29 februari 2012


2 bilder från Kreta. På högra bilden var jag jättesjuk och kunde knappt prata haha, snacka om att verkligen försöka klämma fram ett leende.

Hej! Har ingen som helst inspiration idag.. Vet inte vad jag ska blogga om, kommer inte på något roligt alls. Har inte gjort speciellt mycket idag heller, bara tagit det lugnt och så. Sitter och väntar på att big brother ska börja och åååååh vad tråkigt jag har haha. Men imorgon ska jag iallafall hitta på något, ska in till söder med Mariam för att leta efter ett par jeans, hur jävla svårt ska det vara att hitta dom perfekta egentligen.. Jaja, får hoppas att det är bra väder också. Antar att vi hörs mera imorgon istället, ni får gärna ge förslag på vad ni vill läsa om! Puss!



onsdag / frågor och svar


Jag igår haha.

Hejhej! Tog en sovmorgon till 12 idag, det behövdes. Var sjukt trött och är det fortfarande. När jag vaknade gick jag ut på baksidan och satt & solade ett tag, sjuuukt härligt väder.. synd att jag inte hittar på något. Ska ta ut hunden på en promenad nu iallafall, sen får vi se vad som händer ikväll. Hoppas det är bra med er och att ni är ute och njuter i solen! Puss!

Har du instagram? :)
Yes! Heter tovewaldemar där :)

Frågade dig förut vad din kamera heter och vart du köpt den och hur mycket den kostar. Men fick inget svar :( Hoppas att du kan svara, det skulle vara snällt!
Oj sorry, måste glömt! Har en Canon ixus 220 hs, köpte den på elgiganten och den kostade runt 1600-1700 kronor tror jag :) 



tisdag / 21.40


Jag idag! 

Tjena! Sitter här och har så sjukt ont i nacken på ena sidan.. får ofta det, sover typ konstigt. Skulle behöva en riktig jävla massage haha. Har iallafall klart på top model för en stund sen och sitter nu och väntar in bb. Skulle gärna sova redan nu men vill inte missa ett avsnitt haha, nörden här.. Jaja, imorgon har jag inga planer så funtar på att ta en lååång sovmorgon, men vi får se om något dyker upp. Nej, men ska gå ner till tvn nu, antingen hörs vi senare eller imorgon. PUSS!



FRÅGOR & SVAR

Hej sötis! Hur stor är väskan ungefär? Funkar den som skolväska? Kram!
Hej! På Ginas hemsida står det att den är 34x25cm, ja den funkar som skolväska! 

Så otroligt söt är du! Måste bara fråga, vad använder du för hårfärg? :)
Tack vad gullig du är!! När jag slingat har jag använt denna som jag tycker är jättebra! :) 

Kan du inte tipsa om några bra och roliga appar i ett inlägg? :)
Draw Something, Instagram, Wordfeud, SF bio, Sleepmaker, aLike, Phototreats, Res i STHLM, 7-eleven, Facebook osv :) 

En fråga, hur tränar du? Vad gör du för övningar o.s.v? Skulle vara jätte tacksam för svar. Kram!
Är en riktig amatör och kan nästan inga övningar alls, men jag tränar hemma bara, ibland med hantlar jag har. Gör väl situps, plankan, lite rumpövningar, armhävningar osv.. Kan inte namnen på dom men tränar mest magen & rumpan! Kram!


Vad heter modellen på dina jeans, är de stretchiga, höga i midjan osv? Ser perfekta ut faktiskt!
Har faktiskt ingen aning tyvärr, kan inte se vad det står på lappen. Men dom är ganska tunna i tyget och inte så hårda och "jeansiga". Ja, dom är både höga i midjan och stretchiga. Dom töjer sig ganska mycket, mina har blivit så stora att jag knappt kan ha dom men köpte en storlek för stor. 

Hur lång är du? :)
173cm sa skolsyster i höstas! :) 

Hittar inte inlägget där du skrev av dig? Får du fler och fler läsare? Brukar du länka?
Jag raderade det morgonen efter! Ja, statistiken går uppåt mera och mera. Om jag länkar andra? Nej gör inga länkbyten.. 

Har du någon kille du gillar? Hoppas du hittar någon mysig att bli kär i snart!
Nej det har jag inte! Haha hoppas jag med! :) 

Vad har du för skinnjacka? Kan du visa bild/Vart du har köpt den!
Älskar din stil! Kram :)
Har en Jofama by Kenza, 3an! Fick den i födelsedagspresent förra året men tror den är köpt på Salt. Dom finns där iallafall. Åh tack, puss! :)





tisdag 28 januari


2 bilder från idag!

Hejhej! Är sjukt trött så känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst, men får kämpa för att vara vaken hela kvällen. Mötte Emma i gullmars halv 12 idag, vi åkte till en resturang där hennes mamma jobbar och käkade lunch, jättegott! Sen drog vi vidare in till stan för att kolla i affärer. Köpte ingenting faktiskt, ska försöka spara lite pengar nu! Är somsagt jättetrött nu så ska bara chilla.. Men ska svara på lite frågor nu så kolla in här strax. Puss!



new in


Väska-Gina, mjukisar-bikbok, trosor-H&M. 



godnatt / måndagkväll


3 bilder från idag!

Kollade precis klart på big brother. Beroendeframkallande, men blir nästan äcklad när jag kollar. Varför går mer än hälften av tjejerna runt i string, klackar och genomskinliga nätstrumpbyxor? Fyfan! Jaja.. har varit sjukt trött hela kvällen och fått kämpa med att hålla ögonen öppna så ska ta och lägga mig i sängen strax. Imorgon ska jag upp rätt tidigt, ska in till stan med Emma. Vi ska först äta lunch på en resturang där hennes mamma jobbar och sen gå runt i stan lite. Riktigt mysigt! Ska tvätta bort sminket nu och sen sova tror jag. Vi hörs mera imorgon! Tack för alla fina kommentarer, massa pussar! ♥



bekännelser

Dras inte så mycket till badboys faktiskt, utan mera tvärtom.
Har nästan alltid mjukisbyxor på mig hemma. 
Älskar att se fina bilder på folk som är tillsammans, men blir så avis haha.
Min största skräck är tandläkaren.
Får alltid panik när någon tar min mobil.
Ska ha varit i L.A. innan jag dör.
Tycker att David Beckham är en av världens snyggaste killar.
Önskar att jag hade gröna eller bruna ögon.
Föddes med svart hår.
Hatar drama, bråk, skitsnack och allt sånt där.
Älskar folk som står upp för sig själva och vågar bjuda på sig.
Är väldigt glad som person.



måndag 27/2


Nyss!

Hejhej! Kom hem från stan för ett tag sen. Var jättemysigt att träffa tjejerna, kolla i affärer och snacka en massa! Riktigt härligt i solen också men tyvärr blir det ju kallt så fort solen gått ner eller i moln. Fick med mig väskan jag tjatat om hur länge som helst, hade världens tur också. Letade i flera affärer och hittade den precis innan vi ska åka hem, bakom kassan för någon hade lämnat tillbaka! Sen köpte jag ett par trosor och mjukisar också. Kan visa bild imorgon för nu är det så dåligt ljus. Ikväll vet jag inte vad som händer, bb skulle jag tro haha. Men vi hörs strax, puss!

Och till dig som kommenterade på inlägget under "Oj vad smala ben du har fått! Du äter väl ordentligt?", måste försvara mig lite. Jag har kämpat jättelänge med att gå upp i vikt och har faktiskt äntligen gått upp några kilo och börjat gilla min kropp mer och mer. Men jag är väldigt smal, och kommer alltid att vara, det är så min kropp är byggd. Som min kompis Amanda sa, det kan vara lika jobbigt att höra "oj vad smal du är" som "oj vad tjock du är". Tänk på det! Och jag hatar när folk får det att låta som att det är fel med att vara smal, det är det verkligen inte. Vissa är byggda så och alla är fina på sitt eget sätt!



27 februari 2012


Jag idag! Linne-Hollister, Kofta-Gina, Jeans-Cheap Monday, Skor-Converse.

