bildbomb / 31 maj






lite bilder från dagen.

Hej! Var faktiskt en ganska skön dag i skolan, känns som alla dagar är hyfsat sköna nu. klagar inte Fick sluta 1,5 timme tidigare också så då drog jag och 5 tjejkompisar ner till sjön och solade och jag badade lite snabbt haha. Var iallafall jätteskönt. Kom hem för en timme sen och nu är jag ledig i 6 dagar vilket är ännu skönare! Ska träffa Emelie lite senare och vi ska nog köpa lite pizza och chilla och så. Livet leker! Hoppas allt är bra med er. Puss!

Ps: Vill bara tacka er för alla fina ord jag fått om inlägget där jag skrev av mig lite. ♥ Somsagt så krävde jag inte att folk skulle läsa eller att det skulle vara någon proffstext. Men så jävla kul när man får sån fin feedback!


godnatt


Bilden tagen nyss under bb. Ser ni hur ljust mitt hår blivit förresten!?

Hej! Har precis kollat klart på Big Brother och tänkte hoppa i säng nu. Har en ganska lugn dag imorgon (tror jag) så det blir nog inte så jobbigt, sen är vi ju lediga också sen så det blir nice. Som fredag på nåt sätt?! Underbart. Haha, varje kväll kan jag typ längta tills klockan blir rätt mycket, bara för att de finns inget underbarare än krypa ner i min underbara säng, släcka lampan och bara drömma in. Haha låter hög eller något, men det är fan sant! Älskar att sova och drömma. Jaja, ska sluta nu innan det går för långt. Vi hörs imorgon istället. Godnatt!


skriver av mig

Har så sjukt mycket tankar inom mig, hat och glädje blandat med funderingar på livet och mig själv. Vill säga till alla att ni får inte vara någon annan än er själva. Var inte någon du inte är för någon annans skull. Snälla! Så jävla viktigt! Älskar folk som verkligen är sig själva, skiter i vad andra tycker & bjuder på sig själva till 100%. Så jävla underbart. Låt aldrig någon klanka ner på dig eller säga åt dig hur du ska vara. Skratta, le, håll huvudet högt. Finns inget vackrare. Dom som inte gillar dig för den du verkligen är kan bara dra åt helvete, det är då man vet vilka som är äkta och vilka som inte är. När vi ändå talar om de, vill jag be er pussa & krama på era vänner så mycket ni kan. Vänner som alltid finns där, som får dig att le och känna dig trygg. Visa att du uppskattar det, de är då du får kärlek tillbaka. Håll dom hårt och svik inte! Umgås bara med vänner som har bra inflytande på dig, som får dig må bra. Gud, vet inte vad jag pratar om men det är så jävla skönt att bara skriva av sig, som att en tyngd från axlarna släpper. Kräver verkligen inte att någon läser, skriver detta endast för min egen skull. Och blir så jävla ledsen men framförallt arg på folk och samhället när man läser så mycket om ytlighet och idealet på dagens tjejer. Att svälta sig själv med barnmat, hänga upp sig på att man har lår som går ihop är så jävla osunt. Folk borde älska sig själva som man ser ut, skönhet kommer innefrån och det är så sant. Folk som älskar sina kroppar, har bra självförtroende hur dom än ser ut, är dom vackraste. Dagens ideal är åt helvete, fan våga vara egen! Blir så arg och äcklad.

Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att få sommarlov och sedan börja gymnasiet. En sommar fylld med lycka och äventyr. Ska bara umgås med underbara person, och bara göra saker jag blir lycklig av. Ska ta vara på varenda sekund! Och sen att börja gymnasiet är något jag sett fram emot länge. Släppa allt med gubbängen och träffa folk som inte vet ett skit om ens förflutna, en ny chans att göra ett bra första intryck. Så jävla mycket rykten och skitsnack i min nuvarande skola att jag håller på att spy. Vet alla rykten om mig men orkar inte bry mig helt ärligt. Jag skiter i folket som snackar, de visar bara vilket patetiskt liv de har. Och ryktena betyder ingenting, så länge jag vet vad som stämmer så spelar det ingen roll. Är så pass säker i mig själv. Och det är något jag är stolt över, att jag vågar skita i saker och ting och säga ifrån när nåt är fel. Folk är så vana nu för tiden att tjejer knappt har någon röst eller egna åsikter. Så glad att jag och mina närmsta tjejkompisar är helt tvärtemot det. Lärarna säger också att i vår klass så demostrerar tjejerna mer än killarna. Vi har så jävla bra åsikter och vågar stå upp för oss själva, det är då man kommer långt här i livet. Känns som att jag borde avrunda här, orkar inte ens läsa igenom allting. Så skönt att bara skriva det som kommer. Är så jävla sugen på att spela brännboll också, har varit det ett tag. Undra om mina skills sitter kvar, var ju så jävla bra förut.. haha asså nu orkar jag inte längre. Det jag ville få fram, eller inte få fram, utan bekräfta av mig själv är att jag ska älska mig själv & mina vänner, skita i idioter, vet att jag är värd bättre. Vill inte ha någon nära mig som gör mig ledsen. Så jävla lätt att fokusera på allt negativt i livet då, och glömma bort alla anledningar du har till att le. Jag vill inte låta som en egoist för det vet jag att jag inte är, det är sjukt viktigt att tänka på folk i ens omgivning, men minst lika viktigt att våga tänka på sig själv, att du också ska må bra. Våga.


