hejdå blogg.se


Tackar för mig här på blogg.se, men självklart kommer jag fortsätta blogga. Jag hoppas att ni alla hänger med till min nya blogg där jag kommer blogga på som vanligt, om inte ännu bättre. Från och nu hittar ni mig här: 
 
www.tovewaldemar.se www.tovewaldemar.se www.tovewaldemar.se

till alla <3 dag

Börjar ju dra ihop sig till alla hjärtans dag! 2 veckor kvar eller något sånt tror jag. Jag brukar tycka att det är rätt överskattat men ska faktiskt bli riktigt mysigt nu när jag har pojkvän! Ville bara tipsa om lite saker man kan ge varandra, men självklart måste man inte ge varandra något, nästan ännu bättre att hitta på något tillsammans. Därför jag tog med biobiljetterna, supermysigt och klyshigt haha. Har man ingen pojkvän eller flickvän går det ju bra att ge något gulligt till sin mamma, pappa eller kanske bästa kompis! 


ur min garderob

Tänkte köra igång en ny kategori här på bloggen som heter "ur min garderob". Tar fram lite olika klädesplagg, favoriter eller andra saker. Hoppas ni gillar det!


Jag kan inte sluta längta till sommaren när jag ser dom här shortsen. Min absoluta favoritshorts! Många av er som brukar fråga vart jag köpt dessa när jag har på mig dom.. Och jag fick dom faktiskt av min kusin för 2-3 år sedan men hade lite för liten rumpa då så började inte använda dom förrän förra sommaren. Helt underbara, lite löst sittande och perfekta. Passar till allt och är superfina med ett skärp och en tröja instoppad! 

Dom finns väl antagligen inte kvar att köpa, eller om dom ens är köpa så, kan vara ett par avklippta jeans också. Men på lappen står det GAP så antar att det är där dom kommer ifrån! 


måndag / sjuk


Jag och älsklingen härom dagen! 
 
Hejhej! Förlåt för min usla uppdatering igår men har en bra ursäkt iallafall. Blev magsjuk på natten mellan lördag och söndag, spydde hos Rasmus flera gånger och igår låg jag bara i sängen hela hela dagen. Usch, jag hatar att spy och att vara sjuk.. Men nu är det på bättringsvägen iallafall! Rasmus sov här igår och han var precis och handlade glass, godis, alvedon, ostbågar och hallon till mig.. Världens bästa pojkvän! 

Har laddat ner hela säsong två av Pretty little liars så nu har jag lite och göra iallafall.. Hoppas ni alla mår bättre än mig och får en bra start på veckan! Puss! 

most wanted / cara collection


lördag 26 januari

 Inspo härifrån

Har gått runt i Nacka forum med mamma hela dagen lång. Var jätteshoppingsugen men hittade verkligen ingenting tyvär.. Ska nog nätshoppa lite imorgon istället. Nu har jag lite bråttom, ska äta middag fort och sedan åka och möta Rasmus. Vi ska hem till hans låtsaspappa och vara där ikväll, blir nog jacuzzi och filmmys. Skön lördag! Vi hörs mera imorgon kompisar! 


Är det fredag? Yes

Jag nyss! 

ÄNTLIGEN FREDAG! Firas med lite tacos i min ensamhet och lite pretty little liars.. Lonley. Rasmus kom hit en kortis men han drog för en kvart sen ungefär, han ska ut på krogen ikväll, kul att man är 18! Nää.. men det blir skönt med en hemmakväll också. Ska ta med vovven på en runda nu och sedan laga lite mat. Vi hörs! 
 
Ps: Ni som inte vann Caseapp tävlingen, har ett bra erbjudande för er också. Om ni nämner "tovew" i kassan får ni 20% rabatt på ert köp. Grymt va?
 

Från brunett till blond

Många av er som frågar hur jag gick från att vara brunett till blondin som jag är nu, så tänkte svara på det! Det var efter sommaren 2011 som jag bestämde mig för att slinga håret lite. Mitt hår hade blivit lite solblekt under sommaren så det var väl ljusbrunt ungefär, som på första bilden. Slingade hemma med sån där mössa, och det blev faktiskt riktigt bra. Sen dess har jag bara fortsatt med samma färg regelbundet när jag känt att det behövts. Så håret har ju blivit ljusare och ljusare för varje gång jag slingat det. Sen blev det ju superljust när jag var utomlands mycket i sommar, och nu har det blivit lite mörkare igen som det blir på vintern. 

Tänkte låta håret vara lite nu och sedan slinga håret hos en frisör i april kanske, så jag blir ljushårig i hela håret. Lite svårt att få med underhåret när man gör hemma. Sen ska jag bara låta det blekas i solen under sommaren!
 
 
Färgen jag använder heter Schwarzkopf super slingor M1. 
 

bekännelser

Kommer byta bloggportal nästa vecka! 
Jag funderar på att beställa bruna eller ljusblåa linser.
Har bara varit kär en gång, eller är. 
Har seriöst blivit beroende av såna där stjärn-chips, godaste som finns! 
Jag är alltid smånervös när jag ska gå av bussen, tror alltid att busschauffören ska köra förbi min hållplats. 
Längtar ihjäl mig tills jag fyller 18. 
Drömmer ofta mardrömar, och när jag inte gör det, är det ofta jättekonstiga drömmar. 
Är naturligt brunett, men trivs bäst i blondt, funderar dock på att färga det ljusbrunt i höst. Det sliter så mycket på håret att slinga ljust. 
Jag har bara användt min vinterjacka några enstaka gånger den här vintern. 
 

ge mig tips!

