2 minnen


haha kom och tänka på 2 roliga saker jag och mina 4 närmsta vänner gjorde förra året, kan dela med mig lite. är inte säker på att de låter lika kul nu när jag ska berätta, men fan vad kul vi hade!

kommer ihåg de som igår haha. vi gick i 8an och det var en jättevarm dag i skolan så vi gick och köpte glass. alla hade varsin glassbruk som var ungefär lika stor som en ben & jerry's, fast i något billigt märke. vi hade så tråkigt så vi kom på att lura alla lite. vi sa till alla vi såg att det var happy hour i matsalen, att dom delade ut glass till alla för att dom var sponsrade av det där märket. det var några som inte gick på de, men vissa blev helt galna och sprang för kung och fosterland till matsalen och börja skrika efter glass. okej, nu lät de jättetråkigt men vi höll på att tappa andan av allt skratt!

en annan gång var en kväll vi fick en brilliant idé. vi skulle träffa 2 killar en kväll. vi bestämde oss för att göra allt lite roligare, jag skulle nämnligen spela döv. emelie och ewelina gick ut och mötte killarna vid bussen och drog ihop någon historia om att jag hade varit med i en bilolycka men hade turen som bara förlora hörseln. så vi satt där hela kvällen och låtsades göra teckenspråk (ingen kunde så vi improviserade bara). killarna gick verkligen på de, dom skämde ut sig lite och försökte liksom prata jättetydligt och visa med händerna för att jag skulle förstå haha. det var rätt segt att vara helt tyst i ca 3 timmar, men helt klart värt de. så sjuk idé men roligt haha!


Kommentarer
Postat av: Melinda

Svar: Tack du med :)Haha fick dom veta att du faktist inte var döv sen? :p <3

2011-04-02 @ 22:12:05
URL: http://madeinpink.blogg.se/
Postat av: Ewelina

Åh minnen! Chocken när du kommer ner från övervåningen och börjar prata igen... Hahahha! <3

2011-04-02 @ 22:38:14
URL: http://times.devote.se
Postat av: jennifer

hahhahahah fan vad skön den sista! :Dsv: Tack så mycket :D

2011-04-03 @ 21:34:04
URL: http://randomshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0