28 juli 2012


Nyss! 

Håller på och packa för fullt här hemma. Så himla svårt att veta vad man ska ta med sig.. 2 veckor är ju rätt länge, känns som att hela min garderob är nerpackad. Måste städa mitt rum, duscha & lite sånt också ikväll. Planet går runt 8 imorgonbitti så vi måste åka till flygplatsen vid halv 5 ungefär..Lite segt att gå upp! Men ska bli så jävla skönt att komma iväg. Verkligen ingenting som händer här i Stockholm, och dåligt väder nästan varje dag också. Kommer nog tyvärr inte blogga något under dessa två veckor, kanske något enstaka inlägg men vi får se. Ni klarar er! Vet inte om jag kommer uppdatera något mer ikväll men vi hörs iallafall den 12 augusti. Ha det fint! 

Härmar Andrea lite nu.. Men skulle vara så jäkla kul att veta vilka som läser min blogg, och få prata lite med er. Ni vet så mycket om mig medans jag inte vet något alls om er! Skulle vara jätteroligt iallafall, nås på tovewaldemar på kik! Kram! 


eargasm

 

dip dyed nails



♥ Måla naglarna i valfri färg och låt torka. 
♥ Välj ut ett annat nagellack att ha som dip dye, helst mörkare en den andra färgen. 
♥ Måla lite på en sminksvamp.
♥ Tryck lätt och försiktigt på naglarna, bestäm själv hur mycket du vill ha. 
♥ Låt torka och sedan måla med ett genomskinligt nagellack över. 

new in


H&M 79:- 


good girl gone bad


Jag idag! 

Hejhej! Har haft en jättebra än så länge! Åkte till farsta och mötte Andrea vid 12. Vi gick runt i affärer, fikade lite och pratade en massa, supermysigt! Kommer sakna henne jättemycket nu när vi inte kommer ses på 2 veckor..  Men men, det går nog fort! Köpte iallafall tröjan på bilden. Jättemysig att ha sena sommarkvällar, hemmamys och i höst. Sen fick jag med mig ett fint halsband från H&M också, hade presentkort där så det var toppen. Kan visa sen om ni vill se. Måste fortsätta med packningen nu.. Så mycket som måste göras idag! Vi hörs strax. Puss! 


wanted / zara


haha älskar den här bruden!


new in


Skrubbhandskar - Gina Tricot, Mascara - Telescopic, Puder - Isadora


27 juli 2012



Hejhej! Sitter och käkar lite middag framför Tomorrowlandtv, live alltså. Helt sjukt.. Vill också vara där! Ska fan dit innan jag dör!! Hur som helst. Har varit i stan en sväng med Emma idag, vi köpte lite nödvändigt till resan, hon ska nämligen också utomlands snart. Fick med mig en mascara bara, visar det senaste köpen strax. Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, ska börja packa lite iallafall! Jaja, kolla in här strax somsagt. Puss! 


videoinlägg / frågor & svar

 

26 juli 2012


2 biler från igår! 

Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra förutom att jag är helt sjukt trött.. Igårkväll drog jag och Junia på ett krök långt ut åt helvete haha, vi fick iallafall skjuts på moppe. Det var lite folk man kände så det var trevligt, dock tog det sjukt lång tid för oss att komma hem så vart inte många timmars sömn. 

Idag mötte jag Amanda och Sofia, vi tog en sväng i stan. Snackade, åt mat och shoppade lite, supermysigt! Fick med mig lite nödvändigheter som jag verkligen behövde köpa så jag är nöjd. Ska nog käka lite middag nu och sedan försöka fixa videoinlägget med svaren på frågorna! Tack för alla bra frågor och alla fina komplimanger ni ger mig, ni är så söta! Men men, kolla in här lite senare. Puss! 


frågestund!


Vi kör på en slags frågestund! Ta chansen att fråga allt du undrar om mig. Svarar i ett videoinlägg när jag fått tillräckligt med frågor. Puss!  STOPP! 


H&M



Gillar ni mitt nya linne jag köpte härom dagen? Var lite svårt att fånga på bild men färgen är typ jättestark korallrosa, och tunnt tyg högst upp som man ser. Jättefin när man är brun, att ha instoppad i ett par jeansshorts. Hade presentkort på H&M så passade på, sen kostade det bara 99:- också. Finns i flera andra färger. Skärpet och jeansshortsen är gamla! 


Cravings


Halsband - Lindex, Skrubbhandske - Gina, Mascara - Telescopic, Nagellack - Gina, Converse, Puder - Isadora


25 juli 2012


Glad tjej häromdagen! 

