fredag!

Nyss! 

Hejhej! Sitter här färdigfixad och väntar på middagen. Efter det bär det av hem till Rasmus för en filmkväll, så skönt med helg! Imorgon ska vi till stan för julklappsshopping och middag också, ska bli mysigt! Hoppas ni alla mår bra och får en bra fredag. Jag längtar till att få gå ut i snön!! Puss! 

Juste, har fått höra två gånger nu här på bloggen att ni har sett mig på norsk tv från Rhodos i somras. Jag minns inte alls haha, men Rasmus minns att jag gärna ville springa fram till en kamera.. Lite läskigt hehe. Är ni säkra på att det är jag? Finns det något sätt jag kan se programmet? Roligt ju!
 

the story


Det är flera av er som frågat efter ett inlägg där jag berättar storyn om mig och Rasmus så tänkte berätta det! ♥

Många av er tror säkert att det var på Rhodos det började. Och det gjorde det, men inte riktigt för min del haha. Jag har vetat vem Rasmus var i flera år nu, kalla mig stalker om ni vill, men vet inte hur många gånger jag och mina vänner varit inne på Rasmus facebook och dreglat till hans profilbilder, sen 7an eller något iallafall! Han var en av dom snyggaste man visste och trodde man aldrig hade en chans på. 

I våras tror jag det var, så började jag följa honom på Instagram, och han följde mig tillbaka. Han gillade mina bilder, och jag gillade lite (läs: alla) bilder på honom. En gång kommenterade han min bild och frågade efter min kik haha.. Sällan jag ger ut min kik till folk men kunde ju inte låta bli. Vi pratade några få gånger lite allmänt, om ingenting speciellt. Han frågade om jag och några tjejkompisar ville komma på fest en kväll, och när jag och Rasmus pratat om det här i efterhand trodde han verkligen att jag dissade honom haha, men jag vågade ju verkligen inte! Det var ju Rasmus Brolin! 

Sen gick det månader utan någon kontakt och jag skulle till Rhodos med familjen den 28 juli i somras. Minns att jag satt på flygplatsen och kollade Instagram. Fick lite panik när Rasmus hade lagt upp en bild på sina vänner och skrev att dom var på arlanda och skulle precis åka iväg. Stod inte vart dom skulle eller något men gissade på att dom skulle antingen till Rhodos eller Magaluf. Sen tänkte jag inte så mycket på det och trodde att allt var lugnt när jag inte såg någon utav dom vid gaten. Men fel hade jag. Gick på planet och letade efter min plats, och detta var ett rätt stort plan med flera hundra passagerare, så chansen att jag skulle se Rasmus var ju inte så stor, men ändå hände det såklart. Kollade upp och mötte hans blick, jag gav honom ett leeende (nervös som fan!) men fick inte en min tillbaka haha. Kastade mig in i sätet som var snett bakom honom och vågade inte titta dit en enda gång. 

Hur som helst.. Hände inte så mycket mer då och på flygplatsen i Rhodos. Men när vi satt på bussen till hotellet smsade han mig och frågade vart vi bodde (vi hade ju varandras nummer efter de där fest-snacket). Vi pratade lite och han ville att jag skulle hänga med dom. Dagen efter skulle jag gå och möta dom på stranden, var helt jävla sjukt nervös haha. Men det gick bra och vi satt och pratade lite alla fyra. Drunknade så fort jag tittade in i Rasmus ögon. Vi bestämde iallafall att dra ut på kvällen och det gjorde vi. Sen hängde vi tillsammans i en hel vecka innan dom åkte hem. Några speciella minnen jag minns extra mycket är när jag och Rasmus flöt runt på varsin madrass i vattet och bara låg och pratade i flera timmar, även varje nattbad vi tog precis innan solen började gå upp. Helt underbart! 

