godnatt!


Bilder från en gång i somras när jag var sjuk. Brun var man iallafall!

Nu ska jag gå ner göra i ordning lite kvällskäk och sedan lägga mig i sängen. Det här är seriöst det bästa på mina dagar typ haha. Så mysigt att göra massa mackor, oboy, banan, kräm osv och sedan ta med det upp i sängen och lägga sig och kolla på några avsnitt av One tree hill. Har börjat kolla på säsong 8 igen, älskar den verkligen. Tycker att allt är helt perfekt nu, så mycket drama och alla är så jobbiga i första säsongerna haha. Nu är det så jävla bra, kan gråta ena sekunden och asgarva några minuter senare. Skitsamma haha! Imorgon ska jag försöka gå upp lite tidigt och sen på eftermiddagen ska jag till farsta med Andrea. Riktigt mysigt! Vi hörs mera någon gång imorn. Godnatt! 

Här får ni riktigt mysig låt från The last song. Bästa!



12 bekännelser

Älskar att dansa, är helt värdelös på det men det gör inget.
Har börjat trivas med min kropp mycket mer under dom senaste månaderna. Skitskönt! 
Saknar ridningen massa just nu!
Är fortfarande skitdålig på att smsa med touch trots att jag haft min iphone i snart 3 månader. 
Tycker att det är jättekul att sminka mig.
Känner en som har ätit på samma resturang som Justin Bieber, alltså samtidigt. 
Tycker att Bob Harper (tränare i Biggest loser) är jättesnygg.
Kollar på One tree hill varje kväll. 
Enligt mig är min blogg jättetråkig och förstår verkligen inte varför så många läser den.
Stör mig jättemycket på blondiner som färgar håret brunt bara för att det blir höst.
Tycker att det är jättejobbigt att prata i telefon och över skype.
Längtar jättemycket till våren/sommaren.



new in



Sorry för den dåliga bilden.. men min kamera har fortfarande inga batterier och laddaren är verkligen spårlöst försvunnen. Hur som helst! Detta köpte jag idag. 3 par trosor, en vit blus som jag ska visa bättre bild på sen och en morrocan oil i budget variant. 



tisdag 31 januari


Nyss!

Hejhej! Oj vad jag börjar bli dålig på att uppdatera.. sorry! Men orkade inte tidigare idag och sen mötte jag Emma i stan vid halv 5. Vi gick runt i ett par timmar, snackade massa osv. Mys! Fick med mig lite grejer som jag kan visa strax! Påvägen hem fick jag sitta och vänta på bussen i 20 minuter, i skinnjacka! Frös ihjäl.. och är fortfarande inte helt varm. Funderar på att hoppa in i en varm dusch, men först ska jag uppdatera lite. Puss!



FRÅGOR & SVAR

Säg din top 5 bloggar!
Andreaviktoria.blogg.se, Egoinas.se, ammanda.devote.se, Thisisnatacha.com, lcornelia.blogg.se

Vad tycker du man ska tänka på när man väljer gymnasium?
Välja det som känns bra för just dig! Och inte ta det som dina vänner ska gå eller så. Sen tycker jag att man ska ta något som verkar lite roligt och intressant så man inte tröttnar!

Om du fick resa utomlands nu i en vecka och du fick ta med dig två kompisar, vilka skulle du ta med? :)
Amanda och Ewelina! :) 

Börja lägg upp outfit kläder!! Älskar dina kläder kvinna!! :D
Kan inte du berätta om dina drömmar i framtiden? :D
Haha åh tack! Ska försöka bli bättre på de, men går ju mest runt i mjukisbrallor hemma haha. 
Gud, det finns så mycket jag vill göra innan jag dör och är så rädd att tiden inte ska räcka till. Men en dröm är verkligen att flytta från Sverige om några år, helst till USA. Något drömjobb har jag faktiskt inte.. Vill bara göra något som gör mig lycklig. Får vara vad som helst, gå ut med hundar, något inom välgörenhet, i en klädaffär, sälja blommor eller något. Vill resa massa också, bli kär, testa på nya grejer osv. En dröm är också att vara en av Victoria's secret angels! :) 

Har du några speciella planer i sommar? :)
Hm.. inte direkt, men blir kanske 2 utlandsresor! :) 

Saknar du gubbängsskolan Tove? varför/ varför inte?
Din gamla klass och balen? Kram! :)
Ibland saknar jag faktiskt skolan! Saknar att ha så nära på morgonen, att ha mina 4 närmsta vänner i min klass, att hänga på hörnet på rasterna, vissa lärare, att vara trygg i skolan där man känner nästan alla, saknar vissa människor jättemycket, idrottslektionerna med snygga Kalle osv. Sen finns det ju självklart mycket som jag är glad att slippa, tex den omogna stämningen i skolan, vissa lärare, ganska mycket folk haha, skitsnacken, rykten och sådär! Min gamla klass saknar jag inte så mycket direkt men det var verkligen skönt med klassen att man kunde vara vem man ville och hade verkligen ingenting att skämmas för om man gjorde bort sig på en redovisning eller snubblade eller något. Ta vara på tiden, och du som går i 8an, helt klart roligaste året då man varken är yngst eller äldst! :) 

Härlig helg och fin blogg! Kan du inte skriva hur din dröm-kille ska vara?
Tack! Jag dras lite till svårflirtade killar samtidigt som jag hatar det. Men något som får mig att smälta är charmiga killar med fint leende och grym persnlighet. Min drömkille skulle väl vara charmig som tusan, ha mycket humor som får mig att skratta, snäll, beskyddande, omtänksam och någon jag verkligen kan vara mig själv med. 

Sen skadar det ju inte om han ser ut såhär! 


Ska du till kreta i år igen? <3
Ja jag tror de! 

Vart har du köpt din chicago tröja? :)
I någon liten butik i Chicago tyvärr! :)

Åhh jag undrar en sak. Kan inte du förklara vad du har valt att göra med gymnasiet, varför du tog en paus och så.. Förstår liksom inte. O
m det är personlig så du behöver absoluuut inte svara! :)
Okej, har verkligen skjutit upp den här frågan hur länge som helst och bara velat ta bort alla kommentarer som handlar om skolan. Men förstår att ni undrar så ska väl berätta så mycket som jag vet. Slutade ju gå i skolan i början av november för att jag mådde dåligt, orkade aldrig göra något och sådär. Vissa sa att det var deprission och stress. Mår fortfarande inte helt bra men det är på bättringsvägen hoppas jag. Har ju missat massa i skolan och det blir väldigt svårt att ta igen allting nu och så. Sen vill jag inte gå tillbaka till Kärrtorp igen för jag trivdes inte så bra där och att byta skola tänkte jag på ett tag men mådde ju inte bra och sen är det väl inte så lätt att komma in i en klass och dessutom hade jag fått plugga hur mycket som helst och gå på sommarskola. Har varit på massa möten och vart så jäkla förvirrad men nu är det lite klarare. Det som jag ska göra resten av denna termin är att plugga på distans (hemma alltså) och antagligen gå till en skola i slussen några gånger ibland, sen även praktisera någonstans på ett café eller något. Sen kommer jag börja ettan till hösten. Har inte berättat detta för många allt för att jag skäms lite osv, tycker att det är jättejobbigt när folk undrar hela tiden och så. Men detta hoppas jag verkligen blir bra för mig. Kommer söka om till en annan skola precis som ni 96or gör, så vi kanske blir klasskompisar tll hösten haha. Jaja, snälla döm mig inte för det här eller något. Det har varit jättejobbigt för mig och jag är fortfarande samma person. Glöm inte de. Tack! 



fina bikinis från Hollister!





måndag 30 januari


Bilder från sommaren!

