev hamburgare & pommes till frukost typ. Sen släppte han av mig vid farsta för hade egentligen tänkt köpa en blus på Bikbok eftersom det är 30% på alla skjortor/blusar där idag men tvekade så köpte lite annat nödvändigt istället. Ska strax ta ut vovven på en promenad och sen kolla på One tree hill. Nice! Vi hörs sen. Puss!



00.56 / godnatt



Borde egentligen ligga i sängen och sova nu men är inte så trött än.. Ska ställa klockan på 11 imorgon och dra och käka lunch med pappa vid 12. "Men pappa, jag är inte ens vaken vid 12" sa jag när vi snackade i tele. Inte bra att vända på dygnet, men whatever. Har legat i soffan och kollat på Sex and the city 2 hela kvällen. Jättemysigt, älskar den filmen! Jag och brorsan var ute en stund med Leo i snön (!!!!) en snabbis också. Lilla vovven har ju aldrig sett snö förut. Tror inte riktigt han fattade vad det var. Han sprang bara och jagade små snöbollar jag gjorde & försökte äta upp all snö. Så söt! Och sjukt mysigt att det äntligen kommit snö, inte mycket, men lite iallafall. Julkänslor! 



word





länkbyte!



Tycker att ni alla ska kika in på denna bloggen! Den drivs av sjukt snygga My, en tjej som är jättegullig & trevlig. Hon skriver om sin vardag m.m. En av mina favoritbloggar faktiskt. Somsagt http://elfstrands.webblogg.se/



favoritlåten just nu





5 december 2011


Nyss!

Hejhej! Lite dålig uppdatering idag men tar igen det nu! Har inte gjort så mycket idag, åkte en sväng till farsta med mamma när hon kom hem. Skulle köpa ett par dr.denim jeans men dom fanns såklart inte i min storlek. Någon av er som har såna? Töjer dom på sig mycktet?? Jaja, köpte iallafall med mig lite godis hem. Alltid något.. Ska försöka spara de tills klockan 10, för då börjar Sex and the city 2 på tv.. Jaja, vi hörs strax. Pussar!



Q / A

Vart ligger hollister i stockholm , alltså vilken gata? :) svara gärna i inlägg , tacksam för svar. puss!
Den ligger på Hamngatan i gallerian. Längst in! :) Puss! 

Hej! Jag läste att du går på Kärrtorps gymnasium, och jag funderar på att börja där till hösten, så skulle du kunna göra ett inlägg om hur det är där osv? Skulle vara super snällt, fin blogg förresten! (:
Orkar inte göra ett inlägg men kan svara lite här. Om du läser min blogg har du kanske fattat/läst att jag inte går i skolan för tillfället pga lite olika anledningar. Jag har inte fått världens bästa intryck på skolan tyvärr, men det kan bero på att jag inte gått en linje som passar mig riktigt & är att jag är sjukt skoltrött. Men alla andra jag vet är jättenöjda med skolan osv. Det är ju en stor skola, skönt folk, bra lärare. Väldigt normal skola om man kan säga så, haha. Jag har fått känslan av att det är väldigt grupperat osv, att många söker bekräftelse, tror att man är cool bara för att man går på kärrtorp eller vad man ska säga. Men annars är det väl en bra skola! Tack så mycket! :) 

Skulle oxå gärna veta hur det är på det gymansiumet, eftersom jag oxå funderar på att börja där!:) har du några tips inför valet, tex börja med en kompis det blir lättare osv? skulle vara snällt <3
Välj inte det som dina vänner tar, det som verkar coolast eller något. Välj det du själv känner för. Det som känns rätt för just dig. Jag började ju tillsammans med Junia, och det var skönt att ha någon man kände i en sån stor skola när man var nervös osv. Men tror faktiskt att det är lättare att börja själv. Lättare att träffa nytt folk osv. Så välj inte något gymnasium bara för att dina vänner ska välja det. Du kommer hitta massa nya vänner även om det är lite nervöst i början. Du kommer vara jättestolt över dig själv sen! 

Skulle inte du kanske kunna skriva vad du önskar dig till jul eller tips på bra & behövliga saker man kan önska sig? :)
Jo visst. Jag önskar väl mig saker som många andra tonårstjejer önskar sig. Lite behövliga saker som du säger. Typ ett par nya converse, smink, underkläder, någon jacka/tröja som är lite för dyr för att köpa själv, iphoneskal, en kamera eller något sånt! :) 

laddar du ner filmer eller kollar du på internet?
Jag laddar ner filmer från tankafetast.com!

Umgås inte du och Junia längre? trodde ni blivit sams.
Jo vi är sams. Men vi umgås tyvärr inte så mycket längre! 



