cherry blossom


2 bilder Andrea tog på mig igår!

Hejhej! Har haft världens segaste, och om jag inte hittar på några planer nu verkar kvällen bli seg också. Blir rastlös av att sitta inne 3 kvällar i rad.. men imorgon då jävlar haha. Skoja mamma! Har ett jobbigt beslut att ta ang imorgon.. Hur som helst! Har inte gjort mycket idag, hjälp morfar lite, bara chillat hemma och lekt ute med Leo. Somsagt, får se vad som händer ikväll. Vi hörs!


FRÅGOR & SVAR

Hej Tove! :) Jag funderar på att ta navelpiercing nu snart men jag är orolig att det inte kommer hinna läka klart till sommaren. Eller iallafall när jag ska utomlands vilket är om exakt 2 månader. Vet du lång tid man bör vänta med att sola och bada? Kram!
Hej! Om du ska ta navelpiercing måste du nog göra det nu, så fort som möjligt om det ska hinna läka innan sommaren. På east street sa dom att det tar 3 månader max innan den har läkt helt och man får byta piercing. Men sköter du om den bra och tvättar noga så läker den fort. Min var helt läkt och bra efter några få veckor. Så ja, jag tror nog att du kan pierca dig nu och att det kommer hinna läka innan sommaren. Dock ska du nog undvika bad & sol första månaden. Men ring till en piercingstudio (rekommenderar East street) så berättar dom nog allt och du kan boka tid! Kram! :) 

Wow vad snygg du är! Har du någonsin varit modell? Btw toppen blogg! 
Åh tusen tack! Nej jag har aldrig varit modell. 

Vad är kastanjevatten och vart kan man köpa det? 
Kastanjevatten är väl som brun utan sol, bara att det är i "vattenform" och går på 10 sekunder. Man tar det på en bomullspadd och tar i ansiktet eller på kroppen om ma vill de, och det syns direkt, blir naturligt och fint. Finns att köpa på Åhléns och Kicks! 

Varför var inte du med när Andrea fyllde år?
Haha fråga henne!! 

Vart är väskan köpt?
På Lindex förra våren. 


söndag 29 april


Bilder tagna för någon vecka sen.

Godmorgon! Vaknade vid 10 imorse, var/är sjukt trött så hade egentligen kunnat sova mycket längre men är glad att jag inte gjorde, vill ju inte att hela dagen ska försvinna. Har inte världens största planer för dagen direkt, men tror jag ska hem till morfar och städa lite, tjäna lite moneyyy. Jaja, ska äta frukost nu. Vi hörs strax med lite frågor/svar. Puss!


music



Så sjukt mycket bra musik just nu. Dom här 6 spelas flitigt i min spotifylista. Bara älskar låten "Flytta på dej", den sätter sig på huvudet och kan säkerligen bli en ny sommarplåga. Hur som helst! Är ni ute efter lite nya låtar tycker jag ni ska lyssna på dessa! 


new in


Bikiniöverdel - Cubus, Nagellack & Solbrillor - Gina Tricot.

28 april 2012



Jag idag!

Hejsan! Har haft en underbar dag än så länge. Mötte fina Andrea i stan vid 12, vi gick till kungsan för att kolla på körsbärsblommningen och så fotade vi lite. Blev jättefina bilder, men tyvärr så jag ut som skit på alla haha. Och så var det sjukt mycket folk överallt, som gubben över som förstörde hela bilden.. Jaja! Vi kollade i massa affärer också, och jag shoppade loss! Inte riktigt, men fick med mig lite grejer som jag kan visa strax. Sjukt vad härligt väder idag också, kändes som sommar. Jag gick runt i linne och frös inte ens! Hoppas det fortsätter såhär!

Skulle egentligen på 18års fest ikväll med Amanda, men är sjukt trött nu efter att ha stigit upp vid 9, så orkade tyvärr inte.. Vi får ta igen det på valborg på måndag! Istället blir det nog en till chillkväll skulle jag tro, skönt ändå. Jaja, vi hörs snart. Puss på er!


2012-04-27



Hejhej! Har haft en jättelugn och skön dag. Ny design här på bloggen har jag också, fortfarande väldigt enkel, men det gillar jag. Stort tack till min fina Amanda som hjälpte mig! Är ju verkligen kass på sånt där själv. Nu sitter jag i soffan och kollar bb, efter det blir det nog en film. Massa chips äter jag också, riktig myskväll med andra ord. Nu är reklamen slut så ska avrunda här, vi hörs mera imorgon. Puss!


fredag 27 april


April förra året! Då tog jag och Junia årets första dopp redan 22 april, men det var ju sjukt mycket varmare förra våren. Men jag var sjukt på att bada idag men tyvärr var Junia stackarn magsjuk.

UNDERBARA FREDAG!
Sjuukt härligt väder idag, har varit ute massa i solen. Första jag gjorde när jag vaknade imorse var att gå ut och sola lite på baksidan, sen åkte jag en snabbis till farsta och fuskade lite i solariet. Sen tog jag en lång prommis med vovven vid sjön. Ikväll blir det bara en hemmakväll framför någon film, sen väntar en lång helg med valborg, massa kul och förhoppningsvis massor av sol. Härligt! 


efterlysning

Efterlyser någon människa som är duktig på designer till bloggar. Har tröttnar på min lite, och är helt värdelös själv. Blir gråtfärdig bara jag tänker på alla siffror och koder haha. Vill ha en ganska enkel så, mest små grejer jag vill ha hjälp med. Skulle vara jättegulligt om någon av er orkar hjälpa mig! Kontakta mig på facebook isåfall, Tove Waldemar


dress / nelly


Om allt går som det ska, och om Nelly inte fuckar upp min beställning som dom brukar göra, så kommer denna klänning vara min om några dagar! Ska på bröllop om exakt en månad, man måste ha långklänning så denna blir super. Får hoppas att den passar också, men först får jag väl hoppas på att den kommer fram. Måste sluta hoppas! Men visst är den fin? Är lite kär. Från Nelly!


torsdag 26 april


Jag för någon vecka sen. 