Tjena! Har haft världens segaste dag och inte vart på världens bästa humör direkt. Vaknade vid 12 och låg kvar i sängen framför tvn ett par timmar. Sen gick jag ut med hunde och efter det hamnade jag här. Nu sitter jag och lyssnar på Justin bieber, har fått något ryck och bara lyssnar på han för tillfället. Försöker hitta någon bra film att ladda ner också.. Jaja, tänkte svara på lite frågor om ett tag så om ni undrar något är det bara att fråga! Puss!



Lördag / söndag




Lite bilder från igår! 

Tjena hejsan! Sorry för helt värdelös bloggning men för en gång skull har jag haft lite att göra haha. Kan berätta lite om gårkvällen! Mötte upp tjejerna vid 7 sen drog vi hem till Amanda med tårta och stora tomtebloss. Hos henne vart de tacos, efterrätt, paketöppning och massa skratt. Efter det drog vi på fest i en fin villa i Tyresö, dans, bra musik och skönt folk. Riktigt lyckad kväll! Imorse vaknade vi runt halv 11 hos Amanda. Gick hem ganska direkt, hoppade in i duschen och fixade mig lite. Har varit hemma hos en kompis hela dagen, riktigt mysig söndag och en väldigt bra helg. Hoppas ni haft det bra också! Puss!



lördag 28 januari


Nyss!

Tja! Dålig bloggning både idag och igår tyvärr! Har inte orkat riktigt. Idag var jag iallafall en sväng till farsta med mamma, solade lite och köpte present till Amanda. Blir ju tjejmiddag ikväll hemma hos henne, ska bli sjukt kul och jag är jättetaggad! Sen drar vi på fest också. Har precis sminkat klart mig och för första gången på typ 3 veckor blev jag nöjd med min sminkning, dock har jag bara sminkat mig 4 gånger på dessa veckor men ändå. Har på mig min nya glittertröja ikväll också. TYVÄRR så är min kamera fortfarande urladdad eller vad man säger, så får hoppas att dom andra tjejerna fotar så jag kan sno deras haha. Jaja, vi hörs mera imorgon. Puss på er! Hoppas ni får en grym lördag!



Fredag 27 Januari


Haha snygg, nyss i soffan!

Tja! Fredag idag och jag har gjort naaada. Vaknade vid 12, gick ut med vovven, kollade tv och käkade nyss en sen men väldigt nyttig lunch. Är jättesugen på att träna men har världens träningsvärk från igår haha. Är i så dålig form, har verkligen ingen kondition eller muskler. Men det kommer väl! Blir nog en filmkväll hemma ikväll, ska försöka att inte somna så sent också, behöver min skönhetssömn till imorgon haha. Ska shoppa lite på dagen och sen tjejmiddag/fest på kvällen, supertaggad! Jaja, ska städa klart mitt rum nu. Puss!



23.30


Bilder från i höstas!

Heeejsan! Har varit en ganska lung dag idag men ändå fått lite gjort. Städade rummet lite och sen tränade jag. Kändes jävligt bra denna gång och det känns som att jag kommer få träningsvärk i magen, men klagar inte, tycker bara att det är skönt! Imorgon är det fredag och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att åka till farsta en sväng och köpa en present till Amanda, tror jag vet exakt vad jag ska köpa nu hehe! Well well, ska göra lite mackor nu och jag behöver nog inte ens skriva vad jag ska göra sen. Puss och godnatt på er!



Frågor & svar

Vad heter appen du gör dina collage i? du har lagt upp jättefina collagebilder på instagram :)
Tror faktiskt inte jag lagt upp ett enda collage på instagram haha! Men har en app där man kan göra collage, den heter "Pic Stitch" :) 

Vet att du säkert svarat på det tusen gånger men vill bara kolla, ricinoljan, går det att ha på ögonfransar? :)
Skit bra blogg ! ;)
Ja, man kan ha det på både ögonfransar och ögonbrynen med om man vill det. Har inte haft det själv men läst om det! Tack!! :) 

Förlåt tove att det kanske blir lite tjatigt och sådär.. Men var på kärrtorps öppethus idag och det verkade ju bra, kan inte du förklara vad du inte gilla med skolan? Förlåt verkligen, men vill inte välja fel beslut :/
Det är lugnt! Asså, skolan ÄR bra. Det är egentligen inget fel på skolan, det är bra lärare osv. Men det var jag som inte trivdes i min klass och med linjen jag hade valt. Men tyvärr fick jag intrycket av att det kanske var lite ytligt och så. Men folk jag känner som går där trivs jättebra! :)

Vad heter de hotellet ni var på? Finns det mycket att erbjuda där på Kreta? Fest och sånt? :)
Skrev ett långt inlägg om det här! :) 

Så söt Tove! :) Hur vet man när beställningarna från H&M kommer fram? :)
Tack detsamma Melinda!! Tror man kan få sms, mail eller så kan det komma ett brev! :)


Vart kommer din svartvita blus ifrån och hur mycket kostar den? :)
Den kommer från H&M och kostade 199:-, finns i flera färger! :) 



fitspo

"because can't will always have a CAN in it"





New in / 26 januari


New in!

Hejhej! Över ser ni en bild på tröjan jag köpte igår, dålig bild dock, den är glittrig egentligen. Tror jag ska ha den på tjejmiddagen på lördag! Hur som helst. Vaknade vid 3 inatt, var helt kallsvettig och trodde jag skulle spy, mådde inte bra alls! Men kunde somna om efter ett tag och idag mår jag rätt bra! Ska göra lite mat nu och kolla klart på Ellen som började nyss! Vi hörs senare. 



onsdag / bra dag!


Bilder tagna tidigare idag!

Hejhej!
Förlåt för dålig bloggning idag. Men har varit lite upptagen faktiskt, och orkade inte blogga imorse tyvärr. Runt 3 åkte jag till farsta och mötte Andrea, vi fikade på Waynes och en jätterolig grejen som hände där, kommer fram en tjej till oss och frågar Andrea "Är det du som är Tove?", Andrea pekade på mig och då sa hon att hon kände igen mig från min blogg. Har aldrig hänt förut så det var superkul! Vart jättechockad men glad! Vi hade iallafall jättemysigt, köpte en tröja också som jag kan visa imorgon. Efter det åkte jag direkt till en kompis där jag hängde hela kvällen. Haft en riktigt bra dag! Nu ska jag tvätta bort sminket, ladda ner lite oth avsnitt och sen bara mysa. Vi hörs mera imorgon. Puss!!



oldies

Åh haha, kollade igenom gamla datan där vi har sjukt mycket gamla bilder.
Ja.. här har ni lite bilder på mig i 6an, 7an & 8an!







17.49



Hejhej! Har precis käkat middag och nu sitter jag bara här och chillar som vanligt. Planerna blev såklart ändrade så har bara varit hemma hela dagen. Gick upp och handlade lite med mamma men mycket mer än så har jag inte gjort. Nu sitter jag och väntar på att Wild Child ska börja på tv, älskar den filmen! Imorgon ska jag träffa Andrea också så det ska bli jättekul! Jaja, vi hörs lite senare. Pussss!



24 januari 2012



Nyss! 

Tjenare! Första gången på riktigt länge som jag gick upp tidigare än klockan 9. Alarmet stod på 7 och det var fan inte lätt att lämna sängen. Åkte in till slussen till någon skola där jag trodde att vi bara skulle prata men nej, en timme matte och en timme engelska. Trodde dom drev när dom sa de men det var bara att bita ihop. Sen vart jag jätteglad när jag fick sluta redan kvart över 11 och fick åka hem med lite donken. Ska snart rulla över till en kompis tror jag. Vi hörs senare under dagen. Puss!



hårfärger

Någon som ville att jag skulle skriva ett inlägg och visa bilder på lite olika hårfärger, och självklart kan jag det. Tycker bara att det är kul när ni ger mig idéer sådär!