När dom åkte hem sen efter en vecka intalade jag mig själv att det bara var en rolig grej, och trodde verkligen inte att vi skulle ses speciellt mycket mer, även om jag gillade alla 3 jättemycket, supersköna killar. Försökte att inte tänka på Rasmus mycket, vilket inte gick så jättbra. Allting påminde om honom. Vi pratade inte så mycket förrän ungefär när jag skulle hem och landade i Stockholm. Dagen efter åkte jag till stan med Amanda och Ewelina, pratade lite med Rasmus på telefonen och självklart visades det att han också var i stan. Så vi möttes upp en snabbis och det kan varit en av dom bästa kramarna jag fått, var helt fast efter det. Vi började prata ännu mer och träffades en hel del. 
 
Sen dess har allt varit som en dröm och jag kan fortfarande inte fatta att han är min. Jag är så lyckligt lottad, och hur klyshigt det än låter så måste det ta mig fan varit ödet! Jag är så kär att jag snart spricker. I världens bästa och finaste människa. Rasmus Brolin. 

(Visa gärna respekt och låt oss sköta vårt förhållande själva. Historia är historia!) 


torsdag 29 november


1. Sjukt snygg kjol jag testade härom dagen, dock hade jag velat ha den till en vit stickad tröja och brunbrända ben! Tyvärr har jag inga pengar så vart inget köp. Från Cubus! 2. Jag och min älskling igår! 

Hejhej! Kom nyss hem från skolan.. Har varit sjukt trött och på sista lektionen fick jag en ordentlig hudvudvärk också, så jag är glad av att äntligen vara hemma. Har ingenting att göra just nu, så ska fortsätta lyssna på musik och blogga lite tänkte jag. Ikväll har jag inga planer heller, plugga lite kanske! Hur som helst, hoppas ni mår bra. Vi hörs snart! 


dear santa


Började skriva på min önskelista i förrigår. Detta är vad jag kommit på än så länge.. Rätt bra och nödvändiga saker måste jag säga. Självklart gärna pengar, presentkort och lite resepengar och sånt också! Vad händer över jul då? Tror jag ska med pappa till släkten i Växjö över julhelgen, gillar att vara där, så mysigt. Men åker nog hem den 25e eftersom jag vill så gärna vara hemma på min älsklings 18års-dag! Ser fram emot julen! Snart kommer snön också har jag hört.. 

FRÅGOR / SVAR

Tja, grym blogg! Vad andvände du för program för att göra en såndär Julklapps lista? Tacksam för svar! Ps. Du är grymt vacker!
Tack!! Använder mig av Picasa 3, gratis och jättelätt att ladda ner! 

Kan du inte ha en frågestund och så svarar du i en videoblogg?
Om ni vill det så kan jag säkert försöka fixa det!

Hej! Du var ju på Rhodos i somras, rekommenderar du det att åka med vänner om man vill åka utomlands och festa och så? Är det mycket Skandinavier där? Rekommenderar du hotellet ni bodde på? Tror du någon annan resort är bättre/roligare? Lite mycket frågor haha hoppas du orkar svara! Kram!
Rhodos är väl perfekta stället att åka med sina vänner om man vill ha en riktig party/solresa. Ja, det är nästan bara skandinavier där! Jag åkte ju dock med familjen haha, och vi bodde på ett hotell som hette Constantin. Helt okej hotell med både familjer och mycket ungdomar, nära bargatan, stranden osv. Så ja, jag rekomenderar det! Hm.. Andra roliga ställen är väl Aiya Napa och Magaluf kan jag tänka mig! Kram! 

Kan du snälla ge tips på julklappar till pojkvännen? Skit bra blogg!
Har själv lite problem med det där.. Så skulle också behöva lite tips!! 

Är dina svarta cheap monday jeans höga i midjan? Vart köpte du dom?
Ja dom är rätt höga i midjan, jag viker dock ner dom. Köpte dom på Weekday som finns på götgatsbacken och drottninggatan i stan! 

