<3




Precis vad jag behöver nu




21.41

Hej igen. Har precis tagit en riktigt lång dusch och satt på mig myskläder. Ska gå ner, ta något att smaska på (varför ska jag äta hela tiden!?) och sätta på New moon om mamma tillåter, hon har börjat bli trött på att jag ska se den varje kväll. Hon ber mig sätta mig på mitt rum och kolla, eftersom jag har egen tv. Men nej, det är inte samma sak, den är liten som fan och ger inte alls samma känsla, eller nåt, haha.
Jag ska försöka få min vilja igenom höh.
Medans får ni ha en skön kväll/natt. Puss


pics






Dagens outfit


Jeansskjorta - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Linne - H&M


Hemma igen

Hejhej hallå! Är hemma från stan nu. Jävlar var länge vi varit borta och satan vad långt vi gått. Har ont i fötterna nu. Fick inte med mig speciellt mycket. En svart bikini överdel med rosa/röda rosor. Den är absolut mycket finare i verkligheten än vad den låter. Snyggt med en bränna, lite retro..

Vi invigde våren i kungsan i solen med en glass i handen. Vår med stort v. Skitmysigt rättare sagt. Ska chilla resten av dagen. Kolla på new moon, as usual, och äta lite och sånt haha.

Tänkte ladda upp lite bilder strax jag tog idag med mammas kamera.


Tisdag/10.42

Godmorgon! Nu är jag äntligen vaken efter lite för många znoozningar, ville inte sova bort hela dagen ju. Har ju somsagt studiedag idag så ska möta upp upp Emlie om en timma och så ska vi dra in till stan för lite eventuell shopping. Så jävla skönt med studiedagar, det borde vara en minst en gång i månaden. Det uppskattas verkligen.

Ska börja fixa mig nu. Ha en bra dag alla ♥



Bild på mig och Emelie från i höstas. Vet att det ser ut som jag är skallig..haha!


Godnatt

Ska börja röra mig mot sängen nu, ögonlocken kräver ansträngning för att hållas öppna. Jag behöver sova. Vi hörs imorn. Godnatt ♥

music <3

Lite gamla och nya låtar. Enjoy.








MÅNDAG

Hallå allihopa. Är hemma från skolan nu och är på strålande humör. Skolan gick galant trots att det var måndag, har inte skrattat så mycket i skolan på länge, tur att jag har mina tjejer!
Studiedag imorn också! Skönt som fan, så ska träffa Emelie ikväll och kolla på film och äta lite chips eller något och imorn ska vi in till stan en sväng. Mysi.
Ska chilla resten av dagen tror jag. Ha en underbar dag. Puss ♥


Jag och 2 av mina brudar på topp!
Anledningen till att jag bara lägger in gamla bilder är för att min kamera är försvunnen, men ska beställa en så snart som möjligt!


Lelove/weheartit









Jag vill seriöst rama in den sista bilden och hänga upp på mitt rum, och titta på varje dag, och le.


söndag


Två ord: seg söndag.
Har varit en stund i haninge centrum med mamma för att byta lite saker och sånt. Fick med mig en jeansskjorta och ett par solbrillor hem. Nöjd. Annars då? Har kollat på ett par avsnitt av Taking the stage. Jävligt rörande program. Grymt bra, helt enkelt. Ska ta en dusch, fixelixa lite med mig själv (inpackning, raka benen, noppa ögonbrynen..you name it) och sedan sätta på en film tror jag. Vilken blir det? New moon kanske?
Kyssar ♥


hot


11.58

Godmorgon! Trodde att jag hade vaknat tidigt idag, men visade ju sig att man ställer om till sommartid idag, alltså en timma framåt, så då blev det inte lika tidigt längre..Men fan vad underbart med sommartid. Dagen har inga planer än, som vanligt på en söndag. Hemma, svulla, inte göra någon nytta alls. Men skönt ibland.
Puss! ♥




Världens vackraste kvinna


Så sjukt jävla vacker. Helt perfekt. Adriana Lima.