Nu är detta det mörkaste hårfärgen jag tagit med i inlägget, det är självklart skitsnyggt med mörkbrunt/svart hår också men det här är nog det mörkaste jag skulle kunna färga. Sjukt snyggt, älskar Alessandras hårfärg i mitten, helt perfekt. Så vill jag ha om jag färgar mörkare någon gång igen!


Det här är nog min favorit. Varje gång Jennifer Aniston är med på tv säger jag alltid till mamma att jag vill ha hennes hår och hårfärg. Så fint! Varken blont eller brunt. Har väl haft liknande hårfärg länge, och det jag trivs bäst i också. Svårt att få den perfekta färgen bara, svårt att göra hemma osv, men tar man med en bild och går till frisören blir det nog bra.


Åh, är det något jag önskar jag var så är det naturligt blond. Så jäkla fint!! Tycker att Ashley Olsen har perfekta blonda färgen (och utseendet!). Tyvärr sliter det så mycket på håret att bleka så ni som är naturligt blonda ska fan vara lyckliga! Och snälla, färga inte håret brunt bara för att det blir höst! 



22.07



Har precis kollat klart på Mammor och minimodeller. Helt patetiskt program egentligen, nästan inte ens underhållande. Synd om ungarna som bara blir ledsna och tycker det roligaste med fotograferingen är att dom får typ en klubba eller klappa en hund. Finns dock en liten unge jag vill typ adoptera, supersöt! Jaja, tänkte hoppa in i duschen nu, ha ansiktsmask och lite sånt där. Sen väntar One tree hill i sängen innan det är dags att sova. Imorgon lär det bli en lite mera hädelserik dag iallafall, dock vet jag inte om just det uppskattas. Men vi får se helt enkelt. Puss!



2012-01-23



Tjena! Har varit en helt vanlig dag. Kollat filmer, vart ute med hunden, sovit lite osv. Usch, hatar mitt liv ibland. Någon som vill byta eller? Önskar jag föddes i USA, eller någonstans där det hände lite saker, någonting som får mig att orka upp på morgonen. Behöver ett nytt liv!! Men borde kanske inte klaga, finns folk som har det värre än mig! Mycket värre. Hur som helst! Ska gå ut med hunden nu, skriver sen. Puss!



godnatt / kreta

Hej! Har varit en väldigt mysig söndagskväll. Satte mig och kollade på Mamma mia, sen tog jag och mamma en promenad med hunden och fan vad mycket snö det kommit, måste vara typ 15 cm. När vi kom in igen kollade vi klart på filmen och nu sitter jag här. Ska strax hämta lite mackor & oboy och kollade på One tree hill. Mys! Imorgon kommer förmodligen mitt paket från H&M också!! Bara för att jag längtat så mycket så lovar jag att ingenting kommer passa, så typiskt min otur. Jaja vi får se. Hoppas ni sover redan, men här har ni lite bilder från Kreta, vill tillbaka!







11 Bekännelser

Älskar att lyssna på depp musik.
Vill till London och shoppa mer än något annat just nu. 
Hatar när folk är bitchiga eller ser ner på någon.
Gillar mest när rostade mackor är lite brända.
Gillar inte snö men tycker att det är sjukt mysigt att titta på, som idag.
Sitter alltid helt konstigt när jag sitter vid datan.
Tycker att det är roligast att läsa bloggar skrivna av folk jag känner eller är bekant med.
Mår dåligt av att bråka med folk. 
Älskar hemmagjort pizza, godaste som finns.
Tänker ibland alladeles för mycket, önskar det fanns en off knapp för tankar.
Tycker att facebook är sjukt tråkigt.



söndag 22a januari



Halloj! Vaknade 1 idag, inte braaa.. Kommer aldrig somna ikväll. Skulle egentligen följa med mamma till Södertälje och klippa vovven som jag skrev igår men orkade verkligen inte, tror mami vart lite arg men men. Har bara chillat sen jag vaknade, kollat lite på tv osv. Dagen lär väl fortsätta i samma spår. Borde träna lite och städa mitt rum men vi får se hur det blir med det. Vi hörs sen, puss!



00.17


Har hittat min dröm-man! 

Hejhej! Har bara chillat hela kvällen som jag skrev i inlägget under. Kollade på 2 dåliga filmer och tråkade sönder. Nu sitter jag och lyssnar på massa glad musik och är inte alls sugen på att sova. Imorgon ska jag och mamma förmodligen till Södertälje för att klippa lilla vovven. Jaja, har inte så mycket mer att säga. Vi hörs väl mera imorgon. Puss!



lördag


Nyss! 

Hejhej! Sorry att jag inte uppdaterade tidigare men imorse vaknade jag vid 12 och skulle möta Mariam i farsta klockan 1 så hann inte riktigt. Sket i smink och drog bara på mig några bekväma kläder. Har kännt mig så jävla ful hela dagen hah, usch! Vi gick iallafall runt ett tag och jag köpte bara 2 nagellack. Sen solade jag 20 minuter också, och snälla säg att ni ser randen på bilden!? 

Skulle egentligen träffat en kompis ikväll men det vart inte så tyvärr så ska bara vara hemma tror jag. Vi ska snart käka tacos osv, mysigt. Lär väl uppdatera mera under kvällen så håll utkik. Pussar!



godnatt!



Har bara tagit det lugnt hela kvällen. Vid 10 satte jag och mamma på One day. Har redan sett den men mamma hade inte och den är så bra så det skadade inte direkt. Har ätit massa godis och chips också, gott.. Nu tänkte jag strax hoppa i säng. Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och sen möta Mariam i farsta för lite eventuell shopping. Mysigt! Vi hörs mera imorgonbitti. Godnatt på er!



13 bekännelser

Har aldrig varit kär tror jag.
Tycker att det är jättekul att rita men är inte så bra på det, fick ändå MVG i bild haha. 
Äter bara röda vinegummi.
Skulle kunna bli lesbisk för Ellen Degeneres.
Hatar när man är ironisk och personen inte förstår.
Har nästan alltid mjukisbyxor på mig hemma. 
Blir ibland jättesugen på att färga håret brunt men måste hålla fingrarna i styr, trivs bättre i blont.
Städar mitt rum jätteofta men det blir stökigt på en dag. 
Har jättelätt för att lära mig låttexter.

Har haft väldigt dåligt självförtroende men nu början jag äntligen få rätt bra.
Vill ha ett förhållande som Quinn och Clay i oth, helt underbara.
Överlever inte en dag utan lypsyl. 
Trodde tills jag var typ 11 år att London var huvudstaden i Paris, geografi har aldrig varit
mitt starkaste ämne.




fredag!!



Hejhej! Sitter och lyssnar på massa bra musik för tillfället och väntar på att mamma ska komma hem med pizza. Har inte ätit pizza sen jag fick ett hårstrå på en för ganska länge sen så vi får se hur detta går. Den här fobin har verkligen tagit bort min matlust, hatar det!

Hur som helst! Vaknade vid halv 10 imorse, la mig nere i soffan och kollade på No strings attached som måste vara en av dom bästa filmerna någonsin. Massa smågrejer i filmen som jag bara älskar och kan skratta åt hur mycket som helst. Sen somnade jag 2 timmar, var helt väck när jag vaknade vid 2. Sen dess har jag kollat på Hannah Montana och bara chillat. Blir en hemmakväll ikväll. Har fortfarande sjukt ont i nacken..as jobbigt. Behöver en fet jävla massage!! Jaja, nu kommer mamma så måste kila. Vi hörs senare!



ny drog







Frågor & svar

Är du sjukskriven från kärrtorp nu?
Ja det är jag. 

Vad är ditt tips för de som känner som du?
Hm.. jadu. Svårt eftersom man inte har lust med så mycket men folk jag pratat med säger åt mig att ta det lugnt, inte stressa och göra saker jag mår bra utav! 