Hej! Läget med er? Med mig är det bra, lite seg dock. Hade förväntat mig värsta sommardagen men det har varit mulet nästan hela dagen.. När fan ska sommaren komma egentligen? Blir ju galen.. Tur att man åker utomlands på fredag! Hur som helst. Kom precis ut från en lång lång dusch och har precis tagit på mig lite kläder. Ikväll är inte mamma hemma så ska snart iväg med Junia och köpa lite thaimat. Gott! Sen spenderar jag nog kvällen hos henne. Får se vad vi hittar på! Har inte så mycket mer att säga men nu vet ni vart ni har mig iallafall. Puss på er! 


bikini trick





Tänkte tipsa om detta grymma tips, att göra en trekantsbikini till en bandeu. Själv är jag inget stort fan av trekantsbikinis, tycker dock att det är sjukt snyggt på andra, men jag passar inte riktigt i det och sen gillar jag inte brännan man får. Använder bara bandeu faktiskt! Detta är superenkelt att fixa, har gjort steg för steg som ni ser. Bara att ändra tillbaka snabbt om du vill ha trekants igen! Min bikini kommer från Cubus och kostade endast 49kr/del. Kap! 


dagens outfit


Klänning - H&M, Kofta - Vila, Stövlar - Hunter. 


24 juli 2012



Jag igår! 

Hejhej! Sitter hemma hos Junia för tillfället.Vi cyklade nyss upp till centrum för att handla lite glass och nu sitter vi här. Vet inte vad vi ska hitta på ikväll faktiskt men ska snart hem och käka lite iallafall och sen tillbaka hit. Har en dagens outfit att visa er så kolla in här strax. Puss! 


FRÅGOR / SVAR

Åhh vad fina bilder, hur fick du tag i smirnoff och breezer? :) Kram!
Tack!! Köpte i vanliga mataffärer, dom frågade inte efter någon ålder! Kram.

Vart ska du om 2 veckor och hur länge? :)
Ska till Rhodos med familjen i 2 veckor, dock åker vi om en vecka :)

Var är dina hunters ifrån? Hur mycket kostade koftorna från Vila, dem du hade köpt i olika färger? Du har en super bra blogg! Love it!
Fick dom i födelsedagspresent men tror dom är från Best of Brands. Koftorna från Vila kostade 230:-/st. Tack så mycket!! 

Hej Tove! Hur mycket kostade din kamera? Önskar nämligen mig en när jag fyller år. Och är den jätte bra? Canon är ju ett as bra märke. Tar den då typ lika bra som en systemkamera? okej kanske inte som en systemkamera då, men relativt bra? Hoppas du fattar... Kram, älskar din blogg! :)
Ingen aning faktiskt men mellan 1500-200kr kan jag tänka mig.. Jag tycket att den är jättebra. Är inte värsta proffsfotografen, fotar mest för att spara minnen och lägga ut på facebook/bloggen så den duger gott och väl för mig! Tack vad glad jag blir! :) 

Ruskigt snygg! En snabb fråga bara, hur lång är du? För man kan ju få en bild utav någon, men längden är ju jätte svår att gissa sig fram till! Kramis!
Tusen tack! Jag är runt 173cm tror jag! Kram! 

 Hej Tove! Jag undrar om du gått om en klass i grundskolan eftersom du skriver att du är 17 och ska börja i gymnasiet? Superfin blogg! Kram
Är 17 år, född 95. Men kommer börja ettan till hösten, så ja, jag ska gå om! Tack! 

Känner dina och Andreas föräldrar varandra? Eftersom ni åkte till Kreta tillsammans och att ni lärde känna varandra på facebook? :)
Nej dom kände inte varandra innan! Vi åkte inte till Kreta tillsammans, utan Andrea åkte dit med sin familj och jag med min mamma, var bara en slump att vi skulle till samma ställe och ren tur att vi lyckades pricka in rätt vecka. Sen åt vi middag tillsammans 2 kvällar där, så dom lärde väl känna varandra lite då! :) 

Känns som du är ännu en sån där tjej som endast skriver om hur mycket du festar och vad du köper. Är du intresserad av politik eller något? Vad anser du om krig, mänskliga rättigheter osv? Kom igen nu Tove, låt oss se mer av den sidan! Bara min åsikt! Kram!
Detta är min blogg, min frihet att skriva exakt vad jag vill, vad jag tycker är roligt att blogga om osv. Som du kanske ser i kategorierna högst upp så bloggar jag mest om kläder, min vardag, musik och mig själv. Politiska åsikter vill jag gärna hålla för mig själv, tycker att folk dömer så mycket och drar egna slutsatser när man skriver om sånt. Det här är somsagt min blogg, och den är som den är. Visst kan jag skriva djupare texter och sånt, men vill du läsa om politik, mänskliga rättigheter och krig är du nog inne på fel blogg. Kram! 

måndag 23 juli


2 slitna bilder från idag! 

Hejsan! Läget? Med mig är det bara bra. Har inte varit hemma på hela dagen så har inte blivit mycket uppdatering tyvärr. Har iallafall hägt en stor del av dagen hos Junia. Vi hade lite tråkigt så hon fick spontant slinga mitt hår som jag var totalt less på. Vet inte om man ser så mycket på bilderna men är ganska mycket ljusare, tycker jag iallafall. Jättenöjd! Sen på kvällen mötte vi Amanda också, köpte lite gott och kollde på några filmer. Så mysigt med mina tjejer! Tänkte sova snart tror jag, så vi hörs mera imorgon. Puss och godnatt! 


söndagkväll

 

Nyss! 