Flickvänner från förr


Nu ska jag kila ner för att äta lite tacos och godis och sånt och kolla på Flickvänner Från Förr. Hoppas den är bra!
Ha en fin lördagkväll ♥


Fantastisk


Den här listan är ju helt underbar! Helt fantastisk!
222 jävligt bra och smarta saker att göra om man är dum i huvudet eller har tråkigt.
Har markerat mina favoriter


Lördag/18.11


Gammal bild

Hallå! Kom hem från Forum för ca 1,5 timma sen. Fick med mig ett par jeans från Zara. Har väldigt svårt att hitta "the perfect jeans", som sitter snyggt, snygg färg, lagom långa, bra i midjan, you name it.. Men dessa satt skitbra! Skulle egentligen träffat Amanda och Junia ikväll igen, men det blev inte av. Så ska sitta hemma, svulla och titta på New Moon, funkar det med.

Puss! ♥


If We Ever Meet Again


10.57


Godmorgon! Ännu en helg är jag uppe i tid! Vaknade faktiskt för en timma sen, helt av mig själv. inte jag.. Men great huh? Funderar starkt på att ta en dusch innan jag börjar fixa mig lite.. Mamma och jag ska till Nacka Forum en stund för kolla runt lite på kläder, får se om jag hittar något.
Ha en fin dag, uppdaterar när jag kommer hem igen, med bilder på shoppingen (förhoppningsvis)
Kram


<3


Det finns inte ord för hur mycket du betyder för mig. Jag vet att vi har glidit isär, men du är fortfarande som en syster för mig. Och du vet att jag alltid finns där om det är något, oavsett vad


Friday night

Kvällen vart mer än mysig. Vi kollade på Tur & Retur (hej sverker!) och Mamma Mia och åt en jävla massa onyttigheter. Men man blir inte tjock på en dag! Sitter och försöker planera morgondagen, så segt att bara sitta inne hela lördagen. Är jävligt sugen på shopping.. Får se helt enkelt.



Söta Junia & Amanda


19.20


Jag just nu

Sitter och väntar på att Junia ska bli klar, sen går hon och jag och möter Amanda i centrum för att köpa lite godis och läsk och sånt. Ha en fin fredagkväll! ♥


ÅNGEST


Sjukt jävla sugen på att färga håret mörkare. Ungefär som Jessica Alba på denna bild. Värsta ångesten. Tänk om man ångrar sig efter 2 dagar? Kommer jag passa i det? Tänk om det blir misslyckat?
Risk att jag kommer tröttna tror jag.. ska försöka att inte färga håret något mer, ska satsa på min egen färg/solblekning i sommar och sånt istället tror jag!


lelove


Friday


Äntligen fredag! Hur skönt som helst, eller hur? Veckan i skolan har vart otroligt skön fast vi har haft 4 prov. Snön smälter, snart är det påsklov. Det går bra nu kompis. Matteprovet gick helt OK, kunde gått bättre, kunde gått sämre, menmen.

Ska bara ta det lugnt idag och träffa Amanda och Junia ikväll för lite New Moon-tittande. Mys ♥


new moon

   

   
Har tittat på New Moon ikväll igen. Varför tröttnar jag aldrig? Vad får mig att vilja titta varje dag? Kan ligga nånting i att Jacob går utan tröja ungefär 40% av filmen.. Hehe ne skoja! Börjar nästan tycka att den är bättre än 1an, som har lagt ribban högt.

 Hur som haver. Har varit en skön dag, ska snart hoppa ner under täcket, ett prov väntar imorn!


Justin Bieber


Asso varje gång jag ser detta videoklipp (vilket är 20 ggr om dagen) blir jag typ hyper och ler som värsta idioten.
Men fan, finns det någon sötare?!


Abercrombie & Fitch



Seriöst. Jag. Dör. Ge. Mig. Kläderna. Och. Abercrombie. I. Sverige. NU.


Tove/right now

 
 
Jag precis, just nu. Som vanligt så spenderar jag alltid mina eftermiddagar här vid datan lite för länge. Men eftersom jag tränat skiten ur mig idag (känns det som) på idrotten så går det bra. Ska laga lite mat snart eftersom mamma är borta och kommer hem senare. Kisses ♥


Torsdag/home



Hellu. Som ni ser har bloggen ändrat utseende helt, snyggt va?! Det var världens bästa Amanda som fixade det. Tack! Roligare att blogga nu.

Skoldagen var underbart skön. Började med lektion fast läraren var inte där, men dom stängde in oss i ett klassrum ensamma och bad oss läsa, tror dom själva att vi satt kvar? Nej, vi körde på en håltimme, skönt som fan. Efter det hade vi idrott, och jag har inte ansträngt mig så mycket på länge. Känns som jag har fått ett 6-pack på magen, men fan var kul det var. Puss ♥


ge mig ditt utseende, NU!






yes please



Helt förälskad i kläderna iallafall, nästa gång jag är och shoppar ska jag köpa en ljus jeanskjorta och ett par "raybans" eftersom jag nyss upptäckte att mina gamla var trasiga.. Skulle absolut inte sitta fel med ett par hundralappar/tusenlappar i handen just nu!