Måndag


Inspiration från weheartit.

Kom nyss hem från solariumet, blev en 20 minutare. Haha Emelies slutade funka efter en kvart så hon fick hoppa in i min och helvete vad trångt och lökigt det var haha! Men känns fräsht med lite färg iallafall. Ska strax hoppa in i en dusch och sedan äta middag.  Så jävla underbart att man bara har skola imorn, sen är man ledig 6 dagar. Ska hänga i stan, sola, bada, äta glass, krama mina vänner och må så jävla bra. Snart sommar!


30 maj

 
 
Jag just nu. Så jäkla mörkt i mitt rum, men orkar inte ha rullgardinen öppen då måste jag fan sitta med solbrillor eller kisa för att kunna se. Aa asså om ni undra..

Hejhej! Slutade redan kvart i 2 idag så har varit hemma ett tag. Skoldagen var jättelugn och vi kollade på film, hade håltimmar osv. Så borde skolan alltid vara! Är så grymt lyckligt lottad som har så mycket underbara person runt omkring mig i framförallt skolan, men annars också. Människor som alltid får mig att le och skratta! Well, ska chilla ett tag nu sen möta upp Emelie och åka och sola tror jag. Måste börja jobba på brännan inför balen och skolavslutningen ju! Men ska käka lite mellis (godis) nu. Vi hörs senare! ♥


Solat

Hej! Har precis varit och solat med Amanda, blev bara 15 minuter men fick lite färg iallafall. Haha fick någon konstig rand på röven av mina string. Snyggt! Ska strax käka lite lunch och senare ska vi iväg till min moster och käka middag. Sen blir det nog chill framför Big Brother resten av kvällen. Skön söndag! Hoppas det är bra med er!




Mors-dag

Godmorgon! Hur mår ni? Med mig är det väl bra förutom att jag vaknade upp som ett jävla åskmoln, är på sjukt dåligt humör och vädret gör ju det inte bättre heller. Vart är sommaren?? Ska inte ta ut mina aggritioner här även om det känns lockande, hehe. Tänkte käka lite frukost nu istället, senare ska jag nog åka och sola med Isabelle och Emelie. Men vi lär väl höras innan dess. Puss! ♥




spotta på fredrik




Haha, kan verkligen börja asgarva så fort jag läser det här. Jag och Junia hade riktigt tråkigt under matte-nationella och var tvugna att sitta kvar fast vi var klara. Så vi satt och gjorde loppor och lekte med varandra, jätteomoget men så jävla roligt. Fredrik är alltså läraren som satt inne i vårt klassrum. Vi måste stört massa för det gick verkligen inte att sluta garva när man fick typ "spotta på fredrik" haha. Låter kanske astrist men var verkligen jättekul. Tänker spara loppa länge haha!


new in / 2011-05-28


new in!

Hejsan! Blev ingen shopping med Emelie, åkte till farsta med mami istället. Fick med mig lite nya underkläder hem bara. Men älskar underkläder så jag är nöjd. Vi köpte med oss lite jordgubbar och glass också så om en stund blir de fika. Har inte så mycket mer på hjärtat faktiskt, uppdaterar mer senare. PUSS!


saknar det blonda!!




godmorgon / lördag

 

Godmorgon!
Sovit gott? Ja! Somnade väldigt tidigt igår och drömde världens underbaraste dröm så jag sov som en prinsessa, men det var mindre skönt när klockan ringde och man kom på att allt var en dröm bara. Men men, nu är jag uppe iallafall. Ska strax hoppa in i duschen och käka lite frukost innan jag börjar fixa mig. Tänkte åka och shoppa lite med Emelie. Skönt att få tankarna på annat! Aja, vi hörs väl senare. Kisses!


Friday




Jag och min lilla Emma. Saknar dig massor!

