piercingen


torsdag 31 mars



jag just nu, oj haha ser ut som jag har jättekort hår. hej! kom hem från east street för ett tag sen, jag och isabelle var nämligen och piercade naveln efter skolan. det gjorde faktiskt lite ont, men är sjukt nöjd! kanske kan visa bild senare. annars då? jo jag mår jättebra förutom att jag är rätt trött. ska bli sååå skönt med fredag imorn. hoppas de är bra med er också. kisses!


wanted


onsdag


hejsan. jiseees vad trött jag är idag! höll på att somna på sista lektionen och efter skolan drog jag och junia direkt och gymmade så nu är jag helt slut. ska strax ta en lååång dusch och sedan chilla i soffan framför big brother. har verkligen blivit en bb-nörd, inte bra.. men tycker de är riktigt underhållande haha. jaja, puss på er! ♥


new in



blusen är jättefin på och är lite mer vit/beige än puder som den ser ut att vara på bilden. kan visa bättre bild någon annan gång!


studiedag



hej på er! igår sov emelie hos mig eftersom vi hade studiedag idag. vi kollade big brother, snackade och käkade godis. riktigt mysigt! idag rätt tidigt drog vi till stan för att kika lite på kläder, fick med mig en blus och ett armband hem. kan visa bild strax. hoppas de är bra med er! pussar ♥


önskelista


canon G12, vita låga converse, sarah jessica parker parfym, iphone 4, jofama by kenza, bodysplash från victoria's secret & onepiece. detta står högst upp på min önskelista just nu! sen behöver vi ju inte säga att det är ca 4 månader kvar till min födelsedag..


måndag


jag just nu. hej på er! sjukt skön dag i skolan och solen. hade bara lugna lektioner och vi kollade på film på 3 av dom. är ledig imorn somsagt så blir en riktigt skön start på veckan! förresten, är de någon som vet någon bra piercingstudio där man kan ta hål i naveln? jag och isabelle tänkte göra de i veckan, så snyggt! tipsa gärna!


frågor & svar

Får du någonsin finnar?
klart jag får de någon gång ibland. jag har dock turen med mig och har väldigt bra hy så får endast finnar väldigt sällan.

jättesöt necessär! vart kommer den ifrån? :)
den kommer från åhlens!

Hej! Jättefin blogg. Två frågor: Såg att du hade skrivit lite om din "sommarflört", har du några på G just nu? Eller har du någon/några som du är intresserad av? Skulle vara kul att få reda på! :) Sen undrar jag hur i helsike du får till dina ögonbryn så bra? Blir jätte avundsjuk :( fortsätt blogga, keep the good work up!
tack tack tack! nej just nu har jag ingen på g eller nåt sånt. haha, har fått den frågan ett par gånger men vet aldrig hur jag ska svara. har ganska formade ögonbryn naturligt, så noppar bara lite hur som helst haha.

var ska du åka i sommar om du ska åka nånstans?
ingen aning faktiskt! mamma pratar om portugal men jag vill till kreta eller till någon annan del av grekland. vi får se helt enkelt.

vad har hänt på skon högst upp? typ avhuggen haha
tror de eller ej, men det var faktiskt en hund som käkade på den. ingen vill tro mig när jag säger de, men de är sant hehe.


söndag


hej där! sitter och pluggar för kung och fosterland. eller sitter och läser en bok som ska vara utläst till imorn. har 30 sidor kvar så de är rätt segt. gårkvällen var iallafall jättemysig. emelie och isabelle kom över för lite tjejsnack och filmtittande. vi somnade någon gång vid 2.

idag ska jag först och främst fokusera på boken och lite annat plugg till imorn. men det är bara att stå ut, är iallafall ledig på tisdag så ingen söndagsångest här! nä, ska fortsätta lite med läsningen nu, puss! ♥


2011-03-26


new in. hej! åkte en sväng till farsta med emelie, köpte de ovan. en necessär och 2 nagellack. lite nödvändigher. ska ta och städa upp lite i mitt rum nu, ikväll blir de förmodligen filmkväll med 2 tjejkompisar, mysigt! hm.. har inte mycket mer och säga haha. latero!


lördag




hej på er! har varit vaken sen klockan tio så är färdigfixad och allt nu. blev en lugn kväll igår så idag är jag ordentligt utvilad. ska snart ut i solen med emelie, vet inte vad vi hittar på, kanke lite shopping. ska försöka ta lite bilder också. vi hörs senare! ♥


wanted


bild lånad härifrån. älskar dessa två! speciellt tshirten. men antar att den är slut i hela stockholm.. men man kan ju alltid leta. är de någon som vet hur mycket dom kostar förresten?