Onsdag/home

Wazzup? Kom hem från skolan för ett tag sen och sitter just nu och äter glass, gott! Skoldagen gick otroligt bra, med ett praktiskt prov i hemkunskap där vi lagade pastagratäng en och en, gick otroligt jävla bra för att vara första gången jag på riktigt lagar mat själv! Skitnöjd.

Dagen ska bara spenderas hemma. Sitter fan hemma framför datan och tvn för mycket med en jävla massa skitmat. Inte okej! Måste träna någon dag. Men när snön har försvunnit mer ska jag dra igång med springningen igen (som brukar rinna ut efter 2 veckor) hade jag tänkt, så jag får röra lite på rumpan som bokstavligen sitter fast framför datan.

Ska inte göra er uttråkade nu, utan berätta att det när som helst kommer komma en ny header och design. Lite trött på denna.

Have a nice day! ♥






Egoboost


HEJ blogg

Hej bloggen, och dom få läsare jag har. Känner ni redan att jag börjar tappa fokus på det där med blogg? Men jag ska göra så gott jag kan. Har mycket i skolan just nu innan lovet. Hela 4(!!) prov denna vecka, hemkunskap, matte och 2 spanska. Det tar på mig ska jag säga.

Över och ut. Gick i skolan idag från 8 till 4. Segt, med andra ord men det gick bra med söta personer och sånt. Ska ladda upp inför Desperate Housewives nu med en dusch och lite glass. Perfekt tisdagskväll!

Hej på er ♥


Måndag/ny vecka

Och så var det ny vecka igen, och en vecka närmare påsklovet, man ska inte klaga. Även fast det var riktig snöstorm igår så kröp våren fram idag igen. Kom hem från skolan för en halvtimmesen, det rullade på som vanligt. Ska ta det lugnt idag och göra lite rester från skolan eftersom jag hamnade efter när jag var sjuk. Vanlig måndag helt enkelt.

Ha en fin dag ♥

 
Grym kille eller hur?!


Bildbomb/lördag

Lite bilder från gårdagen/lördag som jag lånade från Amanda ♥


Ewelina & Emelie


Jag och Amanda


Jag i Ewelinas hatt som jag verkligen stormtrivdes i.




Jag och Amanda ♥


Ses!

Sitter här helt färdigfixad och väntar på att kvällens planer ska bli lagda. Ska träffa mina brudar, som vanligt, alltid lika kul! Jag tänker tvinga dom att vi ska titta på New moon iallafall senare, riktigt sugen på godis också, haha.

Hoppas ni får en fin lördagskväll. Pussar ♥


shopping






Perfektion







Perfekt. Jag är knäsvag.


NEEEW MOOON

NEEEEEEEEEWWWWW MOOOOOON, ÄNTLIGEN! DEN ÄR MIN!
NU VET JAG PRECIS HUR JAG SKA PLÅGA AMANDA INATT! ♥


Godmorgon/lördag

Godmorgon! Har varit vaken sen 10 (!), vaknade av mig själv då, inte speciellt likt mig, men det var riktigt skönt. Har sovit helt underbart inatt! Ska börja fixa mig nu och sen rulla in mot stan med Emelie för lite evuntell shopping.
 
Vad som händer senare ikväll berättar jag när jag kommer hem från stan, kan visa lite bilder på shoppingen då om jag får med mig något hem. Ha en fin dag ♥


Undra vem jag smsade med som fick mig så glad..


18.57

Håller på och fixar mig just nu. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se, men ska iallafall träffa Emelie, Amanda och Ewelina. Har frisknat till nu, är inte helt på topp men tänker inte sitta inne en fredag!
Har inte bestämt mig än vad jag ska ha på mig (att det alltid ska vara så svårt!), men det lutar åt outfiten på bilden, med skinnisen och en svart halsduk.

Ha en fin kväll. ♥


förlåt!

