videoblogg / hur jag lockar mitt hår

Många av er som bett mig göra ett videoinlägg där jag lockar mitt hår, så gjorde ett lite slarvigt nyss. Haha, min wtf blick när håret börjar ryka. Ser ut som att mitt hår ska börja brinna men röken syntes bara extra mycket i webben eller något. Hoppas ni gillar videon! 


31a maj 2012


Nyss! Sliten och osminkad..

Hejhej! Kom precis innanför dörren. Har varit borta sen 9 imorse så är rätt trött nu.. Men på väldigt bra humör ändå! Åkte till skolan imorse och skrev lite prov, efter en pizza till lunch åkte jag och mötte Emma i stan. Vi sprang runt och letade efter en studentklänning till henne och provade lite kläder. Kom bara hem med en sjal jag kollat på flera gånger, ni ser den lite på bilderna! Kan visa bättre bild sen.. Nu blir det nog chill resten av kvällen. Ska plugga och handla med mamma tror jag, sen bara ta det lugnt. Skönt med fredag imorgon också!! Tänkte ta något att äta nu, vi hörs lite senare. Puss på er!

18.53


Nyss!

Har bara chillat hela långa dagen.. Borde egentligen plugga lite men orkar verkligen inte. Sitter och lyssnar på samma låt om och om igen.. Så typiskt mig, hitta en låt jag gillar, spela sönder den i 2 dagar och sen hata den haha. Ska strax äta middag och sen träffa Elias. Får se vad vi hittar på.. Hörs senare iallafall!

30e maj 2012


Smakprov från bilderna igår! Blev väldigt dålig kvalité nu men men, vad tycker ni? 

Hejhej! Läget med er? Med mig är det bara bra, fast är lite trött.. Antar att det är vädret som gör mig såhär seg. Kommer ju fan inte upp på mornarna, idag vaknade jag 1!! Det håller ju inte.. Har iallafall bara chillat tills nu, duschat och sådär. Får se vad som händer nu, ikväll ska jag iallafall träffa en kompis. Jaja, har verkligen inget vettigt att skriva, vi hörs senare istället. Puss!

bekännelser

Jag älskar att sjunga, och sjunger nästan hela tiden när jag är hemma.
Har på mig min keps väldigt ofta.. Förstår inte hur jag klarade mig innan. Den räddar alla dåliga hårdagar.
Är verkligen en sms-människa, gillar inte att prata i telefon.
Gillar inte så mycket att ha solbrillor, känns bara som att jag försöker se cool ut när jag har mina. 
Har aldrig fått höra att jag är lik en kändis, tråkigt!
Trivs ibland bättre osminkad. Känns mycket lättare och naturligare.
Har aldrig ätit Ben & Jerry's eller kebab.
Pratar alltid väldigt fort när jag är glad eller nervös, snubblar på orden och så.
Trivs för en gång skull jävligt bra med att vara singel.
Har tur i spel men otur i kärlek tror jag. Eller otur i båda kanske. 
Älskar vita kläder.. Nästan hela min garderob är vit.


dagens låt


wanted / nelly


behind the scenes


29e maj 2012


Nyss!

Hejhej! Fy satan vad trött jag är.. Som ni säkert ser på bilderna också. Men har haft sjukt kul idag! Var ju somsagt med på Andreas prao och fotades. Vi hade massa kläder med oss, fick leka lite själva, fotade varandra osv. Riktigt kul och det vart massa fina bilder. Har inte fått bilderna än, Andrea ska redigera dom och sånt där innan. Men har massa behind the scenes bilder jag ka bjuda på strax. Nu håller jag på och dö av hunger och trötthet, så ska ta något att äta. Hörs strax!

BLOPPIS / BLOMMIGT


Underbar klänning från Pull and Bear strl XS. köpte den på Kreta för 2 år sedan. Använd några fåtal gånger bara. Jätteskön och snygga detaljer, knappar högst upp. Och sen 2 dragkedjor på sidorna (syns inte så bra på bilderna). Säljes pga att den är lite liten/kort på mig. 100:- SÅLD!


Jättesöta blommiga shorts från Bershka (också Kreta) strl 34. Nästan helt oanvända, superfina till en vit topp! 100:- SÅLD!


Supersnygg sommarklänning från Pull and Bear strl M, men passar en S också. Sånt där elastiskt där bak i ryggen.. Vet inte vad det heter haha, mend det gör så att den passar flera storlekar. Jättesöt och passar jättebra på midsommar eller skolavslutningen osv. Säljer den pga att den är lite kort på mig och så har jag tröttnat! 100:- SÅLD!


Fin blommig jacka från H&M, strl 36! Passar till nästan allt, och jag älskar den men har tröttnat lite. Dragkedja och två små fickor på sidorna. 100:- SÅLD!

Vart inte så mycket.. Men hoppas ni hittar något ni gillar. Kan gärna möta upp er här i Stockholm, annars skickar jag, men då får ni stå för frakten. Vi kan diskutera det mera sen! Om ni vill köpa något, kontakta mig på [email protected] eller min facebook: Tove Waldemar! Först till kvarn!

måndag 20:08



Seg jävla dag! Har inte gjort någonting alls.. Städat rummet lite nyss men inget mer. Förhoppningssvis kommer mamma hem med lite godis strax, sen blir det mys hela kvällen. Ser iallafall fram emot morgondagen jättemycket, ska till Andreas prao och bli fotad! Ska bli jätteroligt! Tänkte ta lite bilder på kläderna nu, och sen kommer bloppisen upp klockan 9! Förvänta er inte för mycket men kika in här klockan 9! Halv 10!

bloppis?



Hittade lite kläder igår när jag städade. Lite blommiga och somriga grejer som jag inte använder längre pga att jag tröttnat och växt ur dom. Men känns lite dumt att slänga det eftersom det är så fina saker. Tänkte kolla om någon av er kanske var intresserad av en bloppis? Det är inte mycket, men några plagg iallafall!


28e maj 2012


Nyss!

Hej på er! Idag är jag så jävla trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.. Vaknade vid halv 2(!) idag och har sen dess inte gjort speciellt mycket. Var ute med vovven en sväng nyss, blev ingen lång runda direkt, svinkallt och regnigt ju! Vad hände med vädret? Det är ju fan Juni om några dagar!! Är iallafall sjukt sugen på godis också haha, asjobbigt! Ville gå upp till affären men det var för kallt.. Inte världens bästa måndag, men jag överlever. Hoppas ni mår bra, puss på er!

27/05/2012


Jag idag! Ser ni hur ljust min hår är!? Har blekts i solen lite, sen ser jag väl blondare ut eftersom jag blivit lite brunare också.. Men jag gillar det starkt!

Håller på och städar mitt rum ordentligt, riktigt segt men det var ett tag sen så det behövs verkligen! Ska strax äta middag och sen blir det chill här hemma framför 21 Jump Street. Sen ska jag fan ha chips och dipp också! Har varit sugen på det i flera dagar nu men har ju aldrig funnits tillfälle haha. Är så jävla trött också.. Har druckit alldeles för lite idag och solen tar verkligen på krafterna. Somnar nog gott ikväll iallafall! Nä, men nu är det middag så ska kila. Ha en fin söndagskväll!

FRÅGOR / SVAR

Jättefin! Vad hade du för skor till klänningen? :)
Tack!! Hade ett par vanliga enkla pumps! :)

Hur får du dina ögonfransar sådär fina? Köpte likadan mascara som dig men det blev fan bara klumpigt, haha.. Har jättelånga ögonfransar så brukar inte använda mascara men har du något knep så att man inte får så mycket mascara utan bara fint på fransarna som du har? :)
Jag brukar ta mascaran ända inne vid "fransroten" och sen sicksacka borsten ut och sen dra lätt vid topparna liksom. Försöker separera dom mycket, och fastnar dom eller om det kommer klumpar fixar jag det med en pinsett! :) 

Din hårfärg är jättefin! Hur har du slingat? Vilken färg använde du och gjorde du med hätta osv? :) kram!
Tack! Ja, har väl ljusbrunt egentligen men har slingat mitt hår 4 gånger senaste 9 månaderna. Använder en från Schwarzkopf, som är jättebra. Och jag har gjort med hätta varje gång! 