Tja! Godmorgon eller nåt.. har precis tagit en lång powernap på ca 2 timmar haha, men skönt var det iallafall! Vaknade och trodde att klockan var typ 7 på morgonen och att jag skulle till skolan bara, mindre skönt hehe.. Men men, snart kommer morsan hem med pizza sen ska jag bara chilla resten av kvällen, är på rätt dåligt humör så ska avrunda här innan jag tar ut det på er haha. Vi hörs senare ♥


fredag 27 maj



Hej på er! Kom hem från farsta för en liten stund sen, följde med Isabelle direkt efter skolan för hon skulle köpa nåt. Hade iallafall tema-dag idag också, vi kollade på Linas Kvällsbok osv, rätt skön dag, fick sluta halv 2 också. Underbart med helg! Dock har jag inte så mycket planer men det brukar lösa sig, ska nog bara vara hemma ikväll, är så sjukt trött. Men ja, har inte mer och säga just nu. Vi hörs senare istället, puss!


plugg / big brother

 
bilder tagna nyss.

Sitter i soffan och kollar på repriset av gårdagens Big Brother, missade det igår. Har fan blivit beroende.. Tur att de snart är slut haha, tänk hur många timmar man lagt ner på de, flera dygn säkert haha! Drog till farsta med Junia en stund idag. Vi kollade runt lite men köpte ingenting. Ska åka och shoppa i helgen istället! Nej, nu ska jag skriva vidare på hemkunskapen. Puss! ♥


så jävla skön!




yellow





Bilder från Angelica Blick.

Dör vad fina bilder! Sen kan jag inte låta bli att vilja ha en gul bikini & vara sådär blond, så jäkla snyggt när man blir brun. Hoppas verkligen att mitt hår blir solblekt i sommar haha, tycker det är så fint trots att jag trivs bra i mörkt hår. Saknar det blonda ibland!


torsdag



Hejsan! Haft en bra dag än så länge? Min har varit jättebra faktiskt. Vi hade temadag i skolan med temat "Sex och Samlevnad". Vi började med att lyssna på en lärare i skolan som berättade hur det är att vara gay, sen snackade vi med en tjej från RFSU och avslutade dagen med att skriva anonyma frågor till killarna (dom skrev frågor till oss) som vi ska svara på imrogon. Ganska kul faktiskt.

Älskar vädret idag också! Äntligen lite sol och värme istället för regn & blåst. Vill egentligen hitta på något eller vara ute men ingen hade tid så ska lägga lite energi på en uppsats istället. Vi hörs senare! ♥


frågor & svar

Kan du inte fota mer outfits? :)
Jo ska försöka bli bättre på de! Men saken är den att jag tycker att jag har skittråkiga kläder på mig så känns inte som det är nåt intressant för er att kolla på, men om ni vill så! :)

Hur nöjd är du med ditt utseende från skala 0-10 ???
Förlåt, men jag orkar verkligen inte betygsätta mitt utseende. Det finns vissa dagar jag inte alls är nöjd, och dagar där jag är jättenöjd. Men skönhet kommer innefrån, glöm inte de!

vem ska du gå med på balen? :)
Ska faktiskt inte gå med någon speciell kille utan jag och 3 tjejkompisar ska åka dit tillsammans i en bil! :)

Om det inte är för personligt, men är Basse möjligtvis din pojkvän?
Nej det är han inte. Inte än iallafall, haha!


nolifer

Haha asså jag blir nästan rädd, har fan inget liv kvar längre. Känns som det ända jag gör är att gå i skolan och pluggar. Har precis skrivit en uppsats i matte. Ja vet, trodde inte heller man kunde göra de men det gick tydligen och nu är det bara en uppsats kvar innan man kan välkommna sommarlovet.. jises! Drunknar i allt plugg.

Tänkte iallafall belöna mig själv med en lång, lång dusch och sedan chilla resten av kvällen. Har även spanat in att Valentine's day går på tv ikväll så ska väl kolla på den också. Kom igen och kommentera lite mer också, blir roligare för mig att blogga då! Men puss på er ♥

 


Onsdag 25 maj


bild från igår.

Hej där! Sitter för tillfället och lyssnar på Adele, örongodis! Kom hem från skolan för ett tag sen, dagen var helt okej. Men skönt att den är över för nu har vi bara 2 tema dagar kvar innan de är helg, skönt. Juste, fick min balklänning idag, ska strax lägga upp bild på den. Älskar! Nu fattas bara skor och en kuvertväska sen är jag helt klar. Sen ska vi börja gäret i helgen också så vi är bruna och snygga, hehe. Hur som helst, ska käka lite mellis nu, men först lägga in bild. PUSS! ♥


genom åren

Kan inte du lägga upp bilder från när du fick i 6,7,8an :)? skulle va skit kul! <3
Jo absolut! :) <3








nelly.com



Sjukt fina & sommriga klänningar från nelly. Älskar den blåa och den längst ned till höger!
Lite tips på skolavslutningsklänningar också eftersom många har frågar efter det. Alla kostar under 500:-


24 maj




Hej! Idag har varit en rätt bra dag trots att det varit lång och regnig. Och förutom att jag haft cp-ont i ryggen, vet inte vad jag gjort men ont gör det iallafall. Idag tänkte jag chilla eller något bara, plugga lite no också. Jävla massa plugg hela tiden, blir så jäkla trött..Och ni som undrar om bal klänningen: ja, jag ska lägga in en bild på den, när jag fått den. Den borde komma vilken dag som helst, då lovar jag er en bild. Bra??? Ska käka lite nu, puss på er! ♥


Hej!