Så här ser jag ut idag + skinnjacka och halsduk! Snygg utväxt också haha.. Jaja. Hej på er! Ska strax gå ut mot bussen som går om en kvart. Ska ju somsagt in till stan idag med Sofia & Amanda. Ska bli jättemysigt!! Lovar att visa bild om jag köper något. Hoppas ni får en fin start på lov-veckan. Vi hörs senare idag, puss!



FRÅGOR & SVAR

Hej! I vilken butik hittade du hollister-linnet? Kollade i gallerian idag och då fanns det ingen rea..
Hej! På Hollister i Gallerian hittade jag det. Det fanns längst inne inslängt i några hyllor när jag hittade de! 

Skulle vart sjukt glad för svar! Undrar vilket läppstift du använder? Kram!
Måste tyvärr göra dig besviken, använder inget läppstift alls. Använder bara ett vanligt lypsy! Kram! 

Ska du på Avicii? :)
Nepp! :)

Om du fick en gratis skönhetsoperation vad hade du velat göra då? :)
Oj.. vet inte. Kan inte komma på något som jag verkligen vill förändra, men kanske liiiite större bröst haha. Nej men jag vet inte faktiskt.. :) 

Tycker du bloggaren Dessie har snygg kropp?
Vad tycker du om Paows kropp?
Kenzas kropp?
Tyra sjöstedts kropp?
Blondinbellas kropp?
Kissies kropp?
Tycker att alla har snygga kroppar förutom Kissies som kanske verkar lite väl osund.. Men alla är väl fina på sitt eget sätt! 

Om du måste välja, vilken av ovanståendes kroppar skulle du välja? :)
Kenzas eller Dessies tror jag! :) 



söndag / 23.12


Nyss!

Tjena! Ännu en lugn kväll, kollat på big brother och lite sånt. Rätt skönt men trist, vill ha en kille nuu, någon att sova med och kolla på film!! Men ska inte vara desperat. Är faktiskt väldigt trött så kommer nig sova bra inatt! Imorgon ska jag ju somsagt till stan, har lite presentkort och rabatter så kan nog lyckas med att inte spendera för mycket pengar. Ska iallafall köpa ett par mjukisbyxor sen får vi se vad mera jag får med med hem. Nej, men tänkte svara på lite frågor igen nu, får ju så mycket kommentarer av er (superkul!! fortsätt!) så kolla in här om ett tag. Puss!



17.16

Bilder tagna igårkväll!

Tjena! Skrev ett inlägg för ett tag sen men råkade radera det så kör ett nytt. Vid 1 drog jag ut på promenad med vovven och mamma. Vi gick runt länge, satt och fikade och kollade på nya husen här i Sköndal, vill flytta dit!! Det var riktigt fint väder hela dagen även om det var lite kallt. Sjukt hur mycket gladare man kan bli av lite sol! Ikväll vet jag inte vad som händer, men ska försöka att inte somna allt för sent, för imorgon ska jag in till stan med fina Amanda & Sofia, ska bli jättemysigt att träffa dom igen! Jaja, vi hörs säkert senare ikväll. PUSS!


FRÅGOR & SVAR

Skulle du kunna umgås/bli vän med en bloggläsare? :)
Ja! :) 

Vartifrån kommer blusen? :)
Den kommer från H&M divided! :) 

Kan inte du göra några kollage med snygga kläder till våren?
Jo absolut, ska fixa det! 

Hur mycket kostade linnet från Hollister innan?
Det kostade 380 kronor!

Finns hollister i farsta? Ska dit på torsdag så :)
Nej tyvärr, det finns bara i Gallerian i stan och i Täby Centrum! :)

Herregud vad du är vacker! Vad använder du för mascara? För dina ögonfransar är otrooooliga!
Åh tack, vad gullig du är!! Jag använder en som heter Telescopic Carbon Black, bästa! Har haft den i flera år nu! :)



söndag 26/2



Godmorgon! Har varit vaken sen halv 11 och är för en gångs skull ganska pigg. Det är jättehärligt väder också, nice! Någonting ska jag göra idag iallafall.. Vill fixa om mitt rum men vet inte riktigt, mamma vill hellre bowla eller gå på skansen haha. Jaja, uppdaterar mera senare. Ha en fin dag!



Cravings



Åh, det här skulle sitta så jävla bra i min garderob just nu! Mamma tjatar hela tiden på att jag ska köpa nya mjukisbyxor för att mina är så fula, kanske sant.. rätt utslitna men så jäkla sköna ju haha. Nä men ska kolla på Hollister, dom har så fina fast lite för korta för mig tror jag. Sen behöver jag ett nytt puder snart också, trött på H&M's orangea som inte är bra för min hy. Vita låga converse är ett måste till våren, men igen brådska än. Blusen är jättesöt och väskan behöver jag väl inte ens nämna igen haha.. Ett par svarta jeans måste måste jag ha också! Herregud, snacka om nödvändigheter som inte är speciellt roligt att lägga pengar på men är bra att ha.. 



20.29


Nyss!

Tjena! Fryser massa så sitter och värmer mig med en filt. Har inte gjort speciellt mycket idag direkt.. snackat i tele, ätit tårta, kollat tv, vart ute med hunden och så. Ganska mysigt faktiskt! Ikväll blir det chill framför melodifestivalen, har redan missat en halvtimme så ska gå ner nu. Vi hörs, puss! 



lördag 25 februari


Jag idag!

Måste börja med att säga tack för alla fina kommenarer jag fick om inlägget där jag skrev av mig lite igårkväll! ♥ Hade en dålig kväll, och alldeles för mycket tid över till att tänka. Så kan det vara ibland.. Hej iallafall! Vaknade vid halv 11 idag, åt frukost, tog en dusch och sminkade mig lite. Har inga planer för dagen men vi får se vad som händer. Är på bra humör, skööönt! Och snart är det vår, äntligen. Men vi hörs lite senare istället, ha en bra lördag! 



Q / A

Hur mycket kostade linnet från Hollister? :)
Bara 99:- kronor på rean! :)

Hade en fråga angående ricinoljan, använde den förut men nu när jag slingat mitt hår så vågar jag inte använda den mer för att jag hört att man kan få missfärgat och fläckigt hår? har du märkt något? Puss!
Jag har ju slingor, men jag har faktiskt inte märkt någonting alls. Puss! 

Vart kommer din jacka ifrån? :)
Min jacka kommer från Zara, köpte den i höstas men finns nästan likadana nu också fast i beigt & marinblått! :)

Har du tips på fina vårjackor? :)
Nja, är inte så bra på de men dessa är väl dom klassiska. Finns jättemånga fina på Zara också :)


Gina, H&M, H&M.


vårkänslor



Var ute med hunden för ett tag sen och våååååår säger jag bara! Man känner verkligen i luften att det är på g. 10 grader ute och all snö är snart borta. Hittade några små blommor på baksidan också. Men man kan ju inte riktigt lita på Sveriges väder man får väl inte hoppas för mycket. Men men! Har bara chillat hela dagen och som det ser ut nu så kommer kvällen fortsätta i samma spår, men ganska skönt. Ska svara på lite frågor om en stund så om ni undrar något är det bara att fråga!



new in / fredag


New in! Linne från Hollister och bh från H&M.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och hade gärna sovit lite längre men kunde inte somna om. Här har ni iallafall bild på vad jag köpte igår, ska köpa matchande trosor till bhn också nästa gång jag handlar. Annars ska jag försöka hålla hårt i plånboken ett tag nu.. Får se hur det går haha. 

Lov för er idag va? Saknar den känslaaaan haha! Ska bli skönt att något händer på dagarna under nästa vecka och ha lite folk att umgås med för en gångs skull haha. Idag har jag dock inga planer alls, vi får se vad som händer. Men nu håller jag på att dö av hunger så ska fixa något nu, vi hörs senare!



23.18


Jag idag! Måste älska ögonblicken när man inte orkar vara seriös på bild..

