lördagkväll


Nyss!

Hejsan! Sitter och sminkar mig det sista i väntan på middagen. Snart kommer My och Amanda hit för det sista fixet och sen drar vi iväg på fest. Ska bli riktigt roligt, känner på mig att det kommer bli en grym kväll! Har inte så mycket mera att säga. Vi hörs imorgon istället, puss på er!


lördag 31 mars


Nyss!

Hejhej! Sitter i mitt rum och fixar mig lite. Har precis sminkat klart mig och väntar bara på att håret ska torka. Ska en sväng till Nacka forum med mami, får se om jag köper något. Lovar att visa bild isåfall! Ikväll blir det kanske fest, men får se hur jag gör för känns som att jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och huvudet värker lite. Tänkte börja klaga på vädret också men hoppar det eftersom det redan finns massa klagande på fb. Jaja, puss på er,
ha en fin lördag!



Cravings


Tröja - Stadium, Shorts - Gina, Mascara - Telescopic, Solbrillor - Gina, Converse.

Detta ligger väl högst upp över min långa vill ha/inköps-lista! Tröjan är to die for.. Kollade lite efter ett par vita jeansshorts igår i stan men hittade inga fina. Men såg att dessa ovan kom in på Gina idag för bara 149 pix så lär väl köpa dom till sommaren, så jääävla snyggt med vitt när man är brun. Sen har mitt favoritmärke Telescopic gjort en ny mascara så måste ju prova den eftersom min snart är slut. Conversen & brillorna är nödvändigheter som passar till allt men lite tråkigt att köpa.. Jaja, vi får se om något av detta blir mitt inom snar framtid! 


fredag 30 mars


Hejhej! Läääget denna härliga fredag? Med mig är det bara bra, lite seg dock men annars är jag glad. Har inte gjort så mycket idag, sov till 12 sen var jag ute med vovven i schizofren-vädret. Hagel, sol, regn osv.. Jaja. Junia var nyss här en snabbis för att få lite videos från Kreta, bättre sent än aldrig. Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, blir nog en hemmakväll bara. Ska försöka blogga bra idag också, så vi hörs strax!


dagens låt!





FRÅGOR & SVAR

Hej! Gud du är bara så sjukt snygg! Har du en lillasysyter? Fett lik en tjej.. Random men aja. Bara nyfiken, förlåt ifall du har svarat flera gången men jag läser din blogg för första gången, varför går du inte i skolan? Jag ser verkligen inte ner eller liknande, tvärtom! Förlåt för en efterbliven kommentar haha.
Hej! Åh tack så jättemycket!! Haha nej, har ingen syster. Mådde dåligt i höstas/vintras och trivdes inte där jag gick så pluggar distans och ska börja ettan till hösten istället! :) 

Köpta var och för hur mycket? Fina! :)
Oj glömde skriva. Dom kommer från Belle Shoes och kostade 249:-. Finns även i beigt och brunt! Tack! :) 

Vad tycker du om Hunter stövlar?
Jättesnyggt men lite tråkigt att nästan alla har dom. 

Får du förfrågningar om att bli modell eller är du för kort? Skulle du vilja?
Nej det får jag inte direkt. För kort tror jag inte jag är.. är ju 173cm. Jo klart jag skulle vilja men är nog lite feg! 

Vem ska du till kreta med? Är det själv eller med familjen?

Fin blogg, kramis!
Familjen! Tack så mycket, puss! 

Vad gillar du bäst Victoria Secret eller Hollister bodysplash? Vilken luktar godast osv.
Victoria's secret luktar väl lite godare kanske, finns ju massa olika dofter där. Men hollisters luktar också jättegott, iallafall den jag har, Laguna Beach heter den! 

Hört att insparken är bland det roligaste i början av 1:an, är det sant? Hur var din?
Jaa det är lätt bland det roligaste. Man träffar massa folk från dom andra klasserna, dansar och massa sånt. Vår var jätterolig men lite elverket haha. Men vi sågs ett stort gäng innan och förade lite innan vi drog dit tillsammans. Där dansade vi, stod ute och snacka, hälsade på folk osv! :) 

Vem ska du åka till kreta med det här året då? eftersom att du skrev i ett inlägg under att ni snart skulle boka igen! :)
Ska åka med familjen men Andrea och jag kommer nog vara där samtidigt så vi lär ses där!! :) 

Vart har du köpt det gröna linnet? :)
Lånade det av min kompis Amanda, men det kommer från Bikbok. Superfint! :) 


23.09


Lite tidigare ikväll. Satt framför lite makeup videos på youtube därför jag har lite extra ögonskugga..

Hejhej! Kollade nyss klart Big brother och sitter nu och spelar Rumble, heeelt beroende haha. Grym är jag också! Sjukt trött är jag så hade lätt kunnat somna nu men ska dra på de näst sista oth avsnittet någonsin strax. Så sorgligt och bra, spelar ingen roll hur mycket någon kille dumpar mig, gråter ändå mera till oth haha. Jaaja, ska svara på lite frågor nu. Så kolla in här strax om ni inte sover. Puss & godnatt!



torsdag 29 mars / new in


New in!

Hejhej! Kom hem från stan för en timme sedan. Var där med min fina Andrea som vanligt! Vi gick runt i massa affärer, provade kläder, snackade och käkade lite på donken. Supermysigt! Fick med mig skorna på bilden, blev lite kär i dom så var tvungen att köpa. Dock är dom mycket snyggare i verkligheten (och på fötterna), och dom passar till verkligen allt. Så jag är nöjd! Gillar torsdagar, träffar nästan alltid Andrea då och sen är det oth kväll för mig haha. Och imorgon är det fredag, nice! Ska äta lite middag nu, vi hörs efter. PUSS!



bekännelser

Mina skrattgropar syns mera i verkligheten än på bilder.
Kommer aldrig våga bli kär igen. 
Drömde om min förra idrottslärare inatt, muuums.
Tycker att det är jätteläskigt att gå ut med hunden när det är mörkt ute. 
Kan ta mig flera timmar att somna när det är fullmåne.
Har inget bankomat kort eller vad det heter, att ha pengarna på, tycker att det verkar läskigt.
Skulle inte klara mig utan ögonbrynspenna och hårborste haha.
Pratar ofta tyst för mig själv, eller typ i huvudet fast jag rör på läpparna. 
Tycker att det är gott med ost på pannkakor.
Är inget fan av smycken. 
Tycker typ att One tree hill har förändrat mitt liv haha (nörd).
Tycker väl att det kan vara fint med tattueringar men vill inte göra en själv. Rädd att det skulle se ut som att jag var smutsig haha eller så skulle jag ångra mig direkt efter. 


21.15


Nyss! 

Hejsan! Kom hem för en liten stund sen. Har varit och ätit på resturang med pappa, jättegott. Nu är jag så mätt att jag kan rulla fram typ, orkar inte röra mig haha. Ska slänga i lite kläder i tvätten nu och sedan flytta arslet till soffan och inte röra mig därifrån för resten av kvällen. Vi kanske hörs senare, annars imorgon. Puss på er!



Frågor / svar

Vilken skola går hon/ni på? :)
Jag går ju inte i skolan just nu men Andrea går i Kunskapsskolan i Enskede! :) 

Hej, använder du nån bus kräm eller solar du solarium? Du är alltid så brun och fin :)
Åh tack! Haha nej, brun är jag verkligen inte såhär års, det kanske bara ser ut så på bilder. Använder ingen brun utan sol eller något sånt, och sist jag solade solarium var väl i Januari så det har nog försvunnit nu! :) 

Tja skulle vara super snällt om du kunde svara på dom här frågorna! Vilket hotell bodde ni på när du och junia var i Kreta? Var det långt ifrån stan? Var det all inklusive? Kan du inte görs ett stort inlägg om kreta? Det är nämligen så att jag ska åka till kreta i sommar men vet inte så mycket om det. Kram!
Skrev ett långt inlägg om just det lite tidigare i år, du hittar det här! Kram! 

Ska du och Junia åka till Kreta tillsammans igen? Kram!
Nej det ska vi inte! Kramis.

Hej fina du! Är du taggad att börja skolan till hösten? Du blir alltid så fin på bilder, du borde bli modell av något slag <3
Hej! Ja lite taggad är jag väl, men lär väl bli mera taggad när jag vet vart jag kommit osv men det ska bli kul. Åh tack vad gullig du är!! <3

Kan man adda dig på rumble? Vad heter du? ;)
Ja om du vågar ;) tovewaldemar heter jag! 