Såg dig i verkligheten , herregud kvinna vad smal du är du har ju fan ingen rumpa eller bröst.. ser ut som en lite pojke :O ÄT FÖR FAN! 
Men hur orkar du?

Har du weheartit? & vad heter du isf? Bästa bloggen, kram!
Nej jag har inte weheartit! Tack så mycket! 

onsdag 28/11

Jag nyss! 

Hejhej! Mår inte bra idag så är hemma från skolan. Kom hem från Rasmus för ett tag sen där jag sov inatt.. Så trött på allt, min hjärna och kropp orkar inte med all skola, regn och kyla. Usch! Gäller att fylla vardagen med små mysiga saker att se fram emot. Hur som helst! Ska ta en dusch nu tänkte jag och bara ta det lugnt.. Ikväll ska min älskling komma hit eller så åker jag till han igen. Mys! Längtar så till helgen.. Jaja, puss! 


måndag 26 november


2 bilder från helgen! 

Hejsan! Har inte hunnit eller haft så mycket tillgång till data den här helgen tyvärr. I fredags hade jag och Rasmus 2 månder men kunde inte spendera den tillsammans eftersom jag var på Swedish house mafia, som var HELT SJUKT. Obeskrivligt! Hade en grym kväll med Andrea! I lördags var jag hemma och på kvällen var jag och pojkvännen inne i stan och kollade bio. Supermysigt! Igår hade vi en riktig slapp-dag hemma hos honom och sov där. 

Har jätteont i huvudet nu.. Vet inte varför faktiskt. Blir iallafall en natt här hemma för första gången sen i onsdags haha, Rasmus kommer hit snart också så ska städa lite snabbt. Så glad att jag har honom.. Han förstår mig bättre än någon annan, gör mig hela tiden glad och jag blir bara mer kär för varje minut. Helt sjukt ♥ Jaja, hoppas ni haft en bra helg och start på veckan! Puss! 

in love / bondelid

 


Helt kär i dessa tröjor! Såg en tjej på stan för ett tag sen med en, och idag visade Moa i min klass att dom här. Helt perfekta stickade tröjan att ha till jeans eller något.. Alla färger är fina men gillar nog den vita bäst! Så ledsen att jag har så ont om pengar för tillfället.. Annars hade jag klickat hem en direkt. Får fixa den där jäkla bloppisen någon gång eller önska mig i julklapp! Från Bondelid! 


22 november 2012



Bilder från weheartit! 

Idag var en sån dag jag bara ville ligga hemma i soffan och kolla på Oth hela dagen, dricka varm choklad och mysa med vovven. Men drog mig iallafall till skolan vid 1 och skrev ett prov som gick helt okej. Slutade runt halv 4 och kom hem för en stund sen! Det tråkiga vädret ger mig huvudvärk men ska försöka plugga lite nu och sedan åka till Rasmus ikväll. Hoppas allt är bra med er! Puss! 
 
 
 
 

fint under / H&M


bustier / bikbok


Har gått och blivit helt kär i dessa som precis kommit in på Bikbok. Underbara! Båda är riktigt snygga men gillar nog den vita mest skulle jag tro.. Tyvärr ekar det rätt mycket i min plånbok nu och att önska sig i julklapp känns ju ganska förgäves eftersom dom säkert kommer ta slut fort. Men men, fina är dom iallafall! Från Bikbok somsagt och kostar 299:-/styck. Spring och köp! 


lillördag


Nyss! 

Hejhej! Jobbig dag i skolan och jag har verkligen inte varit på världens bästa humör heller.. Skönt att den är över iallafall. Nu är det bara torsdag, fredag och sen SHM och helg! Kom iallafall hem för en halvtimme sen ungefär och tänkte dra igång med pluggandet nu, har ett samhällskunskapsprov imorgon.. Segt! Ikväll kommer iallafall Rasmus hit och gör mig sällskap. Får se fram emot det! Hoppas allt är bra med er också! 

julklappstips / familjen






tillbaka!