äntligen fredag!


tjena! kom nyss hem från skolan och sitter just nu och taggar till en springrunda med junia, har tänkt ta tag i träningen nu för en gångs skull så jag blir lite fit inför beach 11. vi får se hur de går med tanke på att jag blir trött av att springa typ 20 meter eller upp för trapporna hehe..

hur som helst, så jäkla skönt med fredag nu! ska njuta av varenda sekund den här helgen. har inte som mycket planerat just nu men vi får se vad som dyker upp. hoppas ni får en bra helg. vi hörs när jag är hemma igen (om jag överlever). pussssar! ♥


tjejfilmer


har suttit och laddat ner ett gäng filmer. är en sucker för riktiga tjej/highschoolfilmer så blir väl någon av dessa ikväll, frågan är bara vilken?


torsdag


hejsan! jises vad trött jag är.. känns som jag är de hela tiden!? vaknar flera gånger på nätterna, reser mig fort och tror hela tiden att klockan har ringt och de är dags för skola. antar att de är pågrund av stress och sånt. inte speciellt skönt.. aja. dagen har varit bra! lektionerna har gått bra trots att de är jobbigt. sista timmarna blev alla rätt flummiga så då blev allt genast roligare haha.

tänkte sätta gång med geografiläxan nu och sedan duscha & kolla film resten av kvällen. skönt. älskar att ta de lugnt framför tvn, stå i duschen länge på kvällarna och sedan somna in och vet att man kan försvinna i drömmarna för några timmar. sova är så jävla underbart!

haha aja, nu tråkar jag ut er. vi hörs! ♥


every way that i can


haha minns ni denna? var med i melodifestivalen för många år sedan. hörde den på big brother här om dagen och sen dess har den varit fast på min hjärna. tycker faktiskt den är sjukt bra! haha..


I'm beautiful in my way


bild från somras. utvecklingssamtalet gick bara bra, förutom att det var hur segt som helst med nya omdömena eller vad man ska kalla de och att min lärare är rätt efterbliven. hämtade ut min bikini jag beställde för nån vecka sen också, remember? den är förvånansvärt snyggare i verkligheten än på bild, enligt mig, och satt helt perfekt så jag är mer än nöjd! vill använda den på en gång haha!

ska ta de lugnt resten av kvällen, ska fixa nån sak så man kan se nerladdade filmer från datan på tvn, perfa. sen får vi inte glömma big brother, missar inte en sekund av de där patetiska programmet! vi hörs senare eller imorn, pussar ♥


onsdag 23 mars




lilla jag just nu. hej! hade världens skönaste dag idag, med sovmorgon, endast 2 lektioner. fick sluta en timma tidigare också! nu är jag nöjd, såhär borde skolan vara varje dag. då skulle nog fler orka. jaja, ska tillbaka till skolan om ca 2 timmar, dags för terminens utvecklingssamtal, inte speciellt kul men antar att de är skönt att ha de gjort. nä, ska ta och käka lite mackor och så innan jag drar. puss på er! ♥


dagens låt


fråga/svar

skulle du kunna berätta mer om din "sommarflört" på kreta? om det var där ni var? :D