Förlåt för att min uppdatering har varit sämre än sämst. Men inte så lätt när man ligger magsjuk och spyr hela nätterna.. Har levt på isbitar och äppelbitar i ett dygn. Känns ärligt talat som att jag gått ner 4 kg. Är på bättringsvägen nu iallafall! Hemma från skolan men hoppas att jag kan träffa min brudar ikväll iallfall för det är ju trots allt fredag!

Tänkte sätta på Tur och Retur nu och sätta mig i soffan och försöka äta något utan att spy upp de. Vi hörs väl senare! Puss ♥


Saknar dig mer än någonsin. Kommer och hälsar på dig snart, lovar.


hiss & diss



Våren - Äntligen, äntligen säger jag bara. Våren är påväg och det känns i luften, det gör det verkligen. Så himla skönt att sätta på sig skinnjackan istället för vinterjackan som väger ca 7 kg. Vädret gör att man verkligen vill vara ute, det kryper i benen av att sitta inne!

Twilight böckerna - Nästan till och med bättre än filmerna! Håller på och läser 3an nu och det är svårt att slita sig. Kan sätta mig efter skolan och läsa en timma vilket är väldigt olikt mig! Hisshisshiss.



Mina vänner - Klart som fan att mina vänner hamnar på hiss-listan. Dom är ta mig fan det bästa jag har. Vi har alltid så himla roligt tillsammans med varandra och bjuder verkligen på oss. Och i svåra tider vet jag alltid vart jag kan vända mig. Till mina äkta vänner. Ibland vill jag strypa några av er, men ni vet att jag älskar er! <3



Kissie (dissie, hah) - Haha, var lite svårt att hitta på något att dissa. Men vem fan dissar inte Kissie? Så jävla respektlöst av henne och sitta och klanka ner på folk som hon inte ens känner och som inte gjort henne något, typ "fan vad ful och fet hon är", att klanka ner sådär på andra inför 100 000 läsare gör henne inte snyggare själv. När ska hon hamna på jorden?

haha fan, kommer inte på något mer!

xoxo ♥


18.40

Hej igen! Jag kommer inte härifrån, jag har växt fast. Har precis ätit en stor middag som bestod av fiskbullar och ris. Jag måste troligen vara en av de få som verkligen älskar fiskbullar, ärligt.

Hade egentligen tänkt att plugga lite NO & engelska, men jag råkade med flit glömma dom i skolan. To bad for me.. Ska ta fram lite badkläder och handduk och sånt till imorn. Nu tänker ni nog att jag gått och blivit galen, ska jag bada mitt i mars? Japp, simning i skolan aka det tristaste jag varit med om. Men det behövs för betygen, men kan säga att det känns rätt sjukt att stå där i bikini när det är fortfarande 70 cm snö ute. Hur som haver, ska sluta plåga er nu.

PUSS ♥


Onsdag

Hejhej! Kom precis hem från skolan. Idag hade jag riktigt kul i skolan om jag ska vara ärlig! Jag och tjejerna lät högre än alla 30092634 lågstadieelver, inte illa! eller kanske.. Kul hade vi iallafall. Hade hemkunskap där vi lagade lasagne som blev riktigt god! Fick också reda på provresultatet från det teoretiska provet, fick VG+ - MVG, nånting imellan, skitnöjd!

Ska bara ta det lugnt resten av dagen, kolla på tv, ta en dusch, läsa lite ur min bok.
Ha en underbar dag. Kisses ♥

Dagens outfit

Skjorta - Bikbok
Rosettdiadem - Gina tricot
Halsduk - H&M
Leggings - Gina tricot


fint


17.04

Hallå. Kom hem från skolan för en stund sen, och klockan är fem, FEM! slutade kvart över 4, riktigt lång dag. Så nu känns det nästan redan som helg eftersom jag har 3 sköna dagar i skolan. Vaknade en halvtimme försent imorse också vilket resulterade i misslyckad sminkning, ingen frukost, dåligt val av kläder och ett kråkbo till hår, förstår ni vad jag menar? Dålig dag.

Over and out, ska inte klaga. Idag ska jag bara vara hemma, plugga lite spanska, kolla tv i några timmar.. Grymma program ikväll ju! Dating in the dark, desperate housewives, cugar town!

Ha en jävligt bra dag! Vi hörs snart ♥


21.34



Sitter och lyssnar på musik och försöker få reda ut en massa tankar som virvlar runt i huvudet, lite för mycket tankar. Jag behöver en dusch, en lång dusch, twilight och sömn. Har en lång dag framför mig.