Två bilder från helgen! 

Hej igen! Var ju ett tag sen.. Kände att jag behövde ta en paus från bloggen och datan över helgen och det var riktigt skönt att få komma bort på något sätt och tänka på annat. Klarar dock inte mer än några dagar.. Klira ju i mina fingrar och har faktiskt saknat att blogga! Tar nya tag! 

Har haft en jättemysig helg bestående av pojkvän, släkt, vänner och massa mys. Skönt! Den här tisdagen har gått åt till att plugga.. Och har lite kvar så ska ta itu med det strax så jag kan slappna av resten av kvällen! Lite inlägg ska jag också försöka hinna med. Puss! 


15 november 2012

Lite gamla bilder från mig mellan 2009-2011 tror jag! Är jag lik mig?
 
Hejhej! Hur mår ni? Jag mår sådär fortfarande.. Lite bättre än igår ändå men känner mig fortfarande sjuk. Nu tycker jag det kan ta och vända så jag kan ha lite kul i helgen! Har bara tagit det lugnt hela dagen framför tvn.. Lite rastlös nu så funderar på om jag ska åka hem till Rasmus eller bara vara hemma.. Ska försöka ta mig till skolan imorgon iallafall! Jaja, jag bara klagar och klagar haha.. Hoppas ni mår bra! 


bekännelser

 Är kär för första gången. 
Klippte mitt hår själv i söndags, 4 cm ungefär. Kommer ha uppsatt tills det växer ut. 
Måste börja sola solarium när jag blir frisk, är blek som ett lik nu för tiden. 
Hatar att gå upp först när jag sover med Rasmus, helt omöjligt och gör ofta så att jag försover mig lite. 
Var grym på att skriva bekännelser förut men blir bara svårare och svårare. 
Börjar tappa blogglusten. Har ingen inspiration! 
Känner ofta press i skolan från andra, vilket jag hatar. Satsar inte så mycket, utan vill bara ha godkänt i alla ämnen. Iallafall nu i ettan. 
Ska försöka att verkligen börja träna efter vintern men får se hur det kommer gå. 
Har gått från att sminka mig typ 7 dagar i veckan, till typ.. 2-3 dagar. 


onsdag 14 november

Bild från i våras! 

Mår inte alls bättre idag tyvärr.. Riktigt segt att det inte vill vända, men det blir väl bättre till helgen antar jag. Igår kom iallafall min älskling och tog hand om mig. Vi myste med lite gott framför två bra filmen innan vi somnade. Han drog tidigt imorse och jag har bara tagit det lugnt hemma framför tvn. Mår inte alls bra, är jätteförkyld och kan knappt prata men saknar min pojkvän redan så han kommer hit ikväll igen för en myskväll. Skönt! Vi hörs nog mera imorn. Puss på er! 


FRÅGOR / SVAR

Var är mattan ifrån? Jättesnyggt rum!
Tro det eller ej men den kommer faktiskt från Ö&B. Tack! 

Vilken mascara skulle du rekomendera?
Telescopic carbon black från Loréal är grym! 

Hej! Detta kanske inte har just med detta inlägg att göra, men skriver det här iallafall. Jag har sett på flera ställen där folk har kommenterat ditt självförtroende, att det har blivit bättre osv. Jag undrar om du har haft dåligt självförtroende förut och hur du gjorde för att bygga upp det? Grym snygg är du tjejen!
Jag hade ganska dåligt självförtroende ända till 8an ungefär, och där började det vända. Det bästa enligt mig är att verkligen sluta jämföra sig med andra och bara strunta i vad alla andra tycker och tänker om en. Låter kanske lite klyshigt, men något som alltid funkar är att verkligen vara sig själv, försök aldrig vara någon annan. 

Är du längre än Rasmus?
Vi är nog exakt lika långa! 