Hejhej! Kom precis in från en kort runda med vovven, varken han eller jag ville gå speciellt långt i regnet. Usch! Har bara tagit det lugnt idag, tänkte ta mig ut och springa men orkade verkligen inte haha. Har varit på rätt dåligt humör hela dagen också.. inte ätit något heller. Men ska strax äta middag, plugga lite och sen bara chilla hela kvällen. Imorgon är det fredag och en långhelg med massa kul väntar! Vi hörs lite senare, puss!

FRÅGOR & SVAR

Varför var inte du på Thoren Business Schools Kick Off? Fick du ingen inbjudan?
Vad är det för något? Nej jag vart nog inte bjuden..?

Vilket program ska du gå om du går där? Ska du börja med någon?
Sam linjen! Nej, börjar själv, men vet flera som ska börja där och som redan går där.

Var ska din vän Andrea börja?
Hon ska börja på kunskapsgymnasiet i globen!

Hur känns det att börja med 96or? haha har du något emot dom?
Det känns lugnt. Nej, borde jag ha det? Dom är väl som vilka människor som helst? Eller?

Är du på g med Calle Lindqvist? :)
Neej vi är bara vänner :)

Hur lång är du? Plattar du ditt hår? :)
Är 173cm. Jaa, jag plattar oftast mitt hår men försöker att låta bli :)

Fint rum du har. Hur bred säng har du?
Tack! Den är 120cm!

Vart kommer klädstången ifrån? :)
Ikea! :)

Vad är hejsthlm för nåt?
En webbtalkshow som jag och Andrea ska vara med i. Tryck r och gilla för att läsa mera om Hej Sthlm! :) 




23.16



Har chillat hela kvällen framför tvn. Ätit massa glass och fruktsallad, muuums. Sjukt sugen på allt, skulle kunna äta hur mycket som helst just nu.. Antar att jag äter för lite på dagen, så jag blir jättehungrig på kvällarna. Sitter iallafall i massagestolen nu.. dör vad skönt det är. Har fått låna en typ stor dyna av morfar som man sätter på stolen. Har suttit här flera timmar sammanlagt idag tror jag, min rygg behövde verkligen det här. Försöker hitta någon bra film att ladda ner, sen ska jag mysa ner mig i sängen med lite mackor. Vi hörs mera imorgon. Godnatt!


wanted / accessorize


25 april 2012



Hejsan! En riktigt solig och härlig onsdag till nu typ, synd att solen gick i moln men man får vara glad för det lilla man får iallafall. Har varit en sväng i farsta idag, kollade lite på Bikbok som har 50% på allt i butiken bara idag, men hittade ingenting. Känns bra! Ska försöka att hålla hårt i mina pengar ett tag nu. Passade på att sola när jag ändå var där, måste ju vara snygg på hejsthlm haha! Jaja, nu blir det chill (och lite plugg) hela kvällen. Vi hörs!


dagens låt!




frågor / svar

Har du haft tandställning? Skitfina tänder har du! :D
Åh tack! Nej jag har inte haft tandställning :)


Åh dom är så snygga! Vilken storlek tog du i dom? :)
Visst är dom! Har strl 36 i shortsen! :)

Visst är dina svarta jeans av märket DrDenim? Vilken modell och storlek har du på dem? Kram!
Nej, mina är cheap monday! Kram.

Vem utser veckans bejb? Du e ju hur charmig som helst!
Ingen aning faktiskt.. hihi tack!!

Hört att värmdö ska vara grymt! Vilken linje funderar du på? :)
Har också hört det!! Tänker mig sam-linjen på både thoren och värmdö :)

Kan du lägga ut bild på ditt rum ?
Sure! 




tisdag 24 april


Såhär ser nya shortsen ut på! Från Gina Tricot. 

Hejhej! Hääärlig tisdag idag va?! Underbart väder! Hoppas det fortsätter såhär. Har iallafall haft en lugn dag. Gått ute långt med vovven vid vattnet, lagat mat och kollat lite tv. Sitter och längtar till helgen.. Efter det har jag massa roliga saker att se fram emot, valborg, hejsthlm, en stor fest osv. Men denna vecka går förhoppningvis jättefort, redan onsdag imorgon liksom! Ska fortsätta chilla nu, sen kolla på top model och mysa hela kvällen. Hoppas att allt är bra med er, vi hörs!


Svar på frågestunden




new in!


Gina tricot, 349:-


måndag 23 april


Nyss!

Hejhej! Har haft en riktigt bra start på veckan. Åkte in till stan och mötte Andrea vid halv 3, vi käkade lite och kollade runt i affärer. Niklas och Calle träffade vi på en snabbis också, trevligt. Fick med mig ännu ett par jeans shorts som jag letat efter hur länge som helst, så jag är nöjd! Och juste, nej, jag har inte tagit bort frågestunden. Satte bara stopp eller vad man ska säga, tyckte det räckte med frågor. Svaren/videon kommer imorgon skulle jag tro. Nu är hela familjen hemma, och det är lite kaos här hemma så imorgon på dagen blir bättre. Haha såg att jag blev veckans bejb i kärrtorp också, fail att jag inte går där längre men det var väl kul! Jaja, ska se om jag hittar på något roligt inlägg nu.. så vi hörs strax!


mysigaste låten




söndag / 20.45


Jag igår!

Tjena! Har haft en riktigt seg och lugn söndag. Bara kollat på tv, suttit vid datan, bloggat, ätit god middag osv. Rätt skönt ändå! Nu sitter jag och väntar på att bb ska dra igång. Ska fixa ihop lite chips och dipp innan också, har fan varit sugen på det i ett dygn nu.. Imorgon ska jag träffa min nyblivna 16 åring Andrea! Vi ska in till stan och sådär. Riktigt mysigt! Jaja, nu kommer jag ifrån ämnet känner jag. Vi hörs mera imorn. Puss på er!


new in



Lite bättre bild på shortsen jag köpte igår. Skärpet är somsagt mitt och följde alltså inte med när man köpte shortsen. Men dom kommer iallafall från Bikbok och kostade 199kr, finns i flera andra färger också!


Frågor & svar

Hur lång och hur mycket väger du? :)
Jag är 173cm och väger väl kanske 55 kg, väger mig aldrig typ! :)

Tips på seriser? förutom oth för det har jag sett :D
New girl!!!!! 

