nyårsafton

Ska precis sätta igång och fixa mig till kvällen. Tycker att det är jätteroligt och absolut en rolig del av hela nyårsafton, att få fixa sig och klä upp sig. Blir nog sotade ögon och lockigt hår! Ska försöka visa er hela outfiten sen! Ska iväg redan vid 4-5 till Rasmus där jag kommer spendera kvällen. Blir middag först och sedan kommer det väl droppa in lite mer folk. Ska bli så kul! Hoppas ni får en jättefin och rolig kväll, tror vi hörs mera imorgon.

Gott nytt år på er! ♥


videoblogg / mitt smink

 

30/12-2012

Jag här om dagen innan bion!

Jag och Rasmus har oth-kväll hemma hos honom just nu och lite tidigare var vi och käkade pizza. Myskväll, men vi har verkligen blivit två pensionerer haha, nyss hade vi kollat klart på ett avsnitt och båda var jättetrötta, klockan var inte ens 10 haha! Jaja, vi blir nog kvar här framför några avsnitt till innan vi somnar. Imorgon är det ju nyår! Ska upp rätt tidigt för att hinna sola och hitta en topp till kjolen jag ska ha imorgon. Det blir nog bra. Ville bara kika in här och säga hej, men ska inte vara tråkig mot älsklingen nu så vi hörs mera imorgon. Puss på er!

lördag 29 december


Jag och Rasmus igår, och en smygtitt på min nyårsoutfit! 

Hejhej! Har sprungit runt i farsta hela dagen och letat nyårskläder eftersom min klänning inte ville komma. Tyckte så synd om Rasmus haha.. Men nu har jag hittat något som jag tror kommer bli bra! Vi kom precis hem till mig igen och nu blir det nog bara en chillkväll här hemma tror jag. Hoppas det är bra med er! 

new years eve



Nyår om tre dagar! Längtar massa och tror att det kommer bli riktigt roligt. Egentligen är ju nyårs sjukt överskattat och det blir sån hets innan för att alla förväntar sig så mycket, men detta år hoppas och tror jag på det bästa! Ska på en stor fest i Djursholm med min pojkvän och hans vänner och innan kanske det blir middag hos honom. Så glad över att få vara med Rasmus, och få en nyårskyss. Ska bli riktigt roligt! Vad ska ni göra på nyår? Har ni några planer?
 

fredag 28/12

Nyss! 

Hejsan! Läget? Med mig är det bra, men är lite seg.. Igårkväll var jag på bio med Rasmus, hand brorsa & hans flickvän. Vi såg Berättelsen om Pi i 3D. Den var faktiskt väldigt bra, absolut värd att se! Efter det åkte vi bara hem och tog det lugnt. Vi tog en lång sovmorgon, kollade på tv och vid 2 fick jag skjuts till farsta där jag mötte Emelie för att sola lite snabbt. Börjar få en bra färg inför nyår nu! På tal om nyår så får jag lite panik över min klänning som inte kommit än. Får hoppas att den har kommit med posten idag.. Annars får jag komma på en annan plan! Jaja.. Ska ta en dusch nu och sen får vi se vad som händer ikväll. Puss! 

2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det gjorde jag nog, men ingenting speciellt jag kan komma på just nu! 
 
Hur har ditt 2012 varit? Väldigt bra måste jag nog säga trots allt. Livet har väl varit lite upp och ner men i det stora hela är jag nöjd! 
 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja! 

Blev du kär i år? Jaa! Nykär och härlig. 

 

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Hm.. 23 september då jag och Rasmus blev tillsammans och Kreta & Rhodos datumen! 

 

Vad är din största framgång 2012? Att jag har blivit mycket ödmjukare och jordnära tycker jag! 

 

Bästa köpet? Måste nog säga min militärjacka! Saknar att använda den nu.. 

 Vad spenderade du mest pengar på? Kläder.. Men tyvärr mest mat tror jag nog haha! 

 

 Gjorde någonting dig riktigt glad? Massa! Men mest var väl när våren och sommaren började komma. Hade det riktigt jobbigt i början på året så lite värme och solljus gjorde mina dagar och mitt humör bättre. 

 

 Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Don't you worry child, Heads will roll och Love suicide.