Kan du snälla svaa på dethär i ett inlägg? Vart har du köpt ditt fina armband som du har på bilderna som är silvrigt? :)
Köpte det på Åhléns, märket SNÖ of Sweden. 

Hej Tove! Färgade du ditt hår hos frisören eller själv? Slingade du eller färgade du? Vad heter märket och färgen? Skulle behöva lite tips eftersom färgade mitt hår igår och det blev gult!! Tack på förhand! :)
Hej! Började slinga mitt hår ljusare för ungefär ett år sedan, och sen dess har jag fortsatt några gånger om året, helt själv (eller med hjälp av kompisar). Vet inte hur du ska göra om du har gult hår.. Jag hade ju rätt mörkt och slingade mitt med en ljusare slingningsfärg från Schwarzkopf. Bästa är väl att gå till frisören skulle jag tänka mig! :)

my room


sjukling

 
Jahapp, då har man gått och blivit sjuk. Kände på mig redan igår att det var på gång så vart inte direkt överaskad imorse när jag vaknade. Har varit hemma från skolan och bara tagit det lugnt, kollat tv, varit ute med vovven och ätit lite. Det verkar bara bli sämre också.. Segt! Får sån ångest över att jag missar saker i skolan men får väl jobba ikapp hemma lite. Ikväll kanske min älskling kommr och tar hand om mig lite också, får se hur jag mår och vad jag orkar. Jaja, hoppas ni mår bra och är friska & glada! 

Rasmus


Jag älskar dig. Jag älskar hur du ger mig fjärilar i magen varje gång jag ska träffa dig. Jag älskar ditt perfekta leende. Jag älskar att vakna upp bredvid dig. Jag älskar hur larvig du får mig att bli tillsammans med dig. Jag älskar att laga mat med dig även fast du får göra allt och jag tittar på. Jag älskar att somna i din famn. Jag älskar att ligga uppe halva nätterna och prata. Jag älskar dina bruna ögon och dina lockar i nacken. Jag älskar hur du får mig att känna mig så trygg. Jag älskar din humor. Jag älskar oss tillsammans. Jag älskar att göra ingenting med dig. Jag älskar att du förstår mig bättre än många andra. Jag älskar att jag kan lita på dig till 100%. Jag älskar fast jag hatar när du kittlar mig. Jag älskar att du vill kolla på töntiga tjejfilmer med mig.
Jag älskar dig. 


önskelista


måndag 12 november


Skulle behöva detta mer än någonsin just nu.. Så trött på skolan, allt plugg, mörket, kylan, tidiga mornar, förseningar i tunnelbanan, långa skoldagar osv osv. Behöver en paus känner jag men jag kämpar på i fem veckor till innan jullovet. Dagen har varit rätt seg och lång, men är äntligen hemma nu iallafall. Satt på mig myskläder och lyssnar på lite skön musik. Har en del plugg att ta itu med idag så vet inte om jag kommer ha tid för något annat. Jaja, har lovat er bilder på rummet och det löftet tänker jag hålla, kolla in här strax! 
 

23.53


Bilder från i slutet av augusti, fortfarande lite brun! Fint mitt hår var där också.. Har blivit ordentligt slitet sen dess, är verkligen i behov av att klippa bort några centimeter! 

Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit blogga något.. Vid 12 imorse satte jag igång och måla väggen bakom mig som är svart, den är numera vit. Sen har jag och mamma åkt runt och handlat lite detaljer så som kuddar, filt, ny matta och lite nödvändigheter. Kände att jag behövde lite förändring i mitt rum som har sett likadant ut dom senaste 4 åren. Visar er bilder imorgon om ni vill se! Nu ikväll har jag bara chillat hemma framför På Smällen som gick på tv, funderar faktiskt på att lägga mig snart. Har ändå ingenting för mig.. Jaja, hoppas det är bra med er! 


lördag 10 november


Jag igår i skolan! 