Hejsan, vad andvänder du för locktång? Lockarna är jättefina! :)
Hej! Lockar håret med min plattång som är från GAMA! :)

Hur sminkar du dig? Kan du lägga upp en video på när du sminkar dig och vad du använder för produkter? Och hur gör du så att du inte har en enda finne i ansiktet? As fin hy har du!
Jaa funderar på att göra en, flera som frågat. Kanske fixar det någon dag när jag orkar och har tid. Gör inte så mycket för att hålla min hy fin, har ganska bra hy naturligt. Men mina två bästa tips är att låta bli att peta i annsiktet med smutsiga fingrar, eller överhuvudtaget, kommer massa bakterier. Sen att dricka massa vatten! Funkar verkligen. Jag går inte så ofta i smink heller, vilket är bra för hyn. Annars tvättar jag väl det bara med vatten varje morgon och kväll! 

Detta sminket använder jag iallafall! Förutom foundationen! 

NEW IN


Nytt in från H&M!

söndag 27e maj


Nyss!

Hellu! Läget? Med mig är det grymt förutom att jag är lite trött! Har varit i stan med min fina Andrea hela dagen. Kändes som vi inte hade sett varandra på evigheter så blev en lång bamsekram när vi sågs. Har alltid så kul med min lilla muppis! Vi gick runt och kollade i affärer, käkade och snackade massa. Kan visa bild på vad jag köpte strax. Nu vet jag inte vad som händer resten av dagen, ska kanske träffa Elias. Ikväll blir det iallafall mys hemma! Vi hörs strax, puss!


01.08



Här har ni lite bilder från dagen som har varit superfin! Var ju somsagt på bröllopet. Vigseln höll rum i Kungsholmens kyrka om jag minns rätt.. Sen åkte vi till Täby där själva middagen var på en fin herrgård. Var så himla fint och min kusin var så vacker i sin vita klänning. Kom hem för ett litet tag sen bara, tänkte tvätta bort sminket nu och hoppa i säng. Men måste ju smsa lite innan hehe.. Imorgon ska jag nog till stan med Andrea, och sen träffa en kompis tror jag! Jaja, vi får se. Hoppas ni har haft en jättebra dag. Och tusen tack för alla era fina kommentarer!!

bröllop




Såhär ser jag ut just nu! Lockade håret på första gången på typ 2 år.. Vad tycks? Känns lite ovant men det blir nog bra! Har på mig min fina långklänning från nelly också (tyvärr slut på hemsidan). Nu är det dags att åka, minns inte vart det är men en bit bort iallafall. Vi hörs lite senare, pussar!

26 maj 2012


Jag igår! Topp från Stradivarius & shortsen har jag fått från min kusin! 

Godmorgon! Har precis käkat lite frukost och tänkte sätta igång och fixa mig nu. Kan berätta lite om igår, var ju planerat att jag bara skulle vara hemma med mamma men ändrade mig vid 9, så fixade mig fort och mötte Agnes och Saga i Slussen. Vi skulle till mälarhöjden där det vankades krök med massa folk. Vi åkte fel ett antal gånger men kom iallafall fram till slut. Hann inte vara där så länge men träffade iallafall på massa roligt folk. Vägen hem tog hur lång tid som helst men hade kul med Erik och kom hem själv vid halv 3 tiden. 

Idag är det ju bröllop som gäller! Min kusin och hennes kille ska gifta sig. Ska bli riktigt roligt faktiskt, har aldrig varit på bröllop tidigare. Och sen har jag en jättefin klänning också! Kul att klä upp sig och göra sig fin! Blir borta hela dagen så kommer nog inte vara så bra uppdatering men bloggar nog när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni får en jättebra dag, puss på er!

bekännelser

Älskar Maskinen och är lite småkär i Afasi.
Vill bo i huset i The Vow, eller huset vid vattnet i Friends with benefits. 
Önskar att jag hade gröna ögon.
Älskar att vara singel. 
Ska resa bort från Sverige 3 gånger i sommar tror jag.
Tror på spöken och sånt där.
Nu när jag använt shorts mycket, vill jag typ aldrig sätta på mig jeans igen.
Sitter alltid helt konstigt när jag sitter vid datan, benen på bordet osv.
Har väldigt svårt för att bli kär.
Vill flytta. 


fredag 25/5


Jag idag!

Tjenis! Har haft en jätteskön fredag än så länge, mycket sol och värme.. riktig sommar ju! Gick in för ett tag sen och ska strax byta om lite och ta en sväng till farsta med mamma för att köpa skor till bröllopet imorgon. Skulle egentligen ut ikväll, men skippar det och tar en hemmakväll istället.. vill ju inte vara trött och bakis imorgon haha. Ska bli skönt faktiskt, har blivit rätt mycket fester senaste helgerna och sen ska jag tvinga mamma att vi ska se 21 jump street så det blir nog nice ändå! Men måste rulla nu, vi hörs senare. Puss på er!

25 maj 2012


Nyss!

Min webbkamera är inte direkt rättvis men dessa bilder får duga. Vill ju visa hur brun och röd jag blivit i ansiktet men det syns dock inte på bilderna. Detta vädret är ju helt galet.. Legat ute i några timmar nu och håller på och dö efter bara 5 min i solen, måste in och ta pauser ibland! Ska strax ut igen, och när som helst kommer mamma hem med lite thaimat, behöver något i magen!! Svimmar ju nästan haha.. Nä men inte ska man klaga som någon jävla swede, äntligen sommar ju!

frågor & svar / videoblogg


Haha varför ska den alltid lyckas stanna när man är som snyggast??

bilder från idag!


24e maj 2012


Nyss! 

Hej! Och sorry för min dåliga uppdatering men har inte hunnit eller orkat idag! Men kan berätta lite om dagen. Låg ute och solade hela förmiddagen, sen åkte jag, mamma och brorsan till Sickla och kollade runt lite. Fick med mig ett par jeansshorts som jag tror att jag ska byta.. Hur som helst! Vid 9 mötte jag Agnes i Slussen och vi gick och fikade. Vi satt ute med filtar och snackade länge. Sjukt mysigt! Kom hem för en halvtimme sen och ska strax lägga mig i sängen! Har spelat in videoinlägget med svaren också, så det kanske också kommer upp snart. Så kolla in här om ett tag, om ni inte redan sover! Puss!

onsdag 23/5



Hejsan! Sitter och håller på & somnar var och varannan sekund. Riktigt trött! Följde med mamma och handlade lite tidigare ikväll, annars har jag inte gjort mycket alls. Ska gå ner och sätta mig i soffan nu tänkte jag.. Ska hjälpa mamma med lite grejer också. Imorgon skulle jag och Andrea egentligen ha picnik i solen och bada men stackarn blev sjuk så får hitta på något annat.. Sola om det är bra väder iallafall! Måste ju vara snygg på bröllopet på lördag! Ser fram emot helgen som fan!! Jaja, ner och hjälpa mamma ja! Puss på er!

basic


Något jag är bra på när jag är ute och shoppar är att köpa massa finkläder. Köper alltid massa fina blusar och sånt där som man använder till svarta jeans. Men när jag gick igenom garderoben för ett tag sen hitta jag fan inga baskläder haha. Några gamla vita/svarta linnen som är lite trasiga men inget mer. Linnen i flera färger, någon vit enkel klänning och vit stickad tröja är verkligen ett måste i garderoben och kommer till mer användning än vad man tror. Linnen att ha instoppade i shors, en tröja att bara dra på sig när man fryser osv. Nästa gång jag är ute och shoppar måste jag köpa lite bas grejer. Riktigt tråkigt att lägga pengar på men som tur är så är det ju ganska billigt iallafall! Allt på bilden är från H&M!

23 maj 2012


Jag igår!