 

 Vem har du umgåts med mest? Rasmus & Andrea kanske! 

 

 Bästa minnet från 2012? Kreta eller Rhodos.. Swedish house mafia får jag inte heller glömma. Så jävla fett!

 

 

 Hur många kysste du? Alldeles för många.. hehe. 

 

 Har du haft ett förhållande under 2012? Ja, med min älskling! 

 

 Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Lite lättare i skolan, mer sol denna sommar och träffa mina vänner lite oftare! 

 

Vad önskar du att du gjort mer? Hm.. Gått i skolan kanske. 

 

 Vad önskar du att du gjort mindre? Vart ledsen, men sånt kan man väl inte riktigt styra över. 

 

 Favoritprogram på tv? One tree hill! 

 

 Största musikaliska upptäckten? Oj, svårt.. Vet faktiskt inte! 

 

 Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Känns som att min födelsedag var evigheter sen.. Minns knappt vad jag fick haha! 

 

 Vad gjorde du på din födelsedag? Låg och solade på Kreta och drog ut med Andrea på kvällen! 

 

 Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Min skolgång! Och kanske lite mer tur i livet.. 

 

 Vad fick dig att må bra? Min pojkvän och mina vänner. 

 

 Vem saknade du? Farfar och mormor! 

 

 De bästa nya människorna du träffade? Rasmus. Och såklart mina underbara brudar i klassen! 

 

 Det bästa du har åstadkommit i år? Att jag tog tag i livet och började skolan. 

 

 Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Sluta ät så mycket chips och börja träna!!! 


julklappar!


27/12

Bilder härifrån
 
Min älskling kom hit igår och var sjukt bakis haha, så vi kollade bara lite på One tree hill och sen somnade vi tidigt. Han drog för ett tag sen och jag ska precis klä på mig lite. Ska åka en sväng till farsta med Emelie idag! Har inte träffat henne på länge så det ska bli roligt.. Sen får vi se om mellandagsrean i farsta har något mer att bjuda på.. Förhoppningsvis inte lika mycket folk som i stan iallafall! Tänkte hinna fota mina julklappar innan också, så kolla in här lite senare idag. Puss på er! 


NEW IN

Necessär - Gina Tricot, Trosor - H&M, Torrschampo - Kicks. 


mellandagsrea


Nyss! 

Har sprungit runt i stan hela dagen med Andrea. Mellandagsrean var väl inte mycket att ha.. Inte för mig iallafall. Hittade nästan ingenting, blev bara lite småsaker som jag kan visa snart. Det var iallafall mysigt att träffa Andrea igen! Resten av dagen är oplanerad så vi får se vad jag hittar på.. Ska fota grejerna nu, så kolla in här strax! 


annandag jul

2 bilder från julafton! 

Hoppas ni alla har haft en fin och mysig jul! Jag hade det jättebra i Växjö och fick massa fint.. Så glad! Kan visa er senare. Igår tog jag iallafall tåget hem till Stockholm och åkte direkt till Rasmus där det var massa släkt och vänner för att fira honom. Det var jätteroligt men tyvärr fick ju jag åka hem när alla skulle ut på krogen.. Jaja, bara typ ett halvår kvar! När jag kom hem försökte jag titta på en film men somnade i soffan efter säkert 10 minuter. Vaknade runt 9 och nu ska jag precis börja fixa mig och åka in till stan med Andrea för att shoppa lite på mellandagsrean! Får se om man hittar något eller om det bara är skit.. Jaja. Hörs sen! 


q/a

Hur många gånger och vilka ställen har du besökt i Grekland? Mest favorita? 
Och när du åker dit vilka åker du med? Händer de alltid så att du går ut med vänner på kvällarna osv, blir inte dina föräldrar oroliga? Verkar som att du verkligen gillar Grekland, sant? Haha! 
Har varit i Grekland 6 gånger tror jag! Dom senaste åren har jag varit på Rhodos och på Kreta.. Men när jag var mindre så öluffade vi runt till en massa små fina öar som jag inte minns namnet på riktigt. Huvudstaden Athen har jag varit i också! Kreta eller Rhodos är väl favoriterna för mig.. Minns inte riktigt dom andra. Har alltid åkt med min familj men senaste 4 åren har jag alltid haft en kompis med mig. Jaa, eller iallafall förra året och den här sommaren så har vi dragit ut på kvällarna. Hm.. Första året vart dom väl lite oroliga men visste vart vi var någonstans och så, så det gick bra. Haha jaa, jag älskar Grekland! 