Skulle jättegärna vilja ha in lite tips på vad ni vill se mer utav här i bloggen! Mer videobloggar, tävlingar osv osv.. Vill veta vad ni tycker! Sen får ni självklart gärna ge förslag på andra inlägg ni skulle vilja se! Så lämna in en kommentar så ska jag försöka fixa det! Kram! 


torsdag / vinnaren av caseapp-tävlingen

Jag nyss! 

Hejsan! Jag är riktigt trött idag, men glad också, för idag är det torsdag och redan imorgon är det fredag! Såå skönt! Gick iallafall skolan till 4 och sen dess har jag bara chillat hemma framför några ppl avsnitt. Ska städa mitt rum nu och ta tag i lite tyskaplugg innan Rasmus kommer hit och sover lite senare. Skön dag! För helgen har jag inte så mycket planerat faktiskt.. Kanske (förhoppningsvis) utgång imorgon och sen hade jag gärna velat se nya filmen Ego också. Får se hur det blir! 

Har ju lovat att dra vinnaren av Caseapp tävlingen också, och vinnaren är.... Rebecca! Mejlar dig direkt! 


vår-måsten

Det är inte riktigt vår än men man blir ju galen av alla vårkläder som kommer in nu i affärerna. Vill gå runt i ballerina/loafers, tunna jackor, vita jeans och fina tunna kläder! Så trött på dra på mig vinterjackan varje dag och känna mig ful och blek, blä! Det här är iallafall lite vår-måsten för mig som jag ska spana in i affärerna! Från H&M och Nelly! 

4 månader


Idag har jag och mit hjärta varit tillsammans i 4 månader, men det var nästan 6 månader sen vi träffades första gången. 6 månader! Sjukt vad tiden har gått fort. Jag är fortfarande lika kär och det pirrar alltid i min kropp varje gång jag ser på honom, världens bästa. 

Kom hit till honom vid 4 tiden och sen dess har vi varit och handlat och gjort god middag. Vi har köpt massa godis och chips så det blir myskväll framför oth hela kvällen. Har lång sovmorgon imorn också, så det passar bra. Ska inte röra datan mera ikväll, vill bara vara med min älskling. Vi hörs mera imorgon istället.. Orkar inte med den här blogg-bubblan ikväll.. Blir så trött på allt ibland. Take care! ♥

my boyfriend

 
Får jätteofta kommentarer om att ni vill att jag & Rasmus gör en videoblogg tillsammans, men både han och jag tycker att det känns alldeles för stelt och konstigt att sitta och prata. Klippte iallafall ihop lite videos på han och mig.. bättre än ingenting! Hoppas ni gillar det! ♥


tisdag 22/1

2 dåliga bilder på hur jag sett ut idag! Linne - Zara, kofta - Gina, väska - Gina. 

Hejhej! Ännu en dag avklarad och det känns riktigt bra att halva veckan har gått imorgon, och sen har ju jag och Rasmus 4 månader imorn också. Blir mysigt! Gick iallafall i skolan till 15.30, och sen drog jag och Julia in till stan en sväng för att kolla lite. Hittade nästan ingenting (bara massa underkläder jag ville köpa), och även om jag hade hittat något så har jag inte så mycket pengar nu.. Blev bara en mascara! Kom hem för ett tag och sen nu sitter jag och ignorerar mitt plugg jag har.. Orkar inte! Men det måste bli gjort så får väl ta tag i det strax! Vi hörs senare, puss!


21/1



Hejhej! Kom precis innanför dörren efter en lång dag i skolan. Äntligen måndagen avklarad! Sitter här och lyssnar på ny mysig favoritlåt och väntar på Rasmus som kommer hit snart. Har inga läxor idag så ska passa på att njuta! Annars då? Så himla kul att många av er vill vara med Caseapp tävlingen! Gillar ni tävlingar? Kan försöka fixa några fler isåfall! Puss! 


Drömresemål

London - Jag är sååå sugen på att åka till London med någon kompis eller min pojkvän. Skulle vara så roligt att gå runt där och shoppa på massa roliga affärer, bränna pengar och bara ha mysigt en helg. Ska försöka spara så mycket pengar som möjligt nu och kanske kanske förhoppningsvis ha råd med att åka någon gång 2013. 
 
Australien -  Skulle så gärna vilja åka dit, gärna länge! Kanske börja jobba där och bo där ett år i värmen. Så härligt! Något sånt måste jag göra innan jag dör. 

Västindien - Att titta på bilder från Bora bora eller Mexico får mig att vilja dö. Orkar inte med Sverige och vill bara bort till paradiset ett tag och bara njuta & ta det lugnt. 
 
Rhodos - Klart Rhodos måste vara med! Kan inte vänta tills vi åker i sommar, börjar längta ihjäl mig! Många som tror att det säkert är dräggigt där och så, och det kanske det är. Men det är sjukt fint! Vattnet är helt kristallklart och stränderna jättefina. Sen är det liksom en stad också, vilket är roligt. Stranden hela dagen och sen äta, shoppa och festa i stan. Kan det bli sommar någon gång!?