Hejhej! Äntligen helg och lördag, så himla skönt med lite ledighet. Igår hade vi bara temadag i skolan utan lektioner och vid halv 4 när vi slutade kom Rasmus och mötte mig. Vi åkte in en sväng till stan och kollade på spontanbio. Taken 2 vart det och den var grym! Efter så åkte vi hem till mig och åt mat/efterrätt och gick ut med Leo innan vi satte på en film och tog det lugnt. Jättemysig kväll! Han åkte rätt tidigt imorse för att han skulle bort och efter det kunde jag inte somna om men låg kvar tills nu. Hur som helst.. Har inga planer för dagen alls tror jag, ska äta lite frukost och se vad som händer. Vi hörs senare! 

portkod 1321



Jag är inte direkt den första som skriver om denna nya serier men hakar på strömmen. Läste om den på andras bloggar och hörde bara massa positiv kritik, men var ganska tveksam ändå, brukar inte gilla svenska serier. Men gav denna en chans och såg det mera som ett tidsfördriv på rasterna och på tåget till Rasmus. Gillar den faktiskt! Lite b kanske, men annars väldigt bra. Lätt att relatera till osv. Tycker ni ska se den! Det har bara kommit ut 5 avsnitt än så länge, ni hittar dom på svtplay! 

torsdag 8 november

Vår fruktsallad igår, så gott! 

Hejhej! Torsdagen avklarad och snart helg igen! Riktigt skönt. Idag kom jag till skolan vid 9 för utvecklingssamtal, skulle egentligen börjat halv 12 så fick sitta i skolan ett tag.. segt. Skoldagen slutade vid 3 och då tog jag en liten sväng till farsta för att kolla på Bikbok som har 50% på allt idag men hittade ingenting där, köpte däremot en cape/poncho eller vad man kallar det. Kan visa någon outfitbild när jag har den! Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen tror jag.. Jaja, puss på er! 


bekännelser

Mina ögon har alltid varit blåa men på senaste tiden har jag fått höra att dom ser gröna ut. 
Rasmus frågade efter min kik i våras haha, men jag var för feg för att prata med han då. 
Har lite panik över hur jag ska ha råd att köpa julklappar.
Min stora skräck är tandläkaren. 
Längtar massa till sommaren redan, även om det ska bli mysigt med jul. 
Något av det bästa med vintern är H&M's vår katalog i början av januari och Victoria's secret fashion show.
Har blivit helt otroligt skoltrött. 
Har blivit beroende av spelet Quizkampen, är grym! 
Sover nästan alltid med Rasmus nu, så tycker det är hemskt att sova ensam. 


dagens låt


2012-11-07

Jag och min älskling idag. 

Är hemma hos mig med Rasmus nu. Han kom hit runt 2-3 och sen dess har vi bara spelat Quizkampen och lagat lite mat tillsammans, mysdag! Nu ligger han och sover sött här bredvid mig och jag försöker hålla mig vaken så jag kan sova ikväll. Ska med hem till älsklingen och eftersom det är lilllördag så tänkte vi köpa kesella och göra fruktsallad och kolla på film. Man behöver faktiskt lite saker som piggar upp en mitt i veckan såhär på hösten. Jaja, har inte så mycket mera att säga. Hoppas ni mår bra! 


nästa inköp

Åhlens, Loréal, Skopunkten, H&M. 


