Stockholms bitterfitta

Ingen har väl missat alla "Stockholms snyggaste" "Stockholms kattigaste" som svävar runt överallt på facebook nu. I början tyckte jag väl att det var en rolig grej men har verkligen insett hur långt det gått & hur jävla fel det är. Känns som folk verkligen söker bekräftelse, att dom är snygga nog, att dom duger. Snälla tjejer (och killar), låt inte andra sitta och dömma ditt utseende, om du är snygg nog osv. Alla är verkligen vackra på sitt eget sätt. Facebook och dagens ungdom har blivit en jävla skönhetstävling. Allting handlar om utseende, bekräftelse och utseende igen. Undrar vad det är för jävla idioter som ligger bakom alla såna där konton.. hur jävla bra kan man må av att sitta och kolla igenom massa tjejer/killar och ba "nej, du var inte snygg nog" osv. Somsagt, låt inte andra folk sitta och döma er, skit i dom där jävla "tävlingarna". Säkert jättesmickrande att bli vald som Stockholms snyggaste men fan så mycket coolare att vara nöjd med sig själv och ha så pass mycket självkänsla att kunna slippa såna grejer för att må bra. Blir väl säkert nominerad till Stockholms bitterfitta nu men blir fan hellre det än att få mitt utseende dömt av några idioter. Tack & hej. Kommentarer
Postat av: Hilda

Åh EXAKT!!!!! Riktigt skönt, försökte sätta ord på exakt samma sak på en fb- status igår och lyckades väll sådär halvdant.. Men du har så rätt, så rätt!!!! Fin blogg föresten :)

2012-03-08 @ 20:29:24
Postat av: ebba

Äntligen någon!! Så jävla rätt, håller med dig! Det är helt sjukt hur allt har blivit så ytligt. Och grejen är att det inte bara är på facebook utan nu har det börjat på instagram också.. inte konstigt att så många tjejer ogillar sina kroppar osv, när folk sitter och "betygsätter" dom på det där sättet!

2012-03-08 @ 20:37:49
URL: http://ebbawastberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Allt du sa är sant!!

2012-03-08 @ 23:34:24
Postat av: Camilla

Gud vad bra skrivet!! känner likadant e skittrött på sånna! Vissa redigerar ju som fan nu bara för att bli nominerade till sånna tävlingar men egentligen ser de ut på ett helt annat sätt i verkligheten.

Tack för att du gjorde min dag med dina kloka ord!!!

2012-03-09 @ 00:02:02
Postat av: sofia

fan va bra skrivet! håller med dig, tror folk mår dåligt av allt sånt där och att man bara duger om man syns och är snygg. you made my day! <3

2012-03-09 @ 15:29:16
Postat av: Anonym

Så jääävla sant tove! Tack för att du är typ den enda som håller med mig!

2012-03-11 @ 16:38:12
Postat av: SAGA LINNES

Klockrent!

2012-03-13 @ 20:49:28
URL: http://sagalinnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0