FRÅGOR & SVAR

Har nyligen köpt maroccan oil men skulle behöva lite tips på hur man använder den, vill inte att håret ska se fettigt ut. Jättebra blogg Tove och du är så fin!
Jag använder den efter jag duschat i fuktigt hår, mest i topparna men även i längderna också men inte i hårbotten eftersom det är olja. Tack så jättemycket!! 

På vilket sätt är maroccan oil bra för håret? funderar på att köpa den men vet inte riktigt hur den gör håret bättre osv. superfin blogg och du likaså :)
Tack sötis! Jag är verkligen ingen expert haha, men såhär står det på en hemsida:  Moroccanoil har unika kvaliteter som gör att det omedelbart absorberas av håret och snabbt ger det en glänsande och långvarigt vårdande effekt utan att lämna några rester. Den vårdande oljebehandlingen passar alla hårtyper. Det är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans.

Kan inte du berätta hur man använder ricinoljan? :D Jag funderar på att prova på, verkar ju som det verkligen funkar och får håret att växa snabbare.. :) Men typ om man har det i innan man har tvättat håret eller efter? Du kanske redan har gjort ett inlägg om det här men det skadar ju inte att fråga :)
Ja visst kan jag göra det! Ta det innan du ska tvätta håret. Ta lite på fingertopparna och massera in i hårbotten, det är bra att använda en kam som hjälpmedel för det kan vara svårt att få i hela hårbotten eftersom det är en så fet olja. Ha i oljan i typ 20-40 minuter och sedan tvätta håret. Kan dock vara svårt att få bort så att tvätta med schampo två gånger är ett tips. Sen ska du ju använda ricinoljan regelbundet för att få ett bra reslutat, så typ 2-4 gånger i veckan iallafall! Om du är lite osäker på hur du ska applicera oljan kan du kolla här! :) 

Hur mkt pengar får du i måndagspeng? Du shoppar hela tiden? :D Puss!
Får 700-900 kr! Haha gör jag väl inte?! Bara en period nu.. Har rätt mycket pengar över efter julafton, några presentkort osv. Sen sålde jag faktiskt lite kläder & ridgrejer på tradera för ett tag sen så fick in några tusenlappar som jag sparat! :) Puss! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0