filmkväll


Igår! 

Tjenis! Läget? Med mig är det bara bra, riktigt uttråkad dock.. Suttit och kämpat med instagram som tydligen ligger nere idag, hemskt ju haha. Åt iallafall middag nyss och nu ska jag och mamma cykla eller åka iväg för att köpa lite godis, sen blir det filmkväll. Segt men alla är ju borta, peace & love, utlandsresor osv. Imorgon ska jag iallafall till stan med Emma, skönt att komma ut och göra något! Jaja, nu måste jag kila, puss på er! 


filmtips!


gårdagens outfit


Klänning - H&M, Kavaj - H&M. 


30 juni 2012




Jag igårkväll! 

Hejhej! Kom precis in från baksidan, har solat lite i en halvtimme men det kom bara moln hela tiden så det gick inte så bra.. Får ju panik över hur blek jag kommer vara på Kreta, och kul att hänga med Andrea som redan varit där en vecka haha! Hur som helst.. Vaknade vid halv 1-1 idag, sjukt.. får inte sova så länge! Men har inga planer alls för dagen så lär väl bara bli chill hemma skulle jag tro. Har fått lite önskemål på inlägg ni vill läsa, så ska försöka fixa det. Hörs snart! 


tjejmiddag / fredag

 




Bilder från kvällen! 

Hejhej! Nu är jag hemma, blev en tidig kväll för mig men det funkar det med. Har varit på tjejmiddag hos Linn i Haninge hela kvällen, jättemysigt! Vi åt tacos, god efterrätt och snackade massa. Sen vid halv 10 drog vi ner till sjön med vattenpipa, dricka och musik. Satt där ett tag innan mamma kom och hämtade mig. Har precis satt på mig myskläderna och ska se klart en film med mamma nu. Vi hörs mera imorgon, puss på er! 


fredag 29 juni



Hejhej! Läget? Med mig är det helt okej, är inte på världens bästa humör men hoppas det vänder snart! Idag fick man ju reda på gymnasieintagningen, jag hamnar på samlinjen på Thorén Business School i höst. Det var inte mitt första val.. Lite trist men det blir nog bra. Någon mer som ska börja där? Känns som alla jag känner ska gå där. 

Hur som helst! Vaknade vid 11 tiden och gick direkt ut på baksidan för att sola. Har legat där i några timmar men nu kom det moln. Lite färg har jag fått väl?! Ångest att komma till Kreta när Andrea redan varit där en vecka haha, måste jobba på min bränna massa nu!! Jaja, tänkte käka lite lunch nu och chilla lite innan jag ska fixa mig för kvällen då det vankas tjejmiddag! Ska bli jätteroligt! Men vi hörs lite senare istället. Puss! 


Cravings


Linne - Kan dee, Stövlar - Hunter, Converse, Armband - Gina Tricot. 

28 juni 2012



Nyss! 

Hejsansvejsan! Har varit med mamma i Sickla nu på kvällen. Köpte en present till Linn och en bikini till mig själv. En enkel svart är alltid bra att ha, 30:- per del på rean! Nu är myskläderna på och en filmkväll står på schemat. Börjar bli standard! Ska ladda ner någon bra film och bara chilla. Imorgon väntar tjejmiddag somsagt, ska bli riktigt kul! Klädångest bara.. Men men, hoppas allt är bra med er. Puss! 


NEW IN


spontant


Nyss! 

Titta vad kul man kan ha med lite karamellfärg! Någon läsare som tipsade om igår så läste lite om det och sen körde jag haha. Vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt, men lite coolt vart det ju! Försvinner efter en tvätt för den som undrar.. Annars då? Har för en gång skull varit lite sol i Stockholm så har legat ute och solat några timmar. Riktigt skönt! Ska käka lite middag strax och sen åka en sväng till Sickla med mamma tror jag. Hörs senare, puss! 


onsdagkväll


Nyss!

Hejhej! Har haft en riktigt tråkig och seg dag.. Börjar bli rastlös! Hela denna vecka har varit alldeles för lugn. Men snart är det fredag och då blir det tjejmiddag jag sett fram emot länge, kul! Hur som helst, har legat inne hela kvällen framför Eat pray love, orkade inte se klart hela ikväll, sjukt lång film. Lär nog vara uppe några timmar till här framför datan innan jag somnar, men vi hörs nog mera imorgon. Puss på er!


dip dye


Jag är inte så mycket för dipdye-trenden och skulle nog aldrig våga färga mina toppar i någon färgglad färg. Men något jag är jäkligt sugen på att testa, är att köpa spraybruk med färg. Asroligt att testa på någon gång på fest eller något. Vet att det finns att köpa på Buttericks och Nelly för bara en 50 lapp. Funderar på att köpa, helst i rosa! 

27 juni


2 bilder från igår! 

Hejhej! Kom precis hem från Ewelina där jag spenderade natten. Vi hade en riktig tjejkväll, massa godis, romantiska filmer, sen fick Ewelina klippa mitt hår lite spontant också. Vart så jäkla trött på mitt slitna hår så 2 cm försvann, syns knappt men känns iallafall fräshare. Idag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt.. Riktigt segt! Uppdaterar lite senare istället, måste ut med vovven nu. Puss! 


filmkväll



Jag nyss! Så här ser linnet ut framifrån förresten, det med djup rygg. Från Gina! 

Tog en lång lång dusch och nu har jag precis klätt på mig lite. Ska käka lite middag nu, sen rullar jag mot Ewelina för filmkväll. Blir ett stopp i centrum också för att köpa lite gott. Ska bli jättemysigt! Och angånende bloppisen, den blir tyvärr inställd! Ångrade mig lite vid vissa plagg och känns onödigt att ha en bloppis med bara 2-3 plagg. Flyttar fram det istället! Nej men nu måste jag kila, hoppas ni får en mysig kväll. Puss! 


bekännelser

Är nästan alltid glad. Sällan jag är arg, men när jag väl blir arg så kokar det verkligen i mig.
Får mest komplimanger för mina skrattgropar. 
Känner mig inte alls bekväm när mitt rum är stökigt.
Har fått höra en gång att jag är lite lik Reese Witherspoon och Blake Lively
Längtar så mycket till Kreta att jag snart spricker. 
Jag älskar att kolla runt på Tradera när jag har tråkigt. 
Saknar ridningen jättemycket just nu, funderar på att åka ut till mitt gamla stall och rida en sväng..
Måste på en Project X - fest innan jag dör. 
Är inte största haffaren haha, tycker bara att det är väldigt kul med killar. 
Klarar mig inte en dag utan musik. 


tisdag 26 juni


Hemska bilder tagna nyss, helt nyvaken! 