New York - Drömstaden. Drömshoppingen. Dröm. Har varit i NY en gång redan men det var när jag var 11 år tror jag så minns inte så mycket och var inte direkt shoppingintresserad. Vill dit nu och bara bränna flera tusen på massa kläder från Forever 21, Vicstoria's secret osv osv! 


wanted / nelly & zara


söndag söndag söndag

Nyss! 

Hejhej! Har haft en rätt seg men väldigt skön söndag än så länge. Legat i sängen och kollat på Pretty little liars (börjar bli beroende, hjälp!). Var nyss en sväng och handalde lite mat med mamma och nu väntar jag på att min älskling ska komma hit. Vi ska bara äta middag och mysa till oth antar jag. Skön söndag! 


tävling / caseapp.se

Har en grym tävling med Caseapp.se som ni måste vara med i! Du får chansen att vinna ett egendesignat iphoneskal, ex som dom ovan. Jag beställde ju ett som ni kan se några inlägg under, men varför inte använda någon fin bild på dig och din pojkvän, bästavän eller familj? Eller kanske ge bort som en present? Hur som helst! För att vara med måste du: 

1. Gå in på deras facebook sida och gilla HÄR
2. Gå tillbaka här och kommentera att du är med. Var noga med att inte glömma epostadressen! 
3. Håll tummarna! 

Drar vinnaren på torsdag, 24/1! Lycka till kompisar! 

AVSLUTAD! 


lördagkväll



Såhär ser jag ut idag! Ska strax börja röja lite i mitt rum och sen möta upp Amanda och Ewelina. Vi ska köpa lite käk & gott, sen bara ha en skön myskväll här hemma tror jag! Ska bli kul, saknat mina tjejer! Tävlingen med Caseapp kommer upp imorgon istället, hinner inte nu! Men ha en bra lördagkväll iallafall. Puss på er! 


videoinlägg!

 

lördag 19 januari

Inspiration från tumblr! 

Hejhej! Underbara lördag. Sjukt vad mycket energi och glädje man kan få av lite sol, men tyvärr så är det ju så jäkla kallt, -16, om inte mer! Gårkvällen hos Andrea var iallafall jättemysig. Vi åt pizza, köpte godis, kollade på Pretty little liars och pratade massa. Skön kväll! Kom hem från hennne ganska nyss och nu har jag faktiskt inga planer förrän ikväll. Att ta det lugnt hemma är rätt skönt ändå.. Vill ju inte ut i kylan igen! 


new in / caseapp


Mitt fina skal från Caseapp.se har kommit! Så fint, jättenöjd. Man kan ju designa sina egna iphoneskal där, ha någon bild på sin vän, pojkvän eller familjen kanske. Men jag känner mig själv bra och vet att jag skulle använda något som det ovan mera. Kommer iallafall ha en tävling med Caseapp imorgon så håll ögonen öppna då! 


fredag 18 januari

Nyss! 

Äntligen fredag! Denna dagen har varit skön men väldigt seg. Har varit i skolan 5 timmar idag men endast haft en timmes lektion. När jag kom dit imorse var idrottslektionen iställd så fick vänta till klockan 3 innan vi hade vår sista lektion.. Riktigt segt! Men man ska väl inte klaga. Är iallafall hemma nu och ska precis packa om väskan lite och sen rulla mot Andrea för en riktig tjejkväll. Mysigt! Vi hörs nog mera imorgon! Puss! 


frågor /svar

Ska du byta bloggportal som Andrea?
Ja, jag kommer förmodligen byta bloggportal inom kort, dock inte till samma som Andrea. Har valt att hålla detta tyst tills det är helt klart och avtalet påskrivit. Vi får se! 

Den dära hemsidan members.com? De är inte fake saker va? Om de inte är de är det ju sjukt bra! :)
Nej det är inte fejk! :)

Hur många poäng gick du ut nian med? :) Skulle bli jätteglad om du svarade!
Jag gick ut med 250p!

Jeg husker fra bilder i sommer at du har en new era caps, der det står NY på. Har du denne i svart eller navy (marineblå)?
Den är marinblå! 


Du har så sjukt snygg kropp! Vad tränar du för någonting? :)
Tack!! Jag tränar ingeting :)

Vad går du för linje på gymnasiet? :)
Jag går samlinjen, fråga mig inte varför, supertråkig linje! 

Hur hanterar du dig när Rasmus är ute och festar, tex på krogen runt om massa tjejer. Blir du inte svartsjuk och orolig? Tycker det själv är jobbigt..
Vi har festat tillsammans mycket sen vi blev tillsammans och han har bara varit på krogen ca 2 gånger. Jag litar verkligen på honom och vet att han inte skulle göra någonting, men klart man är lite orolig ändå, man är ju mänsklig! :)

Jag undrar istället tvärtom: Hur hanterar Rasmus när du är på fester och så? Måste ju va sjukt många killar som flirtar med dig??

Han hanterar det bra! Han vill att jag ska ha en roligkväll med mina vänner och så, han litar på mig såklart, men vill ändå att jag hör av mig under kvällen! 


ricinolja?

Vet inte hur många år jag har försökt spara ut mitt hår långt men alltid lyckas plattångsjäveln ivägen, och massa annat, allt verkar ju slita på håret. Men klippte det en bra bit själv för två månader sen och sen dess har det faktiskt växt och är fortfarande väldigt fint och friskt. Plattar eller lockar det nästan aldrig längre, fönar aldrig och tvättar håret 3-2 gånger i veckan. Ska försöka fortsätta så, så kanske jag får en bit längre till sommaren, så fint ju! 