Hejhej! Hur mår ni? Jag mår jättebra förutom att jag är sjukt trött. Kom nästan inte upp imorse, måste sluta ligga uppe och smsa halva nätterna.. Var iallafall i skolan idag mellan 10-halv 12, sen åkte jag hem och låg och solade massa. Sjukt härligt, åt lite pastasallad och sånt gott med mamma också. Och juste, ni tjatar om mitt videoinlägg.. Det kommer! Har bara inte orkat göra det än.. Men det kommer väl vilken dag som helst! Lovar.

dagens låt!


20.13



Nyss!

Sitter för tillfället och tar massa oseriösa webbcambilder och lyssnar på Maskinen. Har precis ätit en grym middag, grillat med massa gott. Gick till och med att sitta ute, helt underbart! Tänkte sätta igång med pluggningen nu tror jag.. Och sedan chilla resten av kvällen. Är på så bra humör, vill inte sitta still haha, så taggad på allt, fest, bada, promenader, dansa och allt möjligt!! Rastlös..

bilder från dagen!


22a maj 2012



Hola! Läget? Med mig är det super! Kan berätta lite om dagen.. Åkte till skolan vid halv 11 och gjorde ett matteprov som gick jättefort, sen fick jag gå. Sen dess har jag bara chillat. Tagit en lång prommis med mamma och vovven, solat lite och sådär. Ikväll ska jag bara chilla och plugga lite, skönt! Juste, videon med svaren kommer antagligen ikväll eller imorgon någon gång! Har lite bilder att visa från dagen, så kolla in här strax! Puss!

skriver av mig lite



Åh får helt underbara lyckorus hela tiden. Så sjukt taggad på livet och vill bara skrika och le. Minns knappt när jag mådde såhär bra sist. Det var ett tag världen bara gick emot mig och jag hade sån otur i allting, mådde dåligt och var ledsen varje dag. Nu verkar det äntligen ha vänt och jag hoppas verkligen att det kan stanna såhär nu, behöver och är fan värd det! Har hittat tillbaka till vänner som betyder massa för mig, träffat Andrea som gör mig så glad, skippat folk som drar ner mig och är allmänt positiv. Har framförallt verkligen hittat mig själv, och det känns så jävla bra. Trivs med mig själv och älskar mig precis som jag är. Låter egoistiskt men fan vad skönt det är ibland att bara fokusera på sig själv, njuter av singellivet och är bara min egens. Mår så bra och är glad varje dag. Skrattar så jag får ont i magen, ler, lyssnar på bra musik, dansar, släpper loss och bara är mig själv. Så jävla viktigt. Nää men fyfan vad jag är bra. Och sen vill jag tacka alla mina vänner och människor i min omgivning som får mig att må såhär! Love!

FRÅGOR / SVAR

Vart köper man sol oljan du använder? och vad är det för sort, funderar på att köpa en. Jätte bra blogg!
Köpte min på Åhlens tror jag. Hawaiian Tropic Deep heter den! Tack så mycket!!

Vart har du köpt dina shorts? Jätte snygga! :)

Tack! Vet faktiskt inte vart mina jeansshorts är ifrån, fick dom av min kusin förra året! :)

Är du 96a? :O
Neej 95a! :) 

Går det att skinga håret med toning tror du?
Absolut ingen aning faktiskt..

Finns det någon kille du gillar?
Gillar jättemånga!

Haha, Tove lite kul ändå. Att det bara är ljuset? Ljuset är ju dagsljus och inte så att alla ser bleka ut i dagsljus hehe ;) Det är ju inte i skugga/inomhus + med redigeringen då du ändrar kontrasten osv som man ska se brun ut ;)
Haha men asså!! Du vet visst allt du.. Min data står precis framför ett stort fönster där solen står på hela dagen. Så jo visst finns det skuggor inomhus. Här är jag nyss, vad säger du nu då? vavava?


21a maj 2012


Nyss! Haha jaa, mina ben ser jättebleka ut, men det är bara det där ljuset!! Kolla outfitbilderna under..

Underbar start på veckan! Topphumör och grymt väder. Har legat ute och solat på basidan hela dagen, sen tog jag och mamma en promenad med Leo och köpte lite glass. Jättemysigt! Känns verligen som sommar nu. Ska chilla ett tag nu och sedan ta fram matteböckerna och plugga lite till imorgon.. Segt men måste få det gjort! Jaja, ska dricka lite kaffe nu, vi hörs senare!

dagens låt!


dagens outfit


bekännelser

Bombar alltid mina vänner som har iphone med mms. Gratis ju!
Jag älskar serien Bartenderskolan som gick för ett år sedan. Massa snygga killar med och skitrolig!
Tycker att det är sjukt snyggt med färg på kläder men har själv nästan bara vita.
Jag äääälskar att kramas. 
Alltid när jag hör låten "Dansa Pausa" blir jag jättesugen på att dansa.
Tycker faktiskt inte alls att jag är blyg. 
Vet väldigt många killar som läser min blogg, askul tycker jag!
Är helt röd på kinderna nu från dagens solning, trodde inte jag hade fått någon färg alls. 
Är väldigt glad och positiv som person.
Trivs inte alls när mitt rum är stökigt, vill ha rent hela tiden, men är tyvärr väldigt dålig på att städa. 
Medans jag och Andrea är ifrån varann lyckas det alltid hända massa saker, så vi har alltid jättemycket att prata om.

high on life


Nyss!

Hej! Var precis ute på en lång prommis med vovven i det underbara vädret. Hade inte så mycket kläder men vart ändå varm. Äntligen sommar! Ska bli bra väder hela veckan, underbart! Mitt liv rullar på så jävla bra nu, är glad hela tiden, har underbara människor omkring mig som får mig att må bra och skratta. Har massa saker att se fram emot, grillkvällar, sommarlovet, Norge, Kreta, vara med vänner, sola osv. Kommer bli grymt och jag bara hoppas allt rullar på lika bra som det gör nu! High on life typ!

ombre?



Mitt hår är ju ganska mörkt egentligen, men har ju slingat det hela våren för att jag tycker att det är så fint att vara blond. Mitt hår kommer förmodligen blekas massa i sommar när jag ska utomlands och sådär.. Men vill inte ens tänka på hur min utväxt kommer bli haha. Men nu funderar jag på att göra ombre efter sommaren någon gång. Tycker det är så jäkla snyggt men vet inte om jag kommer passa i det.. Ombre är alltså som frisyren på bilderna. Ljusa toppar och mörk utväxt. Är sjukt sugen på att testa..

FRÅGOR / SVAR

Tar du sololja i ansiktet också eller blir du ändå så brun där? :)
Tar lite ibland, men inte ofta. Har rätt lätt för att bli brun i ansiktet! :)

Är du bra kompisar med killar från hejsthlm? :)
Ja det är jag väl! :)

Är det något mellan dig och killen på bild 3, Erik heter han väl? Han från Hejsthlm iaf!
Nej, tror inte det iallafall haha..!

Vart är bikinin köpt? Så galet snygg!
Den är köpt på Zara! Jaa visst är den!!

Vad har du för storlek på jeansshortsen som du köpte från Gina för ett tag sen? :)
Har storlek 36 i dom :)

Håller du på Djurgårn? Nice blogg, kram! :D
Haha är verkligen inte insatt i sånt där.. men Ja Djurgården håller jag väl på! Tack så mycket :))

Hej Tove! Jättefin blogg verkligen, man blir beroende av att läsa din blogg. Kollar in din blogg varje timme nästan haha no life.. Nä men verkligen, du är jätte fin jag menar verkligen det. Sök till en modellagentur för i helvete! Hur mycket kostade det att ta navel piercing I skanstull och måste man ha en förälder med sig? :)
Åh vad söt du är. Tusen tack! Blir jätteglad. Tror det kostade 650kr om jag minns rätt! Men finns billigare och dyrare också, beroende på vilket smycke man väljer. Ja, man var tvungen att ha en förälder med! :)

Vart köper du dina svarta jeans? Asbra blogg! :D
På Weekday, Cheap monday! Tack! :D 

Sjuukt snygg outfit! Verkligen! Vill ha en ny kamera och din verkar vara jättebra :) Kan du lägga upp en bättre bild på den? Hur många megapixel och skulle du rekommendera den? Kram :)
Tack så mycket!! Min kamera har 12.1 megapixel, tycker verkligen att den är jättebra. Väldigt liten och smidig. Skulle absolut rekommendera den! Canon IXUS 220 heter den! Kram :) 


Söndag 20 maj 2012


Bilder från idag!