Godmorgon! Är helt sjukt seg och har inte ens orkat röra mig från sängen än. När kommer solen egentligen?! Vill bada och sola.. Jaja, idag blir det nog ännu en chilldag hemma. Men ska försöka få lite vettiga grejer gjorda, bla. fixa bloppisen! Tänkte börja med att käka lite frukost nu så jag blir lite pigg. Vi hörs om ett tag, puss! 
Juste, jag och Andrea har fixat biljetter till Swedish House Mafia! Kommer bli så jävla grymt!!!

bloppis imorgon!

En kille jag hade förut verkade vilja ändra på halva mig och sa bla. att jag borde ha bruna linser. Redigerade bilderna lite snabbt nu för att testa bara, tycker att det är så fint med bruna ögon. Vad tycker ni? Funderar på att beställa hem några för kul, och för endast min egen skull haha! 

Hejhej! Riktigt seg dag.. Har inte gjort mycker alls, kollat på tv och bara lyssnat på musik. Kommit på något att göra senare har jag inte heller gjort.. Om någon vill ha filmkväll är det bara att höra av sig! Juste, gick igenom lite kläder igen och tänkte ha en bloppis ikväll. Så kolla in här vid klockan 7 Imorgon! Puss!

drömmer mig bort



Kreta 2011. 

Åh, kan inte sluta drömma mig bort till värmen nu när vädret är så jäkla trist här i Sverige. Vill inget hellre än att ligga på en solstol vid havet, bli brun, äta gott, festa och må riktigt bra. Snart är man där igen, med en av mina bästa vänner, kommer bli så himla skönt & roligt. Behöver komma bort nu! 


Bekännelser / Andrea

Jag och Andrea kom på igår att vi skulle skriva lite bekännelser om varandra. Vi har ju ungefär samma läsare så lite roligt att läsa om en från någon annans perspektiv eller vad man ska säga haha. Får skämmas över vissa men det är väl lite kul.. Här kan ni läsa bekännelserna jag skrev om Andrea!
Och här är dom hon skrev om mig:

Tove är seriöst beroende av att borsta håret, vart hon än går så har hon med sig en borste. 
När hon nyser låter hon så jävla gulligt haha. 
Man får alltid ont någonstans när man är med Tove, hon är så hårdhänt! 
Om det fanns ett pris för största haffaren i världen skulle fan Tove få det haha!
Att bli brun är typ tillfredsställande för henne!
Hon är jättebra på att sjunga. 
Vet ingen som har så mycket bilder på sin data som Tove har, speciellt inte på sig själv haha. 
Hon älskar att ha mys/filmkvällar med mig. 
Samtidigt som hon är en riktig jävla festare. 
Hon går alltid runt och bär sin hund som en bebis, ser helt sjukt ut!


25 juni 2012


Jag igår! Linne - Punkt Shop, Shorts - Gamla, Väska - Gina Tricot. 

Hejhej! Har precis kommit en från en två-timmars-promenad med Emelie och vovven. Är helt slut nu! Var inte meningen att vi skulle gå så långt men vi tappade bort oss i skogen osv. Skönt att röra på sig lite iallafall! Har inga planer alls för idag.. Blir så seg av vädret! Men får se om jag kommer ut och gör något, eller träffar någon. Nu tänkte jag iallafall gå ner, käka lite lunch och kolla på oth som går på tv. Vi hörs lite senare! 


photoshoot






Igår tog Andrea med ett minneskort med massa bilder från "plåtningen" vi gjorde på hennes prao för några veckor sen. Är rätt kritisk mot mig själv och tycker inte att så många vart bra men dessa ovan vart ganska fina faktiskt! Så himla roligt att få leka med fläkt, bakgrunder, byta kläder och bara skoja. Skulle kunna göra sånt varje dag!! Vet inte riktigt vilken min favoritbild är.. Men gillar verkligen den där jag sitter i soffan, med en liten bitchblick haha! Vad tycker ni om bilderna? Har ni någon favorit?


new in



Köpte detta underbara linnet idag på Gina tricot. Sjukt snyggt med så djup rygg, älskar det! Fick tyvärr ingen bra bild på framsidan av linnet men det är med lite vita mönster, jättefint. Från Gina tricot, 99:- 


24 juni 2012


2 bilder från igår! 

Hejhej! Gårkvällen ändrades lite i sista sekund. Andrea kom till mig vid 8 och vi drog direkt och köpte lite godis. Sen larvade vi oss lite med en grej och hade lite kul innan vi tog en riktig filmkväll med godis, chips&dipp och bra filmer. Riktigt mysigt! Imorse vaknade vi vid halv 11, käkade lite frukost och drog iväg till farsta. Där kollade vi runt i affärer, provade kläder och sånt. Fick med mig ett fint linne och ett par enka örhängen. Kan visa bild på linnet strax! Dagens outfit kommer också strax upp. Puss på er! 


FRÅGOR / SVAR

Dum fråga kanske, men har du ingen pappa?
Jo jag har en pappa! Bor dock inte hos honom, men träffar han ibland. 

Hej Tove! Har du fått en blåsa på läppen någon gång? Puss! 
Hej! Haha det minns jag inte, men säkert! Kram.