Hej! Har inte du hål i naveln? För jag ska ta nästa vecka och jag undrar om du inte kan visa en bild och sen skriva lite om hur du tyckte de kändes, några tips osv? :)
Hej, jo jar har hål i naveln. Tog för nästan exakt ett år sen. Jag tyckte inte att det gjorde ont faktiskt, det kändes ju lite men inte speciellt ont. Men det är nog olika från person till person, min kompis som jag tog tillsammans med skrek till lite haha. Men det var ingen fara. Tycker att du ska ta på East street i Skanstull (om du bor i Stockholm alltså), där var dom jätteseriösa, ger dig massa information om hur du ska tvätta och sånt där. Det var superbra och jag har inte haft några problem alls med min! :) 



28 mars 2012



Hejhej! Har varit sjukt trött hela dagen, men lyckades iallafall ta mig ut på en liten springrunda med vovven, jättestolt över mig haha. Gjorde lite övningar när jag kom hem också, snart kommer väl magrutorna fram!! Får hoppas haha! Kom precis ut ur duschen och ska gå ner och sätta mig i soffan ett tag nu och käka världens godaste bröd som morfar kom med. Sen blir det middag hos pappa ikväll. Vi hörs lite senare, puss!



tisdagkväll


Tagna för ett tag sen när jag testade en läppenna, ser ut som att jag har värsta läpparna haha.

Tjenis! Kollade nyss klart på Top model och är verkligen heelt insatt i programmet, hoppas att Klara vinner! Det tror jag faktiskt hon kommer göra. Hur som helst! Blir en riktig chillkväll i soffan, har dock svårt att bestämma mig om jag ska se det nya programmet GCB eller big brother.. haha vilka intressanta problem man har. Juste, fick reda på en skojig grej i helgen, ett litet projekt jag och Andrea ska vara med i. Än så länge är det hemligt men ni lär få veta mera lite längre fram, vet inte så mycket heller just nu. Men det blir kul! Ska rulla ner mot tvn igen, vi hörs mera imorgon. Puss!



dagens låt!




27 mars 2012



Hejhej! Sitter i soffan för tillfället och kollar på Friendzone på MTV, så jävla gulligt program men man blir ju så ledsen när dom säger nej också. Jaja, vaknade vid 11-tiden och tänkte egentligen dragit ut och sprungit men hittade verkligen inte min sport bh så då tappade jag lusten haha, bra bortförklaring. Har bara legat i soffan hela dagen, kollat på The last song och andra bra tv program. Ska ta fram läxbockerna nu och plugga lite nu, vi hörs senare, puss!



Liam Hemsworth / Dream guy




FRÅGOR & SVAR

Hej Tove! Vart har du köpt dina snygga solbrillor på bilderna ovan? Vet du om det finns liknande på andra affärer?
Hej! Köpte mina i Barcelona förra våren men vet att det finns liknande på Stadium och Åhlens!


Vart brukar du slinga ditt hår? Går du till någon speciell frisör?
Min kompis Junia slingar mitt hår och det blir alltid jättebra! 

Vad brukar du dricka för något när du går på fest? vad köpte du nu exempel! :) nyfiken bara hihih
jättebra blogg puss!
Vin eller Cider, denna gången vin. Tack så mycket, puss! :) 

Hur kan ni va så himla fina?! fattar det inte.. Världens finaste leenden har ni också! älskar din blogg!
Åh vad gullig du är, tack så jättemycket! :) 

Vad använder du för foundation? :) btw älskar din blogg!
Använder sällan foundation men när jag använder de så har jag denna: 


måndag / 19.38


Bilder från Kreta 2011, snart bokar vi igen!

Hejhej! Har haft en lugn dag, inte orkar göra så mycket för hade så jävla ont i magen ett tag. Pluggat har jag inte gjort heller, inte bra.. Nu sitter jag och utmanar massa folk på Rumble som jag blivit lite besatt av, men riktigt dålig är jag, har inte vunnit en enda gång haha. Jaja.. Ska chilla resten av kvällen också så kan nog blogga lite mera också. Tänkte svara på lite frågor strax så passa på om ni undrar något, puss!


dagens låt




måndag 26/3



Helluuuu! Sitter här och lyssnar på Justin Biebers nya singel "Boyfriend", riktigt bra! Vaknade vid 12 idag efter 11 timmars sömn.. måste varit jävligt trött efter igår. Men nu är jag jättepigg och vill egentligen dra ut på en springrunda med vovven men har värsta mensvärken så blir en promenad istället. Resten av dagen ska jag väl chilla och så måste jag plugga lite matte och engelska också. Skriver lite senare, puss!



Dissar

På senaste tiden har jag varit väldigt glad och det känns verkligen att våren är här. Man är mycket piggare och gladare. Men några saker irriterar jag mig på som fan, några mindre grejer, och några "större". Orkar inte hålla inne så skriver av mig lite här då. 

• Folk som verkar se ner på mig för att jag inte går i skolan, för att jag kommer börja ett år senare. "Du måste få fart på ditt liv Tove", eh va?! Jag är exakt samma person fast jag inte går i skolan, jag är väl inte mindre värd för att jag ska börja senare? Folk kanske inte menar personligt men för mig är det väldigt personligt och jävligt jobbigt att höra. 

• När folk som har fått jättemånga followers på Instagram tar bort massa av sina bilder för att det ska se ut som att dom har lagt upp 10 bilder men ändå fått 3000 followers, tööööntigt!!

• Folk som bara pratar om sig själv, sig själv och sig själv. Sjukt ointressant efter 1 minut och bara jättetrist. Och när folk aldrig kan ha fel eller ha dåliga dagar. 



blonde / dreamhair



Har vant mig vid mitt hår sen jag slingade det och vill redan ha ljusare haha. Trivs verkligen mycket bättre i blondt! Så synd att det sliter massa på håret att bleka, annars hade jag nog varit mycket blondare. Drömhåret är ju som bilden till höger. Långt, ljust och natruligt! Funderar verkligen på att lägga undan plattången någonstans, den förstör verkligen bara.. Ska fan satsa på mitt hår nu, ta väl hand om det och sen slinga det någon gång till innan sommaren! Måste ju ha mitt drömhår innan jag dör iallafall! 



20.14


Nyss!

Ja man har ju varit piggare.. Låg i soffan och var död hela förmiddagen, åt glass och allt möjligt onyttigt. Sen drog jag ut en stund på promenad i solen med Emelie och ännu mera glass innan mamma hämtade mig och så åkte vi till kusinen. Åt jättegod soppa och gudomliga vofflor med grädde, sylt och jordgubbar. Muuums! Kom precis hem och sitter och väntar på att bb ska dra igång. Hoppas ni mår bra och har haft en mysig våffeldag. Puss på er!



söndag 25 mars


Lite bilder från igår!

Hejhej! Sitter här och är så jäkla trött, vet inte vart jag ska ta vägen. Blev kanske lite mycket igår och det får man väl sota för idag. Men hade en jäkligt lyckad kväll! Jag, Amanda & Ewelina fixade oss hemma hos mig och åt thai, supermysigt! Vid 8 drog vi och mötte upp ett helt gäng och åkte tillsammans till festen. Jätterolig kväll med massa härliga människor. Jag, Sofia och Amanda kom hem till mig vid halv 3 efter lite käk på donken. Dom sov här och drog för ett tag sen. Har inga planer alls för dagen, bara ta det lugnt och ikväll ska vi nog hem till min kusin och mysa. Jaja, ska försöka uppdatera bra idag nu när jag inte har något att göra. Hörs snart!



15.58


Jag och vovven idag! 

Hejsan! Åkte aldrig till nacka forum utan stannade istället hemma. Var en snabbis och mötte Johan i gullmars nyss för att fixa lite till ikväll, ja ni alla fattar väl vad haha men blir så grovt att skriva ut. Ska hoppa in i duschen strax sen möta Amanda och Ewelina för att köpa lite middag. Sen ska vi fixa oss hos mig och sen blir det fest. Ska bli riktigt roligt!! Saknat mina tjejer! Jaja, måste plocka undan lite i mitt rum nu. Vi hörs!



dagens outfit


Jeans/Cheap Monday, Blus/Gammal, Kofta/H&M, Keps/Stadium.



lördag 24/3


Lite halvdåliga bilder från igår!

Hejsan! Kan börja med att berätta lite om gårdagen som inte blev riktigt som den skulle, men vart bra ändå. Andrea kom hit vid halv 7, vi käkade middag och fixade oss länge. Var ju tänkt att vi skulle på fest men det var verkligen dött så vid 10 bestämde vi oss för att sätta på oss mjukisbyxorna och stanna hemma. Satte på en film och gjorde massa chips och dipp. Mysigt! Somnade någon gång vid 12-1 och vaknade vid halv 10 imorse. 

Andrea drog nyss så sitter här själv nu och planerar dagen lite. Ska kanske åka till nacka forum med mamma en sväng nu och sen ikväll ska jag på fest med Amanda och Ewelina om vi hittar något denna gång. Blir en riktigt bra helg, behöver det för att få tankarna på annat! Men vi hörs lite senare, puss på er!



fredag 23 mars


Nyss!

Tjena! Sitter och sminkar mig nu och har bara mascaran kvar nu. Andrea kommer snart hit, hon sover här ikväll också. Det blir förmodligen fest med Amanda och Ewelina, grym start på helgen! Annars har jag inte gjort mycket alls idag, varit ute i solen massa med vovven, heeelt underbart väder! Snacka om mycket energi lite sol och plusgrader kan ge. Måste fortsätta här nu, får se om vi hörs mera ikväll, annars får ni ha en grym fredag! Puss! 