Hejhej! Kan börja med att berätta lite om gårdagen som vart lite fail. Vi skulle egentligen på krök/fest men det sket sig så jag och Amanda hade en rolig hemresa med Erik och kollade på She's the man innan vi somnade! Imorse vaknade vi vid halv 11 och gick ner till sjön direkt för att sola lite. Jättemysigt och skönt! Sen kom det massa moln och det började blåså så vi drog oss hemmåt och nu sitter jag här. Ska ta fram lite matteböcker nu och jobba på ett tag, sen blir det chill hela kvällen. Skön söndag!

dagens chilloutfit


Shorts - H&M, tröja - Stradivarius, Skor - Converse.

lördag / tanning



Hejhej! Underbar jävla lördag! Har legat ute och friterats i Hawaiian Tropic hela dagen och resultatet ser ni väl på bilderna! Tog en prommis med mamma och vovven nyss också. Känns verkligen som sommar! Tänkte hoppa in i duschen om ett tag och sedan fixa mig lite för kvällen. Då blir det utgång igen med Amanda, och kanske Ewelina & Angelica. Blir grymt och jag är sjukt taggad! Men vi hörs lite mer innan de. Puss på er!

19 maj 2012


Jag nyss!

Hejsan! Har varit och fikat med massa tjejer hela kvällen på Waynes i Slussen. Jättemysigt! Vid 12 rullade vi hemmåt och jag kom nyss innanför dörren. Jätteskön kväll verkligen. Vi tänkte egentligen dra på fest ikväll igen men blev fika tillslut, lika bra. Alla satt och gäspade och var allmänt trötta haha. Jaja, tänkte hoppa i myskläderna nu, tvätta bort sminket och sedan sova snart. Hoppas ni haft en bra kväll, puss!

bilder från igår


fredag 18 maj


Skål typ..

Hej på er! Läget? Själv har man ju mått bättre om man säger så. Är sjukt trött och mitt huvud dödar mig men är glad ändå! Igår var vi somsagt vid drevan här i Sköndal. Vi började några tjejer med thaimat, sen rullade det in fler och fler folk. Det blev dans, musik, vattenpipa och allt möjligt. Hade riktigt roligt! Kvällen slutade i lite kaos men jag och Ewelina kom hem till mig vid 2-tiden och somnade på en gång! Idag har vi bara legat och degat i sängen. Dagen lär väl fortsätta i samma spår.. Men måste käka lite nu, vi hörs senare. Puss!

NEW IN


New in! Bikini, stickad tröja & värmeskydd till håret.

Bekännelser

Älskar Mange Makers nya låt "Drick den"!!
Är lite småkär i Rodney.
Har alltid jättesvårt att somna när det är fullmåne.
Trivs mycket bättre i blondt hår än i mörkt. Känner mig mycket snyggare.
Har ganska bra självförtroende faktiskt. Det ska man ha!
Älskar keps på killar, snyggast är platt keps eller en vanlig blå NY keps.
Har inga problem med att visa mig osminkad, trivs nästan bättre osminkad ibland.
Min favoritparfym är NYC by Sarah Jessica Parker.
Älskar att åka bil.
Är beroende av min borste, tar med den nästan överallt.
Är riktig soltorsk, så fort det är sol måste jag sola. Och får panik om jag inte är brun på sommaren.
Tycker att det är riktigt roligt att blogga.
Har en liten leverfläck mitt på näsan. 


17 maj 2012


Jag igår!

Godmorgon! Vaknade för en timme sen, och har precis käkat lite frukost. Riktigt skönt att få sova ut länge, speciellt efter jag varit sjuk också. Känner mig mycket friskare och piggare idag, nice! Tänkte sätta igång och städa mitt rum nu.. och sedan hoppa in i duschen. Vi hörs om ett tag med bilder på shoppingen! 

Måste bara säga det här om mitt gymnasieval. Har fått jättemånga kommentarer om hur dåligt Thorén är, hur jag kommer förstöra hela min framtid om jag börjar där osv. Fine, bara bra att ni ger mig lite fakta om skolan och sådär men blanda inte in mig, mitt liv och framtid i det där. Och säg inte åt mig vart jag ska börja. Det handlar om vart jag kommer trivas bäst, mitt val helt enkelt! Känner flera som går där och tycker att det är toppenbra. Gymnasieval är väldigt personligt och något man väljer för sin egen skull. Dessutom har jag redan valt skola nu, och sista dagen är ute, så spelar ingen roll vad ni säger nu. Jag har valt det JAG tycker känns bäst för mig, och inte lyssnat på vad ni tror kommer hända med min framtid. Jag har gjort MITT val. Tänker inte skriva ut vilken skola jag valt pga att folk har så sjukt mycet onödiga åsikter. Lägg ner den energin på ert eget liv istället för mitt. Tack och hej!

00.10


Jag idag!

Hejhej! Har haft en lugn och väldigt väldigt seg kväll. Sitter bara och längtar till imorgon! Vi är ett rätt stort gäng som ska kröka ute, ska bli så jävla nice. Sommarkänslor! Nej, men sjukt taggad är jag och orkar knappt vänta längre. Hur som helst! Ska tvätta bort sminket nu och bara chilla ett tag, lär väl inte somna på någon/några timmar. Men vi hörs mera imorgon. Puss på er!

new in!


onsdag 16 maj


Nyss!

Tjena! Har precis dragit på mig bikinin och ska ut & sola lite på baksidan nu! Ähh i wish! Har köpt en ny bikini, som ni ser på bilderna. ÄLSKAR DEN! Bästa jävla köpet jag gjort på riktigt länge. Ni ska se de i verkligheten asså, helt lysande och perfekt modell. Visar lite bättre bilder senare. Har iallafall varit i stan hela dagen med Andrea, vi fikade på Espresso house, mötte upp massa folk som skulle köpa kläder från bloppisen och sprang i affärer. Fick med mig en stickad vit tröja, värmeskydd till håret och sen bikinin! Sjukt nöjd med det jag köpt. Visar bild sen, lovar! Är ju fortfarande lite sjuk så ska bara vara hemma ikväll och vila. Skönt ändå! Måste äta lite nu, skriver sen. Pussss!

beställd


filmtips!!



Haha kollade på den här idag. Säger bara: se den om ni inte sett den!! Sjukt rolig och flippad. Satt och garvade så jag grät flera gånger. Sen blir den ju inte sämre av att snyggaste Channing Tatum är med också.. Nej men denna var sjukt bra! Se den!

20.11



Har haft en jättelugn och seg dag. Inte orkat göra något alls.. Bara kollat på tv och suttit vid datan. Mött två tjejer som skulle köpa plagg från bloppisen gjorde jag också. Har ont i hela kroppen och halsen dödar mig men har inte råd att vara sjuk nu så det är bara att bita ihop. Imorgon ska jag till skolan och sen in till stan med Andrea för lite shopping. Måste vara frisk då!! Får hoppas på ett miraker eller något.. Jaja! Ska beställa ett linne nu och sedan bara mysa framför tvn hela kvällen. Vi hörs!

perfektion / miranda kerr


15e maj 2012


Nyss! 

Hejhej! Härligt väder idag! Har legat ute i någon timma nu och vad tycker ni? Börjar jag inte få en hyfsat bra grundfärg!? Lite redigerad bild men ändå! Mår fortfarande jättedåligt.. men är lite piggare idag iallafall. Fy, min hals gör så himla ont och jag kan knappt prata men jag lever iallafall! Ska gå ner och kolla klart på en film nu, käka lite ska jag också göra. Vi hörs lite senare, puss!

frågor / svar

Hej! Har du bestämt dig för vilket gymnasium samt linje du ska få i? :)
Nej inte helt.. Men tror det blir Sam linjen på Thorén! :)

Va kul, ni var jätteduktiga! Kan ni se hur många som kollat på avsnittet?
Åh tack! Det står på youtube att det är ca 1600 som kollat på avsnittet!