Vart bor du och vad är de för sjö? :)
Jag bor i Sköndal, och sjön heter drevviken! :)

Vad är det för ras? :D
Leo är en Soft Coated Wheaten terrier! :) 

Hej! Jag ville bara säga att din blogg är jätte bra, och jag undrar om du gick i Sköndalsskolan förut? Jag gick också där! Kram :)
Åh tack!! Ja jag gick där från sexårs till 6an! Kram :) 

Använder du någon highlighter? Isåfall, vilken? :) Kan du lägga upp bild på den och visa hur du använder den?
Använder en grym highlighter från The Balm som heter Marry Lou Manizer. Den kan man ha lite överallt faktiskt.. Jag brukar ha den under ögonbrynen, men också som ögonskugga och lite highlighter över kindbenen! Köpte den på Nelly.com! :)

önskelista



Snart är det min födelsedag, 7 juli! Kommer antagligen vara på Kreta då så får fira med släkten, presenter och så innan eller efter. Jag och Andrea ska iallafall fira det så det lär bli en grym kväll på Kreta! Här ovan är lite saker jag önskar mig.. Tyckte det var jättesvårt att komma på grejer.. Eller kommer alltid på massa grejer annars men när jag väl ska sätta mig ner och skriva en önskelista står det helt still i huvudet! Hur som helst, mamma, här är lite grejer som inte skulle sitta fel! 


midsommar 2012






23 juni 2012

 
Efter ett dygn på landet, slitet!!

Hejsan! Blev ingen uppdatering men hoppas ni hade en härlig midsommar! Min var.. Sådär. Vart tvingad med till mammas killes landställe som ligger en bit utanför Stockholm. På dagen var det väl ganska mysigt faktiskt, vi gick till en Midsommarstång där det var fika, tävlingar, dans och sånt. Men sen på kvällen började jag tycka synd om mig själv och längtade hem till vännerna. Så deppade väl ihop ett tag men var väl bara att gilla läget.. Nu är jag iallafall hemma, sjukt skönt. Behöver en lång dusch nu och sedan blir det nog chill hela kvällen. Skulle egentligen träffat Andrea men vi ska ses imorgon istället. Har lite bilder från igår som jag ska visa strax så vi hörs då! 


torsdag 21/6


Fyra slitna bilder från idag.. 

Hejhej! Lovade bättre uppdatering men det gick ju inte.. Har så dålig fantasi och ingen inspiration för tillfället! Har haft en.. helt okej dag. Inte vart på humör alls, jättenere och sådär. Men alla har väl dåliga dagar ibland! Har bara varit hemma hela kvällen och kollat film med mamma, ätit massa godis och så också. Rätt skönt faktiskt! Imorgon är det ju midsommar.. Inte helt klara planer. Antingen tvingar mamma med mig till hennes killes landställe hela dagen eller så blir det fest med tjejerna! Hoppas på det sistnämda men vi får se. Tänkte iallafall hoppa i säng nu så man kommer upp imorgon. Vet inte hur det blir med uppdateringen, men något inlägg ska jag försöka fixa iallafall. Puss & godnatt! 

20&21 juni


Jag igår! Linne - Punkt Shop, Keps - Stadium. 

Hejhej! Sorry för riktigt dålig uppdatering igår men hann inte tyvärr. Tar igen det idag! Men kan börja med att berätta lite om gårdagen då. Åkte och träffade Timan på dagen, vi satt och snackade och tog en prommis upp till Hammarbybacken. På kvällen var det krök nere vid drevan. Massa folk man kände och sådär, dock var jag nog typ den ända nyktra på hela stället men hade kul ändå. Innan vi drog hem tog vi en sväng förbi poolen och badade lite! Somnade här hemma med Ewelina runt 3. 

Idag vaknade jag första gången vid 8-9 av att hundjäveln stod och skällde och pep. Massa tikhundar ute så han blir helt galen.. Sjukt jobbigt haha. Somnade iallafall om en stund och vaknade vid 12. Sen dess har jag bara legat ute på baksidan i solen som äntligen visar sig! Jätteskönt, fått massa färg också! Jaja, ska avrunda nu innan det blir för långt. Vi hörs lite senare om kvällen & så. Puss! 


Svara gärna!

 

kvällspromenad




Lite halvkassa bilder tagna med iphonen.

Har precis varit ute med vovven på en kvällspromenad. Så skönt och tyst ute vid denna tid, och så skönt att bo precis vid sjön. Jättemysigt att gå där och sitta lite på bryggan haha. Lite kär i min vovve, världens gulligaste och charmigaste. Ibland är han ett riktigt monster men oftast jättemysig. Kolla bara hårnålen han har i luggen, så söt haha! 

Hade ju tänkt att kolla film ikväll men dom planerna stoppades ju helt när jag kom på att Sverige spelar ikväll.. Men den matchen är väl slut när som helst så får sätta på nån bra film då! Sen ska jag försöka sova hyfsat tidigt för att vara pigg till imorgon och inte sova bort hela dagen som jag gjort senaste tiden. Jaja, hoppas ni mår bra! Pussar!


FRÅGOR / SVAR

Vad ska du ha på dig på midsommarafton? :)
Jag vet faktiskt inte! Vill vara lite fin, så ska se om jag kan hitta någon klänning i garderoben eller något haha! :) 

Kan du lage en sminkevideo? :)
Ska försöka fixa det! :) 

Hej tove! Det är så att jag och min syster som är 18 år ska åka till kreta snart med massa andra , jag undrar bara om du vet nån/ några klubbar som inte har någon åldersgräns eftersom jag är 15 år gammal. Hur funkar det egentligen med spriten och så, måste alla visa leg? Skulle vara jätte tacksam för svar! Tack för en grym blogg!
Hej! Vad roooligt! Platanias där jag varit, är ganska litet och har väl 3 klubbar man springer lite emellan. Jag har kommit in på varenda utan att dom ens frågat hur gammal jag är. Dom vill väl ha in tjejer och sådär, bjuder ofta på drinkar och så! Kom in när jag var 15 också så dom är inte så noga med åldersgränsen, inte på oss tjejer iallafall! Sen är det jättelätt också att köpa sprit i affärerna, jag och Junia var lite nojiga förra året att dom som jobbade inte skulle låta oss, så vi köpte bara cider och dom kollade knappt på oss haha! Så det är jättelätt! Tack själv & ha en rolig resa!! :) 

Vad heter Ewelinas blogg? :)
www.times.devote.se! :) 

Var brukar du se på film eller ladda ner, vilken hemsida? Skitfin blogg!
Laddar ner från tankafetast.com! Tusen tack!!

Är ewelina och den där killen hon sitter i knäet på tillsamans? :)
Nepp, bara vänner! :) 


2012-06-19




Nyss! 