Hej allihopa! Sitter och jobbar hårt i skolan just nu, vi har svenska. Har SO alldeles strax. Vi ska kolla på en film vi såg igår, American History X, skithemsk men jättebra. Aja. Ville bara uppdatera och säga hej så...hej!


kort fakta om mig


Oitressant fakta om mig själv!

Älskar mc donalds, pizza och annat skräpmat.
Hatar att prata i telefon. Vet aldrig hur jag ska säga hejdå, rädd för pinsamma tystnader osv. Kan tänka mig att jag låter rätt dryg i telefon.
Älskar ketchup på tacos.
Är ca 172 cm.
Älskar att se samma filmer om och om igen.
En av mina största skräcker är att gå till tandläkaren.
Tycker det är sjukt charmigt med killar som har dialekt.
Enligt mig är humor en av de viktigaste egenskaperna när det kommer till en kille.
Har bara varit tillsammans med 2 st.
Har mvg i bild trots att jag är riktigt kass på att rita/måla.
The Notebook är en av de bästa filmerna jag sett, någonsin.
Skulle kunna leva på Tacobar.


dagens låt




måndag


slumpade bilder från våren 11. Sjutton dagar till sommarlov. Fattar ni?! Om 3 veckor njuter vi för fullt av sommarlov. Rätt sjukt.. Går så jäkla fort! Denna vår har iallafall varit underbar, påsklovet var bland de bästa lov jag haft (om man räknar bort sommarlov). Men nu är det fan nära alltså!

Hej förresten! Haft en bra dag? min har varit sådär. Började med att de spöregnade och var grått ute, vilket gjorde mig på rätt dåligt humör. Och det drogs med hela dagen, har varit trött och haft en alltmänt dålig dag bara. Men nu är snart denna måndag över, skönt! Hatar måndagar.. Idag tänkte jag ta tag i ännu mer plugg (jaa, det är sjukt mycket, har ungefär 3 till uppsatser som ska vara klara innan betygen sätts), segt som fan men skönt när det är gjort! Antar att vi hörs lite senare istället. Puss! ♥


boooooooring

 
nyss.

Jahapp.. det var ju otippat att facebook och tvn är mycket intressantare än plugg! Har inte ens skrivit ett ord idag och uppsatsen ska vara inne imorn, ups. Är de något jag verkligen är dålig på så är det att planera, sparar alltid allting till dagen innan, inte bra! Hittar alltid massa saker som verkar roligare och viktigare, hehe.

Jaja, ska skriva den fort nu så jag kan hoppa in i duschen, göra mig fräsh, sätta på mjukiskläder och lägga mig i soffan framför bb och sedan sova. Mysigt! Hoppas de är bra med er, jätteroligt att ni börjat kommentera mera, försöker verkligen svara på alla! ♥


22 maj

Hejsan! Kom precis in efter några timmar i solen med Basse. Vi låg nere vid vattnet och chillade och sen skulle jag bada men det var lite kallt.. Aja, ska sätta igågn med en geografi uppsats nu så den blir klar någon gång. Hade ju varit rätt skönt om man får lite ledig tid ikväll för att duscha länge, kolla film osv. Ett framsteg är ju om jag avrundar nu, latero! ♥




söndag



hejsan!
emelie
sov hos mig igår, vi kollade på något lamt tv program och sedan såg vi på the notebook<3. imorse vaknade vi vid 10 och då drog hon direkt. sitter just nu och väntar på basse, vi ska bada tror jag. vädret är ju perfekt idag! aja, vi hörs senare. pussar! ♥


ego / lördag

  
     
nyss.  

Hej! ritkgit seg lördag än så länge.. ville sola fick inte göra de mer än 10 min då massa moln kom. trist! så har suttit inne och skrivit en engelska uppsats och en svenska uppsats, duktigt! bara 3 uppsatser kvar nudå.. men men, ska käka strax sen träffa emelie. vi ska ta en cykeltur till hemköp (eftersom mitt busskort tydligen är spårlöst försvunnet) och sedan kolla film eller nåt sånt. vi hörs mera imorn! kisses ♥



lista

Vad heter du: Tove Waldemar
Ålder: 15, snart 16
Vad gör du: Lyssnar på musik och chillar
Vad längtar du till: Sommarlov
Vad händer i helgen: Vänner & sola
Vad blir du glad av: Mina vänner, sol och frihet
Vad blir du ledsen av: Folk som sviker & att se andra må dåligt
Vad ska du göra i dag: Träffa Emelie tror jag
Favoritsnabbmatställe: Mc donalds!
Vem saknar du: Basse

