17.39



Hallå där! Har varit och handlat i länna med mamma hela eftermiddagen, tyvärr ingen shopping men lite nödvändigheter som alltid är bra att ha. Ska precis kladda i ricinoljan i håret och sedan ha ansiktsmask och ta en lång dusch med inpackning, raka benen osv. Mys! Vet inte vad som händer ikväll, alla är ju upptagna med pojkvänner, träningar osv.. Borde kanske skaffa mig både två så jag har nåt att göra haha. Well, vi hörs om ett tag. Puss på er och än en gång: Tack för era fina kommentarer!! ♥



Kommentarer
Postat av: ebba

Använder du moroccan oil i hårbotten eller bara bara i längderna/topparna. Köpte oljan idag och undrar lite vad som är bäst med tankte på att det är olja, så vill inte att håret ska se fett ut eller så. Din blogg är jättebra :)

2012-02-11 @ 19:54:55
URL: http://ebbawastberg.blogg.se/
Postat av: linnea

på vilket sätt är maroccan oil bra för håret? funderar på att köpa den men vet inte riktigt hur den gör håret bättre osv. superfin blogg och du likaså :)

2012-02-12 @ 14:36:36
Postat av: Lina

Kan inte du berätta hur man använder ricinoljan? :D Jag funderar på att prova på, verkar ju som det verkligen funkar och får håret att växa snabbare.. :) Men typ om man har det i innan man har tvättat håret eller efter? Du kanske redan har gjort ett inlägg om det här men det skadar ju inte att fråga :)

2012-02-12 @ 18:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0