Men nu till saken! För ett år sedan använde jag ricinolja rätt ofta för att få håret att växa och ja, det funkade! Ingen magiprodukt men det växte iallafall bra. Men eftersom jag inte kunde sluta slita på mitt hår så gick det ju av ändå, hur mycket det än växte. Men nu när jag har friskt hår så funderar jag på att börja igen. Någon av er som använder de? Funkar det för er? 


17/1


Vår cesarsallad vi gjorde igår (svingod!) och jag & älsklingen härom dagen! 

Jag numera bor här ute i Tungelsta hos mitt hjärta haha. Nej men så mysigt här och jag älskar att vara med honom och hans familj. Vi har myst framför tvn, brottats och ätit lite. Rasmus ska snart iväg på träning och jag ska försöka lösa memebers.com-mysteriet. Många av er som känner er bortglömda och inte fått något mail trots att jag vet att jag skickat till er.. Och när jag försöker skicka en inbjudan igen så står det att ni redan är registrerade så vet faktiskt inte vad som är problemet. Kolla i skräpposten på mailen om det kanske hamnat där! Annars får jag försöka lösa det på annat sätt. Puss på er! 


bekännelser av rasmus

Tove tycker om att ta täcket den senaste tiden och vägrar förstå varför jag fryser hela nätterna..
Hon är väldigt väldigt morgontrött.
Hon gör mig kärare och kärare varje dag (no homo).
Hon tycker det är tråkigt att kolla när jag spelar innebandy.
Hennes leende lyser alltid upp tillvaron.
Hon tycker att jag är lik några av karaktärerna i One Tree Hill (alla bästa, och deras bästa. Om jag får bestämma).
Tove älskar sommaren och mest av allt att vara utomland.
Hon är så bra på att göra mig glad.
Hon gymmade med mig för första gången igår.
Hon är starkare än hon tror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

50%-55%

Members.com som jag skrivit om några inlägg under, har precis fått in en kampanj med massa reavaror från Nelly! Sjukt snygga saker till mer än 50% rabatt. Klänningarna kostar runt 300kr, skorna 200kr och tröjorna runt 100kr. Kap! Sen glömde jag ju säga förut att ni som fick en inbjudan, fick också 50kr att handla för! Grymt ju. Så in och fynda kompisar! Puss! 


bloggar jag läser


Många som undrar vad jag läser för bloggar och dom ovan läser jag dagligen. Superbra allihopa! Mycket mode, vardag, musik, shopping osv..Tycker ni alla ska ta en titt! 

1. Kenzas.se
2. Biancasss.blogg.se
3. Andreaviktoria.blogg.se
4, Hannabodelson.blogg.se
5. Jdavis.devote.se
6. Ammanda.devote.se


members.com / hjälp

Har suttit ett bra tag nu och skickat ut massa mail till er som ville ha en inbjudan till members.com, tror jag fick med alla haha! Säkert många som undrar hur ni gör nu. Så här är lite snabb hjälp: 

1. Öppna mailet och tryck på members.com länken som står där. 
2. Tryck på "Ansök om medlemskap" och registrera dig.
3. Gå till din mail igen och tryck på bekräftelselänken i det nya mailet du fått. 
4. Tryck på länken och logga in med dina uppgifter! 


want for summer

Bilder härifrån! 

Vita jeans, Marc by Marc Jacobs skal, paljetter och glitter, en fit kropp, långt friskt hår, bruna ben.


new in / mirabling


Mina skal från Mirabling kom idag! Superfina, är jättenöjd. Båda verkar vara jättebra kvalitet på och det gick fort att få, super! Mirablings hemsida hittar ni här


16/1-2013

Mitt hjärta. 

Hej på er! Sitter hos mid med Rasmus och vi har just tagit en paus i oth-tittandet. Vi tänkte ligga kvar här i sängen ett tag till och sen rulla mot honom igen för att spendera kvällen där. Fick ett paket med posten idag också! Jättefina saker, ska visa er strax! Och fixa memebers-saken också. Puss! 


tisdag 15 januari

Jag imorse innan skolan! 

Hejhej! Vilket jävla väder vi har här i Stockholm idag! Har snöat konstant hela dagen och det verkar inte vilja sluta heller.. Vill ju bara ha vår nu, vad är det här!? Har iallafall varit i skolan och slutade 4 idag. Rätt seg dag men nu är den över iallafall. Ska packa lite saker nu och sen åka vidare till Rasmus, förhoppningsvis blir jag hämtad av hans mamma.. Annars lär jag inte komma dit, massa förseningar på bussarna och tågen. Vet ni vad vi ska göra ikväll? GYMMA! Jag ska provgymma med Rasmus och jag är livrädd. Jag har världens sämsta kondition och är riktigt lat men man måste väl börja någonstans, eller hur? Får se hur det går haha. Kommer nog inte hinna uppdatera så mycket mera ikväll men vi hörs! 


new in / uffessakerochting


Kommer ni ihåg när jag skrev om uffessakerochting.se för någon vecka sen? Beställde hem detta då och det kom i fredags efter bara en dag! En jättefin svart döskallescarf, ett skal, en rosa laddare och två iphone sladdar. Ena sladden är vanlig och den andra är 3 meter, haha så sjukt, men jätteskönt! Är iallafall jättenöjd med sakerna, superbra pris också. Här hittar ni sidan! 


members.com

Lite gamla kampanjer! Bild från biancasss.blogg.se! 