Kan inte du ha en till bloppis? Allt blev ju sålt sjukt fort?!
Kul att det uppskattades, men tror inte det blir någon mer. Inte på ett tag iallafall. Rensade igenom hela garderoben och det där var nog det enda som jag kunde sälja.

Kan inte du länka 5-10 bloggar som du läser? vore kul och se vart ifrån du får inspiration osv :) kram!
Absolut! andreaviktoria.blogg.se, ammanda.devote.se, times.devote.se, egoinas.se, junia.devote.se, elfstrands.webblogg.se, alvafrostander.devote.se, kenzas.se, sofiabella.devote.se, melindaa.blogg.se! Kram!

Vill du ha en pojkvän? Vad skulle du vilja ha i ett förhållande?
Både ja och nej! Trivs jäkligt bra som singel, men hade ju inte suttit fel med en pojkvän heller, blir lite avis på mina vänner ibland haha! I ett förhållande tycker jag att det viktigaste är förtroende, ärlighet, humor och spontanitet (finns det något som heter så?!). Jag skulle vilja ha någon som är spontan, vill göra galna saker, någon som får mig skratta när jag inte ens vill le men också någon som jag verkligen kan lita på och vara 100% mig själv med! 


Money blouse



Åh älskar denna blusen från Bikbok som precis kommit in i affär. Helt perfekt i modellen med öppningarna vid axlarna. Hoppas den finns i flera färger för enligt mgi passar jag inte så bra i rosa men men! Ska iallafall kolla på den när jag ska in till stan på onsdag. Fick ju sålt alla kläderna och så har jag jobbat hos morfar, så är ju rik nu haha! Sen har jag även spanat in en annan blus/linne som jag förhoppningsvis ska köpa. Jaja, denna kommer somsagt från Bikbok och kostar 299:-


14 maj 2012


Filmtips! Såg denna filmen i lördags, och gillade den jättemycket faktiskt. Tycker att Resee Witherspoon spelar jättebra, sen är båda killarna snygga också så kan inte bli fel! Tycker att ni som inte sett den borde se den, finns att ladda ner på tankafetast!

Hejhej! Hur mår ni? Hoppas ni mår bättre än mig, för jag mår skit! Har kännt hela helgen att jag haft lite ont i halsen en trodde inte det skulle bli mer. Fel man kan ha.. Vaknade upp imorse och orkade knappt resa mig upp ur sängen. Har jätteont i halsen och har väl nästan tappat rösten. Jättejobbigt att prata, och när jag väl försöker låter jag som en pubertal 14 årig kille. Vi får hoppas att det går över snabbt för har inte tid att vara sjuk nu.. Måste bli frisk till ondag iallafall! 

Hur som helst! Har bara chillat hela dagen, legat i soffan och kollat serier på tv. Dagen lär fortsätta i samma spår, orkar ju inget annat.. Så segt! Jaja, ha det bra. Puss!

20.51



Ni är helt galna, men underbara! Fick sålt nästan allt på mindre än en timme. Jätteroligt att ni gillade de! Finns några plagg kvar, sen la jag till virkade bikinin nu också. Missa inte!

Städade somsagt hos morfar tidigare idag också. Tjänade lite pengar där med. Nu är jag rik igen haha! Ska sätta mig i soffan nu och kolla på bb som börjar om 10 minuter. Vi har massa godis och ostbågar hemma så blir en riktig myskväll. Imorgon är det ny vecka, ska faktiskt bli riktigt nice, en lång helg med massa kul väntar! Jaja, puss på er!

BLOPPIS!

Här är kläderna jag tänkte sälja. Det är mest pga av att jag själv inte använder dom, men även lite som är för smått också. Alla kläder är fräsha och nytvättade. Ni får själva betala för frakten men vi kan diskutera betalningen sen, hur mycket det kommer kosta och så vidare. Kan tyvärr inte möta upp folk, eftersom det blir så mycket.. 

Hoppas ni hittar något ni gillar. Har ni frågor eller vill köpa något är det bara att maila till [email protected]!


Underbar virkad bikni från JC. Säljes pga att jag hittat andra bikinisar och inte passar i trekants-bikini. Storlek XS i överdelen och XXS i underdelen, men är väldigt stora i storlekarna. Exakt likadana som 36/34. Perfekt för sommaren! 250:- SÅLD!


Silvirig glittertröja från H&M, storlek M. Modellen är lite kort så passar mindre också. Fick inte med glittret på bild så kolla här för att se hur den ser ut på Kissie. 100:- SÅLD!

Har du några frågor eller hittade du något du vill köpa? Maila till [email protected]!Först till kvarn! 


äntligen här!


Första avsnittet har släppts, äntligen va!? Jag och Andrea gästar showen och pratar om bloggvärlden och våra bloggar. Vart faktiskt mycket bättre än jag hade vågats hoppa på. Niklas och Erik är så jävla grymma och proffsiga också! Det var sjukt kul att vara med, skulle vilja göra det om och om igen! 

Gå in på deras blogg HÄR för att kolla på avsnittet!!!


söndag 13 maj

Nyss! 

Hejhej! Riktigt skön söndag, varmt och soligt! Vaknade vid 11 och gick direkt ut och solade lite, så har legat där ute i några timmar. Tagit kort på kläderna jag ska sälja har jag hunnit med också. Bloppisen kommer upp ikväll vid 7-8 skulle jag tro! Kolla in här då!!

Annars då? Ska strax till morfar för att städa lite, tjäna lite cash förhoppningsvis. Sen är det ju premiär för Hejsthlm ikväll klockan 6, är riktigt nervös och har lite ångest faktiskt haha! Men kommer länka till avsnittet här på bloggen så ni behöver inte vara oroliga hehe.. Nej, men nu ska jag fixa lite här hemma. Vi hörs ikväll. Pussar!

FRÅGOR & SVAR

Vad har du förstorlek på jackan?
Det står inte i den, men tror att det är S-M!

Hejsan sötis! Vill bara säga att du är helt sinnessjukt vacker och att jag älskar din blogg! :)
Hur mycket fick du köpa jackan från henne för? :)

Åh tusen tack! Vad glad jag blir!! Köpte jackan för 550kr! :)

Har du sökt eller ska söka modelljobb? Vet du vilka argenturer man ska kolla på om man typ vill
va modell för reklam och inte gå catwalk? Du är jättesnygg btw!

Nej jag har inte sökt några modelljobb! Är inte så bra på argenturer men tror att Stockholmsgruppen är en bra argentur! Tack så jättemycket!!

Åh vill också slinga! Kan inte du visa vilken färg du använde? Skulle bli så sjukt tacksam om du
svarade då fort som möjligt! Älskar din blogg, den är sjukt bra! Puss!

Använde denna, som är superbra! Åh tack så mycket! Puss!

Jag såg på instagram att du köpt en klänning. Kan du länka exakta sidan vart den kom ifrån för
har varit inne på nelly.com men hittar den inte. Tack på förhand!

Den är tyvärr slut på Nelly!


12 maj 2012


Jag igår!

Tjenis! Har haft en riktigt seg dag, inte gjort alls mycket. Har ingen ork pga vädret och halsont.. Blir en hemmakväll ikväll. Lika bra det, har blivit ganska mycket senaste helgerna så ska bli skönt faktist, sen är det ju långhelg nästa vecka så då lär det ju hända lite grejer. Håller på och rensar garderoben lite nu, funderar på att dra ihop en bloppis.. Någon som skulle vilja det? Isåfall gör jag nog det imorgon eller ikväll till och med. Jaja, ska fortsätta här nu, vi hörs. Puss på er!


NEW IN



Detta köpte jag igår och jag är så jävla nöjd att jag håller på och dö. Dock tänker jag ha shoppingförbud någon månad framåt nu. Hur som helst! Jag och Andrea mötte en jättegullig tjej som kontaktade mig via bloggen och sa att hon skulle sälja sin jacka så då fick jag köpa den. Den är så sjuukt snygg på och har massa idéer på hur jag ska matcha den. Lite kär! Kommer från Urban Outfitter från början. Sen underkläderna då.. Behöver knappt säga något men detta är perfektion på hög nivå!! Lysande rosa i verkligheten och helt underbara. 3 för 99:- på Gina tricot!