Bracelets UF



Min pojkvän och hans kompisar har precis startat ett UF företag  där dom säljer armbanden på bilden. Skitsnygga tycker jag, passar till allt och är för både killar och tjejer. Dom kostar 30kr/st vilket är jättebra! Jag har köpt ett som jag väntar på. Tycker ni också borde göra det, annars är det perfekta julklappen! In på deras facebook-sida och gilla för mer information HÄR! För intresse, kontakta Rasmus Brolin på facebook eller på deras blogg här. Dom kommer även vara tillgängliga på UF mässan och julmarknader. All info kommer att finnas på bloggen och facebook-sidan. Pusss! 

päls


Är i desperat behov av en pälskrage eller vad man ska kalla det till min D.brand jacka. Dessa ovan kommer från monroeworld.se, men är rätt dyra.. Är det någon av er som har något tips på bra/billiga/äkta/fina pälsar i Stockholm? Helst butiker då alla pälsar skiljer sig lite från varann om man skulle beställa från internet. Jaja, behöver all hjälp jag kan få! Puss! 

5/10

4 gosiga bilder. Vill bort till något liknande och bara få sova och njuta massa.. 

Hejhej! Ny vecka och skolstart igen efter lovet. Känns väl sådär om jag ska vara ärlig, hade gärna varit ledig ett par dagar till.. Dagen kändes väldigt lång men nu är jag hemma iallafall. Tänkte hoppa in i duschen nu och njuta resten av kvällen, inga läxor till imorgon eller veckan. Åker nog och sover hos min älskling senare också så det blir mys. Vi hörs senare! 


FRÅGOR / SVAR

Har du ens några vänner? Du umgås bara med Rasmus..
Nej, jag har inga vänner.

Skulle inte du kunna visa ditt rum i ett inlägg med bilder? :)
Gjorde det för inte alls länge sen, kolla igenom arkivet i oktober! :) 

Vilken blogg är störst? din eller Andreas? hur många unika läsare har du dagligen? Älskar din blogg förresten :) Kram Isabelle! 
Ingen aning, tror att vi har ungefär lika "stora". Jag har runt 1600-1800 unika om dagen. Åh tack, kram! 

Hej Tove! :) Jag är från Finland. Vem är din bästavän?
Har nog ingen bästavän riktigt, utan flera bra vänner! 

Vart är din vita tröja ifrån? Har frågat typ fem gånger men du svarar aldrig!
Den är från Vero Moda! 


4 november 2012



Bilder från idag! 

Har haft bästa dygnet på riktigt länge! Igår kom somsagt Rasmus till mig, vi tog en prommis på vackra skogskyrkogården innan vi blev hämtade och åkte mot Tullinge. Där blev det jättegod middag och efterrätt med Rasmus bror, hans tjej, låtsassyskon och päronen! Jag och min älskling badade länge i jacuzzin också och efter det gick vi in och kolla lite tv. Så himla mysigt! Imorse sov vi ut och vaknade halv 1.. Jätteslapp och skön dag som behövdes. Vi har bara myst, kollat tv, varit ute på bryggan och kastat stenar och lite sånt. Perfekt avslut på lovet! 

Fick skjuts hem för en stund och nu ska jag bara duscha och äta middag.. Sen kanske jag åker till Rasmus igen och sover där. Vill ha en så mysig kväll som möjligt för att ladda upp till skolan imorn. Uäk! Jaja.. Bara att börja längta till jullovet! Hur som helst.. Hoppas ni mår bra och har/haft en mysig söndag. Puss på er! 


lördag 3 novmber


Nyss! 

Hejhej! Ett snabbt inlägg nu men bättre än inget! Rasmus kommer strax hit och då ska vi först till skogskyrkogården en sväng och sen vidare till hans låtsaspappa i Tullinge för att spendera kvällen och natten där. Blir middag och lite bad i jacuzzin. Mysigt! Måste kila nu men ni får ha en bra lördag! Puss! 

fredag 2 november



Hejsan! Igårkväll kom somsagt min älskling till mig runt 11 tiden, vi kollade på en film och somnade strax efter. Idag har jag gått runt lite i farsta med Julia för hon skulle köpa en klänning, jag fick dock inte med mig någonting. Kom hem för ett tag sen och sen dess har jag verkligen inte gjort någonting.. Ska gå ut med vovven en sväng nu och sedan planera kvällen lite mera, ska iallafall vara med Jullan igen! Hoppas allt är bra med er!  