Brooke Davis / Peyton Sawyer





myskväll



Jätteseg men ändå skön dag. Har precis käkat och mamma vill få med mig på en springrunda men känner mig så jävla otaggar, trött och bara jättesugen på godis!!!! Känns som jag inte ätit godis på flera veckor haha. Får tvinga med mig henne på en prommis till centrum istället. Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför Big brother och sen One tree hill, senaste avsnittet! Veckans höjdpunkt typ, närå men får panik att det så nära slutet.. Vilken nörd jag låter som haha. Eller är en riktig nörd. Jajaa, ha en mysig kväll och somna tidigt för imorgon är det fredag och helg!! Puss på er!



Frågor & svar

Vad har du för jeansstorlek?
Det är beror verkligen helt på vad det är för jeans och vart dom kommer från. Men typ 25-26! 

Men från vilken affär kommer det ifrån?
Vilket märke?

Kram!
Linnet kommer från Zara! 

Hej! Om du skulle se en jättesnygg kille på en fest som du vet har flickvän, skulle du haffa honom ändå? :)
Eh..nej! Och det hoppas jag inte du skulle göra heller!! :) 

Tips på hur man får bättre hy? :)
Använd bra rengöringsprodukter som funkar bra för dig. Peta inte i ansiktet med smutsiga fingrar. Drick mycket vatten och sov bra. Tvätta alltid bort sminket innan du går och lägger dig! Försök att minska på användningen av foundation, huden behöver andas. Sen ska man bara försöka låta huden vara, inte tvätta för mycket, använda massa ansiktsmasker, självklart är det bra men huden kan bli lite irriterad och så, min vart det iallafall och har verkligen blivit mycket bättre på senaste tiden när jag inte gjort så mycket med den och druckit massa vatten! :) 



torsdag 22a mars


Nyss! Yes, jag hittade kepsen idag som ni ser.

Tjenahejsan! Har varit vaken sen 8 imorse så nu är jag så jäkla trött och ser ut som crap. Men är rätt glad ändå, för det är vååår! Kan berätta om lite om min dag so far: åkte till skolan, tog fel tunnelbana och hittade inte riktigt först men kom fram tillslut. Fick göra ett engelskaprov och äta sen tog jag en kort sväng till farsta där jag köpte fjortiskepsen som Andrea säger haha. Jaja, kom hem nyss iallafall och det blir väl förmodligen chill resten av dagen skulle jag tro. Juste, Sipan tvingades ju lämna BB idag, såå underbart denna härliga dag! Wellweeeell, skriver senare. Puss! 



spring 2011



Åh vad jag kan sakna våren 2011. Den var verkligen helt perfekt för mig. Mådde så jävla bra, hade så himla roligt och var alltid glad. Påsklovet var nog det bästa lov jag haft (om man räknar bort sommarloven), gjorde verkligen massa saker, var förälskad, umgicks med underbara vänner hela dagarna och njöt av det underbara vädret. Ska se till att göra denna vår minst lika bra! 



Cravings



Det här står väl högst upp på min inköpslista just nu! Vill verkligen ha ett par låga vita converse nu till våren, så fint och passar till exakt allt, känns som ett måste. Kepsen är också ett måste för mina hemskt dåliga hårdagar, börjar ju bli för varmt för att gå runt med mössa. Letade efter en idag men den jag vill ha fanns ingentstans.. Shortsen behöver jag inte ens säga något om, helt perfekta! Och sen vill jag verkligen ha en marinblå pikétröja, skitsnyggt till jeans och converse.  Jaa.. vi får väl se om plånboken håller för detta annars får jag väl smöra lite för mamma och pappa hehe.. 



onsdag 21 mars


2 bilder på mig från idag!

Hejsan! Hur jävla underbart väder har vi inte haft idag då?! Sjukt varmt och jättesoligt, känns att våren verkligen är här! Mötte upp Andrea i stan vid halv 4, vi fikade ute och gick runt i massa affärer. Hittade tyvärr ingenting, det var väl bra men är så jävla shoppingsugen haha. Jaja, påvägen hem blev jag så jävla åksjuk och det håller fortfarande i sig.. skitjobbigt!! Vill egentligen bara lägga mig i soffan och vila hela kvällen men måste plugga lite engelska nu. Hoppas det går fort! Men ska jag chilla i soffan något ikväll är det dags att jag sätter igång nu. Puss på er!



21/3 - 2012


Många som frågade om linnet jag har på bilderna. Det är ett linne jag velat ha jättelänge men som såldes förra året, så hittade det på tradera och köpte det för en hundralapp haha. Det är en jättefin blus/linne med broderade vita blommor längst ner. Kan säkert visa bättre bild sen!


Godmorgon! Sorry att jag inte bloggade något mer igår men mådde inte bra. Idag är det lite bättre, solen skiner och jag ska träffa min fina Andrea. Vi ska till stan och kolla runt lite.. Ska se om jag hittar någon bikini, börjar få panik haha, har inte hittat någon jag gillar än. Men men det kommer väl! Sitter och lyssnar om och om igen på låten i inlägget under. Så underbar! Hur som helst, ska ut med vovven nu och sedan ta en dusch och börja fixa mig. Vi hörs väl lite senare. Puss!




dagens låt!





smink jag använder





20 mars 2012


Hejhej! Ännu en grå och tråkig dag.. Har inte gjort mycket alls idag, duschat, varit ute med vovven, kollat på tv. Ska precis göra lite lunch och sen får vi se vad som händer. Juste, hoppas ni blev nöjda med svaren på frågorna för det tog ett jävla bra tag att svara på allt haha. Ska fixa inlägg som ni bad om tex. att jag ska visa mitt smink jag använder, musik, hur mitt rum osv. Kanske inte alla idag men ett iallafall, så kolla in här om en stund. Puss på er! 



easy a / favoritscen



Haha asså, tröttnar aldrig på den här scenen. Sett den säkert tusen gånger och skrattar alltid lika mycket. Åh vill också ha sån morsa haha! Om ni inte har sett Easy A tycker jag verkligen att ni ska! Antingen hatar man den eller så älskar man den! 



Svar på frågestunden

Har du tips på några relativt snygga skinnjackor/vårjackor? Måste också ta och säga att din blogg är en av mina favoriter, love it! Kram!
Zara har jättesnygga, kolla på trf avdelningen, lite billigare där. Annars har ju H&M fina och skinnjackan från Jofama by Kenza är väl en favorit. Åh tack vad gulligt! Kram. 

Hur känner du Amanda Fröling? Umgås ni fortfarande? Jätte bra blogg!
Jag och Amanda red tillsammans i flera år när vi var yngre. Nej vi umgås inte, men hoppas att vi ska ses snart! Tack så mycket!! 

När ska vi ses Teodor? Saknar dig! Och det här är en fråga så takeeeee it with yaaaaah. ÄLSKAR DIG!
Snaaart hoppas jag, jag är alltid ledig och har alltid tid för dig så vi får planera något när du är ledig! Älskar dig med min fina vään! 

Kan du inte ta kort på hela dit hus? :D
Haha nej, lite creepy. Tänk om du är någon mördare som vill se vart jag bor haha, är nog för nojjig! 

Vet du var man hittar jeans med låg midja!? :) Din blogg äger!!
Dr. Demin har bra, finns att köpa på salt eller Carlings. Annars har JC grymma jeans, och Gina kanske. Tack!!! :) 

Dina tre sämsta egenskaper?
Vart skulle du åka om du fick välja valfritt i hela världen?
Puuuuuusss <3
Hm.. lat, dålig på att uppskatta vissa saker och så har jag dåligt tålamod! 
Då skulle jag nog vilja åka någonstans vid Väst Indien eller runt i USA och besöka Las Vegas, Miami, Hollywood. Puss på dig med!! 

Vilken kille var skönast/roligast att vara med i din gamla skola? :) Fin blogg!
Att hänga med antar jag? Chris Hermansson måste jag väl svara här! Tack tack! :) 

Jättefin blogg! Undrar om du dricker och/eller festar och så (ganska ny läsare)? :)
Nej inte alls ofta längre, det var väl lite oftare förut men inte längre :) 

Hur lång är du?
173 cm tror jag! 

Hur mycket väger du?
Måste jag svara?

Sko storlek?
37-38! 

Vart kommer din skinjacka ifrån som du har på dig 3 inlägg under?
Den kommer från Jofama by Kenza som finns att köpa på Salt! 



Vad använder du för parfym?
Sarah Jessica Parker's parfym NYC! 

Kan du visa bild på allt dit smink som du använder?
Jo, kan fixa det i ett inlägg! 