jo absolut! började med att vi spanat in varandra in varandra lite på stranden och sådära. sen en gång när jag och emma var ute med madrassen och simma stötte vi på han, alltså morten, och hans typ 5 kompisar. vi snackade, eller ja, försökte iallafall, dom alla var ju norska. sen var de inget mer med de, såg honom knappt på några dagar och emma åkte hem så var ensam kvar med familjen.
well, en dag när jag var ute och badade. såg jag morten en bit bort, han såg mig, mötte varandra med blicken. vi började gå mot varandra, eller i mitt fall simma. kommer ihåg att jag tänkte ställa mig på botten men vattnet var lite djupare än vad jag var beredd på så höll på att drunkna haha, men då tog han min hand och drog mig mot honom, och ja, där stod vi. två främlingar, kramandes, mitt i vattnet. efter de började vi umgås, hängde tillsammans på stranden, spelade strandpingis, badade, satt vid vattnet vid kvällarna och tittade på solnedgången. vi umgicks i stort sätt hela tiden dom sista 2 dagarna innan det var dags att åka hem. det var lite svårt med språket men det fungerade iallafall! vi höll kontakten när vi kommit hem genom att webba osv, var ingen idé att prata i telefon, det var dyrt och vi fattade ändå inte vad vi sa till varandra haha. vi försökte träffas innan sommaren tog slut men det blev aldrig riktigt av. det var bara att acceptera läget och gå vidare, inse att det bara var en "sommarflirt" och 2 underbara dagar.


wanted


skinnbyxor/jofama by kenza. skor/jeffery campbell. väska, ögonskugga, solbrillor, linne, byxdress/H&M


tisdag 22 mars



haha just nu. hejsan! hur mår ni? själv mår jag toppen, antar att en av anledningarna är vädret, idag var de verkligen vår i luften. tror att termometern stod på 11 grader, så jäkla skönt ute! dagen var ganska seg tyvärr, hade nationella i kemi & matte och slutade inte förrän klockan 4. men men, en dag närmare fredag iallafall! hoppas de är bra med er, puss ♥


sommar 2010 / lycka

 
  
   
 
här har ni ett par minnesvärda ögonblick från sommaren 10. när jag ser dom här bilderna önskar jag verkligen att de fanns "spola-tillbaka-i-tiden-knappar". vill uppleva varje sekund igen. minns fortfarande allt som om de vore igår ♥


måndag


hej där! har föröskt skriva ett inlägg hela eftermiddagen men det är ont om inspiration och skit just nu. dagen har iallafall rullat på någorlunda snabbt med hjälp av håltimmar, vänner & godis. tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig lite fräsh för idag har jag kännt mig som crap. att kolla big brother får jag inte glömma bort heller, latero! ♥


söndag


hejsan, har varit ute och gått i solen hela dagen. och de känns i benen lite nu faktiskt haha. jag och mamma gick en sväng förbi farsta idag igen, behövde en ny mascara och köpte en vit blus också. kan visa bild imorn kanske, är så dåligt ljus nu och med blixt blir de inget bra.

ska strax käka lite middag, hoppa in i duschen och sedan mysa framför tvn med lite godis. riktigt skön söndag! hoppas ni också haft en bra dag & förhoppningsvis varit ute i solen. puss på er ♥


2011-03-20

 
 
godmorgon! underbart att vakna av att solstrålarna tränger sig in mellan persienerna. har sovit rätt dåligt inatt men är pigg ändå. redo att göra någonting vettigt av denna dag rättare sagt! får min månadspeng idag så borde egentligen vara inne i stan och shoppa hela dagen men vill spara pengarna lite.. aja, nåt kul hittar jag väl förhoppningsvis på, vi hörs senare. puss på er! ♥


wanted


åh, dör för allt. älskar beigt och svart, så enkelt men snyggt! byxdressen är helt perfekt. give me!
byxdress, skor, shorts, linne, bikini - H&M. arm cuff - gina tricot.


trevlig kväll!


bild från imorse. hej på er! har precis tagit en dusch och satt på mig myskläder. tänkte lägga mig i soffan strax och stanna där för resten av kvällen. hoppas att de går någon bra film på tv annars får jag sätta på en av mina tjejfilmer jag sett minst 20 ggr redan, hehe. aja, trevlig kväll på er. puss ♥


19 mars

jag och mamma tog en promenad till farsta vid 1. kikade i butiker och käkade på donken. fick med mig hårsaken i inlägget under från åhlens och ett par nya converse från scorett. nöjd! mina andra höll ju på att falla ihop som ni ser här under, haha nice..

gamla


nya


köpas?

lee stanfford hair growth treatment mask

Ditt hår når aldrig sin fantastiska fulla längd och kapacitet, detta är ett frusterande, tråkigt och mardrömslikt problem för många. Tjejer som på alla sätt försöker få sitt hår att växa men som aldrig får de långa lockarna som de drömmer om.