NEW IN


Kofta - Gina, Mobilskal - Någon liten afffär mitt emot åhlens i stan, Bh - Cubus, Torrschampo - Kicks. 

FRÅGOR / SVAR

Haha, förlåt men du ska ju stänga locktången så du slipper hålla i håret! Vad är annars den där grejen till för? ;) Super fin!
Jag veeet! Men jag tycker det blir bättre och finare på sättet jag gjorde/gör! :) 

Vad har du för stilmall på bloggen? så snygg!
Har tyvärr ingen aning.. Är riktigt dålig på sånt där! 

Glasögonen du hade på dig för ett tag sen när du var på en fest och skulle vara tönt. Vart köpte du dem? Skulle verkligen vilja veta då jag ska på maskerad snart och leter efter exakt såna glasögon du hade! :)
Jag tog ett par gamla pilotglasögon från H&M som jag aldrig använde, och så tog jag bara bort glaset på dom! :) 

Bor din pojkvän i Haninge? Är det isåfall långt från dig till honom? För min pojkvän bor i Haninge och jag bor i Älvsjö så det tar nästan en timme att åka till honom från mig, lite jobbigt..
Ja Rasmus bor i Haninge och det är rätt långt mellan oss. Tror det tar en timme från dörr till dörr.. Men det är de verkligen värt! Tycker egentligen inte att det är så jobbigt, utan bara skönt att sitta på pendeln en halvtimme och tänka med musik i öronen. Sen hade jag också kunnat åka hela vägen för honom bara för att få en puss eller något.. Så himla värt. 

Hej! Kan du inte blogga mera än vad du redan gör? Din blogg är jättebra och du är grymt söt!
Vet inte faktiskt, eftersom jag har mycket i skolan, pojkvän och vänner som ska hinnas med. Men jag ska absolut försöka! Tack så mycket, vad gullig du är! 

 Vilken storlek har du på din D.brand? Funderar på att köpa en, men är osäker på storlek :)
Jag har M i min jacka och den passa perfekt. Dom är rätt små i storlekarna.. Tycker du ska gå och prova i butik. Dom har en egen affär i stan någonstans men minns inte riktigt vart, googla! :) 

Och sen alla ni som kommenterar och frågar massa negativt om mig och Rasmus, om vårt förhållande. Sluta, snälla. Förstår att ni är nyfikna, men det är VÅRT förhållande.. Lägg er inte i sånt som ni inte vet någonting om och har och göra med. Otroligt respektlöst. 


Home by H&M

Är så himla sugen på att göra om mitt rum lite, så länge sen nu, börjar tröttna lite på det jag har nu. Man behöver faktiskt inte köpa massa nya möbler och sånt där, utan det räcker med lite detaljer som dom på bilderna för att det ska bli skillnad. Betydligt billigare också. H&M har massa fina kuddar och filtar i de färgerna jag gillar bäst, vitt, beigt och grått, blir så mysigt! Får åka till stan och kolla någon dag eller till Ikea.. Måla om mitt svarta vägg vit vill jag också!


1 november 2012


Simon och Johan igår. 

Hej och sorry för min dåliga uppdatering men det är faktiskt lov! Igårkväll gick jag och Rasmus hem till Johan som fyllde 18 år, där var hans släkt och vänner som vi åt och så med. Jättetrevligt faktiskt! Jag och Rasmus som inte kunde gå ut på krogen rullade hem till honom vid 11 tiden och somnade rätt tidigt tror jag. Idag har jag gått runt i stan hela dagen med Julia, jag shoppade lite saker som jag kan visa bild på imorgon, så dåligt ljus nu. Är jättenöjd iallafall! Hur som helst.. Har inga planer för kvällen.. Blir kanske en hemmakväll och lite senare kommer nog min älskling och sover. Skönt! Hoppas ni mår bra! 


RSS 2.0