tips!

Måste tipsa alla mina bloggläsare om en sjukt bra sida som heter uffessakerochting.se. En sida fullt med saker, allt från mobiltillbehör till smink & accesoarer. Upptäckte sidan för inte alls länge sen och är förvånad över hur bra saker dom har, till så bra priser också. Känner flera som beställt därifrån och är jättenöjda. Själv är jag riktigt sugen på sminkborstarna och döskallesjalen.. Så fint! Fri frakt är det också, så in och fynda! 


Kommentarer
Postat av: Julia

Kan du inte berätta lite om Thoren? Typ vad du tycker om skolan och så, vilken linje du går på? Funderar på att börja... :)

2013-01-10 @ 14:04:58
URL: http://juliianilsson.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! Vart praoade du och vet du några bra ställen, som också tar emot 14/15 åringar? Tacksam för snabbt svar!
Kram

2013-01-10 @ 16:21:25
Postat av: Natta

Hej, är det helt säkert att man får hem de man beställt från uffessakeroting för folk brukar oftast säga att såna sidor där på "kontakt" dom inte skrivit nummret på och bara email brukar va falska. För såg ett fint skal ja skulle vilja beställa till min pojkvän till 7 månader så vill bara veta om de 100% säkert att de varje gång kmr räätt! Gillar din blogg du e riktigt vacker, fin stil o allt, började läsa nyligen o ska fortsätta! :) kram

2013-01-11 @ 02:26:49
URL: http://natttajuggen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0