Måste tipsa er om en grym sida jag är medlem i, members.com! Dom fyller på dagligen med kampanjer och rabatter på märken som Nelly, Hunkydory, Odd Molly, Jeffery Campbell och Dr.denim. Massa fina saker till sjuka priser! Jag har inte hunnit beställa något men min vän Julia beställde ett par vita dr.denim jeans för någon vecka sen, för bara 160:- så bra. Vill såklart dela med mig av detta till mina läsare, så om ni vill ha en inbjudan till det här, kommentera en kommentar med er epostadress så lovar jag att skicka ut en inbjudan till alla så ni kan vara en del av det här! Puss på er! 

STOPP! 


måndag 14 januari

 
Lite instagrambilder från min helg! 

Hejhej! Måndag och ny vecka, känns väl lite segt men man får tänka positivt, snart sport lov! Eller något.. Sitter hemma hos Rasmus för tillfället. Han är på träning och jag passar på att blogga lite tills han kommer hem vid 9. Beställt ett av skalen i något inlägg under också, vilket det blev får ni se när det har kommit i posten! Lite senare i veckan blir det också en tävling med caseapp.se så håll ögonen öppna! Puss! 


wanted / bags


Är så sugen på en ny väska! Min stora jag har varje dag  i skolan är egentligen perfekt för verkligen allt får plats i den, och jag som går runt och bär på kläder, skolböcker och en data måste ha en rätt stor. Den börjar dock gå sönder nu så en ny skulle behövas. Vill ha en svart väska man kan ha på ena axeln liksom, istället för i armväcket. Eller så vill jag ha en brun nu till våren.. Så fint! Gillar alla ovan från Åhlens, dmretro.se och Michael kors! 


egendesignat skal



Funderar på att beställa hem ett sånt här skal från caseapp.se där man kan designa sina egna skal! Gjorde lite exempel ovan som vart riktigt bra.. Vilket gillade ni bäst? 


lets run away

Bilder från weheartit och tumblr! 

Ni förstår nog inte hur sugen jag är på att bara dra iväg från Sverige. Bort till värmen. Vakna upp på morgonen och äta en god frukost på balkongen, packa strandväskan och sätta på sig bikinin och sen spendera hela långa dagen på stranden. Vill så gärna åka bort med min pojkvän någonstans och bara ta det lugnt en hel vecka. Behöver det! 


söndag 13 januari

Har sett bättre ut! Men en bild på nya tröjan får ni iallafall! 

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår sådär faktiskt. Lite bakis även fast jag inte drack mycket alls igår, men men. Igårkväll var vi inne i stan med Rasmus familj och åt middag på en italiensk resturang. Jättemysigt och jättegott! Efter det åkte vi hem till Patric, Rasmus bror, och var där resten av kvällen och spelade spel och drack. Supertrevligt! Vi kom hem och somnade vid 3 tiden tror jag. 

Idag mådde jag ju sådär när jag vaknade men åkte iväg till Trångsund på 2 visningar med mamma. Ena huset var verkligen jättefint! När jag kom hem la jag mig i sängen direkt och tyckte synd om mig själv haha, men somnade ett tag och vaknade nyss. Är lite frusen så tänkte ta ett bad nu och sen kommer älsklingen hit för söndagsmys! Bästa! 


skridskor


Jag och älsklingen hade lite tråkigt och bestämde oss för att gå ner på sjön och åka lite skridskor. Var jätteroligt och mysigt, även fast man inte är så bra och att man får sjukt ont i fötterna. Vi åkte inte så länge men ändå! Skönt att komma ut i friska luften. Nu är vi lite trötta och jag tänkte gosa ner mig bredvid honom i sängen för en powernap tror jag.. Ikväll blir det kanske resturang i stan och sen myskväll. Skönt! Puss!


godmorgon lördag

3 snygga bilder tagna nyss! Helt nyvaken! 

Godmorgon! Jag och Rasmus har varit vakna någon timme men mest legat och dragit oss i sängen. Men nu är vi uppe, han duschar och vi ska strax käka lite frukost. Igårkväll var vi inne i stan och kollade bio, Jack Reacher såg vi, den var faktiskt jättebra! Har inga planer alls för dagen så vi får se vad som händer.. Hörs sen! 


vinnaren av mirabling-tävlingen!

 

fredag / new in

New in! Bikbok, H&M, Gina Tricot! 

Hejhej! Idag försov jag och älskligen big time och kändes inte värt att åka till skolan vid 3 för en lektion.. På en fredag! Vet att det är dumt men jaja..! Vi vaknade vid 12 och åt en lång mysig frukost innan vi drog en sväng till farsta! Hittade massa fina saker, supernöjd! Äntligen ett par nya svarta jeans, mina har spruckit i hela rumpan för länge sen. Hittade dessa på Bikbok för endast 299:- på rean, och eftersom jag hade presentkort blev det bara 49 spänn! Vi kom precis hem och försöker planera kvällen lite.. Antingen bio eller hemmakväll. Vi får se! 


favoriter

 
Ljudet blev kasst så jag får plåga er igenom en One direction låt haha, kan ju inte sluta lyssna.. Man blir så glad! Här har ni iallafall lite favoriter ur min garderob. Ville gärna visa mina absoluta favorit-jeansshorts men kunde verkligen inte hitta dom! Jaja, hoppas ni gillar filmen! 