Ditt favoritland? 
Får väl säga Grekland här då!

Och super du mycket?
Inte överdrivet mycket! 

Kan man köpa Victorias secret i Farsta centrum? :O
Ja det kan man! En liten smink&parfym affär som heter Parelle har en del VS-produkter. Den ligger mittemot Gina Tricot eller H&M! 

Vilken hårfärg har du användt till ditt hår?
En slingfärg från Schwartzkopf! 

Hur fixar du skimmret under dina ögonbryn? Så sjukt snyggt Tove! :D
Använder mig av en highlighter från The Balm som heter "Mary-lou Manizer", finns att köpa på Nelly.com :)

Hej, du har en himla fin blogg! Jag har en fråga, såg att du hade ett JackDaniels linne i ett videoinlägg och jag undrar var du har köpt den någonstans? Jag blir väldigt tacksam om du svarar, har letat såå länge efter ett sånt :)
Hej! Tack! Köpte mitt i somras på Punktshop i stan här i Stockholm :)

Hur gammal var du när du började dricka?
Hade väl min första fylla i slutet av 8an!

23/12


Mina julklappar från älsklingen! Så himla fina och jag blev så glad. Tack igen världens bästa! 

Hej från Växjö! Vi kom hit igår runt 6-tiden efter en rätt lång och seg bilresa. När vi kom fram åt vi mat, spelade pingis och åkte även lite skridskor på kvällen. Idag har vi bara sprungit runt och letat efter dom sista julklapparna till imorgon. Jag hade panik och hittade knappt en enda trots att jag hade nästan alla kvar.. Men det löste sig! Träffade även på några bloggläsare nere på stan, så himla roligt och så söta! Men jag var så nervös haha, inte van vid sånt!  

Har slagit in allt nu och strax är det middag! Sen får vi se om det blir en chillkväll här hemma eller om jag ska med kusinerna och kolla när dom spelar hockey.. Men lutar åt hemmakväll eftersom det börjar bli storm här. Jaja, längtar massa till imorgon, kan inte fatta att det är julafton redan! Men de ska bli roligt! Hoppas ni alla mår bra och får en fin jul! Puss! 

snart min!


fredag 21

Nyss!

Hej! Jag och min älskling har varit i stan en sväng idag och kollat julklappar. Hittade en till mamma men har fortfarande pappa och brorsan kvar.. Får fixa det i Växjö! Vi har nyss bytt julklappar med varandra också. Fick sååå fina saker av mitt hjärta! Kan visa sen! Han fick tröjan på bilden från mig och två till småsaker. Jaja, vi ska käka lite middag strax och sedan ha en riktig filmkväll här hemma innan vi lämnar varandra för helgen imorgon! Hoppas ni mår bra! Puss! 


20 december / jullov


Nyss! 

Är inte riktigt lika glad som jag ser ut.. Tog mig över en timme att komma hem, hemma från skolan halv 9, får sitta och ihop ett stort hål i jeansen eftersom jag inte har råd med nya, sitter med det i en halvtimme, kommer på fem minuter innan jag ska springa till bussen att jag bara har 3% på mobilen och missar precis bussen till min pojkvän. Bra start på lovet! Händer något mera nu börjar jag snart gråta!

