skriver av mig

Har så sjukt mycket tankar inom mig, hat och glädje blandat med funderingar på livet och mig själv. Vill säga till alla att ni får inte vara någon annan än er själva. Var inte någon du inte är för någon annans skull. Snälla! Så jävla viktigt! Älskar folk som verkligen är sig själva, skiter i vad andra tycker & bjuder på sig själva till 100%. Så jävla underbart. Låt aldrig någon klanka ner på dig eller säga åt dig hur du ska vara. Skratta, le, håll huvudet högt. Finns inget vackrare. Dom som inte gillar dig för den du verkligen är kan bara dra åt helvete, det är då man vet vilka som är äkta och vilka som inte är. När vi ändå talar om de, vill jag be er pussa & krama på era vänner så mycket ni kan. Vänner som alltid finns där, som får dig att le och känna dig trygg. Visa att du uppskattar det, de är då du får kärlek tillbaka. Håll dom hårt och svik inte! Umgås bara med vänner som har bra inflytande på dig, som får dig må bra. Gud, vet inte vad jag pratar om men det är så jävla skönt att bara skriva av sig, som att en tyngd från axlarna släpper. Kräver verkligen inte att någon läser, skriver detta endast för min egen skull. Och blir så jävla ledsen men framförallt arg på folk och samhället när man läser så mycket om ytlighet och idealet på dagens tjejer. Att svälta sig själv med barnmat, hänga upp sig på att man har lår som går ihop är så jävla osunt. Folk borde älska sig själva som man ser ut, skönhet kommer innefrån och det är så sant. Folk som älskar sina kroppar, har bra självförtroende hur dom än ser ut, är dom vackraste. Dagens ideal är åt helvete, fan våga vara egen! Blir så arg och äcklad.

Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att få sommarlov och sedan börja gymnasiet. En sommar fylld med lycka och äventyr. Ska bara umgås med underbara person, och bara göra saker jag blir lycklig av. Ska ta vara på varenda sekund! Och sen att börja gymnasiet är något jag sett fram emot länge. Släppa allt med gubbängen och träffa folk som inte vet ett skit om ens förflutna, en ny chans att göra ett bra första intryck. Så jävla mycket rykten och skitsnack i min nuvarande skola att jag håller på att spy. Vet alla rykten om mig men orkar inte bry mig helt ärligt. Jag skiter i folket som snackar, de visar bara vilket patetiskt liv de har. Och ryktena betyder ingenting, så länge jag vet vad som stämmer så spelar det ingen roll. Är så pass säker i mig själv. Och det är något jag är stolt över, att jag vågar skita i saker och ting och säga ifrån när nåt är fel. Folk är så vana nu för tiden att tjejer knappt har någon röst eller egna åsikter. Så glad att jag och mina närmsta tjejkompisar är helt tvärtemot det. Lärarna säger också att i vår klass så demostrerar tjejerna mer än killarna. Vi har så jävla bra åsikter och vågar stå upp för oss själva, det är då man kommer långt här i livet. Känns som att jag borde avrunda här, orkar inte ens läsa igenom allting. Så skönt att bara skriva det som kommer. Är så jävla sugen på att spela brännboll också, har varit det ett tag. Undra om mina skills sitter kvar, var ju så jävla bra förut.. haha asså nu orkar jag inte längre. Det jag ville få fram, eller inte få fram, utan bekräfta av mig själv är att jag ska älska mig själv & mina vänner, skita i idioter, vet att jag är värd bättre. Vill inte ha någon nära mig som gör mig ledsen. Så jävla lätt att fokusera på allt negativt i livet då, och glömma bort alla anledningar du har till att le. Jag vill inte låta som en egoist för det vet jag att jag inte är, det är sjukt viktigt att tänka på folk i ens omgivning, men minst lika viktigt att våga tänka på sig själv, att du också ska må bra. Våga.


Kommentarer
Postat av: Andrea viktoria

fan va bra skrivet tove!

2011-05-30 @ 20:27:47
URL: http://andreaviktoria.blogg.se/
Postat av: anonymmm

du har helt rätt!! grymt skrivet!

2011-05-30 @ 20:31:19
Postat av: melinda

din text är helt rätt :) Men tyvär så har inte alla det lika lätt att älska sig själva och vara den man är.Det kommer kännas grymt konstigt när du inte går i vår skola efter sommaren :/ <3

2011-05-30 @ 21:25:11
URL: http://lifewithphotos.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jösses magdalena! Blev näst intill tårögd. Så rätt tove, så fint skrivet. Puss

2011-05-31 @ 16:30:02
URL: http://sandraochjohanna.devote.se
Postat av: Anonym

vet du vilken inspirationskälla du är med dessa ord ? du borde fan bli språkrör för ungdomar och tjejer! GREAT WORDS <3

2011-05-31 @ 17:29:33
Postat av: Mary lundh

Gud vilken bra text! Du skriver jättebra! grym blogg också, jättebra! :)<3

2011-05-31 @ 22:57:19
URL: http://marylundh.blogg.se/
Postat av: ella

Asbra skrivet! Älskar människor som inte bryr sig om vad andra tycker, och de som är taskiga mot en? Kill them with kindness.

Det är ju typ så man ska gå fram. Om man bara håller sig till den man är och är den bästa man kan vara så vet man i alla fall att man har gjort sitt bästa, och ingen kan skylla på en själv för något.Förresten, har du spelat brännboll? Visste inte ens att det fanns föreningar och lag och så som anordnade det :O Kul ju! ;)

2011-06-13 @ 13:15:29
URL: http://ellibelli.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0