Vad tycker om vita jeans?
Har faktiskt börjat tycka att det är sjukt snyggt, speciellt på våren & sommaren. Jättefint till typ en färgglad topp och ballerina skor! 

Vad ska du göra i sommar?
Har inte så mycket planerat än men ska utomlands 2 veckor iallafall. Sen ska jag väl sola, bada, hänga med kompisar och massa mera! 

Var skärpet med till shortsen? :)
Nej det är mitt egna skärp :)

Vilket Gymnasium har du valt? :)
Det står mellan Värmdö eller Thorén Business School. Har verkligen ingen aning om vilken av dom jag ska välja så om ni vet något bra om skolorna får ni gärna kommentera, hjälp mig!! :)

Var är linnet ifrån? :)
Köpte det på Stradivarius på Kreta för 2 år sedan! :)




dagens låt!




22 april 2012


Jag igår!

Godmorgon! Vaknade med Amanda och Ewelina vid halv 11, dom drog rätt fort efter och sen dess har jag bara ätit frukost. Kan berätta lite om igår dåårå. Vi drog på fest hos Calle vid 11, roligt med folk man kände sen innan men även lite nytt. Vägen hem tog typ dubbelt så lång tid än den skulle så vi kom hem någon gång runt 4 och somnade gott då. Bra kväll ändå! Idag mår jag bara bra, lite trött dock men annars bra. Är sugen på att göra något idag.. Men vet inte vad. Får se vad jag hittar på. Tog tyvärr inga bilder igår heller så har inga att bjuda på.. Men vi hörs om ett tag. Puss!


Spontanutgång!


Nyss! 

Blir en spontanutgång med Ewelina och Amanda. Känns riktigt nice! Var ändå alldeles för pigg för att sitta hemma ikväll igen. Dom kommer hit strax, sen drar vi. Hörs mera imorgon, pusssssss!


Nu får sommaren gärna komma!


New in! Shorts - Bikbok


21 april 2012


Stort grattis till min fina Andrea som fyller år idag!!

Godmorgon! Vaknade vid 10 av att alarmet ringde. Braaa, annars hade jag sovit till 1 typ. Mår fortfarande inte helt bra men det är bättre. Ska strax äta lite frukost och sen börja fixa mig lite. Idag ska jag och mamma åka och kolla på klänningar till ett bröllop vi ska på i maj. Är värdelös på långklänningar.. men men! Vi hörs senare istället. Puss!


mysfredag



Hejsan! Har haft en väldigt lugn fredag än så länge. Powernapen jag skulle ta utvecklades till 2 timmar men det var bara skönt! Är fortfarande supertrött så kommer nog somna gott ikväll. Vi åt tacos för en stund sen och nu blir det New girl som börjar halv 10 på 4an. Missa inte!! Efter det ska jag och mammsen titta på The Vow och äta en massa gott. Mysfredag!


boys + -

+ Killar som luktar gott, yuuum!
- Killar som är en person när han är med dig och en helt annan när han träffar kompisar.
+ Killar med humor, finns väl inget bättre.
- Killar som är alldeles för på, tröttnar direkt.. 
+ Snygga armar. 
- Killar som är alldeles för dryga. 
+ När killar verkligen är sig själva och vågar släppa loss.
- Killar som är värsta likehunters och gör allt för lite extra followers på instagram osv.
+ Lite lockigt hår bakom öronen.
- Killar med överdrivet bra självförtroende.
+ Killar som inte är blyga för att "visa upp en", hålla handen osv.
- Killar som verkligen vet om att dom är snygga, uääk. 
+ Charmiga killar med fint leende.




svar på småfrågor

My good vilka dimples du har och dina ögonbryn var ju perfekta redan då, noppade du dom?
Antar att du menar i sjuan. Nja, det tror jag inte, kanske lite! 

Vart ifrån är usa bikinin? Skitsnygg!
Den är från Stylebytyra! 

Har din kompis Ewelina blogg? :)
Yes det har hon! times.devote.se! :)

Vad heter låten? :)
Låten i videon heter Hey now - Classfield. Finns nog bara på youtube skulle jag tro! :)

Kan du länka precis vilken fil du laddade ner (The vow) puss!
Här laddade jag ner den! Puss! 

Asså du som också tittar på oth, snälla säg att du också ser att din kompis Andrea är en exakt kopia av hon som spelar Alex dupre? Man tror ju dem är släkt!
Jaaa har sagt det till henne flera gånger! Sjukt lika är dom, speciellt leendet!!



3an/7an



Haha kunde ju inte låta bli att leka lite med scannern när jag ändå lärt mig hur den fungerar. Scannade över massa gamla bilder från när jag var liten. Här är 2 bilder på mig från i 3an och 7an haha..
Vad tycker ni? Är jag lik mig?


fredag 20 april



Heeeellu!
Glada miner för idag är det fredag, riktigt nice! Och jahapp.. gick jag till skolan idag då? Nää. Ta inte efter mig haha! Men var ändå sjukt kreativ och satte mig och lärde scannern vi har hemma, sen scanna jag in all matte jag gjort och skickade till läraren. Bättre än inget! 

Hur som helst! Kunde verkligen inte somna igår, tror jag bara sov en eller några få timmar, så är sjukt trött idag. Tänkte ta en powernap nu och sedan bara chilla hemma hela kvällen. Är ju fortfarande lite sjuk.. Men ska jag laga lite mat. Vi hörs senare, puss!


23.36



Hej bloggen! Har precis kollat klart på big brother och ska strax hoppa i pyjamasen och lägga mig i sängen. Imorgon är det fredag och jag ska en sväng till skolan för att redovisa. Har ju skitit i det senaste gångerna så måste verkligen försöka ta mig dit. Hoppas att jag mår bättre! Sen borde jag förbi farsta eller någon annanstans och köpa en present till min lilla Andrea som fyller år på lördag! Jaja, vi får se om jag ens orkar ta mig upp ur sängen imorgon haha.. Kanske dags att sova nu då. Godnatt på er!


bikinis


Från Zara, Stylebytyra, H&M och Bikbok!