När håret växer så kan det skadas, slitas och få förstörda kluvna ändar, allt detta innebär att man måste klippa det ännu mera och oftare vilket leder till att man inte får ut håret i den längden man önskar.

Denna lyxigt tjocka intensiva behandling förbättrar ditt hårs kvalité genom att stärka, reparera och reducera kluvna hårändar tack vare Keratin och ProVitamin B5. Den innehåller dessutom en Trichogenic sammansättning som hjälper ditt hår att växa och som gör att ditt hår når sin maximala längd.


godmorgon


godmorgon! har precis ätit lite frukost och så. gårkvällen var iallafall jättemysig, vi käkade på tacobar, kollade film och doppade bananer i smält choklad. perfekt fredagskväll. idag har jag absolut ingen aning om vad som händer.. det är soligt så vill ta vara på dagen på något sätt! aja, vi hörs ♥


fredag!


haha glad & trött tjej i skolan idag. usch vilket jävla väder vi har i stockholm, kallt, grått och nu har de börjat snöa också.. suck! vi får hoppas att de blir varmt nästa vecka som de skulle. har iallafall nyss kommit hem från skolan, tänkte ta de lugnt lite innan jag fixar om mig och drar in mot stan för tacobar med min fina amanda. hon sover här ikväll också, mys! pussar


bikinin



går verkligen inte att låta bli att gråta när man tittar på videon, så jäkla fin, låten också. den får mig verkligen att älska kärlek, så kraftfullt.


17 mars



som vanligt har jag spenderat dagen framför datan och tv, pendlar lite. har beställt en bikini från H&M också.. kan visa bild sen! sitter och lyssnar på lite musik nu och tänkte strax hoppa in i duschen. har inte mycket mer & säga så ska inte tråka ut er, puss ♥


H&M 199:-


älskar det här linnet som kom in på hemsidan idag. alla färger är jättefina men gillar de naturvita mest tror jag. har sett dom i affären och dom är minst lika fina i verkligheten som på bild! är sugen på att köpa ett, men borde spara mina pengar lite haha. dom kommer iallafall från H&M och kostar 199:-


torsdag


nämen tjena! sitter och lyssnar lite på skön musik och surfar runt lite. rättare sagt letar jag runt lite efter en balklänning, inte aktuellt förrän om några månader, men tycker de är rätt kul! om de blir nån bal för oss nu då.. well, idag blir de bara chill, har inte mycket annat att göra, jo plugga lite. men de går fort! puss på er ♥


äntligen


verkar som att  våren kommer nästa vecka, på riktigt. fyfan vad underbart!


onödig fakta


lite onödig fakta om mig som ni förmodligen inte visste:

svär nästan aldrig.
• är tänd på martin i big brother.
• hatar att prata i telefon.
• gillar ost på pannkakor och överdrivet mycket smör på knäckemackor.
• dör för killar med rutig skjorta & gitarr.
• har börjat bli lite rädd för att vara ensam hemma, inbillar mig alltid massa ljud osv.
• älskar samtidigt som jag hatar att läza kenzas blogg, hon är för snygg.
• vill bli journalist när jag blir äldre, resa runt och sedan skriva en egen bok.
• har enormt svårt för att se program/filmer där dom opererar folk, ex "extreme make over", bland de äckligaste jag vet..
• är kär i justin bieber.


wanted


jeans - ginat. skor - converse. jeansshorts - unknown. blus + bikini - H&M. ring - cocoo. byxdress - bikbok.