Kan du tipsa om bra, smarta och roliga appar som du har :)
Tv.nu, Instagram, Phototreats, Res i STHLM, Viber, 7-eleven, Bloglovin, SF bio, Sleepmaker! :) 

Har du några kläder kvar på tradera? eller hur man nu säger haha! Best blog evaaaah!
Nepp inte längre! Åhh tackar!! 

Tycker du att tandställning är äckligt?
Eh, nej?

Ska du sommarjobba i sommar? :)
Jag vill! Men vet inte om det är för sent att söka nu? :) 

Snyggaste kändisen? kille & tjej
Vilka är dina top 10 bloggar som du läser?
Kram!
Tjej: Rosie Huntington Whiteley. Kille: Jake Gyllenhaal kanske! 
Oj, har ingen top 10 men kan däremot säga 10 grymma bloggar jag gillar: 
ammanda.devote.se, andreaviktoria.blogg.se, egoinas.se, rstahl.devote.se, alvafrostander.devote.se, melindaa.blogg.se, times.devote.se, azalea.devote.se, malinkw.blogg.se, elfstrands.webblogg.se

Kan inte du lägga upp mer av din musik och vad du lyssnar på och så?
Jo kan börja mera med det om de uppskattas! 

Vilka är dina tre favorit plagg i vår?
Kanske min gröna jacka från zara, ballerinaskor & en vit fin blus. 

Hur mycket pengar spenderar du på shopping?
Kanske 500-800 kr i månaden! 

Vem är din inspirationskälla? :)
Har ingen speciell inspirationskälla utan får inspiration från allt möjligt, folk på stan, bloggar, bilder osv! :) 

Vilka länder har du varit i?
Thailand, USA, Cypern, Spanien, Grekland, Kreta (men det hör väl till grekland), Norge, Finland, Kanarieöarna, Turkiet. 

Vad använder du för produkter till ditt ansikte (du har jätte fin hy).
Du har en jätte bra blogg verkligen! :)
En sminkborttagning från Willys & även dagkräm därifrån haha men dom är jättebra, och sen använder jag Neutrogena daily scrub varje dag! Åh tack! :) 

Har du nån gång varit på the wave festerna elr nåt sånt? :)
Haha nej inte en enda gång :) 

Hur gamla är dina syskon? Bor du med både mamma och pappa?
Har bara en bror som är född 93. Nej, bor bara med mamma! 

Saknar du skolan? När jag läser din blogg blir jag så avundsjuk på att du inte går i skolan just nu och slipper ångest/stress över arbeten, men kan samtidigt tänka mig att man längtar tillbaka lite :) Älskar din blogg!
Visst är det jätteskönt att vara hemma, slippa plugga, sitta på hemska lektioner, ha prov, gå upp tidigt osv. Men självklart saknar jag det lite, inte lektionerna så mycket, men det imellan, ha lite rutiner, träffa kompisarna i skolan, få lov osv. Men då saknar jag mest Gubbängensskolan faktiskt haha. Men ja, jag ska inte klaga på att jag är hemma, det är skönt också! Vad gullig du är, tack!! :)

Kanske lite privat men du behöver inte svara men är du oskuld?
Nej det är jag inte! 

Brukar du festa mycket och sånt?
Nepp! 

Kan inte du visa bild på din familj?
Njae, men du kan få se en bild på mig och min mamma! 



Vad andvänder du för mascara och foundation (om du använder det)? Kram :)
Mascaran heter Telescopic carbon black och använder bara foundation ibland, men isåfall Dream matte mousse från Maybelline! :) 

Vad säger dina föräldrar om att du inte går till skolan?
Dom stöttar mig, och vill mitt bästa! 

Kan inte du visa bild på hur din rum ser ut? :D Kram!
Jo kan fixa det i ett inlägg! :) Kram! 

Vad hade du på dig på balen i nian? Visa gärna bild!
Visst! Lite dålig bild, men det var en långklänning iallafall, jag längst till höger! 




Går du på någon sport/träning? :)
Nepp, går bara ut och springer någon gång ibland och tränar hemma! :) 

Har du handlat kläder från hollisters hemsida? :)
Nej det har jag aldrig gjort :) 

Favoritplats i världen?
På en solstol långt borta precis vid ett kristallklart vatten! 

Vad har du för storlek på dina virkade shorts från hm? Funderar på att beställa men vet inte vilken storlek jag ska ta. Är dom stora/små på storleken? :) Din blogg är bäst!
Jag har strl 36 och dom sitter perfekt. Njae, dom är nog som vanligt i storlekarna. Mina sitter ganska tight, ville inte att dom skulle vara pösiga eller stora. Åh taack!! :) 

Vad använde du för hårfärg? :)
Den här! :) 

Hur gör du när du köper saker från tradera? Möter du upp personen då som du har köpt något utav eller får du det med posten?
Det är helt olika, asså har ju inte köpt massa på tradera men det står att antingen skickar dom eller så får man hämta upp det om man bor nära! 

Så sjukt söt när du spärrar upp ögonen haha!
Hur funkar det på tradera och hur vet du när saker kommer att läggas upp osv? :)
Haha tack detsamma söt!
Har ingen aning faktiskt, men kollar bara runt lite om jag vet något jag vill ha men som inte finns i butik längre typ! :) 



bekännelser

Gillar inte bullar, kakor och sånt där så mycket.
Kan se ganka skelögd ut på bilder ibland. 
Gick in i en lyktstolpe en gång när jag kollade efter en kille, pinsamt!
Tycker att det är sjukt snyggt när killar har keps. 
Har fått höra en gång i somras att jag såg spansk ut haha.
Var väldigt blyg förut men inte mycket längre. 
Börjar ofta prata mycket när jag är nervös eller fryser.
Jag ääälskar att kramas. 
Är rätt mörkrädd, vill alltid ha lampor tända överallt.
Tycker att idrott och bild är dom roligaste ämnena i skolan.



måndag 19 mars 2012


Nyss! Tyvärr är inte mitt hår lika blondt som det ser ut haha.

Hejsan! Sjuukt seg och tråkig måndag men men. Vaknade vid halv 12 imorse, och sen dess har jag inte gjort så mycket, kollat film och sånt där. Hemskt att det snöade tidigare också! Fy, det var inte roligt att gå ut med vovven, svinkallt också.. Har inga speciella planer för dagen, utan ska väl bara ta det lugnt och kanske hjälpa Emelie med en grej lite senare. Jaja vi får se, hörs lite senare istället. Puss på er!



23.07


Bild på mig från i höstas! 

Hejhej! Har haft en riktig skitkväll. Har varit på jättedåligt humör och inte kunnat kontrollera mina tankar alls. Och när jag är på dåligt humör är det så jäkla lätt att se, kan inte låtsas liksom. Men det bästa för mig är inte att deppa ihop till massa lugna låtar, utan måste verkligen sätta på dom argaste låtarna och hårdrock riktigt högt så jag får ut mina aggritioner och tänker på annat haha. Tycker synd om min bror i rummet bredvid! Hur som helst! Har bara chillat denna kväll, kollat på bb och ätit tacos. Mysigt ändå! Ska fortsätta här nu och snart lägga mig i sängen och kolla på någon rolig film (INTE SORGLIGA ROMANTISKA FILMER EX. THE NOTEBOOK). Puss på er!

Denna kommentar gjorde min dag!!! Tusen tack fina du! :
Hej Tove! Måste bara säga att din blogg verklig är super fin och mega bra! Läser den varje dag! Riktigt bra smak har du, med. Vare säg det är snygga killar eller musik, ja mycket i allafall. O du är jätte fin, och verkar var en sjukt bra människa, fortsätt att vara så. Det vet jag inte egentligen, men du verka de, :) kram!



Blondes have more fun


Nyss! Är inte lika ljushårig som det ser ut på bilderna, det var ljuset! 

Tjena! Fick ett litet ryck denna helgen och vart jättesugen på att slinga håret igen, och sagt och gjort! Drog hem till Junia vid 1 så hjälpte hon mig, hon är så duktig och det har verkligen blivit bra dom tidigare gångerna och även den här gången. Fick lite panik ett tag precis innan jag skulle skölja ur det för det var helt gult/vitt, trodde allt skulle gå av men det vart superbra faktiskt! Inte vääärldens skillnad men det ser helt klart ljusare och fräshare ut. Trivs verkligen som blond! Jaja, ska käka lite sen lunch nu, hörs sen!



söndag 18 mars



Godmorgon! Har varit vaken sen halv 10 faktiskt, skulle buda på en grej på tradera och vann såklart hehe. Kan säkert visa er sen. Ska strax gå ner och käka lite frukost sen får vi se vad denna söndag har att komma med. Ska nog hänga med Junia ett tag och lite sånt där mys. Har inget speciellt att tillägga förutom att jag hoppas att ni får en bra söndag! Puss på er!



kanske världens snyggaste




one and only



Åh herregud. Jag ryser i hela kroppen när jag hör den här låten, heeeeelt stört hur grym man kan vara. Och hur grym en text kan vara. Adele är helt underbar!!!! Vet inte om jag kanske är jätteefter men hörde denna låt nyss och kommer inte kunna sluta lyssna nu. Vill bara gråta och skrika typ! Den här tar fan Someone like you, hometown glory och alla hennes låtar. Åhhh, music is what feelings sound like! 