Hur som helst.. Gick i skolan till halv 4 sen drog vi på julavslutning i någon aula där det var massa uppträdanden och tal. I slutet dansade alla lärare till gangnam style också, sjukt roligt! Efter det gick jag, Emma, Julia, Andrea och Moa till tacobar och åt middag innan jag åkte hem. Mysigt! Skulle ju egentligen till Rasmus nu men vet inte hur det blev med det.. Så segt att bussarna går så sällan och att det tar en timme att åka dit, så blir sent isåfall.. Får se om han kanske kommer hit eller så chillar jag bara hemma själv. Jaja, ska sluta klaga nu. Jullov iallafall, så jävla skönt och välförtjänt. 

trött

Jag vet inte vad som har hänt på senaste tiden eller varför jag känner såhär men bloggen är inte lika viktig för mig som den var förut. Den ger mig ångest och jag lägger hellre mina tankar och min tid på annat. Det här med att blogga har börjat kännas mer som en hetsig tävling istället för en rolig hobby och kanske därför det inte känns lika roligt längre. Jag orkar inte längre vara så insatt i alla andras liv och läsa om hur lyckliga och perfekt deras liv är hela tiden, jag blir rädd att folk ska börja tro att det faktiskt är så, vilket är omöjligt. Alla har inte mår inte superbra varje dag, alla har inte ett drömförhållande med sin soulmate och alla är inte lyckliga varje dag. Jag mår inte superbra hela tiden, jag bråkar med min pojkvän ibland och jag känner mig inte lycklig hela tiden, jag är ju ändå bara människa. Allt det här med bloggar och instagram har blivit så ytligt och hetsigt att jag bara blir stressad i hela kroppen. Jag är så trött på allting nu bara. Istället för att läsa hur ens vänner och folk har det på sina bloggar kan vi ta oss tid att verkligen höra av oss till dom och fråga hur dom mår osv. Vi har blivit så lata och dumma. Vi behöver äkta vänner och äkta kärlek. Inte en fejkfasad om hur perfekt vårt liv är, det börjar bli så genomskinligt. 

wishlist


Satt precis och gjorde denna önskelista till min pojkvän som undrade vad jag vill ha i julklapp. Jag har redan köpt hans och vet att han kommer bli jätteglad, men funderar på att fixa en grej till. Båda åker bort några dagar på lördag så vi ska byta våra julklappar på fredag, spännande haha! Längtar till julafton så att jag spricker snart, bara 6 dagar kvar! 

söndagkväll


Jag nyss! 

Ska precis packa väskan lite och sen bär det av mot min älskling. Äter middag där och sen ska vi köpa massa gott och kolla på Smekmånaden som börjar vid 9. Mysigt! Var ju en sväng i farsta och bytte en julklapp och köpte blusen på bilderna till mig själv. Hade 50% rabatt på en vara på Lindex så det vart endast 125kr, kap! Imorgon är det dags för skola igen, sista veckan! Längtar så tills på torsdag då vi får lov! En dag tidigare än alla andra tror jag.. Ska bli så skönt. Jaja, måste rulla nu. Ha en mysig kväll! 
 

new in

 

tredje advent

 
Jag nyss! 

Hejhej! Har varit vaken sen klockan 10 och duschat, ätit frukost och precis fixat klart mig lite. Ska iväg en sväng till farsta nu för att kolla på en julklapp och kanske något till mig. Fick ju lite pengar för jackan! Sen ikväll ska jag till Rasmus för en myskväll. Skön söndag! Visar senare om jag fått med mig något hem. Ha en bra dag! 
 

Årsresume 2012 del 1

Januari
Finns inte mycket att visa och berätta om januari månad. Var rätt deppig och mådde dåligt. Hade precis hoppat av skolan och allt var bara mörkt och tråkigt. Lite jobbigt att kolla tillbaka faktiskt, men samtidigt ser jag en sån förändring till nu, vilket är skönt! Och för er som undrar, så tog jag ett "sabbats-halvår" från skolan, och började om ettan nu till hösten. 

Februari

Såg ut såhär. Var väldigt mörkhårig om man jämför med nu! Hade slingat håret 1 eller 2 gånger där. 
Hängde mycket med Andrea! 
Köpte min älskade väska från Gina Tricot. 

Mars

Haha hemsk bild och förjävliga ögonbryn! Men minns den kvällen så väl. Rasmus hade bjudit mig på fest och ringde mig. Fick panik och vart jättenervös. Slutade med att vi inte vågade åka dit haha! 
Hängde vid kajen i gamla stan en solig vinterdag med Andrea! Började må bättre här och var mycket gladare! 

April

Var på fest hos Erik med massa härliga vänner. Grym kväll! 
När det började bli varmare åkte jag och Andrea in till stan och var i Kungsan när alla fina körsbärsträd blommade. Ett måste för alla stockholmsbor! 