HUR
Svarar du i telefonen: "hallå?"
Gör du när du är kär i fel person: Försöker acceptera och gå vidare
Tycker du om gul-bil-leken: Ja jättemycket
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 64 kr
Många kontakter har du på msn: 310 st
Spenderar du en regnig dag bäst: Mysig filmkväll med vänner

VEM

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från Amanda "haha ja :D du kan ju ha en på balen och en på skolavslutningen! :D <3"
Pratar du med på msn just nu? Nej
Ringde dig senast? Basse
Pussade dig senast? Basse
Vill du kasta en sten i huvudet på? Profeten som fått för sig att vi ska dö idag
Saknar du mest just nu? Basse
Ska du träffa imorgon? Vet ej
Vem fick du senast sms av? Emelie

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Nej
Åkt vattenskidor: Nej
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja


frågor & svar

hej snygging. vet du vart man kan hitta fina, somriga men inte för fina skolavslutningsklänningar?
Zara's trf avdelning har många fina! sen också typ salt/vila och bikbok!

när lägger du in bilden på din klänning som du ska ha på skolavslutningen? :)
när jag fått den lovar jag att lägga upp bild på den! alltså någon gång i veckan :)

laaaadda upp bild på din bal klänning!
jag ska!

Gillar du någon just nu?
jaa det gör jag!

vilken är din favortiblogg?
har flera.. egoina, kenzas, rstahl, natachapeyre osv.


godmorgon

Godmorgon! vaknade vid emelie vid 10. haha väckte henne på alla möjliga sätt tills jag blev nerputtad från sängen..vi tog det iallafall jättelungt igår. vi kollade på tv hela kvällen & käkade massa choklad, sen somnade vi redan vid 12. well, har inga som helst planer för dagen så fudnerar på att lägga mig på baksidan och sola några timmar, känns som min färg börjar försvinna..haha aja, vi hörs senare helt enkelt. puss! ♥




fredag 20/5



hellu! underbart med fredag, eller hur!? riktigt skönt, dock har jag väldigt mycket plugg men tar tag i det på söndag istället. skoldagen rullade på som vanligt och kom hem för någon timme sen. ikväll ska jag nog träffa emelie, ingen aning om vad vi ska göra. är utskickad från huset för att brorsan skulle ha lite kompisar över osv.. så vi får se vad vi hittar på helt enkelt! aja, ska avrunda här. latero!


pluggar



sitter och skriver en engelska uppsats om justin bieber men visste innan att jag skulle fastna mer framför youtube än word. har kollat igenom massa gamla videor på honom och dör lite.. så duktig & söt! mamma har blivit lite förälskad hon med tror jag haha. aja, ska strax hoppa in i duschen och plugga lite till innan jag ska placera arslet i soffan framför big brother. vi hörs väl mer imorn, pussar! ♥



torsdag


bild från årets första dopp 22 april!

hejsan! idag var verkligen en sån dag jag bara ville snooza mig igenom hela morgonen, men det gick ju icke. började skolan med en timmes syslöjd där jag gjorde klart min skjorta, äntligen! sen drog vi iväg mot farsta ip och kollade på skolan som tävlade i fotboll & friidrott, riktigt skönt med inga lektioner. tyvärr så regnade/blåste det hela tiden när vi satt där så vi krigade med paraplyn och allt innan vi drog till donken för lite käk.

kom hem för ett tag sen och nu sitter jag bara och chillar lite. idag mår jag riktigt bra, det märker jag själv när jag sitter och sjunger massa och lyssnar på bara glad musik. men dags att bryta glädjen och ta tag i lite plugg nu. vi hörs senare. puss! ♥


right now



jag nyss.

hej! är det bra med er? med mig är de ok. slutade vid 2 idag men jag och emelie stannade kvar i skolan till halv 4 och hade syslöjd eftersom båda låg lite efter. duktigt! har precis käkat lite mellis och ska snart iväg med mamma och kolla efter balklänning! vi får se hur de går med mina krav hah.. tar snart någon enkel och bara work it. haha.. aja, har inte så mycket mer på hjärtat. vi hörs när jag kommit hem istället om jag inte drunknat i plugg. puss! ♥

ps: svik aldrig någon du älskar. gör inte de! tänk på vad du gör och på den du älskar.


rysningar




frågor & svar


hej fina du. vart kan man köpa denna vakra bikini? så basic och fin.
den är köpt på hm!