18.51 / lördagskväll


Nyss! Har verkligen tagit ordet trash till en ny nivå..

Hej på er! Har tagit det lugnt hela dagen, har varit trött så det var ändå ganska skönt faktiskt. Städat rummet har jag gjort, ska bara dammsuga sen är det klart! Var i farsta en snabbis med mamma och köpte en grej också. Snart blir det hemmagjord pizza till middag och sen kommer kvällen nog rulla på i samma lugna spår. Ska ladda ner någon bra film och bara ta det lugnt hela kvällen. Börjar få ont i halsen och lite sånt där med så kanske lika bra att vila.. Hur som helst! Hoppas ni andra får en bra lördagskväll. Vi hörs, pusssss!



FRÅGOR & SVAR

Me too, love OTH! Vem skulle du vilja vara? Vilken kille tycker du är snyggast där?
Hm.. Kanske Peyton, älskar henne. Men gillar Brooke och Quinn och massa också! Fy vad svårt haha, tycker att alla är snygga, men Nathan eller Clay! 

Du festar inte så mycket va?
Näää, vadårå?

Haha min killkompis som bor i haninge e typ kär i dig :)
Haha vad gulligt, du skulle avslöjat hans namn också ;) 

Kan inte du berätta hur man tar hand om sin navelpiercing på bästa sätt? Jag tog en i onsdags och vet inte riktigt hur jag ska rengöra osv hehe. Finns det något negativt? Hur länge måste man vänta med sol/bad? Ska man sova med plåster? Kan inte du skriva lite om hur du gör/gjort? Hehe många frågor :) Kram!
Antar att du inte piercade dig på en jätteseriös studio, för annars hade du fått massa information hem om hur du ska göra rent osv. Men rengör varje dag första veckan/veckorna med koksaltlösning, peta inte på den med smutsiga fingrar (eller alls) och se till att ha kvar läkpiercingen i 3 månader minst. I duschen kan du bara tvätta dig normalt med vanlig tvål och så. Du behöver inte sova med plåster! Vet faktiskt inte hur länge man var tvungen att vänta med att bada, men det är bra att ta på vintern då det inte är så aktuellt att kasta sig i sjön eller något sånt. Det var så jag gjorde och blev tillsagd till iallafall. Hoppas det går bra, kram! :)

Finns dom virkade shortsen kvar att köpa?
Eftersom jag köpte dom i torsdags antar jag att dom finns kvar, men dom går åt fort! 

Vad tycker du om att bo i Stockholm? tröttnar man snabbt på det? Är sugen på att flytta upp dit men är rädd att jag inte kommer trivas.
Jag älskar Stockholm! Jag har inte tröttnat direkt eftersom jag inte vet något annat, har alltid bott här. Det är ju så stort och finns massa saker att göra så trötta snabbt gör man nog inte. Tror det kommer bli jättebra! 



dress


Från Nelly.com men finns även på Salt & JC.

I maj ska min kusin och hennes kille gifta sig och dom ska ha ett jättefint och seriöst bröllop där man måste ha långklänning/frack och sådär. Har kollat runt på massa hemsidor efter någon fin klänning men inte hittat någon. Sen kom jag på att jag kanske ska köpa någon av dom på bilden, som jag har tittat på flera gånger i affär men aldrig tänk på de. Frågan är bara vilken färg? Vilken passar mig bäst? Lite ångest..

Vilken tycker ni?



fredag / lördag


Lite kassa bilder från gårdagen!

Hejhej! Sorry för dålig uppdatering igår men hade verkligen inte tid. Åkte och mötte Andrea vid 2, vi gick runt i stan ett tag innan vi åkte hem till henne. Där åt vi middag, snackade massa, tog massa fula bilder, köpte godis och bara chillade hela kvällen. Sov där också och kom hem för ett tag sen. Hade jättemysigt med min fina Andrea!! Idag har jag inga planer alls.. förutom att städa mitt rum. Tror jag sagt det varje dag den här veckan men är ju helt kass, varje gång jag tänk börja städa mitt rum har jag typ hängt upp en tröja sen tog datan mitt intresse.. Men men, ska få det gjort nu och sen får vi se vad som händer. Puss! 



bekännelser

Vill jättegärna ha en rund säng men det skulle aldrig fått plats i mitt rum.
Har hört att der är ganska många killar som läser min blogg..
Inte många som gillar min musiksmak.
Skulle vilja att mitt liv var som i One tree hill haha. 
Vill jättegärna flytta.
Har sjuuukt mycket underkläder, iallafall trosor, säkert 40 par. 
Har väldigt svårt för att bli kär/gilla någon.
Ska snart slinga mitt hår ännu ljusare! 
Förstår mig inte på all drama tjejer hela tiden lyckas hålla på med.
Min favorit färg på kläder är vit!
Jag älskar att cykla på sommaren, eller att bli skjutsad på en cykel.



crochet


Fick massa kommentarer om vart jag köpt shortsen och att dom var jättefina. Kul att ni gillade dom! Såhär ser dom ut på och blir perfekta i sommar. Dom kommer från H&M och kostade 199 pix! 



17.01


Nyss!

Har suttit och myst med min vovve ett tag och lyckades få honom att sitta i mitt knä i 10 minuter haha. Han är så stor nu och gillar inte att gosa så mycket men ibland så! Nu sitter jag och kollar lite kläder på H&M, dom har fått in massa nytt.. guuud vill bara shoppa haha, och att det ska vara varmare & sommar. Så mycket roligare kläder då. Det här inlägget vart verkligen jättetrist men så får det bli.. Ska ut med hunden nu, puss på er!



15 mars 2012 / new in


New in!

Hejhej! Hur mår ni? Med mig är det bra men är helt snurrig i bollen av någon anledning, måste kanske äta något och dricka massa. Hur som helst! Vaknade vid 10 imorse, gick ut med hunden en runda och sen satte jag mig på baksidan och solade ansiktet ett tag. Sjuuukt hur varmt det var, jättesoligt och vindstilla! Synd att det blev molnigt nu på eftermiddagen men man får vara glad över det lilla man får här i Sverige. Åkte en sväng till farsta också, blev helt kär i shortsen så var tvungen att köpa dom, och ett nytt puder behövde jag också. Juste, dom öppnade en ny GRYM och jättestor vero moda i farsta idag också, 25% på allt! Men hittade tyvärr inget där idag. Jaaja, ska fixa lite hamburgare till mig själv nu och sätta mig framför tvn. Uppdaterar lite senare, puss på er!



godnatt / 23.27


Haha hittade lite bilder från 7an/8an. Så roligt att kolla på gamla bilder! Känner ni igen mig?

Har haft en väldigt lugn kväll och bara gjort det gamla vanliga.. Suttit vid datan lite, kört draw something, kollat bb osv. Längtar till helgen.. lite folk att umgås med och sådär. Tänkte hoppa i säng snart även fast jag inte är trött alls.. Kanske kolla film eller något. Städade inte rummet idag heller så MÅSTE verkligen göra det imorgon, är så sjukt bra på att bara skjuta upp saker.. men men. Min blogg känns riktigt tråkig nu men har bildbrist och kommer inte på något kul att blogga om men hoppas det vänder snart. Godnatt, vi hörs imorgon!



Q / A

Har du börjat på någon skola? Eller valt någon skola inför nästa termin än? :) Grym blogg! Puss!
Jag har precis börjat plugga distans, får läxor hem som jag går och lämnar i en skola eller skickar in på nätet! Jag har ju sökt några skolor men minns inte ens vad jag valde, kommer söka om i maj eller när det är, efter jag läst på lite! Tack så mycket, puss! :) 

Hej, har du något tips på hur man får bort fett på benen? :)
Oj, är inget proffs på det men träna, gå ut och spring, powerwalka osv! :) 

Man ser typ inte om det är du eller Andrea på bilden underst. Kul att ni umgås, hon verkar vara jättemysig!
Haha tar det positivt! Jaa hon är supermysig! 

Var är dina solglasögon ifrån? Så fin du är! :)
Köpte dom på ett torg när jag var i Barcelona förra våren. Men finns liknande på Stadium eller Åhlens! Tack vad gullig du är! :)

Du är superfin! Kan du inte lägga ut dagens outfit oftare? :)
Åh tack tack tack!! Går ju ofta runt i mjukisbyxor och tjocktröja hela dagarna när jag är hemma men ska försöka bli bättre på outfits när jag hittar på något! :) 



världens mysigaste låt!





14 mars 2012


Någon outfit från sportlovet!

Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra.. Var på dåligt humör hela morgonen men nu är jag glad! Gick inte till skolan idag.. Inte bra men men. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Sytt in byxorna äntligen, nu sitter som som en smäck! Sen har jag bara varit ute med hunden och lagat mat. Ska precis hoppa in i duschen och sedan städa mitt rum. Skönt att få lite grejer gjorda! Skriver lite senare, puss!