Tjena! Läget? Med mig är det jättebra! Har varit i stan hela eftermiddagen med Andrea. Så mysigt att träffa henne igen, var ju typ 1,5 vecka sen sist! Vi gick iallafall runt lite i affärer, sen satte vi oss ett bra tag på Tacobar och käkade & snackade massa. Efter de gick vi runt ett tag till innan vi drog oss hemmåt. Fick med mig linnet på bilden från Punk Shop, lite random att handla där men har velat ha detta linne länge! Kvällen blir nog lugn hemma bara. Skönt! Vi hörs lite senare antar jag, puss! 


Dagens


Tröja - Bikbok, Shorts - Gamla, Skärp - Gamla


tisdag 19 juni

2 bilder på mig och Emma från igår! 
 
Hejhej! Kom precis hem från Ewelina, sov där inatt! Kan berätta lite fort om igår, vart ju rätt dålig uppdatering. Emma kom iallafall till mig och jag slingade hennes hår, vart jättebra som ni ser på bilderna! Sen åt hon middag här och sen rullade hon hemmåt och jag mot Ewelina. Vi hade en riktig filmkväll med godis, chips och bra filmer! 
 
Tänkte käka lite nu och sedan ta en dusch och fixa mig. Ska in till stan och träffa Andrea sen, saknat henne!! Ingen aning om vad vi ska göra faktiskt.. Kanske gå runt i affärer och så. Blir mysigt iallafall! Uppdaterar mera när jag kommer hem. Vi hörs! 
 

måndag 18 juni

Nyss! 
 
Tjenare! Läget? Med mig är det bara bra! Sov riktigt länge idag, till typ halv 2! Men får skylla på att det var omöjligt att somna igårkväll. Har iallafall inte gjort mycket alls sen jag vaknade, ätit frukost och kollat lite tv här i soffan. Snart kommer iallafall Emma hit, ska slinga hennes hår.. Har aldrig gjort det innan så vi får hoppas det går bra haha! Men det blir det nog. Har inte så mycket mera planer för dagen så vi får se vad som händer. Vi hörs lite senare, puss! 
 

söndag 17/6

Jag igår! 
 
 Är fortfarande sjukt seg och mår lite illa så ska bara ta det lugnt hemma ikväll framför en film. Ska bli riktigt skönt!! Frågan är bara vilken film man ska se.. Känns som att jag sett alla filmer som finns. Jaja, hittar väl någon! Såna här kvällar man önskar man hade en pojkvän, ligga och kolla film tillsammans och sen sova. Mys ju! Men får klara mig bra själv. Vi hörs nog mera imorgon, pussar på er! 
 

dagens låt


eyes

 
Såhär såg min sminkning ut, och så ser den väl ungefär alltid ut till fest. Många som har frågat hur jag sminkar mig så tänkte berätta lite, försöka iallafall! Använder mig av en palett från H&M med massa olika färger men tar alltid ljusbeiga/bruna. Börjar med att lägga en ljus ögonskulle över hela ögonlocket. Sen tar jag en mörkbrun färg och börjar längst ut och sen över globlinjen. Man får testa sig fram lite. Sen avslutar jag med att sudda ut kanterna och så att färgerna går in i varandra lite eller vad man ska säga. Det gör jag med en lite större pensel från H&M. Svårare än så är det inte! 
 

17 juni 2012

Lite bilder från igårkväll! 
 
Tjena! Sitter och käkar lite frukost.. Lite sent kanske men så får det bli ibland. Kan berätta lite om igår! Jag och brudarna åkte på fest i Helenelund, ett riktigt bra drag och många man kände så det var jätteroligt. Vi dansade, skrattade, drack och hade de jävligt roligt. Sjukt vad alla körde all in haha! Vart lite för mycket för min del till slutet så då kände vi att det var dags att rulla hemmåt. Idag mår man väl sådär, så blir bara en riktig chilldag! Tänker inte göra något ansträngande alls haha.. Jaja. Hoppas allt är bra med er så hörs vi lite senare. Puss! 
 

lördagkväll

Nyss! 
 
Sitter och fixar mig lite, är nästan helt klar.. Bara mascaran på underfransarna och platta håret kvar. Och byta kläder förstårs. Har tagit bild på min sminkning ikväll, tänkte visa hur jag gör men lägger upp det imorgon istället. Strax kommer Linn, Ewelina och Amanda hit. Vi ska fixa oss lite och sen dra iväg på fest. Vi är ett rätt stort gäng som ska dit, så det blir jätteroligt! Hoppas på en riktigt lyckad kväll. Sen drar vi hit och sover. Nu vet ni vart ni har mig ikväll, vi hörs mera imorgon. Pussar! 
 

NEW IN

New in, Monki 100:- 
 
Lite dålig bild men men. Några blommor som ser oranga ut är mera rosa i verkligheten, supersöt. Sen har den typ som "kupor" också. Blir sjukt snygg i sommar till jeansshorts eller under en kavaj. Billig också! 
 

bekännelser

Har fått höra flera gånger att folk tror att jag driver när jag säger att Waldemar är mitt efternamn.  
Laddade ner EM-appen för att impa på killar, har funkat kan jag säga haha. 
Enligt andra, mimar jag typ när andra folk pratar, liksom mimar det dom säger. 
Tycker att David Beckham är en av världens snyggaste killar. 
 Lyckas alltid vara sjukt osmidig och låta jättemycket när jag inte får. Typ på nätterna när familjen sover. Lyckas verkligen tappa och välta allt. 
Har blivit sjukt mycket gladare senaste månaden, sjukt skönt. 
Älskar att köpa nya bikinisar, kan aldrig få nog. 
Något av det värsta jag vet är folk som tror att dom är bättre än andra. 
 

16 juni 2012

 
Tjenis! Såhär har jag sett ut idag, fint va? Eh noooot, typ jeans och 20 tröjor. Svinkallt och skitväder.. Man kan ju önska att man kunde gå såhär med tanke på att det är mitten av juni men men. Här får ni iallafall en smygtitt på dagens köp, linnet/bustiern alltså. Visar bättre bild sen! 
 
Har somsagt varit i stan idag med Amanda och Ewelina, vi kollade i affärer, snackade, åt lite mat och sånt. Supermysigt! Kom hem för ett tag sen och ska strax börja fixa mig på nytt. Ikväll blir det nämligen fest, ska bli jättekul och jag är astaggad! Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska så vi får se mot kvällen. Vi hörs lite senare istället, puss! 
 