Hur sminkar du dig?
Din blogg är grym! Kram
Använder ett tunt lager foundation när jag orkar, concealer under ögonen och där de behövs, sen puder, ögonbrynspenna och mascara. Ibland ögonskugga! Kan visa vad jag använder någon annan gång om ni vill. Tack så mycket!!

Vad har du för kamera? :) jättebra blogg!
En Canon Ixus 220! Tack! :) 

Vart är blusen ifrån? :) skitfin!
Från H&M! :)

Måste bara fråga vad du tycker om Justin Bieber? :) hehe.
Älskar Justin Bieber! :) 



tips!


Vet inte hur efter jag är men igår när jag var i Farsta såg jag att dom har fått in lite VS grejer i den lilla affären Parelle. Tror den ligger mittemot Gina eller Bokia. Det var inte så mycket, tror det var dom på bilden och sen några bodyloations. Men superbra ju!! 150kr/st var det och 250 för 2 st. Funderar på att köpa den rosa! 
Sen har dom fått in Rihannas nya parfym på Åhléns också. Svingott lukar den! Kostade 279 kronor tror jag. Det var nedsänkt pris. Lite tips iallafall! 



19 januari 2012



Okej, har inte gjort någonting alls sen jag skrev sist. Inte ens tagit en powernap, för då kommer jag aldrig somna ikväll. Kollade iallafall lite på oth och sen var jag ute en snabbis med vovven. Nu sitter jag och lyssnar på massa gammal musik som jag och mamma diggade till igår. Grymt bra musiken var förr i tiden, nu handlar allt bara om hangovers, sex och sorgliga kärlekshistorier. Jaja, ska väl fortsätta göra ingenting nu. Vi hörs!



torsdag / 14.58


Okej, inte så bra bild men här har ni blusen iallafall. Den är mera marinblå/beige än svartvit som det ser ut på bilden. Kan visa en outfitbild någon gång också!

Hejhej! Idag vaknade jag klockan 11, sov så jääävla bra inatt! Vaknade ingenting under natten, drömde inga konstiga drömmar eller nåt. Sen vaknar jag upp har fått typ nackspärr. Kan fan inte titta till vänster så det förstörde min dag lite. Har iallafall varit ute med vovven, kollat på Ellen & biggest loser. Väntar fortfarande på att H&M paketet ska komma.. varför tar det alltid så lång tid för dom att skicka?! Jaja, ska ta en powernap nu och sen blogga lite mera. Puss!



saknar ridningen

Saknar ridningen så mycket ibland! Saknar att bara åka iväg, träffa vänner, bara prata hästar, borsta på ponnysarna, ha vattenkrig i hagen på sommaren, rida barbacka på vintern, tävla, rejsa på mördarpelle, bada med hästarna, köra burken när vi inte hade något att göra, övernattningarna i stallet, saknar lilla Neff (hästen på bilderna, min stora kärlek haha). Åh, titta bilden längst ner till höger! Den måste vart tagen 2005 eller något, så liten! Ibland saknar jag inte ridningen alls.. men ibland får jag riktiga ryck. Älskar utmaningarna, att kämpa så att benen bara värker till slut, träningsvärken efter. Borde egentligen börja rida igen, mamma tjatar så mycket haha, men känns som jag har glömt allt & vill ju inte rida någon annan än ponnyn på bilderna! Rida är absolut något av det bästa jag gjort i mitt liv. Och är så glad att jag valde just Skutan. Inte världens bästa ridskola, om det ens får kallas ridskola, men så jävla mycket mer än ett stall! Kärlek. 



Frågor / svar

Har du nån kille på g?
Nepp, ingen! 

Var monte carlo bra? :)
Jaa den var bra. Inte superbra men absolut sevärd :)

Får jag fråga, vilken bredd har du på din blogg?
Är inte bäst på sånt där.. Men laddar upp bilderna i 600. 

Vart fanns det snyggaste killar? :) var svenskarna på eclipse snyggare än grekerna?
Både på splendid och på svenskarna på eclipse.. Bartenderna på Eclips var sjukt snygga, kanske därför vi hängde där haha. Men på splendid var det jätteblandat från flera länder. Snygga överallt haha!

Vad har du för lypsyl/läppglans på dig? :)
Detta! :) 





2012-01-18



Nyss!

Tjena! Sitter och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska blogga om.. Men kan iallafall berätta vad jag gjort idag dårå. Var i farsta en sväng, åkte dit vid 12, kom hem vid 2 tror jag. Fick med mig blusen på bilderna, hade presentkort på H&M så det passade bra. Kan kanske visa bättre bild sen om ni vill. Fick med mig ett par trosor också, och lite godis haha. Nu ska jag ta ut vovven på en runda och sen bara chilla. Vi hörs om ett tag!



ombre / snyggt!


22.17


Nyss!

Fuck.. vad jag suger på att blogga ibland! Men har fan ingen inspiration alls för tillfället, och inga bilder heller för den delen. Har bara chillat hela kvällen lång. Längtar nästan tills sent på kvällen haha, för då är det helt tyst i huset, lugnt och jag kan gå & göra mackor, oboy och sen lägga mig i sängen för att kolla på en film. Skitmysigt! Imorgon tänkte jag åka till farsta om jag orkar.. Men vi hörs väl. Godnatt!



tisdag 17 januari



Tja! Har varit en riktigt seg dag.. Tänkte åka till farsta för att sola och kolla i affärer lite med var alldeles för trött. Gör ett nytt försök imorgon! Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Borde träna lite.. sen blir det nog chill iallafall. Ska ta en lång och skön dusch och sen kolla på någon bra film. Men vi hörs mera snart! 

PS. Jackan i inlägget under är från Zara! 



Monte Carlo / Godnatt


3 bilder från i höstas! 

Har varit en jättelugn dag. Lite negativ energi i hela huset dock så har hållt mig på mitt rum några timmar. Nu sitter jag och letar massa typiska tjejfilmer. Har fått massa tips på facebook och det lutar mot en som heter Monte Carlo. Tycker att Selena Gomez är så söt! Jaja, hoppas den är bra iallafall. Ska hämta lite mackor och oboy nu. Vi hörs mera imorgon. Puss!



oldies / 6-7an





13 bekännelser

Är faktiskt inte så blyg som folk verkar tro att jag är.
Ska fan lära mig spela gitarr eller piano detta år. 
Är 75% svensk.
Har jättesvårt att somna när det är fullmåne. 
Tycker att det är skitfint när killar har lockigt hår.
Har aldrig i hela mitt liv vunnit på någon lott eller något spel på grönan eller något. 
Har väldigt svårt för att bli kär.
När jag har tråkigt brukar jag kolla på massa Ellen-klipp med kändisar jag gillar.
Sjunger nästan alltid högt hemma.
Klarar inte att sitta baklänges på tunnelbana/buss.
Älskar att åka bil.
Har en ful plånbok som mina vänner brukar reta mig för.
Tycker att skånska är jättesexigt.



16 januari 2012



Hoooola! Vaknade vid 11 idag. Somnade om efter en timme och sov ett tag. Käkade lite frukost, kollade på Ellen, åt glass. Skulle egentligen åkt med mamma och Leo till hennes jobb eller gått runt i Nacka forum några timmar men orkade inte det.. Segt. Vill åka och sola också men har inget busskort nu, hårt livet kan vara ibland. Nej men, ska läsa igenom era tips på inlägg nu så ska vi se vad jag kan få ihop. Hörs snart!



-

"People say hell is endless. They say it's our worst nightmare.
The face of our darkness. But whatever it is, however it is.
I say hell is empty, and all the devils are here"




drömhår / söndag


Herregud, Frida Grahn har fan drömhåret. Skulle göra vad som helst för att få det, färgen samt längden!!
Sen är det ju inget fel på hennes utseende heller..