Hellu! Har precis kollat klart på bb och idag var det inte ens kul, bara pinsamt och jag skämdes åt dom. Men what to do.. Sitter och lyssnar på en låt som fastnat i mitt huvud heeelt, jättejobbigt men bra är den iallafall. Tänkte tvätta bort sminket nu, hoppa i säng och kolla klart på en film jag började se igår. Vi hörs mera imorgon med bilder på dagens shopping och så. Godnatt!

Låten i mitt huvud, den vill aldrig försvinna!




23 februari 2012


Fina Andrea på Waynes!

Jag tidigare idag.

Hejhej! Kom hem från stan för en stund sen. Mötte Andrea där lite efter 2 idag! Var riktigt härligt väder idag, sol och plusgrader, så hade min underbara höst/vår jacka, glömde dock halsduk så vart lite kallt i skuggan men aja. Vi gick runt i massa affärer, fikade osv. Jättemysigt! Köpte ett linne från Hollister & en jättefin bh och jag är verkligen supernöjd. Visar bild imorgon. Nu är jag jättetrött och magen skriker efter maaaaat. Sen blir det bara chill hela kvällen framför tvn. Riktigt skönt! Hoppas det är bra med er, puss!



FRÅGOR & SVAR

Vem har du haft förhållande med?
En kille som heter Victor! 

Förut skrev du ofta att du längtade efter en boyfriend. Trivs du bra som singel nu?
Ja, just nu trivs jag faktiskt bra som singel men skulle ju inte vara helt fel med en pojkvän heller!

Vad tävlar du i?
Ingenting speciellt, menade ridningen förut när jag skrev. 

Vad tycker du om nya BB om du kollar på det?
Vet faktiskt inte vad jag tycker än.. Men det blir nog rätt undehållande och bra. Man får ju inte riktigt grepp om vilka deltagarna är såhär tidigt. Och så jämför jag bara med förra året, sakar Rodney, Gurkan, Katerina, Sara, Martin, Peter osv haha, vilken nörd jag är! 

Om jag skulle se dig på stan te.x skulle jag kunna gå fram och ta idol bild eller blogg bild och prata med dig då?! För du är typ min förebild!?!?!??! Puss!
Haha jag antar att det är någon som driver men aa visst. Puss! 

Kan inte du ge lite tips om hur man ska undika svartsjuka och inte känna att man duger?
Hm.. inte bästa på det här och vill inte ge fel råd. Men umgås med folk du gillar att umgås med, skratta och ha kul och försök att inte tänka så mycket på svartsjukan/personen. Och du ska aldrig känna att du inte duger!! 

Vilket år i grundskolan var roligast & varför? :)
Måste nog säga 8an! Iallafall för mig. Det var roligt att varken vara yngst eller äldst. Mitt självförtroende började bli bra och hade verkligen roligt i skolan och var mig själv. Sen hade jag mina 4 närmsta vänner där också och i 8an var vi jättetighta så det var kul!! :)

Ska du besöka någon festival i sommar? :)
Nej det ska jag inte! :)



Once upon a song



Haha jag är en sån tönt!! Så typiskt mig att ta massa låtar från filmer och lyssna sönder dom. Dom här 4 låtarna kommer från A Cinderella story 3 och är ganska töntiga men ändå bra haha. Förövrigt så är verkligen den filmen jättebra, kanske den bästa av dom tre som gjorts faktiskt.. Jättetjejig och så men det gillar ju jag haha. Så tycker ni ska se den!



2012-02-22


Jag nyss! Hjälp va snygg.

Hejsan! Någon som klagade på min uppdatering och jag kan verkligen inget annat än att hålla med. Men har inte haft tid idag men nu när jag är hemma kan jag försöka fixa några inlägg. Käkade nyss donken till middag och helt stört hur gott det var. Har inte ätit det på länge så njöt verkligen haha. Nu ska jag tvätta bort sminket, och sen blir det bara chill framför Big brother resten av kvällen. Puss på er! 



21.30


2 bilder från dom senaste dagarna! 

Heeellu! Har precis käkat och kollat klart på Top model. Det blir bara bättre och bättre men vafan tänkte dom när dom skickade hem Jamilla? Typ duktigast (och snyggast) där. Jajaa, ska strax gå ner och sätta mig i soffan igen för att kolla på bb. Hoppas allt är bra med er, vi hörs nog mera imorgon. PUSS!



bekännelser

Tycker att det är jättesnyggt när killar har håret i en "bulle".
Vitt, beigt & marinblått är mina favoritfärger. 
Har varit på Kreta 3 somrar i rad, varje gång med en kompis.
Skulle verkligen vilja slänga min plattång typ, men går verkligen inte att sluta. 
Säger "va" väldigt ofta, trots att jag hör vad folk säger.
Har stor släkt i Canada och Norge.
Kan bli sjukt tävlingsinriktad när jag väl tävlar i något.
Drömmer ofta jättekonstiga drömmar, flera gånger om mina gamla lärare. 
Kunde fått bättre betyg om jag ansträngde mig mera i 9an men var lite för lat och orkade inte plugga.
Gillar inte när blondiner får för sig att färga håret under hösten.
Har väldigt lätt för att bli brun.
Har bara haft ett förhållande, om man inte räknar med dom i 4an typ.



tisdag / tränat



Hejhej! Har varit på väldigt bra humör idag faktiskt, hoppas det håller i sig hela dagen (och veckan). Underbaaaaart vädet, typ 7 grader i solen, och man kände verkligen att det värmde. Satt ute på baksidan ett tag och solade ansiktet lite, hade bara tjocktröja med frös ingenting! Och nyss har jag varit ute på en lång powerwalk med vovven och sen när jag kom in tränade jag sönder min mage typ, är helt död nu. Men så jävla skön känsla efter man tränat. Hur som helst! Kom nyss ut ur duschen och ska göra lite nudlar att käka nu. Hörs senare!



Q / A

Oj haha! Tips på bloggar* Om du har några du tycker är läsvärda, behöver nämligen nya att kolla in! :)
Sure! Några bloggar jag gillar är: Andreaviktoria.blogg.se, ammanda.devote.se, malinkw.blogg.se, elfstrands.webblogg.se, annais.blogg.no! :)

Hur gammal är du? 95a?
Yes, jag är 95a! 

Vad kostade den?!
Den kostade 349:- men hade 25% så det blev väl 260 någonting haha! 

Det verkar som att många läser din blogg, varför tjänar du inte pengar på din blog? :) btw din blogg äger!
Tror man måste ha en hel del mer läsare än vad jag har och kanske satsa lite mera på bloggen! Tack iallafall! :)

Du är så himla fin, men kan inte du lägga ut snygga vår/sommar skor, sånt som är fint till vardags, fest, om man ska träffa någon osv:D Skulle vara jätte kul! kram!
Åh tack! Jo ska försöka fixa det, tack för tipset! Kram.



20 februari 2012



Har varit en riktigt seeeg dag. Haft ont i magen, varit trött, varit hungrig hela tiden också. Var precis ute med hunden och nu sitter jag och väntar på maten. Ikväll blir det bara chill, ska kolla på Mammor och minimodeller och sen drar ju Big brother igång på riktigt, sweet. Ska försöka komma på något bra att blogga om innan dess, så stay tuned. Puss på er!



måndag / new in


New in! Från Lindex.

Hejhej! Vaknade för en timme sen typ, är fortfarande jättetrött.. Sov dåligt inatt så beror nog på det. Idag skiner solen och känns verkligen som att våren är på g snart men jag känner bara för att ligga under täcket och dö. Ska på ett möte vid 4 och jag vill verkligen inte!! Hatar att ta massa beslut och så.. Fy. Jaja, hoppas ni mår bra och får en bra start på veckan. Puss!



Thylane Lena-Rose Blondeau



Kan vara den vackraste 10åringen jag någonsin sett. Kanske ska barn få vara barn, men så länge dom inte kladdar massa smink på henne och sånt så är jag inte emot det alls. Hon är så sjukt söt och vacker nu, kan inte ens tänka mig hur snygg hon kommer vara om ett par år. Älskar bilden nere i högra hörnet! Och skulle döda för hennes läppar och ögon! Lite avundsjuk på en tioåring är jag nog..