Maj

Den 3 maj var jag och Andrea gäster i "Hej Stockholm" som var en egen talkshow som två killkompisar gjorde. Det var verkligen superroligt även om det var jättenervöst haha. Sök på youtube om ni vill se! 
Hela hejstockholm gänget! 
Vi festade in våren rejält nere vid sjön här i Sköndal med massa vänner från alla håll och kanter. Av det jag minns var denna kväll grym!
Invigde min nya jacka. Minns att våren kom jättefort och det var supervarmt ett tag där.
Åkte och hälsade på Andreas praoplats där vi fick leka helt fritt med kameran, bakgrunder, soffor och allt möjligt. Så himla roligt och det var ett par riktigt fina bilder! 
Jag, min mamma och min bror på min kusins bröllop i slutet av maj! Första bröllopet för mig, så kul att få klä upp sig och sen var ju själva bröllopet superfint! 
Eftersom jag var hemma hela dagarna dagarna och det var soligt så passade jag på att sola en massa. Blev riktigt brun redan i maj! 

Juni

I juni fick alla sommarlov och det blev rätt mycket festade ett tag där för att fira lovet. Jag, Anna och Ewelina på bilden! 

Utgång med mina snyggingar! 
När det var dags för EM satsade vi stenhårt och åkte in till stan och såg matchen med massa vänner! 
Min bror tog studenten också, så roligt! Längtar tills det är min tur! 
Saknar att gå runt såhär!!!!!!!
Firade midsommar på mammas killes landställe med lilla vovven. Var inte det roligaste jag varit med om, men det var trevligt! 

lördag 15 december


Weheartit.

9 dagar till julafton! Sitter här färdigfixad och väntar bara på att mamma ska bli klar. Sen ska vi åka en sväng till Sickla för att kolla lite på julklappar och jag tror jag ska köpa min till Rasmus. Har inga andra planer för dagen så tror det bara  blir en lugn lördag.. Skönt! Bloggar mera när jag kommer hem, puss på er! 
 

fredag kväll


Nyss! 

Sitter här i mjukiskläder och ska strax gå ner till tvn. Det kaosade lite i huvudet för mig och jag blev på jättedåligt humör precis innan vi skulle dra så jag stannade hemma.. Ska fixa lite gott nu och sedan kolla på 27 dresses som går på tv ikväll. Jaja, hoppas ni andra får en bättre fredagskväll. Vi hörs! 
 

fredag 14 december


Bilder från senaste 3 resorna till Kreta och Rhodos! Mår nästan dåligt när jag tittar på såna här bilder nu och ser massa snö utanför.. Så avundsjuk på alla som åker bort nu! 

Äntligen fredag! Så skönt! Gick en rätt lång dag till 4 så kom hem för inte alls länge sen. Hade tyska, dans på idrotten och kollade film sista lektionen så det var inte så jobbigt om jag ska vara ärlig! Ikväll ska jag ut med Amanda och Ewelina och annars har jag faktiskt inte så mycket planerat för den här helgen.. Kanske städa hos morfar lite imorgon för att få pengar, men annars vet jag inte! Blir mys iallafall! Har lite tid över nu så ska städa upp lite i rummet innan tjejerna kommer hit! Kanske blogga lite också? Puss! 
 

new years eve

Fina klänningar från Nelly som ligger runt 500 lappen! 

2012

Sitter och förbered ett "2012 resumé"-inlägg som kommer upp om några dagar! Sounds gooood?


FRÅGOR / SVAR

Åh va snygga stövlar! Var dom tajta där upp eller satt som löst kring benet? :)
Visst!? Mellan, inte jättetighta men inte löst heller.. :) 

Ditt hår är super super vackert! Jag läste att du varit brunett, hur gick du från brunt till den färg du har idag? Blev håret mycket slitet sv förändringen? :) Massa kramar till dig fina tjej! Lycka till med allt i framtiden :)
Tack ska du ha! Förra sommaren hade jag rätt brunt hår men det blektes i solen, och sen på hösten började jag slinga lite med jämna mellanrum på typ 2-3 månader. Sen dess har jag bara fortsatt slinga det varje gång jag tycker det behövs. Det blev rejält mycket ljusare nu i somras också! Jätteslitit har det inte blivit av slingningen, men lite såklart. Var försiktig och klipp håret i mellanåt! Kram :)

Hej, hur gammal är sin pojkvän? Tacksam för svar!
Han är född 1994! 