Hejhej! Har varit pigg hela dagen fast jag inte gjort så mycket. Kollade på The Town som gick på tv, mycket bra film! Efter den vart jag jättetrött, så höll på att somna efter middagen vid 9. Borde sova nu också egentligen men fick ett ryck idag att jag måste se Hannah Montana movie så ska lägga mig i sängen och sätta på den nu innan jag somnar. Men först: mackor och oboy!



Q / A

Har du märkt någon skillnad på ditt hår nu när du haft ricinolja? :)
Ja, mitt hår har faktiskt blivit lite längre sen jag började använda det. Och kvalitén på håret har blivit mycket bättre, glansigare och så! :)

vad är det för möten du har gått på? Älskar din blogg :)
Om hur jag ska göra med skolan och så! Gullig du är! :)


Kan du inte berätta vad du gör för övningar när du tränar magen, hur länge osv? :)
Oj, vet inte vad dom heter, förutom situps tyvörr.. Men håller väl på ett tag. Gör kanske 50-60 situps osv. :) 

Några tips inför gymnasium valet?
Ta det som DU tycker verkar roligast och bäst för dig. Inte vad någon annan tycker eller vart dina kompisar ska gå. Tänk på att du ska gå 3 år, ta något som verkar roligt så att du inte tröttnar på en gång! 

Brukar du messa med killar?
Haha ja det händer väl! 

Har du spanska eller franska?
Italienska! 

Hur många poäng behövde man för att komma in i kärrtorp? har 210p och har panik alla har typ 280 :S
På min linje (sam-media) var det ganska låga intagningspoäng, 225 har jag för mig. Men på samsam och ekonomi kan jag tänka mig att det varit 245 minst! :) 


Vad vill du jobba med när du blir stor? Hur mycket tid lägger du ner på bloggen?
Tack för en grym blogg, den är så cozy på nått sätt! Keep it up!:D
Har ingen som helst aning! Journalist kanske, eller författare. Jadu.. olika! Inte så mycket tid egentligen, tar ju inga avancerade bilder och skriver ett inlägg ganska snabbt! :) Åh tack så mycket!! 

Vart är klänningen ifrån som du la upp förut? :) inlägget heter wanted. ser ut som nelly men hittar den inte.
Den är från Asos! :) 

Vilken är din naturliga hårfärg? btw DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG !! dör lite ..
Ungefär såhär! Vad gullig du är, tack!! 





13.52 / söndag

Haha åh vad fin jag kan vara ibland. 

Hejhej! Vaknade av mig själv vid halv 10 & nu är jag jättepigg. Gårkvällen vart lugn, kollade på Crazy stupid love & A lot like love. Måste lära mig att se nya filmer! Idag vet jag inte vad som händer faktiskt.. Kanske träna, åka till farsta en sväng eller något? I don't know. Längtar jättemycket tills H&M paketet kommer också.. Vill ha tröjan nu & bikinin nu även fast det är långt tills man kan använda den haha. Hoppas det passar! Dom borde komma i veckan tror jag. Jaja, ska käka lite nu. Pussar!



19.31


Nyss! 

Hejsan! Har precis sminkat klart mig och ska snart käka lite middag. Sen får vi se vad som händer, antingen hemmakväll igen eller träffa en kompis. Vi hörs nog mera imorgon skulle jag tro. Puss på er alla!



Kreta

Hej!

Du har ju vart på kreta flera gånger, tänkte nämligen åka dit i sommar med min pojkvän. Så har du lite tips? Vart ska man bo, bästa stränderna, hur är maten, nattlivet m.m.? Kan du inte skriva ett litet inlägg med tips osv om kreta?

Absolut! Har ju varit där 3 gånger nu, och alltid bott i samma "stad", Platanias. Jättemysigt och så tycker jag. Inte så stort, fin strand, nära till det mesta osv. Sen kan man ju ta bussen som tar typ 20 minuter in till staden Chania. Där finns lite mera affärer, en fin hamn, resturanger vid vattnet osv. Där finns även Zara, Pull & Bear, Bershka och Stradivarius, lite rolig shopping! Men kan berätta lite mer om allt! 

Hotell


Dom första åren bodde vi på Villa Giorgios (bilden till vänster). Det var jättemysigt, ganska litet och inte så stor pool. Men jättefräsht och fint. Båda hotellen ligger precis vid stranden så det är ett stort plus. Även jättenära till "huvudgatan" i Platanias. Bilderna till höger är där vi bodde i somras. Villa Platanias hette det. Det var lite större men fortfarande jättebra och msyigt. Större pool och lite mer folk, men eftersom många är vid stranden på dagarna så blir det inte så fullt vid poolen vilket är skönt. Vet inte vilket som var bäst faktiskt.. Villa Giorgios var mysigare kanske men det andra lite roligare, låg jättenära barerna och torget ute och sådär. 

Maten


Okej, här har jag inte så jättebra koll eftersom det enda jag typ äter utomlands är pizza, pommes och sånt där haha. Men ett måste är att gå till resturangen Sonio som ligger precis vid stranden. En jättemysig resturang där dom serverar pizza som är to die for!! Hur gott som helst. Så dit brukar vi alltid gå! 

Stranden


Stranden i Platanias (bilderna till vänster) är verkligen ingenting att klaga på. Jättefin. Rätt stor och hyfsat mycket folk, men det gör inget. Massa snygga killar! Vissa dagar kan det dock vara väldigt stora vågor som man ser på bilden längst till vänster. Me det är rätt kul, och brukar bara vara i någon/några dagar. Annars är det rätt vindstilla och fint. Man kan också åka till stranden Elafonissi, som man ser på bilden till höger. Helt stört hur fint det är. Som Maldiverna typ. Vit sand, kristallklart turkost vatten. Paradis! Men tyvärr tar det nästan 2 timmar att åka dit men det är lätt värt det, som en dagsutflykt. Man kan hyra bil som vi gjort men det finns även turistbussar som går dit. 

Nattlivet

Det var inte förräns det här året vi var ute på nätterna, var ju lite för ung åren innan. Men FAN vad kul vi hade detta året. Det är inte ju inte så stort men det är det som är ganska kul också. Finns 3 barer/klubbar som är mest populära då. Alla 3 ligger jättenära varandra så det är bara att springa mellan dom haha. Splendid var väl där vi hängde mest. Det är lite större än dom andra. Finns en bar, och sen kan man gå in till ett dansgolv men även en bar också. Sjukt bra drag där och grym musik. Man lär känna dom som jobbar där också och det är ett plus om man är tjej haha, massa gratisdrinkar. Nattlivet drar inte igång förräns ganska sent. Det är väl bäst drag vid 2-3 men börjar dra igång vid 1. Rätt mycket greker där, speciellt på fredagar och lördagar när dom är lediga, men mycket folk från norden också. Sen finns Social, där var vi inte så jättemycket. Lite lugnare där, lite äldre folk och så men sjukt snyggt ställe. Sen har vi Eclipse. Det ligger ett par trappor upp på en typ "balkong". Där är det mest folk från norge, danmark men mest svenskar. När vi var där i somras var det bara svenskar som jobbade där. Jätteroligt ställe också, man lär känna dom som jobbar där, gratis shots osv. Sen finns det säkert mera i Chania men där var vi aldrig på nätterna! 

Hoppas du blev nöjd med inlägget och fått några bra tips!



lördag



Hejhej! Läget? Med mig är det jättebra! Har haft en mysig förmiddag. Vaknade vid halv 12, åt frukost framför tvn, städade rummet, var ute med hunden och nu har jag precis tränat magen massa. Om jag ska träna måste det vara rejält, för ser jag ingen skillnad innan sommaren är detta fan så jäkla ovärt. Kommer ju få träningvärk i magen! Hur som helst! Ska hoppa in i duschen nu, ha anisktsmask, raka benen, inpackning och allt det där. Hörs sen! 



måste se!





01.35


2 bilder från i Augusti (har lite bildbrist för tillfället). Fan vad jag saknar att ha uppsatt sådär. När jag klippte mig i November blev min lugg rätt kort så kunde inte ha det längre utan att det såg konstigt ut, men nu tror jag att den växt ut lite så får fan börja med det igen! Så skönt med håret uppsatt.