Hejsan! Har inte gjort mycket alls sen jag kom hem från farsta. Försökte städa mitt rum lite men tröttnade efter 2 minuter så har bara tagit det lugnt. Ikväll blir det chill hemma bara framför någon film, laddar upp inför ännu en jobbvecka. Riktigt segt.. men får tänka på pengarna! Vill vara ledig och göra massa saker med mina vänner. Jag och Junia är så jäkla sugna på att sticka till Norge några dagar men det funkar ju inte nu så vi får väl ta det i slutet av sommaren eller i höst! Hur som helst, ska fixa lite chips och dipp nu och leta rätt på någon bra rulle. Vi hörs imorgon. Puss! 


jenny skavlan


Idag var andra dagen jag fick höra att jag är lik norska Jenny Skavlan (Gitte i En gång i Phuket). Ser själv inte alls någon liknad men men.. Tycker inte jag är lik någon kändis alls haha! Däremot har jag en kompis som är en riktig kopia av Jenny Skavlan, nästan läskigt! 


saknar







Saknar Kreta mer än någonsin just nu.. Ska utomlands om en vecka, men saknar Kreta ändå! Det är något speciellt med det stället, stranden, värmen, folket, utelivet, stämningen och så mysigt. Vill dit nu! Så roligt folk där just nu.. Skulle göra vad som helst för att få åka dit en vecka eller 2 nu, gärna redan imorgon eller något!! 


22 juli 2012




Bilder från dagen! 

Tjenare! Läget? Med mig är allt bara bra! Igår cyklade jag ner till Junias stuga där vi spenderade kvällen framför massa filmer, supermysigt! Imorse vaknade vi vid 10, käkade frukost och tog oss till farsta för shopping och fika. Vet att jag inte borde köpa mer bikinis men det vart iallafall den på bilden, kunde inte motstå haha. Gillar ni den? Fina färger! Kom iallafall hem för en stund sen och tänkte ta något och käka nu, jättehungrig. Uppdaterar mera snart. Puss! 


lördag 21 juli


Nyss! Povade lite bikinis.. Haters gonna hate. 

Tjenis! Har haft en lugn dag här hemma. Kollat tv, suttit vid datan, ätit osv.. Ska precis hoppa in i duschen äta lite och se rulla mot Junias stuga. Försöker hitta någon cykel här hemma så jag kan komma dit.. Älskar ju att cykla! Hur som helst, vi ska nog bara chilla, kolla film osv. Sover nog där för imorgon ska vi en sväng till farsta för shopping! Har lite presentkort och en hel del pengar så vi får se om jag hittar något! Blir mysigt iallafall. Ha en fin kväll så hörs vi mer imorgon! 


bikinis

 
Från högst upp: Zara, H&M, Bikbok, Topshop, Cubus/H&M, H&M. 


bekännelser

Tycker att magrutor är sjukt överskattat, armar ska det vara! 
Ska kanske operera mig 2 gånger i höst, inget allvarligt dock. 
Är väldigt kräsen när det kommer till killar. 
Känner mig sjukt mycket snyggare när jag är brun. 
Älskar färgglada kläder men har nästan bara vitt i min garderob tyvärr. 
När folk säger åt mig att göra eller inte göra något vill jag alltid bevisa och göra tvärtom. 
Orkar nästan aldrig sminka mig längre. 
Tycker att det är sjukt kul att dansa, på Kreta dansade vi helt galet, så kul! 
Min favoritfilm är No strings attached, tycker att verje scen och replik är så klockren, skrattar hela tiden. 


gårdagens outfit / lördag 21 juli


Kofta - Salt (ny!), Linne - H&M, Shorts - Gamla, Stövlar - Hunter. 

Gårdagen var riktigt bra! Det var fredag, shoppade, fick en pojkvän (haha en kille i 20 års åldern kom fram till mig i stan och frågade chans, presenterade sig och frågade efter mitt nummer), fick även ett meddelande på facebook som gjorde min dag och sen träffade jag min fina Andrea! Vi chillade i hennes fina nya hus, kollade på solsidan hela kvällen och åt massa gott. Jättemysigt! Imorse vaknade vid runt 11 och jag kom precis hem. Får se vad som händer idag.. Har inga planer än. Men tänkte iallafall käka lite lunch nu och bläddra lite i H&M's höstkatalog som kom igår, ångest! 


fredag / new in



New in! 

Hejsan! Har lite bråttom nu så får skriva fort. Jobbade somsagt idag, efter jobbet drog jag själv en sväng till stan för att köpa koftan, men kunde inte bestämma mig vilken färg jag ville ha så blev båda. Användbara långa koftor med jättemysiga fickor, blir jättefina till jeansshort nu på sommaren och jeans sen på hösten, passar till allt! Sen hittade jag den söta bikinin på Topshop för ynka 100kr, jättefin på och blir supersnygg när man är brun. Sminkborsten kommer från H&M. Ska precis hoppa in i duschen och sen rulla iväg mot Andrea där jag ska spendera kvällen. Vi ska väl kolla film och äta gott, blir jättemysigt! Ska försöka slänga in ett blogginlägg när jag är där, så vi hörs då! Ha en bra kväll! 


godnatt!


Nyss! 