Big brother


Favorit från förra året!

Har precis kollar klart på Big brother. Vad ska man säga? Från och med idag har jag nog inget liv. Det är sjukt hur beroendeframkallade det är.. Blir svårt att slå förra året som var så jäkla bra och var fullt med roliga människor. Hoppas på samma i år! Wellwell, har laddat ner senaste oth avsnittet så ska strax hoppa i säng och kolla på det innan jag ska sova. Vi hörs mera imorgon, puss!

En bra låt som helt fastnat i mitt huvud!




18.26


3 snabba bilder tagna nyss!

Hejhej! Åkte med mamma till Nacka forum en stund vid 4, hjälpte henne med en jobbgrej också. Bytte en tröja och fick med mig en annan. En jättesöt kortärmad blus, den på bilden, visar bättre bild imorgon. Nu sitter jag och väntar på middagen sen blir det chill hela kvällen framför Big Brother, wohoo äntligen! Puss på er!



söndag 19/2


Godmorgon! Klockan ringde vid 10 och då kom jag faktiskt upp, skönt! Hatar att sova bort hela dagarna, får bara massa ångest då. Ska strax hoppa in i duschen och äta lite frukost, sen får vi se vad som händer idag. Är ganska pigg och vill göra något! Jajaa, ska kladda i ricinoljan nu och sen duscha somsagt. Vi hörs lite senare, puss! 



19.17


Nyss!

Tjena! Seeeegaste lördagen. Har inte gjort någonting alls, bara gått runt här hemma och ruttnat typ. Kollat lite tv, varit ute med hunden och suttit vid datan. Är jätterastlös men samtidigt trött, jobbigt kombo. Blir iallafall en hemmakväll. Jag och mamma ska kolla på What's your number och äta massa gott. Rätt mysigt ändå.. Imorgon får vi se vad som händer. Kanske tar mig in till stan om jag orkar, behöver verkligen ett par nya svarta jeans somsagt. Men vi hörs. PUSS!



Q / A

Han verkar vara busig din hund. Är det kul ha hund? Fin blogg annars!
Jaa han är jättebusig, men han är ju fortfarande lite valp så kanske är därför också. Jo det är kul men jobbigt också! Mysigt att ha någon att gosa med och så roligt när man kommer hem & han blir så glad. Sen är det självklart jobbigt att gå ut på promenader så ofta, speciellt nu i snön och kylan. Han är ganska krävande, behöver gå rätt långa promenader, tränas mycket osv men han har en stark personlighet samtidigt som han är jättesnäll mot alla och rolig. 

Ska du resa utomlands på språkresa eller med kompisar? :)
Haha, fick jag bara dom alternativen? Ska åka med familjen! :) 

Hej skulle vilja fråga bara, du sa tidigare att du sålt lite saker på tradera, vad sålde du, hur gick du till väga och va det bra? :) Tacksam för svar & bra blogg !
Jag sålde gamla ridsaker som ridhjälm, skyddsväst, stövlar och lite sånt där. Sen sålde jag även 2 Elise Ryan klänningar som jag inte använde. Sen sålde jag en märkeströja också. Jag fotade allting, sen la jag upp det, skrev lite om det osv. Ja, det var jättebra faktiskt. Fick typ 300 för skyddsvästen, 200 för hjälmen, 200 & 350 för klänningarna, 500 för tröjan osv, så det var nice! Sen hjälpte mamma mig att skicka grejerna och sånt där! Tack så mycket! :) 

Har du aldrig vart kär eller känt pirr i magen med en kille? jag har också svårt för det och tänker jag kommer aldrig ha ett förhållande.. Suck.
Jo, pirr i magen och sånt har jag haft flera gånger men kär har jag nog inte varit. Joo detklart du kommer! :) 



Cravings


Jeans från Bikbok, blus från H&M, väska från Gina, solbrillor från Lindex & Body mist från Victoria's secret.

Åhh, är så jäääkla shoppingsugen asså! Jag har blivit så kräsen när jag shoppar, köper, tar hem, tänker & sen byter jag haha. Bra för plånboken kanske, men har ju inget att sätta på mig haha. Här ovan är lite saker som jag faktiskt behöver. Okej, kanske inte bodymisten & solbrillorna men resten. Ett par nya svarta jeans är ett måste nästa gång jag är i stan, mina har verkligen spruckit ännu mera där bak så ma ser nästan allt hehe. En ny väska behöver jag också, min håller på att falla sönder.. Känns lite bättre när man kommer på bra anledningar till att köpa något! Får åka någonstans imorgon kanske eller dra med mig Andrea någon dag i veckan haha! 



lördag den 18 februari



Godmorgon! Vaknade för runt en halvtimme sen och har sen dess ätit frukost i soffan framför Bröderna lejonhjärta haha. Sorry för ingen bloggning igår, men var upptagen. Tar igen det idag! Har verkligen inga planer för dagen.. Jättesegt men så är mitt humör också, är astrött. Men händer det något lär ni väl få veta det, vi hörs strax. Puss! 



godnatt / 23.35


Lite bilder från idag. Bjuder! Haha, finner inga ord för bilden längst ner i mitten.. Jag ser helt drogad ut och Andreas min bakom alltså haha!!

Borde vara i säng nu.. men ska bara uppdatera lite fort sen lägga mig och kolla på en film innan jag somnar. Har bara chillat hela kvällen lång. Och mitt i allt hade morfar tydligen inte stängt dörren ordentligt så hundjäveln, brusig som han är, har smitit ut. Springer ut i uggs, en tröja och fullt med hundgodis i fickan. Hittade han efter 5 minuter men han trodde att vi lekte och fortsatte springa ifrån mig. Vart så arg och ledsen haha.. Dumma hund. Fick in han efter en kvart iallafall! 

Fick hjälp av snälla Alexandra med headern/designen också! Var så jäkla trött på den förra så nu får vad som helst duga. Men designen är bara halvklar, resten ska fixas imorgon! Även om jag är hemma varje dag känns det jäkligt soft med helg. Ser fram emot de! Nej, nu måste jag hoppa i säng. Puss!!



FRÅGOR & SVAR

Grym blogg! Men vart kommer väskan ifrån? puss <3
Tack!! Den är från Gina tricot. Puss! 

Hejsan svejsan! För det första måste jag bara säga att du är dunder snygg! Ville bara fråga om du hade klackskor på dej på nians bal? Har lite smått ångest om jag ska ha eller inte... Kraam!
Hej! Åh, tack så jättemycket! Nej jag hade faktiskt inte det, hade ju långklänning så hade ett par fina ballerinaskor som inte syntes speciellt mycket. Kände inte för att vara så mycket längre än alla andra haha. Kramis! 

Känner du josef bredell om ja har du varit på g med han? :) tack för en bra blogg hihi! <3
Ja, jag känner honom men har inte varit på g med han! Tack själv!! :) 

Vad läste du på internet? :o Åker typ inte det heller..
Vad hände på badet?
Vill ni verkligen veta? Jaja, okej. Läste på någon sida om att någon hade satt fast rakblad i en rutschkana :( Ryser bara jag tänker på det haha. 

Skulle du våga hel blont eller hel svart? :) det du har nu är sjukt snyggt! :)
Nej det skulle jag nog inte våga.. skulle bli för svårt att få tillbaka till min naturliga färg. Tack!! :) 

Vilken person vill du stänga in dig med? <3 puss!
Menade ingen speciell, utan bara någon som kan göra mig sällskap haha. Puss! 

Galet grym blogg!! Men skulle inte du kunna fixa kategorier? Typ outfits, shopping, vardag osv? Lättare att kolla då! :)
Tusen tack!! Jo har faktiskt tänkt på det länge men är så jävla oteknisk när det gäller bloggen haha.. Ska iallafall försöka fixa det ikväll. En ny design kommer snart också! :) 



2012-02-16


Idag innan jag drog och mötte Andrea! 