onsdag 16 mars


hejsan! läget? med mig är de prima! hade kemiprov hela förmiddagen, var rätt svårt men gick bra hoppas jag. sen rullade dagen på rätt fort trots att man somnade såfort man satte sig ned. tänkte sitta här ett tag till, njuta övet att ha facebook och sedan sätta igång med en läxa innan kvällen. vi hörs, kyss ♥


sleepy tuesday


herregud vad trött jag är! har varit en riktigt seg dag och ända jag sitter och ser fram emot är säsongspremiären av desperate houswives och big brother. har blivit en riktig nörd, påminn mig att skaffa ett liv, de här håller fan inte. aja, hoppas ni har/haft en bättre dag än mig. puss


15 mars


hej på er! slutade skolan för ca 2 timmar sen så var ett tag sen jag kom hem. är på superbra humör för äntligen funkar min facebook igen! nu har man nått och göra hela kvällen iallafall + plugga lite kemi. solen har visat sig i stockholm idag igen vilket ger alla mer glädje och energi, de känns! fast fortfarande är de rätt kallt tyvärr, hade inte tackat nej till lite varmare breddgrader som på bilderna, åh! men men, våren (och värmen!) är snart här. hej så länge ♥ 


big brother


har haft en rätt seg dag men ändå ganska skönt. har varit så trött att jag vart påväg att somna hela tiden. har väl blivit lite för sena kvällar kanske, men inte mitt fel att big brother slutar 11 och sedan tar de minst en halvtimme innan man kommer i säng, heh.. aja, på tal på bb så tänkte bänka mig vid tvn om en stund för att kolla, har blivit som fast, inte bra! har nog lite glass i frysen också. mys. blir nog inte mer uppdatering ikväll.
 men vi hörs imorn snyggingar!


fråga/svar

vad har hänt med din facebook? :o

svar: min facebook och även min msn blev hackad förra veckan, så kunde inte komma in på något av dom. fick kontakta båda sidorna och msn fixade sig rätt fort, men min facebook är ännu inte fixad. jag har inte tagit bort den eller något, utan den är bara inaktiverad för tillfället för att ingen ska kunna komma åt den. Har haft lite kontakt med facebook och verkar som de kommer fixa sig snart. älskar facebook alldeles för mycket för att radera mitt konto!


14 mars 2011

 
 
 
jag just nu. Hejsan! kom hem från skolan för ungefär en timme sen. för att vara måndag gick dagen faktiskt väldigt bra & snabbt, skönt! idag borde jag egentligen spendera dagen ute på en promenad i solen men ska faktiskt förska vara lite duktig och gå igenom lite till nationella provet i kemi som är på onsdag. segt, men måste göras. näe, avrundar här. latero!


DUKTIGT


lazy day




haha jag är verkligen lika trött som jag ser ut på bilderna jag tog nyss. har städat hela rummet iallafall nu, duktigt! ska kanske hem till pappa om en stund och käka lite middag. sen blir de chill hela kvällen, ska duscha, göra mig lite fräsh och sedan kolla på solsidan och pretty woman som går på tv. skönt! vi hörs senare, puss på er ♥


/+++++


söndag

    
  
hej på er! ångest-söndag? JA. sov länge imorse men är fortfarande riktigt seg. ligger i soffan och kollar på life of ryan, lär väl bli kvar här några timmar till. gårkvällen var lugn och spenderades framför melodifestivalen med mamma och massa godis. rätt skönt ändå. nä, avslutar här. puss ♥ 


dagens låt


2011-03-12


new in. Hej snyggingar! kom nyss hem från en jätteskön dag på stan. riktigt härligt väder och man kunde gå runt utan att frysa, skönt! vi kikade i butiker och käkade tacobar. blusen på bilden är ny, världens orättvisaste bild men kommer från zara och är marinblå egentligen. gillar den starkt! sitter jättebra på. 299:-

försöker styra upp kvällen som just nu ligger tom, orkar inte sitta hemma en kväll till så får hoppas på att något händer. men vi hörs senare, pussar ♥


godmorgon


godmorgon! är uppe med tuppen idag. vaknade kvart över 9 av att jag var hungrig och att rummet var ljust. lika bra att gå upp eftersom klockan ändå stod på halv tio. ska strax hoppa in i duschen och sen käka liote frukost. underbart väder ute så blir perfekt med en dag på stan! vi hörs ♥


friday night / big brother


blev en riktigt lugn kväll framför tvn, är ändå så trött och har lite ont i huvudet så hade knappast orkat göra något speciellt. sitter och väntar på att big brother ska börja. så dåligt men ändå så kul! imorn blir de att ställa klockan rätt tidigt, ska till stan för lite eventuell shopping med emelie, nice! men hörrni, vi hörs senare eller imorn. pussar