Cravings

Åh, vill ha allt! Fortfarande helt såld på den vita skinnjackan.. Tycker det är så himla fint på våren/sommaren, passar till typ allt också. Linnet är också helt jävla perfekt, ska köpas imorgon om jag hittar det! "Korsetten" och pudret skulle inte heller sitta fel. Behöver ett nytt puder och framförallt en ny borste, min börjar bli riktigt äcklig haha. Så dålig på att köpa nytt smink och borstar, men det är ju så jäkla tråkigt att lägga pengar på!!

00.34

Lite printscreenade bilder från en videoblogg jag gjorde för ett tag sen. Varför den inte las upp syns väl rätt tydligt.. Vilket jävla minspel jag har när jag snackar haha. 
 
Hejsan! Har haft en riktigt lugn dag & kväll. Behövligt och skönt. Ikväll har jag ätit massa godis och hunnit kolla på både Bring it on och The Town som gick på tv. Börjar bli lite trött nu så ska väl lägga mig i sängen och smsa ett tag innan jag somnar. Imorgon blir det en sväng till stan med mina fina vänner, ska bli jättemysigt! Jaja, sängen var det ja. Vi hörs mera imorgon! 

fortfarande lika rolig


bilder från igår

 

15 juni 2012

Jag igår! Tror jag aldrig haft så mycker rosa på mig samtidigt haha. Kavaj - H&M, blus - Zara. 
 
Hejsan! Vart inte mycket uppdatering igår men hann inte.. Vid 7 mötte jag upp Anna, Sofia, Amanda, Linn och Ewelina. Vi gick ner till sjön och förade lite sen drog vi vidare till Flaten där det var ett stort gäng. Mycket nytt folk men ändå massa bekanta så det var jätteroligt. Vid 1 tiden började jag och Emelie ta oss hemmåt. Eftersom bussfan inte ville stanna vid oss fick vi gå säkert en mil hem men det var väl mysigt. Efter lite nattkäk hos mig somnade vi gott. Har varit vaken sen 12 men verkligen inte fått något gjort alls.. Låg kvar länge i sängen och nu har jag bara käkat lite lunch. Är riktigt seg idag så blir bara chilldag, ska bli riktigt skönt!! Har lite bilder från gårkvällen att bjuda på så vi hörs då. Puss! 
 

14 juni 2012

Nyss! 
 Godmorgon! Sov länge idag med.. Måste verkligen sluta ligga uppe och smsa halva nätterna. Är ju helt död på mornanrna. Men men, så det ska vara på sommarlov antar jag. Sitter just nu och försöker lära mig blogg.se's nya design. Lite ovant! Idag har jag inte så mycket planer, blir nog chill hemma hela dagen. Ikväll blir det iallafall krök med massa roligt folk så det blir nog kul! Tänkte käka lite frukost nu och sådär, vi hörs lite senare istället. Puss!

dagens låt!


FRÅGOR / SVAR

Söta du skulle du kunna svara vart det går att hitta den snygga mönstrade bikinin du
la upp den 25 april? Kan inte släppa den!

Den är från Accessorize!

Be dina vänner beskriva dig med 3 ord! :D
Frågade mina närmasta vänner och fick så fina ord!! ♥
Amanda: Godhjärtad, omtänksam & rolig. 
Ewelina: Spontan, glädjespridare & extremt vacker.
Junia: Omtänksam, humor & snygg. 
Andrea: Påhittig, sprallig & snäll.

Varför söker du inte något modelljobb? Du skulle ju få det på en gång för su är så stört snygg!!
Åh tusen tack! Jag vet inte, tycker inte att jag har utseendet och är väl lite för feg för att testa!

Hur börjar du snacka med en kille som du tex träffar på en fest? som du aldrig har sett innan? vad gör du för att det inte ska bli stelt?
Går fram, presenterar mig, kallpratar lite, drar ett dåligt skämt, skämmer ut mig. Blir det stelt är de bara att fly lite smidigt.

Omg vad heter din kompis och hur fixar hon sitt hår!?!
Ewelina heter hon, hon lockar sitt hår med en plattång. Superfint va!?!

Kan inte du lägga ut hur du sminkar dig till den här sminkningen du har på bilden? Helst innan helgen :) Du är riktigt fin och din blogg är sjukt bra!!
Till fest sminkar jag mig oftast såhär som på bilden. Ljus skugga över hela ögonlocket och sen en mörkare vid globlinjen och ute i kanten, sen suddar jag ut med en större borste för att det ska se naturligare ut. Det är bara att träna och se vad som passar en bäst! Åh tack söta du! 


13 juni 2012



Hejhej! Läget? Med mig är det väl bra men har lite ont i huvudet idag.. Säkert vädret. Sov ganska länge idag, sjukt skönt.. Har inte gjort speciellt mycket alls. Var i gullmars och mötte en tjej som skulle köpa en klänning från bloppisen, men annars inte mycket mer. Tänkte ladda ner lite filmer nu och ha en riktig mysdag.. Orkar inget annat idag. Försöka blogga bra idag ska jag också göra! Vi hörs om ett tag, puss!


Vill veta!


bilder från igår och idag




12 juni 2012



Nyss! 

Hejsan! Vill börja med att säga förlåt för min usla uppdatering senaste 1-2 dygnen, men har haft fullt upp. Igår vart det Sverige-Ukraina inne med ett gäng vid Norra bantorget. Dock var det lite segt, sjukt mycket folk och fotboll & jag går väl inte ihop. Efter halva matchen fick jag reda på att Sverige inte var dom gula, men allt kan man inte veta! Efter drog vi till Apberget där det var krök med sjukt mycket folk. Var säkert 70 pers, massa man kände igen så var askul. Kvällen slutade tyvärr inte lika bra för mig men men. 

Idag tog världens bästa storebror studenten så var på utspringet vid 1 och sen har vi haft fullt upp här hemma med mottagning och allt. Nu har alla gått iallafall så tänkte hoppa i mjukiskläderna och mysa framför tvn. Skönt! Har lite bilder från igår/idag att visa, lägger upp dom strax. Hoppas allt är bra med er, puss! 