Hejhej! Kom typ precis hem från Andrea där jag varit hela eftermiddagen. Åkte och mötte henne vid hennes skola vid 2 sen åkte vi hem till henne. Vi har bara chillat, ätit lite, kollat tv och snackat en massa. Jättemysigt! Ska bara chilla hela kvällen och städa mitt rum borde jag också göra. Jaja, uppdaterar snart med lite bilder från idag. Puss!



wanted


Okej, det här var inte bra för mig haha. Vill ha ALLT! Älskar verkligen vitt och beigt till svart. Så fint.. Och väskan har jag dreglat över ett bra tag nu asså, ska ha den!! Och blusen från H&M (vänstra hörnet) är jättefin och kostar bara 99:-! Ska inte ens prata om skorna.. Ska ha dom med!! 



bekännelser

Tror jag aldrig varit kär.
Kan inte åka vattenrutschkanor efter en grej jag läst på internet för några år sen.
Gillar inte bullar, kakor, vinerbröd och sånt.
Folk tar jätteofta fel på mitt namn och tror att jag heter Tova.
Vill bli ännu blondare än vad jag är nu. Ska nog slinga det en gång till innan sommaren.
Skriver med höger men är starkare och så på vänster.
Tycket att det är jättetråkigt att köpa smink, så dyrt.
Är sjukt höjdrädd.
Har ridit i 7 år, men slutade för ett par år sedan. Vill börja igen!
Tycker att guldsmycken är jättensyggt men har inga.
Älskar danska & norska, skitsnygga språk! (och killar!)



shit i love



15 februari 2012



Hejhej! Seg dag idag.. Var jättetrött imorse så hade svårt att komma upp. Kan verkligen tänka mig hur jobbigt det måste vara för er att gå upp vid 6-7 haha, usch! Har inte gjort något speciellt idag, bara det vanliga som jag sriver om varje dag typ. Imorn är det iallafall redan torsdag, då ska jag träffa fina Andrea! Har inget mera att säga nu.. så vi hörs om ett tag. Puss!



22.03


Nyss! Övertrött..

Tjena! Har haft en mysig alla hjärtans dag trots att jag inte gjort något speciellt. Fick gelehjärtan av bästa mamma också. Annars har jag bara kollat på Valentine's dag somsagt och top model sverige. Sjukt b men rätt underhållande, riktigt dålig verision av amerikanska. Men jaja! Ska ladda ner någon film nu och sedan lägga mig i sängen. Imorgon ska jag försöka träna lite.. Men puss på er!



FRÅGOR & SVAR

Får du pengar för att blogga?
Nej! 

Vad tycker du om mulatter? Pojkvänsmaterial? ÄRLIGT SVAR OM DU TÄNKER PÅ UTSIDAN.
Finns vissa sjukt snygga! 

Vart är väskan ifrån? :)
Den kommer från Gina Tricot! :) 

Vad gjorde ni? :D Jag gillar en kille o han gillar mig, och alla säger att han kommer bjuda ut mig imorgon. Vi känner dock inte varandra så bra så det kommer säkert bli awkward stämning.. Men vad ska man prata om? Haha :D
Vi var bara hemma hos honom, kollade film och sådär :) Vad roligt! Haha svarar nog lite sent men hoppas det gick jättebra! :) 

Vad har du för må-bra tips så här på tidig vårvinter? jag är också så trött hela tiden och du har kanske nåt tips?
Har tyvärr inte så många.. Är också i behov av några tips! Men folk säger till mig att vara ute i friska luften, inte sova så länge på morgonen, skaffa rutiner och umgås med folk du trivs med! 



14/2



Har inte gjort speciellt mycket för dagen sen jag skrev sist.. Kollat på tv, tagit en dusch och bara chillat. Pappa kom precis över med lite choklad till mig, i en hjärtformad ask. Gulligt! Kvällen lär också fortsätta i samma lugna spår. Tänkte kolla på Valentine's day som går på tv klockan 20, töntigt haha. Jaja, ska käka middag nu, puss.



what's your number?


Såg denna filmen igårväll. Tyckte att den var superbra! Gillar verkligen Anna Faris som skådespelare och hon passar jättebra i rollen. Så se den om ni gillar romantiska komedier!

Hejhej! Sitter i soffan och kollar på Ellen för tillfället. Vaknade redan vid kvart i 10 imorse, satte mig direkt och kollade på Justin Biebers film som gick på tv och efter det gick jag ut med vovven en stund. Alla hjärtans dag idag också! Hade varit roligt om dagen uppskattades lika mycket som i typ USA haha, men det handlar ju egentligen inte om pojkvänner/flickvänner, man ska visa kärlek till sin familj och vänner också. Det ska man göra varje dag. Hoppas ni får en mysig dag med era nära och kära iallafall!! Puss, vi hörs senare! 



alla <3 dag imorgon


Imorgon är det alla hjärtans dag igen och jag kommer spendera den med.. ensam. Synd att man inte har en pojkvän att vara med. Gå på bio tillsammans, käka middag eller ge varandra söta presenter. Han skulle mer än gärna få ge mig något av det på bilden.. haha. Förra året var jag med kille jag gillade men detta året blir jag ensam, det funkar ju det med. Får se det som en vanlig tisdag bara! 



17.00



Hejhej! Riktigt seg måndag.. Skulle ju åka och plugga idag men det gick ju inte så bra, vaknade runt 12 istället. Gick ut med vovven och lagade pannkakor som smakade så äckligt att jag ville spy. Fula vart dom också. Man ska aldrig överskatta sig själv som pannkaksbakare.. Trodde jag var grym men nää. Jaja, hade ännu ett besöksrekord på 631 unika igår, heeelt galet. Sjukt kul iallafall! Hoppas några kom för att stanna också. Ska ta det lugnt resten av kvällen men först: ut på prommis med min lilla Leomaan. Hörs strax!



godnatt!


2 osminkade bilder från min Instagram, tagna idag. Heter tovewaldemar där, följ mig! 

Hejhej. Har varit en jättelugn kväll, inte gjort mycket alls.. Vid middagen tvingade jag brorsan & mamma att kolla på Never say never som gick på tv. Blir en sån jävla tönt när jag kollar på den, älskar Justin Bieber! Blir helt kär haha.. Mina favoritlåtar av han är Down to earth och overboard. Grymma! Jaja, har världens söndagsångest, imorgon måste jag till den där skolan och plugga.. vill verkligen inte!! Önskar jag bara kunde stänga in mig på mitt rum med en person till sällskap, bara försvinna från alla problem men det funkar ju inte.. Jaja, längtar redan till helgen haha. Men ska lägga mig i sängen nu och sätta på någon film. Godnatt!



FRÅGOR & SVAR

Har nyligen köpt maroccan oil men skulle behöva lite tips på hur man använder den, vill inte att håret ska se fettigt ut. Jättebra blogg Tove och du är så fin!
Jag använder den efter jag duschat i fuktigt hår, mest i topparna men även i längderna också men inte i hårbotten eftersom det är olja. Tack så jättemycket!! 

På vilket sätt är maroccan oil bra för håret? funderar på att köpa den men vet inte riktigt hur den gör håret bättre osv. superfin blogg och du likaså :)
Tack sötis! Jag är verkligen ingen expert haha, men såhär står det på en hemsida:  Moroccanoil har unika kvaliteter som gör att det omedelbart absorberas av håret och snabbt ger det en glänsande och långvarigt vårdande effekt utan att lämna några rester. Den vårdande oljebehandlingen passar alla hårtyper. Det är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans.