är du på g med någon just nu? vem isåfall? :)
nej, just nu är jag inte på g med någon.

vad lyssnar du på för musik? vilken stil alltså, inte band :)
skulle nog inte säga att jag har någon speciell stil när de kommer till musik. lyssnar på allt möjligt.

Vilket gymnasium har du valt?
kärrtorp!

Vad vill du göra i framtiden?
har inte funderat så mycket på framtiden än. men något som skulle vara roligt är nog journalist eller något inom media.

Dina planer för sommaren?
har nästan inget planerat, men förutom att umgås med kompisar, bada, sola, äventyra, festa osv så ska jag nog åka utomlands 1-2 veckor. vart vet jag dock inte än.

Favoritfärg på nagellack? :)
hm.. just nu trivs jag utan något alls men nu i sommartider så tycker jag nog att orange, rosa eller vitt är finast!


tisdag


bild från kreta 2010, vill tillbaka!

hejsan. har tagit mig igenom en lång och riktigt jobbig dag. har inte varit på så jättebra humör heller så glad att den är över. så jävla glad över att jag har så fina vänner som lyser upp varje skoldag iallafall. hur som helst, har varit hemma hela dagen & sovit lite. ska titta tv nu och käka lite middag. puss på er! ♥


blandade känslor


fint från weheartit.

sitter och lyssnar på veronica maggio och facebookar runt lite. har chillat i stort sett hela dagen och det verkar fortsätta i samma spår. har inte mått så bra idag av lite olika anledningar så träffade emelie för att snacka lite ute på en promenad. skönt! ska strax hoppa in i duschen och sedan lägga min framför big brother. imorn väntar en lång dag i skolan vilket jag inte ser fram emot speciellt mycket. men det ska vara sol och en dag närmare helg, så man får se de från den positiva sidan. puss på er ! ♥


måndag 16 maj




hej! slutade riktigt tidigt idag eftersom vi hade idrottsdag på enskede ip, årets mest ångestfyllda dag typ. men det gick väl bra om man räknar bort spöregnet vi fick ett tag. tänkte dra upp till centrum med emelie och köpa lite food eller något gott och sedan lägga mig i soffan framför en film. borde plugga men känner jag mig rätt är det inte ens någon idé att plocka fram böckerna, kommer ändå inte kunna fokusera. nej, nu måste jag dra, emelie väntar. latero! ♥


humor

haha asså det här är humor på hög nivå. skrattar lika mycket varje gång!
vi kollade alltid på hans videor i 7an men sen tog han bort alla. kändes som att livsglädjen försvann då också haha. nej men nu har han laddat upp nåra igen. älskar't!





4 radnom bilder / min dag


emelie & jag på valborg.

jag när jag & junia var ute en sen kväll för att möta tim.

osminkade jag & söta isabelle.

jag & fina amanda innan fest i vintras.

åh herre.. riktigt seg söndag! har legat i soffan och letat balklänning utan resultat. somnade en stund också, eller en stund på nästan 3 timmar. ganska skönt faktiskt, men hoppas jag kan somna ikväll också. har inte gjort så mycket mer än det idag. mamma ville att jag skulle följa med och storhandla i länna men tror inte jag orkar. ska hoppa in i en dusch, göra inpackning osv, sen sätta på mig myskläderna och bara chilla resten av kvällen. typisk söndag!

snääälla, ställ lite frågor ni undrar om mig eller något så jag får nåt att göra, och ni får nått att läsa. puss!


sunday

 
snygggg & nyvaken!

hej på er! jävlar är klockan redan 1?! trodde den var typ 11. hur som helst, emelie sov här igår och vi vaknade runt 10 typ. hon gick ganska direkt efter så har inte gjort så mycket sen hon drog. vädret är riktigt tråkigt idag vilket bidrar ännu mer till att söndagen blir tråkigare än vad den redan är. vill hitta på nåt..! aja, ska börja med att käka lite frukost nu. latero!


no sleep




new in



lördag




triss i bilder från dagen.

hallå! har haft en supermysig dag i stan med junia. vi gick runt i affärer ett tag, sen köpte vi med oss mat och satte oss i kungsan & käkade. fick med mig puder, ett linne & ett par shorts, kan kanske visa bild på linnet sen, älskar det! ikväll ska jag iallafall träffa emelie. antar att vi ska köpa med oss lite gott och kolla på never say never, igen. vill ha med mig någon i min bieber-fever! haha. puss på er! ♥


hejdå!

hej! har lite bråttom men ville göra ett inlägg innan jag drar iväg. igårkväll kom basse hit, vi kollade på she's the man och sen sov han här. ska strax iväg till stan med junia, behöver lite vårkläder & nytt puder. hoppas jag hittar nåt kul! aja, vi hörs senare. puss!


friday night


snart får jag sällskap! sköööönt, börjar bli riktigt uttråkad. vi hörs imorn när jag vaknat istället. puss!