älskade fredag



right now. HEJ! läget? med mig är de så jäkla bra! mår skitbra idag. kanske beror de på att de är fredag, vår eller en annan sak. kanske allt, haha. underbart iallafall. lycka är när man känner solen värma, se snön smälta & droppa och höra fåglarna kvittra. känner verkligen på mig att våren är här när som helst! helgen är inte speciellt planerad än, får ta de som de kommer. hoppas att de sol så man kan vara ute iallafall. nä, ska ta och käka lite mellis nu. pusssssss ♥


help me


har letat efter en bikini ett tag nu då jag är rätt trött på mina från förra sommaren, såg att dessa nyss kommit in på h&m och blev lite förälskad. frågan är bara vilken färg?! är rätt sugen på den vita, kommer bli snyggt till en brun kropp i sommar.. men dom andra är också mycket fina. vad tycker ni?

ska precis ta och sova nu så jag inte vaknar upp som nån zombie eller nåt. ska bli riktigt skönt med fredan imorn förresten, jäklar vad veckorna springer iväg. nice! nä, men puss & godnatt! ♥

ps: folk som kommenterar flera gånger på samma inlägg med olika namn varje gång, glöm inte att jag ser ip-adressen haha. puss!


10 mars


gammal bild. hej där! uppdateringen suger lite idag men har varit rätt busy. efter skolan som slutade vid halv 4 åkte jag och junia in till stan för att kolla lite i affärer, fick inte med mig något hem men ska till stan i helgen också så hoppas på att hitta nåt då! sen har mitt facebook & msn-konto blivit hackat så har inte kunnat logga in på något sätt, panik. men har suttit och försökt fixa med de ett tag nu så förhoppningsvis löser de sig snart. lite läskigt bara.

just nu sitter jag och kolla på the perfect man i väntan på att big brother ska börja. borde egentligen skriva på en uppsats men denm får vänta, har ändå ingen ork just nu. aja, ska kolla vidare på filmen nu, vi hörs senare eller eventuellt imorn. puss på er! ♥


filmtips


random bilder från sommaren 2010






bild 1: brun & blond tjej innan grillkväll i slutet av juni. bild 2: en underbar sommarkväll vid vattnet med vännerna. bild 3: brunbränd kropp på kreta. bild 4: kvällsdopp vid dreviken. bild 5: bruna ben på flygplatsen påväg hem från kreta.


right now 16.42

 
 
jag just nu. hej snyggingar! som ni säkert ser på bilden, är jag riktigt trött. somnade sent igår, vaknade tidigt imorse & massa hemska lektioner = sleepy. som tur är har jag inga läxor idag så blir mys framför lite filmer och sånt resten av dagen. skönt! ni får gärna slänga in en kommentar på önskningar om vad jag ska blogga om. känns som varenda inlägg ser likadant ut. aja, puss på er!


sommar-inspiration


9 klockrena sommar-outfits av angelica blick och kenza. åh, längtar tills man kan dra på sig ett par short eller någon söt klänning istället för vinterjackan och massa varma koftor. allt är verkligen så jäkla mycket lättare på sommaren & är så jävla less på vintern nu, vill ha värme & allt på bilderna!


tisdag


hejdär! hur mår ni? jag mår prima. vänner & sol gör mig riktigt glad! slutade sent idag, så kom hem för en liten stund bara. underbart att de fortfarande är ljust ute, brukar alltid vara kolsvart ute när vi slutar såhär dags. klagar inte! har inget plugg idag så blir chill hela dagen, skönt. hoppas ni får en fin dag i solen, puss på er ♥


facebook+läxa=osant



nä asså fan. det går inte speciellt bra att komma igång med matten. och har prov imorn.. icke bra! men det är så mycket annat som lockar, facebook, äta, kolla film, duscha ex. måste ändra mig om jag ska komma in på facebook. men jag är så jäkla seg hela tiden, har svårt att ta tag i saker.. drömmer mig bara bort till värmen.
vill ha sommar nu nu nu!