10 januari 2013


Bilder från höstas! 

Hejhej! Ännu en dag avklarad och äntligen fredag imorgon! Den här dagen har ändå varit rätt rolig och skön. Vi var så övertrötta i slutet av dagen att vi höll på och grät av allt skratt, så kul att avsluta dagen så, så man kommer hem med ett leende. Har precis fixat ett videoinlägg till er som kommer upp strax där jag visar mina absoluta favoritplagg! Kolla in strax! 

Glöm inte tävlingen några inlägg ner! Vinnaren dras imorgon! 


min sommar

Vad ska du göra i sommar? 
Sommaren känns riktigt långt bort nu men man kan ju inte låta bli att kolla tillbaka på bilder och längta till sommaren 2013! Vad jag ska göra är inte helt bestämt men jag och mina vänner har planerat in en vecka till Rhodos för sol & party! Vi har inte bokat än, men det kommer bli så jävla fett! Sen ska jag och älsklingen till Öland där jag har "landställe" och förutom det har jag inte direkt något speciellt planerat än. Är ju ändå ett tag kvar så lär ju dyka upp mer planer. Juste! Fyller ju 18 i sommar så det ska firas ordentligt! Sen hoppas jag på riktigt mycket sol denna sommar eftersom den förra inte var mycket att hurra för! Nej men jag tar sommaren som den kommer, kan inte vänta! 


tips!

Måste tipsa alla mina bloggläsare om en sjukt bra sida som heter uffessakerochting.se. En sida fullt med saker, allt från mobiltillbehör till smink & accesoarer. Upptäckte sidan för inte alls länge sen och är förvånad över hur bra saker dom har, till så bra priser också. Känner flera som beställt därifrån och är jättenöjda. Själv är jag riktigt sugen på sminkborstarna och döskallesjalen.. Så fint! Fri frakt är det också, så in och fynda! 


summeroutfits


Åh längtar tills man kan gå runt såhär! Är så trött på att vara blek och dra på sig massa tjocka kläder varje dag.. Hoppas våren kommer tidigt i år och att det blir mycket sol! Kommer göra ont i plånkan nu när vår/sommarkläderna kommer in, men så mycket roligare och lättare att sätta ihop outfits, och gärna till ett par brunbrända ben. Mina favoriter ovan är nog 1an och 2an. Vilken gillar ni bäst?

9 januari 2013

Jag nyss! 

Helt död efter första skoldagen! Får erkänna att det var kul att träffa alla kompisar, men ledig har jag gärna varit i några veckor till. Nu kommer man in i rutinerna igen iallafall, det är ju skönt. Sen är det bara att räkna ner dagarna till våren och sommaren! Mina två favoritårstider. Hoppas det går fort! Slutade iallafall 3 idag så kom hem för ett tag sen. Idag tänkte jag inte göra någonting alls, men ska kolla igenom lite tyska och sen ta det lugnt. Hoppas ni mår bra! 


vinn ett iphoneskal

Har ett samarbete med Mirabling.se som ger er chansen att vinna ett iphoneskal! Dom har massa snygga iphoneskal och jag har själv beställt 2 skal som jag hoppas kommer snart. Dom har bra kvalité på deras skal och snabb leverans tid! Följ instruktionerna nedan om du vill vara med och vinna ett valfritt skal! 

1. Gå in HÄR och gilla Mirablings facebooksida. 
2. Gå in på Mirabling.se och välj ut ditt favoritskal för iphone 3 eller 4 i prisklassen 149-299kr. 
3. Gå tillbaka hit till min blogg och kommentera att du är med samt lägg in länken för skalet du vill ha. Tex: http://www.mirabling.se/diamond-black-1. Glöm inte att skriva er mailadress så jag kan höra av mig om du vinner! 
4. Håll tummarna! 

Vinnaren dras på fredag 20.00! 


inspiration is motivation


Säkert många av er som har att börja träna som nyårslöfte och ja, jag måste väl erkänna att jag också har det. Så fort snön försvunnit ska försöka börja dra ut och springa så ofta jag kan och sen lite fys hemma. Jag känner mig själv rätt och vet att det vore onödigt att köpa ett gymkort som jag lär använda typ 3 gånger innan jag tröttnar. Men man behöver ju faktiskt inte ett gym för att träna. Har fått med mig Rasmus också, och det är ju lättare att vara två så man kan pusha varandra. Mindre chips och godis är något jag måste minska på också.. Blir alldeles för mycket! Jag har inte allt för höga förväntningar på mig själv eftersom jag är riktigt jäkla lat, men ska verkligen försöka så gott det går nu! Heja mig! 


tisdag 8/1

Några av er som ville se Bondelidtröjan på, lite dåliga bilder men men! 

Hejhej! Hur mår ni? Jag mår bra. Har inte haft världens bästa dag men nu mot kvällen har det klarnat lite så är gladare. Kom hem från Rasmus för en timme sen ungefär, han gick i skolan en kortis idag bara så han kom hem direkt efter jag vaknat. Mysigt! Jag börjar ju imorgon så ska kolla igenom lite skolgrejer och förbereda mig lite nu, och blogga såklart. Kommer upp en tävling ikväll också så kolla in om någon timma! PUSS! 