FRÅGOR / SVAR

Hejsan finis! Vill bara börja med att du är jättevacker och att din blogg inte går att motstå! :) Jag skulle bli superglad om du kunde säga hur mycket shortsen kostade! Eftersom du köpte de i farsta då det var 50% rea, skulle jag uppskatta om du både sa ordinarie och efter rean! Tack på förhand! :)
Hej! Jeansshortsen jag köpte på Bikbok i veckan kostade från början 299kr men eftersom det var halva priset så vart det 150kr! :)

Hur får du så många kompisar? Vet att det säkert är jättesvårt att svara på men snälla försök, hur lär du känna så många och går på fester och så.. Jag har många vänner men är inte alls ofta på fester vilket jag egentligen vill. Snälla missförstå mig inte nu.. Puss, älskar din blogg!
Hm.. Vet inte hur jag ska börja men jag älskar att träffa nytt folk. Så jag är väl ganska social, glad och trevlig mot folk antar jag. Träffar mycket nytt folk på fester somsagt, man blir vänner på facebook, byter nummer, festar igen osv osv! Sen måste man ju inte festa för att hitta vänner. Man kan följa med och hänga med sin kompis kompisar och sådär. Var bara naturlig, dig själv och trevlig så blir det jättebra!! Åh, gullig du är, tack!! :)

Tove du är jättesnygg! Har du någonsin varit i Finland? :)
Tusen tack! Hm.. Inte vad jag minns, bara åkt kryssning dit! :) 

Sen är det många frågor som dyker upp om och om igen ang några klädesplagg, här ifrån kommer dom:



bästa jag hört




bilder från igår


10 juni 2012


Jag lite tidigare idag haha, fyfan. Gårdagens smink och kläder på!

Hej på er! Sorry för lite dålig uppdatering igår och idag, men ska försöka ta igen det! Igår vart det fest i Axelsberg, drog dit med Agnes och Ewelina. Var massa skönt folk, dans, dricka osv. Hade jäkligt roligt! Och efter bara 1-2 timmars sömn inatt är jag faktiskt förvånansvärt pigg! Har precis varit och solat en stund i farsta med Junia och nu blir de nog chill resten av kvällen! Tagga om till imorgon! Jaja, har lite bilder att bjuda på så kolla in här strax. Puss på er!


dream


9 juni 2012


Jag igår!

Godmorgon! Har börjat vända lite på dygnet tror jag.. Somnar inte förrän runt 3 på nätterna och på morgonen är det omöjligt att vakna innan 11. Idag gick jag upp exakt 11 och det tyckte jag var tidigt.. Lite orolig över hur detta ska sluta haha. Vill ju inte sova bort varje dag! Men men, har precis fått i mig lite kaffe och piggnat till. Har ingen aning om vad som händer idag.. Men ikväll blir det iallafall fest! Ska försöka hitta på något nu, vi hörs lite senare. Puss på er!

fredag 8/6


Provade en lagom snygg kavaj i stan idag.. Dock var den mera korall/rosa irl. Superfin när man är brun! Från H&M!

Hejhej! Läget? Med mig är det jättebra! Fredag idag & sommarlovet har börjat för många, helt underbart! Har en rolig helg att se fram emot också, riktigt taggad. Men ikväll har jag inga planer så blir en hemmakväll bara, rätt skönt faktiskt. Ska käka lite middag nu och sen blir det mys framför någon film. Hoppas ni mår bra och får en bra kväll. Puss!

new in / bikbok


videoblogg / 8e juni 2012


7e juni 2012


Nyss!

Tjena! Har varit en sväng i farsta med Junia nyss. Köpte en present till Emma och ett par jeansshort till mig. Bikbok har öppnat en ny större affär i farsta idag så det var 50% på allt i butiken, superbra för mig som hade spanat in ett par jeansshorts sen innan! Kan visa bild sen. Har lite bråttom iväg nu, ska på Emmas studentmottagning.. Väntar bara på att mamma ska komma och hämta upp mig.. att hon aldrig kan lära sig att passa tider!!!!!! Jaja, vi hörs mera ikväll. Puss!

godnatt!


Tjenis! Har haft en riktig myskväll här hemma framför No Strings Attached och En Gång i Phuket. Bra filmer! Innan mötte jag My en stund i hökarängen för att byta lite kläder. Lite snack hann vi med också! Nu måste jag snart sova.. Måste vara pigg imorgon. Ska på Emmas studentmottagning, ska bli jätteroligt! Innnan det måste jag hinna köpa en present också! Jaja, mer om det imorgon! Måste tvätta bort sminket och sådär, sen sova. Godnatt!

10 confessions

Gillar inte min vänstra sida av ansiktet. Tycker att den ser helt annorlunda ut jämfört med min högra. Om ni tänker på det, så är nästan alla mina bilder tagna på min högersida av ansiktet. Larvigt egentligen haha! 



Har helt sjukt svårt att hitta jeans som passar pga att jag alltid haft ganska långa och smala ben. Nu börjar det äntligen bli lite lättare eftersom jag gått upp i vikt men har nog bara ägt ett par jeans i mitt liv som jag inte behövt sy in.

Tycker att det är jätteroligt att fira andra, men tycker att det känns jättejobbigt att ha ett "kalas" för mig. Även fast det inte är alls fel så känns det konstigt att be folk komma och fira mig. Vet inte varför jag tycker de haha! 

Vill jättegärna ha ett bunnyears iphone ska, som Jess i New Girl. Så jävla fult egentligen men så gulligt haha. 



Har en jättejobbig tvångtanke. När jag åker bil så måste jag bita ihop tänderna vid varje lyktstolpe. Var värre förut, gör det inte lika ofta längre men sjukt jobbigt haha. Någon som också gör så?

Har jättesvårt för att bli kär, är väldigt kräsen och hittar alltid onödiga "fel". Antar att det är för att jag inte vågar bli kär, skiter sig alltid för mig. Men nu trivs jag väldigt bra som singel!! 

Kreta förra sommaren kan ha varit den bästa veckan i mitt liv. Vi levde verkligen utan gränser och gjorde massa saker vi aldrig skulle göra annars. Vill spola tillbaka tiden! 



Har 4 kuddar som alltid måste ligga i en speciell ordning när jag ska sova, känns jättejobbigt annars. 