FREDAG / LÖRDAG


Lite bilder från igår!

Hejhej! Sorry för ingen uppdatering igår men hade inte tid. Åkte till stan med Andrea vid halv 3, vi kollade runt, provade kläder och käkade subway. Sen åkte vi hem till henne, åt middag och gick och köpte massa godis. Vi bara myste hela kvällen, tog bort sminket, satte på oss mjukisbyxor och kollade på tv. Jättemysigt! Imorse vaknade vi redan vid 9, och jag åkte hem vid 11. Kallt, regnigt och blåsigt.. resvägen tog nästan en timme också. Skitsegt! Men är äntligen hemma och ska blogga massa idag tänkte jag, ta igen lite för igår liksom. Ska fota shoppingen (som jag är jäääkligt nöjd med) nu, lägger upp strax. Puss!

godnatt! / 23.14



Visst var Henriks inlägg nedanför gulligt!? Blir ju kär.. haha! Har bara chillat hela kvällen, ätit hordgubbar och kollat på bb. Är sjukt trött så ska lägga mig i sängen alldeles strax. Imorgon ska jag in till stan med Andrea, vi ska kolla kläder och sen dra hem till henne för en filmkväll. En heldag helt enkelt.. Ska bli sjukt mysigt! Nä, men ville bara skriva lite haha.. Vi hörs mera imorgon skulle jag tro. Puss på er!

dagens drog!


Kjære svenske nydelige naboer


Kjære svenske naboer <3
I dag var jeg så heldig at jeg fikk skrive en innlegg på den berømte bloggen, til sveriges vakreste jente. 

Jeg vil fortelle dere historien om hvordan jeg klarte å få kontakt med Tove, i og med at hun var for klein til å prate med meg in person.
Jeg var på en bar med mine 2 brødre, og spottet broren til Tove ( Mathias ) om jeg ikke tar feil, og en kompis av ham. jeg går umiddelbart bort til dem for å skape en samtale.
Det ingen vet er at min intensjon er å finne ut hva lillesøsteren hans het. Jeg tenkte at det blir for dumt å dra fra en så vidunderlig jente, uten å få vite hva hun heter :) så jeg klarte det, la hun til da jeg kom hjem og vi snakker fortsatt i dag. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok kontakt med broren din for å finne ut av hva du het.
Jeg gleder meg masse til sommerferien og til vi skal treffes igjen etter 2 år !
Alle nordmenn digger dere !
stor klem fra Norge og meg

LOVE LOVE LOVE / WANTED



Men döda mig långsamt.. Är ett riktigt underkläders-freak och detta var fan det snyggaste jag sett på länge. Kan köpa hur mycket underkläder som helst och får aldrig nog. Har jag snygga trosor/bh på mig känner jag mig mycket snyggare. Gina tricot har nyligen fått in dessa och jag är helt kär. Gina har ju dom bästa spetstrosorna som jag alltid köper och fortsätter verkligen att leverera. Ska till stan imorgon så funderar på att köpa några av dessa. Mina favoriter är dom i rosa/leopard och dom rosa med text till höger. Det är 3 par för 99kr så passa på!

10 maj 2012


Nyss! Här ser ni också att mitt hår är ljusare. Dock ser det mycket ljusare ut i webben än vad det egentligen är. Och sen ser jag ju sjukt blek ut också, orättvisa bilder alltså.

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag helt okej. Denna dagen startade riktigt dåligt så flydde till Andreas skola och mötte upp henne, vi drog hem till henne och bara chillade. Riktigt mysigt med min lilla glädjespridare! Pappa hämtade mig där för en timme sen ungefär och skjutsade mig hem, köpte donken påvägen också. Ska bara chilla hela kvällen nu och blogga! Så kul att statistiken bara går upp mer och mer! Men vi hörs snart, puss!

onsdag 9/5


Jag idag! Linne - Hollister, Tjocktröja - Bikbok.

Hej på eeer! Satt och kollade på bb men orkade verkligen inte.. börjar verkligen tröttna! Tänk hur många timmar man lagt ner på att kolla varje kväll. Helt sjukt ju.. Jaja! Jag och pappa åkte somsagt till farsta, fick med mig ett par låga vita converse, som ni ser på bilden. Tack världens bästa pappa! Sen gick jag till Ewelina, vi snackade massa och hon slingade mitt hår. Nu är jag fan blond på riktigt haha! Nej men det var sjukt bra, så duktiga vänner jag har! Tänkte tvätta bort sminket nu och sedan lägga mig i sängen och kolla lite serier. Vi hörs mera imorgon. Pussar!

9e maj 2012


Såhär ser bikinin ut på! Fin vaa?!

Hejsan! Riktigt trist väder och jag har varit seg hela dagen, men väldigt glad ändå. Sitter och spelar sönder låtarna i några inlägg under i väntan på att pappa ska komma och hämta upp mig. Vi ska en snabbis till farsta och köpa nya skor till mig. Lite senare ska jag till Ewelina och slinga håret eftersom det inte blev av igår. Lite nervös men det blir nog bra! Visar resultat imorgon eller ikväll. Vi hörs iallafall lite senare, puss!

FRÅGOR & SVAR

Använder du fortfarande ricinoljan?
Yes det gör jag! 

Hej! Vad heter du på instagram? Mvh Ludde. 
Hej Ludde! Jag heter Tovewaldemar! 

Har du bestämt dig för Thoren eller Värmdö? Och vilken linje? :) 
Nej, panik! Har inte bestämt mig än vilken skola det blir men kommer gå sam linjen iallafall! :) 

Hej! Undrar bara hur du fått så många followers på instagram? Är det för att du uppdaterar ofta eller gillar du bara bilder på popular page hela tiden? Diggar din blogg btw! :) 
Hm.. ingen aning faktiskt! Uppdaterar väl hyfsat ofta, 1-2 gånger om dagen. Sen gillar jag väl bara lite bilder här och där, men absolut inte överdrivet mycket. Hamnade på popular page en gång och då fick jag en hel del followers, sen har det bara fortsatt! Åh kul, tack! :) 

Skitsnygg! Finns den att köpa i Sverige? 
Yes, militärjackan finns i Sverige i affären Urban Outfitters som ligger vid Kungsträdgården. 

Haffar du mycket på fyllan? :)
Haffar som faaaan! ;) 

Har du blivit säkrare på dig själv än vad du var förut? Har aldrig pratat med dig men i dina videos ser de ut som att du är en tjej som verkligen har fötterna på jorden, skit social, lugn och framförallt glad hela tiden. Är du så i verkligheten? Du verkade bara så himla blyg och fnittrig hela tiden förut haha! 
Haha blyg och fnittrig! Men ja, absolut har jag blivit säkrare på mig själv, mycket mer senaste halvåret faktiskt. Trivs med mig själv och har väll fått mycket skinn på näsan eller vad man ska säga. Att jag blivit självsäkrare och så har väl också gjort att jag inte är så blyg längre. Skiter i vad folk tycker om mig och så vidare, tycker att det är jättekul att träffa nytt folk! Glad har jag alltid varit som person också! Så jaa, är nog såhär i verkligheten haha! 

Vem är din favorit i Big Brother? :) 
Camilla eller Rodney kanske! :) 

Vad är det värsta du gjort på fyllan? 
Haha tänker jag inte ta upp här! 

I vilket program gör du dina klädcollage? :)
I Picasa 3! :)

tisdag 8 maj / new in


New in från H&M!

Hejhej! Har haft en jättebra dag, såhär borde varje dag vara. Jättesoligt och så har jag hängt med Emma. Mötte henne i stan vid halv 4, vi gick runt i affärer, snackade massa och käkade middag. Köpte bikinin jag snackade om igår, är helt kär! Så himla fin på, och blir sjukt snygg när man är brun. Haha på hemsidan står det att trosan är en "minitanga", och ja, string skulle jag väl kalla det. Visa mer än halva rumpan men det är väl nice.. Skulle egentligen slinga mitt hår idag också, men det blev tight om tid så vi gör det imorgon istället! Har hoppat i myskläderna och ska sätta mig nere i soffan strax för att kolla på bb. Blir en chillkväll!
Vi hörs, puss på er!

dagens låtar!





