4 favoriter



1. Body mist från Victoria's secret "Mango Temptation". Älskar den! Gillar söta och somriga dofter och denna är perfekt. Älskar mango lukten, och den sitter kvar länge trots att det inte är en riktig parfym. ++++

2. Body mist från Hollister "Laguna beach". Som den ovan så luktar den somrigt och riktigt tjejigt. Älskar denna med haha. På hemsidan står det att det är en blandning av jordgubb, persika och kokosmjölk. Den luktar verkligen supergott, men det är lätt att den luktar lite starkt om man tar för mycket. Men annars är den grym! 

3. Sarah Jessica Parker's parfym "NYC". Världens bästa och godaste parfym! Har haft den i 2 år nu men tröttnar aldrig. Den luktar väldigt sött, typ smultron, vanilj osv. Bästa bästa bästa och jättebra att den är rätt billig också. 

4. Parfym från Victoria's secret "Pretty in pink". Den här luktar så jävla gott att det är sjukt! Himmelskt verkligen. Den har lukterna melon, hallon och lilja. Och jaa, den luktar verkligen minst lika gott som det låter. Tyvärr är den väldigt liten så får snåla lite men den kostar inte så mycket. Tror det var 149:- på Bekkas.se! 




Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för bra tips. är dom rangordnade 1 - 4 att 1an är bäst?

2012-03-13 @ 16:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0