Ska du sluta på Thoren?
Nej! 

Kan du göra ett inlägg tips om lite nyårsklänningar?
Jo det kan jag fixa! 

Är inte du och Andrea lika bra vänner längre? Eller det kanske bara är att ni har fult upp i skolan och andra saker hela tiden. Hoppas att du inte blev ledsen för frågan för det var inte så jag menade. Kram!
Jo vi är fortfarande mycket bra vänner, men tyvärr har vi inte hunnit ses så mycket i höst då båda har mycket i skolan, sena dagar och pojkvänner. Men vi försöker få in någon shoppingrunda och filmkväll ibland. Saknar ju henne! 

Hej! Går du i ettan eller i tvåan? För jag har för mig att du är 95:a? :) Kram!
Jag är 95a och går i ettan! 

Hej, jag undrar också vad du går för linje och om intagningspoängen. Vad hade du för poäng när du gick ut grundskolan? :)
Jag går samlinjen och intagningpoängen var väl kanske 225-230p. Jag hade 250p när jag gick ut 9an! :)

13 december / lucia

Jag och min älskling igår! 

Kom precis hem från en dag i plugget! Luciatåg bestående av lärarna imorse men det var inget att hurra för direkt, tog 5 minuter och vi fick inte en enda pepparkaka! Dagen rullade på iallafall och slutade lite efter tre. Idag hade jag egentligen planerat att plugga ihjäl mig till mitt tyskaprov som skulle vara imorgon, men det vart flyttat till nsta vecka. Så skönt! Så får se vad jag hittar på.. Hur som helst, auktionen om jackan från zara slutar ikväll vid 20.30, så ni vet! Här hittar ni den! Good luck! 

dinsko


Provade dom här skorna idag i farsta på Dinsko. Såå fina i verkligheten och dom satt helt perfekta. Varmt foder i också och passar till exakt allting.. Lite trött på mina Hunters som är så kalla! Jättebra nedsänkt pris var det också, från 1099kr till 599kr! Synd att jag inte har några pengar och att mina föräldrar inte är så glada i att betala till mig! Jaja.. Fina iallafall! 


12-12-12

Senaste bilderna på min instagram! 

Hejhej! Kom precis innanför dörren. Har varit i farsta hela eftermiddagen med Emma som jag inte träffat på jättelänge, så det var mysigt! Precis när vi kommer till farsta var det strömavbrott överallt så vi tänkte dra in till stan men precis när vi åkte förbi tändes allt, så vi hoppade av och gick dit! Kollade lite kläder och käkade en jättegod sallad till middag! Tänkte sätta igång och förbereda mig för en uppsats jag ska skriva imorgon, och lite senare kommer min älskling! Mys! 


helt kär


tisdag 11 december


Jag nyss! 

Har precis varit ute på en lång runda med vovveb och höll på att frysa till is.. Så kallt ute! Var iallafall i skolan idag från 8.30-12.15 och skrev en stor engelskauppsats och hade matte. Gick faktiskt bra. Nu är jag iallafall hemma somsagt och tänkte göra lite varm oboy och lägga mig och titta på oth, har blivit helt beroende igen!! 
 

wanted

Nelly, Lindex, Bikbok, Lindex. 

Åh jag är så jäkla shoppingsugen.. Har inte shoppat sen 2 november! Har verkligen noll kronor och knappt pengar till julklappar.. Får hoppas på lite pengar och presentkort i julklapp så jag kan shoppa loss lite på mellandagsrean efter jul! Detta ovan skulle inte sitta helt fel.. 


10/12


Saknar sommaren och att kunna gå barbent! 