FRÅGOR / SVAR

Älskar din blogg! Vart har du köpt din leopard stol? snurrstolen? :D
Haha det är en jättegammal stol som mamma klädde i leopardtyg när jag var liten! :) 

När du började på Thoren, kände du några där sen innan? och var det svårt att lära känna folk där? :)
Jag visste lite folk som skulle börja där, lite bekanta, och även några som gick där sen innan men egentligen började jag själv. Dock hamnade jag i samma klass som en jag ridit med när jag var yngre! Men det var rätt skönt att börja själv faktiskt. Nej det var inte speciellt svårt att lära känna folk, många var som mig ungefär i sättet och så, så vi hade mycket att prata om och klickade rätt fort! :) 

Hej Tove! Jag minns att du la upp en bild på en svart typ "kimono" som du har någon gång och om du vet vilken jag menar så tänkte jag höra var du har köpt den! Kram! 
Den kommer från H&M! 

Jättefint! Skulle du säga att du var brunett eller blondin? Säg nu inte mittemellan haha förlåt för konstig fråga men vad anser du att du har för färg? Hur bra blogg som helst! 
Jag är brunett egentligen men just nu skulle jag säga att jag är blond! Tack!! 

Finns den jackan/koftan som du fick av Rasmus kvar att köpa någonstans? På internet eller i affärer? Den var otroligt fin!!
Den kommer från Bikbok och jag vet att den finns på både hemsidan och i affär, men i min färg verkar den vara rätt slut. 



Använder du kastanjevatten? Isånnafall kan du visa hur det ser ut? och vart du köpte det? :)
Jag har kastanjevatten men brukar inte använda det. Finns att köpa på Kicks! :)

Hej Tove, tacksam om du svarar på detta, jag har varit tillsammans med min kille i snart 3 år och nu känns det som han tycker om min bästa kompis. Jag har frågat han om detta och han säger nej men varje gång hon är med så blir jag svartsjuk om dom ens pratar med varann, vad ska jag göra? Tacksam för svar.. Kram! 
Hej! Usch vad jobbigt.. Men jag tycker att du ska prata med din kompis också och höra hennes historia, och berätta att du tycker att det är jobbigt, din bästavän om någon borde ju förstå! Kram! 

Var har du köpt ditt wishbone halsband? Jättefint! Snälla svara! :)
Det kommer från Gina Tricot! :)

7 januari

2 bilder från Rhodos. Ja, det är nig flera av er som vet om hela historien och blabla. Jag har inte nekat någonting, men att hoppa på mig anonymt är så jävla fegt, att lägga er i mitt förhållande överhuvudtaget är helt fel. Hata så mycket ni kan, kunde inte bry mig mera om jag ska vara ärlig. 

Har haft en riktigt seg och lugn dag här hemma med Rasmus. Sov rätt dåligt hela morgonen för att några jävlar med traktorer skulle skotta massa snö precis utanför huset från klockan 7 imorse, till nu! Men somnade som tur var om och till sist vaknade vi vid halv 1. Sen dess har vi bara ätit frukost, kollat på oth och myst. Jag trodde egentligen jag började skolan idag men börjar inte förrän på onsdag! Så skönt! Tror vi ska ta något att äta nu och sedan kanske jag ska med och kolla på älsklingens träning. Kvällen spenderas hos honom iallafall! Puss! 


bekännelser

Trodde inte jag var svartsjuk förut, men sen några veckor tillbaka har jag verkligen blivit det haha. Eller inte överdrivet, men jag blir riktigt arg när vissa inte kan låta bli att jävlas. 
Städade mitt rum ofta förut och dammsög flera gånger i veckan.. Nu har jag inte damsugit på flera veckor tror jag hehe.. Orkar inte och har inte tid! 
Jag älskar färgglada kläder och önskar att jag hade lite mera faktiskt. 
Har blivit mycket snällare mot mitt hår, plattar det nästan aldrig och tvättar det så sällan det går. 
Rör mig tydligen jättemycket när jag sover enligt Rasmus. 
Har drömt flera sjuka drömmar om Justin Bieber på senaste tiden. 
Jag älskar älskar chips och dipp, går inte att tröttna på! 
Måste alltid ha bäddad säng, får panik annars. Kan inte gå och lägga mig i en obäddad säng på kvällen.. Går inte! 


wanted / H&M


söndag 6 januari

Bilder från idag! 

Hejhej! Kom precis innanför dörren, fick skjuts hem av älsklingen som övningskörde. Gårkvällen var jättemysig, vi åt god middag, badade jacuzzi och kollade på en film innan vi somnade. Idag var vi bara en sväng nere vid deras brygga och gick på isen. Vet faktiskt inte vad som händer resten av dagen.. Får se! 


hairdonut

 


Köpte ju en hairdonut idag och provade den nyss! Hade ingen aning om hur man gjorde men finns massa videos på youtube som beskriver perfekt. Blev faktiskt ganska nöjd för att vara första gången! Superenkelt och går jättefort. Finns att köpa på tex på H&M för bara 30kr! Vad tycker ni? 


new in

H&M 

lördag 5 januari

Nyss! 