En eller två nya bikinisar till varje sommar är nästan ett måste för mig! Man tröttnar ju eller växer ur dom gamla, dom bleks i solen osv. Har ju köpt min virkade men behöver minst en till.. Gillar mest bandeu bikinis men den virkade var ju så fin så det vart ett undantag. Men tyvärr har jag knappt hittat någon jag gillar detta år.. liten besvikelse. Den vita i högra hörnet är jättefin.. Så snyggt med vitt när man är brun men vill ändå ha någon med färg! Jävlar vilket problem va? haha.. Nej men tror jag tänker köpa antingen den rosa/gula från zara eller den vita med dragkedjan om dom inte får några ännu snyggare till sommaren! 


TORSDAG 19 april



Hejhej! Läget? Med mig är det väl sådär.. börjar bli förkyld nu också. Och har fortfarande ont i halsen och världens huvudvärk.. Segt. Men blir väl förhoppningsvis frisk till helgen! Vaknade vid 11 idag och har sen dess gått ut på en lång prommis med vovven och pluggat en jävla massa matte. Sjukt stolt över mig haha! Nu är jag verkligen bloggsugen och så skönt att bara få skriva av sig ibland även om det inte är något vettigt man skriver. Jaja, vi hörs om ett tag istället. PUSS!


bored



Klippte ihop lite videos jag och Andrea spelade in i torsdags när vi hade tråkigt hemma hos mig.. Lite onödig video haha men så här kan det se ut när man är uttråkade.


frågor / svar

Vad gillar du för musik Tove?
Jag lyssnar verkligen på allt möjligt.. Ingen speciell genre faktiskt. Här är min spotify lista jag lyssnar på dagligen! 

Hej! har du prövat den där bikinin? för jag gjorde det och den satt jättekonstigt på mig. Om du skulle köpa den snälla visa hur den sitter på dig för vet inte hur den ska sitta :( Jättebra blogg!!
Ja jag har provat den och den satt bra! Får se om jag köper den dock, men lovar att visa hur den sitter på isåfall! Tack så mycket, kram! :) 

Kan inte du visa en video när du sminkar dig? Du är sjukt snygg!
Hm.. vet inte om jag är riktigt bekväm med det haha. Men kanske! Åh tack ska du ha!! 

Hej Tove! Vart piercade du dig nu igen? Minns att du skrivit det förut? Behövde du föräldrarnas tillstånd och hur mycket kostade det? Var det en professionell studio? Grym blogg! kram :)
Hej! Jag piercade naveln på East street i Skanstull. Det är en jättebra och väldigt seriös studio där man behöver föräldras tillstånd, tror till och med att dom måste följa med dit om man är yngre än 18. Men det är bara bra tycker jag! Tusen tack! Kram :)

Vart laddade du ner den? :)
Laddade ner The Vow på the pirate bay! :) 

Vad är det du pluggar om du inte går i skolan?
Pluggar ju distans denna termin. Så pluggar matte och engelska här hemma, och går till en skola ungefär varannan vecka för att redovisa och få nya uppgifteer! 


18 april 2012



Hejsan svejsan! Är lika sjuk idag men tog en dusch för ett tag sen så känner mig lite piggare iallafall. Vaknade ganska sent och har inte gjort så mycket sen dess, inte orkat. Gick ut med hunden, kollade lite tv och sådär. Ska ta fram läxböckerna och verkligen försöööka plugga lite nu. Varje gång jag sagt att jag ska plugga slutar det med att jag sitter och läser bloggar istället. Men matte är ju så jäkla trist haha! Jaja.. vi hörs lite senare istället. Puss!


the lucky one / vill se!




bekännelser

Får nästan alltid hicka när jag äter bröd utan smör eller något pålägg på.
Har en förmåga att nästan alltid typ tappa rösten när jag festar.
Tycker att det är skitsnyggt med färgglada färger men köper själv typ bara vita kläder.
Funderar på att slinga mitt hår en gång till innan denna månad är slut. 
Klarar inte av kaxiga och dryga personer.
Älskar att somna till ljudet av regndroppar på fönstret. 
Får lite panik av att det är så mycket kläder och grejer jag vill ha men inte har råd med.
Äääälskar chips och dipp. 
Tycker att det är sjukt fint när killar har lite smålockigt hår.
Min garderob är kaos, enda lådan där jag håller ordning är bland mina underkläder.
Blir väldigt lätt brun på sommaren.


17 april 2012


Jag nyss.. hemskaste jävla bilden haha men men.

Hejsan! Vill inte börja inlägget negativt men idag mår jag skit! Vaknade upp imorse med världens halsont och huvudvärk. Har inte orkat göra någonting alls idag, bara legat i soffan och sovit. Mår inte alls bättre nu, utan det har bara blivit sämre. Åhh, orkar verkligen inte vara sjuk.. Men men.. lär väl ligga kvar här hela kvällen också. Ska käka lite nu och sedan kolla på Top model 17. Vi kanske hörs senare, puss!


wanted


Concealer - Maybelline, tröja & bikini - Zara!


the vow



Det här är alltså filmen jag såg igår (och idag). Helt sjukt mysig och en av dom bästa filmerna jag någonsin sett tror jag. Kan säkert bero på dom grymma skådespelarna, gillar verkligen Rachel McAdams och Channing Tatum ska vi väl inte ens snacka om.. Har nog aldrig sett han så snygg som han är i denna film. Helt stöööört! Nä, men filmen är verkligen jättebra. Händer alltid saker så man blir aldrig uttråkad eller något. Satt verkligen och skratta ena sekunden, och grät andra. Så filmer ska vara! Ger den 4,5/5!


16 april 2012


Nyss!

Hejhej! Känner mig som en zombie som skriver nu.. Så.jävla.trött! Har ändå sovit mycket inatt, och även en timme på dagen, förstår inte vad det är med mig. Har iallafall inte gjort mycket alls idag. Kollade på The Wov igen, riktigt riktigt bra film. Gråter och ler hela tiden genom filmen haha. Den kommer på bio någon gång i maj, så då tycker jag att ni verkligen ska se den! Och för er som inte kan vänta så finns den att ladda ner på thepiratebay, dock utan svensk text. Men funkar ju lika bra! Ska ta ut vovven på en runda nu och sedan plugga lite. Puss!


söndag 15 april


Jag igår!