sjunde mars tvåtusenelva


nya örhängen. hejsan! första skoldagen efter sportlovet för oss stockholmare. hemskt? nja, hade gärna sovit 4 timmar till imorse men var rätt lugnt ändå. hade två lektioner innan jag slutade för dagen. åkte direkt hem till junia och chillade lite med henne och isabell. senare tog vi en sväng till farsta där jag hittade fjädrarna på bilden, från H&M 49.50:-. kap! tänkte sätta igång med matten nu så den blir klar någon gång. puss på er! ♥


skönt avslut på veckan

   
 
ett par till bilder från kreta, dom gör mig så jäkla varm inombords här i minusgraderna. hej! har precis avnjutit ett avsnitt av solsidan och lite hemmagjord pizza. ska precis hoppa in i duschen, göra mig lite fräsh inför skolan imorn och sedan lägga mig i soffan och sätta på the perfect man. skönt avslut på ett ännu skönare lov! ♥ 


2011-03-06


130 sidor & en fullproppad hjärna senare är jag äntligen redo att ta tag i dagen, på riktigt. jag och junia bestämde oss för att ta en paus i pluggandet och röra oss ut i vårvädret för en glass & promenad. riktigt skönt! gäller att ta vara på varenda lilla sekund av de här soliga dagarna vi har här i stockholm. på tal om de så har jag hört att de ska vara sånt här vädret hela veckan framåt. äntligen. vi mår bra av ledighet & sol! nej, ska dra mig utåt nu. puss! ♥


fet söndagsångest


kom precis hem från junia, även där jag spenderade gårkvällen framför lite mysiga filmer. något som verkligen slog mig på vägen hem var att de är verkligen sista dagen på lovet idag. det är soligt, fåglar kvittrar, plusgrader, snö som smälter. och jag borde verkligen spendera den här dagen ute på en lång promenad med en kompis och göra de bästa av den här dagen, men nej. istället måste jag underhålla mig i flertal timmar framför skolböcker. har ett berg med böcker och läxor som ska vara klara till imorn. de gör ont. en fet jävla söndagsångest.


min mascara


någon som frågade vad jag använder för mascara, och den jag har heter telescopis carbon black. den förlänger och ger bra med volym, separerar och böjer fransarna rätt mycket. kan inte säga att den passar alla för jag tror de är olika från person till person. men på mig passar den perfekt och vägrar använda någon annan för tillfället! ca 159:-


frågor & svar

Du svarar ju sällan på kommentarer så då struntar man i att kommentera :/
svar: jo jag vet. men det är så många som kommenterar under namnet anonym och de gör de lite tråkigare, eftersom jag inte kan lämna en kommentar på bloggen och orkar inte alltid göra ett sånt här inlägg för varje anonyma kommentar. tyvärr, men ska bli bättre! 

är dom längst ner tvillingar haha ?
haha nej, de är dom faktiskt inte.

det här kanske låter jätte konstigt men dina ögonbryn är jätte snygga! förstår inte hur du fått till dom så. jag försöker verkligen spara ut mina men det går inte. hur gjorde du? :)
först och främs, tack! det är väldigt svårt att förklara haha. men har ganska formade ögonbryn naturligt. men noppar alltid "nerefrån" för att inte förstöra formen. ett tips är att använda ögonbrynspenna innan och sen noppa efter linjen. hm, hoppas du förstod, är riktigt kass på att förklara!

vad haru för gymnasieval :)
valde kärrtorp på de 3 första, olika linjer för vill verkligen gå där. sen tog jag sam-sam på värmdö och som femte val tog jag sam-sam på nacka! :)


new in



lovade er bilder på nya tröjan. och ja, här har ni den! den kommer från cubus och är väl lite beige/vit. hur skön & mjuk som helst, älskar den. funkar året om och passar till nästan allt. 249:-


just nu



Lördag den femte mars


godmorgon! startade dagen med att dra mig i sängen någon halvtimme i följd av en god frukost i solen. känns som de kommer bli en bra dag! tänk vad lite sol kan göra. planerna för dagen är ännu oklara. kanske en promenad? måste också iväg till nåt köpcentrum och byta storlek på tröjan jag köpte i torsags. jaja, vi får se hur de blir. hoppas ni får en fin dag, puss på er!