Tjena! Kom nyss hem från Junia. Mötte henne vid halv 8 tiden, köpte lite godis och drog hem till henne och satte på Baksmällan. För något år sedan såg jag och Junia den filmen säkert 50 gånger och nu har jag inte sett den sen dess, så sjukt bra haha! Vi snackade massa och smed massa planer.. ska försöka få någon att gå att uppfyllelse innan sommaren är slut iallafall! Ska strax hoppa i säng för imorgon är det jobb som gäller sen får vi se vad som händer på kvällen, antingen filmkväll eller fest! Hur som helst, sängen var det ja. Puss! 

FRÅGOR & SVAR

Hur har du fått så lång fina ögonfransar?
Har långa fransar naturligt! Sen använder jag också en bra mascara från Telescopic! 

Hur håller du dig i så bra form?! (Din kropp är to die for!)
Åh tack! Tränar verkligen ingenting, och äter inte direkt nyttig mat heller. Skulle väl säga att jag har väldigt bra gener, kan nästan äta vad som helst utan att det sysns. Har jättesvårt att gå upp i vikt! Sen promenerar jag väl med hunden varje dag också haha. 

Hur lärde du och Andrea känna varandra?
Vi läste varandras bloggar, började snacka lite på facebook och sen sågs vi! 

Brukar du locka håret varje dag? Eller hur får du så fint fall på ditt hår?
Lockar nästan aldrig håret faktiskt. Och när jag väl gör det så gör jag det med plattången, tycker det blir snyggast och ser naturligast ut då! 

Vem ska du till Grekland med? :)
Mamma, brorsan, mammas kille och hans 2 barn :) 

Hej Tove! :D Måste bara fråga, jag ska utomlands snart och har ganska lätt för att bli brun och svårt för att bränna mig men i Grekland är de ju ändå lätt att bränna sig! Så då undrar jag vad du brukar ha för solskyddsfaktor på solkräm när du solar? :) Haha tacksam för svar, din blogg är super!
Hej! Jag använde solskyddsfaktor 20 första 3 dagarna för att inte bränna mig, sen började jag med Hawaiian tropic utan någon faktor! Tusen tack!! :) 

Är dina hunters blanka eller matta? Kram!
Matta! Kram! 

Men vad säger era föräldrar om att ni gick ut och festade och drack osv? På Kreta alltså? :)
Mamma gillar väl inte att jag dricker men hon lät mig festa och komma hem när jag ville. Förra året var hon strängare, men nu är jag 17 år så hon släppte mig lite mera! Däremot vart hon inte så glad när jag kom hem halv 8 på morgonen.. hehe. Men den historian kan vi ta någon annan gång! :D 

En semester flirt är alltid härligt, men detta var ju lite mer. Skulle du vilja träffa han igen?
Ja det skulle absolut vara roligt, men bara som vänner då! 

Hei! Jeg skal til Kreta snart, og jeg lurte på om du vet om det er Zara Woman der? Har bare hørt at det er for barn.. Klem!
Det finns Zara Woman i Chania, exakt vart vet jag inte. Kolla på deras hemsida så står säkert adress! Kram! 

19 juli 2012

 
Nyss! 

Tjena! Haft en bra dag? Min har varit helt okej. Hade dock världens sämsta morgon, ville bara gråta och dra täcket över huvudet. Vaknade upp, fortfarande sjuk, en halvtimme innan jobbet.. Var bara att kasta sig in i duschen och bilen. Tack & lov skjutsade mamma mig så hann i tid iallfall. Var en ganska lugn och skön dag på jobbet, stod och brädde säkert 200 mackor och sjöng med i massa musik. Slutade vid 3 och då tog jag och mamma en sväng in till stan. Letade efter bikinis, men det var så jäkla utplockat.. Så hittade ingen, dock ångrade jag att jag inte köpte en kofta jag hittade men men, får köpa den någon annan dag. Ska ta något att äta nu, sen ikväll blir det filmkväll hos Junia. Mys! 


bikinis



Nästa gång jag är ute och shoppar ska jag leta efter någon snygg bikini! Har tröttnat lite på mina.. Dom har tappat färg och så. Vill ha någon ny när jag åker till grekland om 2 veckor! Dessa ovan kommer från Accessorize och Topshop. Får gå dit och kika någon dag! 


onsdag 18 juli / dagens outfit


Tröja - Bikbok, Klänning - H&M, Stövlar - Hunter. 

Hejhej! Läget med er? Med mig är det helt okej, på bättringsvägen äntligen! Låg i soffan halva dagen, kollade på film och sov. Vart lite piggare på eftermiddagen så följde med mamma till farsta en sväng för att byta lite grejer och kolla i affärer. Hittade ett par jeans jag gillade men ångrade mig i sista sekund haha, hatar att köpa jeans. Jaja, nu är jag iallafall hemma och har bosatt mig i soffan för resten av kvällen. Sjukt jäkla sugen på godis också.. Men men, avrundar nu. Puss på er! 


favorit i repris

 
Kör på en favorit i repris från förra året. Lite bilder från Kreta som ni inte borde se! 