Hejhej! Har bara chillat hela kvällen. Tittade lite på Valentines day & Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Grymma filmer! Har varit på bra humör hela kvällen också så det är nice. Borde egentligen sova nu, men eftersom att jag sov till typ 3 idag så kanske det blir lite svårt.. Imorgon ska jag, eller borde, åka till farsta eller nacka kanske. Behöver en ny tjocktröja.. Leo har bitit sönder armarna i mina och dom har bara blivit väldigt fula. Får se hur det blir! Uppdaterar väl mera imorgonbitti. Puss på er!



Min framtid



Är jag den enda jäveln som inte har en aning om vad jag vill bli när jag blir stor? Vill så mycket. Men vad jag inte vill är att bara sitta inne på en kontor 8-6 varenda dag och bara jobba arslet av mig för att få massa pengar. Är inne i en period där jag bara vill bort, resa & bo i något annat land. Vara rik, vara fattig, ta långa promenader på stranden och tänka på livet, vara jättekär, ha en walk-in-closet, bli känd, jobba med något jag älskar, göra något bra inom välgörenhet, hoppa bungyjump, gifta mig, bo i london något år, vara med i Victoria's secret fashion show, åka på en roadtrip med massa vänner, bo i en lyxvilla, rädda ett liv, förändra någons liv, bli kär i någon helt fel, hoppa fallskärm och övervinna alla mina rädslor, gå på röda mattan, kyssa någon på 12 slaget mellan 31 december & 1 januari, skriva en bok och vara helt jävla lycklig. 



fredag den 13



Godmorgon! Helt sjukt, men vaknade nyss! Var helt omöjligt att komma upp ur sängen. Jaja, bestämde mig för att inte ta en bloggpaus. Inte just nu iallafall. Fick ju så många bra tips av er så ska försöka! 

Fredag den 13 idag då. Vågar man ens ta sig utanför dörren med den oturen man har? Ska iallafall käka lite fruokost/lunch nu, gå ut med vovven en stund & sen kolla på ett av mina favoritavsnitt i one tree hill. Nice! Vi hörs senare. Puss!



Bloggpaus?

Funderar på att ta en bloggpaus.. Känns som mina inlägg bara blir tråkigare och tråkigare. Har inga bilder, ingen inspiration eller något. Ingen aning om vad jag ska skriva om.. Känns bara inte kul för tillfället. Vet inte helt säkert om det blir en paus, men det lär ni väl märka! Puss, finaste läsare.


torsdag 15 januari


Underbara sommarminnen!!

Hejhej! Har precis ätit massa mat, jag och mamma köpte med mat från en grill när vi var påväg hem från möte. Beach 12 här kommer jag. Nej men, äta bör man annars dör man. Hur har min dag sett ut annars då? Vaknade vid 10, gick upp och kollade oth, sen somnade jag i soffan mellan 12-15, sjukt skönt! Ska kolla om det finns någon bra film att ladda ner nu, sen blir det väl antaligen filmkväll bara. Men innan ska jag sätta i oljan i håret, göra ansiktsmask och alla såna där tjejgrejer. Puss!



crossroads



Den här filmen är ganska gammal och säkert flera av er som har sett den. Men ni som inte gjort det, gör det nu! Åh, älskar den här filmen. Jag & Emelie tittade alltid på den, kan inte tröttna. Sen den! 



11/1



Har precis varit och handlat mat & lite godis med mamma. Och nu är jag så hungrig att jag håller på att svälta ihjäl. Blir chill hela kvällen framför film, har fortfarande inte bestämt vilken än.. Men det lutar åt Mean girls! Jaja, roligt inlägg.. Så jäkla trött på facebook också, funderar på att inaktivera mitt konto och skaffa mig ett liv. Tanten på mötet igår tyckte iallafall att det lät klokt, steg för steg mot ett bättre liv. 



2012-01-11


Nyss!

Tjena! Vaknade klockan 2 idag efter 12 timmars sömn.. galet. Sen har jag bara chillat idag. Klippt hunden, kollat på oth osv. Tog en lång dusch också, kände mig så ofräsh haha, slängde på lite smink också när jag ändå var i farten. Nu har jag seriöst världens jobbigaste beslut att ta.. Ska jag se på A lot like love, eller Mean girls ikväll? Båda går på tv samtidigt.. 



-





22.31


Nyss!

Hej på er. Har bara chillat hela kvällen lång. Kollat på Systrar i jeans 2 som gick på tv, lekt med vovven osv. Beställde även 2 saker från H&M, en bikini & en tröja. Kan visa när jag får dom! Måste även tacka er igen för era fina kommentarer! Blir fan varm i hela kroppen när jag läser vad ni skriver. Puss på er alla!!



Q / A

Kan du berätta lite mer om Mary-Lou Manizer? Har hört att den ska vara bra och så :)
Här är beskrivningen från Nellys hemsida där jag köpte den, lite töntigt haha: Möt Mary-Lou Manizer - en till synes oskyldig honungsfärgad 'luminizer' som fångar allas blick. Denna highlighter, skugga och skimmer ser till att ge dig ett ungdomligare utseende med en diskret glöd. Applicera på ögonlocken för en lyxig look, svep den över kinderna för en sexig ton eller använd den som en all-over-finishing innan du ger dig ut på kvällen.

Hur klipper du ihop videon på dig? :)
Använder ett program som heter Windows Live Movie Maker, det brukar redan finnas på datan men om det inte gör det så går det nog att ladda ner enkelt och gratis om du söker på google! :)

Värsta stalkern här. Fin hiss o diss! Vill du till kreta i år igen? får du åka själv?
Tack! Ja, jag vill jättegärna åka dit! Ja, skulle nog få åka själv detta år, men eftersom min mamma också vill dit i år igen så antar jag att vi åker familjen. 

Vad är din hund för ras? och du, vet hur många killar som helst som skulle dööö för dig!
Han är en Soft coated wheaten terrier! Haha vad gullig du är!! Varför gömmer dom sig!?


Vad kostade Hollister tröjan? Tacksam för svar!!!
Tror den kostar 300:- egentligen, men det var 25% på den om jag minns rätt! 

Hej Tove!
Vad gör du för att få ditt hår sådär fint? Är det självfall eller gör du något speciellt med det? :)
Hej! Lockade med min plattång, det är bara att snurra på den liksom när man drar neråt, sök på filmer på youtube! :) 

vilken låt är det ni spelar vid 1,37 i den här videon? :D bra blogg!
Den heter Ma Chérie med DJ Antoine! Tack så mycket!! :) 

Hur gjorde du så bilden rörde på sig? :)
Klicka på bilden så kommer du till sidan! Det är jättenkelt och går väldigt fort att fixa. Efter kopierar du bara HTML koden! :)

free gif maker



new in / Mary-lou manizer





10 bekännelser

Har blivit nästan rånad en gång. Haha nu tänker ni säger, antingen blir man rånad eller inte. Men här var det faktiskt nästan!
Var verkligen jättenära på att få IG i spanska i 9an. 
När jag lyssnar på musik typ på bussen måste jag verkligen hålla mig för att inte börja sjunga högt.
Kan redan nu tänka på vad jag ska ha för kläder i sommar haha. 
Blundar nästan alltid när vi åker bil i korsningar, läskigt ju. Kommer aldrig våga köra bil själv.
Fyller år 7/7, sju är även mitt turnummer!
Är nästan säker på att det spökar hos oss, hör saker hela tiden men har börjat ignorera det för att inte bli för rädd.
Har badat i fontänen vid T centralen. 
Har ingen som helst aning om vad jag vill jobba med i framtiden.
Känner mig som snyggast på sommaren när man är brun och har precis kommit ut ur duschen. 