Satt precis och tänkte, har tagit typ 20 minuter att skriva dom 2 raderna ovanför. Vet ni vad jag behöver? en resa, långt, långt bort. Till Thailand eller Mexico, vart som helst. Rensa tankarna, komma ifrån skolan och komma tillbaka när det är vår och snön har försvunnit. Tänk vad bra det hade varit!

Ska hoppa in i duschen nu. Hörs! ♥


finns inga ord





Är det seriöst lagligt att vara så här perfekt? Jag dreglar, bostavligen.
Jag vill också ha en vampyr.


lite om mig/tove



Tänkte berätta lite mer om mig själv, lite mer personligt och djupare än sist.

♥ Jag har ridit i haninge i ca 7 år, men tagit en paus nu.
♥ Jag fyller den 7 juli.
♥ Jag har en speciell relation till mat, jag äter mycket och ofta. Älskar mat.
♥ Jag går i Gubbängsskolan utan att veta varför, skolan suger.
♥ Jag har varit kär en gång, och tvivlar på om det kommer hända igen.
♥ Jag älskar Twilight och Harry Potter.
♥ Jag är kär (okej, nämnde nyss att jag inte kunde bli kär, men ni fattar) i Ashton Kutcher.
♥ Jag vill bli modell eller jobba inom modebranchen.
♥ Jag hatar Sverige och vill flytta utomland (till USA) efter gymnasiet. 
♥ Det värsta som finns är falska vänner och skitsnack.
♥ Jag är ärlig och säger nästan precis vad jag tycker.

Tror det är det mesta ni behöver veta just nu, är det något mer får ni fråga!


Måndag/ny vecka

Hola! Måndag igen, vilket betyder ny vecka, nya tag. Det ända man ser fram emot är att det snart är lov igen! Skolan rullade på som vanligt och det är satan vad tur man har som har så bra kompisar i skolan som varje dag gör skolan 100 gånger roligare.

Idag hade jag inte tänkt göra något speciellt, riktigt trött.. Men hade tänkt läsa lite ur Ljudet av ditt hjärta som ska vara utläst om någon/några veckor, men boken har ca 550 sidor, så det kanske är bäst att jag läser lite..

Var överlycklig igår när jag hade 50(!) läsare, andra dagen jag har bloggen, haha! Fortsätt förfan! :D
Peace ♥








lite bilder från sommaren 09


nice

  


bra tove, bra

Nu har jag fastnat här alltför länge igen. Borde egentligen ta tag i städningen eftersom det går att bygga 2 meter höga torn av sakerna på mitt skrivbord och kläderna på golvet. Går snart inte att ta sig in här i rummet, då är det illa. Men datan lockar mer än städninge, så är det bara. Jag sparar städningen till senare.

Hur som haver. Jag mår fint, en aning trött bara men jag klagar inte. Sitter just nu och lyssnar på Flipsyde-Trumpets, säkerligen en av få låtar som inte går att tröttna på. Nu har till och med mamma börjat lyssna på den hör jag nu..haha. Jag har även hunnit med att kolla igenom 19386427 st intervjuer med Justin Bieber och dött ett antal gånger. Hans leende, måste jag säga mer?

Nu börjar det spåra igen känner jag.. Tack för mig! ♥




Kolla Emelie, jag kan!!!!!


taylor lautner/andnöd

  






-/

Hallå igen. Har varit ute i solen hela dagen! nästan hela iallafall, innan vi åkte till farsta centrum rättare sagt. Hade lovat er bilder, men nu när jag kollar igenom bilderna insåg jag att jag har lyckats kisa på exakt varenda bild, mindre vackert. Känns fel att skylla på vädret, men ni ska få några ändå, mest på Emelie.
Puss <3


haha ser lite besvärad ut




see yah!

Nu sticker jag ut i solen med skinnjackan på (jävligt skönt att ha det alternativet ist för vinterjackan) och går på promenad med Emelie vid vattnet. Kameran är med så räkna med bilder. Ha en bra söndag!


Sist jag, Ewelina och Amanda var ute och gick.


10.43/döda tid

Hello! Sitter här, halv 11. Riktigt bra av mig! Skulle egentligen träffat en kompis men han kunde tyvärr inte idag. Så antar att jag får dra med Emelie ut i solen och gå en promenad eller nånting. Ut måste jag iallafall. Annars då? ganska typisk söndag, ni vet, städa, kolla på mtv hela dagen, äta skräp och kolla på film, typ så. Helgen har gått för fort.