Kan inte du berätta hur man använder ricinoljan? :D Jag funderar på att prova på, verkar ju som det verkligen funkar och får håret att växa snabbare.. :) Men typ om man har det i innan man har tvättat håret eller efter? Du kanske redan har gjort ett inlägg om det här men det skadar ju inte att fråga :)
Ja visst kan jag göra det! Ta det innan du ska tvätta håret. Ta lite på fingertopparna och massera in i hårbotten, det är bra att använda en kam som hjälpmedel för det kan vara svårt att få i hela hårbotten eftersom det är en så fet olja. Ha i oljan i typ 20-40 minuter och sedan tvätta håret. Kan dock vara svårt att få bort så att tvätta med schampo två gånger är ett tips. Sen ska du ju använda ricinoljan regelbundet för att få ett bra reslutat, så typ 2-4 gånger i veckan iallafall! Om du är lite osäker på hur du ska applicera oljan kan du kolla här! :) 

Hur mkt pengar får du i måndagspeng? Du shoppar hela tiden? :D Puss!
Får 700-900 kr! Haha gör jag väl inte?! Bara en period nu.. Har rätt mycket pengar över efter julafton, några presentkort osv. Sen sålde jag faktiskt lite kläder & ridgrejer på tradera för ett tag sen så fick in några tusenlappar som jag sparat! :) Puss! 



para para paradise



Skulle kunna göra nästan vad som helst för att vara på någon liknande plats just nu. Vill bara bort, bort från mitt liv och vardagen. Bort från kalla Sverige. Vill vakna tidigt, gå ut och sola, svalka sig i havet/poolen, ta långa promenader på stranden, somna till ljudet av vågor, äta gott, bli brun, läsa böcker osv. Åh.. tänk om man hade ett flyg bokat imorgon till paradiset. Packa och bara sticka från allt.. 



new in / 19.17


New in!

Tjena! Sjukt vad statistiken går uppåt på söndagar, eller är det någon som länkat mig?? Jätteroligt iallafall! Åkte till farsta en sväng med mamma trots omständigheterna haha. Köpte iallafall det på bilderna. En blus från Lindex, vitt baslinne från H&M och en klocka från Ur&Penn. Kan visa bättre bild på blusen sen, den är jättefin på. Har hyfsat många vita blusar nu men det är verkligen ett plagg jag använder och funkar när som helst! Bytte det andra linnet också. Hur som helst! Ska strax äta middag och sedan chilla hela kvällen. Tänkte svara på några frågor om en stund så om ni undrar något är det bara att fråga! Puss!



söndag 12 januari


6 bilder tagna nyss! Orkar aldrig sminka mig längre haha.

Hejhej! Lyckades vakna vid 10 trots att jag var skittrött, åt frukost länge framför tvn och sådär. Har precis klätt på mig kläder, skulle till farsta med mamma, men vet inte hur det blir nu för hon vart jättearg pms. Åker väl dit själv isåfall. Ska fan hitta en jävla klocka denna gång också.. Måste sluta vara så kräsen haha, men alla är förstora eller för små, för tjocka, för tunga osv.. haha. Jaja, visar väl förmodligen bild när jag kommer hem, om jag köper något alltså. Ha en fin söndag. Puss!



godnatt / 01.11


Nyss! 

Tjena! Har bara chillat hela kvällen lång, kollade nyss klart på The Descendants med mamma. Var ju den som Andrea och jag såg på bio förra helgen men mamma ville se den också. Imorgon vill jag till farsta eller något.. Borde egentligen inte shoppa men har sett en blus jag vill ha och ska förmodligen byta linnet jag köpte i veckan, men får se. Ska iallafall hoppa i pyjamasen nu och sedan sova. Klockan såtr på 10 imorgon, hoppas jag kommer upp. Godnatt!



17.39



Hallå där! Har varit och handlat i länna med mamma hela eftermiddagen, tyvärr ingen shopping men lite nödvändigheter som alltid är bra att ha. Ska precis kladda i ricinoljan i håret och sedan ha ansiktsmask och ta en lång dusch med inpackning, raka benen osv. Mys! Vet inte vad som händer ikväll, alla är ju upptagna med pojkvänner, träningar osv.. Borde kanske skaffa mig både två så jag har nåt att göra haha. Well, vi hörs om ett tag. Puss på er och än en gång: Tack för era fina kommentarer!! ♥



FRÅGOR & SVAR

Undrar vad låten heter som du har i din videoblogg? Jättebra blogg! :)
Send me on my way - Franco Tufano heter den! Tack så mycket! :) 

Hur mkt kostade dom styck? :)
Linnet kostade 199:- och Skjortan 249:- :) 

Du har så himla fin ögonbryn! Hur fick du dem så fina?! Jätte fin blogg btw :)
Åh tack!! Hm.. vet verkligen inte hur jag ska svara här haha, men har ganska formade ögonbryn naturligt men noppar bara lite där jag tycker det behövs :) 

Använder du lösögonfransar ? Om inte hur fixar du din maskara, kanske kan göra ett klipp eller så ? (a) Jättefina !
Nepp dom är naturliga, använder dock en jättebra mascara, telescopic! En video vet jag inte.. men får se! :)  

Fin! :D vad använder du för ögonbrynspenna och vilken nyans liksom? :)
Tack!! En från H&M bara, färgen ljusbrun! :) 



lördag 11/2



Godmorgon! Borde kanske uppdaterat lite bättre igår men orkade verkligen inte, var på jättedåligt humör också. Idag vaknade jag vid 11, är supertrött... trots att jag sov jättebra inatt och drömde en aaasbra dröm om min förra idrottslärare haha. Nice! Har inga som helst planer för idag så vi får se vad som händer, ska iallafall äta frukost nu. Vi hörs!



trumpets



Världens.bästa.låt. Det här har varit min favoritlåt i typ 3 år nu och har fortfarande inte tröttnart. Så jääääävla bra! Bäst typ tidigt på morgonen, när det fortfarande är helt tyst ute och gärna lite grått och dimmigt väder. Känsla haha. 


wanted


Halsring & väska från Gina, skor vit blus och solbrillor från Lindex och jacka & blus från Bikbok. 



FRIDAY



Hejhej! Sitter i soffan och kollar på OC, är verkligen inte speciellt inne i serien även fast jag hört att den ska vara grym, men svårt som fan att ens vara i närheten av oth haha. Jaja, somnade rätt sent igår för kunde inte somna och sen vaknade jag 8 imorse men somnade om igen till 12. Skönt.. nu är jag pigg iallafall. Vet inte vad som händer idag/ikväll men det lär vi märka. Ska göra lite natchos nu, hörs senare. PUSS!



new in


Linne från Bikbok och skjorta från H&M



12 bekännelser

Hatar när folk skriver på sin blogg typ "Hej alla fula & fina", eeehhh.
Var ett stort fan av Justin Timberlake i 6an. 
Gillade inte alls bio förut men nu tycker jag att det är jättemysigt.
Stör mig som fan på när folk leker osmarta för att killarna tydligen ska gilla det?
Har aldrig varit på en riktig konsert i hela mitt liv.
Fick IG på ett nationellt prov i 9an. 
Älskar filmen Juno.
Vill ha så mycket kläder jag sett i affärer just nu.. men ska försöka hålla mig. 
Vill jättegärna ha ett par raka jeans.
Dansar ofta framför mina speglar på väggen till jättehög musik. Roligast när man är övertrött.
Vill ha en liten hund som kan sitta i mitt knä och så.
Önskar jag hade gröna eller bruna ögon, sjukt snyggt! 



torsdag 9/2


Nyss! Haha snyggt ojämna mina ögonbryn ser ut, men det är ljuset! 

Hejhej!
Har precis käkat middag, var hungrig som fan så åt jättemycket och nu håller jag på att spricka. Var iallafall i stan med fina Andrea idag. Vi fikade på Waynes & shoppade lite. Köpte ett linne och skjortan på bilden. Ska visa bild på båda men vet inte om jag kanske gör det imorgon istället.. så dåligt ljus nu och hatar blixt haha. Hade presentkort på både H&M och bikbok så man kan säga att jag fick båda för 90 spänn, nice!

Juste hah, idag typ 5 minuter innan jag skulle gå till bussen lyckas jag ramla i trappan och började nästan gråta för att det gjorde så ont. Fick en liten fläskläpp, såg ut som jag snusade men enligt Andrea syntes det inte så får lita på henne. Varför lyckas sånt alltid hända mig?! Welllllll, ska bara chilla nu och kanske blogga lite så stay tuned!