Hej på er! Riktigt seg dag.. Har verkligen inte fått något vettigt gjort men så får det bli ibland! Sov 1,5 timma också, hur skönt som helst. Annars då? Är fortfarande sjukt seg men vet inte om det beror på tröttheten från igår eller om det bara är en inställning man har varje söndag. Är nästan alltid trött och slö på söndagar, även fast jag inte gjort något speciellt. Haha borde ta och uppskatta dagarna lite mera! 

Tänkte bädda sängen lite nu, göra lite mackor och sedan lägga mig i sängen och kolla på The Vow som jag laddat ner. Imorgon har jag inga speciella planer förutom att plugga en heeel del. Jaja, nu väntar sängen. Puss och gondatt!


Hej sthlm



Talkshowen jag pratade om lite tidagare i veckan har kommit ut med en trailer! Det här är även projektet jag och Andrea pratade om, vi ska medverka som första gästerna. Är lite nervös men ska bli riktigt roligt! Erik och Niklas är två sjukt sköna killar så det kan inte bli annat än grymt! För att läsa mer om showen, gå in och gilla här! Gilla och sprid vidare!


take me away



Sitter och drömmer mig bort i väntan på att solen ska komma till Sverige, på riktigt. Dagar som denna vill jag bara vakna upp i ett hotellrum, höra ljudet av vågorna, äta god frukost och gå ut och lägga mig på en solstol. Behöver verkligen sol och värme för att må bra!! Åh, ta mig bort en vecka eller 2, så jag kommer hem lagom till Sveriges mysiga vår! 


FRÅGOR & SVAR

Hej Tove! Har letat efter den där bikinin länge men hittar den bara i stora storlekar :( Vad har du för storlek i din och fanns det många kvar i små storlekar i Farsta? Gillar din blogg! :)
Hej! Dom är väldigt stora i storlekarna, jag trodde jag skulle ha S eller M i överdelen och S i underdelen men jag har XS i överdelen och XXS i underdelen haha. Det fanns alla storlekar förutom Small när jag var där! Tycker du ska ringa runt till olika JC i Stockholm och lägga undan! Vad kul, tack! :)

Oj vad fin det stickade tröjan var! Vart är den ifrån? kram! <3
Den är från Gina Tricot! Kram!

Hur lång är du?
173cm! 

Vad har du för mascara?! Shiiit vilka långa ögonfransar? Äre fake? :O
Nej, dom är helt naturliga! Använder Telescopic Carbon Black, riktigt bra! :)


lördag & söndag


Bilder från igår!

Tjena! Läget? Med mig är det bara bra, förutom att jag är sjukt trött efter igår! Kan berätta lite om gårdagen: Åkte till nacka forum med pappa för lite shopping och lunch, fick bara med mig ett linne (det på bilderna!). Vid 5 mötte jag Ewelina och Amanda, vi köpte thaimat och gick hem till Amanda där vi åt och fixade oss. Runt 8-halv9 åkte vi mot Erik där det var fest. Hade sjuuuuukt roligt!! Var massa folk man kände, men även massa nytt. Vi dansade, hade roligt, körde spel, snackade massa osv. Riktigt lyckad kväll! 

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Hade gärna varit ute i solen, är ju fan typ 17 grader i solen! Men är alldeles för seg. Får lägga mig framför tvn ett tag, sen ska jag försöka plugga lite också! Kul.. Nä men det blir väl en typisk söndag! Ska svara på lite frågot strax så kika in här om en stund. Puss!


18.57


Jag igår!

Hejhej! Har precis käkat en riktigt god middag och väntar bara på att Junia ska bli klar så vi kan gå till centrum. Spenderar min kväll hemma hos henne ikväll. Vi ska bara chilla och det passar mig meeer än bra. Har vairt sjukt trött hela dagen och nära på att somna flera gånger. Ska försöka somna tidigt inatt också så jag är pigg till imorgon. Ska till nacka forum med pappa på dagen, och sen blir det fest hos Erik. Sjukt taggad! Ska bli jävligt roligt. Men vi hörs mera imorgon istället. Ha en bra kväll. Puss!


FRÅGOR & SVAR

Vem är Jigge? :)
En killkompis!! :) 

Du klär dig alltid så härligt fint Tove! vart köper du helst kläder någonstans? :)
Åh tack så mycket! Jag köpter väl helst kläder på Bikbok, H&M, Salt/Vero moda eller Zara! :)

Åh vad fin! Lust med ett länkbyte? Kram!
Tack!!! Jag gör tyvärr inga länkbyten! Kram. 

Skulle bli jätte glad om du svarade på vad du har för storlek på din skinnjacka! kram!
Det är en 38a, men den är tyvärr alldeles för stor för mig. Måste alltid ha en kofta/tjockare tröja under för att den ska passa! Kram! 

Vart kommer bikinin ifrån? :)
Ja men en gång för alla: Köpte den på JC! :)


Cravings


Åh önskar jag hade massa massa pengar så jag bara kunde köpa exakt det jag ville ha! Högst upp på min inköpslista just nu står en vit stickad tröja. Har bara massa tunna blusar och linnen, men ingen tjockare tröja. Fryser ju ihjäl här i Sverige.. Dessutom kan man ha den året om, till jeansshorts på sommaren och till jeans på hösten/vintern. Får se om jag hittar någon fin jag vill ha imorgon.. ska till nacka forum med pappa då tror jag! 


gilla och dela!



Måste be er bästa läsare om en tjänst. Två vänner till mig från Gubbängsskolan ska göra en talkshow om allt möjligt, som riktar sig mot ungdomar. Hej Sthlm heter den och första avsnittet är 13 maj. Tror vet att det kommer bli grymt! Skulle bli jätteglad om ni gick in och gillade det här! Gärna delade också, så att det sprids. Gillar ni så lovar jag att berätta vart bikinin kommer ifrån haha! Tack, puss!! 


fredag den 13 april



Hejhej! Riktigt grå och seg fredag.. Men det blir ju vad man gör det till! Andrea drog för en timme sen typ och sen dess har jag bara varit ute med hunden och lyssnat på musik. Igårkväll drog vi och träffade Andreas kompisar i Huddinge. Vi var inte där så länge men däremot tog det sjukt lång tid att komma hem, riktigt segt. Vi kom innanför dörren runt 1 och chillade ett tag innan vi somnade. 