Hejhej! Har inte haft tillgång till data under helgen men nu är jag hemma så passar på! Igår var jag och älsklingen i farsta hela dagen och letade julklappar men hittade tyvärr ingenting så vi åkte hem till honom och hade en riktig myskväll framför Solsidan och Beck! Sitter för tillfället och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan börja plugga och få i mig lite käk.. Har en tuff skolvecka framför mig men får försöka kämpa på så gott det går så man kan gå på lov med samvete sen. Åh vad jag längtar! 

Glöm inte att buda på jackan i några inlägg ner! På torsdag tar auktionen slut, och ni hittar den här
 
 

8/12


2 bilder från igår! 

Godmorgon! Har inte varit uppe såhär tidigt på länge, men det är skönt faktiskt! Igår skulle vi dra ut på fest, jag och Julia, till saltsjöbaden med Emma och hennes vänner. Men det var helt kaos och rätt fail så vi drog rätt fort och jag åkte hem igen. La mig och kollade på oth ett tag innan jag somnade också. Nu är jag iallafall vaken och ska äta lite frukost, sen fixa mig. Ska en sväng till Skärholmens centrum med mamma för att kolla lite julklappar och prova en pälskrage till mig jacka och senare ikväll blir det middag med Rasmus och hans familj hos deras kompisar. Bra dag! 

Kul att många är så intresserade av jackan också! Har ni några frågor kan ni gärna kontakta mig genom kik, tovewaldemar heter jag! 


till salu


Säljer denna jacka från Zara från förra året som jag inte användt så mycket. Har tröttnat lite på den tyvärr och behöver verkligen pengar just nu! Min annons ligger uppe på tradera så det är fritt fram att lägga ett bud, den tar slut på torsdag runt 9. Ni hittar jackan HÄR


Thorén Business School



Börjar ju bli dags för er 97or att välja gymnasium och flera av er verkar lite nyfikna på Thorén och vill att jag ska berätta lite om skolan, självklart kan jag det! Jag hade hört mycket bra om skolan och kände att den passade mig så den fick det bli. Hade dock aldrig varit där på öppet hus eller något, utan bara läst och hört av andra så det var väl lite av en chansning. 

Trivdes väldigt bra och hade/har en väldigt bra klass med stor sammanhållning. Dock kände jag att det var lite mer plugg än vad jag hade hört. Många stora inlämningar och redovisningar, och jag som inte hade haft så mycket av något av de fick lite panik. Och eftersom vi får datorer var en powerpoint ett måste till alla redovisningar. Allt på en väldigt svår nivå också (har ju kärrtorp att jämföra med från förra året, och blev nästan lite chockad över hur mycket svårare grad vi har i thoren).Trodde det var bara i början dom startade med så mycket plugg men det har hållt i sig och jag har börjat bli riktigt riktigt skoltrött igen. Och sen är dom väldigt väldigt stränga med studiebidraget och frånvaron så det går runt i ett rätt ond cirkel för mig just nu! 

Annars då? Lärarna är väl hyfsat bra. Några bättre än andra, så som i alla skolor. Vårt schema är också rätt bra, flera sovmornar och inga jättesena dagar, så det är bra! Skolans läge är inget att klaga på, mitt på medborgarplatsen, nära till stan, götgatsbacken och resturanger. Jättefräsha lokaler och trevligt folk. Dock måste jag säga att det är lite tråkigt att vi har så himla korta raster hela tiden och inget speciellt ställe att hänga på när man väl har rast, så man ser knappt andra klasser vilket är trist! Men då är jag glad att jag gillar min klass, annars hade det kunnat vara jobbigt! Nu till jul ska vi börja med att man kan köpa polkagrisar till folk i andra klasser och så (exakt som i Mean girls) och till våren ska vi ha killergame, så det ska bli roligt iallafall! 

Hm.. Vet inte vad ni mer vill veta. Men ja, där har ni väl en sammanfattning av skolan enligt mig. Hade jag valt igen hade jag kanske inte valt Thorén om jag ska vara ärlig, blir riktigt trött och arg på skolan och lärarnas sätt ibland! Men det är väl från person till person.. Känner flera som tycker att skolan är grym, och sen några som tycker ungefär som mig. Hoppas ni hittar något bra gymnasium och att ni sedan trivs med det! 


6 december 2012

 
Julfavoriter! 