NEW IN



Lite nytt i garderoben! Det fina armbandet har jag kollat på flera gånger men aldrig köpt så vart jätteglad när jag fick det i födelsedagspresent av min bror! Klänningen köpte jag härom dagen på H&M. superskönt material och jättefin på med tex ett brunt flätat skärp i midjan när man är brun eller bara att slänga på sig när man ska till stranden. Jättebillig också, 99 kr! Nöjd! 


17 juli 2012 / sjuk


Just nu! 

Hejsan! Ligger i soffan och dör lite.. Vaknade upp imorse och mådde sämre än igår, skit alltså. Har bara legat i soffan hela dagen, inte orkat röra mig en meter. Har feber och allt möjligt.. jättejobbigt. Jaja, bara klagar hela tiden. Dagen lär väl bli rätt lugn, ska läsa bloggar, försöka blogga bra och bara ta det lugnt. Vi hörs snart, pussar!


2010


Många av er som undrade om killen jag kysser på bilderna bland Kreta. Så kan väl ta de historian en gång för alla. Jag var på Kreta 2 veckor sommaren 2010, min kompis Emma kom ner en vecka och hängde med mig. Vi badade lite i vår pool, där var även han. Jag tittade lite på han, såg att han kollade lite på mig, vi log mot varann och inget mer med det. Tänkte inte så mycket mer på honom på några dagar. Men sen när jag och Emma var ute med madrassen i havet råkade vi stöta på han och hans kompisar, vi pratade lite, eller så gott det gick, dom var alla från norge. Såg att han log åt mig igen och jag fick reda på hans namn. Gick och tänkte på han några dagar men såg honom inte så mycket. Emma åkte hem och jag trodde att han också hade gjort det. Sen ser jag han på stranden ännu en gång, leendes mot varann. Blev galen på mig själv som var så blyg och inte vågade säga någonting! Han tänkte säkert samma som jag, för dagen där på när jag badade lite såg jag han inne vid strandkanten, titta på mig och vinkade dit mig. Minns att jag var så sjukt nervös men ändå glad haha. Simmade iallafall mot honom och skulle precis ställa mig på botten, som var mycket djupare än jag trodde så sjönk lite haha. Men då tog han min hand och drog mig till honom. Vi kramades länge, skrattade och försökte prata, men det gick inge vidare. Båda pratade olika språk och var blyga. Men lyckades iallafall förstå att han ville att jag skulle följa med till hans kompisar. Så det gjorde jag, vi solade, badade lite osv tills det var dags att gå till hotellet för middag. Som tur är bytte vid nummer och smsade lite, träffades den kvällen också. Satt nere vid havet på kvällen med hans kompisar och lyssnade på musik. Sen gick vi 2 till hans hotell, spelade biljard och skrattade. Dagen där på träffades vi hela dagen också, badade, spelade pingis vid stranden, solade osv. Sen var det dags för mig att åka hem. Ville inte alls men vi hann säga hejdå länge innan. Saknade honom jättemycket och tänkte på honom i flera veckor efter. Vi pratade varje dag över facebook, planerade att ses, men inget blev av. Kontakten blev sämre och sämre och tillslut snackade vi nästan ingenting. Idag är det 2 år sedan. Kollar tillbaka på det ibland, och ler alltid för mig själv. Lite för hur modig jag var som hängde med honom och hans kompisar helt ensam med tanke på hur liten jag var haha, och för att det är ett så gulligt minne. Lite töntigt kanske haha, men fint. Kommer definitivt minnas detta för resten av mitt liv. Han ska till kreta om några dagar, så himla synd att vi inte lyckades tajma in samma vecka. Hade varit så kul att träffas igen! Men hur som helst, nu vet ni detta! 


16/7-2012


Jag på Kreta. Linne - Monki, Shorts - gamla, skärp - gammalt! 

Hejhej! Jag har antingen världens sämsta tajming eller så är bara gud emot mig hela jäkla tiden. Har gått och blivit sjuk. Värdelöst va!? Första dagen på jobbet och allt.. Påvägen hem fick jag jätteont i halsen och kände mig svimfärdig. Somnade 2-3 timmar när jag kom hem, och nu mår jag inte heller mycket bättre. Vart sjuk direkt efter Kreta förra året också.. Bajs. Får lite panik över jobbet men hoppas jag blir frisk fort (helst till imorgon!). 

Kan ju berätta lite om jobbet om det är någon som undrar.. Jobbar på Borgarskapets äldreboende, fick det av kommunen. Var reserv och fick reda på att jag fick jobbet för bara 1 vecka sen ungefär. Trodde jag skulle arbeta med gamlingarna men tydligen inte. Denna veckan ska jag vara i köket, rätt kul faktiskt. Var som att praoa på ett café ungfär. Fick göra sockerkaka och andra grejer för 200 personer, kläcka massa ägg och sånt haha. Jobbar 9-15 om dagarna så det är ganska skönt. Vill ha mycket att göra så tiden går fort! Nice med pengar iallafall! Jaja, tänkte lägga mig i soffan nu och kolla på Sex and the city 2 som börjar. Ha det fint och hoppas ni mår bättre än mig. Puss! 


söndag 15/7


Jag och min fina på Kreta! 