Tycker inte alls om att prata i telefon. Brukar oftast ignorera samtal haha. Är mera en sms-människa. 

Har aldrig haft en riktig fjortistid.. Bara lite wannabe när jag gick i 6an. 


Sveriges nationaldag


Nyss!

Hejhej! Är jättetrött och på skithumör.. Skulle egentligen en sväng till farsta med mamma för att köpa en present till Emma, men det vart inte av så får göra de imorgon. Nu behöver jag lite maaat för att få energi, somnar annars och blir bara ännu argare. Ikväll kommer iallafall My hit en sväng för att prova min klänning. Jaja, vi hörs om ett tag. Hoppas er dag är bättre än min!

21.49


Från idag!

Hejhej! Kom hem för en timme sen ungefär och sen dess har jag bara läst igenom lite bloggar och egofotat lite haha, måste ju ha till bloggen! Middagen var iallafall jätterolig! Den var för Andreas pojkvän Anton som fyller år om ett tag, han hade ingen aning om att vi skulle vara där så han vart rätt chockad när vi hoppade fram haha. Åt jättegod middag gjorde vi, och sen drog vi ut och spelade lite brännboll. Hade helt glömt bort hur sjukt kul det är och vart riktigt glad när mina gamla brännbolls-skills fortfarande satt kvar haha! Nu är jag somsagt hemma, blir nog en myskväll bara. Men ska ta något och käka nu, vi hörs sen!


5 juni 2012


Nyss!

Hej på er! Håller på och fixar mig lite nu, eller är faktiskt klar. Ska bara packa väskan och sedan dra.. Vågar inte säga för mycket, men ska iallafall på överaskningsfest/middag. Ska bli riktigt roligt!! Har med mig kameran, så lovar att bjuda på bilder sen. Kommer hem lite senare ikväll, inte så sent, så vi hörs då. Puss på er!


Cravings


Jacka - Gina, Bustier - H&M Garden Collection, Väska - Lindex, Shorts - Bikbok, Nagellack - Gina

Detta är väl vad som står högst upp på önskelistan just nu.. Vill ha ALLT! Tur att jag sålt lite kläder då så jag har råd med iallfall lite. Jackan är helt perfekt, vill så gärna byta ut min svarta skinnjacka mot en vit såhär under våren/sommaren, så jävla snyggt och passar till allt. Bustiern.. Det är en gammal från H&M's Garden Collection som kom ut för ett par år sen, men jag är kär i denna, finns på Tradera, funderar på att köpa faktiskt! Sjukt snygg till jeansshorts! Jeansshorsen funderar jag också på att köpa, behöver ett par enklare utan hög midja som man kan ha till stranden och sådär! Jaja, får åka till stan och prova lite kläder snart!


20.06



Hejhej! Äntligen lite sol, eller vad säger ni? Ren tur för er som har bal ikväll, ha sjukt jävla roligt och dansa lite för mig med! Har bara chillat sen jag kom hem från Haningen.. Fick med mig lite schampoon och ramar som jag pysslat lite med. Kan visa bild när jag fått upp det på väggen. Blir nog fint! Satt och väntade på att bb skulle börja, men kom på att det är ju slut.. Vafan ska man nu göra på kvällarna? Haha nörd! Nej men ska bara chilla hemma och tagga till imorgon lite, har en rolig dag framför mig! Kanske inte ska skriva så mycket men berättar mera imorgon. Vi hörs, puss på er! Tack för tipsen till videobloggar förresten!

haircut



Om inte jag hade hållt på och sparat ut mitt hår hade jag lätt klippt mitt såhär! Så jävla snyggt, och en av dom finaste frisyrerna jag vet. Lite slarviga lockar och luggen exakt sådär bakåt. Gillar det verkligen, snyggast på blonda enligt mig men fint på brunetter också! Vill ha detta håret, och hennes ögonbryn!

måndag 4e juni


Nyss!

Hej på er! Läget då? Med mig är det bara bra, är lite trött men ändå jättepigg, konstigt humör idag. Hade sjukt svårt att somna inatt, men när jag väl somnade drömde jag en underbar dröm haha.. Vaknade vid halv 12, och har precis ätit frukost nu. Ska strax en sväng till Inn och Finn i Haninge med mamma. Har hört att den affären ska vara rätt rolig så får väl se! Vi hörs mera när jag kommer hem, puss på er!

videoblogg?



Något jag vill och verkligen ska försöka bli bättre på här i bloggen är att videoblogga! Tycker att det är jättekul och vet att många av er uppskattar det. Gillar också när andra bloggare gör videoinlägg, man får en annan bild av dom och lär nästan känna dom på ett sätt eller vad man ska säga. Bäst är ju när man lägger upp på youtube, så man slipper reklamen i början, sjukt irriterande. Frågan är bara..
Vad ska jag göra videos om? Vad vill ni se? Något speciellt? Hjälp mig!!

FRÅGOR / SVAR

Vilken storlek har du i dina Levis shorts? :)
Mina är inte från Levis, utan från GAP. Dock gamla, fick dom av min kusin förra sommaren! :)

Måste börja med att säga att jag älskar din blogg och läser den dagligen. Undrar om du kan berätta hur då fått ditt hår sådär fint ljust ifrån brunt till blont. Använde du någon färg emellan eller slingar du det bara?
Åh tack, vad glad jag blir!! Jag har slingat ca 4 gånger senaste året, inte något annat! 


Varje gång du är på fest så kaosar det och händer massa grejer, vad gör ni för nåt egentligen?
Haha varje gång!? Det har blivit lite struligt senaste 2 gånger om jag minns rätt, men det är väl sånt som händer på hemmafester ibland. Vissa blir för fulla, lite tjaffs och sånt.

Hej Tove! Var laddade du ned säsong 8 och 9 av OTH? Hittar dem inte på tankafetast och börjar få lite smått panik nu eftersom jag inte klarar mig utan att kolla på serien haha.. Man blir ju helt beroende! Superfin blogg!
Hej! Jag laddade ner dom 2 sista säsongerna från thepiratebay, dock var det utan svensk text. Tack så mycket!