2 sjukt bra låtar som spelas om och om igen hos mig. Den andra låten kommer från The Vow och jag är helt kääär. Blir så glad när jag hör den! Ni måste lyssna på båda, ni kommer inte ångra er!

8 maj 2012


Nyss! Haha helt nyvaken..

Godmorgon! Vaknade för typ en kvart sen efter en natt av så jääkla bra sömn. Sov sjukt skönt inatt! Hade kunnat sova ett par timmar till men kände att det var dags att gå upp nu eftersom jag har lite att göra idag. Vid 1 kommer Ewelina hit eller så åker jag till henne, hon ska slinga mitt hår! Wiho, hoppas det blir bra! Sen ska jag till stan en sväng med Emma som jag saknat så mycket. Vi ska fika lite och sen ska jag kolla på en grej. Jaja, vi hörs senare idag. Puss på er!

bikinis / tips



Fortsätter bomba bloggen med bikinis men måste tipsa om en grej! H&M har någon länk eller vad man ska kalla det, där man kan mixa massa olika bikinis såhär som på bilderna. Det är egentligen inget jag tänkt på innan men nu tycker jag att det kan vara riktigt snyggt. Perfekt om man tycker att det blir för mycket med allt mönster eller för trist med bara enfärgat. Sen kommer man ju inte se exakt ut som alla andra heller! Är jävligt sugen på den åt vänster. Älskar blandningen, tänk när man är brun!! Vilken gillar ni bäst?


bekännelser

Gillar inte isbitar i läsk, tycker att det förstör smaken.
Hänger mer på instagram än facebook. 
Tycker att käkben och fina händer är 2 av dom finaste kroppsdelarna.
Ska förmodligen slinga och klippa håret lite imorgon.
Är nästan alltid glad. 
Tycker att det är sjukt fint med långklänning, men tycker inte att jag passar i det själv.
Finns inget finare än lite lockigt hår bakom öronen på killar.
Gillar inte kakor, bullar och sånt. 
Skulle kunna leva på Subway och Tacobar.
Tycker att det är jätteroligt att blogga, älskar det.

wanted / urban outfitters


måndag 7e maj


Haha snyggt med 2 olika solbrillor! 

Hejhej! Härlig måndag! Massa sol och varmt men när jag skulle sola kom bara massa jobbiga moln och förstörde hela tiden så gav upp. Har iallafall bara chillat idag, varit ute med hunden länge och sådär. Vill jättegärna slinga mitt hår, så ska fråga Ewelina om hon har tid idag annars får det bli senare i veckan. Vill också säga tack för era fina och härliga kommentarer jag får varje dag, ler varje gång jag läser igenom dom. Tycker ni ska fortsätta så! Vi hörs lite senare, pussar!

2012-05-06


Någon outfit för en vecka sen.

Hejhej! Chillade hela dagen tills klockan 6 då jag och mamma drog över till morfar och städade massa hos honom. Dammsugade, skurade golvet och lyfte massa flyttlådor, duktig.. Fick 300 spänn, går direkt till sparhögen, håller på och sparar till en jacka jag vill ha. Ska gå ner och sätta mig i soffan nu framför bb som börjar strax. Blir en lugn kväll! Och sen hoppas jag verkligen på en solig vecka, som förra, så jag kan sola lite!! Jaja, vi hörs. Puss på er!

Bikinis / H&M



H&M har fått in massa bikinisar! Det bästa är väl att flera av dom inte kostar mera än 49kr/del. Finns ingen jag blivit jättekär i direkt men gillar verkligen den hallonröda längst ner till höger. Så fin färg och modell! Ska nog prova den om jag hittar den i affär!

FRÅGOR & SVAR

Har du någon solskyddsfaktor i din Hawaiian tropic eller kör du utan? Kram!
Har ingen solskyddsfaktor i min! Kram! 

Hur många puffar har du?
Okej, det här kommer låta som att jag skryter haha.. Men orkar inte räkna, har mera än 100 iallafall. 

Har dina kompisar också bloggar? :)
Yes! Andreas, Amandas, Ewelinas, Junias :)  

Grymt fin klänning? Vad heter den på Nelly? Jättetacksam för svar :) Kram! 
Den är tyvärr slut på Nelly tror jag! När jag skulle köpa den vart det helt konstigt på sidan, det kom upp att den var slut i lagret osv. Men på något sätt lyckades vi beställa fort. Dock fick vi mejla Nelly flera gånger för att vara säkra på att köpet verkligen gick igenom! Kram :) 

Vad brukar du dricka på fester? Dricker du mycket? Brukar du bli full? 
Haha ska väl vara ärligt nu.. Jag dricker oftast vitt vin. Ja, jag blir väl full men dricker med måtta så jag vet vad jag gör! 

Hur ofta kommer man kunna se Hejsthlm? Finns det någon hemsida? Kul för er att vara först ut! 
Det kommer komma ut en gång i veckan om jag minns rätt! Gå in här på deras sida på facebook för att läsa mera! Ja visst! :) 

Varför tog det slut mellan dig och Victor Granfeldt? :) Kram! 
Känns lite privat att skriva ut allt det här. Fråga honom! Kram! :) 

Var och när kan man se inspelningen från Hejsthlm? :)
Den 13 maj kl. 18.00 släpps första programmet. Kommer lägga upp det här på bloggen eller så går ni in på deras facebook sida som jag skrev ovan! :)

Kan du inte visa hur klänningen ser ut på dig? Den är superfin!
Det får ni se när jag ska på bröllopet 26 maj!!

SÖNDAG 6 MAJ



Godmorgon! Eller kanske inte är morgon längre, men vaknade för en halvtimme sen så för mig är det morgon.. Har inte sovit såhär länge på ett bra tag, men det var riktigt skönt! Igårkväll vart det bara mys hemma. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer.. Segt! Men får väl hitta på något eller bara göra någon nytta hemma. Hörs snart men lite svar på frågor. PUSS!

bekännelser

Avskyr när folk inte kan stå för saker dom sagt eller gjort.
Funderar på att slinga mitt hår ljusare i veckan.
Älskar "puff-knappen" på facebook.
Tycker att det är jätteroligt att sminka mig/andra. Skulle lätt vilja jobba med de! 
Får ofta höra att jag och Andrea är lika, men själv tycker jag att vi är mest lika på insidan.
Är sjuukt sugen på att åka utomlands nu. 
Älskar att vara singel faktiskt, just nu iallafall.
Har lärt mig i veckan att spela en låt på gitarr.
När jag ska sminka mig klarar jag mig inte utan ögonbrynspennan och concealer.
Lyssnar mycker på musik jag hör i filmer. 
Hatar att bråka, drama, skitsnack och allt sånt där.
Är så arg på mig själv för att jag spenderat så mycket tid på en helt onödig person.

neon



Gillar ni mitt nya nagellack? Gaalen färg men jag gillar det. Ännu mera neonfärgat och starkare i verkligheten också. Piffar upp vilken outfit som helst. Snyggast när man är brun också! Jättefestligt!

new in / nelly.com



Äntligen har klänningen till bröllopet kommit! Fick inte med hela på bilden, men det är iallafall en långklänning. Sååå himla fin, är lite kär. Sen sitter den perfekt på också, sjukt skönt. Men har lite problem med hur jag ska göra med bh..Har jag bh syns banden så det går ju inte, får köra utan haha. Jaja, ville bara visa bild på hur den ser ut. Från Nelly och kostar 549:-

lördag 5/5



Lite bilder från igår!

Godmorgon på er! Vi tjejer vaknade här vid halv 12 men dom drog för ett tag sen så nu är det bara jag kvar. Hade iallafall jätteroligt igårkväll, vart lite drama men det löste sig. Var sjukt mycker härligt folk så det var superroligt! Idag mår jag bra men är sjukt trött så blir nog en lugn dag & kväll skulle jag tro. Tänkte käka lite frukost nu, vi hörs senare!

fredag 4 maj


Jag nyss!