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Har inga planer alls.. Eller jo, bara tråkiga grejer som att sy in ett par byxor, dammsuga rummet och så ska jag kolla på New girl också. Lite seg dag, men såna är sköna ibland! Får ju lite tid över till att blogga iallafall. Ska försöka ta igen lite, så vi hörs senare idag. Puss på er!


torsdag 12 april


Jag och fina Andrea nyss!

Hejhej! Dålig uppdatering igen.. men har inge tid! Har varit i stan med Andrea hela dagen, kollade runt, käkade på donken osv. Köpte dock ingenting. Nu är vi hemma hos mig och väntar på att middagen ska bli klar. Ikväll har vi inga planer än.. antingen träffa några eller bara chilla hemma. Hon sover här iallafall! Mys. Hoppas det är bra med er, vi hörs senare. Puss!


NEW IN!



Haha är nog värsta tönten nu, men vill inte berätta vart jag köpt bikinin. Men kolla runt i farsta eller någon annan stans.
I en ganska vanlig affär!

11 april 2012



Sitter för tillfället och lyssnar på massa skön musik och läser massa bloggar. Kom hem från farsta för en stund sen, var där en snabbis och köpte underdelen till bikinin. Visar bild i nästa inlägg! Kan berätta lite om gårdagen. Åkte ju somsagt till Ewelina i Haninge med Amanda. Ewe lagade en god middag till oss och sen spenderade vi ett par timmat i jacuzzin. Så jäkla skönt! Efter det gick vi in, duschade, satte på oss myskläder och kollade på filmen The Guardian. Sjuukt bra film, med snyggaste Ashton Kutcher också. Vi somnade runt 1-2 och jag kom hem vid två idag. Ska bara chilla hemma på dagen nu och sen träffa Junia ikväll. Får se vad vi hittar på men det blir bra! Vi hörs om ett tag, puss på er! 

Haha juste, så stelt att ni föredrar mig i brunt hår istället för blondt som jag har nu haha. Men tycker själv att jag passar mycket bättre i ljust, och trivs dessutom bättre i de än i brunt så lär inte färga håret brunt på ett bra tag. 


10 april 2012



Hejhej! Läget med er? Med mig är det bara bra, inte ens vädret har fått dra ner mitt humör! Vaknade vid 12 idag, tog en runda med vovven och åkte sen en snabbis till farsta för att köpa en bikini jag kollat på innan. Är heeeelt kär! Kanske visar bild lite senare. Tror till och med att jag inviger den ikväll hos Ewelina! Ska nämligen till henne med Amanda runt 5, vi ska laga middag, bada jacuzzi, käka massa gott osv. Ska bli riktigt mysigt!! Tänkte precis börja sminka mig lite, välja kläder osv. Får se om vi hörs innan jag drar. Puss på er!


brunett vs. blond




9 april 2012


Jag idag! 

Hej på er! Hemskt mycket förlåt för min dåliga uppdatering men vill utnyttja lovet till max! Kan berätta lite om gårdagen och dagen. Igår mötte jag Junia vid 8 och det var planerat att vi bara skulle chilla framför Big brother, sen vart vi bjudna till Calle för filmkväll men tyvärr blev det inte så. Istället så träffade vi Jigge ett tag innan vi drog hem. Idag åkte jag och Junia och solade i farsta vid 3, riktigt skönt.. har kännt mig så jäkla blek så det känns skönt med lite färg. Och nu ikväll skulle jag egentligen på bio med Jigge, Ewelina & Jesper men det vart uppskjutet till någon annan kväll nu på lovet. Har precis varit och handlat lite med mamma, blir en myskväll hemma framför bb och någon film. Rätt mysigt ändå, är sjukt trött och sen orkar man ju knappt gå utanför dörren i detta väder! 

Ska försöka att blogga så bra jag kan när jag väl har tid. Vill ju inte att statisktiken ska gå ner. Så ska försöka se till att blogga bra ikväll. Så ni som inte heller har något att göra ikväll kan kika in här! Puss!


FRÅGOR & SVAR / Beauty

Hej Tove, super fin blogg, verkligen underhållande! Jag undrar hur ofta du tvättar håret? Och hur ofta du skulle rekommendera det?
Åh tack! Jag tvättar mitt hår varannan dag, ibland kan det bli mer sällan och ibland till och med varje dag. Men aa, typ varannan. Egentligen ska man tvätta håret 1-2 gånger i veckan helst, för att inte slita och torka ut håret. Men det skulle vara omöjligt för mig haha! 

Har du färgat håret många gånger?
Jaa tyvärr. Senaste 8 månaderna har jag slingat mitt hår 3 gånger! 

Vad gör du för att hålla ditt hår friskt och hur stylar du det? Älskar din blogg, kram! :)
Jag är världens sämsta på att hålla mitt hår friskt.. Men inpackning någon gång i veckan, sen försöker jag verkligen låta bli plattången och hårfönen men det är verkligen svårt, ett måste är iallafall värmeskydd! När jag stylar håret.. stylar typ inte mitt hår, plattar det bara! Vad glad jag blir, tack! Kram! :)

Kan inte du visa vilka sminkprodukter du använder och hur du sminkar dig? Mer videoinlägg :) Love your blogg, keep doing it girl! Kram!
Yes, detta använder jag till vardags! Vet inte om jag kan visa er hur jag sminkar mig.. inget märkvärdigt, mascaran på ögonfransarna, pudret i hela ansiktet, ögonbrynspennan på brynen osv. Ska försöka bli bättre på videobloggar men tycker att det är så pinsamt haha! Gulligt, tusen tack! :)




bilder från igår






2012-04-8



Hejhej! Läget med er? Med mig är det bara bra! Förlåt för att uppdateringen blev så dålig igår men orkade inte och när jag väl orkade hade jag inte tid. Åt en jättegodd "påsk"middag här hemma, sen fixade jag mig lite snabbt. Mötte Amanda, Sofia, Anna, Ewelina + lite boys i gubbängen innan vi åkte mot Calle där det var fest med massa härliga människor. Vi dansade, körde jag-har-aldrig och hade jävligt roligt. En riktigt lyckad kväll med andra ord! Jag, Sofia & Amanda rullade till mig runt 4 inatt, då vart det lite nattkäk innan vi somnade. 