Hejhej! Har haft en supermysig kväll. Vid 7 tiden kom pappa, morfar, moster och kusinen hit för att fira mig lite i efterskott. Vi åt massa gott och jag fick fina presenter. Kan visa någon dag i veckan. Sen tog vi en lång promenad ute och handlade lite godis påvägen hem. Sen dess har jag och mamma bara degat i soffan framför en film. Nu är det verkligen dags för mig att sova, klockan står på 8 imorgon. Min första jobbvecka börjar.. Ska jobba på ett äldreboende på söder. Lite sådär kul men får tänka på pengarna! Jaja, ska hoppa i säng nu. Puss & godnatt! 


filmklipp från kreta 2012


frågor & svar / kreta

 Vad blev det för hotel i år? Skulle även bli jätteglad om du kunde länka inlägget du skrev om Kreta förut. Kram!
Det blev Villa Giorgios där vi bott 2 gånger innan också, jättemysigt litet hotell! Det inlägget hittar du här! Kram. 

Vad brukade du ha på dig när du gick ut? Vad var bäst att ha typ på splendid? :)
Finns väl ingen klädsel som "är bäst", ha på dig några svala kläder du trivs i. Jag hade shorts och något linne! :) 

Kan du inte visa hur du gjort med ditt hår påbilden med moppen I bakgrunden? Så fint! Superbra blogg!
Lockade håret med min plattång bara, superenkelt! Tack!! 

Har du tips på några bra matställen? Vem är killen på bilden med datorn? :)
Sonio! En jättemysig resturang vid stranden där dom har världens godaste pizza, utan att överdriva! Vi åt där flera kvällar i och Andrea åt deras pizza nästan varje dag haha. Sjukt gott! Killen med datorn är Jonas, en bartender på Eclipse! :) 

Brände du dej när du använde sololja? :) Och började du använda den på första dagen eller efter ett par dagar? Kram!
Använde hawaiian tropic kanske fjärde dagen, innan dess hade jag kört med solskyddsfaktor för att inte bränna mig. Så då hade jag fått en rätt bra grundfärg och brände mig speciellt inte mycket med oljan, bara lite på armarna. Man får vara försiktig! Kram! 

Fina bilder! Men jag undrar en sak: När ni tar bilder på varandra när ni är vattnet, tar ni eran vanlig digital kamera eller har använder ni en kamera som tål vatten? Eftersom det ser lite risk fullt att ta med sin egna kamera precis i vattnet, är ni inte rädda att tappa den och bli förstörd?
Tack! Nej, vi använde min vanliga digitalkamera. Hm.. man är ju försiktig och har ett snöre på kameran runt armen för att inte tappa den. Sen tyckte jag nog att det var värt risken!! :) 

Vilka fina bilder! Är de tagna med systemkamera eller iPhone? :)
Tack!! Dom är tagna med min digitalkamera :) 

Vilka härliga bilder! Kan inte du berätta lite om resan? Typ höjdpunkterna eller nåt? Din blogg är skitbra!
Jo absolut! Hade ju jätteroligt hela tiden, och en sjukt mysig resa. Höjdpunkterna var väl när vi drog ut på kvällarna, dansade massa och träffade folk. Men också en kväll när vi åkte till Chania med Andreas familj. Vi shoppade, gick runt i gränder, åt god mat och hade jätteroligt. Sen börjar jag alltid le när jag tänker på när jag och Andrea spelade volleyboll på stranden. Haha, vi var så sjukt dåliga, kastade oss i sanden, sköt in bollen på resturanger och skrattade så vi fick ont i magen! Vill tillbaka varje sekund! Åh tack!! 

Vart är alla dina fina bikinisar ifrån? :) Kram!
H&M och Zara! :) 

Är dina solglasögon från rayban? Vart har du köpte de? Kram!
Nej det är ett par fejk, men dom ser ganska äkta ut faktiskt. Köpte dom i en liten affär på Kreta för 7 euro! Kram!

 



new in



Här är lite av mina senaste inköp som jag inte hunnit visa er! Jackan och den vita klänningen köpte jag på Kreta, båda på Stradivarius. Köpte inte så mycket mer än det på Kreta faktiskt.. Eller bara ett par enkla vita short också. Den blommiga klänningen i mitten fyndade jag på tradera för endast 150 kr! Supernöjd med det jag köpt och jackan har redan blivit en ny favorit. 


15 juli 2012


Jag på Kreta! 

Hejhej! Ledsen för dålig uppdatering igår.. tar igen det idag! Vi drog iallafall på fest hos Patrik i fredags, många välkända annsikten och bra drag, så det var kul! Sen spenderade jag halva dagen hos Ewelina och andra halvan hemma i soffan framför filmer. Har sovit sjukt mycket senaste dygnet så nu är jag pigg och vill hitta på något! Funderar på att dra en sväng till farsta och kolla vad som finns i affärerna, rätt länge sen jag shoppade ju.. Jaja, ska käka lite frukost nu. Puss på er! 


fredag 13 juli



Nyss! Jobbigt vad blek man såg ut i webbkameran då.. 