Hejhej! Kom precis hem från Rasmus där jag spenderat ännu en dag. Vi gick upp imorse och kollade sl appen, stod att många busstationer var inställda och att det var kraftiga förseningar av pendeln så vi vågade inte chansa. Vi sov länge, kollade på oth och bara myste. Jätteskönt! Men nu är jag hemma och måste sätta igång med en engelskaredovisning jag ska ha imorgon.. Skönt med fredag och helg! Ser fram emot denna helgen. Jaja, vi hörs sen! Puss! 


snökaos


Jag och min lilla vovve förra sommaren. Kan han inte vara så liten igen!?

Jag och Rasmus gick upp jättetidigt imorse för att kriga oss till skolan men när vi kom ut till bussen så var den helt inställd så var lika bra att vända. Pendeln gick knappt heller så vi tänkte åka med Johans bil, men vi hann inte längre än fem meter innan vi satt fast. Lite hatkärlek till detta väder.. Men mysigt är det ändå! Vi har varit vakna jättelänge och roat oss med tv, lek i snön ute haha och mys. Blir nog kvar här hela dagen skulle jag tro.. Ska tvinga Rasmus att kolla oth med mig nu och sen får vi se vad vi hittar på. Hoppas det är bra med er och att ni inte sitter fast där ute i kylan! Puss!


brunett?

Satt och kollade igenom lite gamla bilder från när jag hade brunt hår. Ganska fint faktiskt.. Iallafall på bilder! Men tröttnade rätt fort och kände mig så himla blek på vintern (gör jag nu också iförsig). Jag vet att många av er tycker att jag passade bättre i brunt hår och att jag borde färga tillbaka. Ibland blir jag faktiskt sugen.. Men vet att jag kommer vilja ha blont till sommaren igen och trivs bäst själv i de, så jag förblir nog ljushårig. Men kanske till nästa höst eller något?


3 december 2012

Mina älsklingar idag! 

Har precis varit strömavbrott i hela söderort här i Stockholm. Sjukt jobbigt och sjukt vad vi är beroende av el! Nu satte det äntligen igång efter tre timmar och jag har aldrig uppskattat ström såhär mycket haha! Innan var iallafall Rasmus här ett tag. Vi var ute med vovven i det fina vintervädret, lagade mat och kollade på One tree hill. Jättemysigt! Ska äta lite middag nu och sen får vi se vad som händer. Puss! 


söndagkväll


Nyss! 

Har haft en jättelugn och skön dag. Julfikat med mamma och brorsan och satt upp en stjärna i mitt fönster. Så mysigt med jul och december! Älskar det! Sen får ju snön och kylan gärna försvinna lagom till januari eller något.. Jaja! Sitter för tillfället och väntar på min älsling som kommer när som helst. Vi ska bara ta det lugnt här hemma, äta thaimat, kolla på Solsidan och Beck och bara mysa. Jätteskönt! Vi hörs mera imorgon, puss! 
 

NEW IN

Från H&M! 


första advent


Bilder från igår! 

Har haft en underbar helg med min älskling. Igårkväll hade vi en riktig myskväll framför The Holiday med massa gott, och sen någon gång på natten fick vi för oss att gå ut och rulla oss i snön utan kläder haha, och sen sprang vi in och tog en varm dusch. Sjukt kallt men jätteroligt haha. Han åkte tidigt imorse för att spela match medans jag sov kvar ett tag och kom nyss hem! Helt underbart väder men svinkallt så tror jag stannar inne.. Tänkte fota min fina kimono jag fick av Rasmus igår, min bästa. Jaja, kolla in här snart! Puss! 


hos älsklingen

 

 Jag och mitt hjärta nyss! 

Hejsan! Blir inte mycket uppdatering på helgerna längre, eller över huvudtaget egentligen.. Men har tappat motivationen och tycker inte att det är lika roligt att blogga längre. Får hoppas att jag hittar tillbaka snart! Är iallafall hemma hos Rasmus nu. Vi var inne i stan tidigare och julklappshandlade och åt på tacobar, mys! Nu har vi precis ätit middag och ska hoppa i myskläderna nu och kolla på The Holiday som börjar om en kvart. Hoppas ni mår bra och har en skön helg. Vi hörs när vi hörs! 


RSS 2.0