10 januari


Ganska gamla bilder!

Hejhej! Har precis kollat klart på ett oth avsnitt. Idag har jag varit på ett möte med mamma, sen på hemvägen köpte vi donken också, yummie! Förutom det har jag typ inte gjort någonting alls. Var ute med hunden en sväng imorse, men bara det typ. Nu sitter jag och sjunger med i massa låtar från filmen Juno, älskar den filmen och musiken i. Har lite inlägg på g så stay tuned! 



måndag


Nyss!

Tjena! Gör ingenting alls.. sitter och väntar på middagen och sen ska jag se på Brudens bäste man som går på tv klockan 9. Älskar den filmen! "Träningen" gick ju åt skogen också, gjorde typ 20 situps sen orkade jag inte mera.. Vill bara ligga i koma under dom närmsta månaderna och vakna upp lagom till maj eller något. Trött på vintern & kylan nu! Juste, min kusin berättade att hennes kille är och modellar i Milano, och bor med Francisco Lachowski, NICE! 



18.23


4 bilder från i somras. 

Hej! Läget?? Med mig är det bra, är lite seg och uttråkad men på hyfsat bra humör faktiskt. Har inte gjort myckt alls idag, varit ute med hunden, kollat på Ellen & Oth. Inget mer typ.. Tänkte hoppa in i duschen strax och skölja ut oljan ur håret, men innan ska jag träna lite.. om jag orkar vara duktig. Vi hörs senare, puss!



fint








HISS / DISS 2011





- Kreta! Självklart hamnar Kreta med Junia på hiss-listan. Detta måste nog varit årets höjdpunkt! Innan vi åkte lovade vi varandra att ta vara på resan så mycket vi kunde, göra sjuka saker så vi skulle slippa tänka "tänk om" när vi väl var hemma. Och, det gjorde vi verkligen. Det finns ingenting jag ångrar med resan, vi tog verkligen varenda chans och det gjorde allting så jävla kul. Vi låg och stekte på dagarna, hoppade runt på stranden & tog bilder, på kvällarna vart vi stammisar på Splendid & Eclipse, raggade på killar, vart kära i några bartenders, nattbadade, smög ut mitt i natten, blev förföljda av en kille med 1 öga.. Åh, kan skriva hur mycket som helst. Så jävla underbar resa!!



- April/Maj. Måste hissa dessa 2 månader. Kan inte beskriva dom annat än underara. Här mådde jag så jävla bra. Ni vet när det börjar bli varmt, man kan gå utan jacka, sitta i kungsan, ta årets första dopp & nedräkningen till sommarlovet har börjat bli kortare. Hade ett underbart påsklov, var i Barcelona, var förälskad & hängde med fina vänner. Tider! 



- Min vovve Leo! Vi köpte han dagen efter skolavslutningen tror jag. Han var lika liten som på bilden till vänster. Så sjukt söt, liten nalle. Nu är han lite större men ibland kan jag bara sitta och titta på han och dö lite, får inte nog av hans söthet. Ibland är han ett litet monster men han är underbar ändå. Så mycket personlighet i en så liten hund. 





- Kärlek. Kärlek har verkligen inte gått bra för mig detta år haha. Jag har tagit chanser, fallit lite för fel personer och det har helt enkelt bara gått åt helvete. Blir så avundsjuk på folk som varit tillsammans i flera månader, har så kul tillsammans & verkligen är kära i varandra, varenda dag. Men allt sker av en mening, snart kommer väl någon för mig också! 

Hade inte så mycket mer att dissa tror jag.. Förutom denna höst som varit ett helvete!



måndag 9 januari


Godmorgon! Vart inte alls mycket sömn i natt, kunde inte sova & det kan ju bero på att jag sov så mycket på dagen igår. Men ändå så vaknade jag av mig själv vid 11 och nu är jag faktiskt ganska pigg! Skönt. & angående skolan, jag vet inte mer än ni om jag ska vara ärlig. SÅ intressant är det väl inte? Jaja. Sitter här med en ansiktsmask och ska strax dra ut med vovven på en promenad. Kallt.. Sen ska jag försöka fixa ihop ett inlägg som var önskat. Blir så glad över era fina ord & tips! Tacktacktack! Men kika in här om en stund!



Shantel Vansanten / snygg





hat


Bilder tagna igårkväll!

Har haft en helvetes dag. Blää. Vaknade vid 12 & åt lite frukost och så. Sen vid 1-halv 2 gick jag upp och la mig och sov till klockan 5 igen. Drömde en jättehemsk dröm också, gör det hela tiden nu typ. Jaja, livet suger så jävla hårt idag.. vill bara bort. Hatar att ta beslut, hatar att jag vill ha nåt jag inte kan få, hatar Sverige och ja, jag hatar bara allt idag. 



- Peyton Sawyer





7 månader kvar till min födelsedag



Världens segaste dag. Världens segaste lov. Har inte gjort någonting alls idag, ingenting! Kvällen lär väl fortsätta i samma spår.. Vill ha en pojkvän att vara med!! Jaja, man kan inte få allt. Just nu håller jag på och letar sönder efter någonstans man kan ladda ner New years eve men det går inte bra alls. Men hur som helst! Jätteroligt att ni börjat kommentera mera, blir mycket roligare för mig att blogga då. Så fortsätt så!!



Q / A

Har du träffat någon kille från nätet nån gång? På tex facebook?
Hm.. ja det kan man väl säga. Typ en bekant som jag börjat snacka med på facebook, sen träffats och så! Hade nog inte vågat träffa någon jag inte riktigt visste vem det var, eller inte hade några gemensamma vänner med. Det finns mycket skit på nätet så var försiktig! :) 

Hur gör du dina ögonbryn? Skitsnygga!
Just nu gör jag inte mycket alls, fyller i dom lite. Är inte så nöjd med min form, så ska försöka få dom lite tjockare nu! Men annars noppar jag bara lite längst ut, så som jag själv tycker passar mig liksom. Sen fyller jag i dom med en ögonbrynspenna från H&M! 

Vart är tröjan köpt? :) Sjukt vad fin du är!
Åh tack, vad gullig du är! Den är köpt på Vero Moda :) 



vilken videoblogg? Kan inte du lägga upp den igen eller länka till inlägget! <3





lördag!


Egoooo!

Hejhej! Tack för tipsen & frågorna i inlägget under. Svarar på några frågor strax! Kan börja med att berätta lite om gårkvällen ifall någon bryr sig. Jag & mamma tog en lång promenad med vovven bort till farsta för att köpa lite godis. När vi kom hem satt jag i soffan och tjockade mig hela kvällen framför Den bästa sommaren, så jävla grym film. Imorse vaknade jag vid halv 11, gick upp tog en dusch & sen dess har jag bara chillat typ. Sitter just nu och äter pizza, funderar på livet och lyssnar på härlig musik. Idag mår jag bättre än igår iallafall, och det är ju alltid något! 



hjälp mig!

Hjälp mig nu kära läsare! Vet inte vad jag ska blogga om.. Har ni några idéer? Vad gillar ni att läsa osv?
Kom igen, behöver er hjälp.


make avatar



wanted




13 Bekännelser

Har inte plattat mitt hår på en vecka nu.
Längtar helt sjukt mycket till sommaren & att kunna använde tunna kläder. 
Är inte speciellt långsint.
Vill ha tjockare ögonbryn, så försöker hålla mig borta från pincetten nu, svårt..
Tittar nästan alltid på one tree hill i sängen innan jag ska sova.
Är riktigt trött på Sverige & mitt liv. 
Min failade videoblogg har fått 627 visningar på youtube.
Har ingen aning om vilka som läser min blogg, eller bara typ 15 st. Vill veta! 
Skulle kunna göra vad som helst för få att åka utomlands nu.
Är jättesugen på att färga håret chokladbrunt. 
Har varit på Kreta 3 somrar i rad.
Tycker att skorna Nike air max kan vara sjukt snygga på rätt person.
Älskar att träffa nytt folk. 



skinny love





godmorgon


Haha nyss, helt nyvaken.