boring

hej! hur mår ni? jag mår sådär, är så jäkla förkyld att det bara rinner.. har spenderat dagen i soffan framför justin biebers film never say never. vilket var ett dåligt filmval, är kär! antar att kvällen kommer fortsätta i samma spår, orkar inte med så mycket annat. faaan, måste bli frisk till imorn. är villig att testa vilken kur som helst för att må bättre. aja, puss på er! ♥




fredag den 13



jahapp.. så har man vaknat upp hur förkyld som helst och halsont, kan knappt prata. stannade hemma eftersom jag ändå bara hade 2 lektioner. suger att bli sjuk på en fredag! men skyller på att det är fredag den 13 och hoppas på att må mycket bättre imorgon.

sitter för tillfället och kollar på tv, funderar på att sätta på någon bra tjejfilm och göra i ordning lite frukost. hatar verkligen att man inte känner smaken på mat när man är sjuk haha! aja, ska sluta klaga. ha en bra fredag! ♥


wanted

såg för nåra dagar sen att dessie hade en sjukt snygg klänning på sig. vill ha en likadan, i svart dock. kommer från h&m och kostar endast 149:-, funderar på att köpa den i helgen eftersom jag ska till stan med junia på lördag!





torsdag




nyss.

tjenaa! kom hem från skolan för lite mindre än en timme sen. hade idrott som sista lektion, därför jag ser ut som jag gör haha, lite sliten. vi hade friidrott vilket jag tycker är skitkul! eller förutom 100m. annars då? har varit en rätt skön skoldag och har varit på bra humör hela dagen! imorn är det fredag och jag börjar 12.15, sweet! vi hörs senare istället, puss! ♥


dagens



onödig fakta om mig

• hatar när folk lägger sig i mina ensaker och säger åt mig vad jag ska göra och inte göra. 
• är 25% norsk. 
• är jättefeg när det gäller att gå hem själv på kvällar och när de är mörkt. 
• blir nästan aldrig kär, bara smått förälskad. 
• älskar justin bieber. 
• ogillar starkt negativa människor. 
• önskar jag vore naturligt blond. 
• har jättesvårt för att gå upp i vikt vilket vissa verkar tycka är skönt, visst är de det, men lite jobbigt också.
• älskar ketchup i mängder och överdrivet mycket smör på knäckemackor. 
• har ridit i 7 år men slutade för några år sedan. 
• har en äldre bror. 
• har väldigt lätt för att bli brun, på kreta i sommras trodde hotellägarna att jag tillhörde en annan familj. 
• blir väldigt sällan arg & skriker och sånt. 
• har aldrig testat röka cigarett. 
• älskar bruna ögon. 
• älskar att sjunga, men gör det bara när jag är ensam.
• har väldigt svårt för att kolla folk i ögonen länge.


ego

 
 
 


11 maj 2011

 
 
bilder nyss tagna!

hej! har tagit mig igenom en ganska skön dag, trots nationella provet. dom andra lektionerna var ganska chill och på rasterna satt vi ute i solen. fick sluta en timme tidigare också så ska inte klaga! snart är det helg också, längtar såååå. vill sola, bada och äta glass, inte sitta inne på lektioner. aja, ska käka lite mellis nu. latero!


bilder från gårkvällen





triss i bilder från gårkvällen. vi var väl runt 20 pers nere vid sjön där vi badade, grillade, lyssnade på musik & umgicks. riktigt kul hade vi faktiskt!


sommar!?


bild från idag.

HEJ! har varit ute och solat hela dagen med amanda nere vid sjön, sjukt skönt! känns verkligen som sommar. invigde även min nya bikini jag köpte i barcelona. tycker det är så jäkla fint med vitt när man är brun!
igår var vi somsagt nere vid sjön på kvällen med ett gäng från skolan. sjukt lyckad kväll! livet leker just nu. ska chilla lite nu, kanske äta något. lite senare ska jag träffa emelie för glass & en promenad! vi hörs!


frågor & svar

vad använder du för kamera? :)
sony DSC-W210

Den här klänningen va skit fin, vart kan man köpa den och vad kostar den Snälla svara :) Du skulle passa skit bra i den där klänningen, FÖR HELA DU ÄR SÅÅÅÅÅ FIN
haha tack sötis! den kommer från h&m men kom ut för 2 år sedan så finns typ inte att köpa den någonstans om man inte letar på typ tradera osv.

kan du visa favoritklädesplagg/kläder från barcelona eller ngt? du är sjukt söt och snygg!
tack tack!! visar lite klädesplagg från barcelona i olika inlägg och tänkte forsätta med de om ni gillar de!

solar du mycke solarium? och i så fall hur ofta och hur många minuter :)
solar inte alls solarium just nu. solade rätt mycket i vintras men det är flera månader sen sist nu. solade väl mellan 15-20 minuter nån/några gånger i veckan. nu är det solen utomhus som gäller!