12 bekännelser

Sover alltid helt stilla så behöver aldrig bädda sängen.
Läser typ bara bloggar av folk jag känner/vet vilka det är. 
Mitt högra ben är 1 cm kortare än mitt vänstra.
Min favoritparfym är Sarah Jessica Parker's NYC. 
Är 25% norsk. Min mamma är halvnorsk.
Hatade typ barn förut men nu börjar gilla dom, och vill ha egna någon dag. 
Är högerhänt men sparkar boll med vänster fot.
Är helt besatt av One tree hill.
Dom jeansen jag köpte nu är dom första i hela mitt liv jag inte behövt sy in.
Plattar mitt hår nästan varje dag. 
Tänker rätt mycket på livet, vad jag ska göra innan jag dör osv.
Hatar dryga människor. 



beach 2012



Hjälp vad jag är duktig. Har gjort massa typ övningar hemma. Känns som jag gör fel på varenda en, men tanken som räknas iallafall. Ska verkligen försöka göra detta till en vana, får se hur det går men med rätt inställning osv borde det väl funka! 



11.01

Bild från i somras.

Godmorgon! Somnade runt 3 igår men lyckades ändå komma upp vid halv 11 idag, helt av mig själv. Rätt bra ju. Vet inte vad som händer idag.. skitsegt. Vill åka och köpa nya svarta jeans & en mascara. Men får se om jag orkar. Har världens träningverk också!! Gjorde typ lite situps och sånna saker i förrigår, men höll inte på i mer än 5 minuter innan jag tröttnade. Så fattar inte hur jag kunde få så ont. Betyder det att man är tränad bra eller? Visste väl det. Nej, nu ska jag ta och käka lite frukost. Hörs strax!




2011-12-03


Nyss!

Tja! Kom precis hem från resturangen. Kan berätta lite om dagen snabbt. Åkte med mamma en snabbis till nacka forum och kollade runt lite men hittade ingenting intressant så vi åkte hem igen. Fixade mig snabbt, sen åkte vi till östermalm för att fira min moster. Det var en jättemysig resturang osv. Jaja, kom iallafall hem nyss som jag skrev. Egentligen skulle jag med Mysan & Alice på fest men eftersom det tog lite längre tid än väntat på middagen så hann jag tyvärr inte. Skitsegt! Så ska bara chilla hemma. Sätta på någon bra film och käka massa chips med mami. Funkar väl det också. Skriver sen istället. Puss!



inför beach 2012



Är det något jag ska göra så är det att börja träna upp min kropp lite inför beach 2012. Vill inte gå ner i vikt eller något. Men vill få en mer tight kropp. Tight rumpa, lår & vältränad mage och armar. Vill gå upp i vikt, men samtidigt träna. Funkar det ens? Lär väl bli en jävla utmaning eftersom jag har svårt att bara ta mig utanför dörren och dra ut och springa någon enstaka gång. Men jag ska fan vara nöjd över min kropp på stranden!!



godmorgon


Bilder från min Instagram.

Godmorgon! Vaknade för drygt en kvart sen av att mamma kom in i rummet. Hade egentligen ställt klockan på 10, men eftersom jag inte hade något speciellt att göra kändes det lite onödigt. Har dock fortfarande inga planer för dagen så får se vad som händer.. Klockan 6 ska jag iallafall till stan och käka på resturang med hela släkten. Mys! Nä, nu ropar mamma att det är frukost. Skriver sen! Puss på er.



the boys who





bra fredag



Nice fredag. Är jättetrött och på dåligt humör så ska stanna hemma. Men då är mamma helt pmsig. Stel stämning i huset. Skitrolig fredag, veeeerkligen. Åh orkar inte. Har låst in mig på mitt rum och har inga planer på att gå ner heller, för man vågar inte be om någonting utan att ha rädslan till att andra världskriget ska bryta ut. Jaja, detta blev asnegativt så ska sluta här. Hoppas ni har en bra kväll. Puss på er!



one day



Såg på den här filmen igår innan jag somnade. Hade inte så höga förhoppningar på den men den var faktiskt bra. Och sorglig. Grät jättemycket i slutet! Men fin kärlekshistoria & bra skådespelare. Är så kär i killen i filmen! Jaja, jag tycker att ni ska se den om ni gillar sorgliga filmer och Anne Hathaway! 



2a december 2011



Gick upp ur sängen vid 1-halv 2 idag. Snacka om trött.. Nu är jag iallafall hyfsat pigg och sitter å väntar på att One tree hill ska börja. Dagens höjdpunkt haha. Nej men idag är det fredag så det är nice, har faktiskt inga planer för helgen men förhoppningsvis händer något kul. Vill till stan och kolla kläder & julklappar.. Jaja, det blir som det blir. Ska göra lite mackor nu och så. Vi hörs! 



wanted





talk that talk



Cause you ain't never had a woman like me
And you will never have another like me.



1a december 2011



Tja! Blir ett standard-inlägg som varje dag, där jag berättar att jag inte gjort så mycket idag förutom varit ute med hunden, kollat på Ellen & One tree hill. Mamma kom hem lite tidigare och hade med sig donken till mig, så sjukt gott haha! Nu ska jag renskriva min önskelista och skicka runt den till lite släktingar osv. Första december idag ju, börjar verkligen närma sig jul! Aja, hörs strax!



RSS 2.0