23.47


3 bilder från i söndags!

Hejsan! Har haft en hyfsat chill kväll idag.. lite stressig bara. Har iallafall gjort massa engelska nu men inte allt.. lite rädd för engelskaläraren så vi får se vad han kommer säga imorgon hehe. Men har lite tid på mig imorgonbitti så kanske hinner då! Annars har jag bara kollat top model och suttit vid datan typ. Åh vad jag älskar Jonas i top model, han är så gullig och helt underbar "om det är någon som ska gråta är det jag, jag kommer inte i den där klänningen" haha åh. Hoppas verkligen på att Klara vinner hela skiten! Jaaaja, ska strax lägga mig i sängen, göra lite engelska-uppgifter och sedan sova. Shit, från att inte pluggat alls på några månader till att plugga massa i 2 dagar, rätt duktig tror jag. Men efter detta vill jag inte ha mera läxor haha, redan less. Men men... sova var det ja. Vi hörs imorgon. Godnatt! 



I'm in love


Gina Tricot / 399:-



4 favoriter



1. Body mist från Victoria's secret "Mango Temptation". Älskar den! Gillar söta och somriga dofter och denna är perfekt. Älskar mango lukten, och den sitter kvar länge trots att det inte är en riktig parfym. ++++

2. Body mist från Hollister "Laguna beach". Som den ovan så luktar den somrigt och riktigt tjejigt. Älskar denna med haha. På hemsidan står det att det är en blandning av jordgubb, persika och kokosmjölk. Den luktar verkligen supergott, men det är lätt att den luktar lite starkt om man tar för mycket. Men annars är den grym! 

3. Sarah Jessica Parker's parfym "NYC". Världens bästa och godaste parfym! Har haft den i 2 år nu men tröttnar aldrig. Den luktar väldigt sött, typ smultron, vanilj osv. Bästa bästa bästa och jättebra att den är rätt billig också. 

4. Parfym från Victoria's secret "Pretty in pink". Den här luktar så jävla gott att det är sjukt! Himmelskt verkligen. Den har lukterna melon, hallon och lilja. Och jaa, den luktar verkligen minst lika gott som det låter. Tyvärr är den väldigt liten så får snåla lite men den kostar inte så mycket. Tror det var 149:- på Bekkas.se! 




TISDAG 13 MARS


Bilder från i somras!

Hejhej! Sitter i soffan och kollar på project runway för tillfället. Ska strax sätta ingång med pluggningen och jobba på hårt så jag slipper tänka på det resten av dagen. Idag är jag verkligen jättetrött men ändå glad. Hoppas solen tittar fram snart, sol och fint väder ger mig verkligen engergi! Nä men måste ta fram läxböckerna nu och börja tänka lite på engelska istället nu hehe. Men har fixat ett inlägg som kommer upp strax, vi hörs senare. PUSS!



2012-03-12


2 bilder från igår som Andrea tog på mig! 

Hej! Sen jag skrev sist har jag inte gjort mycket alls.. skulle egentligen pluggat men som vanligt skjuter jag upp det. Så har väl typ 20 sidor engelsk grammatik att ha och göra med imorgon. SKOJ! Sitter just nu och lyssnar på massa rock så högt det går för att inte ens kunna höra mina egna tankar, går sådär. Men snart börjar big brother, ska bli kul att se Rodney vara med i huset! Jaaja, och juste.. ni måste bli lite bättre på att kommentera också! Tappar ju bloggsugen annars! Har inte så mycket mer att säga nu, vi hörs mera imorgon. Pussar!



favoritlåtar

Någon som bad mig lägga upp mina favoritlåtar så ja, här har ni dom! Det är låtar jag aldrig kan tröttna på. Aldrig aldrig aldrig. Blir så jävla glad av alla, och varje låt besriver verkligen en speciell tid i mitt liv. Får underbara flashbacks osv. Grymma! 





new in / 12 mars


New in! Inte mycket att se, bytte tröjan, men lovade ju att visa er bildi! Trosor - Gina & jeans - Cheap monday!

Hejhej! Härlig start på veckan i stråååålande sol hela dagen. Satt ute på baksidan och solade lite på förmiddagen, grymt skönt i solen när det är helt vindstilla! Sen vid halv 3 mötte jag Emelie i farsta, vi fikade, kollade runt och jag bytte en tröja jag köpte i helgen. Ville egentligen haft en annan istället som jag såg igår men hittade inte den! Kändes iallafall skönt att komma hem rikare än jag var när jag åkte dit hehe! Nu är jag rätt seg men måste plugga lite engelska innan jag kan chilla helt. Vi hörs om ett tag, puss!



big brother / 22.41

Haha herregud, skönt att man bjuder på sig iallafall. Tror inte ens jag vill veta vilka som läser min blogg hehe..

Hallå! Har haft en jättelugn söndagskväll, och verkligen inte fått något gjort tyvärr.. Jag som skulle städa rummet, plugga, sy in byxor och allt, har inte gjort ett piss. Bajs, istället har mina tankar vart någonstans där dom inte ska vara. Orkar inte tänka ibland.. Men får förhoppningsvis grejerna gjorda imorgon istället.

Hur som helst! Har precis kollat klart på big brother.. och ja vad ska man säga? Det suger att Hannah W fick åka, hon var ju så härlig och festlig. Stod för sina åsikter och tog ingen skit. Istället borde Sipan åkt.. men samtidigt bra att Rodney kom in. Älskar Rodney, han är så söt! Haha dom förstod nog att tittarsiffrorna skulle sjunka när Hannah lämnade, och var tvugna att ta in rodddan. Men det lär ju funka iallafall! Nu har jag precis skrivit ett halvt inlägg om big brother, vilken jävla nörd jag är!! Jaja, är nog vaken ett tag till men vi hörs mera imorgon. PUSS!



Frågor & svar

Vart kommer tröjan ifrån och vad kostar den? Man blir helt fast i att läsa din blogg love it! Kram!
Den kommer från Bikbok & kostar 299 kr! Åh tack, vad gulligt! 

Vart hittade du ralph louren skorna som du visade i några inlägg ner? Alltså vart kan man beställa/köpa dom? :)
Hittade dom på heppo.se! :) 

Vad trist att Junia har köpt samma jacka som dig :(
Haha men skojar du eller? Hon får väl köpa vad hon vill? Det är en skinnjacka och jag är inte direkt den första och enda som har den! 

Vem skickade grattis-smset?
Josef! 

Favoritdeltagare i Big Brother? :)
Asså.. jag vet verkligen inte! Har inte hittat någon favorit än tror jag.. men Hanna R är skön tycker jag, och Marcelo är ju snygg! :) 

Vad är det bästa med kreta?
Allt! Nä men det är så mysigt och roligt att vara där. Mycket ungdomar, bra strand, alltid varmt, snygga norrmän osv osv! 

Har du några nojor typ höjdskräck?
Ja, är verkligen sjukt höjdrädd, sen har jag en fobi för hårstrån i mat också haha.


Vad är viktigast av vänner eller pojkvän?
Vänner!!!!

Träffar du någon kille nu? har du killkompisar? bra blogg! <3
Nej det gör jag inte. Ja det har jag väl! Tack så mycket!! 

Åh va skönt att komma ut och springa. var springer du någonstans, har du bra vägar?
Bor precis vid sjön så har en bra grusväg vid vattnet där jag brukar springa! 

Kan inte du visa den gröna jackan från zara? Jättefin blogg du har!
Jo visst! Tack så jättemycket!!





11 mars 2012


Bilder från idag på mig & Andrea!

Hejhej! Har haft en grym söndag än så länge. Vaknade vid 10, drog ut och sprang med vovven, sjuukt duktig haha (jag alltså)! Sen vid halv 1 mötte jag Andrea på söder. Vi gick runt i affärer och promenerade till gamla stan och satt vi vattnet och töntade oss lite. Sjuuukt skönt i solen! Sen fortsatte vi gå till tcentralen där vi satte oss på waynes och fikade. Jättemysig dag! Gillar verkligen att umgås med Andrea, vi är så lika i sättet och har jätteroligt tillsammans! Kom hem för ett tag sen och har lite att göra idag. Ska städa rummet, plugga lite & sy in ett par byxor. Men det är bara bra, får tankarna på annat! Hoppas ni har/haft en bra dag och njuter av solen. Puss!



10 mars 2012


Jag lite tidigare ikväll, trötttttt!

Hejhej! Har precis kollat klart på Melodifestivalen, vet inte hur många år sen det var jag såg de men det var ju många bra artister i finalen detta året. Grymt att Loreen vann!! Hur som helst! Sitter i soffan nu och kollar på No strings attached som precis började på tv. Älskar den filmen, så grymt braaa! Jaja, är supertrött så kommer inte orka lyfta arslet härifrån på hela kvällen. Vi hörs mera imorgon. Puss! 