23.31



Hej på er! Blir lite sent men bättre än inget. Har haft en jättemysig dag! Bara chillat, kollat på tv och umgåtts har vi gjort. Mamma kom hem vid halv 10 med donken haha, gott vare iallafall! Sov sjukt dåligt inatt, gör alltid det när de är fullmåne, så är riktigt trött nu och kommer förhoppningsvis somna snart. Imorgon ska jag möta Andrea i stan vid 2 för lite shopping, nice! Jaja, måste tvätta bort sminket nu och sen hoppa i säng. Godnatt!



tips


Mamma hittade laddaren till min kamera, äntligen! Så ska försöka fixa lite snyggare bilder till bloggen nu!

Skrev ju om denna Moroccan oil för ett tag sen och det var flera som bad mig berätta lite hur den var och så. Tar den i topparna & längderna i fuktigt hår, men funkar i torrt hår också (då ska man dock inte ta så mycket eftersom det är en olja). Håret blir iallafall jättemjukt och lätt. Topparna känns lite friskare och ett stort plus är att den luktar så sjukt gott också. Nä, men måste fan tipsa om den, moroccan oil ska ju tydligen vara jättebra för håret även om detta är en jätte-budget-varitant från proffs så är den bra, tycker jag iallafall! Kommer från H&M och kostar bara 39:-!! 



onsdag 8 januari


2 snabba bilder nyss!

Hejhej! Tänkte bara länga in ett snabbt inlägg och säga hej, så.. hej! nä men ska strax träffa en kompis som kommer hit. Ingen aning om vad vi ska göra, bara chilla i guess. Bloggar mera senare ikväll. Ha det bra. Puss!



one tree hill / godnatt


Kan inte annat än älska Quinn men helvete vad denna låt fastnat i mitt huvud haha!

Har precis gjort lite mackor och hämtat upp till rummet och ligger just nu i sängen. Ska kolla på ett eller 2 avsnitt av oth innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag försöka ta mig upp ur sängen innan 11.. Får se hur det går. Men säger godnatt nu, puss på er. Och tusen tack för alla fina kommentarer jag får av er, dom betyder mer än ni tror! 



Drömhåret





FRÅGOR & SVAR

Tove! Måste bara fråga en sak har du fixat dina ögonbryn själv ? :)
Ja det har jag! :)

För ett tag sen la du upp en video eller en länk till en video där det var ett par som var hur gulliga som helst och så vidare. Kan du länka den igen? :)
Yes, den hittar du här! :) 

Hej Tove, kan inte du lägga ut en bild på ditt hår hur de va innan du börja med Ricinolja och en hur ditt hår ser ut nu? :)
Har tyvärr ingen bra bild på mitt hår innan jah började med oljan. Borde kanske gjort det för då är det lättare att se hur mycket det har växt. Nu tycker jag ju inte att det växt speciellt mycket men tittar jag på nån bild tagen för 1,5 månad sen så ser jag rätt stor skillnad! :)

Jag undrar vad teckensnittet i dina inlägg heter? Skulle vara tacksam för svar!
Ingen aning faktiskt.. Kanske Verdana. 

Hur kan du sova så länge om dagarna? Vänder du på dygnet eller har du stort sömnbehov?
Haha, vänder nog lite på dygnet. Somnar vid halv 2 kanske. Men är väl i rätt stort sömnbehov också, kan sova jättelänge och ändå vara trött. 

Hur kan du hålla dig så smal? vad jag vet så tränar du inte? hemliga knep?
Oj, jag gör verkligen inget speciellt alls. Äter hur mycket skräpmat & chips och sånt som helst haha men det är väl generna, har alltid haft jättesvårt att gå upp i vikt, och alla i min familj är jättesmala. Sen tränar jag väl hemma en gång i veckan för att magen & rumpan ska bli lite mer vältränade! 



7 januari 2012



Hejhej! Sitter här och är skittrött.. Ont i huvudet har jag också. Inte nice! Vaknade vid 11 idag av en jättehemsk mardröm. Måste varit den vidrigaste jag jag någonsin haft haha, fy! Jaja, tog en dusch när jag vaknade, kollade tv & sådär. Ska väl bara chilla hela kvällen också, vill ladda ner någon film att se på. Helst New years eve men den vill ju aldrig komma!! Weeell well, hoppas det är bra med er och att det gick bra för alla 96or på provet idag. Puss!!



fråga till er!

Körde det här för ett bra tag sen men har fått ganska mycker mera läsare sen dess så tänkte fråga er igen.
Kom igen, det är jättekul för mig att veta!


Hur gammal är du? 
Har du sett mig i verkligheten?



2012-02-06



Har haft en jätteseg dag, bara tagit det lugnt, kollat tv, suttit vid datan & sjungit massa. Ska strax dra ner och kolla på Mammor och minimodeller. Underhållande men patetiskt program. Längtar verkligen tills Big brother börjar! Mindre än 2 veckor kvar nu.. Man blir så jävla beroende av programmet och tillslut känns det nästan som att man känner personerna som är med. Nörd jag är. Men jaja, puss på er!



eyecandy / david beckham





beanie


Vill ha mössan! Ingen aning om vart man kan köpa.. men skitnsygg. Sen vill jag gärna adoptera ungen också.


 


måndag 6 januari


Bilder från förra våren. Brunett!

Hejhej! Vaknade 12 idag av att några byggjobbare höll på utanför huset. Lika bra det kanske.. Har bara chillat hela dagen. Skulle på ett möte nu, men behövde inte. Sköönt! Var precis ute med hunden en sväng. Fint väder men saaatan så kallt.. Håller mig nog inne resten av dagen. Juste! Hade besöksrekord igår på hela 519 unika, jättemycket för mig. Super roligt!!! 



vill vara fri



Blir så trött ibland. Trött på allting, trött på att vara 16 år och alltid vara runt massa problem. Ibland kan jag spy på att läsa om hur taggade folk är, hur mycket vodka någon druckit, se hur folk hugger sina vänner i ryggen, har stora killproblem. Jag spyr på folk som bryr sig alldeles för mycket om vad folk ska tycka, folk som inte vågar släppa loss och vara sig själva. Folk som ständigt försöker passa in i kretsar, lägger alldeles för mycket energi på att ogilla och prata om andra. Spyr. Jag tänker alldeles för mycket.. Är omgiven av männsikor som snackar skit om sina bästa vänner, sviker, tar varadras pojkvänner/flickvänner, jagar likes på facebook, kastar ut sig onödiga kommentarer. Det finns överallt och det går inte att komma iväg från de, man ser det överallt. Blir kvävd. Är så glad att jag har dom få riktigt fina vännerna jag har. Vill bara ta bort allt smutsigt och ångestfyllda i mitt liv, vara med vänner som gör mig lycklig som skiter i om jag har inget smink eller jättemycket smink. Folk som ser igenom sånt ytlighet. Vill bort, långt bort, byta miljö och sluta tänka så mycket. Vill vara fri. 



söndag 5/2



Riktigt seg dag, men faktiskt rätt skönt också. Har inte gjort någonting speciellt alls.. Suttit vid datan, lyssnat på samma musik & borstat hunden. Typ det. Åt hemmagjord pizza med mamma nyss också, så jävla gott! Antar att kvällen kommer fortsätta i samma spår, svulla chips & film. Mys-söndag!