??

tydligen har spotify ändrat så man bara får lyssna 10 timmar i veckan eller månaden, förstod inte riktigt. och det har jag redan gjort så använder mammas för tillfället. kollade igenom hennes lista ifall hon hade någon rolig musik. det började väl helt okej med typisk musik som vuxna lyssnar på. men sen? morsan? haha.


9 maj


från weheartit.

hejsan! hur mår ni? jag mår super! lite trött men annars är det jättebra. antar att jag inte är den första som nämner detta men: HELVETE VILKET UNDERBART VÄDER! kände när vi satt ute på rasterna och solade att svarta jeans inte var något bra klädval.. men ska verkligen inte klaga. imorn är jag ledig så ikväll drar vi ihop ett gäng från skolan och sticker ner till sjön för häng, ska bli kul! vi hörs innan iallfall, hoppas det är bra med er. kisses! ♥


hemma igen

HEJ! Som jag nästan visste så hittade jag ingen balklänning i stan. vet knappt vilka affärer som man ska gå i, vilken färg jag ville ha eller något längre. ville ha en korn blå (samma färg som tröjan på bilden under), axelbandslös. men kommit på att jag aldrig kommer hitta någon om jag har massa krav.

varit en jättemysig dag tillsammans med emelie iaf. älskar värmen! ska strax iväg till kusinen som precis fyllt 19. sen blir de chill hela kvällen framför någon film och så ska jag duscha och lite sånt också. är ganska taggad på denna vecka faktiskt, känns bra! är ledig på tisdag också så det är underbart! vi hörs senare, pusssar! ♥


2011-05-08




bilder tagna nyss.

hejsan! sitter och väntar på att emelie ska bli klar så vi kan börja röra oss mot stan. balklänning står på inköpningslista. har faktiskt inte så höga förväntningar, men vi får se vad stan har att erbjuda. börjar bli lite bråttom snart.. vill inte sitta 1-2 veckor innan utan en klänning. men är alldeles för kräsen! haha. aja, solen skiner för fullt så jag är glad!! hoppas ni har en bra dag, puss! ♥


seg lördag


väldigt seg lördag.. har legat ute och solat i 2 timmar iallafall, sjukt skönt! har också rensat mina underkläder och kastat typ 10 bhar, behövdes. men nu då? har ingeeenting att göra haha, skitsegt. väldigt dåligt om kommentarer också.. fråga lite, vad som helst, skriv nåt bara!! haha aja, puss ♥


godmorgon

godmorgon! har sovit så jääkla gott i min säng inatt. ville aldrig gå upp men tvingade mig själv lite, blir så arg när jag sover bort halva dagen. jag och amanda hade de iallafall jättemysigt. drog hem till henne vid 8 där vi kollade igenom masa gamla bilder och kollade på djävulen bär prada. älskar min fina mandy!

börjar min morgon med låten under. älskar den! eller, hela vreonica maggios nya album är helt fantastiskt men min favorit är satan i gatan. idag har jag faktiskt inga som helst planer.. ska kanske lägga mig ute på baksidan och sola om det är varmt. well, vi får se. ha en bra dag. vi hörs senare! ♥


barcelona shopping 2


dagens


linne - pull and bear (barcelona)
jeans - JC
sen skinnjacka & ballerina till det.


6 maj

   
 
jag nyss.

hej! hur mår ni? jag mår sjukt bra, det är fredag & soligt så jag är mer än nöjd. har varit en jätteskön dag i skolan också så har varit på bra humör i stort sett hela dagen. ikväll ska jag träffa amanda, ska bli riktigt mysigt. vi får se vad vi ska göra. annars har jag inte så mycket planerat denna helg, men hittar jag på nåt lär ni väl få veta de. nej, nu ska jag käka lite mackor. hejsvejs!


dagens låt!


barcelona shopping 1


ääääääälskar denna blus/linne. ovanligt och perfekt på alla sätt och vis. snyggt till jeans och vita converse/ballerina. tror nästan detta var mitt bästa köp!


hemma igen


lite bilder på barcelonas underbara miljö.

hej!
känns som det var ett rätt bra tag sen trots att det bara var typ.. nåra dagar sen. aja, har iallafall haft de superbra. vi har shoppat, turistat och säkert gått minst 4 mil under våra dagar i barcelona. vädret har varit jättebra, men tyvärr fanns det ingen tid över till att sola. kändes rätt surt att komma hem till 5 grader igårkväll men samtidigt väääldigt skönt att sova i sin egen säng! tänkte lägga upp bilder på shoppingen, men gör det nog i olika inlägg så det blir vbäl något/några plagg i vardera inlägg. sounds good?


RSS 2.0