ps: tycker att ni har blivit rätt dåliga på att kommentera på sista tiden!


lazy day


gammal bild från sommaren 10. tjenare! har vädret gjort er lika sega som mig? har varit en riktig slö-dag. har legat och kollat på film och oprah hela dagen. hade behövt plugga lite men sket i de, så nu har jag lite ångest och ett berg med böcker att ha och göra med på söndag. aja, sånt är livet. ikväll blir de nog bara chill framför tvn med mami. har ingen ork för annat, tyvärr. men de blir nog mysigt. vi hörs! ♥


dagens vill ha


onepiece. åh, vill verkligen ha en! så fult egentligen men verkar så skönt. finns faktiskt ett par som är ritkigt snygga, har valt ut mina favoriter på bildern ovan. synd bara att dom är så jäkla dyra.. kostar väl runt 1200 kr. men antar att de är värt de när man väl har en. får önska mig en i födelsedagspresent eller något hehe.


fredag 4/3




godmorgon! gårkvällen spenderader tillsammans med snyggingarna på bilderna ovan. var riktigt mysigt! köpte massa gott, kollade på john tucker must die & the last song. underbara filmer. ska ta och äta frukost nu sen planera dagen, vägrar sitta inne och slösa bort en dag på lovet. gäller att ta vara på varenda sekund. nä, vi hörs! ♥


3 mars



jag just nu. hej där! härlig dag eller hur! kunde för första gången på detta året använda skinnjackan utan att frysa. vårkänslor! satt och pluggade ett bra tag imorse men hann vara ute lite med amanda och ewelina också. fick med mig en tröja, den på bilden, kan visa bättre bild senare. vad annars då? ikväll blir de mys med mina favorittjejer framför lite filmer. ska bli riktigt skönt faktiskt. hm.. har inget mer och säga haha. ha de bra snyggingar. ♥


bildbomb / 2 mars / beautiful day








var ute på en promenad i vårvädret med min prinsessa och åt även årets första glass. riktigt riktigt härligt att äntligen kunna gå ute utan att frysa till is. känns som vi går mot bättre tider! hur som helst. ska tvätta bort sminket som runnit efter alla skratt och tårar med junia och lägga på lite nytt till kvällen. ska träffa några vänner. mysigt. vi hörs senare eller eventuellt imorgon. puss på er! ♥


sunny day




3 oseriösa bilder på mig, nyss tagna. Tjena! blogg.se har krånglat hela morgonen så har inte funkat att skriva något inlägg. har duschat och fixat mig lite nu på förmiddagen och ska strax ut på en promenad med junia, tror vi går en sväng till farsta och kollar lite i affärer. underbart väder ju, våren är påväg! jag hoppas alla är ute och tar vara på dagen, vi hörs senare. pusss på er! ♥


dagens vill ha


skor - jeffery campbell. ögonskugga, armband - H&M. skinnbyxor - jofama by kenza. body - weekday. collagetröja - google.


yummie


1 mars

 
 
 
ett par minnesvärda stunder fångade på bild från kretaresan sommaren 10. ta mig tillbaka! hej på er! saknat mig? lite? har var upptagen hela dagen och gårkvällen också för den delen. dagen har spenderats i stan med junia, vi kikade i affärer, köpte med oss mat hem och kollade på film. riktigt mys! fick med mig ett par solbrillor i hopp om att våren ska komma fortare för så här vill jag fan inte ha de längre, vill knappt gå utanför dörren i detta trista väder! så funderar på att bara stanna hemma ikväll. ta en dusch, sätta på mjukiskläder och sedan sätta mig i soffan för att inte röra mig därifrån på hela kvällen. låter lockande.. men antar att jag har lite tid för bloggning ikväll så vi hörs! pussssar ♥


RSS 2.0