Har precis käkat middag och fixat klart mig. Ska packa väskan lite snabbt nu och sedan rulla hem till Ewelina! Vet inte riktigt vad som händer ikväll, antingen fest eller chillkväll. Det blir bra vilket som. Riktigt jävla segt att dra på sig jeans haha.. Vill gå i linne och shorts hela tiden. Men är iallafall glad att få inviga min nya jacka jag köpte på Kreta. Visar bättre bild imorgon. Ha en fin kväll, puss! 


kreta 2012


















hemma



Hej på er! Typ år och dagar sen, hoppas ni inte saknat mig för mycket! Har haft en helt underbar vecka på Kreta! Känns riktigt deppigt att vara hemma igen i grå Sverige, men men. Vad har vi gjort då? Solat, badat, festat, shoppat, ätit gott, träffat folk, spelat volleyboll, solat igen och haft det jättebra. Andrea har ju somsagt varit där med sin familj så vi har ju hängt varje dag. Vill redan tillbaka till värmen.. Paradiset! Men får hålla ut 2-3 veckor till innan jag kommer iväg igen, så ska inte klaga! Har massa bilder att visa er så var beredda på en bilbbomb strax. Och har ni några frågor om resan är det bara att fråga, svarar jättegärna! Puss på er! 


MOT KRETA, VI SES OM EN VECKA!




Bilder från 2 tidigare åren!

5 juli 2012


Nyss! 

Hejhej! Håller på att fixa det sista med packningen just nu.. Kommer säkert glömma något viktigt. Me det löser sig!  Har varit en sväng i farsta med mamma och köpt lite nödvändigheter, så nu är jag redo! Planet går vid 9 ikväll så vi ska åka till flygplatsen vid 6 tiden. Vi kommer till hotellet sent inatt så blir väl att sova direkt så man är redo för en heldag i solen imorgon. Ska bli så jääävla skönt! Och jag ska bli så jäävla brun haha. Jaja, uppdateringen kommer tyvärr ligga nere. Kommer inte ha något internet, och vill njuta av resan till max. När jag kommer hem blir det dock mycket bilder, bloppis, lite ändrigar här osv. Ni får se fram emot de och inte sakna mig för mycket nu haha. Puss på er bästa läsare! 


dagens låt!


myskväll


Nyss! 

Har haft en riktigt myskväll hemma ikväll.. Jag och mamma åkte och köpte lite godis och nu har jag precis kollat på Pretty Woman. Borde egentligen gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp rätt tidigt, men måste fixa lite innan jag somnar. Ska lägga in massa låtar på min iphone, packa lite till osv. Imorgonbitti ska jag och mamma en sväng till Nacka forum eller något ställe, måste köpa det sista till resan, bla. Hawaiian Tropic och sånt. Jaja, har inte mycket mer att säga nu så säger godnatt! 


Cravings



Hawaiian Tropic, Accessorize, Pull & Bear, Gina Tricot, Hunter. 


at the moment / packar


home sweet home




Tjena! Är äntligen hemma! Kan säga att det var rätt segt att sitta i en bil halva dagen när det varit strålande sol.. Men skönt att vara hemma igen iallafall. Kom hem för en halvtimme sen ungefär, har inte ätit någon lunch så tänkte göra det nu. Sen är det nog dags att börja packa, ska iallafall plocka fram det jag ska ha med mig, åker ju till Kreta imorgon! Ska bli så jäkla kul och skönt!! Men lunch var det nu ja.. vi hörs sen! 


frågor / svar

Hej! Jag ska snart till Kreta och undrar vad det finns för butiker där och vart dem ligger, har läst att du har varit på Kreta tidigare och ska ditt igen så du kanske vet. :) Tack på förhand!
Vad roligt! Antar att du menar där jag brukar shoppa när jag är där. Dom affärerna finns i Chania, dock vet jag inte exakt vart i Chania men du får fråga någon när du är där! Affärerna som finns där är Zara, Pull & Bear, Bershka och Stradivarius. Alla affärerna är jättebra och roliga, med priser som ungefär H&M :) 

Vilket gymnasium kom du in på? Var det det förstahandsval? Älskar din blogg! Kram! 
Jag kom in på Thorén, samlinjen. Det var mitt andra val! Åh tack vad söt du är, kram! 

När åker du till Grekland och hur länge ska du vara där? :) åker du med kompisar?
På torsdag! Kommer vara där en vecka. Jag åker med min mamma, men Andrea är där just nu med sin familj så vi kommer ju ses och hänga, sen tar vi samma plan hem! :)

Hej! Jag undrar en grej. Är det okej med dina föräldrar att du är ute hela nätterna och dricker osv? eftersom att du skriver sånt på bloggen.. Älskar din blogg förresten, du äger!
Hej! Nja, okej är det väl inte, dom gillar det inte men förstår de väl eftersom jag är tonåring. Är väldigt ärlig mot mina föräldrar, berättar att jag ska på fest, att jag dricker osv. så det blir inga hemligheter jag skriver på bloggen direkt. Åh tack!!

Du har en sjukt fin hårfärg! Men hur länge har du haft i färgen i håret när du färgat det hemma? Älskar din blogg!
Tack!! Har väl haft i färgen i typ 30 minuter kanske! 