Ska försöka börja skriva lite bättre/roligare inlägg, tänkte ta med kameran ut med Emelie och fota lite. Man vill väl läsa lite om vardagen och sånt? jag ska göra så gott jag kan.
Love ♥



2 år sedan


Perfektion



Perfektion från Abercrombie & Fitch


haha


Förstår ni hur mycket jag skrattar åt och med mina vänner?


00.24

Nu sitter jag här.. igen. Som jag fint förklarade de för Amanda, "att ha en blogg är som att ha ett husdjur, man har ett ansvar och måste uppdatera några gånger om dagen", men fan, har alltid velat ha ett husdjur. Vi lär väl märka när jag tröttnar.

Hur som haver. Kvällen var väldigt mysig i stort sett. Vi kollade på Titanic med en massa chips och dipp, några tårar föll från alla tror jag, svårt att låta bli. Jag grät nog mest över hur jag aldrig kommer få Jack som min man. Life is hard.

Ska försöka komma i säng i tid ikväll, ska kolla igenom facebook en stund, och det var jävlar vilket hysteri det var kring melodifestivalen. Har ärligt talat inte kollat en enda gång, inte ens 5 min. Så detta är ganska ointresant enligt mig. Nej, nu börjar detta inlägg spåra ur. Tack för mig, godnatt! ♥


19.22

Hola! Håller på och fixa mig och lyssnar högt på LMFAO. Ska ha en mysig kväll med Emelie och Amanda. Filmtittande, godis, chips och snack. Sånt behöver man ibland.

Kom hem vid ca halv 6 från stan med E. Vi gick nog in i 5 H&M totalt tror jag tills vårt blodsocker sjönk och vi hamnade på donken. Fick inte med mig något speciellt, bara ett rosettdiadem som jag var på jackt efter. Ska fortsätta fixa mig nu och äta lite mat. Have a great night. xoxo ♥


Jag just nu.


missing









Jag saknar fan våren 09 så det känns i hela kroppen. Jag saknar att vi alltid satt vid badberget och vid klipporna hela nätterna med filtar. Jag saknar hur vi tog med hela packet och grillade vid sjön med hög musik. Jag saknar korven och mashmallowsarna vi kastade ut i vattnet när det blev fel. När den största händelsen var när Jonte och Markus kom. När vi lyssnade på Anton & Affe och The homeless hela tiden. Jag saknar att se solnedgången med mina närmsta och snacka minnen.

Jag kommer kriga för att detta år ska bli minst lika bra. Ni vet att jag älskar er ♥


Lördag

 

Godmorgon! Äntligen vaken i hyfsad tid, men det känns. Sängen lockar, 3 timmars till sömn lockar. Men vädrer hindrar mig! Jag ska till stan en stund med Emelie och kolla runt lite. Min plånbok ekar ordentligt men ska försöka skrapa fram pengar till ett linne jag spanat in. I'm on fire today, det är helg och solen skiner fan! xoxo ♥


ja tack!


Kläderna gör mig knäsvag. Jag sitter här och dreglar, bokstavligen.


01.12

Hade tänkt sova snart, men känns som att 1 meter till sängen är lite för långt för att jag ska orka flytta mitt arsle dit.. Vad som händer i helgen återstår att se men jag har lite små förhoppningar, staden, vänner och mys. Ganska simple.

Sitter och sjunger med i lite låtar utan att försöka väcka familjen. Veckan har sprungit och det är otroligt skönt med helg igen. Ännu underbarare att våren är påväg, det känns verkligen i luften. Ni vet, snön smälter, man halkar, vaknar tidigt på mornarna av att småfåglarna irriterat piper högt och smärtsamt. Nej, nu säger jag godnatt. Tack för mig ♥


Hej!

Hallå! Detta är väl cirkus tredje gången jag skapar en blogg. Alltid en sådan ångest innan, kommer jag tröttna? vad ska jag skriva? vem kommer vilja läsa det jag har och berätta? Over and out. Kan berätta lite om mig själv. Jag heter Tove Waldemar och fyller 15 år i sommar. Jag bor i ett hus söder om Stockholm och går i 8an på högstadiet. Inte så mycket mer faktiskt. Jag skapade mest en blogg för att skriva av mig lite. Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt, men hellre få bra inlägg, än många värdelösa, eller hur? Jag hoppas ni gillar'e. xoxo.








RSS 2.0