söndagkväll


Nyss! 

Har haft en jättelugn och skön dag. Julfikat med mamma och brorsan och satt upp en stjärna i mitt fönster. Så mysigt med jul och december! Älskar det! Sen får ju snön och kylan gärna försvinna lagom till januari eller något.. Jaja! Sitter för tillfället och väntar på min älsling som kommer när som helst. Vi ska bara ta det lugnt här hemma, äta thaimat, kolla på Solsidan och Beck och bara mysa. Jätteskönt! Vi hörs mera imorgon, puss! 
 

Kommentarer
Postat av: titi

Tror att du redan har svarat på detta men hur gammal är Rasmus?

2012-12-02 @ 18:36:11
Postat av: Elin

Tycker du har RIKTIGT fina ögonbryn! Din form på ögonbrynen är otroliga, har dom alltid varit så eller har du fixat formen själv? Isf kan du berätta hur du gjorde så det blev en sån fin "böj" på slutet? :)

2012-12-02 @ 21:14:02
Postat av: Anonym

kan ju börjar med att säga att du har en jätte fin blogg !
jag har en fråga, den "tröjan" som du har på dig på en bild i hedern med lite paljetter på, var har dui köpt den och tror du fortfarande att den finns kvar i affären ?

sen har jag ett tips med, den vita bondelid tröjan som du la ut att du vill ha, jag har en sån själv och är stört förälskad i den. jag beställde min från lager 157 hemsida. Där kostar den bara 300 kr, jag vet inte vad den kostar egentligen men 300 för en tröja att ju ett kanon pris ! :)

2012-12-03 @ 23:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0