Vad är det senaste du vågar åka hem själv? :)
Att åka hem själv är väl skönst när det fortfarande är ljust ute, men sen efter det har blivit mörkt tycker jag faktiskt inte det spelar någon roll vilken tid det är. Känns ju inte som att det skulle vara farligare att åka hem klockan 3 än 2! :)

Sjukt snyggt var det ju! Tog du bara ren karamellfärg eller blandade du ut med något? Och hur la du på det så att det blev så jämnt?
Tack!! Ska fixa ett inlägg om hur jag gjorde dipdyen någon dag snart så håll utkik! 


3 juli 2012

 
För några veckor sen! 

Hejhej! Lånar min kusins data just nu så jag kan blogga lite. Vi kom fram hit vid 11 igår, kollade lite tv och bara chillade innan vi somnade. Idag var ju begravningen, jättejobbigt men det var verkligen en jättefin begravning med fin musik, bla. Himlen är oskyldigt blå & What a wonderful world. Superfint♥ Nu vet jag inte vad vi ska göra riktigt, blir väl säkert film eller något. Imorgonbitti åker vi iallafall hem igen. Men jaja, tänkte svara på lite frågor nu så vi hörs då. Puss på er! 


2 juli 2012


Jag igår! Shorts - gamla, blus - Bershka, skärp - gammalt. 

Hejsan! Skitseg dag igen haha, vadå 2a juli? Vart fan är sommaren?! Jaja, sov till 12, och nu har jag suttit med morfar och hjälpt han med en grej. Ska käka lite lunch nu, städa rummet och sedan försöka hinna bada vovven också. Senare i eftermiddag åker jag till Växjö i 2-3 dagar, ska på begravning för min farfar som gick bort för 2 veckor sen♥ Vet inte hur uppdateringen blir men ska göra mitt bästa. Kanske hinner skriva något mer innan jag drar. Ha det fint! Pussar. 


skriver av mig lite


På senaste tiden har jag verkligen fått bättre självförtroende och jag kan knappt beskriva hur skönt det är. Bra självförtroende är enligt mig något av det viktigaste och även sexigaste man kan ha. Det känns så bra att vara trygg i sig själv, och att lyckas skita i vad andra tycker och tänker om en. Alla, alla, alla borde vara nöjda med sig själva och trivas med sitt utseende och inre. Självklart kommer skönhet innefrån, men jag tror också på att känner man sig snygg så är man snygg, det syns liksom igenom. Menar inte på något divigt sätt, men är man nöjd med sig själv och har fötterna på jorden så syns det verkligen. Ett leende på det och du är typ snyggast i världen. Men ett bra självförtroende växer inte dit över natten, man får ta små steg i taget. 1. Sluta jämföra dig med folk (viktigt!!), du är unik och det finns ingen som dig, var stolt över dig själv. 2. Sluta fokusera på sakerna du ogillar med ditt utseende, vänd på det och framhäv det istället för att försöka dölja det. 3. Sluta följ dom där skitsnygga tjejerna på Instagram som du får ångest av att titta på. 4. Sluta tänk på vad andra kanske tycker och tänker om dig! Låt inte andra ändra på den du är. Umgås bara med folk som upskattar dig och som du mår bra med. 

Var snäll mot dig själv!! Jämför dig inte med andra och låt inte den där killen trycka ner dig och göra dig ledsen. Stå på dig, säg ifrån, radera hans nummer, era konversationer, ta bort han från facebook och sluta tänk så mycket. Gör dig själv en tjänst. Var lite egoistisk ibland och gör det som känns bäst för dig, och inte vad alla andra vill och tycker. Vill bara skriva yolo här nu haha. Men du lever bara en gång, livet är alldeles för kort och värdefullt för att kastas bort på komplex, dåliga killar, fel vänner osv. Gör det du vill, det som gör dig glad och skit i vad andra tycker. Var snälla mot er själva och andra!! ♥


söndag 1/7



Nyss! 

Kom precis hem från farsta efter lite shopping med Emma. Vi orkade inte dra in till stan så farsta fick duga.. Köpte dock ingenting, eller bara en olja till håret. Hade spanat in lite grejer jag ville köpa men hittade ingenting av det tyvärr. Får åka och kolla någon annan dag! Nu har jag fått världens huvudvärk och mår lite illa faktiskt.. Måste bli bättre på att äta och dricka bra. Jaja, blir en hemmakväll med mamma. Rätt skönt faktiskt! Hoppas allt är bra med er, puss! 


1 juli 2012


2 bilder från igår. Hade på mig jeansshorts från Bikbok & ett linne från Zara. 

Godmorgon! Hur mår ni? Med mig är det bra, lite seg bara.. Vart en spontanutgång igår haha. Ewelina smsade vid runt 9 och frågade om jag ville med henne ut så var bara att kasta på sig några kläder och sminka sig fort. Vi drog på fest här i Sköndal med massa välbekanta, sen tog vi ett dopp i polen innan vi somnade hemma här. 

Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan börja fixa mig lite. Ska in till stan en sväng med Emma idag för lite shopping. Min underbara morfar kom över härom dagen med pengar till mig som han ville att jag skulle shoppa för, så snäll! Får se om jag hittar något. Vi hörs iallafall senare, puss! 


RSS 2.0