Idag vaknade vi vid 12 och tjejerna drog ganska snabbt efter. Har ingen aning om vad som händer idag.. en del av mig vill bara ligga i soffan hela dagens medans den andra vill dra ut och springa osv. Får se vad det blir.. Ikväll ska jag träffa Junia tror jag, det blir braa. Tänkte käka lite frukost nu, vi hörs strax med lite bilder från igår! Pusss!


lördag 7 april


Jag igår!

Godmooooorgon! Är sjukt trött, men kunde inte somna om så lika bra att gå upp nu och käka lite frukost och dricka kaffe!! Igårkväll hade jag chillkväll och sen träffade jag Jonte ett tag. Lugn kväll men det var skönt! Idag har jag inte heller några planer, det är påskafton va?? Tror att släkten ska komma lite senare men ska försöka ta mig ut och springa innan. Haha shit, är så trött och död i huvudet att jag knappt tänker på vad jag skriver. Jaja, nu kurrar min mage. Vi hörs senare, puss!


new in




Långfredagen



Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra. Vaknade runt 12-1 idag, och gick ut på en runda med Junia och vovvarna. Sen åkte vi en sväng till farsta looking like shit, fick med mig ett linne från Bikbok som jag kan visa snart. Kom hem för en stund sen och vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll.. så jääävla trist väder ju. Vart fan är våren?! Jajaa.. visar linnet strax så stay tuned!


wanted / zara



Tre superfina bikinis från Zara. Funderar på att köpa någon av dom, har ju ännu inte hittat någon till sommaren och alla mina gamla är för små. Vet inte om det är världens bästa kvalite eller om dom sitter fint på men det är ju värt att tänka på.. Frågan är bara vilken? Gillar alla 3, men älskar underdelen i den korallfärgade.. Jaja, vad tycker ni?


bekännelser

Saknar mitt bruna hår ibland men trivs verkligen bäst i blondt!
Börjar få lite panik för att jag inte hittat någon bikini till sommaren. 
Är ganska rädd för attraktionerna på grönan tex, typ frittfall, extreme, insane osv. Jättefeg haha!
Tycker verkligen inte att jag passar i rosa. 
Går alltid runt i mjukisbyxor hemma, obehagligt att sitta i soffan med jeans ju.
Har en gitarr hemma som jag försöker lära mig spela, går förjävligt.
Älskar killar med humor som får mig att skratta.
Blir väldigt lätt brun på sommaren. 
Har nästan ingen aning om vilka som läser min blogg.
Har ett stort ärr på knät efter jag och Alice ramlade grovt med cykeln för 2 sommrar sen.
Är ingen frukostmänniska.
Min busshållsplats har samma namn som en gata i Harry Potter. 


5 april 2012



Glaad påsk på er! Äntligen lov! Haha kanske inte ska säga något men ska bli kul med lov, träffa vänner på dagarna, mysa i stan, ha filmkvällar, festa osv. Behöver lite roligt! Och efter lovet drar ju våren igång ordentligt, gröna träd, värme, några få veckor till skolavslutning osv. Lycka! 

Vaknade runt 11 idag av att vovven låg och sov på min mage. Så mysig. Gick ut på en lång runda vid sjön och Leo vart helt galen haha, jagade ankor, badade och sprang runt massa. Har precis käkat en god lunch med mamma och nu får vi se vad dagen har att erbjuda! Hörs lite senare, puss!

Linnet i inlägget under kommer från H&M och kostar 79:-


FRÅGOR & SVAR

Vad heter låten som ni spelar i början? :) Svara i ett inlägg tack. Kram!
Hooligan - Big B! :)

Vet du om det finns någon butik i Stockholm som säljer fina iphone 4 skal? :)
Ja, det finns en mitt emot stora Åhlens, man ser den knappt så man får kolla noga, men där finns massar roliga och alla kostar 60 kr tror jag! :) 

Hur mycket kostade den?
449kr! 

Hur kan du ha den fina kroppen och hyn när du äter tacos chips och dipp? Så avis!!!!!!!!!
Haha har väl tur antar jag! Och generna, ingen i min familj och kommer nog aldrig kunna bli tjocka! 

Kan du visa en tydligare bild på linnet och vilken storlek har du på den? :) Kram!
Aa visst, har XS i min! :) 




kan inte sluta skratta




new in / stadium




onsdag 4 april / new in


New in!

Hejsan svejsan! Kom hem från stan för en timme sen typ. Mötte lilla Andrea där runt halv 1 för hon slutade tidigare. Jätteskönt att vara där tidigt, mycket mindre folk och så. Är iallafall jättenöjd med det jag köpte idag, och nu ska jag inte shoppa på ett tag. Köpte trosorna på bilden, som är mycket finare irl, dom glittrar guldigt! och ett enkelt linne som passar till allt. Sen köpte jag min typ drömtröja också! Hade gått och suktat efter den länge så är supernöjd. Kan visa bild i ett annat inlägg, den passade och fick inte plats bredvid på denna bild. 

Har sjuuukt mycket plugg nu så det är bara att sätta igång. Lite ångest! Men först ska jag damsuga hela nedervåningen, duktig som man är. Imorgon börjar lovet också va? Underbart!!


ojdå



Haha herregud. Jag och Andrea började spela in där i början med kepsen osv, sen glömmer jag stänga av webbkameran så filmar i 15 min. Sjukt kul att kolla på! Här har ni lite delar av de haha. 


18.53



Hellu! Har precis suttit och klippt ihop en video, skrattat mig till tårar samtidigt. Kanske kan bjuda på den här om en stund.. Har försökt plugga lite men hjärnan vill inte samarbeta med mig och engelskaboken, får bara ont i huvudet. Ska försöka lite mera inna jag ger upp för idag, måste ju kolla top model och bb! Lär nog somna tidigt ikväll också, är tröt som et aaas efter bara några få timmar sömn. Jajaa, puss på er!


matcha virkade shorts


Det var någon som ville att jag skulle tipsa om hur ma kan matcha dom virkade shortsen från H&M. Älskar Kenzas outfit längst ner till vänster. Egentligen kan man nästan ha vad som helst till dom.. Någon färgglad topp och converse, mågon tunn blus instoppad och svarta gladiatorsandaler, till bikini på stranden osv osv. Man får ha lite fantasi! 