Det blev super fint Tove! Hur lång tid tog det ungefär att locka? :)
Åh tack!! Gjorde ju inte så noga, så det tog väl 5-10 minuter! :)

Hur visar man att man vill lära känna en person som man aldrig har träffat innan?
Addar på facebook, skriver lite och sådär bara kanske! :)

Har frågat innan men inte fått något svar.. Tycker du man kan använda 14 cm klackar när man är 173 cm lång. Älskar klackar men vill inte bli HELT för lång.. Tacksam för svar. Din blogg så verkligen sjukt fin! :)
Klart man kan änvända klackar även om man är lång. Jag är inte så mycket för klackar, men tycker verkligen att det är sjukt snyggt när andra har det, långa som korta. Ha det om du vill och känner dig bekväm i det, skit i vad andra tycker och tänker! Åh tusen tack!! :)

apartment



Ni som har sett The Vow kanske känner igen denna lägenheten, det är den den som dom bor i. Jag är helt kär och vill bo här! Högt i tak, mysigt, hemtrevligt, lite stökigt, coolt och jättecharmigt. Vill ha en likadan lägenhet i LA eller någonstans!

3e juni 2012



Nyss!

Hejhej! Läget? Med mig är det bra men detta väder gör mig så jävla seg! Har varit en sväng i Nacka Forum för en stund sen med mamma. Letade efter någon vardagsklänning och en lång kofta men hittade varken det ena eller det andra. Sitter just nu och väntar på middagen och taggar till bb finalen. Heja Hanna J!!! Blir en riktig myskväll hemma, skönt! Tänkte svara på lite frågor strax, så vi hörs då!

lördag / myskväll


Köpte denna fina klänningen på Amandas bloppis härom dagen! Ni hittar den här, hon har fortfarande några fina plagg kvar! Hur som helst, visst är den fin?! Testade att vika upp den som en bustier också, vart fint det med. Vad gillade ni bäst?

Hejhej! Fasen vilken seg dag.. Juni in my ass asså. Svinkallt ute och regn hela långa dagen, har inte rört mig utanför huset en meter och kommer inte göra heller. Har precis kollat klart på reprisen av gårdagens Big Brother, riktigt roligt att se när alla kom tillbaka. Jag verkligen älskar Hanna R, Hanna J och Rodney tillsamans, blir lite kär.. Och sen dog jag lite när Camilla sa att hon var kär i Amandus, nu är jag varm i hela kroppen haha! Jaja, ska strax äta thai till middag och sen blir det chill hemma hela kvällen framför någon bra film. Riktigt skönt och behövligt efter bara några få timmars sömn inatt! Hoppas ni mår bra och får en fin lördagkväll. Puss!

bekännelser

Hittar alltid massa stora sår på mina ben som jag inte har någon aning om vart dom kommer ifrån.
Tycker faktiskt att vi tjejer har lite för höga krav på killar. 
Jag äälskar chips och dipp.
Hatar när man har bestämt något och ser fram emot det, sen blir det inte av. 
Är 25% norsk & 75% svensk.
Älskar människor som står för det dom gör/säger och bjuder på sig själva.
Saknar ridningen lite faktiskt, så mysigt att rida.
Tycker det är sjukt fint med bruna händer på somrarna, och ett snyggt nagellack till.
Har aldrig haft ett seriöst förhållande. Inget som hållt längre än 2 månader iallafall.
Gillar inte att sola ryggen, man ser inte skillnaden lika bra där haha. 
Har alltid väldigt varmt i mitt rum.
Älskar att lyssna på gammal musik som man glömt bort. Sparar alltid mina gamla spotifylistor. 


då / nu



Hittade lite bilder på mig från Juni förra året, och detta år. Mycket som har förändrats, både på utsidan och insidan. Har blivit sjukt mycket mer självständigare, mer ödmjuk, självsäkrare, fått fötterna mer på jorden och sådär. På utsidan är den största förändringen hårfärgen antar jag.. Vet att flera av er tycker att jag passar bättre i brunt, men känns mer som jag i blondt! Sen tycker jag att jag ser mognare ut också detta året och så enligt mig är skillnaden från förra året bara positiv haha! Vad tycker ni? Har jag förändrats något?

2a juni


Nyss! Var helt sjukt kallt i mitt rum när jag kom hem så alla kläder jag hittade åkte på.

Godmorgon! Läget? Med mig.. Jo helt okej faktiskt, men svintrött! Vart en spontanutgång igår, mötte upp Ewelina, Angelica och några fler och åkte till en fest i Älvsjö. Det var roligt, men hände massa grejer så kaosade lite. Kom hem sent inatt och somnade direkt. Imorse hade jag egentligen ställt klockan på halv 10, men min telefon dog när jag sov så alarmet ringde ju inte.. Vaknade för en halvtimme sen istället. Skulle egentligen till stan och ha en heldag med Andrea, men hon kunde inte nu så får åka in till stan själv, måste möta lite folk som ska köpa från bloppisen! Skitsegt i regnet men måste ju bli av.. Vi hörs senare istället. Puss!

FRÅGOR / SVAR

Varifrån är din armyjacka?
Urban Outfitters!

Åh vart kommer sjalen i från? Har letat efter en sån jätte länge!
Creole tror jag affären hette, en liten affär på Drottninggatan.

Det blev verkligen jättefina lockar! Är det en bra plattång annars? Alltså blir det håret lätt platt eller hur man ska säga.. Haha! Ska nämligen köpa en ny så blir jätte tacksam för svar! Grym blogg!
Ja, jag tycker att min plattång är grym! Har haft den i 2-4 år nu och den är fortfarande lika bra. Blir varm fort och är jättelätt att platta och locka med. Heter GAMA ceramic, och finns att köpa på Åhléns bla. Tack så mycket!!



1a juni 2012


Jag i väntan på bussen härom dagen!

Hejhej! Fredag och 1a Juni idag.. Vädret hade väl kunnat varit lite bättre. Fan sommar på riktigt nu ju! Men så är det väl här i Sverige. Skulle till skolan imorse vid 9 men lyckades försova mig till 12, blir så trött på mig själv ibland. Har bara ätit frukost och legat framför tvn i några timmar. Ingen aning om vad som händer idag, man har ju inte lust med så mycket pga vädret så kanske bara blir en hemmakväll! Jaja, uppdaterar mer om det senare. Hoppas allt är bra med er, puss!

RSS 2.0