Hejhej! Hur mår ni? Jag mår bara bra, har dock lite ont i huvudet men tror det beror på att jag inte ätit eller druckit så mycket idag. Är iallafall sjukt glad och taggad på ikväll och helgen! Håller på och städar rummet nu, sen ska jag hoppa in i duschen och möta Amanda, Sofia och Ewelina i centrum för att köpa lite käk. Vi ska käka hos mig, fixa oss och föra lite också. Ikväll vankas det fest hos Pontus men massa härligt folk. Känner på mig att det blir en grym kväll!! Tror inte det blir mer uppdatering idag, men då hörs vi imorgon. Ha det fint!

dagens låtar!


3 maj 2012


Jag igår efter inspelningen!

Hejhej! Hoppas ni gillade mitt videoinlägg haha, jättehypad, nervös, osminkad och lökig. Menmen, tycker det börjar bli lite roligare att videoblogga så om ni har något tips på vad jag kan prata/göra i videosarna får ni gära säga! 

Har tagit det lugnt hela dagen. Sitter och taggar till imorgon nu.. ska bli riktigt roligt! Annars då? Har världens mensvärk men är jätteglad ändå, ska bara chilla hela kvällen och äta pannkakor som blev klara nu. Vi kanske hörs lite mera senare, puss på er och tack för alla fina ord!

frågor / svar

Varför tog det slut mellan dig och vigge g?
Vem är vigge g!?

Fotoshoppar du bilderna så du ska se brunare ut?
Haha nej, jag ändrar bara ljuset på bilder.

Din kropp är helt perfekt! Och herregud vad brun du blev. Här kommer en fråga: Du verkar vara en väldigt social person, hur fick du så många vänner? Och hur pratar man med killar?
Den är verkligen inte perfekt men tusen tack!! 
Jag tycker att det är jätteroligt att träffa folk! Dom flesta av mina vänner har jag träffat sen skolan i mellan/högstadiet och hållt ihop med. Men annars träffar jag mycket nytt folk på fester och vissa har jag faktiskt träffat genom bloggar/facebook, tex Andrea! Hm.. Hur man pratar med killar, var bara dig själv! Det är det enda och bästa tipset jag har. Kram! 

Vart har du köpt linnet på bilderna? Din blogg är superbra föresten! Är helt fast haha :)
Det kommer från Zara och kostade 249kr! Åh tack så mycket!! :) 


Det är tusen gånger finare på och har en fin v-ringning i ryggen!

videoblogg


happiness



Är inne i en underbar period i livet där jag mår så jävla bra. Är glad hela tiden och mitt hjärta bara värmer av all kärlek. Har så otroligt underbara människor runt omkring mig! Har släppt taget om människor som får mig att må dåligt, som jag inte kan lita på och umgås bara med folk med bra inflytande på mig. Och det märks, blir självständigare och mycket lyckligare. Behöver verkligen ingen kille, måste älska mig själv innan jag kan älska någon annan och det börjar jag verkligen göra. Haha shit vad djup jag är.. Nä men solen, vänner, värmen ger mig så otroligt mycket energi och glädje. Såhär borde det alltid vara!

inspelning / hej sthlm


Lite bilder från kvällen!

Hej och hå! Hemma från inspelningen nu som var så jääävla rolig! Ville inte att det skulle sluta haha! Det kändes faktiskt jättebra. Var lite nervös i början så vi fick ta om lite men sen släppte det. Allt var verkligen jättebra och proffsigt gjort, men kommer nog inte våga kolla på det sen när det kommer ut (13 maj!). Konstigt att se sig själv ju haha! 

Kom hem för en halvtimme sen och har precis käkat. Ska bara chilla hela kvällen nu tror jag. Blogga ska jag också göra, så kika in här om ett tag. PUSS!


2a maj 2012


Dagens chill outfit.

Årets varmaste dag än så länge?!?! Helt galet. Vaknade vid halv 11 och gick direkt ut och la mig i solstolen på baksidan med massa hawaiian tropic. Efter ett tag fick jag ta lite solkräm på kinderna för att inte bränna mig, och så fick jag skölja mig med kallt vatten ett par gånger för att inte brinna upp. Sommar eller?! Så underbart! Blir så mycket gladare och piggare av detta väder. Låt det fortsätta! 

Tänkte hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig. Ikväll vid klockan 6 är det inspelning för Hej Sthlm som gäller. Ska bli så jävla kul!! Har bestämt kläder och sånt där så lär inte få någon panik.. skönt. Vet inte hur länge vi håller på ikväll men blir väl ett par timmar kan jag tro. Ska be någon ta lite behind the scenes bilder och så som jag kan bjuda på. Vi hörs senare, pussar! Önska mig lycka till haha!

tisdag 1a maj


4 bilder från igår!

Hejsaan! Har haft en skön, men alldeles för lugn dag. Är rastlös! Solade ju i några timmar förut, sen vart det skugga på tomten så har bara chillat sen dess. Har precis ätit hemmagjord pizza och sitter nu och väntar på att bb ska börja. Funderar på att göra lite "hemma-spa" innan, måste ju vara fräsh till imorgon. Då är det ju inspelning för Hej sthlm!!!!!! Sjukt nervös men taggad som fan. Kommer bli grymt! Vi hörs mera imorgon istället. Puss på er!


FRÅGOR & SVAR

Hur kunde du bli så brun? Hur länge solade du? :)
Hawaiian tropic baby haha! Solade i 2 timmar :)

Tror du att du kommer ha det roligare på Kreta med din familj och kanske Andrea än vad du hade med Junia?
Haha men vad är det här för jävla fråga?! Jag hoppas och tror att jag kommer ha minst lika roligt i år som förra året. Blir glad om det bara blir hälften så roligt som jag hade med Junia! 

Din blogg är jättebra och du är jättefin. Men håller Ginas nagellack länge? Är det bra? Blir färgen likadan på naglarna som den är i flaskan? 
Tusen tack!! Jag tycker faktiskt att det är jättebra! Mycker bättre än jag trodde. Det håller bra och länge och färgen blir exakt som på flaskan om man målar 2 lager! 

Bor du i Sköndal? Skitfin blogg!
Yes! Tack ska du ha!! 

Du har en supergrym blogg! Du är sjukt vacker.. Vad har du för storlek på din Jofama by Kenza? Jag funderar på att köpa en me har hört att dom töjer sig?
Åh tack så mycket! Jag har 38 i min för mamma envisades med att jag skulle få plats med tjocka tröjor osv under. Men min är alldeles för stor, den var lite stor i början men ja, den har absolut töjt sig. Har hört det från andra också, som har vart med om samma sak. Så köp en som sitter ganska tight i början! 

Om du inte skickar in bilderna till en argentur så gör jag det! Och tar 10 procent i avrode hahaha. Det bästa är att din skönhet kommer inifrån också. 
Du gjorde min dag! ♥

Det där med keps.. Ska det vara en regular, alltså med böjd skärm eller en baseball-keps med rak skärm? :)
Båda är snyggt, men jag är svag för dom raka kepsarna! :)


tanning


Liiite färg har jag väl fått..?

dagens låt!


1a maj 2012


3 värdelösa bilder från igår. Måste börja använda min digitalkamera för lite bättre bilder!!

Hejhej! Förlåt förlåt förlåt för dåliga uppdateringen igår men hade inte tid, sorry! Kan berätta lite om dagen: Åkte med mamma, pappa och vovven in till kungsan en sväng för glass och mys. Sen kom Andrea till mig vid 5, vi käkade middag och fixade oss. Kvällen vart egentligen inte som planerad men till slut hamnade vi i gubbängen med massa skönt folk innan vi drog till donken för lite nattkäk. Vi kom hem runt 3 och somnade på en gång. Andrea och jag vaknade vid 10 och hon drog för en stund sen. Ska ut och sola massa nu, vi hörs lite senare. PUSS!


RSS 2.0