FRÅGOR & SVAR

Vilket gymnasium ska du börja i till hösten? :)
Jag vet faktiskt inte! Någon tant som jobbar inom gymnasie sa att man inte är tvungen till att välja nu i februari eller när det är, utan att det går bra att söka i maj också. Så har lite tid att tänka iallafall.. Men ska läsa lite mer om Värmdö & Thorén, har hört att dom ska vara bra! :) 

Var kommer mobilväskan ifrån? Tror du den passar en samsung galaxy s2, alltså lite större än iphone? :)
Den kommer från Vila i Sickla! Nej jag tror tyvärr inte det, den passar verkligen precis min iphone! :)

Vart hittade du blusen? Hittar den inte på lindex hemsida :/
Hittade den under rubriken "Kommer snart" :)

Hej! Vad hette stallet du var medryttare på i haninge? :) Kram
Det är flera stall bla. Ekeby, Tyresta by, Grindtorp. Det är dom jag kommer ihåg! :) 

Vem är denna "kompis" du har skrivit om ett par gånger? :)
Haha ni är så nyfikna! En killkompis som jag/han inte vill skriva ut namnet på :) 



inköpslista


Detta är grejer jag funderar på att köpa, och behöver. Iallafall Jeansen. Mina Dr.denim har gått sönder, mitt i baken. Märkte det för några dagar sen.. Dom brukar ju gå sönder mellan benen så att det ändå inte syns så mycket, men mina lyckades gå sönder mitt på rumpan så man verkligen ser haha. Frågan är hur länge jag gått runt så? Värdelös jävla kvalité, köpte dom för typ max 2 månader sen och dom har redan gått sönder. Ska köpa ett par Cheap monday denna gång, brukar alltid ha dom för dom sitter så jävla skönt, billiga osv. Och går inte sönder på en gång iallafall!! 

Sen ska jag köpa en silverig klocka, dock inte den på bilden. Har kollat på några på Ur & penn, dom har så billiga och alltid rea. Den får gärna sitta lite stort också, tycker att det är jättesnyggt. Och sen funderar jag faktiskt på att glasa om min iphone! Läste om de på gaybloggen, visste inte att man kunde det förut. Tycker att vitt är jättesnyggt och inget man tröttnar på efter typ en vecka.. så funderar fan på att göra det. Det kostar 449:- tror jag.. Och så bra att man kan byta tillbaka till sitt svarta när man vill också! 



mest spelade låtarna just nu

Mina 2 mest spelade låtar just nu. Andrea och jag lyssnade sönder dom igårkväll haha, så jävla bra!! 







söndag 5 januari


Bilder från igår!

Hejhej! Andrea drog för ett tag sen och jag sitter bara och chillar för tillfället. Igår kom hon till mig vid 6, vi käkade middag och sen drog vi till stan och såg på The Descendants. Den var jättebra men lite deppig. Sen åkte vi hem hit, åt godis & lyssnade på musik. Och hade jättekul haha, tog massa fula bilder som vi dog av garv åt. Well well, idag har jag ingen aning om vad som händer. Funderar på att dra till farsta, byta skjortan jag köpte igår till en storlek mindre och kolla runt lite men får se om jag orkar. Vi hörs om ett tag, puss!

Och angående inlägget under om kläderna: Skjortan & trosorna är från Gina och mobilväskan från Vila! 



new in / lördag


New in!

Tjohej! Käkade precis upp lite mat som vi köpte hem, blev donken igen. Blivit lite för ofta nu haha! I Sickla bytte jag lite grejer och kom hem med lite nytt som ni ser över. Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt, sen kommer Andrea hit. Vi ska chilla lite och äta här, sen ska vi dra in till stan och kolla på bio och sen sover vi här. Mysigt! Vet inte vilken film vi ska se men det blir nog bra. Vet inte om jag kommer uppdatera så mycket mera ikväll men nu vet ni iallafall vart ni har mig. Puss!



4 januari



Nyss! Orkade verkligen inte sminka mig så kör på bara puder idag!

Hejhej! Sjukt fin lördagsförmiddag. Synd att det är så jävla kallt bara.. Vaknade iallafall vid 11, låg kvar ett tag. Sen hoppade jag in i duschen och klädde på mig. Ska käka något nu och sen åka iväg till Sickla eller Nacka forum. Ska byta lite grejer och sen kolla på en klocka och en skjorta jag sett på Ginas hemsida. Uppdaterar mera senare, kommer antagligen bilder om jag köpt något. Vi hörs!



12 bekännelser

Tycker att det är jättekul att använda smajlisarna på iphones när man smsar.
Har fortfarande kvar julstjärnan i mitt fönster. 
Blir alltid jättetaggad på att träna när jag kollar på tex. Biggest loser.
Har mycket kläder men hittar ändå aldrig något att ha på mig.
Älskar töntiga highschool/tjejfilmer.
Funderar ibland på att ta ut min navelpiercing, men skulle säkert ångra mig efter någon dag. 
Är väldigt klumpig och förvirrad.
Skulle göra vad som helst för att få åka utomlands i några veckor nu.
Mitt högra ben är 1cm kortare än de vänstra.
Skulle kunna leva på tacobar resten av mitt liv. 
Vill jättegärna veta vilka som läser min blogg, vet typ 25 st, vilka är resten?!
Avskyr när man planerat något och sett fram emot de, så ställs det in.



ny favoritlåt





fredag!



Hola! Läget? Med mig är det jättebra förutom att jag är lite trött. Sov ju somsagt borta igår så det blev lite sent. Kom hem för en stund sen och nu ska jag bara chilla hela dagen/kvällen. Ska kolla om de går några bra filmer på tv och så & sen bara svulla så jävla mycet haha. Jaja, ska blogga lite nu eftersom det var någon som klagade på min uppdatering! Puss!



wanted



Dagens vill ha: Blus från Lindex, klocka från Daniel Wellington, jeans från Gina tricot & vita låga converse.



FRÅGOR & SVAR

Var du på öppet hus på Kärrtorps gymnasium? Var där och snackade med en tjej som liknar dig! :D
Haha nej jag var inte där! :) 

Vart red du nånstans? tänker du börja igen?
Red på Skutans gård i Haninge i flera år, sen har jag ridit på Ågesta också och haft flera medryttarhästar i Haninge-området! Jag vet faktiskt inte om jag tänker börja igen.. Vill bara rida på skutan men dom har så små hästar där! Så vet inte! 

Vart har du laddat hem säsong 8 av oth med svensk text? :) tacksam för svar!! kram din blogg är bäst!
Laddar ner utan text på thepiratebay.org! :) Tack, vad gullig du är! 

Hur många läsare har du? fin tjej och fin blogg!
Har mellan 340-380 unika om dagen. Tack!! 

vart är tröjan ifrån?
Vila! 

Och vad är moroccan oil för något? :)
Haha vet inte hur man ska förklara, så här är en text från en sida: 

Moroccanoil Original Treatment är vårdande oljebehandling för alla hårtyper! Med denna marockanska olja för hår får du en revolutionerande kraftfull hårolja, likväl för fint samt grovt hår som behöver vård och näring. Med dess unika kombination av Arganoil är Moroccanoil Original Oil Treatment en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hårs kvalité. Oil Treatment är orginalet av hårbehandlingar med arganolja, Oil Treatment tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som produkten bygger upp en flexibel styrka, ger glans och mjukhet samt skyddar ditt hår från skador av miljöpåverkan.

Moroccan Oil Original Treatment är perfekt för dig som har löshår, skadat hår från diverse färgbehandlingar och frekvent styling eller allmänt torrt och/eller ohanterligt hår. Den marockanska håroljan absorberas upp snabbt, tillför glans och långvarig vård utan att lämna rester
eller en oljig och fet yta.



2012-02-02


Bilder från i somras.

Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Kollat på Ellen & Biggest loser och gått ut med vovven. Ska chilla ett par timmar till sen ska jag över till en kompis och sova där ikväll. Tänkte fixa lite lunch nu, sedan uppdatera mera. Puss!



tips!



Måste tipsa om dessa appar för er som har iphone. Grymma när man ska sova! Man kan välja på massa olika regn, natur & vågor. Jättemysigt och man blir trött bara av att lyssna på dom. Somnar jättebra till ljudet av vågor. Sök på sleepmaker så hittar ni dom, gratis är dom också! 



1a februari 2012


2 bilder tagna tidigare idag!

Hej!
Kom precis hem från farsta där jag varit med Andrea! Mötte henne vid halv 4, vi har gått runt i massa affärer, fikat, snackat massa osv. Jättemysigt. Fick med mig en halsring bara. Vet inte om det är så värt att visa bild på den.. Är på jättebra humör idag så det är skönt. Ska bara chilla hela kvällen nu, och uppdatera! Känner att jag är skyldig er lite inlägg. Så kolla in om en stund. Puss! 



RSS 2.0