Hej! Åkte och träffade Andrea i farsta vid 2, saknat henne! Vi gick runt i affärer, fikade och pratade en massa. Hittade bara lite småsaker jag kan visa snart.. Annars finns det verkligen ingenting i affärerna just nu! Blir galen.. Vill bara att dom ska ta ut allt gammalt och all rea och få plats för alla nya vårkläder. Jaja.. Kom hem för en stund sen och ska snart vidare. Rasmus och hans mamma hämtar upp mig vid 6 och så ska vi till hans mammas kille i Tullinge och spendera kvällen där. Bada jacuzzi, kolla film och mysa.. Blir skönt! 


5/1

Bild från igår! 

Godmorgon! Har precis stigit upp ur sängen efter en skön och behövlig sovmorgon. Gårkvällen var jättemysig hos Amanda, vi åt middag, tårta, pratade och hon öppnade presenter. Supertrevligt! Gick hem runt 11 och direkt när jag kom hem mådde jag dåligt och var tvungen att spy, trodde jag skulle bli magsjuk men efter lite sömn mår jag mycket bättre idag. Skönt! Ska in till stan vid halv 3 tiden och möta Andrea för att kolla i lite affärer tror jag. Sen får vi se vad som händer ikväll. Puss! 


fredag / new in

Haha min pojkvän fick agera modell, tyckte hans nya skjorta var så fin. Från Zara! Sen har vi min tröja jag köpte idag, älskar den och den är så mycket finare på! Också från Zara. 

Hejhej! Har varit i Nacka forum hela dagen med älsklingen. Vi åt mat och kollade i affärer, supermysigt. Vi kom hem till mig för ett tag sen.. Ska börja fixa mig lite strax och slå in Amandas present, ska ju till henne på tjejmiddag vid 7-tiden. Vet inte om vi kanske drar ut efter också, men kul ska det bli iallafall! 


hy/hår



Flera som frågar vad jag använder för hud och hårprodukter, och sanningen är att jag faktikst inte använder så mycket. Mitt hår kanske skulle behöva lite mera omvårdnad men min hy mår faktiskt bra av så lite som möjligt. Den blir bara irriterad om jag använder för mycket produkter och ansiktsmasker hela tiden, den behöver vila. Det som funkar bäst enligt mig är faktiskt bra sömn, vitaminer och massa vatten! 

1. Fick dom här silkesdropparna från Rasmus mamma, kommer från märket Biosilk. Använder dom i topparna när håret är fuktigt och det blir verkligen jättemjukt och fint. Finns att köpa på Kicks! 
2. Världens bästa torrschampoo! Det bästa jag testat iallafall och man får så mycker för pengarna. Klarar mig inte utan denna om jag typ sover hos Rasmus och inte hinner duscha på mornarna och så. Finns på Åhlens och Kicks för 50 lappen! 
3. Säkert inte svaret ni ville ha men jag har testat flera olika reningöringskrämer för hyn men tvål funkar bäst för mig. Den jag har är jättebillig och finns på tex Willys. 
4. Återfuktningskräm från Garnier. Använder den efter jag tagit bort sminket och innan jag sminkar mig för att inte bli så torr i hyn. Funkar jättebra! 
5. Vitamin C olja från Lumene. Är som ett närande serum för torr hy. Jag har väldigt torr hy så denna funkar super på mig. När den är slut eller försvunnen brukar jag till och med använda olivolja, jättebra för hyn! 


nyårslöften


3/1-2013


Har haft en lugn och skön morgon med min älskling även om jag inte vart på så bra humör. Ska iallafall strax ut till bussen och åka till farsta med Ewelina, vi ska somsagt köpa present till Amanda. Senare idag får vi se vad som händer. Blir kanske bio med Rasmus eller något.. Vill iallafall ta vara på sista dagarna på lovet så gott det går! Jaja, vi hörs när jag är hemma igen. Puss! 


hemmakväll

Jag och min kärlek! 

Jag och älsklingen ligger just nu i sängen och har pausat oth. Blev en hemmakväll men det är mysigt.. Vi har massa godis och chips också. Imorgon ska jag nog till farsta med Ewelina för att leta present till Amanda som ska ha tjejmiddag på fredag, får kolla om jag hittar något till mig med. Måste stoppa mitt shoppingbegär just nu haha! Jaja, vi ska nog sätta på ett till avsnitt nu. Ha det bra! 


2 januari 2013

New in! 

Har gått runt i Haninge centrum med Rasmus hela eftermiddagen, supermysigt. Var jätteshoppingsugen men hittade bara kjolen på bilden, har kollat på den flera gånger men aldrig tagit tag i det, men nu hängde den där i min storlek på rean så jag är nöjd! Blir fin till en bränna i sommar och en vit stickd tröja över. Nu är vi hemma hos mig och bara tar det lugnt.. Vad som händer ikväll har vi inte bestämt än, bio eller hemmakväll tror jag! Jaja, vi hörs sen! 


new years eve


Hade ett helt underbart nyår och 2013 startade på bästa sätt inatt vid 12 slaget av en kyss av min älskling. Vi hade jätteroligt igår med middag, fina vänner, dans och dricka. Riktigt lyckat! Vi vaknade vid 12 här hos Rasmus idag och sen dess har vi inte gjort speciellt mycket, varit och ätit på grillen och kollat oth. Men det har varit riktigt mysigt och skönt! Nu ska vi precis äta middag och sedan chilla hela kvällen. Vi hörs mera imorgon, puss!

RSS 2.0