18.37


Nyss!

Hejhej! Har haft en supermysig dag med Ewelina och Amanda. Vi åkte in till stan vid 1, gick runt i affärer, snackade en massa och åt lunch på donken. Jag köpte en tröja, ett par svarta jeans (äntligen!!) och ett par trosor. Kan visa bild imorgon! Ikväll hade jag egentligen gärna hittat på något men verkar inte finnas något att göra så blir väl chill framför melodifestivalen haha, kan ju inte missa! Men ska käka middag nu, så vi hörs lite senare. Puss!



Fredag 9 mars


Haha närbild! Tagen i onsdags! 

Har haft världens segaste dag. Det har varit grått väder och jag har kännt mig lika grå. Men det är fredag iallafall och det ska firas.. hemma! Är somsagt jättetrött så blir en chillkväll med film och massa gott. Det blir bra, ska försöka komma i säng någorlunda tidigt så jag är pigg till imorn, ska nämligen in till stan med Amanda och Ewelina. Ska bli riktigt mysigt!! Men hur som helst! Nu ropar mamma att det är middag så ska gå ner, vi hörs kanske senare. Ha en fin fredag!



Jeansshorts



En affär som fått in sjukt snygga jeansshorts på sista tiden är Gina Tricot, tro det eller ej. Dessa på bilden är mina favoriter! Älskar dom högra, tycker att det är så jäkla snyggt med sådär blandade färger. Men känns fortfarande lite tidigt att köpa shorts eftersom man inte kommer kunna använda dom förrän om mer än 2 månader typ. Men samtidigt vill man ju inte att dom ska ta slut haha, vilket problem va! Dessa kommer somsagt från Gina tricot och kostar 299/349kr! 



2012-03-09 / TGIF


Jag & min lilla vovve för några dagar sen!

Hejhej! Läget? Med mig är det bra, men är lite seg. Har varit vaken sen 8 imorse, inte så tidigt för er som går i skolan kanske men för mig haha! Åkte iallfall till röntgen och fixa en grej. Sen kom jag hem och somnade i en timme. Idag är det fredag och den här helgen ser ut att bli riktigt bra! Ska gå ut med vovven en stund nu, vi hörs om ett tag. Puss på er!



Stockholms bitterfitta

Ingen har väl missat alla "Stockholms snyggaste" "Stockholms kattigaste" som svävar runt överallt på facebook nu. I början tyckte jag väl att det var en rolig grej men har verkligen insett hur långt det gått & hur jävla fel det är. Känns som folk verkligen söker bekräftelse, att dom är snygga nog, att dom duger. Snälla tjejer (och killar), låt inte andra sitta och dömma ditt utseende, om du är snygg nog osv. Alla är verkligen vackra på sitt eget sätt. Facebook och dagens ungdom har blivit en jävla skönhetstävling. Allting handlar om utseende, bekräftelse och utseende igen. Undrar vad det är för jävla idioter som ligger bakom alla såna där konton.. hur jävla bra kan man må av att sitta och kolla igenom massa tjejer/killar och ba "nej, du var inte snygg nog" osv. Somsagt, låt inte andra folk sitta och döma er, skit i dom där jävla "tävlingarna". Säkert jättesmickrande att bli vald som Stockholms snyggaste men fan så mycket coolare att vara nöjd med sig själv och ha så pass mycket självkänsla att kunna slippa såna grejer för att må bra. Blir väl säkert nominerad till Stockholms bitterfitta nu men blir fan hellre det än att få mitt utseende dömt av några idioter. Tack & hej. 



Kicking my heels



Åh vad jag älskar den här låten och hans röst! Ryser i hela kroppen. Ni oth-nördar har väl sett att det är Chris Keller.. Måste bara älska honom i säsong 9. Den här låten kommer från den säsongen också, här är klippet till låten i serien. Så fin att jag vill gråta haha. Är nog lite kär i honom, eller framförallt i hans röst! 



Cravings


Jeans - Cheap Monday, tshirt - Gina, bodymist - Victoria's secret, skor - Ralph Lauren, shorts - Hollister. 



8 MARS 2012


Bilder från idag!

Hejhej! Förlåt för superdålig bloggning igår.. Hade verkligen inte tid tyvärr men tar igen det nu! Idag vid halv 3 tiden mötte jag min fina Andrea i farsta. Vi fikade, kollade i affärer, pratade massa och sånt där. Jättemysigt! Köpte ingenting alls faktiskt så är ganska stolt över mig. Men är fan as shoppingsugen ändå så får väl åka till stan i helgen eller något haha. Kom iallafall hem för ett tag sen och nu är kvällens planer bara att chilla. Är sjukt trött så kommer säkert somna tidigt också. Hoppas det är bra med er, vi hörs strax. PUSS!



23.51


2 soliga bilder tagna för några dagar sen! Bitchig jag ser ut..

Hejhej! Har chillat hela kvällen lång. Kollade på top model, satt lite vid datan och sen tittade jag på Big brother. Tänkte göra ordning lite mackor nu och lägga mig i sängen och kolla på första avsnittet av den nya serien "Den sista dokusåpan", får se om det är något kul.. Hade sjukt svårt att somna inatt av någon anledning, hoppas det inte händer ikväll igen för imorgon har jag lite stuffs to do på dagen. Baaaajz men måste göras. Jaja sängen var de. Godnatt!



kär



Åh, blir så kär när jag lyssnar på den här låten haha. Den kommer från 500 days of summer,
som är en riktigt jävla bra film. Se den om ni inte sett den! Så fin. 



FRÅGOR & SVAR

Tips på finna shorts till sommaren?
Levis! Men Topshop har många fina, och Gina tricot! 

Vad ska personer du nyligen träffat ha för personlighet för att du ska trivas?
Kräver inte direkt några speciella egenskaper, utan bara att dom är sig själva, glada, sociala och så. Sen kanske det är lite lättare att trivas om man har något gemensamt eller något haha! 

Vad tycker du om megan fox?
Sjukt snygg, men också sjukt överskattad. Finns snyggare! 

Hur långt hår har du fått sen du använde oljan? för och efter bild?
Har tyvärr inte tagit några före&efter bilder.. Men skulle tro att mitt hår har växt ca 5 cm. 

Ofta inte typ Andrea & Junia är några av dina närmaste vänner, dom umgås du väl mer med än typ Ewelina, amanda? Bra blogg :D kramis!
Jo, dom är också nära vänner! Tack, kram! 

Rik och ensam, eller alltid ha sällskap men fattig? Motivera gärna :)
Alltid ha sällskap men fattig! Tror inte man blir lycklig av pengar. Kärlek är viktigast i livet, kärlek till familj, vänner, barn osv. Jag har hellre det, än att bara ha massa pengar :) 

Vad ska du ha för jacka i vår?
Skinnjackan och min gröna från Zara! Sen kanske jeansjacka ibland också. 

Vilka egenskaper söker du hos en pojkvän? Söt du är! :)
Vill väl ha någon som är riktigt schysst, är sig själv, har massa humor, omtänksam och så! :) Tack så mycket!! 


16.28


Igår!

Springturen kan ju varit det jobbigaste jag gjort på riktigt länge haha, men nu är jag stolt över mig själv iallafall. Sjukt härligt att komma ut i solen! Träffade på Emelie precis när jag kom hem så satt ute och snackade med henne ett tag. Det var jättelängesen vi sågs så det var trevligt! Nu sitter jag här och lyssnar på Mac Miller och chillar. Trodde att jag skulle somna på en gång av trötthet när jag kom hem men är faktiskt rätt pigg! Blir chill resten av dagen i väntan på dagens höjdpunkt: Big brother! Haha åh tragisk jag är. Ska iallafall svara på lite frågor strax. Stay tuned!



6 MARS 2012


Nyss! 

Tjena! Har bara chillat hela förmiddagen och vart alldeles för rastlös och vill bara ut i det fina vädret så ska ut och springa med vovven nu. Får se hur det går haha.. Min kondition är hemsk, men får kämpa haha. Hoppas allt är bra med er, vi hörs mera senare. PUSS!



videoklipp



Haha hittade en video på mig och Andrea som vi gjorde för några veckor sen. Sjukt övertrötta men skrattar som fan när jag kollar på den haha! Andrea, säg till om jag ska ta bort!



middle finger up


Haha snygg, jag idag!


Hejhej! Sitter här och kollar på lite vårkläder på nätet, ni har bett mig fixa ihop lite collage så ska försöka fixa det! Annars då? Är supertrött.. känns nästan som att jag ska bli sjuk. Så har det känts i någon vecka nu, men det händer inget mera haha. Well well.. önskade mig en chokladkaka i namnsdags-present så förhoppningsvis kommer mamma hem med en sån snart hehe... Nej men avrundar här nu. Puss!

Bjuder på en grym, och passande låt till bilderna haha. Tönt jag är!!




FRÅGOR & SVAR

På vilka hemsidor kan man beställa vs?
Bekkas.se och doftochsmink.se har lite Vs grejer till bra pris! 