3 april 2012




Hejsan! Hääärliga och soliga tisdag! Vaknade upp vid 9-10 imorse och mådde lite bättre, har bara lite ont i halsen men överlever. Har inte gjort så mycket idag bara tagit det lugnt och sådär. Tänkte ta något och käka nu och sedan sätta igång och plugga, har så mycket att jag vill gråta när jag tänker på det. Så jävla typiskt mig att skjuta upp allt till sista dagen/dagarna.. Jaja, lika bra och sätta igång på en gång. Puss på er!


påsklovet


Bilder från påsklovet förra året! Det här årets lov måste vara en vecka tidigare eller något va? För det var ju jävligt varmt förra året och nu snöar det tex. Aprils väder är ju inte direkt att lita på! Sveriges väder överhuvudtaget.. Åh, får såna flashbacks när jag kollar på bilderna. Vi var ute och grillade med hög musik, tog årets första dopp, var nere vid sjön och solade, satt ute på kvällarna i filtar och pratade, myste i stan, lyssnade på veronica maggio, smög ut på nätterna osv. Underbart lov! Ska bli jätteskönt och roligt med lov nästa vecka. Har inte så mycket planerat än, men lite mysiga grejer iallafall! 


new girl



Min kusin tipsade mig om den här serien igårkväll så laddade ner den och gav den en chans. Nu kan jag inte sluta titta!! Har strax kollat klart på första säsongen och bara skrattar mig igenom varje avsnitt. Älskar Zooey Deschanel som har huvudrollen, ni har sett henne i 500 days of summer, hemma bäst & yes man osv innan. Den här serien kommer börja gå i Sverige snart och då måste ni verkligen se den, annars finns den att ladda ner på tankafetast! 



2a april 2012


2 bilder från i somras, brun och mörkhårig man var då!

Hejhej! Mår inteee bra idag. Ont i huvudet, halsen och hela kroppen.. Jättesegt, orkar inte göra någonting alls. Men vi får väl se det från den positiva sidan, hellre nu än på lovet nästa vecka. Ska bara chilla resten av dagen och försöka plugga lite om jag orkar. Vi hörs om ett tag, puss på er!



FRÅGOR & SVAR

Vad säger du till dina föräldrar när du ska på fest? Säger du att du ska på det då eller "ljuger" du och säger att ni ska göra något annat? :) Och hur får du komma hem så sent? Behöver tips så jag kan också få det, hehe. Kram och tack för en bra blogg. <3
Ja jag är ärlig och säger att jag ska på fest, och har mobilen med mig hela tiden och hör av mig till mamma. Tror att det skapat förtroende eller vad man säger, och gör att jag får vara ute längre och längre liksom. Så jag tycker att det är bättre att vara ärlig och säga vart du ska och vad du ska göra, ljuga kommer inte hålla i längden! Jag åker aldrig hem själv på natten, hör somsagt av mig om vart jag är och så, då får jag väl vara ute lite längre. Men har haft den disskusionen om tid många gånger haha. Tack så mycket!! 

Aa håller med, kan du beskriva hur du sminkade dig på bilderna? Skit snyggt! :)
Först och främst, tack!! Är verkligen ingen expert på att måla ögonskugga så har mest testat mig fram lite, kollat på sminkvideos på youtube osv. Men lägger först en väldigt ljus färg över nästan hela ögonlocket, mest vid ögonvrån. Sen tar jag någon brun färg längst ut och längst med bloglinjen. Och sist använder jag en lite tjockare borste och suddar ut dom skarpa kanterna! Svårare än så är det inte! :) 

Känner du Rasmus Brolin?
Nää haha, vadårå?

Hur täcker du påsar/mörka ringar under ögonen?
Använder en jättebra concealer från Maybelline som heter Super Stay 24h. Klarar mig inte utan den!

Använder du fortfarande ricinoljan? :)
Yes det gör jag! :) 


18.57


Jag i bilen igår!

Har haft en riktigt seg söndag så här långt.. Har inte rört läxböckerna eller gjort någon nytta överhuvudtaget. Har dödat massa tid framför datan och tv. Känns som att jag kommer bli sjuk också, hela kroppen är öm och halsen gör ont. Fattar inte.. varje gång jag varit ute så känns det på morgonen efter som om att jag vart med i ett slagsmål eller sprungit ett maraton. Så jävla ont överallt haha.. Kvällen lär fortsätta i samma spår, tacos till middag och en jävla massa chips och dipp till big brother. Beach 12!!



filmtips / girly

Tänkte tipsa om lite tjejfilmer som jag älskar. Gjorde ett collage med massa "highschool" filmer som jag verkligen aldrig kan tröttna på, så bra och roliga allihopa. Så har ni tråkigt ikväll tycker jag ni ska ta och se någon av dessa! 




söndag 1a april!


2 bilder från igår!

Godmorgon! Amanda drog precis och jag ska strax gå ner och äta lite frukost för att få lite energi, astrött!! Kan berätta lite om gårkvällen då. Amanda och My kom till mig så fixade vi oss lite och sådär sen vid 10-11 tiden så åkte vi på fest i tyresö. Var väl inte roligaste festen jag varit på men hade kul ändå! Jag och Amanda började rulla mot mig vid 2 men kom inte hem förrän vid 4, jättesegt men men. Idag har jag inge aning om vad som händer, är fortfarande jätteshoppingsugen eftersom jag inte köpte något igår, så får se om jag orkar ta mig till farsta eller något. Annars blir det en typisk söndag, framför tvn och läxböckerna. Hur som helst, vi hörs lite senare iställer. Puss!

Haha juuste, igår gick jag runt flera gånger och ba "aaj, mina trosor sitter fel" men orkade inte tänka så mycket på de. Hade såna där halvstring från gina som alltid är så sköna, haha se när jag går in på toan märker jag att jag hade satt på mig dom bakofram.. aa ni tjejer kan ju tänka er hur skönt det var haha. Så jävla dum jag är, hur lyckas man.. 


RSS 2.0