Godmorgon! Riktigt länge sen man sov såhär länge.. Och man ska ju tydligen vara pigg & utvilad efter att ha sovit 12 timmar? Knappast! Är sjukt cp trött.. Kanske beror på att jag håller på att bli sjuk. Seeeegt. Jaja, får väl stanna hemma och kolla på oth hela dagen då. Ska be mamma ringa runt och fråga efter den där tröjan jag vill ha också, är ju lite telefonskygg själv haha. Tur att man har mamma. Jaja, vi hörs senare. Puss!



Q / A

Vart gör du dom där ramarna på dina bilder? :)
Har svarat på den här frågan massa gånger, men får göra det igen eftersom det är flera som frågar! Jag använder ett program som heter Photoscape, sen trycker jag på ramar under bilden jag valt, och väljer en som heter Cali 09! :)

Vad heter du på Instagram?
Tovewaldemar heter jag! 

Kan inte du lägga upp din personliga topp 10 lista över gratis appar? :) Kram! 
Hm.. top 10 vet jag inte. Men kan säga 10 gratis appar jag gillar/använder mycket!
Res i STHLM, Instagram, tv.nu, Phototreats, Aftonbladet, Viber, översättning, bloglovin, Facebook messenger, Pixlromatic! :) 



torsdag 5 januari


Bilder tagna nyss!

Hejhej! Det blev lite senare än planerat så mötte upp Regina lite efter 3. Vi gick runt i gallerian och på drottninggatan, kikade i affärer, käkade lite & snackade massa. Mys! Kom hem vid halv 7 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Blir bara en chillkväll hemma, är sjukt trött och har ont i huvudet. Får inte bli sjuk!! Aja, vi hörs om ett tag, puss! 



mot stan!


Nyss!

Tjena! Sitter och väntar på att Regina ska bli klar så vi kan åka. Ska möta henne i gullmars om ett tag och sen åker vi in till stan, vi ska fika & kolla i lite affärer tror jag. Mys! Börjar känna mig sjuk också så får se hur länge jag orkar.. blää hatar att vara sjuk. Jaja.. Uppdaterar mera när jag kommer hem. Puss!



-





jag & emma / mörkhårig




Emma skickade några bilder hon och jag tog i början av sommaren. Tror det var dagen innan balen faktiskt. Fan vad brun man var, och oj vad mörkt mitt hår var! Saknar det lite. Ni hittar iallafall Emmas blogg här!  

Vad tycker ni, passade jag bättre i mörkt hår? Ärligt nu.



onsdag

Fyfan vilken seg dag. Har inte rört mig utanför dörren alls på hela dagen. Har legat i soffan i flera timmar och kollat på massa dåliga tv program och en film. Och nyss har jag suttit och letat mig galen efter en tröja som jag inte hittar någonstans fast jag letat igenom hela google. Segt! Hur som helst, blir en hemmakväll, också segt haha. Oj vad jag klagar. Imorgon ska jag iallafall träffa Regina så det ska bli kul. Men vi hörs om ett tag igen, puss!


H&M SPRING/SUMMER 2012


14 Bekännelser

Mina smilgropar har blivit större senaste månaderna, tycker jag iallafall haha.
Har alltid ketchup på tacos. 
Har blivit typ överdrivet rädd på senaste tiden, såfort jag hör något i huset tror jag att vi blir rånade eller något.
Är jätterädd för ormar & hajar. 
När jag är typ nervös eller jätteglad pratar jag alltid fort och snubblar på orden osv.
Min kompis Emma är som en storasyster för mig. 
När jag är hemma måste jag alltid ha massa lampor tända.
Har jättesvårt att komma på bekännelser, känns som att jag har berättat allt om mig.
Tycker det kan vara fint med tatueringar men vill inte ha någon själv.
Gråter typ alltid till oth. 
Innan jag dör vill jag ha dansat med Ellen Degeneres.
Vill vara kär, och få kärlek tillbaka!
Tycker att Instagram är typ roligare än facebook. Helt beroende.
Mumlar tydligen mycket när jag pratat, har jag fått höra iallafall. 



12.56



Godmorgon! Jag & tjejerna vaknade vid halv 12 men låg kvar i sängen ett tag. Dom har precis dragit och nu sitter jag och väntar på brevbäraren och mamma. Mamma för att jag vill ha sällskap hemma, och brevbäraren för att jag har beställt ett puder som borde komma idag. Har faktiskt ingen aning om vad som händer idag.. Ska nog bara chilla hela dagen iallafall, sen får vi se om något händer ikväll. Uppdaterar snart, puss!



tisdag 3 januari



Hejhej! Var jättemysigt i stan med mina fina. Vi gick runt i ett par timmar, provade kläder, käkade på donken och snackade massa. Fick inte med mig något tyvärr men det kanske bara var bra, att spara lite pengar liksom. Ska iallafall möta tjejerna om någon timme, vi ska köpa massa gott & sen dra hem till mig och kolla på The Holiday, sen sover dom här. Myskväll! Vi hörs nog mera imorgon. Puss!



-




3 januari 2012


1a bilden: Jag & Emma på Kreta 2010. Andra: Jag, Amanda & Ewelina på balen i våras. 

Tjena! Har precis sminkat klart mig och ska strax käka lite frukost. Igår mötte jag Emma i norra sköndal vid halv 9, vi tog en lång promenad och sen gick vi hem till mig och snackade massa. Jättemysigt att träffa min lilla Emmis igen! Idag blir det en heldag med Amanda & Ewelina, saknat dom! Vi ska in till stan om ett tag för lite shopping och sen ikväll ska vi ses & sova hos någon. Bra dag!



new in / ego



3 lite halvdåliga bilder, men dom får duga! Såhär ser blusen ut på. Blir sjukt snygg i sommar när man är brun!
Den kommer iallafall från Vero Moda & kostade 230:-



2012-01-02


Nyss!

Hejhej! Vaknade vid halv 11 imorse, tog en dusch & fixade mig lite. Sen åkte jag och mamma till Nacka forum där vi varit hela eftermiddagen. Fick med mig en bh (haha, nu var jag faktiskt tvungen att köpa en, för skulle byta en grej och hittade inget annat!) och en blus, den på bilderna. Kan visa bättre bild senare. Har precis käkat, och om ett tag ska jag träffa Emma en stund för att gå en promenad, snacka och sådär. Mys!



22.25


Nyss!

Tjena! Kom hem för typ 2 timmar sen, har bara suttit här sen dess. Filmen var bra! Kanske lite för många skådespelare som man var tvungen att följa, men den var jättesöt! Mycket bra skådisar, och jag satt och dreglade varje gång Josh Duhamel & Ashton Kutcher filmades! Har precis kladdat i oljan i håret och ska strax gå ner och sätta mig i soffan. Förhoppningsvis går det någon bra film på tv, annars får jag sätta på en film.. Vi har massa gott hemma från igår, nice! Är sjukt sugen på att shoppa imorgon så om någon är villig att hänga med mig är det bara att höra av sig haha. Jaja, kanske skriver senare. Puss!



ny favoritlåt!





1 januari 2012


Bilder tagna någon gång efter sommaren. Lite mörkhårigare då, saknar det lite!

Hejhej! Är jag den ända som inte är bakis eller? Vaknade vid halv 12, käkade frukost länge & kollade på oth. Nu är jag jättepigg och ska strax börja fixa mig. Vid halv 5 ska jag möta Mariam & åka in till Sergel för att kolla på New years eve. Mysigt! Hoppas den är bra, massa snygga & bra skådelspelare iallafall. Vet inte om jag åker hem direkt efter, men isåfall hörs vi runt 9-10 tiden. Puss på er!



RSS 2.0