Om du fick välja din dröm kropp hur skulle den se ut då?
Som Candice Swanepoel's tror jag! 

Hur mycke väger du?
Haha så frågar man väl inte? Men 54-55 kg kanske! 

Tycker du det är viktigt med stora bröst?
Nej verkligen inte, fint med små också. 

Vilken ögoonfärg har du?
Blå/grön typ! 

Vad är din favoritfärg på nagellack?
Använder nästan aldrig nagellack längre, men gillar rosa eller vitt! 

Vart är din mobilväska ifrån? :) 
Vila! :) 

Vilka är dina närmsta kompisar?
Emma, Amanda & Ewelina tror jag! 

Vad ska du göra i sommar?
Har inte så mycket planer än, men ska nog till Kreta 1 eller 2 veckor iallafall! 

Säg din bästa egenskap :))
Jag är nästan alltid glad & sen dömmer jag aldrig personer. Det är 2 egenskaper jag gillar med mig själv! :)

Grattis på namnsdagen!
Tack!! 

Hur får du så vita tänder? Någon speciell tandkräm eller? Kram :)
Använder bara en vanlig från Colgate, gör ingenting speciellt annars! :) Kram! 



5 mars / Namnsdag


Nyss!

Hejhej! Hääärlig måndag va!? Hoppas ni har haft det roligt i skolan efter lovet, saknar faktiskt skolan lite. Eller inte att sitta på lektioner, läxor och sånt där, men att vara i skolan. Iallafall gubbängsskolan, ingen bra skola men fan vad kul man hade där. Hur som helst! Har inte gjort så mycket idag.. varit ute med vovven, duschat, fixat mig lite och så bara. Ska svara på ett par frågor om ett tag, så passa på att fråga nu. Kom igen!

Juste, har namnsdag idag! Hade glömt bort det helt om det inte vore för ett sms jag fick imorse där det stod grattis, hah gulligt! 



bekännelser

Älskar när man känner parfymen på sin kudde efter en kille legat där.
Gillar inte dom där "Stockholms snyggaste" "Stockholms kattigaste" osv, så jävla yliga att det är sjukt. 
Tycker själv att jag är väldigt snäll haha.
Har börjat bita på naglarna igen, inte bra. 
Hade väldigt dåligt självförtroende och självkänsla förut, men det har verkligen blivit
mycket bättre under senaste året.

Åt typ all mat förut men nu har jag blivit mycket mer kräsen. 
Sover allra bäst med någon bredvid mig.
Har blivit mycker mer ödmjuk under senaste månaderna. Tycker själv att jag blivit en bättre person
trots att jag inte mått så bra.

Har väldigt svårt att säga gulliga saker till folk i verkligheten.
Ibland känner jag mig snyggare utan smink, men det är verkligen bara ibland haha. 
Älskar killar med humor och som jag kan vara mig själv med.



sunday / 17.20


Bilder tagna för några dagar sen!

Hejhej! Läget? Med mig är det bara bra. Har haft en jätteskön och lugn söndag. Vid 1 åkte vi på visning på ett hus och sen dess har jag bara chillat. Kollade nyss klart på Easy A och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen.. Ville bara säga hej och berätta lite om vad jag gjort men kommer inte på något mer nu haha, skriver mera senare. Puss på er! 



fix!

Det här satt jag och fixade med halva dagen igår typ haha. Älskade att pyssla och hålla på med sånt här när jag var mindre men har verkligen inget tålamod längre. Tog sönder 2 glas till ramarna också för att jag var för hårdhänt osv haha. Men fint blev det väl!? Hade ju bara tomma ramar där förut. Lite mera personligt nu med personer som betyder mycker för mig! 


söndag 4/3



Godmorgon! Sitter nere vid tvn och äter frukost, såå trött. Var upptagen hela kvällen igår så kunde inte uppdatera, sorry! Ska bättra mig idag. Har inga planer för dagen och vet inte om jag orkar hitta på något heller. Juste, blödde näsblod inatt för första gången i mitt liv haha. Läskigt! Jajaa, har inget mera att skriva just nu, vi hörs snart!



Vååår!


Haha, hittade denna gamla bild på mig och Junia. Den är från skolavslutningen i 8an, två år sedan snart alltså!

Hejhej!
Sjuuuukt härligt väder idag, vår! Funderar på att gå ut på baksidan och sola ansiktet lite haha. Vaknade iallafall vid 10, åt frukost och sen dess har jag bara chillat. Har inte så mycket planer idag. Tänkte iallafall fixa lite nya bilder till ramarna på mitt rum och sen kanske vi ska möblera om vardagsrummet eftersom det inte blev av sitst. Vill ut i solen också, får gå en prommis med vovven sen. Jaja, vi hörs väl lite senare, ha en fin dag!



FRÅGOR & SVAR

Jag undrar vilken linje du går på eftersom du e 95a måste du gå på nåt gymnasium, vad pluggar du till? :) frågade det förut men fick inte nåt svar :S
Haha det måste jag faktiskt inte alls. Jag börjar gymnasiet till hösten, har skrivit varför och mer utförligt lite längre bak i arkivet, kolla! 

Vad använder du för smink? Du är ju värsta brun så tänkte om du använder ngt bra puder eller nått?
Brun är jag verkligen inte såhär års, utan det var nog bara ljuset på bilderna. Använder bara H&M's vanliga dåliga haha. 

Hej! Vart redigerar du dina bilder, så att dom får en" kladdig" vit ram, hehe. Jättebra blogg!
Hej! Har fått många frågor om det så svarar här en gång för alla, när jag gör ramarna på mina bilder så är det i PhotoScape. Ett jättebra och lätt program som man kan ladda ner gratis, sök på google bara. Det är inte svårt att hitta ramarna, och dom jag använder oftast heter "Cali 09" och "Cali 11". Tack så mycket! :) 

Beautiful!!! What photo camera do you have?
Thank you!! Canon Ixus 220 HS! 



00.37 / godnatt



Hejhej! Sorry för dålig uppdatering men har inte haft något bra att skriva eller ork. Har inte gjort speciellt mycket idag.. Var ju i farsta med Junia en snabbis, sen har jag städat mitt rum och bara chillat hela kvällen. Kollade på Big brother och skratta så jag grät när Hannah skulle tvätta kläderna haha, hon är så rolig. Jaja, ska strax gå och lägga mig och vi får se vad som händer imorgon, ska uppdatera bättre då iallafall. Puss på er!



dream future


Tänker ofta på min framtid, vad jag vill göra osv.. Alla frågar vad man vill jobba med eller "vill bli". Hatar det och kan verkligen inte svara. Så jävla mycket jag vill göra i mitt liv. Det finns inget "jag vll bli sån" jag vill bara vara lycklig, göra saker som gör mig lycklig, göra spontana grejer, skita i vad folk tycker och leva livet. Så jäkla rädd att inte hinna med allt.. hatar tiden, vill inte bli vuxen. Vill åka på roadtrip genom USA, gå på röda mattan, bo i New York, Hänga i Hollywood, Åka till tomorrowland, resa runt hela världen, hjälpa folk, bli dj, rädda någons liv, bli jättekär, vara med i Victoria's secret fashion show, hoppa bungyjump, tågluffa, flytta in i mitt drömhus, kyssa någon kändis osv.. 





Fredag 2a mars


Haha ser aningen hög ut på mittenbilden!

Hejhej! Läget? Med mig är det jättebra! Är på sjuuukt bra humör idag, ni vet sådär inget kan stoppa en glad haha. Jättefint väder och lyssnar på massa grym musik. Vaknade upp hos Junia vid 10 men vi låg kvar i sängen ett tag. Tror vi ska en sväng till farsta om ett tag för Junia ska köpa jeans. Idag är det ju Avicii, jag ska inte dit dock.. Så jävla glad för er andras skull, fatta vilken upplevelse!! Ha roligt för mig med! Nej men ska slänga på mig lite kläder nu och äta frukost. Sen ska jag ut i vårvädret! PUSS!



19.42


Haha svårt att visa skorna.

Har precis ätit middag och ska bara packa väskan & sen dra till Junia. Vi ska köpa lite gott och sen bara chilla hos henne framför bigbrother bla. skulle jag tro. Kommer nog inte uppdatera mera ikväll, men nu vet ni vart ni har mig. Vi hörs imorgon istället. Puss finaste läsare!



dagens låt





1a mars 2012 / new in


New in! Från Lindex! 

Hejhej! Träffade somsagt Mariam idag. Vi åkte först till söder en stund och sen till farsta. Fick med mig skorna på bilden, har kollat på dom flera gånger men inte köpte dom. Men mamma och jag ska dela på dom så blir inte lika mycket pengar då. Älskar dom!! Så jävla snygga till typ svarta jeans och en vit blus.. Hur som helst! Ska äta middag om ett tag och sen träffa Junia, vi ska bara chilla och så. Mys! Hoppas det är bra med er, vi hörs snart.



RSS 2.0